2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

PLANNER bak benimde aklımı karıştırdın şimdi :))
Bayram için antepe gittiğimde ebebek'e gidip yakından inceleyeceğim bunu :3
4:

nagihan3005,
kız neo ldu diyorum sonuç bişy çıkmadı heralde çıkda ilkten hemen yazardın sen

turuncum
valla tersten nereye diye sorarlar senin paşaya nazarlık gözleri ama olsun

nagihan3005,
kız neo ldu diyorum sonuç bişy çıkmadı heralde çıkda ilkten hemen yazardın sen

turuncum
valla tersten nereye diye sorarlar senin paşaya nazarlık gözleri ama olsun

kız dilekmete.anam geçmişte kaldım.yeni geldim:)))

dün ben sağlık ocağına gidene kadar kv. öğrenmiş dr.'dan negatif.ama tehlike bir ay kadar devam eder benim için.malum 5 haftada sonuç alabilmiştim yaren nur'da.durmak yok yola devam:))

Testim şimdilik negatif.

Kızlar fırsat bulamıyorum pek.benim kız beni iyice uykusuz bırakıyor.toplam uyuduğum 3,5 saat ve işteyim.bir mızmızlaştı sormayın.gece kaç kere kalktım bilmiyorum valla.aynı reklamdaki gibi olduk.alt komşularım bile demişler kv'm sabah gelirken çok ağladı bu gece diye(o zombi,ben zombi nereye kadar.geceleri bazen telden girip biraz olsun paylaşımlarınızı okumaya çalışıyorum.

Dün çok moralim bozuldu.kızımın burnu homur homur diye yazmıştım.acayip sümükler var.şimdilik rengi beyaz.dün öğleden sonra burnu akmaya başlamış.sağlık ocağına gittiğimde sümükleri aşağıya doğru iniyordu nasıl üzüldüm anlatamam.gece hiç rahat olamıyor.burnuna elini sürdürtmüyor.oyun falan bazen yiyor,ama genelde çığlık çığlığa ağlıyor.yani anlayacağınız gripten nasibimizi aldık.Allahtan henüz boğazına,ciğerlerine birşey olmamış.peditus başladık.yarım saate kadar da eve emzirmek için gidecem.birkaç gün böyle yapacam.dr. 2 güne geçer dedi.inş. diyorum.neyse kendinize iyi bakın

Haklisin hayatim veremeyebilirdedigin gibi cok sukur alim gucumuz varda aliyoruz alamayan bir suru insan var ama bazisida parasi varken almayan ve cocugunu kucaginda arabayla gezdiren bir cok insan taniyorum ve on koltukta oturuyorlar bebekleriyle simdi sorarim ben sana zeynepcim cocugunun hayatini ALLAH ESİRGESİN 500 lirayla deger bicebilirmisin?oto koltugu alan adamin arabasi vardir ki arabasina koyacak benzin parasida varsa cocugunun hayatini onemseyip simdi alamasa bile 5 ay sonra alsin koltugu yada hic bindirmesin arabaya derim yanisenin tekerin patlak hava kacirirken yola cikarmisin?sonra bir kaza olsa ALLAH TAN oldu diyebilirmisin?ben onlemimi alayimda cocugum icin yasiyorum bir suru ozel ihtiyaclarimdan fedakarlik yapiyorum cok sukur gelirimiz iyi belki luks aliyorum cocugumun esyalarini ama benim guzel kizim her seye deger ve hayatimin geri kalananini KEŞKE LERLE GECİRMEK İSTEMİYORUM ALLAH KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN

kızlar milupa ya sitesine uye olana 5.ayında hediye yolluyodu 1 ay evvel hala devam ediyomu acaba uye olupta hediyesi gelen varmı ??????

kızlar milupa ya sitesine uye olana 5.ayında hediye yolluyodu 1 ay evvel hala devam ediyomu acaba uye olupta hediyesi gelen varmı ??????

Hep devam ediyo canim dene belki gelir.
bana hamileyim seti gelmedi ama 5.ayinda ilk kaşigim seti geldi.

içinde bir mama kasigi,mama,ek gidayla ilgiki bilgiler,tarifler var hos yani.

Hep devam ediyo canim dene belki gelir.
bana hamileyim seti gelmedi ama 5.ayinda ilk kaşigim seti geldi.

içinde bir mama kasigi,mama,ek gidayla ilgiki bilgiler,tarifler var hos yani.

yok bende hamileyken üye olmuştum hamileyim seti banada gelmedi bakalım 5.ay seti gelicekmi
prima hediye setim gelmişti halbuki
hatta e bebekte her gititğimde alıyıdum prrimanın hediye kutusunu form dolduruyodun
içinden 4 tane bez mama kapı tupperware in arielin leke çıkaırtıcısı numune boyu pantenini şanpuanın numunesi falan iyi oluyodu yani
varmı kızlar acaba böyle promosyon hediyeler gönderen yerler vala iyi oluyo insanın hoşuna gidiyo bı açıyosun kapıyı kargo

kızlar az önce bu yazıya rastladım çok güldüm
keyifli bir yakarış olmuş

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html

Kiz git ben evlendigimde felc oldum sandim yaaaao saten geceliklerden giydim herife kiritacam diye ertesi gunu elim kolum tutmadi vallasonra baktimki benim herif sicakmis zaten gecelik mecelik hikaye camasirlarimla yatiyorum ama simdi o kiziyor usuteceksin diye.super mis yaaa valla cok guldum benimkide m&s de camasir denerken eline alir gelir birde bunu dene diye

canım biz bayram sabahı bursadayız kısmetse, ee bende kv ve gezilecek 4 elti ve 2 görümce olunca oldukça yoğun günler bizi bekliyor şekerim bayram telaşında görüşmek zor olur ama bursaya hep geliyoruz biz zaten inş görüşebiliriz birgün bursada alışveriş yapabileceğim tüyoları senden alacağım artık zeynepcim ist dar geliyor prenses kızıma yahuu

doğru söylüyorsun indirimdeyken almak lazım ozaman, aynen canım bizim ev zaten tıkış tıkış birde zeyno kapladı heryeri, ama halaa ihtiyaç ve eksikleri bitmiyor bu bebelerin şekerim bütün evide ele geçirir bunlar ama ne güzel dimi evin her köşesinde zeynoya dair bişeyler görünce öyle mutlu oluyorumki

turuncu o anakucağı koltuğun üstündemi duruyor şekerim valla seninki düz duvara tırmancak gibi görünüyor canım yerim ben onu çokkk tatlı çokkk, yakışıklılar listemizdesiniz hepiniz ona göre

PLANNER bak benimde aklımı karıştırdın şimdi :))
Bayram için antepe gittiğimde ebebek'e gidip yakından inceleyeceğim bunu :3
4:

benim çok yakınımda e-bebek var bir gidip bakayım canım izlenimlerimi paylaşırım senınle benimde çok alasım var

canım sen yakında hamileyim diye yazcan buraya istiyormusun yani planlımı kaza sonuçlarınımı bekliyosun şekerim sen?

çokk geçmiş olsun minnoşuna annesi tez zamanda iyileşir inş, ağlamalarına dayanamıyorum hiç bebeklerin

Amaninn tut tut dusuyooorrr Amma hinzirmissin sen badem bebek nasil bir durus o oyle!!Surekli boyleyse zor ciddenBen plannerin yolladigi oyun havuzunu da sevdimErkek rengi daha pahali gerciMama sandalyesinde durmuyor mu oyuncak fln yigsan?Omer yumusak defterlere bayiliyor ama tabi 10dk
bana geldi 2 3hafta oluyor
kızlar az önce bu yazıya rastladım çok güldümkeyifli bir yakarış olmuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html
Ay sahaneymiss tam benim adamin kafadanGerci benimkine azicik sirnasmaya gelmiyor hemen baska seyler geliyor aklinaAksam pembelerimi giyineyim bariNevresimi de aksam degistiririm artik

evet diğer rengi daha pahalı ne saçmalık ama, benim kızım ama sandalyesinde çok güzel duruyor önünede oyuncaklarını koyunca değmeyin keyfine oyuzden bu oyuncak havuzundada iyi vakit geçirir diye umuyorum birde zıpzıp fonksiyonu varmış ya o hoşuma gitti ama bu zıpzıp olayı nekadar sağlıklı araştırmak lazımm

doğumdan sonra herşey değişebiliyor
bir ara kardeş kardeştik

turuncu şu anda hayal ettim ece ile kayra yanyana olsa biz kesin deliririz :) eceye 2 gündür pekmez verdik iyice kudurdu çocuk:))

kızlar mikady çılgın oyuncak:) güzele benziyor ne dersiniz alalımmı? anneme gösterdim hemen alalım ece ne kadar içinde dursa kardır diyor:)) artık yere bırakmakta güvenli değil habire ya duvara yada kapı pervazlarına çarpıyor kafasını ağlıyor sonra( dün gezmeye gittiğimiz yerde harçlık vermişlerdi eceye o parayla alayım bari. zararı yoktur dimi kızlar ?

Öyle valla insan seviniyo :)
gelir o zaman canim ben hamiley seti gelmedi diye unutmustum oyle bi baktim ilk kasigim setini göndermisler sevindim valla 1:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…