Bacim gecen gun misafir geldi gelirken sarap almislar ictik bir guzel amaaa ertesi gun kadehleri yikayim dedim anam yikarken kadehin kici elimde kaldi o sira kv yi dusunuyordum sinirli sinirli is yapinca boyle olduayiptir soylemesi orta parmagim oynak yerinden kesildi kani durduramadim son anda aklima geldi sigara tutunu basmak sigara iciyor olmanin ilk kez avantajini gordum desem yeridir yani neyse butun gun suyun icinde olunca temizlik bulasik vs enfeksiyon kapmis sismeye basladi sabah babamiz yarim saat gec gitti bende klinige gittim baktirdim dr adedi enfeksiyon var merhem verdi ilac verdi kullan gecer dedi suya degdirme dedi ama bende takinti var bacim ellerimi yikamadan duramam kiiii
amannnn ne off ne offf okis anami aglatti bugun resmen uyumadi mizir mizir hafif oksuruk var keyifsiz bende viks surdum ayaklarina siki siki giydirdim bakalim babasi alsin kynuna gelince bi terletsin ben kendimi zor isitiyorum kizi terketmek bi yana yavrumun isisindan faydalanirim
beykozcum sekerim album olusturdum ama koyamadim bacim yawww bizim pc de 6 tane hardisc var bi yandanda film iniyor o yuzden agir calisiyor hayatim ama yarin soz koyacam
Kızlar bakın söz verdiğim gibi geldim:))
Bu arada size sevineceğiniz bir haberim var doktordan 1 ay daha rapor aldım,dolayısıyla bu dönemi kapattım,iş başına ikinci dönem geçeceğim artık.Doğam da yaklaşık 10 aylık falan olur zaten.Yupppiii
Kızlar bakın söz verdiğim gibi geldim:))
Bu arada size sevineceğiniz bir haberim var doktordan 1 ay daha rapor aldım,dolayısıyla bu dönemi kapattım,iş başına ikinci dönem geçeceğim artık.Doğam da yaklaşık 10 aylık falan olur zaten.Yupppiii
merak edenler vardı
kızlar kızım çok şükür hasta değil kontrol için gittik
kilosu boyu baş çevresi gayet güzel çok şükür
göz muayenesi yapılcaktı 6 aylıkken
aşılar vardı bugün oda oldu
gayet güzelmiş gelişimiii onda da sıkıntı yok:)
kilosu fazla olmasına rağmen ek gıda çok önemli dedi dr.
zorlanıyor öğürürken morarıyor diye ısrarla belirtmeme rağmen
zorla da olsa verceksin dediiii
hatta dedi ki
gündüzleri hiç emzirme
sadece gece emzir dediiiii
bana dedi:)
Asya hiç emmicekmişşşşşşşşşş
mümkün değil dedim emmeden uyumaz bile
yoksa yemezmişş bir süre gündüzleri hiç emmicekmişşşş
göğüsler şişince ne olacak bilemiyorum yaniiiiii bana saçma geldiiii
bekleyecek arkadaşımızın dediği ilacıda yazdırdımmmm
offfffffffffffffffff ek gıda sen benim başımı yedin:):):)
Slm arkadaslar resim ekleyen arkadaslarim benide gaza getirdiniz,ekledim bakmak isteyenlerAyrica kizlar soylemeden gecemicem hepiniz ayri ayri cok guzelsiniz,detayli yazamadim bugunlerde cok yogunum ama ilk firsatta ayri ayri yorum yapabilirim insallah,simdi cikmam lazim.Bu arada resim eklemeye basladiginizdan bu yana ruyalarima giriyorsunuz mesela dun gece ruyamda, asure yapiyodum ve hepiniz bana asure yemeye geliyordunuz uyaniyorum daliyorum yine siz yine daliyorum tekrar siz,sabah uyandim aaaaaaaa kizlar cikin hafizamdan diye soylendim,e gece kizima sut icirmeye kalktigimda bile uykulu uykulu bi bakiniyorum size ama cok yazmiyorum sebebini bilmiyorum ama bisey engelliyor beni,herbirinjzle icimden uzun uzun konusuyorum ama ne hikmetse yazacagim zaman sanki o an hislerime veya msjima cvp bulamazsam hayal kirikliguna ugramaktan korkuyorum ve yazamiyorum,offfff ya cok hassasim hic sevmiyorum huyumu :-(
kızlar ya benim kızımın tamamen huyu değişmiş durumda..ay çok sinirlerim bozuk ya..
tabağı görünce sevinen çırpınan çocuk gitti...1-2 kaşıktan sonra ağzını kitleyen çocuk geldi..
bıraksam akşama kadar aç durcak..hastalıktan dedim ama ateşide düştü hala bu şekilde huysuz mızmız bişey oldu yaa..
yatağına koyduğumda sesini çıkarmadan yatan kızım şimdi koyuyorum daha koymamla tutunup ayağa dikiliyo..ben yatırıyorum o dikiliyo ben yatırıyorum o dikiliyo...ve diklincede öylece bekliyo..10-15 dk öle dikilip bakıo sora bağırıyo kafayı yemek üzereyim..bugün bende onun yatağına yatıp arkadan sarılıp pışpışlayarak uyuttum düşünen büyüyen karyolanın içine girdim iki büklüm
iştahsızlığı acaba üst dişlerimi çıkıyorda böle iştahsız bilemedim yaa..7. ayı sevdim demiştim ama yarısından sora hiç sevmedim..umarım geçici bir süreçtir yoksa kafayı yicem(
Slm arkadaslar resim ekleyen arkadaslarim benide gaza getirdiniz,ekledim bakmak isteyenlerAyrica kizlar soylemeden gecemicem hepiniz ayri ayri cok guzelsiniz,detayli yazamadim bugunlerde cok yogunum ama ilk firsatta ayri ayri yorum yapabilirim insallah,simdi cikmam lazim.Bu arada resim eklemeye basladiginizdan bu yana ruyalarima giriyorsunuz mesela dun gece ruyamda, asure yapiyodum ve hepiniz bana asure yemeye geliyordunuz uyaniyorum daliyorum yine siz yine daliyorum tekrar siz,sabah uyandim aaaaaaaa kizlar cikin hafizamdan diye soylendim,e gece kizima sut icirmeye kalktigimda bile uykulu uykulu bi bakiniyorum size ama cok yazmiyorum sebebini bilmiyorum ama bisey engelliyor beni,herbirinjzle icimden uzun uzun konusuyorum ama ne hikmetse yazacagim zaman sanki o an hislerime veya msjima cvp bulamazsam hayal kirikliguna ugramaktan korkuyorum ve yazamiyorum,offfff ya cok hassasim hic sevmiyorum huyumu :-(
Ben kaçar kızlar. Geceleri kalkıp çocuk aramalar, yanımda yattı deyip panikle sıçramalar, kızımın üzerine yattın deyip eşimi itmelerle geçen gecelerden biri daha beni bekliyor. Sizler 2012 mayısının en güzel anneleri ben ise en psikopat annesiyim. Hepinizi öpüyorum iyi geceler.
Kızlar biseyler yaziim diyorum ama olmuyo bebisi 2saattir ayagimda sallıyorum,gemide gibiyim...
Niye salliyosam,nasılsa birazdan uyanacak:95: bi selam veriim dedim,hepinizi çoook öptüm
Cicek sekerim, simdi sanada cok guzelsin diyicim ama millet bu ne herkese guzelsin diyorsun sen galiba guzel hic gormedin diye dusebilirler,,yok valla dunya gormus ve sizlerden yasca buyuk ablaniz olarak soyluyorum,,hepiniz cok guzelsiiz,inanin yalani yok bunun sizi yaglamiyorum yani:)) allah sizleri sevdiklerinize bagislasin, harika insanlarsiniz bu yuzden de guzellikleriniz yuzlerinize yansimis benim tezim bu yonde guzel mayis anneleri...
Cicek sen yaz cnm ben geceleri ozellikle buralardayim gel sik sik firsatin oldukca kiralim iki balin belini bir guzel..dertlesiriz giz..
meleğim demek sizde aynısınız..bune şimdi 6. ay bitti 7. ay sendromumu..bizde yakında kafayı yeme sendromuna gircez..cnm bizimkide minyon daha 7.5 kilo..ayy valla ağlıyımmı güleyimmi bilemiyorum durumumuza..yemek yedirirken şekilden şekile giriyorum..bide söyleniyorum ya kızım ne istiyosun sen bunu yemen lazım diye sanki anlıyo hahay..böle birazcık yüksek sesle söylüyorum..garip garip yüzüme bakıyorr..sonrada üzülüp ağlıyorum...
Bu sabah ben mesela cok aglattim, oyle boyle degil epey agladi,, boncuk boncuk dokuldu kuzumun yaslari yani anliyor kizdigimi ve sinirlendigimde basliyor aglamaya..off ne yapcam bazen annelik bana gore degilmi diye dusunuyorum,,malum gec gelen bir evlilik ve sonrasinda gec gelen bir bebek bilmiyorum yani iyiye giden birsey olsa ona siginicam ama yok anam,,yinede allahin gucunu gitmesin sukurler olsunki sagligimiz iyi ve cok guzel bir oglum var ..allahim yardim etsin hepimize bu gece ben cok bunalim takiliyorum bir turlu pozitif olamadim gitti
bende resimlerimi ekledim bebekler
benimlede tanışabilirsinizz
oğlumun yeni resimlerini ekliycektim ama pc ye aktaramadım..problemi giderdiğimiz zaman eklerim artık
kızlar ya benim kızımın tamamen huyu değişmiş durumda..ay çok sinirlerim bozuk ya..
tabağı görünce sevinen çırpınan çocuk gitti...1-2 kaşıktan sonra ağzını kitleyen çocuk geldi..
bıraksam akşama kadar aç durcak..hastalıktan dedim ama ateşide düştü hala bu şekilde huysuz mızmız bişey oldu yaa..
yatağına koyduğumda sesini çıkarmadan yatan kızım şimdi koyuyorum daha koymamla tutunup ayağa dikiliyo..ben yatırıyorum o dikiliyo ben yatırıyorum o dikiliyo...ve diklincede öylece bekliyo..10-15 dk öle dikilip bakıo sora bağırıyo kafayı yemek üzereyim..bugün bende onun yatağına yatıp arkadan sarılıp pışpışlayarak uyuttum düşünen büyüyen karyolanın içine girdim iki büklüm
iştahsızlığı acaba üst dişlerimi çıkıyorda böle iştahsız bilemedim yaa..7. ayı sevdim demiştim ama yarısından sora hiç sevmedim..umarım geçici bir süreçtir yoksa kafayı yicem(
Kızlar biseyler yaziim diyorum ama olmuyo bebisi 2saattir ayagimda sallıyorum,gemide gibiyim...
Niye salliyosam,nasılsa birazdan uyanacak:95: bi selam veriim dedim,hepinizi çoook öptüm
Canim aynen bizde oyleyiz, ben oglumu sallayarak pek uyutmazdim ama simdi sallamadan uyumuyor ve ayaklarimdan alip yatagina koyar koymaz aciyor gozlerini ..gece pek uyanmazdi simdi surekli uyaniyor..bende ne uyku kaldi ne sinir,bugun resmen sabah kahvaltisini verirken cinnet gecirtti az daha bana, mamasini icmiyor bari kahvalti yaptiriyim dedim oda yok gece 3 gibi icmis az birsey ve sabah nerde ise 10 bizimki halan yememek ve icmemek icin debelleniyor..hadi onu gectim benim oglan zaten minik dogdu ve halan tam toparlanmis sayilmaz ben onun cok daha iyi beslenmesi gerektigini dusundukce oglan surekli geri sayiyor,,bizim iki dis cikti ve sirada ustler var o da etken ama sanki baska dertleri daha var ama ben cozemedim sekerimm,,umarim dedigin gibi gecici surectir yoksa ben bu gidisle cizicem kafayi,,
hahay cnm varya güldürdün beni hee..gemide gibisin demek
bizde seni öptük cnmcım..
meleğim demek sizde aynısınız..bune şimdi 6. ay bitti 7. ay sendromumu..bizde yakında kafayı yeme sendromuna gircez..cnm bizimkide minyon daha 7.5 kilo..ayy valla ağlıyımmı güleyimmi bilemiyorum durumumuza..yemek yedirirken şekilden şekile giriyorum..bide söyleniyorum ya kızım ne istiyosun sen bunu yemen lazım diye sanki anlıyo hahay..böle birazcık yüksek sesle söylüyorum..garip garip yüzüme bakıyorr..sonrada üzülüp ağlıyorum...
tatlıcadı ilk ben gördüm seni hehe..
sen daha demeden farkettim eklediğini süpersin hayatım valla çok beğendim seni
nasıl fark ettin şekerim ben demeden çok hızlısın valla:)
tşk ederim canımm..bende seni çok beğendim dün yazmıştım ama yine yazmak istedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?