Merhabalar
Eklenen resimlerin bazılarına hizlica baktım. Hepsi harika. Bebislere Masallah!
Bu arada söylemeden olmaz tabi Beykoz harikaymissin. Kocaman Masallah! Bi de çirkinim dıyordun. Sen de cirkinsen...
Hayirli olsun gule gule kullan cizmelerini, camasir makinesi konusuunda birsey diyemem ama cizme isi guzel olmus..malum camasir makinesi evdeki tu ahali icin lazim oyle yanida gezdiremiyecegin ve zevkini alamiyacagin bir alet..neyse bakalim esin nereye kadar sayanicak.. en azindan hatasini anlar gibi olmus oda birsey bak degisimin degismedigi tek degisim derler dogruymus demek oyle birseydi galiba karistirdim bende neyse ne yahu,, sen aldiklarin keyfini sur bir guzelce ve tatli canini hic uzme ,,gelinim nasil bu arada
gelinin suanda yerde biberle boğusuyo tatlım nasıl olsun. bibere bağırıyobugün doktora gittik 7.150 gr kilosuna zayıf dedi bende azıcık hiperaktif kızım dedim muayenenin daha başında vee muayene sonunda doktorda aynı kanıdaydı. doktorda ne onlük kaldı ne steteskop nede saç walla meleğim yandın sen bu gelinle simdiden söyliyim sana benim suanli halim aynı bu ikisinin karışımı.
Ayy bayilcam simdi, deme bizimkide ayni benim oglan su son hastaliginda dusun ambulansla bir hastaneden diger hastaneye gidiyoruz cocuk halan tepiniyordu banamasin demiyor, kilolarida ayni hemen hemen , demek tencere yuvarlanmis kapagini bulmus , hem ben neden yaniyim benim oglan yansin dusunsun banane hic karismam valla ,,ben tatile cikicam
rica etsem birisi bana kimler foto eklemiş söylesin
çok yoğundum bugün birde spora gittim
şimdi oturdum dahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeynep,babyceren,dilberege,turuncu,pampis,mutlu_anne,beykoz,somebady... daha vardı ama unuttuklarım küsmesin
herkese iyi akşamlar kızlar..
biz nihayet kurtulduk bu illet ateşten..çok şükür yarabbim..Allahım tekrarını yaşatmasın hiç birimize..tam 3 gün mahvolduk ailecek..
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar..sefalar getirdiiniz.
mybabylove cum sen nereye gidiyosun böle veda mektubu gibi yazmışsın..seni çok iyi anlıyorum cnm sayımız çok fazla olduğu için sayfalar çok hızlı ilerliyo bende bazaen yetişemiyorum ciddi vakit ayırmak gerekiyor ama cnm şey yapsan akşamları kızı uyuttuktan sonra 1 saatini buraya ayırsan geri kalan aksam saatlerinide kocişine ayırsan..sensiz olmaz şekerim hiç olmadı arada gir habersiz ve okişsiz bırkma bizi..bende gün içinde çok vakit ayıramıyorum anca kızı uyuttuktan sonra alıyorum kahvemi okuyabildiğim kadr okuyorum şekerim..bişeyde kaçırmak istemiyo insan valla bağımlılık yapıyor burası aslında..
şimdi foto ekleyen arkadaşlara bir göz atayım bakayım yeni fıstıklara..
Ya kızlar zaten giremiyorum bir de ek fotolar eklenmiş
Biyolog bence harikasın canım sen bu halinle çok tatlısın kilo sana çok yakışmış.. Bana da hep öyle diyorlarzayıf olunca çirkin oluyomuşum
Beykozzzz kız bizi hep kandırdın ya pes valla esmer çirkin bi şeyim diyeçok güzelsin ve kudurukluğunun sebebi çıtırlığın belli oldu
Berrum seni daha ufak tefek düşünüyodum..sende çok güzelsin berru aynı sen
Dilek Mete siyah saçlı halin çok güzel
Turuncu ben sende kilo göremedim
Ben şimdi turuncu Beykoz biyolog dilekmete berrum Zeynep lilliac ı gördüm..
Başka resim ekleyipte kaçırdığım hatun var mı
Meleğim seni çok merak ediyorum
Zadacım çok sevindim zeynepada nın ateşinin düşmesine
Bizde yazın 3 gün süren sebebi belli olmayan ateş yaşamıştık..40,5 a kadar ateş gördük
Bu yavruların vücut dirençleri çok kuvvetli
Çok şükür kurtuldunuz sende yavru kuşta rahat rahat nefes alın artık:)
Allah tekrar yaşatmasın canım..
Tüm bebelerimiz sağlıklı mutlu huzurlu büyüsünler
herkese iyi akşamlar kızlar..
biz nihayet kurtulduk bu illet ateşten..çok şükür yarabbim..Allahım tekrarını yaşatmasın hiç birimize..tam 3 gün mahvolduk ailecek..
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar..sefalar getirdiiniz.
mybabylove cum sen nereye gidiyosun böle veda mektubu gibi yazmışsın..seni çok iyi anlıyorum cnm sayımız çok fazla olduğu için sayfalar çok hızlı ilerliyo bende bazaen yetişemiyorum ciddi vakit ayırmak gerekiyor ama cnm şey yapsan akşamları kızı uyuttuktan sonra 1 saatini buraya ayırsan geri kalan aksam saatlerinide kocişine ayırsan..sensiz olmaz şekerim hiç olmadı arada gir habersiz ve okişsiz bırkma bizi..bende gün içinde çok vakit ayıramıyorum anca kızı uyuttuktan sonra alıyorum kahvemi okuyabildiğim kadr okuyorum şekerim..bişeyde kaçırmak istemiyo insan valla bağımlılık yapıyor burası aslında..
şimdi foto ekleyen arkadaşlara bir göz atayım bakayım yeni fıstıklara..
Amin
Gozun aydin, Zeynep Ada ins dahada iyi olur ve bir daha tekrarlamaz..gecmis olsun tkr dan cnm
heheh zaten yılbaşına siyah ve postişlerim sağolsun uzun bukleli gircem ve artık öyle olucameltimin evde parti yapıyosssss bizzzzzzzzzzz
Cnm cok sagol. gunden gune iyi olucak ins..nefes almasi halan sorun ama eskiye oranla daha iyi,,senin Eymen ne yapiyor annesi ,kontrola gitcektiniz ne oldu kilo almis mi ? umarim toparlanip kendine gelir biran once bir cocuklarda,,benimki bu hastaliktan dolayi kesin vermistir cunku yemesi, icmesi hepten kesildi nerde ise(
Cnm benim oglan 7. aylik oldu bile ve halan tik yok, bugun biraz alistirma yaptirdim ama yok 10 sn duruyor sonra yanlara dusuyor hatta dusmusken baska bir pozisyona giriyor :)) yuz ustune devam yani birde gobegini disa atmasi var ondan bir turlu kurtulamadik tum yediklerini oyle eritiyor esek sipasi ne yapsam nafile:44:
Günaydın Kızlar kızım ilk defa gece boyunca hiç kalkmadı. Ben de uzun süreden beri ilk defa kesintisiz uyudum meğer ne güzel bir duyguymuş. Ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?