Iste ben de bunu secmistim esim gelsin de alalim diye bekliyordum :)canım Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com bizim mama sandalyemiz bundan, ben görürgörmez bayılmıştım rengine çünkü evimin genel renkleriyle çok uyumluydu nasılsa evin demir başlarından olacak uzunca bir süre, poly magic lerin tek renk olan mama sandayeside var canım onlarada bak istersen, buarada maşallah ömerebiz 7 kıloyu geçti diye seviniyoruz henuz, çok şükür kyafet konusunda bizde problemliyiz üstünde emanet gibi duran kıyafetlere sınır olurum almam ama zeynoninkilerde 2 hafta olmadan kısalıp kalıyor küçük geliyor sürekli alışveriş modundayım oyuzden, tam benlik aslında
Benim bidigimin kilosu oldukca iyi ama ben de veriyorumBenim doktorum 6. aya kadar sakın ek gısa verme. sütün yetiyor sadece emzir dedi... ama ben vermeye başladım meyve püresi sebze püresi damak tadı oluşsun istiyorum.. Maşallah bizim paşa da hapur hüpür götürüyor şimdilik.. Suda veriyorum..
Arkadaşım 6 aylık olana kadar hiç bişey vermemiş su da vermemiş şimdi birden ek gıdaya başlayınca tabi ufaklık istemiyor herşeyi reddediyormuş yemiyormuş çok üzülüyor..
Ben doktoru dinliyorum tamam am aher dediğini de uygulamıyorum.. bazı şeyleri kendimiz tecrübe etmeliyiz diye düşünüyorum.. Bakalım kilosu nasıl çıkacak bu ay
Tatlim gorenler de hemen soruyor mama vermissindir kesin sismis bu cocuk diyehiç orma canım ya 3 gündür yoktum sayfalar ilerlememiş bu gün aynı..hadi kızlar canlanın amaaa
kız çocuklarının çay kahve takımlarına hayranım zaten.fındıkla oynarsınız artık..dediğin gibi zamane bebekleri oldukları için belkide bilgisayar oyunlarına yönelirler:)
maşallah Ömere annesinin sütü yaramışayına göre kilosu fazla değil mi?doktorunuz ne diyo bu duruma?
oy oy oyyy çarşaf böreği ve tiramisuana-kız pek hamaratsınız canımm..yakın olsam hemen gelirdim afiyet olsun şekerim
Iste ben de bunu secmistim esim gelsin de alalim diye bekliyordum :)
Kesinlikle cok zevkli bir tercih planner
Ben mothercare 9 12ayi tutturdum simdilik
Su an icin hafif salas bir tarzi var 1 2ay giyer diye dusunuyorum
Tam ustune gore almam mumkun degil hemen uzuyor
Ne cok ustune ne de cok buyuk lan bir mothercare bulabildim diger kaliplar olmadi
Biraz tuzlu oluyor tabi ama arayi c&a ve bebettodan fln kapatiyorum
Bir de Smiki acildi Bursa.ya sapka corap mont hirka fln cok ucuza geldi ve hepsi pamuklu
Off hadi alisverise gidelim ve Zeyno.ya pilenses kiyafetleri alalim!
Benim bidigimin kilosu oldukca iyi ama ben de veriyorum
Malum disler yolda ve dis sancisi cekerken ek gidaya zorlayip sogutmak istemedim
Hala alerji testlerindeyiz elma ve armutu duzenli veriyorum
Tatlim gorenler de hemen soruyor mama vermissindir kesin sismis bu cocuk diye
Ama Allah biliyor haftada 1kere fln o da misafrim olur cok yorulur ya da strese girersem
Ablamin arkadasinin ihtiyaci var diye mamasini biz aliyoruz
Icinden haftada 1seferlik ayiriyorum gerisini veriyorum
Doktorumuz anne sutu oldugu surece sorun yok diyor
Boyu da oldukca uzun cunku
Mamayi hic verme diyor zaten normalde vermiyorum ekstra durumlarda sadece
Allah saglik sihhat versin de kilosu problem degil
Gecen hafta suzulmustu 3yuz 4yuz gr vermisti ve yanaklari sonmustu
Herkes cok sasirmisti yuzu degisti resmen bacaklari fln inceldi
Sagligi yerinde de olsa insan kiyamiyor di mi annelik iste
Heyy be ...sonunda kavusabildim sizlere .
Nasilsiniz kizlar ben malum 15 gundur giremedim ve okuyamadim sizleri ins; herkes ve yavrular iyidir ..
Ne zor seymis ayrilik ama malesef geldik yine ingiltereye ve gece kis kiyamet misali bir hava ile karsilandik ..valla neye ugradigimizi sasirdik diyebilirim..
Mahir pasam kusuyor surekli galiba usutmus yavrum gerci biz bile yamulduk kaldi ki oglum dayansin ...evliya celebi gibi Tr yi gezdik ve bursada biyolog ile tanismamiz cok guzel idi..herkese tavsiye ederim inanin harika oluyor ben cok memnum oldum biyolog ve esi ile tanismis olmama ..ve ayrica Asya yi sevmeninde zevkine vardim darisi sizlere diyim ..
Yorgunun kizlar inanin felaket sekilde bavullar halan yerde duruyor ve elim gitmiyor acip yerlestirmeye bide Antepten salca, kuru dolmalik el yapimi tarhana , pekmez ne varsa aldim getirdim saymadiklarim cok saysam bana bir yuh cekerdiniz kesin ama ne yapiyim burdaki hersey sanki suni ve tatlari pek yok ..
Hepimizi ozlemisim valla yazarken bile durasim gelmiyor yazdikca daha cok anladim .)
kızlarrrrr ses verin bakimmmmmm:126:
bu gün topic çok sessiz neden acaba..bebeler mi durmuyo?temizlik mi var?misafir mi var?yoksa kendinizi yorgun mu hissediyosunuz?
benim kuzu uyuyo aslında o uyurken bende uzanıp dinlensem diyorum ama dinlenmeye fırsat kalmıyo ocakta yemek var uzanırsam uyuma ihtimalimde var..en iyisi ben burda kendi kendime yazmaya devam edim
oğlum büyüsede birlikte şöyle araba sürsek
bu aralar topic çok sessiz dimi
sayfalar nazlı nazlı ilerliyor
ek gıdada kılo alımı yavaşlıyormuymuş bilmiyordum canım ama benim kızda ters etki yaptı ozaman
TURUNCUm neler konusuldu Melek.in programinda?
Onemli faydali notlar varsana paylassana ben izleyemedim
MELEGIMMMM hosgeldinnn ahh o gun gelemedim icimde kaldiii
Kizlar biz dis cikarmaya calistigimizdan mizmiziz bu aralar
Ustune yarin yine yemekli misafir var
Bir de arac koltugu ve mama sandalyesini ayarlamaya calisiyorum internetten
Muhtemelen arac koltugunu Almanya.ya gidecek olan komsum alip getirecek
Oldukca pahaliya geliyor Turkiye.de
Yurtdisi sitelerin cogu da Turkiye.ye gondermiyor
Chicco Poly.nin hayvan figurleri olmayan bir modelini ariyorum bulabilirsem onu alacagim
Isim cok yani bir yandan Omer bir yandan yemekler bir yandan arastirmalarrr
Bu arada sipam kiyafetlerine sigmiyor kollar bacaklar kisacik kaldi sanirim bir posta daha kis alisverisi yapacagiz
Gece emzirmeyi istemiyordum uyumaya alissin diye
Disi yuzunden kiyamadim 2haftadir emziriyorum
Tartida baya farketti 9kiloyu gectik kolum kaldirmiyor
kızlarr napıyosunuz bakiim
yazılanları okuyamadımmmm şöyle bir girip çıkayım dedimmmm
annemle bir güzel çarşaf böreği yaptıkkk
bende bi tiramisu patlattımmm
eşim döncek bugün malummm
akşama herkesi yemeğe beklerim şekerlerrr:):):)
bu arada ek gıda işini durdurdummmm
biraz ara vericem çünkü kızımın henüz hazır olmadığını anladımm
demir damlasına başladım bugün tekrarrr ve kızım kusmadıııı onuda vermeyi planlıyorummm
uyku konusunda bugün yine uyumadıkkk:) yapıcak birşey yokkkkk huehueheue
bizden bu kadarrr
meleğim hoşgeldin foruma cnmmmmm
Bu arada sünetti yaptıran anneler tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz..
Ben de bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum.. Nasıl çok ağlıyorlar mı? Kaç günde iyileşiyor? Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..
Heyy be ...sonunda kavusabildim sizlere .
Nasilsiniz kizlar ben malum 15 gundur giremedim ve okuyamadim sizleri ins; herkes ve yavrular iyidir ..
Ne zor seymis ayrilik ama malesef geldik yine ingiltereye ve gece kis kiyamet misali bir hava ile karsilandik ..valla neye ugradigimizi sasirdik diyebilirim..
Mahir pasam kusuyor surekli galiba usutmus yavrum gerci biz bile yamulduk kaldi ki oglum dayansin ...evliya celebi gibi Tr yi gezdik ve bursada biyolog ile tanismamiz cok guzel idi..herkese tavsiye ederim inanin harika oluyor ben cok memnum oldum biyolog ve esi ile tanismis olmama ..ve ayrica Asya yi sevmeninde zevkine vardim darisi sizlere diyim ..
Yorgunun kizlar inanin felaket sekilde bavullar halan yerde duruyor ve elim gitmiyor acip yerlestirmeye bide Antepten salca, kuru dolmalik el yapimi tarhana , pekmez ne varsa aldim getirdim saymadiklarim cok saysam bana bir yuh cekerdiniz kesin ama ne yapiyim burdaki hersey sanki suni ve tatlari pek yok ..
Hepimizi ozlemisim valla yazarken bile durasim gelmiyor yazdikca daha cok anladim .)
turuncu
çok uzun yazdığından alıntı yapmadım şekerimmm:)
asya yardım etti şöyle ki uyumadı ama ağlamadı da gülücüklerrr şirinlikler yaparak bizi izlediiii...
ek gıdaya ara vermeyi şu sebepten düşündüm
benm kızımda 9 kiloya yaklaşanlardan ve 72 cm di boyumuz...
ihtiyacı olmadığından sadece test etmek istemiştim ama geçenn boğulur gibi birşey olduu ve ben ne yapacağımı bilemedim
hani takılır ya boğazındaa öylee buda henüz yutmayı bilmediğinden sanırımmmm
kan damlası ve d vit ile ilgilii kafam hep karışıktıı
bilmiyorum dvit güneşlendiğimiz için vermiyorum ama ferruma başlamak geçti içimden....
bu arada tiramisu uyduruktan
kahve şeker ve sütle ıslatılmış kedi diliii
araya dr outker tiramisu kreması hazırr pişirmeden
üstüne damla çikolata kedi dili kremaaa kakaooooo
uyduruktannn yaniiiii:)
tatlı olsunda uyduruktan olsunnn
hoşgeldin canım.
geçmiş olsun Mahirciğe.kış kıyametten bahsedince bende burda üşür gibi oldumdikkat et canım minnoşa hava değişimi etkilemesin.,
bu arada maşallah yavruna çok tatlı Asyanın yanında da pek masum durmuş
bavullar,çamaşırlar,yorgunluk:97:..sana kolay gelsin cnmm
Canım mahir paşanda pek tatlı, lütfen daha çok görmek istiyoruz burda minnoşunu
kızlarr napıyosunuz bakiim
yazılanları okuyamadımmmm şöyle bir girip çıkayım dedimmmm
annemle bir güzel çarşaf böreği yaptıkkk
bende bi tiramisu patlattımmm
eşim döncek bugün malummm
akşama herkesi yemeğe beklerim şekerlerrr:):):)
bu arada ek gıda işini durdurdummmm
biraz ara vericem çünkü kızımın henüz hazır olmadığını anladımm
demir damlasına başladım bugün tekrarrr ve kızım kusmadıııı onuda vermeyi planlıyorummm
uyku konusunda bugün yine uyumadıkkk:) yapıcak birşey yokkkkk huehueheue
bizden bu kadarrr
meleğim hoşgeldin foruma cnmmmmm
TURUNCUm neler konusuldu Melek.in programinda?
Onemli faydali notlar varsana paylassana ben izleyemedim
MELEGIMMMM hosgeldinnn ahh o gun gelemedim icimde kaldiii
Kizlar biz dis cikarmaya calistigimizdan mizmiziz bu aralar
Ustune yarin yine yemekli misafir var
Bir de arac koltugu ve mama sandalyesini ayarlamaya calisiyorum internetten
Muhtemelen arac koltugunu Almanya.ya gidecek olan komsum alip getirecek
Oldukca pahaliya geliyor Turkiye.de
Yurtdisi sitelerin cogu da Turkiye.ye gondermiyor
Chicco Poly.nin hayvan figurleri olmayan bir modelini ariyorum bulabilirsem onu alacagim
Isim cok yani bir yandan Omer bir yandan yemekler bir yandan arastirmalarrr
Bu arada sipam kiyafetlerine sigmiyor kollar bacaklar kisacik kaldi sanirim bir posta daha kis alisverisi yapacagiz
Gece emzirmeyi istemiyordum uyumaya alissin diye
Disi yuzunden kiyamadim 2haftadir emziriyorum
Tartida baya farketti 9kiloyu gectik kolum kaldirmiyor
Nice mutlu senelere canim bizim de yarin evlilik xildönümümüz dogrusu bisey beklemiyorum dogumgünümde çok bekledim hayal kiriklgina ugradm.her zaman masa kurardim mumlu mumlu bu sene yapaymmi dye kararsizim benim kadar önemsemiyo çünkümeleğim hoş geldin sefalar getirdinizmirede beklerdim seni ya:)) artık seneye diyelim:))
çok gezdim kaç gündür bu yüzden olsa gerek eceninde uykuları iyice azaldı düzensizleşti(
dün evlilik yıldönümümüzdü birbirimize hediyemiz güzel bir kavga etmek oldu:)) telefonlarını açmıyorum çok zevkli oluyor:))
en güzeli eceye çak kızım diyoruz elini elimize vuruyor çok tatlı ya:))
Aferin fıstığımaaa
Keşke benim oğluşumda sırf anne sütü alsaydı da 10 kilo olsaydııı...Benim bücürük 70cm oldu ama kilo hala 7500.Yeni doğduğunda lıkır lıkır içer bitirirdi 100 cc.
6 aylık olacak ve hala 100 cc içiyor.Ek gıda da çok parlak değil bu aralar.
Canım asyanın boğazına verdiğin şey iyice püre edilmediği için mi takıldı ?
Kayra püre olan şeyleri rahatlıkla yiyor ama pütürlü verince henüz tam yutamıyor ve boğazına takılıyor.Yani bu hazır olmadığı anlamına gelmez.Hep sıvı içmeye alışık olduğu için damağı ile ezip yutmayı henüz bilmiyor.O yüzden ek gıdayı ilk verdiğinde oldukça sulu ve püre şeklinde verirsen daha başarılı olursun.
Zaten senin fıstık doyasıya anne sütü aldığı için şu dönem tam bir ek gıdayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.Sadece 1-2 bebek kaşığı ile allerji testlerini günlük uygularsan 6.aydan sonra geçişiniz daha rahat olur
Ben de tekrar deneyeceğim artık kan damlasını yarın ama yine kusarsa tahlil yapılana kadar tamamen keseceğim.Zaten 10 gün sonra 6 aylık olacağız.O zaman tahlil yaptırırız.
Tiramisu uyduruk bile olsa eminim nefis olmuştur.İçine kahve giren herşeye bayılırımmm.Ben ki kahvaltıyı bile kahveyle yapanlardandım...
;
Hosbulduk cnm sorma valla oyle bir usume geldi ki bana resmen iliklerimde hissettim soguyu, benim saskin esimin sayesinde Mahir i iyi de giydiremedim adam surekli cocugu sicaktan catlicaksin deyip duruyor ama bugun giydiklerimi gorunce imana geldi bu seferde iyi olmus cocuk usumesin dedi :)) malum artik Tr de degiliz(
Cnm ins gorursunuz ben simdi gelmeden fotorafcida soyle papyonlu guzel cilali resimler cektirdik onlari scan eder etmez aticam burayada , biz artik erkek adam olduk gayri kizlara iyi gorunmek lazim dimi teyzesi hem belki Zeyno muz begenir bizi .))
Hsb cnm cim sen yine yaktin bizi anam en sevdigim tatliyi zikretmis hatta yapmissin olmaz ki simdi bu hani bana :)) afiyet olsun annenede sanada cnm yarasin ins.
Zeynep cim senin rumuz mu degisti yoksa bastan mi yeniledin bu sensin di mi
Hsb cnm cim masallahhOmer e annesicok iyi bakmissin aferin gii sana allah nazarlardan saklasin sizleri
Zeynep cim ins bir dahaki sefere gorusuruz kismet degilmis demek bu sefer ama selamini aldim sagolasin
meleğim hoş geldin sefalar getirdinizmirede beklerdim seni ya:)) artık seneye diyelim:))
çok gezdim kaç gündür bu yüzden olsa gerek eceninde uykuları iyice azaldı düzensizleşti(
dün evlilik yıldönümümüzdü birbirimize hediyemiz güzel bir kavga etmek oldu:)) telefonlarını açmıyorum çok zevkli oluyor:))
Kan damlasini 2 gündür bende veriyorum artik sorun olmuyor.ilk verdgmde agliyodu kusuyodu simdi azicik yüzünü ekşitiyo o kadar.
kizlar ben damlayl cok zorlaniyorum agzini bi aciyo bi acmiyo.üstü hep leke oldu yikaninca bile gecmiyor ben de artik kaşigina 6 damla damlatiyorum öyle veriyorum cok kolay oluyo
meleğim hoş geldin sefalar getirdinizmirede beklerdim seni ya:)) artık seneye diyelim:))
Nice mutlu senelere canim bizim de yarin evlilik xildönümümüz dogrusu bisey beklemiyorum dogumgünümde çok bekledim hayal kiriklgina ugradm.her zaman masa kurardim mumlu mumlu bu sene yapaymmi dye kararsizim benim kadar önemsemiyo çünkü
Canım tekrar hoşgeldin aramıza
Umarım güzel bir tatil geçirmişindir.
Mahir paşama çok geçmiş olsun.
Meleğim34 sana bu konuda yardımcı olur sanırım[/B]
bizde seni ösledik balım ya iyiki geldin cok iyi yaptın gezmekle tekrar hosgeldinnnn
Bu arada sünetti yaptıran anneler tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz..
Ben de bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum.. Nasıl çok ağlıyorlar mı? Kaç günde iyileşiyor? Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..
Benim canim ben bildigin Zeynep :) ama bastan basa yenilenmek iyi fikir ilk is lazere gidecegim!;
Hosbulduk cnm sorma valla oyle bir usume geldi ki bana resmen iliklerimde hissettim soguyu, benim saskin esimin sayesinde Mahir i iyi de giydiremedim adam surekli cocugu sicaktan catlicaksin deyip duruyor ama bugun giydiklerimi gorunce imana geldi bu seferde iyi olmus cocuk usumesin dedi :)) malum artik Tr de degiliz(
Cnm ins gorursunuz ben simdi gelmeden fotorafcida soyle papyonlu guzel cilali resimler cektirdik onlari scan eder etmez aticam burayada , biz artik erkek adam olduk gayri kizlara iyi gorunmek lazim dimi teyzesi hem belki Zeyno muz begenir bizi .)
Hsb cnm cim sen yine yaktin bizi anam en sevdigim tatliyi zikretmis hatta yapmissin olmaz ki simdi bu hani bana :)) afiyet olsun annenede sanada cnm yarasin ins.
Zeynep cim senin rumuz mu degisti yoksa bastan mi yeniledin bu sensin di mi
Hsb cnm cim masallahhOmer e annesicok iyi bakmissin aferin gii sana allah nazarlardan saklasin sizleri
Zeynep cim ins bir dahaki sefere gorusuruz kismet degilmis demek bu sefer ama selamini aldim sagolasin
Ya hayirr zaten ayrisiniz bir de tartisma olunca uzaktan uzaga barismak cok zor oluyor barisin hadi hemenn size kiyamiyorum bennmeleğim hoş geldin sefalar getirdinizmirede beklerdim seni ya:)) artık seneye diyelim:))
dünevlilik yıldönümümüzdü birbirimize hediyemiz güzel bir kavga etmek oldu:)) telefonlarını açmıyorum çok zevkli oluyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?