Nice 7.aylara Mahirim!Ayyyy acelem var, oranin saati 12 olmadan haykirmak istiyorum Mahir pasam tam bugun 7 aylik oldu,, allah daha nice guzel aylar ve yillar nasip etsin hepimize
sen nerelerdesin!!!merhaba arkadaşlar,
uzun zaman sonra sayfaya bi göz attımda herşey yerli yerinde, 7 küsür ay önce bu listede doğuran 2. yada 3. kişiydim, doğum hikayemi yazdığımda, sabırsızlanan bi çok anne hatırlıyorum, şimdi zaman geçti, kimisi için iyi kimisi için zor, Rabbim cümlemizin evlatlarını bizlere bağışlasın, burayı çok özledim, ama önceki gibi vakit olmuyor girmeye, napalım, bizi burda ilk heyecanlarımzı paylaşmak için buluşturan meleklerimiz sağolsun...
turuncu
zeynepyus
mutluyummmm
siyahlale
resum
beykoz
sevgi06
dilaradg
tosti
yavrukedi
ve diğer arkadaşlar herkese selam umarım herkes iyidir....bu simgeyi çok özlemişim
Tatlim oncelikle not duseyim Omer 7ay 10gunlukben bitiriyimde almıyım bariii kan yapıcı ne verebilirz acaba bebeğe :26::26::26:
cnm nasıl sevindim bilemezsin demek işe yaradı Allah şifa versinGunaydin annelerin en güzelleri,,
Akşam bebişin ayağının altına azıcık viks sürdüm, öksürüğümüz büyük ölçüde azaldı
İçime su serpildi walla,,teşekkürler güneş teyzesi...
esrayhan hoşgeldin
anne zeynep zaten açım, canımı çektirdi ekmeğin sabah sabah...
Pipicanlar için araştırmalara çok güldüm
Herkese güzel günler arkadaşlar...Bebişleri öpün benim için
bende bu pazar kontrole gidicem diyetisyene..şimdiilk cok guzel gidio diyetim...bide TURUNCUM 75 lerde deilmiydi yaw 65 e mi düştünnn cnmcım..süpersin valla hayatım
Canim tesekkur ederim ben arastirmayi seviyorum ve enerjim oldugu surece de arastirip paylasicam insallah
Turuncu da pisirmeyi seviyor mesela ama bu aralar aramizda goremiyoruz
Berru nasil ne zamandir fotografini gormedik ozledim
TURUNCUUUU bursada bir magazada o bardaklar yuzde elli indirimli
Alip sana yollarim istersen
merhaba arkadaşlar,
uzun zaman sonra sayfaya bi göz attımda herşey yerli yerinde, 7 küsür ay önce bu listede doğuran 2. yada 3. kişiydim, doğum hikayemi yazdığımda, sabırsızlanan bi çok anne hatırlıyorum, şimdi zaman geçti, kimisi için iyi kimisi için zor, Rabbim cümlemizin evlatlarını bizlere bağışlasın, burayı çok özledim, ama önceki gibi vakit olmuyor girmeye, napalım, bizi burda ilk heyecanlarımzı paylaşmak için buluşturan meleklerimiz sağolsun...
turuncu
zeynepyus
mutluyummmm
siyahlale
resum
beykoz
sevgi06
dilaradg
tosti
yavrukedi
ve diğer arkadaşlar herkese selam umarım herkes iyidir....bu simgeyi çok özlemişim
Ayyyy acelem var, oranin saati 12 olmadan haykirmak istiyorum Mahir pasam tam bugun 7 aylik oldu,, allah daha nice guzel aylar ve yillar nasip etsin hepimize
canim sevindim ise yaradigina vallaGunaydin annelerin en güzelleri,,
Akşam bebişin ayağının altına azıcık viks sürdüm, öksürüğümüz büyük ölçüde azaldı
İçime su serpildi walla,,teşekkürler güneş teyzesi...
esrayhan hoşgeldin
anne zeynep zaten açım, canımı çektirdi ekmeğin sabah sabah...
Pipicanlar için araştırmalara çok güldüm
Herkese güzel günler arkadaşlar...Bebişleri öpün benim için
yazacak birşey bulamadım
bende günaydın yazdım
çok yaratıcıyım
canim sevindim ise yaradigina valla
Kiz alemsin valla
kizlar bugun 12 de kalktim iyimi babamiz bugunde izinli ve okisle ilgilenmis bende uyudum ama hala dinlenmis degilim ne kadar cok uyursam uyuyayim sonuc degismiyor yine yorgunum yine uykum var ama olsun enazindan bedenim dinlendi diyorum
Kızlar çok merak ediyorum, istanbul avrupa yakasından kimsecikler yok mu burada?
Olsa da, buluşsak da, karşıdaki buluşmalara beraber gitsek de...:79:
canim sevindim ise yaradigina valla
Kiz alemsin valla
kizlar bugun 12 de kalktim iyimi babamiz bugunde izinli ve okisle ilgilenmis bende uyudum ama hala dinlenmis degilim ne kadar cok uyursam uyuyayim sonuc degismiyor yine yorgunum yine uykum var ama olsun enazindan bedenim dinlendi diyorum
tünaydın dünyanın en güzel mayıs anneleri
herkes iyidir inşallah
cumartesi ist buluşması oldu mu nasıl geçti kızlar çok gelmek istedim ama malesef dedemin
rahatsızlığından dolayı gelemedim dedem günden güne eriyor her geçen gün dahada hasta oluyor rabbim çektirmesin
ona ve bütün hastalara..haftasonu dedemin yanında kaldık dün akşam döndük eve..
biz iyiyiz şükür oğlumunda iştahı iyiye gidiyor şükürler olsun
bu haftaiçi nasipse doktora gidicez merak ediyorum gelişimini...
rabbim hepimizn yavrusuna sağlık versin inş
Kıslar hepinize merhaba,
ara ara giriyorum inş. hafızasında bir yerdeyimdir
Oğlumun 6. ay aşısı vardı..K.valide K.peder götürdü haliyle
Neyse kuzam 8800 olmuş yuppiiiAile hekimi pekmez vermeyin biz kan için takviye yapıyoruz ilaç daha etkili boşuna pekmez vermeyin demiş. Kafam karıştı şimdi:44: Birde 3 iğne yaptıkları için fitili 1 bütün ver demiş. K. valide de öyle yapmış. Keşke vereseydin dedim ama o da haklı Dr demiş. İnş. birşey olmaz..Her doktor farklı birşeyler söylüyor
kızlarr bu gün annem bana geliyo çok sevindimm
bu arada aramızda ki mesafe yarım saatlik yol uzak değiliz ama süt oğluş doğduğundan beri ablamda kalıyodu..en son buraya geldiklerinde Tarık Buğra hep kucağına zıplamıştı gözlerini ayırmadan sırıtıp duruyodu..bu günde annem ben Trık Buğra yı özledim diye ablamın evinden firar etmeye karar vermişablamın telefondan sesi geiyodu gitme gidersen ertesi günü ben gelirim seni geri getirirm diye:)bakim kaçabilicek mi annem
canım sen nerde oturuyosun?
Fatih:82:
teyzelerii zeynomun cicileri geldii ayy iş yerine gelmesini buyüzden seviyorum bütün günüm iyi geçer şimdi, akşama bunların içinde zeynolu fotolar çekerim inşşş
Eki Görüntüle 568031 Eki Görüntüle 568030
kızlarr bu gün annem bana geliyo çok sevindimm
bu arada aramızda ki mesafe yarım saatlik yol uzak değiliz ama süt oğluş doğduğundan beri ablamda kalıyodu..en son buraya geldiklerinde Tarık Buğra hep kucağına zıplamıştı gözlerini ayırmadan sırıtıp duruyodu..bu günde annem ben Trık Buğra yı özledim diye ablamın evinden firar etmeye karar vermişablamın telefondan sesi geiyodu gitme gidersen ertesi günü ben gelirim seni geri getirirm diye:)bakim kaçabilicek mi annem [/COLOR
Allah çektirmesin canım yaa
oğluşunun iştahının iyiiye gitmesine çoook sevindim..doktorda inş seni mutlu edicek şeyler duyarsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?