2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler mayıs anneleri :) bende şubat sonu işe başlayacağım şimdiden stresi başladı ama siz çalışmaya başlayan annelerin bebelerinin iyi haberlerini almak beni sevindiriyr

ay sorma canım ya aynen işe adapte olamadım bugun buraya çalışıyorum resmen hee amaaa bizim gibi herşeye yeten çalışanı nerden bulcaklar şekerimm kovulmayız merak etmeee

kal mybabylove burası sizlerle güzel surekli takip ettiğim için tanıyrm turuncu annezeynep biyolog azraece planer beykoz zada nagihan ilkim yavrukedi lilac tatlıcadı güneş hejar pınarda dilekmete... hepinize selam olsun

hoşgeldin canımm senin minnoşta 17 mayıs kuzusu dimi ay ne güzel birden 17 mayıs bebeleri olduuu

herkese merhabalar arkadaslar bende 22 mayis annesiyim..6 aylik oldu oglusum..elimden girdigince girmeye calisiyorum..burasi fikir alisversi yapmak icin süper bir ortam...hepinizi tebrik ediorum mayis anneleri ...hepinizin bebkleri icin önce saglik ve huzur diliorum gününüz güzel olsun iyi forumlar..

Okurken içim bi tuhaf oldu sanki temelli gidiyomuş gibi yazmışsın öyle değil demi canım? Biz seni ve okişi görmeden yapamayız şekerim ona göre ara sıra da olsa gel lütfen
merhaba bende geldim 17 mayıs doğumlu oglum var sizi hamileliğimin sonlarına doğru takip etmeye başlamıştım ama üye olmak ve yazmak bugune kısmetmiş

hoşgeldin canım aramıza benim kızım da 18 mayıs doğumlu 1 gün var aralarında oğluşunun adı ne?

evt planer dişimiz yok hertürlü dönuyrz emekliyoruz ama oturamıyoruz bizden haberler bunlar ayrıca ek gıda ile hiç aramız yok varsa yoksa anne sutu ama artık sutumde yetmemeye başladı bu aydan itibaren ara ara mama vermeye başladım onuda sevmiyr ama armudu çok seviyr:)

canım maşallah hiç iki çocuk annesi gibi durmuyorsun kızlar desen ikisede birbirinden güzelll

çok tatlısın cnm ya

tşk ederim oğlumun adı egemen albume eklemek istedim ama 25 yorumunuzun olması gerek diyr

cnm çok isterim gerçekten

canım yazdıklarında haklısın bende aradaki dengeyi tutturmaya çalışıyorum çok aktif yazınca epey evden kopuş oluyor
geçmişi okumak özellikle vakit alıyor
bende işe başlamama sizinle daha ok vakıt geırecegım kafamı dağıtacağım dıye sevınıyordum :)
sende özellikle okişi eşini ve evini aksatmadan bizimle ol oyle çok kaybolma merak ederizzz

bizde seni seviyoruz okişi öpüyoruz

turuncu ve diğer resim yükleyen arkadaşlar resimleri nasıl görebiliriz. bir de ben de kızımın resimlerini nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum yardıncı olurmusunuz

kızlar dünden beri giremedim foruma. akşam kocam geldi ve hiç konuşmadım anladı bozulduğumu. hadi dısarı cıkalım dedi istemedim ısrar edince cıktım ve önce güzel bi camaşır kurutma makinası aldırdım sonrada istediğim bi çizme vardı onu aldırdım inci den eve geldiğimizde bana dediki eşim bir daha söz veripte sözümden caymayacam faturası fena patlıyo dedi yaklaşık 1000tlye patladıda kendisine veee hala fanfini finfon olaylarını gecici bir süreliğine buzluğa kaldırdım azcık burnu surtsün

Son düzenleme:

çorba harika oldu. ben pirinç yerine şehriye kullandım. Gel gör ki 3. kaşıktan sonra türlü oyunlarla üstümüz başımız bata bata yedik.
yardımın için teşekkür ederim.

Merhabalar
Eklenen resimlerin bazılarına hizlica baktım. Hepsi harika. Bebislere Masallah!
Bu arada söylemeden olmaz tabi Beykoz harikaymissin. Kocaman Masallah! Bi de çirkinim dıyordun. Sen de cirkinsen...

Hayirli olsun gule gule kullan cizmelerini, camasir makinesi konusuunda birsey diyemem ama cizme isi guzel olmus..malum camasir makinesi evdeki tu ahali icin lazim oyle yanida gezdiremiyecegin ve zevkini alamiyacagin bir alet..neyse bakalim esin nereye kadar sayanicak.. en azindan hatasini anlar gibi olmus oda birsey bak degisimin degismedigi tek degisim derler dogruymus demek oyle birseydi galiba karistirdim bende neyse ne yahu,, sen aldiklarin keyfini sur bir guzelce ve tatli canini hic uzme ,,gelinim nasil bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…