2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar
Eklenen resimlerin bazılarına hizlica baktım. Hepsi harika. Bebislere Masallah!
Bu arada söylemeden olmaz tabi Beykoz harikaymissin. Kocaman Masallah! Bi de çirkinim dıyordun. Sen de cirkinsen...

Bade de oyle annesi cok tatli masallah, tam hanim hanimcik olmus

Millet resim bakmaktan buraya sira bulurlarsa iyi bende sabahtan beri yorum yaziyorum, tutamiyorum kendimi bir bakiyorum anaa bu guzel hatunda kimmis ne hos deyip basliyorum ..birde sasirtan sasirtana uuu sormayin yani ..
Tatlicadi anne dolmalarini lop lop gotru bakalim biz burda iki kuru seye talim olak ohh iyisin yine bir turlu anne kucagi sicakligindan kopamiyorsun galiba :)) gozum yok giz afiyet olsun anneninde ellerine saglik..

gelinin suanda yerde biberle boğusuyo tatlım nasıl olsun. bibere bağırıyo bugün doktora gittik 7.150 gr kilosuna zayıf dedi bende azıcık hiperaktif kızım dedim muayenenin daha başında vee muayene sonunda doktorda aynı kanıdaydı. doktorda ne onlük kaldı ne steteskop nede saç walla meleğim yandın sen bu gelinle simdiden söyliyim sana benim suanli halim aynı bu ikisinin karışımı.

Ayy bayilcam simdi, deme bizimkide ayni benim oglan su son hastaliginda dusun ambulansla bir hastaneden diger hastaneye gidiyoruz cocuk halan tepiniyordu banamasin demiyor, kilolarida ayni hemen hemen , demek tencere yuvarlanmis kapagini bulmus , hem ben neden yaniyim benim oglan yansin dusunsun banane hic karismam valla ,,ben tatile cikicam

çocukları banyo yaptırdım uyttum ve geldim eşimde evde yok bugun izlediğim dizide yok:) ama yapılacak ev işi çokk bugun itibariyle bende diyete başladım eski kıloma bii inebilsemm şuan 64.8 bakalım ne olacak

aynen öyle tatlım tencere kapak yolsunlar birbirlerini kız bebaber cıkalım tatile dünya turuna cıkalım bendede pasaport var çifte vatandaşım bende o ülke senin bu ülke benim gezelim

rica etsem birisi bana kimler foto eklemiş söylesin
çok yoğundum bugün birde spora gittim
şimdi oturdum dahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Millet fotolara bakmaktan buraya girmez oldu soru sorduğum kişiler neden cvp vermediniz biraz da ben küsecem

herkese iyi akşamlar kızlar..

biz nihayet kurtulduk bu illet ateşten..çok şükür yarabbim..Allahım tekrarını yaşatmasın hiç birimize..tam 3 gün mahvolduk ailecek..

yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar..sefalar getirdiiniz.

mybabylove cum sen nereye gidiyosun böle veda mektubu gibi yazmışsın..seni çok iyi anlıyorum cnm sayımız çok fazla olduğu için sayfalar çok hızlı ilerliyo bende bazaen yetişemiyorum ciddi vakit ayırmak gerekiyor ama cnm şey yapsan akşamları kızı uyuttuktan sonra 1 saatini buraya ayırsan geri kalan aksam saatlerinide kocişine ayırsan..sensiz olmaz şekerim hiç olmadı arada gir habersiz ve okişsiz bırkma bizi..bende gün içinde çok vakit ayıramıyorum anca kızı uyuttuktan sonra alıyorum kahvemi okuyabildiğim kadr okuyorum şekerim..bişeyde kaçırmak istemiyo insan valla bağımlılık yapıyor burası aslında..

şimdi foto ekleyen arkadaşlara bir göz atayım bakayım yeni fıstıklara..

Ya kızlar zaten giremiyorum bir de ek fotolar eklenmiş

Biyolog bence harikasın canım sen bu halinle çok tatlısın kilo sana çok yakışmış.. Bana da hep öyle diyorlarzayıf olunca çirkin oluyomuşum

Beykozzzz kız bizi hep kandırdın ya pes valla esmer çirkin bi şeyim diyeçok güzelsin ve kudurukluğunun sebebi çıtırlığın belli oldu

Berrum seni daha ufak tefek düşünüyodum..sende çok güzelsin berru aynı sen

Dilek Mete siyah saçlı halin çok güzel

Turuncu ben sende kilo göremedim

Ben şimdi turuncu Beykoz biyolog dilekmete berrum Zeynep lilliac ı gördüm..
Başka resim ekleyipte kaçırdığım hatun var mı

Meleğim seni çok merak ediyorum

Zadacım çok sevindim zeynepada nın ateşinin düşmesine
Bizde yazın 3 gün süren sebebi belli olmayan ateş yaşamıştık..40,5 a kadar ateş gördük
Bu yavruların vücut dirençleri çok kuvvetli
Çok şükür kurtuldunuz sende yavru kuşta rahat rahat nefes alın artık:)
Allah tekrar yaşatmasın canım..
Tüm bebelerimiz sağlıklı mutlu huzurlu büyüsünler

Sen beni bosverde dolmalardan ne haber, yedinizmi afiyetle :))
Ben seni merak ediyorum cnm cim ama su eklenenleri bir once guzelce sindirelim valla ben bazen kim kimdi karistirdim bir ara biliyormusun

çok sağol hayatım valla bitti geçti hala burun akıntısı var ama ateş düştü ya daha ne isterim..
amin cnm tüm bebişlerimiz hastalık yüzü görmesinler hepsi sağlklı sağlıklı büyüsünler..

cnm sende eklesene resmini ben senide çok merak ediyorum..

Amin
Gozun aydin, Zeynep Ada ins dahada iyi olur ve bir daha tekrarlamaz..gecmis olsun tkr dan cnm

heheh zaten yılbaşına siyah ve postişlerim sağolsun uzun bukleli gircem ve artık öyle olucam eltimin evde parti yapıyosssss bizzzzzzzzzzz

benimkileri yollimi sana şekerim
siyah 8 parça bele kadar
artık saç rengim açıldı bayadırda kullanmıyorum hueheuhe

kızlar 2 keredir yoğurdum kesiliyo
2 aydır yoğurt yapıyorum
sabah kesildi
şimdi 2 kilo süt ve babymix ile yaptım yine kesildi
sinirlerim bozuldu resmennn

ay birde bugün kızımın oyuncaklarını kaynatırken su sıçradı
göbeğim yandı kaç saat buzla gezdimmmm

offffffffffffffff

kızlar bende merak ettim sizleri herkes bundan bahsediyor 15-20 sayfadır bende görmek istiyorum sizleri albime nasıl giricem banada anlatın birde ben nasıl yükliycem resim onuda anlatın bi zahmettt:))

dahada iyi olacak inş kuzu,Eymende daha iyi şükür toparlıyoruz sanki
haftaya doktora gidicez,aşımızı olduğumuzda 500 gr almıştı bunada şükür
RABBİM şifa versin yavruna

Günaydın Kızlar kızım ilk defa gece boyunca hiç kalkmadı. Ben de uzun süreden beri ilk defa kesintisiz uyudum meğer ne güzel bir duyguymuş. Ohhhh

ohh keyfini çıkar:))

zadacımm çok şükür atlattınız dahada olmasın inş ateş
zeynep sizede çook geçmiş olsun
bende biraz albüm bakayım:))
beni tahmin eden var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…