Heyy be ...sonunda kavusabildim sizlere .
Nasilsiniz kizlar ben malum 15 gundur giremedim ve okuyamadim sizleri ins; herkes ve yavrular iyidir ..
Ne zor seymis ayrilik ama malesef geldik yine ingiltereye ve gece kis kiyamet misali bir hava ile karsilandik ..valla neye ugradigimizi sasirdik diyebilirim..
Mahir pasam kusuyor surekli galiba usutmus yavrum gerci biz bile yamulduk kaldi ki oglum dayansin ...evliya celebi gibi Tr yi gezdik ve bursada biyolog ile tanismamiz cok guzel idi..herkese tavsiye ederim inanin harika oluyor ben cok memnum oldum biyolog ve esi ile tanismis olmama ..ve ayrica Asya yi sevmeninde zevkine vardim darisi sizlere diyim ..
Yorgunun kizlar inanin felaket sekilde bavullar halan yerde duruyor ve elim gitmiyor acip yerlestirmeye bide Antepten salca, kuru dolmalik el yapimi tarhana , pekmez ne varsa aldim getirdim saymadiklarim cok saysam bana bir yuh cekerdiniz kesin ama ne yapiyim burdaki hersey sanki suni ve tatlari pek yok ..
Hepimizi ozlemisim valla yazarken bile durasim gelmiyor yazdikca daha cok anladim .)
Nasilsiniz kizlar ben malum 15 gundur giremedim ve okuyamadim sizleri ins; herkes ve yavrular iyidir ..
Ne zor seymis ayrilik ama malesef geldik yine ingiltereye ve gece kis kiyamet misali bir hava ile karsilandik ..valla neye ugradigimizi sasirdik diyebilirim..
Mahir pasam kusuyor surekli galiba usutmus yavrum gerci biz bile yamulduk kaldi ki oglum dayansin ...evliya celebi gibi Tr yi gezdik ve bursada biyolog ile tanismamiz cok guzel idi..herkese tavsiye ederim inanin harika oluyor ben cok memnum oldum biyolog ve esi ile tanismis olmama ..ve ayrica Asya yi sevmeninde zevkine vardim darisi sizlere diyim ..
Yorgunun kizlar inanin felaket sekilde bavullar halan yerde duruyor ve elim gitmiyor acip yerlestirmeye bide Antepten salca, kuru dolmalik el yapimi tarhana , pekmez ne varsa aldim getirdim saymadiklarim cok saysam bana bir yuh cekerdiniz kesin ama ne yapiyim burdaki hersey sanki suni ve tatlari pek yok ..
Hepimizi ozlemisim valla yazarken bile durasim gelmiyor yazdikca daha cok anladim .)
hoşgeldin canımm
özlemiştik seni, evine kavuşmuş olmakta güzel gelmiştir, mahir paşaya geçmiş olsun hava değişikliğindendir belkide canım tez zamanda iyileşir inş benim teyzemde fransada yaşıyor oyuzden seni anlayabiliyorum oda ne bulursa götürüyor giderken:) yavaş yavaş yerleşip düzenine dönersin canım buradada görmek istiyoruz senı artık yeter bukadar ara
Hoşgeldin evine hayatım:124:
Sagolun kizlar hosbulduk evimize biraz kasvetli ama olsun dediginiz gibi ne de olsa evimiz ..
Mahir pasam kendini toparlayana kadar disari cikmayalim diyoruz malum burda havalar 10 derecelerde ben bile soguktan titredim gece geldigimizde, bu yuzden soguk almis olabilir ..birde oglumu teyzesi halalari dayilari amcalari epey bir sevdiler oglanin ici disina cikti resmen simdi burda dinlenir artik ve acaip kucaga alismis bakkalim nasil bu aliskanliklarini yenicez biraz zorlanacaz gibi ama nihayetinde bir bucuk aylik tatilin acisi olucak bu
Gecmisi okuyamadim ama zaman buldukca okurum ve neler yaptiginiza ve kuzuklariniz nasil olduklarini ins en kisa zamanda ogrenirim gerci gecmis gecmiste kaliyor ama olsun insan gecmisi bilmiyince onunude bilemiyor
BUGÜNÜN HERKES İÇİN GÜZEL BİR GÜN OLMASINI DİLİYORUM.UYKUSUZLUK ÇOK ZOR BİR DURUM.ŞUAN 3,5 YADA 4 SAATLİK BÖLÜK PÖRÇÜK BİR UYKUM VAR.YAREN NUR SAĞOLSUN UYUMADI DA UYUTMADI DA ÇOK HUYSUZLANDI.UZUN ZAMANDIR BÖYLE YAPMAMIŞTI.BURNU DÜN AKŞAMDAN BERİ TIKANIYOR HOMUR HOMUR.ASPİRATÖRLE TEMİZLETMİYOR.Bİ YAKLAŞAYIM HEMEN ANLIYOR,KAFAYI ÇEİVRİYOR.SERUM FİZYOLOJİK DAMLAYI DA ÖYLE.İNATÇI YA.ATLA KARAYI SEÇİYORUM VAllahi.inş. hasta olmaz.insan perişAN OLUYOR YA.
DÜN SÜT DURUMUMLA İLGİLİ FİKİRLERİNİ PAYLAŞAN,DESTEK OLAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM.SİZLERİ GÖRMESEM DE GERÇEKTEN SEVİYORUM VE BEBİŞLERİNİZE DE BAYILIYORUM.Sütüm şimdilik az da olsa geliyor.
bugün saat 3'ten sonra kan tahlilimi alacağım.duyuru yapacam:))yoksa bir 10 gün sonra tekrar edeceğim.önümüzdeki 1 ay zarfında çıkmazsa kaza falan olmayacak daha fazla dikkat edeceğim.çünkü diş problemim hala devam ediyor.kilo da öyle.bunlar aşılmadan gebelik olsun istemiyorum.
İŞTE YOĞUNLUĞUM BAŞLADIĞI İÇİN BELKİ BOL BOL YAZAMAYACAĞIM AMA FIRSat buldukça kaçak göçek yazacağım.Allaha emanet olun.Kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.
canım inş ek gıdaya geçmesem bukadar kılo almazdı belki gerçi henuz ek gıdayı bir öğün haline getiremedik meyve püreleri ve sebze püreleri veriyoruz 2-3 tatlı kaşığı kadar, hem sütüm azalıyor hemde zeyno hanım meme emmek istemiyor eskisi gibi istekli değil önceden havada kapıyordu şimdi ağzını kapatıyor ama annesinin hışmından korkup açıyor ağzını yavrum napsınçok üzülüyorum hevesli emmiyor olmasına ama yapacak birşey yok gittiği yere kadar zorlucam memeye, doktora kalsa henüz başlama demişti ek gıdaya ama ben yinede içimdeki sese güveniyorum
kızlarrrrr ses verin bakimmmmmm:126:
bu gün topic çok sessiz neden acaba..bebeler mi durmuyo?temizlik mi var?misafir mi var?yoksa kendinizi yorgun mu hissediyosunuz?
benim kuzu uyuyo aslında o uyurken bende uzanıp dinlensem diyorum ama dinlenmeye fırsat kalmıyo ocakta yemek var uzanırsam uyuma ihtimalimde var..en iyisi ben burda kendi kendime yazmaya devam edim
oğlum büyüsede birlikte şöyle araba sürsek
kızlarrrrr ses verin bakimmmmmm:126:
bu gün topic çok sessiz neden acaba..bebeler mi durmuyo?temizlik mi var?misafir mi var?yoksa kendinizi yorgun mu hissediyosunuz?
benim kuzu uyuyo aslında o uyurken bende uzanıp dinlensem diyorum ama dinlenmeye fırsat kalmıyo ocakta yemek var uzanırsam uyuma ihtimalimde var..en iyisi ben burda kendi kendime yazmaya devam edim
oğlum büyüsede birlikte şöyle araba sürsek
iyi yapmışsın canım
onlar kilo aldıkça bizler mutlu oluyoruz
ek gıdaya geçişte kilo alımı yavaşlar diye biliyordum ben
ama senin kuzuya maşallah üzmemiş seni
TURUNCUm neler konusuldu Melek.in programinda?
Onemli faydali notlar varsana paylassana ben izleyemedim
MELEGIMMMM hosgeldinnn ahh o gun gelemedim icimde kaldiii
Kizlar biz dis cikarmaya calistigimizdan mizmiziz bu aralar
Ustune yarin yine yemekli misafir var
Bir de arac koltugu ve mama sandalyesini ayarlamaya calisiyorum internetten
Muhtemelen arac koltugunu Almanya.ya gidecek olan komsum alip getirecek
Oldukca pahaliya geliyor Turkiye.de
Yurtdisi sitelerin cogu da Turkiye.ye gondermiyor
Chicco Poly.nin hayvan figurleri olmayan bir modelini ariyorum bulabilirsem onu alacagim
Isim cok yani bir yandan Omer bir yandan yemekler bir yandan arastirmalarrr
Bu arada sipam kiyafetlerine sigmiyor kollar bacaklar kisacik kaldi sanirim bir posta daha kis alisverisi yapacagiz
Gece emzirmeyi istemiyordum uyumaya alissin diye
Disi yuzunden kiyamadim 2haftadir emziriyorum
Tartida baya farketti 9kiloyu gectik kolum kaldirmiyor
ek gıdada kılo alımı yavaşlıyormuymuş bilmiyordum canım ama benim kızda ters etki yaptı ozaman
bu aralar topic çok sessiz dimi
sayfalar nazlı nazlı ilerliyor
ben işteyim şekerim işten fırsat bulunca yazabiliyorumbende kızım büyüsede evcilik oynasak diye bekliyorum valla, ben oyuncak takımlarımla kahve çay falan ikram ederdim anneme, komşum olarak oturmaya gelirdi bana evcilik oyunu iştee ne güzel nostalji oldu şimdi aklıma geldii zeynom büyüyünce nasıl oyunlar oynucak benimle acaba zamane bebeleri bunlar
TURUNCUm neler konusuldu Melek.in programinda?
Onemli faydali notlar varsana paylassana ben izleyemedim
MELEGIMMMM hosgeldinnn ahh o gun gelemedim icimde kaldiii
Kizlar biz dis cikarmaya calistigimizdan mizmiziz bu aralar
Ustune yarin yine yemekli misafir var
Bir de arac koltugu ve mama sandalyesini ayarlamaya calisiyorum internetten
Muhtemelen arac koltugunu Almanya.ya gidecek olan komsum alip getirecek
Oldukca pahaliya geliyor Turkiye.de
Yurtdisi sitelerin cogu da Turkiye.ye gondermiyor
Chicco Poly.nin hayvan figurleri olmayan bir modelini ariyorum bulabilirsem onu alacagim
Isim cok yani bir yandan Omer bir yandan yemekler bir yandan arastirmalarrr
Bu arada sipam kiyafetlerine sigmiyor kollar bacaklar kisacik kaldi sanirim bir posta daha kis alisverisi yapacagiz
Gece emzirmeyi istemiyordum uyumaya alissin diye
Disi yuzunden kiyamadim 2haftadir emziriyorum
Tartida baya farketti 9kiloyu gectik kolum kaldirmiyor
kızlarr napıyosunuz bakiim
yazılanları okuyamadımmmm şöyle bir girip çıkayım dedimmmm
annemle bir güzel çarşaf böreği yaptıkkk
bende bi tiramisu patlattımmm
eşim döncek bugün malummm
akşama herkesi yemeğe beklerim şekerlerrr:):):)
bu arada ek gıda işini durdurdummmm
biraz ara vericem çünkü kızımın henüz hazır olmadığını anladımm
demir damlasına başladım bugün tekrarrr ve kızım kusmadıııı onuda vermeyi planlıyorummm
uyku konusunda bugün yine uyumadıkkk:) yapıcak birşey yokkkkk huehueheue
bizden bu kadarrr
meleğim hoşgeldin foruma cnmmmmm
ne kadarlık oldu bebişin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?