nagihan3005,
kız neo ldu diyorum sonuç bişy çıkmadı heralde çıkda ilkten hemen yazardın sen
turuncum
valla tersten nereye diye sorarlar senin paşayanazarlık gözleri ama olsun
Busa.da ne kadar kaliyorsunuz cnm?
Planner da gelecekmis Biyologla beraber 4lu bir gorusme yapsak ya?
Uzulme elinden geleni yaptin sen
Ama nasilsa az geliyor diye o gogsu ihmal etme
Her damlasi kardir Kayra pasaya
Bizimki emekledi emekleyecek simdilik sirtustu surunerek ilerleyebiliyor
2 3aya da siralamaya baslarlar zaten
Yurutece koyunca potansiyel tehlike makinasi olacak gibi geliyor bana
Kendi dogal surecine biraktim bakalim ne zaman ne yapacak
Beykozunki gibi wc.de bile r ahat vermiyorsa lazim ama
Anneye de yazik
Ben de oglandan torun kiymetli olur saniyordum (kendim tasvip etmesem de annemin esime duskunlugunden dolayi)
Ama oyle olmadi
Cok dert etmiyorum bu konuyu
Sadece esim arasira bozuluyor diye uzuluyorum
Romere oncelik verecegim cnm o olmazsa Maxi Cosi ya da Chicco
Italyada da bir arkadasim var biraz arastirip karar verecegim
Bu arada nacizane fikrim her 560 veren bir 500 daha veremeyebilir
o 560i zaten zorlukla toparlamis olabilir
Agizdan kolay cikan miktarlar neredeyse asgari ucrete tekabul ediyor
Biz bugun verebiliyoruz belki bu miktarlari ama babam kendi isini kurmadan once ekmegi daha uygun olsun diye Besas kuyrugundan aldigimizi bilirim
Cok sukur su an Rabbim veriyor biz de kullaniyoruz ama bu sekilde imtihan edilen arkadaslar da olabilir
En iyisi bu ille de bu olacak diye birsey yok sartlara gore...
ben de sabah gordum o badiyi hemen sana yazacaktim
Bursaya ne zmn gelip ne kdr kalacaksiniz kizlar birseyler ayarlayalim ama cabuk olalim biz ttail plani yapacagiz ona gore
kızlar milupa ya sitesine uye olana 5.ayında hediye yolluyodu 1 ay evvel hala devam ediyomu acaba uye olupta hediyesi gelen varmı ??????
Hep devam ediyo canim dene belki gelir.
bana hamileyim seti gelmedi ama 5.ayinda ilk kaşigim seti geldi.
içinde bir mama kasigi,mama,ek gidayla ilgiki bilgiler,tarifler var hos yani.
kızlar az önce bu yazıya rastladım çok güldüm
keyifli bir yakarış olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html
kızlar az önce bu yazıya rastladım çok güldüm
keyifli bir yakarış olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html
Busa.da ne kadar kaliyorsunuz cnm?
Planner da gelecekmis Biyologla beraber 4lu bir gorusme yapsak ya?
Ben de oglandan torun kiymetli olur saniyordum (kendim tasvip etmesem de annemin esime duskunlugunden dolayi)
Ama oyle olmadi
Cok dert etmiyorum bu konuyu
Sadece esim arasira bozuluyor diye uzuluyorum
ben de sabah gordum o badiyi hemen sana yazacaktim
Bursaya ne zmn gelip ne kdr kalacaksiniz kizlar birseyler ayarlayalim ama cabuk olalim biz ttail plani yapacagiz ona gore
valla canım aynen bende sana katılıyorum ek gıda konusunda. sonuçta diş çıkarıcaklar ve daha da huysuz olucaklar oznmlar alıştırmalara başlamaktansa şimdi eniyisi. benim jinekoloğum akrabamızdır uzaktan bana kendi oğlunu büyütürken bile doktoru çok dinlemediğini söylemişti annelerimizin yöntem en iyisi demişti birde doktorların ek gıdaya karşı çıkmasını sebebi malum çağımızın hastalığı obezite için dedi sağlık bakanlığı ozellikle vurgu yapıyomuş obezitenin onune geçmek içni bazı doktorlarda bu yuzden ek gıda işini 6.aya bırakıyolarmış normalde bebeklerin 4.aydan itibaren bağırsakları ek gıdaya alışma sürecinde oluyomuş sindirimleri gelişiyomuş
oyun havuzuna gelince bende isityorum ama ev doldu ya chicconun salıncak anakucağı var bende 8 kıloya kadar bide mama sandalyesi sten kız 7 kıloya yanaştı benim 2 aya kadar kullanamaz salıncağını onu bırakınca alıyım diuorum ebebekteki o oyunhavuzunu ama oznmakdarda inidirim biter kesin ben ilk bakıtğımda 140 tlydı şimdi senin yaynıladığına baktımda 99 a kadar düşmüşş offf kararsız kaldım ya
Canım çok yaramaz bir çocuk değil ama huysuz.Yerede koyamıyorum çünkü hemen yüzüstü dönüyor ve kusuyor.Bıktım valla çamaşır yıkamaktan.Eğer yüz üstü dursa ben de hiç almam yürüteci çünkü yerde oynarak her şeyi öğrenmesini isterim.
Bugün ise bir ayrı mız mız.Bak resim koyayım da gör yaptığını.Çıldırttı valla.Guya 5 dk ortalığı süpüreyim dedim.Bağladığım zaman da kıyamet kopuyor
Eki Görüntüle 534814
PLANNER bak benimde aklımı karıştırdın şimdi :))
Bayram için antepe gittiğimde ebebek'e gidip yakından inceleyeceğim bunu :34:
kız dilekmete.anam geçmişte kaldım.yeni geldim:)))
dün ben sağlık ocağına gidene kadar kv. öğrenmiş dr.'dan negatif.ama tehlike bir ay kadar devam eder benim için.malum 5 haftada sonuç alabilmiştim yaren nur'da.durmak yok yola devam:))
Testim şimdilik negatif.
Kızlar fırsat bulamıyorum pek.benim kız beni iyice uykusuz bırakıyor.toplam uyuduğum 3,5 saat ve işteyim.bir mızmızlaştı sormayın.gece kaç kere kalktım bilmiyorum valla.aynı reklamdaki gibi olduk.alt komşularım bile demişler kv'm sabah gelirken çok ağladı bu gece diye(o zombi,ben zombi nereye kadar.geceleri bazen telden girip biraz olsun paylaşımlarınızı okumaya çalışıyorum.
Dün çok moralim bozuldu.kızımın burnu homur homur diye yazmıştım.acayip sümükler var.şimdilik rengi beyaz.dün öğleden sonra burnu akmaya başlamış.sağlık ocağına gittiğimde sümükleri aşağıya doğru iniyordu nasıl üzüldüm anlatamam.gece hiç rahat olamıyor.burnuna elini sürdürtmüyor.oyun falan bazen yiyor,ama genelde çığlık çığlığa ağlıyor.yani anlayacağınız gripten nasibimizi aldık.Allahtan henüz boğazına,ciğerlerine birşey olmamış.peditus başladık.yarım saate kadar da eve emzirmek için gidecem.birkaç gün böyle yapacam.dr. 2 güne geçer dedi.inş. diyorum.neyse kendinize iyi bakın
Amaninn tut tut dusuyooorrr Amma hinzirmissin sen badem bebek nasil bir durus o oyle!!Surekli boyleyse zor ciddenBen plannerin yolladigi oyun havuzunu da sevdimErkek rengi daha pahali gerciMama sandalyesinde durmuyor mu oyuncak fln yigsan?Omer yumusak defterlere bayiliyor ama tabi 10dkCanım çok yaramaz bir çocuk değil ama huysuz.Yerede koyamıyorum çünkü hemen yüzüstü dönüyor ve kusuyor.Bıktım valla çamaşır yıkamaktan.Eğer yüz üstü dursa ben de hiç almam yürüteci çünkü yerde oynarak her şeyi öğrenmesini isterim.Bugün ise bir ayrı mız mız.Bak resim koyayım da gör yaptığını.Çıldırttı valla.Guya 5 dk ortalığı süpüreyim dedim.Bağladığım zaman da kıyamet kopuyorEki Görüntüle 534814
bana geldi 2 3hafta oluyorkızlar milupa ya sitesine uye olana 5.ayında hediye yolluyodu 1 ay evvel hala devam ediyomu acaba uye olupta hediyesi gelen varmı ??????
Ay sahaneymiss tam benim adamin kafadanGerci benimkine azicik sirnasmaya gelmiyor hemen baska seyler geliyor aklinaAksam pembelerimi giyineyim bariNevresimi de aksam degistiririm artikkızlar az önce bu yazıya rastladım çok güldümkeyifli bir yakarış olmuşhttp://www.kadinlarkulubu.com/dogum...ri/565498-dogum-sonrasi-erkegin-yakarisi.html
Amaninn tut tut dusuyooorrr Amma hinzirmissin sen badem bebek nasil bir durus o oyle!!Surekli boyleyse zor ciddenBen plannerin yolladigi oyun havuzunu da sevdimErkek rengi daha pahali gerciMama sandalyesinde durmuyor mu oyuncak fln yigsan?Omer yumusak defterlere bayiliyor ama tabi 10dk bana geldi 2 3hafta oluyor Ay sahaneymiss tam benim adamin kafadanGerci benimkine azicik sirnasmaya gelmiyor hemen baska seyler geliyor aklinaAksam pembelerimi giyineyim bariNevresimi de aksam degistiririm artik
Kiz git ben evlendigimde felc oldum sandim yaaaao saten geceliklerden giydim herife kiritacam diye ertesi gunu elim kolum tutmadi valla sonra baktimki benim herif sicakmis zaten gecelik mecelik hikaye camasirlarimla yatiyorum ama simdi o kiziyor usuteceksin diye.super mis yaaa valla cok guldum benimkide m&s de camasir denerken eline alir gelir birde bunu dene diye
Cok güzelmis canim valla anne olunca seksilik yariya iniyo e uykusuzluk şu bu..
ama bundan sonra giyelim unuttuk valla geceliklerimiz dolapta çürümesin.
bugün evlilik yildönümüz hediye almicam ama onun şerefine giyebilirim geceliklerimi
Ay sahaneymiss tam benim adamin kafadanGerci benimkine azicik sirnasmaya gelmiyor hemen baska seyler geliyor aklinaAksam pembelerimi giyineyim bariNevresimi de aksam degistiririm artik
doğumdan sonra herşey değişebiliyor
bir ara kardeş kardeştik
yok bende hamileyken üye olmuştum hamileyim seti banada gelmedi bakalım 5.ay seti gelicekmi
prima hediye setim gelmişti halbuki
hatta e bebekte her gititğimde alıyıdum prrimanın hediye kutusunu form dolduruyodun
içinden 4 tane bez mama kapı tupperware in arielin leke çıkaırtıcısı numune boyu pantenini şanpuanın numunesi falan iyi oluyodu yani
varmı kızlar acaba böyle promosyon hediyeler gönderen yerler vala iyi oluyo insanın hoşuna gidiyo bı açıyosun kapıyı kargo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?