Çokk şekerler, bende unnadodan bu seriden ayakkabı ve şapka aldım demekki yoldalar oleyyy
Annesindeki ayakkabı çanta takıntısı kızına ayakkabı şapka olarak uygulanmaktadır
Napiim seviyorum
merhaba bayanlar bende mayıs annesiyim sizi takip ediyorum ve rada bi soru sorup çıkıyorum çünkü oğlum çok huysuz,uymuyor,sürekli emmek istiyor ve reflüsü var şimdide idrar enfeksiyonu çıktı.size sorum şu idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmmış ve idrar kültüründe bi sorun varmış başka hastaneye gönderilmiş kvde gitti sonucu almaya öyle demişler.şu anda psikolojim çok bozuk ne gibi sorun olabilir bileniniz başından böyle olay geçen varmı ?ayrıca bebekleriniz çok tatlı maşallah sürekli bakıyorum ama artık göremiyeceğim sanırım albümlere bakamıyorum cvp verenlere şimdiden teşekkür ederiz..
planner zeynonun cicileri hayırlı uğurlu olsun
çok güzeller sağlıkla giysin kuzucuk
Canım gün içerisinde zaman ayıramıyorum inan..Elime bilgisayarı alınca Kayra hemen atılıp almak istiyor.Ben de artık o uyanıkken bilgisayarı hiç bir şekilde açamıyorum.Uyuyunca da işlere dalıp bir türlü fırsat bulamıyorum.
Birde geçen hafta felaketti bizim için.Hem iştahsız hem mızmız.Bu haftaya güzel başladık,umarım devamı gelir.
Kusma sıkıntımız biraz fazla yiyince artıyor ve yoğurt sonrası mutlaka oluyor.Çaresini bulamadım ...
Böyle böyle geçiyor işte zaman.
Sen nasılsın?Doğa da kuzum nasıl ? Herşey yolunda mı?[/QUOT
Ben iyiyim sağol canım.Doğacığım ise diş sendromu yaşıyor.Kahvaltı verdim yarısında gene kustu,ben de uyutup geri kalanı sulandırdım öyle verdim.Artık amacım kilo almasından ziyede zar zor aldığı kiloyu diş yüzünden vermemesini sağlamak.İnşallah bu beslenme düzeniyle kilo vermez...
cnm dün okudum sorularını banada destek olmuş oldu doktora gittik bizde 6 yı bitirdik 7.aya girdik bu soruları yazıp bende sordum...
bana ceiz ve kururyemişlere 7. ay bitince başla dedi...
çorbaları sordum verebilirsin hatta tavuk ve kıymayı dediğin gibi çektirip içine atabilirsin kemik suyunada yapabilirsin dedi...
zeytine erken dedi bana :26: peyniri labne veriyorum dedim tuzsuz köy peyniri bulursan onu er dedi hatta peyniri tek ver calsiyum içerikli tek alması daha iyi dedi.
portakal ve mandalin bağırsakta sindirimi ve midede asiti artırdığından 10.aydan sonra öneriyorum dedi :44::44:
bebeğim 9 aylık bebek kilosunda olduğu için (bi maşallah alalım kilosu iyimiş aslında şişman değil) kaşık mamalarını fazla verme ayrıca bisküvi fazla koyma dedi(cici bebe kullanyorum dedim) pekmezi tahıllara eklediğimi söyledim iyi dedi bide peynir ekliyorum 3 kaşık mamaya dedim onu verdikten sonra çok acıkana kadar bişi verme dedi..
hatta bibeberonla gece verdiğim 120 CC mamayı azalt biraz 100 iyi dedi sürekli anne sütü veriyosun dimi dedi öncelik anne sütü dedi 10.aya kadar ...
anne sütü veriyorum ama azaldı sütüm dedim olsun sen yine önce anne sütü ver dedi dedim işe başladım ben yokken mama yiyo sen yokken mama yesin ama sen gelince mama hiç verme gece uyansada hep emzir mamayı gündüz ver oda porsiyonları yükseltme dedi...
yumurtadan dolayı yiyince kusuyor dedim çok açken ver üzerine 3 saat bişi yedirme ondan öncede bişi verme yumurta kokusu itibarıyle ağır bebeklere zor alışabiliyor proteine ihtiyacı var bebeklerin bırakma yumurtayı sakın dedi yumurta verdiğin günü yoğurt veya başka bir ek besin verme dedi
aşılarımızı yaptırdık dün sondu ateş için calpol vereyimmi gidince dedim gerek yok 38 i görmedikçe ilaç verme ben çok ilaç önermiyorum dedi:26:
Allah şükür ateşi olmadı inşallah bugünde olmaz
kızlar erkek bebekleri için yürüteci sordum biz aldık dedim çok yarım saat günde bi sorun teşkil etmez dedi ama 10.aydan sonra bıraktırıyoruz yürümeyi geciktirir dedi
Paylaşımın için sağol koketecığım.Bu arada ben de kızıma zaman zaman kukuletaaam diye sesleniyorum.Bazen kuzum,bazen kuku falan diyorum artık ne anlama geliyorsa:)Sadece söylenişi şirin diye sesleniyorum:)
http://www.kadinlarkulubu.com/kina-...-partyleri-icin-cok-hos-cici-sabuncuklar.htmlkızlar bebekleriniz için hos geldin bebek, baby shower partyleri , mevlüt va başka özel gunler için sabunlarınızı yaparım buyurun)))))))))FARKLI OLMALISINIZ!!!!
Eki Görüntüle 567739 Eki Görüntüle 567740 Eki Görüntüle 567741 Eki Görüntüle 567742 Eki Görüntüle 567743 Eki Görüntüle 567744 Eki Görüntüle 567745 Eki Görüntüle 567746 Eki Görüntüle 567747 Eki Görüntüle 567748 Eki Görüntüle 567749
Kızlar çok merak ediyorum, istanbul avrupa yakasından kimsecikler yok mu burada?
Olsa da, buluşsak da, karşıdaki buluşmalara beraber gitsek de...:79:
hemen şuan yavruları ile birlikte olanlar benim için sarılın sımsıkı ve kocaman öpün olur mu ?
aslında cümlenin başında normaldim ama sona geldiğimde gözledim doldu ve burnum sızladı ..
evet insan herşeye alışıyormuş hakikaten evden çıkana kadarmış inan hayali zor ama yaşaması sanki daha kolay
öyle kötü şeyler düşünmüşüm ki sanki yavrumu birdaha göremeyecekmişçesine ayrılacağımı düşünmüşümde akşam olunca seviniyorum ...
dün geçti çok şükür bugunde bu saate kadar bitti .. kızımda dün maşallah iyiydi toplamda 3 saat uyuyarak rekorunu kırdı
bende sürekli evi arıyorum ne yedi ne içti not alıyorum malum biraz iştahsız bir dönemde bıraktım
ağzındaki pamukçuklar azda olsa var karbonatlı su ve ilaca devam ediyoruz biraz daha iyi oldu diyebilirim...
eşim bugun ve yarın izinli genelde hafta içide izinli oluyor ve kızımızla evdeler habire resim video gönderiyor
onlara bakarak konuşarak sesimi dinleterek süt sağarak arkadaşlarla sohbet iş derken gün geçiyor çok şükür...
yarında eşim evde olduğu için süt iznimi kullanacağım..
Allah sanırım kolaylığını ve sabrını veriyor işe geleceğim günün gecesinde bile ağlıyordum ama kapıdan bismillah deyip çıktım
gelince biraz daha kolay geldi sanırım
herkese desteği için teşekkür ederim
çok yazdım hepinizi seviyorum ve öpüyorum
canım dediğin gibi allah kolaylığını veriyor, senin içinde iyi bir başlangıç olmasına çok sevindim inş dahada iyi olacak, öpüyorum tatlı minnoş kara kızınıı
Gunaydin annelerin en güzelleri,,
Akşam bebişin ayağının altına azıcık viks sürdüm, öksürüğümüz büyük ölçüde azaldı
İçime su serpildi walla,,teşekkürler güneş teyzesi...
esrayhan hoşgeldin
anne zeynep zaten açım, canımı çektirdi ekmeğin sabah sabah...
Pipicanlar için araştırmalara çok güldüm
Herkese güzel günler arkadaşlar...Bebişleri öpün benim için
sağol cnm aynen cnm bende hastayım ama kendimi unutmuş durumdayım..
Günaydın güzel anneler....
Karatay diyetimin 1.haftası tamamlanmış durumda.Hiç aç kalmadan ve acıkmadan 1 haftada 2kg 300 gr vermişim
Sevdim ben bu diyeti...
Yanlış yazmışım zadacım
Kilom 75.5 şuan.
Bu arada çok dikkatlisin
Fındığım nasıl oldu ?
cnm sen süpersin 1 haftada 2kg 300gr harika tebrik ediyorum cnm..cnm senle kılolarımız cok yakındı ordan aklımda kalmış sanırım:)
cnm fındığı soruosan hala ateşimiz devam ediyor..gece felekatti 2 satte bir kaldırıp soyup ılık pansuman yaptım hep 39 lardaydı neyseki bugün 38 lerde daha iyi inş. yarına tamamen geçer..
günaydın, çok güzel bir gün diliyorum herkese....
ZADA canım kızımın adaşı tatlı ada hastamı oldu yaa çok geçmiş olsun annesi nasıl şimdi? allah tüm hasta mınnoşlarımıza şifa versin inş, canım buarada sen kan damlası verdiğin halde değer buysa ne işe yarıyor bu damlalar peki ya off bu hafta bizde baktırcaz bakalım ne çıkacak çok merak ediyorumm
çok saol hayatım..devam ediyor hastalığımız
cnm belki bizim hastalıktan böyle çıkmıştır değerler bakalım 8. ayımızda yapılacak tekrar..umarım ozmn iyi çıkar..
bu arada zeynonun cicilerine bayıldım güle güle giysin inş..resimlide görmek isteriz annesi..
tünaydın dünyanın en güzel mayıs anneleri
herkes iyidir inşallah
cumartesi ist buluşması oldu mu nasıl geçti kızlar çok gelmek istedim ama malesef dedemin
rahatsızlığından dolayı gelemedim dedem günden güne eriyor her geçen gün dahada hasta oluyor rabbim çektirmesin
ona ve bütün hastalara..haftasonu dedemin yanında kaldık dün akşam döndük eve..
biz iyiyiz şükür oğlumunda iştahı iyiye gidiyor şükürler olsun
bu haftaiçi nasipse doktora gidicez merak ediyorum gelişimini...
rabbim hepimizn yavrusuna sağlık versin inş
cnm buluşma oldu..seniide andık hatta..dedene allahımdan bol şifalar diliyorum cnm çok geçmiş olsun..
kızlarr bu gün annem bana geliyo çok sevindimm
bu arada aramızda ki mesafe yarım saatlik yol uzak değiliz ama süt oğluş doğduğundan beri ablamda kalıyodu..en son buraya geldiklerinde Tarık Buğra hep kucağına zıplamıştı gözlerini ayırmadan sırıtıp duruyodu..bu günde annem ben Trık Buğra yı özledim diye ablamın evinden firar etmeye karar vermişablamın telefondan sesi geiyodu gitme gidersen ertesi günü ben gelirim seni geri getirirm diye:)bakim kaçabilicek mi annem
ay cnm kavuşmussun annecine sıkı tut hemen gitmesin tarık buğracığımız hasret gidersin annanesiyle bol bol..
hemen şuan yavruları ile birlikte olanlar benim için sarılın sımsıkı ve kocaman öpün olur mu ?
aslında cümlenin başında normaldim ama sona geldiğimde gözledim doldu ve burnum sızladı ..
evet insan herşeye alışıyormuş hakikaten evden çıkana kadarmış inan hayali zor ama yaşaması sanki daha kolay
öyle kötü şeyler düşünmüşüm ki sanki yavrumu birdaha göremeyecekmişçesine ayrılacağımı düşünmüşümde akşam olunca seviniyorum ...
dün geçti çok şükür bugunde bu saate kadar bitti .. kızımda dün maşallah iyiydi toplamda 3 saat uyuyarak rekorunu kırdı
bende sürekli evi arıyorum ne yedi ne içti not alıyorum malum biraz iştahsız bir dönemde bıraktım
ağzındaki pamukçuklar azda olsa var karbonatlı su ve ilaca devam ediyoruz biraz daha iyi oldu diyebilirim...
eşim bugun ve yarın izinli genelde hafta içide izinli oluyor ve kızımızla evdeler habire resim video gönderiyor
onlara bakarak konuşarak sesimi dinleterek süt sağarak arkadaşlarla sohbet iş derken gün geçiyor çok şükür...
Allah sanırım kolaylığını ve sabrını veriyor işe geleceğim günün gecesinde bile ağlıyordum ama kapıdan bismillah deyip çıktım
ay cnm ya bende şuan senin işe başlamadan önceki ruh halındeyım..rüyalarıma bile giriyor..sanki kızımı hiç göremiyecekmişim gibi gelio bazen..ama sen böyle baslayınca daha kolay demişsin ya rahatladım biraz cnm..Allahım tüm çalışan annelerimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zor..
teyzelerii zeynomun cicileri geldii ayy iş yerine gelmesini buyüzden seviyorum bütün günüm iyi geçer şimdi, akşama bunların içinde zeynolu fotolar çekerim inşşş
Eki Görüntüle 568031 Eki Görüntüle 568030
bugün nagihancım saolsun beni aradı..zaten o aramasa ben onu arayacaktım..cumartesi günü yaren nurumuz hastaydı burnu akıodu..
sonrasında ateşlenmiş kızımız daha sonrada nagihancım ateşlenmiş titremiş dün işe gitmiş ama bugün izin almış evde dinleniyormuş..
sağolsun bana bitki çaylı bi tarif verdi birazdan yapıp içicem şifa olur inş. kavınvalideside bi tarif söyledi ama adını unuttum aktardan alınıp muhallebı gıbı yapılıp ıcılıomus ama adını unuttum birazdan arayıp sorucam tekrar:)
böyle hepimiz hastalıktan yıkılıyoruz Allahım bütün hasta bebiş ve annelerine acil bol şifalar nasip etsin inş.
bugün nagihancım saolsun beni aradı..zaten o aramasa ben onu arayacaktım..cumartesi günü yaren nurumuz hastaydı burnu akıodu..
sonrasında ateşlenmiş kızımız daha sonrada nagihancım ateşlenmiş titremiş dün işe gitmiş ama bugün izin almış evde dinleniyormuş..
sağolsun bana bitki çaylı bi tarif verdi birazdan yapıp içicem şifa olur inş. kavınvalideside bi tarif söyledi ama adını unuttum aktardan alınıp muhallebı gıbı yapılıp ıcılıomus ama adını unuttum birazdan arayıp sorucam tekrar:)
böyle hepimiz hastalıktan yıkılıyoruz Allahım bütün hasta bebiş ve annelerine acil bol şifalar nasip etsin inş.
canım ben de onu merak ediyordum
o gün evet burnu akıyordu minnoşun
Allahım Yarennur a ve Nagihana şifa versin
bu arada Zeynep Ada da ateşlenmiş, çok geçmiş olsun canım
şimdi nasıl kuzum?
benim kızımın buluşmadan önce vardı biraz rahatsızlığı
hala tam geçmiş değil
inşallah çabucak atlatırız canım
Meleğim Mahir paşa nasıl oldu canım?
Ayy ne guzel benim favori gosterdigim papucu almissin :)) gule gule giyinsin ..ya ahh su kizlarin kiyafetleri yok mu, bitiyorum resmen ama icimde kalliyor oyle ukte seklinde ne yapalim baska bahara diyelim cok az ihtimal bile olsa...cnm dun sana ozelden mesaj atamadim ben dedigin seyi malasef bulamadim burdan, onu ancak belki Turk bolgesine gittigimde bulabilirim orasida cok uzak, aklimda ins ilerleyen zamanlarda olursa sorun yine kullanabiliriz bu metodu ok, hersey icin cok sagol , ilgin alakan icin ozellikle..bizde sizi cok opuyoruz
Cnm Mahir sanki biraz daha iyi, burnumuz akiyor ve cok az oksuruk kaldi,,yalniz bunlarin en onemlisi olan hirilti halan var, onun icinde astim hastalarin kullandigi sprey ilacimizi kullaniyoruz..pek etkisi yok sanki onunda ama ne biliyim sanki oglana temiz hava daha mi iyi geliyor ne..havalar soguk olmasa cikarircamda yani nerde ise eksilerde olan bir havada nasil cikariyim bu veledi ben!
bizden boyle haberler, sen nasilsin bizim Agir ablamiz Beyza nasil, alistin mi is ve ev hayatina...umarim hersey en guzeli olur ikiniz icinde
yaff kafam karıştıı çizelgene göre 7 aylığı bitirmedimi 7 ay 1 hafta yazıyor :44::44::44: mesela 6 ay 1 hafta bendede 7.aya girmedikmi ayları sayınca 7 ye girdik gibi oluyor ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?