2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba.

Ben de kızımın resimlerini eklemek istedim ancak foruma geç üye olup çok sık giremeyen ve mesaj fakiri biri olarak albüm oluşturamadım. 4X5-1 mesaj sonra belki başarırım. :)

Arkadaş olarak ekleyip resimlerini görme fırsatı bulduğum annezeynep ve lillac'a teşekkürler.

Mis kokulu kuzularınızla iyi geceler diliyorum hepinize.

dahada iyi olacak inş kuzu,Eymende daha iyi şükür toparlıyoruz sanki
haftaya doktora gidicez,aşımızı olduğumuzda 500 gr almıştı bunada şükür
RABBİM şifa versin yavruna

Günaydın Kızlar kızım ilk defa gece boyunca hiç kalkmadı. Ben de uzun süreden beri ilk defa kesintisiz uyudum meğer ne güzel bir duyguymuş. Ohhhh

ohh keyfini çıkar:))

zadacımm çok şükür atlattınız dahada olmasın inş ateş
zeynep sizede çook geçmiş olsun
bende biraz albüm bakayım:))
beni tahmin eden var mı

Sağol hayatım Allah razı olsun..mahirim nasıl oldu hırıltısı geçtimi..

Cnm tam gecmedi az daha var ve burnu cok akiyor sapir supur ozellikle yemegini verirken surekli siliyoruz tam sumuklu oldu oglum...gunde bir defa spreyimiz var onu sikiyorum nefes darligi icin ins iyilesir bizim oglanda nerde ise bir haftadir hasta kuzum yaa..

Sen beni bosverde dolmalardan ne haber, yedinizmi afiyetle :))
Ben seni merak ediyorum cnm cim ama su eklenenleri bir once guzelce sindirelim valla ben bazen kim kimdi karistirdim bir ara biliyormusun

Yok canım yiyemedik afiyetle yarın için aşûre girişiminde bulunduk bu gün için. Yeni yemekler yaptım
Yarın aşûre ile uğraşırken yemek zor olur diye yarına kalsın diye düşündüm
Yakın olsaydın sende gelirdin canım ya beraber yerdik

Resim konusunda da ben herkesi hatırlıyorum ama göremediğim kişiler oldumu acaba merak ediyorum

Canım burnu aksın daha iyi tıkalı olması daha zor nefes almada zorluk çekmez kuzucuk
Bizimkisinde burnu akıyo uyumadan önce ananesinin bluzuna burnunu sürdü sıpa silmeye fırsat vermeden kendisi temizledi

Sende resim eklemeyenler arasındasın canım...
Sence ben nasıl biriyim

Yaa bu sut kesilmesi nasil oluyor, bende oluyormuydu acaba hayda hic bilmemde ya kesiliyorsa ben anlamadiysam gerci simdiye kadar yaptiklarim iyiydi ama simdi kafama takildi sen soyleyince kesiliyor diye ne cahilim bu konuda suraya bak ,,sende bol bol lor peyniri yap yersin bir guzel , uzun sure olur bitirmek ama hic yoktan iyidir..
Gecmis olsun oyuncaklarida mi kaynatiyon ben bazen atiyorum camasir makinesine en kisa ve hafif programa yikiyorum,
Sana biberon markasi yazdim gecmiste gorebilirsin cnm ok, gozunden kacmistir diye hatirlatayim dedim

kızlar bende merak ettim sizleri herkes bundan bahsediyor 15-20 sayfadır bende görmek istiyorum sizleri albime nasıl giricem banada anlatın birde ben nasıl yükliycem resim onuda anlatın bi zahmettt:))

Oyy kizlar bana bazen hic gormedigin kisilerden arkadaslik eklenti cagrisi geliyor bende bazilarini tanimadigim icin geri ceviriyorum,,simdi sizleri pek tanimadigim icin icinizden birilerini geri cevirmis olabilir kusura bakmayin hemi.. bu arada hosgeldiniz aramiza umarim daim olur muhabbetiniz,.

kızlar çok heveslendim bende ekliyeyim barii..

Ekle giz gorelim su guzel mavis gozlerini, bulusmadan beri soyleniyor merak ettim

Ben geldigimde kurtaramazsin diyim, dolmami isterim bak, siyahlale de zaten bana kete yapicak sozu var :))
Ah bir gelsek ne iyi olurdu, yaza geliyimde bir otobus kiralayalim ve gezi duzenleyelim ..gunu birlik olur geze geze gideriz, piknikte yapariz , nasil fikir ama

kızlar albüme nasıl giricem banada tarif edinnnn

Cnm once gormek istedigin kisiyi arkadas listene ekle sonra sayfanin en ust kisminda..Hosgeldiniz in yaninda senin rumuzun yaziyor ya ona bas ve karsina arkadaslarinin ekledikleri yazdiklari hersey onune cikiyor ordan gorebilirsin yada o kisinin sayasina girip oradan da bakabilirsin

Gel canım ben senin için sararım börekte açarım diycem ama açamam yaparımm
Fikrin çok güzel çoktan eğlenceli olur

ekledim gitti kızlar..beni merak edenler aşklarım ve ben albümüme bakabilirler:1.

Baktım canım gözlerin ışıl ışıl ışıkları söndür eşin gözlerinle aydınlansın euheuheuhe
Çok beğendim seni çok güzelsin

Son düzenleme:
bizim mayıs anneleri maşallah çok güzeller
biyoluğu gördüm maşallah o gözler yeter
zada sende çok güzelsim maşallah
birde beykozuu gördüm maşallah esmer bombaa

ekledim gitti kızlar..beni merak edenler aşklarım ve ben albümüme bakabilirler:1.

Allah seni sevdiklerine bagislasin masallah, ana kiz supersiniz,
Ben anlamis degilim simdi mayis annelerinin bu kerameti nerden geliyor diye, anam herkes bir icim su

melegim hani sen resim eklememişsin

Evt cnm ekleyemedim daha, simdi ben biraz cool bir halim var birde mayis annelerinin simdi guzel bir nami oldu bozmuyum dedimde biraz ilerlesin zaman koyucam ama kimseyi merakta birakmam

eminim hayatım sende cok güzelsindir merak ederim ben melegimin cool halini ama tabi koymak istemiyorum dersen sen bilirsin ben zorlamak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…