2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Heyy be ...sonunda kavusabildim sizlere .
Nasilsiniz kizlar ben malum 15 gundur giremedim ve okuyamadim sizleri ins; herkes ve yavrular iyidir ..
Ne zor seymis ayrilik ama malesef geldik yine ingiltereye ve gece kis kiyamet misali bir hava ile karsilandik ..valla neye ugradigimizi sasirdik diyebilirim..
Mahir pasam kusuyor surekli galiba usutmus yavrum gerci biz bile yamulduk kaldi ki oglum dayansin ...evliya celebi gibi Tr yi gezdik ve bursada biyolog ile tanismamiz cok guzel idi..herkese tavsiye ederim inanin harika oluyor ben cok memnum oldum biyolog ve esi ile tanismis olmama ..ve ayrica Asya yi sevmeninde zevkine vardim darisi sizlere diyim ..

Yorgunun kizlar inanin felaket sekilde bavullar halan yerde duruyor ve elim gitmiyor acip yerlestirmeye bide Antepten salca, kuru dolmalik el yapimi tarhana , pekmez ne varsa aldim getirdim saymadiklarim cok saysam bana bir yuh cekerdiniz kesin ama ne yapiyim burdaki hersey sanki suni ve tatlari pek yok ..

Hepimizi ozlemisim valla yazarken bile durasim gelmiyor yazdikca daha cok anladim .)

Hoşgeldin evine hayatım:124:

hoşgeldin canımm

özlemiştik seni, evine kavuşmuş olmakta güzel gelmiştir, mahir paşaya geçmiş olsun hava değişikliğindendir belkide canım tez zamanda iyileşir inş benim teyzemde fransada yaşıyor oyuzden seni anlayabiliyorum oda ne bulursa götürüyor giderken:) yavaş yavaş yerleşip düzenine dönersin canım buradada görmek istiyoruz senı artık yeter bukadar ara

Hoşgeldin evine hayatım:124:

Sagolun kizlar hosbulduk evimize biraz kasvetli ama olsun dediginiz gibi ne de olsa evimiz ..
Mahir pasam kendini toparlayana kadar disari cikmayalim diyoruz malum burda havalar 10 derecelerde ben bile soguktan titredim gece geldigimizde, bu yuzden soguk almis olabilir ..birde oglumu teyzesi halalari dayilari amcalari epey bir sevdiler oglanin ici disina cikti resmen simdi burda dinlenir artik ve acaip kucaga alismis bakkalim nasil bu aliskanliklarini yenicez biraz zorlanacaz gibi ama nihayetinde bir bucuk aylik tatilin acisi olucak bu

Gecmisi okuyamadim ama zaman buldukca okurum ve neler yaptiginiza ve kuzuklariniz nasil olduklarini ins en kisa zamanda ogrenirim gerci gecmis gecmiste kaliyor ama olsun insan gecmisi bilmiyince onunude bilemiyor

Canım mahir paşanda pek tatlı, lütfen daha çok görmek istiyoruz burda minnoşunu

hoşgeldin canım.
geçmiş olsun Mahirciğe.kış kıyametten bahsedince bende burda üşür gibi oldumdikkat et canım minnoşa hava değişimi etkilemesin.,
bu arada maşallah yavruna çok tatlı Asyanın yanında da pek masum durmuş
bavullar,çamaşırlar,yorgunluk:97:..sana kolay gelsin cnmm

kızzzzzzzz hane tahlil sonucuuuuuuuuuuuuu

kızlarrrrr ses verin bakimmmmmm:126:
bu gün topic çok sessiz neden acaba..bebeler mi durmuyo?temizlik mi var?misafir mi var?yoksa kendinizi yorgun mu hissediyosunuz?
benim kuzu uyuyo aslında o uyurken bende uzanıp dinlensem diyorum ama dinlenmeye fırsat kalmıyo ocakta yemek var uzanırsam uyuma ihtimalimde var..en iyisi ben burda kendi kendime yazmaya devam edim
oğlum büyüsede birlikte şöyle araba sürsek

iyi yapmışsın canım
onlar kilo aldıkça bizler mutlu oluyoruz
ek gıdaya geçişte kilo alımı yavaşlar diye biliyordum ben
ama senin kuzuya maşallah üzmemiş seni

bu aralar topic çok sessiz dimi
sayfalar nazlı nazlı ilerliyor

ben işteyim şekerim işten fırsat bulunca yazabiliyorum bende kızım büyüsede evcilik oynasak diye bekliyorum valla, ben oyuncak takımlarımla kahve çay falan ikram ederdim anneme, komşum olarak oturmaya gelirdi bana evcilik oyunu iştee ne güzel nostalji oldu şimdi aklıma geldii zeynom büyüyünce nasıl oyunlar oynucak benimle acaba zamane bebeleri bunlar

TURUNCUm neler konusuldu Melek.in programinda?
Onemli faydali notlar varsana paylassana ben izleyemedim

MELEGIMMMM hosgeldinnn ahh o gun gelemedim icimde kaldiii

Kizlar biz dis cikarmaya calistigimizdan mizmiziz bu aralar
Ustune yarin yine yemekli misafir var
Bir de arac koltugu ve mama sandalyesini ayarlamaya calisiyorum internetten

Muhtemelen arac koltugunu Almanya.ya gidecek olan komsum alip getirecek
Oldukca pahaliya geliyor Turkiye.de
Yurtdisi sitelerin cogu da Turkiye.ye gondermiyor

Chicco Poly.nin hayvan figurleri olmayan bir modelini ariyorum bulabilirsem onu alacagim

Isim cok yani bir yandan Omer bir yandan yemekler bir yandan arastirmalarrr

Bu arada sipam kiyafetlerine sigmiyor kollar bacaklar kisacik kaldi sanirim bir posta daha kis alisverisi yapacagiz

Gece emzirmeyi istemiyordum uyumaya alissin diye
Disi yuzunden kiyamadim 2haftadir emziriyorum
Tartida baya farketti 9kiloyu gectik kolum kaldirmiyor

canım Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - e-bebek.com bizim mama sandalyemiz bundan, ben görürgörmez bayılmıştım rengine çünkü evimin genel renkleriyle çok uyumluydu nasılsa evin demir başlarından olacak uzunca bir süre, poly magic lerin tek renk olan mama sandayeside var canım onlarada bak istersen, buarada maşallah ömere biz 7 kıloyu geçti diye seviniyoruz henuz, çok şükür kyafet konusunda bizde problemliyiz üstünde emanet gibi duran kıyafetlere sınır olurum almam ama zeynoninkilerde 2 hafta olmadan kısalıp kalıyor küçük geliyor sürekli alışveriş modundayım oyuzden, tam benlik aslında

merhaba kızlar ne zamandır giremiyorum çok yoğunum umarım herkesin keyfi yerindedir. Ben de gündüz kızım fırsat verdikçe bahar ve bayram temizliği yapıyorum,kışlıkları çıkar, yemek yap, ütü yap derken bir bakıyorum akşam olmuş akşam da sızıp kalıyorum. Çooooooook yoruldum neyse işlerim bitince rahat rahat laflarız ne kadar tanımasam da hepinizi çok özledim sizi ve minik kelebekleri kocaman öpüyorum

kızlarr napıyosunuz bakiim
yazılanları okuyamadımmmm şöyle bir girip çıkayım dedimmmm
annemle bir güzel çarşaf böreği yaptıkkk
bende bi tiramisu patlattımmm
eşim döncek bugün malummm
akşama herkesi yemeğe beklerim şekerlerrr:):):)

bu arada ek gıda işini durdurdummmm
biraz ara vericem çünkü kızımın henüz hazır olmadığını anladımm
demir damlasına başladım bugün tekrarrr ve kızım kusmadıııı onuda vermeyi planlıyorummm
uyku konusunda bugün yine uyumadıkkk:) yapıcak birşey yokkkkk huehueheue
bizden bu kadarrr

meleğim hoşgeldin foruma cnmmmmm

ek gıdada kılo alımı yavaşlıyormuymuş bilmiyordum canım ama benim kızda ters etki yaptı ozaman

Benim doktorum 6. aya kadar sakın ek gısa verme. sütün yetiyor sadece emzir dedi... ama ben vermeye başladım meyve püresi sebze püresi damak tadı oluşsun istiyorum.. Maşallah bizim paşa da hapur hüpür götürüyor şimdilik.. Suda veriyorum..
Arkadaşım 6 aylık olana kadar hiç bişey vermemiş su da vermemiş şimdi birden ek gıdaya başlayınca tabi ufaklık istemiyor herşeyi reddediyormuş yemiyormuş çok üzülüyor..

Ben doktoru dinliyorum tamam am aher dediğini de uygulamıyorum.. bazı şeyleri kendimiz tecrübe etmeliyiz diye düşünüyorum.. Bakalım kilosu nasıl çıkacak bu ay

Bu arada sünetti yaptıran anneler tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz..
Ben de bayramdan sonra yaptırmayı düşünüyorum.. Nasıl çok ağlıyorlar mı? Kaç günde iyileşiyor? Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim..

bu aralar topic çok sessiz dimi
sayfalar nazlı nazlı ilerliyor

hiç orma canım ya 3 gündür yoktum sayfalar ilerlememiş bu gün aynı..hadi kızlar canlanın amaaa

kız çocuklarının çay kahve takımlarına hayranım zaten.fındıkla oynarsınız artık..dediğin gibi zamane bebekleri oldukları için belkide bilgisayar oyunlarına yönelirler:)

maşallah Ömere annesinin sütü yaramışayına göre kilosu fazla değil mi?doktorunuz ne diyo bu duruma?

oy oy oyyy çarşaf böreği ve tiramisuana-kız pek hamaratsınız canımm..yakın olsam hemen gelirdimafiyet olsun şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…