Cnm cok sagol. gunden gune iyi olucak ins..nefes almasi halan sorun ama eskiye oranla daha iyi,,senin Eymen ne yapiyor annesi ,kontrola gitcektiniz ne oldu kilo almis mi ? umarim toparlanip kendine gelir biran once bir cocuklarda,,benimki bu hastaliktan dolayi kesin vermistir cunku yemesi, icmesi hepten kesildi nerde ise(
Cnm benim oglan 7. aylik oldu bile ve halan tik yok, bugun biraz alistirma yaptirdim ama yok 10 sn duruyor sonra yanlara dusuyor hatta dusmusken baska bir pozisyona giriyor :)) yuz ustune devam yani birde gobegini disa atmasi var ondan bir turlu kurtulamadik tum yediklerini oyle eritiyor esek sipasi ne yapsam nafile:44:
Günaydın Kızlar kızım ilk defa gece boyunca hiç kalkmadı. Ben de uzun süreden beri ilk defa kesintisiz uyudum meğer ne güzel bir duyguymuş. Ohhhh
Sağol hayatım Allah razı olsun..mahirim nasıl oldu hırıltısı geçtimi..
Sen beni bosverde dolmalardan ne haber, yedinizmi afiyetle :))
Ben seni merak ediyorum cnm cim ama su eklenenleri bir once guzelce sindirelim valla ben bazen kim kimdi karistirdim bir ara biliyormusun
çok sağol hayatım valla bitti geçti hala burun akıntısı var ama ateş düştü ya daha ne isterim..
amin cnm tüm bebişlerimiz hastalık yüzü görmesinler hepsi sağlklı sağlıklı büyüsünler..
cnm sende eklesene resmini ben senide çok merak ediyorum..
benimkileri yollimi sana şekerim
siyah 8 parça bele kadar
artık saç rengim açıldı bayadırda kullanmıyorum hueheuhe
kızlar 2 keredir yoğurdum kesiliyo
2 aydır yoğurt yapıyorum
sabah kesildi
şimdi 2 kilo süt ve babymix ile yaptım yine kesildi
sinirlerim bozuldu resmennn
ay birde bugün kızımın oyuncaklarını kaynatırken su sıçradı
göbeğim yandı kaç saat buzla gezdimmmm
offffffffffffffff
Herkese merhaba.
Ben de kızımın resimlerini eklemek istedim ancak foruma geç üye olup çok sık giremeyen ve mesaj fakiri biri olarak albüm oluşturamadım. 4X5-1 mesaj sonra belki başarırım. :)
Arkadaş olarak ekleyip resimlerini görme fırsatı bulduğum annezeynep ve lillac'a teşekkürler.
Mis kokulu kuzularınızla iyi geceler diliyorum hepinize.
kızlar bende merak ettim sizleri herkes bundan bahsediyor 15-20 sayfadır bende görmek istiyorum sizleri albime nasıl giricem banada anlatın birde ben nasıl yükliycem resim onuda anlatın bi zahmettt:))
kızlar çok heveslendim bende ekliyeyim barii..
Yok canım yiyemedik afiyetle yarın için aşûre girişiminde bulunduk bu gün için. Yeni yemekler yaptım
Yarın aşûre ile uğraşırken yemek zor olur diye yarına kalsın diye düşündüm
Yakın olsaydın sende gelirdin canım ya beraber yerdik
kızlar albüme nasıl giricem banada tarif edinnnn
Ben geldigimde kurtaramazsin diyim, dolmami isterim bak, siyahlale de zaten bana kete yapicak sozu var :))
Ah bir gelsek ne iyi olurdu, yaza geliyimde bir otobus kiralayalim ve gezi duzenleyelim ..gunu birlik olur geze geze gideriz, piknikte yapariz , nasil fikir ama
ekledim gitti kızlar..beni merak edenler aşklarım ve ben albümüme bakabilirler:1.
ekledim gitti kızlar..beni merak edenler aşklarım ve ben albümüme bakabilirler:1.
Oyy kizlar bana bazen hic gormedigin kisilerden arkadaslik eklenti cagrisi geliyor bende bazilarini tanimadigim icin geri ceviriyorum,,simdi sizleri pek tanimadigim icin icinizden birilerini geri cevirmis olabilir kusura bakmayin hemi.. bu arada hosgeldiniz aramiza umarim daim olur muhabbetiniz,.
Ekle giz gorelim su guzel mavis gozlerini, bulusmadan beri soyleniyor merak ettim
Allah seni sevdiklerine bagislasin masallah, ana kiz supersiniz,
Ben anlamis degilim simdi mayis annelerinin bu kerameti nerden geliyor diye, anam herkes bir icim su
melegim hani sen resim eklememişsin
Evt cnm ekleyemedim daha, simdi ben biraz cool bir halim var birde mayis annelerinin simdi guzel bir nami oldu bozmuyum dedimde biraz ilerlesin zaman koyucam ama kimseyi merakta birakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?