2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyy acelem var, oranin saati 12 olmadan haykirmak istiyorum Mahir pasam tam bugun 7 aylik oldu,, allah daha nice guzel aylar ve yillar nasip etsin hepimize
Nice 7.aylara Mahirim!
Allah annene babana 7.yasini 77.yasini bile bugunku gibi saglik sihhat akil fikirler gostersin! Aminn!

sen nerelerdesin!!!
Hosgeldin esracim gercekten cok ozledim!
Telefonunu almadigima pisman oldum ozelden ulasamadim aklim hep sendeydi!
Lutfen arasira ugra gelismeleri merak ediyorum
Bebis nasil geldi tasindiniz mi kime benziyor:::::?????

Canim ya inan o kadar mutluyum ki seni yeniden gordugum icin!!
ZeynepY ben bu arada :)

ben bitiriyimde almıyım bariii kan yapıcı ne verebilirz acaba bebeğe :26::26::26:
Tatlim oncelikle not duseyim Omer 7ay 10gunluk
Beslenme sekiller farkli olabilir

Bizim kan degerimiz 6.ayda dusuk cikinca 1ay beslenme tedavisi uyguladik

Haftada 1ispanak 4 5gun sebze corbasina kiyma gunasiri 1tatli kasigi ya da hergun 1cay kasigi pekmez haftada 1 2sefer sebze corbalarina birkac yaprak semizotu...
Tum bunlari verirken yogurtdu en az yarim saat vermedim
Emilimler kolay olsun diye genelde mandalina havuc elma gibi vitaminler koydum ogunlerin arkasina
Degerimiz sadece beslenmeye gore oldukca iyi bir gelisme gosterdi ama hala az

Parabensiz surup ya da damlayi alir almaz baslayacagim ama beslenmeye yine ayni hatta daha fazla ozen gosterecegim
1ay sonra tekrar kan test yaptirip degere ulastiysak damlayi brakacagim
Doktorumuz da kararliligimi gorunce israrci olmadi demek ki devamli kullanmasak da oluyor ama 2laf anlatmak zorlarina gidiyor

AY COCUKLAR GIBI SENIM YA ESRAYHAN NOLUR GITMEEEEE

cnm nasıl sevindim bilemezsin demek işe yaradı Allah şifa versin
anneZeynep
soruların cvpları içşn teşk
ömer gel yapıyor demek masallahh ya inan gözlerim doldu onların küçük bişi öğrenmeleri bile allahım nasıl mutluluk tarifsiz benimkide alkış yapıyor içim erior dünya duruyor sanki
zada
geçmiş olsun tez şifa Allah tan diliyorum onlar hasta olunca gözü hiçbişi görmüyor insanın biliirim

Günaydın güzel anneler....
Karatay diyetimin 1.haftası tamamlanmış durumda.Hiç aç kalmadan ve acıkmadan 1 haftada 2kg 300 gr vermişim
Sevdim ben bu diyeti...

bende bu pazar kontrole gidicem diyetisyene..şimdiilk cok guzel gidio diyetim...bide TURUNCUM 75 lerde deilmiydi yaw 65 e mi düştünnn cnmcım..süpersin valla hayatım

Yanlış yazmışım zadacım
Kilom 75.5 şuan.
Bu arada çok dikkatlisin
Fındığım nasıl oldu ?

Zeynebim ben bu aralar pek yeni tarifler uygulayamıyorum.Benim oğlan açlık grevi yapıyor
Karnının doyması için çok sevdiği çorbaları yapıyorum şimdilik.Tekrar iştahımız düzene girince yeni tarifler eklemeye devam edeceğim
Bu istanbul serisi bardakları ilk gördüğümde hiç beğenmemiştim ama şimdi peşinden koşuyorum
Perşembe günü kayseriye gideceğim,ordan mutlaka bulurum canım çok teşekkür ederim

Merhaba esraayhan.Tekrar hoşgeldin aramıza
Nasılsın görüşmeyeli.Bebeğin nasıl ?

Son düzenleme:
Ayyyy acelem var, oranin saati 12 olmadan haykirmak istiyorum Mahir pasam tam bugun 7 aylik oldu,, allah daha nice guzel aylar ve yillar nasip etsin hepimize

yaff kafam karıştıı çizelgene göre 7 aylığı bitirmedimi 7 ay 1 hafta yazıyor :44::44::44: mesela 6 ay 1 hafta bendede 7.aya girmedikmi ayları sayınca 7 ye girdik gibi oluyor ama :26:

günaydın, çok güzel bir gün diliyorum herkese....

anneZEYNEP canım verdiğin bilgiler için çok sagol emeğine sağlık, hangi kan ilacını kullanacaksın peki şimdi onu kaçırdım sanırım? buarada ömer paşanın her iyi hali bizi mutlu eder canım inan ben burayı önyargısız, iyi niyetli ve samimi bir ortam olarak görüyorum (dışarıdakileri saymazsak:) oyüzden kesinlikle böbürlenme olarak görmez kimse çünkü hepimiz çok açık yüreklilikle duygularımızı paylaşıyoruz, o tatlı ömer paşan bir gel gel yapsın bakıyım benim zeyno kızımaaa

MELEĞİM canım mahir paşan nasıl oldu çok merak ediyorum, inş çok daha iyidir canım, yerim ben onun küçük ayaklarınıııı

ZADA canım kızımın adaşı tatlı ada hastamı oldu yaa çok geçmiş olsun annesi nasıl şimdi? allah tüm hasta mınnoşlarımıza şifa versin inş, canım buarada sen kan damlası verdiğin halde değer buysa ne işe yarıyor bu damlalar peki ya off bu hafta bizde baktırcaz bakalım ne çıkacak çok merak ediyorumm

Bende o zaman haftada bir yada iki kez ıspanak vereyim. Teşekkür ederim hepinize bilgileriniz için. Kendim ıspanağa bayıldığım için illa kızıma da vermek istiyorum:))

tünaydınnnnn...bu gün istanbulda hava soğuk kızlar camdan bi kafamı uzattım dondum
Sıpacımda kahvaltı yapmadı 2.kaşıkta midesi bulandı yedirmedim bende
Kendimi bu gün yorgun ve uykusuz hissediyorum hiç uyumamış gibi uyandım

Meleğim Mahir'in 7.ayı kutlu olsunnnAllah sağlıklı uzun ömürler versin hayırlı bi evlat olsun inş

Zeynep ekmek nefis gözüküyor sabah sabah sıcacık ekmek istedi canım

Kızlar çok merak ediyorum, istanbul avrupa yakasından kimsecikler yok mu burada?
Olsa da, buluşsak da, karşıdaki buluşmalara beraber gitsek de...:79:

canim sevindim ise yaradigina valla

yazacak birşey bulamadım
bende günaydın yazdım
çok yaratıcıyım
Kiz alemsin valla
kizlar bugun 12 de kalktim iyimi babamiz bugunde izinli ve okisle ilgilenmis bende uyudum ama hala dinlenmis degilim ne kadar cok uyursam uyuyayim sonuc degismiyor yine yorgunum yine uykum var ama olsun enazindan bedenim dinlendi diyorum

tünaydın dünyanın en güzel mayıs anneleri
herkes iyidir inşallah
cumartesi ist buluşması oldu mu nasıl geçti kızlar çok gelmek istedim ama malesef dedemin
rahatsızlığından dolayı gelemedim dedem günden güne eriyor her geçen gün dahada hasta oluyor rabbim çektirmesin
ona ve bütün hastalara..haftasonu dedemin yanında kaldık dün akşam döndük eve..
biz iyiyiz şükür oğlumunda iştahı iyiye gidiyor şükürler olsun
bu haftaiçi nasipse doktora gidicez merak ediyorum gelişimini...
rabbim hepimizn yavrusuna sağlık versin inş

ahh anacımmm
inan ki Asya doğmadan önceki yıllarda öyle bir uyurdum ki
eşim işten eve geliyor ya hani :)
adam gelirdi ben hala uyuyorum akşam 5-6 gibi falan
direk gelirdi oda yatar uyurduuuu
benim gibi uykucu birinin bırak 12 yi öğlen 2 ye kadar uyusa bile dinlenbeceğini hiç sanmıyorum
Asya bütün tabularımı yıktıı:)
iiyiki zamanında bolca uyumuşum hiç pişman değilim

Kıslar hepinize merhaba,

ara ara giriyorum inş. hafızasında bir yerdeyimdir
Oğlumun 6. ay aşısı vardı..K.valide K.peder götürdü haliyle
Neyse kuzam 8800 olmuş yuppiii Aile hekimi pekmez vermeyin biz kan için takviye yapıyoruz ilaç daha etkili boşuna pekmez vermeyin demiş. Kafam karıştı şimdi:44: Birde 3 iğne yaptıkları için fitili 1 bütün ver demiş. K. valide de öyle yapmış. Keşke vereseydin dedim ama o da haklı Dr demiş. İnş. birşey olmaz..Her doktor farklı birşeyler söylüyor

kızlarr bu gün annem bana geliyo çok sevindimm
bu arada aramızda ki mesafe yarım saatlik yol uzak değiliz ama süt oğluş doğduğundan beri ablamda kalıyodu..en son buraya geldiklerinde Tarık Buğra hep kucağına zıplamıştı gözlerini ayırmadan sırıtıp duruyodu..bu günde annem ben Trık Buğra yı özledim diye ablamın evinden firar etmeye karar vermişablamın telefondan sesi geiyodu gitme gidersen ertesi günü ben gelirim seni geri getirirm diye:)bakim kaçabilicek mi annem

Kızlar çok merak ediyorum, istanbul avrupa yakasından kimsecikler yok mu burada?
Olsa da, buluşsak da, karşıdaki buluşmalara beraber gitsek de...:79:

canım sen nerde oturuyosun?

ohh keyif yapmışsın ne güzel olmuşş:)
bende çok yorgun uyanıyorum canım yaa yataktan çıkmak istemiyorum
gerçi ben geceleride uyuyamıyorum 3 e kadar evin içinde geziniyorum
daha önce yine böyle olmuştum tahlliller falan yapılmıştı folik asit vermişti dr onu kullanmıştım
ne yapmak lazım bu yorgunluğu gidermek için

Allah çektirmesin canım yaa
oğluşunun iştahının iyiiye gitmesine çoook sevindim..doktorda inş seni mutlu edicek şeyler duyarsınn

teyzelerii zeynomun cicileri geldii ayy iş yerine gelmesini buyüzden seviyorum bütün günüm iyi geçer şimdi, akşama bunların içinde zeynolu fotolar çekerim inşşş

canım maşallah kuzuna kılosu çok güzel ay bu pekmezide bazı doktorlar verin diyor bazıları vermeyim diyor napıcamızı şaşırdık kızlar ya bizim doktorumuz çok iyi bir kalsiyum kaynağıdır aynı zamanda mutlka ver ama üzüm pekmezi olsun demişti, inş ateşsiz atlatırsınız canım geçmiş olsun

Çokk şekerler, bende unnadodan bu seriden ayakkabı ve şapka aldım demekki yoldalar oleyyy
Annesindeki ayakkabı çanta takıntısı kızına ayakkabı şapka olarak uygulanmaktadır
Napiim seviyorum

merhaba bayanlar bende mayıs annesiyim sizi takip ediyorum ve rada bi soru sorup çıkıyorum çünkü oğlum çok huysuz,uymuyor,sürekli emmek istiyor ve reflüsü var şimdide idrar enfeksiyonu çıktı.size sorum şu idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmmış ve idrar kültüründe bi sorun varmış başka hastaneye gönderilmiş kvde gitti sonucu almaya öyle demişler.şu anda psikolojim çok bozuk ne gibi sorun olabilir bileniniz başından böyle olay geçen varmı ?ayrıca bebekleriniz çok tatlı maşallah sürekli bakıyorum ama artık göremiyeceğim sanırım albümlere bakamıyorum cvp verenlere şimdiden teşekkür ederiz..

canımm çok teşekkür ederim inş iyiye doğru gideriz
sanada annenle güzel vakitler şekerim

planner zeynonun cicileri hayırlı uğurlu olsun
çok güzeller sağlıkla giysin kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…