canım yaa, temiz hava, dışarı çıkmak bebişlere gerçekten iyi geliyor ama insan tedirgin oluyor işte
hele hastayken
neyse bu süreçte bol bol dinlenir iyileşir inşallah diycem, pek öyle durmaz heralde oğluşun :))
biz de alışmaya çalışıyoruz
işteyken erken çıkıyorum ama resmen sıkıştırılmış mesai benimkisi
yoğun, çıkana kadar sadece bir kere annemi arıyorum
sonra 2 gibi neyse hasretlik gideriyoruz
ben yokken güzel duruyormuş ama
bugün eve geldim kucağıma aldıktan sonra ağlar ağlar
ilk defa öyle iç çektiğini gördüm(
zar zor emzirdim, uyutmak istedim, uzun süre ağladı
artık rahatsızlığı geçmediğinden mi beni özlediğinden mi anlamadım yaa
bakalım yarın nasıl olacak
hemen şuan yavruları ile birlikte olanlar benim için sarılın sımsıkı ve kocaman öpün olur mu ?
aslında cümlenin başında normaldim ama sona geldiğimde gözledim doldu ve burnum sızladı ..
evet insan herşeye alışıyormuş hakikaten evden çıkana kadarmış inan hayali zor ama yaşaması sanki daha kolay
öyle kötü şeyler düşünmüşüm ki sanki yavrumu birdaha göremeyecekmişçesine ayrılacağımı düşünmüşümde akşam olunca seviniyorum ...
dün geçti çok şükür bugunde bu saate kadar bitti .. kızımda dün maşallah iyiydi toplamda 3 saat uyuyarak rekorunu kırdı
bende sürekli evi arıyorum ne yedi ne içti not alıyorum malum biraz iştahsız bir dönemde bıraktım
ağzındaki pamukçuklar azda olsa var karbonatlı su ve ilaca devam ediyoruz biraz daha iyi oldu diyebilirim...
eşim bugun ve yarın izinli genelde hafta içide izinli oluyor ve kızımızla evdeler habire resim video gönderiyor
onlara bakarak konuşarak sesimi dinleterek süt sağarak arkadaşlarla sohbet iş derken gün geçiyor çok şükür...
yarında eşim evde olduğu için süt iznimi kullanacağım..
Allah sanırım kolaylığını ve sabrını veriyor işe geleceğim günün gecesinde bile ağlıyordum ama kapıdan bismillah deyip çıktım
gelince biraz daha kolay geldi sanırım
herkese desteği için teşekkür ederim
çok yazdım hepinizi seviyorum ve öpüyorum
Oyy kiyamam Beyzamiza , hanim ablamiz gonul koyuyordur belki annesi..bebek deyip gecmemek lazim sen daha iyi bilirsin terapist olan sensin kuzum,,herseyi anliyorlar bazen benim oglan bana kusuyor ve kiziyor inanamiyorum bu cocuklara , herseyi ile insan oglu ama sadece bedenleri gelismemis o kadar yoksa akilli bidiklar
Gunaydin annelerin en güzelleri,,
esrayhan hoşgeldin
Nice 7.aylara Mahirim!
Allah annene babana 7.yasini 77.yasini bile bugunku gibi saglik sihhat akil fikirler gostersin! Aminn!
sen nerelerdesin!!!
Hosgeldin esracim gercekten cok ozledim!
Telefonunu almadigima pisman oldum ozelden ulasamadim aklim hep sendeydi!
Lutfen arasira ugra gelismeleri merak ediyorum
Bebis nasil geldi tasindiniz mi kime benziyor:::::?????
Canim ya inan o kadar mutluyum ki seni yeniden gordugum icin!!
ZeynepY ben bu arada :)
AY COCUKLAR GIBI SENIM YA ESRAYHAN NOLUR GITMEEEEE
Günaydın güzel anneler....
Merhaba esraayhan.Tekrar hoşgeldin aramıza
Nasılsın görüşmeyeli.Bebeğin nasıl ?
bende çok sevindim canım biz iyiyiz, siz nasılsınız, sanırım işe başlamışsın Allah kolaylık versin çok zor olacağını tahmin ediyorum, öğretmenlikmi yapıyordun sen???canım seni gördüğüme çok sevindim
arada uğra yaz bize
keyfin yerindedir inşallah bebeğin iyidir sende öyle...
öpüyoruz seni...
merhaba turuncucum, iyiyiz bugünümğze şükür, sen ve oğluşun nasılsınız,doğum yaklaştıkça çok zorlandığını hatırlıyorum yanılmıyosam bide çok göbeğin kaşınıyodu,görümcelerin gelmişti temizliğe annene gideceğin günü iple çekiyodun, umarım karıştırmıyorumdur:)))
bu akşam ortalık tenha( maç var da benimki izliyor bende bundan istifade yazayım dedim. annem gerçekten şikayet etti bilgisayarda oturuyormuşum bütün gün diye eşime. o da dünden razı bunun için laf söylemeye. anneme de kızdım iyi halt ettin anne diye:))şiir gibi kafiyeli oldu:)) kızlar ya resimleri görüyorum acaba bir tane daha mı yapsak çocuk diye gaza geliyorum şekerleri görünce:))) tabi bunu içimden söylüyorum:)) ece bugün çok kudurdu bayağıdır anason vermiyordum yine verdim kötü anneyim sanırsam ( hasta olan herkese acil şifalar diliyorum rabbimden
kızlar yapabilmişim oley:)) video ev hali oldu biraz kusura bakmayın :))) bunlar ilk sıralamasıydı bir daha çekemedim şimdi daha seri oldu hanfendi:))
meleğim sorma annecim babama da şikayet ederdi de sağolsun babam hiççç bişeycikler demezdi ama elin adamı öylemi:)) bakalım bizde işe yarar umarım anason.
ilkinde becerseydim şaşardım zaten:))şimdi oldumu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?