2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çokk şekerler, bende unnadodan bu seriden ayakkabı ve şapka aldım demekki yoldalar oleyyy
Annesindeki ayakkabı çanta takıntısı kızına ayakkabı şapka olarak uygulanmaktadır
Napiim seviyorum

aynen şekerim ya tüm takıntılarımı kızım üstünden devam ettiriyorum, kız olmasını buyuzden çok istemiştim süslemeye bayılıyorum, yalnız eşimin bu duruma yaklaşımı şöyle: artık avm avm gezersınız kızımla yandıkkk kızımı kendine benzetme annesi olurmuu

canım hiç bilgim yok ama inş önemli birşey yoktur, çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin yavruna

planner zeynonun cicileri hayırlı uğurlu olsun
çok güzeller sağlıkla giysin kuzucuk

sagol teyzesi, teşekkür ederiz

hemen şuan yavruları ile birlikte olanlar benim için sarılın sımsıkı ve kocaman öpün olur mu ?

aslında cümlenin başında normaldim ama sona geldiğimde gözledim doldu ve burnum sızladı ..

evet insan herşeye alışıyormuş hakikaten evden çıkana kadarmış inan hayali zor ama yaşaması sanki daha kolay

öyle kötü şeyler düşünmüşüm ki sanki yavrumu birdaha göremeyecekmişçesine ayrılacağımı düşünmüşümde akşam olunca seviniyorum ...

dün geçti çok şükür bugunde bu saate kadar bitti .. kızımda dün maşallah iyiydi toplamda 3 saat uyuyarak rekorunu kırdı

bende sürekli evi arıyorum ne yedi ne içti not alıyorum malum biraz iştahsız bir dönemde bıraktım

ağzındaki pamukçuklar azda olsa var karbonatlı su ve ilaca devam ediyoruz biraz daha iyi oldu diyebilirim...

eşim bugun ve yarın izinli genelde hafta içide izinli oluyor ve kızımızla evdeler habire resim video gönderiyor

onlara bakarak konuşarak sesimi dinleterek süt sağarak arkadaşlarla sohbet iş derken gün geçiyor çok şükür...

yarında eşim evde olduğu için süt iznimi kullanacağım..

Allah sanırım kolaylığını ve sabrını veriyor işe geleceğim günün gecesinde bile ağlıyordum ama kapıdan bismillah deyip çıktım

gelince biraz daha kolay geldi sanırım

herkese desteği için teşekkür ederim

çok yazdım hepinizi seviyorum ve öpüyorum

canım seni gördüğüme çok sevindim

arada uğra yaz bize

keyfin yerindedir inşallah bebeğin iyidir sende öyle...

öpüyoruz seni...

canım dediğin gibi allah kolaylığını veriyor, senin içinde iyi bir başlangıç olmasına çok sevindim inş dahada iyi olacak, öpüyorum tatlı minnoş kara kızınıı

2 haftadır giremedim,sayfalar ne kadar hızlı ilerlemiş.Geriye dönük okuyamam sanırım.Biz de dün 7 aylık olduk,2 haftada 2 dişimiz çıktı,kızım dişlerini göstermek istercesine kahkahalar atıyor.Bir süre daha takip edemeyeceğim sizi sanırım,önümüzdeki hafta taşınma telaşımız olacak.Off çok paylaşımda bulunmayın.çok şey yazmayın,hem takip edemiyorum hem de aklım burada kalıyor.

cnm 2 saatir yazacam hep unutuyorum..
vıcks 2 yaşından küçük çocuklara kullanılmamalıymışş..
hem internetten araştırdım hemde eşim eczacıya sordu 2 yaş altı kullanılmazmış..
dün bende aldım ama ben 3 buçuk yaşındaki kızımakullandım sadece...
hem bazen öksürügü kesmekte iyi degilmiş,balgam oldugu için öksürüyosa öksürmek balgamı çıkarmak için iyiymiş..
ama kuru öksürükse tabiki durdurmak gerek ama vicks le degil cnmm.
istersen sende bir araştır

bugün nagihancım saolsun beni aradı..zaten o aramasa ben onu arayacaktım..cumartesi günü yaren nurumuz hastaydı burnu akıodu..

sonrasında ateşlenmiş kızımız daha sonrada nagihancım ateşlenmiş titremiş dün işe gitmiş ama bugün izin almış evde dinleniyormuş..

sağolsun bana bitki çaylı bi tarif verdi birazdan yapıp içicem şifa olur inş. kavınvalideside bi tarif söyledi ama adını unuttum aktardan alınıp muhallebı gıbı yapılıp ıcılıomus ama adını unuttum birazdan arayıp sorucam tekrar:)

böyle hepimiz hastalıktan yıkılıyoruz Allahım bütün hasta bebiş ve annelerine acil bol şifalar nasip etsin inş.

Ayy ne guzel benim favori gosterdigim papucu almissin :)) gule gule giyinsin ..ya ahh su kizlarin kiyafetleri yok mu, bitiyorum resmen ama icimde kalliyor oyle ukte seklinde ne yapalim baska bahara diyelim cok az ihtimal bile olsa...cnm dun sana ozelden mesaj atamadim ben dedigin seyi malasef bulamadim burdan, onu ancak belki Turk bolgesine gittigimde bulabilirim orasida cok uzak, aklimda ins ilerleyen zamanlarda olursa sorun yine kullanabiliriz bu metodu ok, hersey icin cok sagol , ilgin alakan icin ozellikle..bizde sizi cok opuyoruz

canım ben de onu merak ediyordum
o gün evet burnu akıyordu minnoşun
Allahım Yarennur a ve Nagihana şifa versin

bu arada Zeynep Ada da ateşlenmiş, çok geçmiş olsun canım
şimdi nasıl kuzum?
benim kızımın buluşmadan önce vardı biraz rahatsızlığı
hala tam geçmiş değil
inşallah çabucak atlatırız canım

Meleğim Mahir paşa nasıl oldu canım?

Bende nargihana hu hu nerdesin diye yazacaktim ki sagol sen bizi bilgilendirdin,, ararsan cok gecmis olsun dileklerimizi gonder, Yaren Nur da demek hasta oldu,,yaa resmen dokuluyoruz anne ve bebekler olarak,,allah sifa versin tez vakitte hepimize ins.

Cnm Mahir sanki biraz daha iyi, burnumuz akiyor ve cok az oksuruk kaldi,,yalniz bunlarin en onemlisi olan hirilti halan var, onun icinde astim hastalarin kullandigi sprey ilacimizi kullaniyoruz..pek etkisi yok sanki onunda ama ne biliyim sanki oglana temiz hava daha mi iyi geliyor ne..havalar soguk olmasa cikarircamda yani nerde ise eksilerde olan bir havada nasil cikariyim bu veledi ben!
bizden boyle haberler, sen nasilsin bizim Agir ablamiz Beyza nasil, alistin mi is ve ev hayatina...umarim hersey en guzeli olur ikiniz icinde

meleğim sana yazdım özelden şekerimmm

ay bende nagişş nerelerde diye merak ediyordum ya iyi oldu haber vermen canım sagol, çok selam soyle konuşursann

Cok sevimdim artik alistin demek oluyor bu, korktugun gibi olmamasi iyi olmus...Bilmillah her zaman ise yarar,zor durumda olanlara allah adi ile baslayan herkese yardiminini mutlaka yollar..iyi yapmissin cnm..ins Sinemis te iyici iyilesir ve yemeside duzelir umarim,,optruk sizi kocaman

canım yaa, temiz hava, dışarı çıkmak bebişlere gerçekten iyi geliyor ama insan tedirgin oluyor işte
hele hastayken
neyse bu süreçte bol bol dinlenir iyileşir inşallah diycem, pek öyle durmaz heralde oğluşun :))

biz de alışmaya çalışıyoruz
işteyken erken çıkıyorum ama resmen sıkıştırılmış mesai benimkisi
yoğun, çıkana kadar sadece bir kere annemi arıyorum
sonra 2 gibi neyse hasretlik gideriyoruz
ben yokken güzel duruyormuş ama
bugün eve geldim kucağıma aldıktan sonra ağlar ağlar
ilk defa öyle iç çektiğini gördüm (
zar zor emzirdim, uyutmak istedim, uzun süre ağladı
artık rahatsızlığı geçmediğinden mi beni özlediğinden mi anlamadım yaa
bakalım yarın nasıl olacak

yaff kafam karıştıı çizelgene göre 7 aylığı bitirmedimi 7 ay 1 hafta yazıyor :44::44::44: mesela 6 ay 1 hafta bendede 7.aya girmedikmi ayları sayınca 7 ye girdik gibi oluyor ama :26:

Cnm 3 mayista dogdu oglum benim, simdi 3 mayistan 3 hazirana bir ay ve sonraki zamanlarida boyle hesaplarsak 7 ay bitmis ve 7.aydan gun aliyor benim oglus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…