2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm seninde su kv ammada basina dert saciyor, baksana dusuncesi bile zarar..allah sabir versin cnm cim
Hepimizin bebekleri gitdikce zorlasiyor, yedik ayvayi resmen:18:
Ps: Unutmadan soyluyumde kesiklere bol seker basmakta ise yarar kanin kolay pihtilasmasi saglar diye biliyorum..bu arada bende senin gibi tiryakiyim anam, icelim guzelleselim :)) dermisimmmm

Canimsin cok sevimdim senin adina gozun aydin,

Sizin adınıza sevindim,çok iyi olmuş uzatmanız.Ben yarım gün çalıştığım ve bakıcımda gayet güzel ilgilendiği halde eve gelince oğlum sızlanarak boynuma atılıyo çok üzülüyorum,hem anne hem bebek için zor(

Slm arkadaslar resim ekleyen arkadaslarim benide gaza getirdiniz,ekledim bakmak isteyenler Ayrica kizlar soylemeden gecemicem hepiniz ayri ayri cok guzelsiniz,detayli yazamadim bugunlerde cok yogunum ama ilk firsatta ayri ayri yorum yapabilirim insallah,simdi cikmam lazim.Bu arada resim eklemeye basladiginizdan bu yana ruyalarima giriyorsunuz mesela dun gece ruyamda, asure yapiyodum ve hepiniz bana asure yemeye geliyordunuz uyaniyorum daliyorum yine siz yine daliyorum tekrar siz,sabah uyandim aaaaaaaa kizlar cikin hafizamdan diye soylendim,e gece kizima sut icirmeye kalktigimda bile uykulu uykulu bi bakiniyorum size ama cok yazmiyorum sebebini bilmiyorum ama bisey engelliyor beni,herbirinjzle icimden uzun uzun konusuyorum ama ne hikmetse yazacagim zaman sanki o an hislerime veya msjima cvp bulamazsam hayal kirikliguna ugramaktan korkuyorum ve yazamiyorum,offfff ya cok hassasim hic sevmiyorum huyumu :-(

O nasıl doktor öyle ya anne sütü her zaman öncelikli verilmeli diğerleri adı üstünde 'ek besin'. Sen emzirmeye devam et canım her bebeğin hazırbulunuşluğu farklı zamanlarda oluyor. Asya da eminim bir müddet sonra kabul edecektir. İstemediği zaman da bence zorlama canım yavaş yavaş alışacaktır. (Şiir gibi olmuş)

cnm çok güzelsin valla çok beğendim seni ve kızçeni..
rüyanda çok komik olmuş şekerim çok güldüm..
cnm sen her fırsat bulduğunda yaz bence..bazaen herşeye cevap verilemiyobiliyo..çünkü hepimiz anneyiz hem kuzularımız hem eşimiz hem yemeğimiz hem evimiz derken birde burayı takip ediyoruz..ama unutmaki her yazılanı bütün annelerimiz ellerinden geldiğince okuyup yardımcı olmaya çalışıorlar..yani yazdıkların hiç bir zmn boşa gitmez hayatım..burada çok güzel dostluklar oluştuğunu düşünüyorum..cvp alamasanda sakın kırılma olurmu..eminolki fırsat bulunamamıştır..okunduğunu bil lütfen..öptüm kuzunu cnmcım..

Ben kaçar kızlar. Geceleri kalkıp çocuk aramalar, yanımda yattı deyip panikle sıçramalar, kızımın üzerine yattın deyip eşimi itmelerle geçen gecelerden biri daha beni bekliyor. Sizler 2012 mayısının en güzel anneleri ben ise en psikopat annesiyim. Hepinizi öpüyorum iyi geceler.

kızlar ya benim kızımın tamamen huyu değişmiş durumda..ay çok sinirlerim bozuk ya..
tabağı görünce sevinen çırpınan çocuk gitti...1-2 kaşıktan sonra ağzını kitleyen çocuk geldi..
bıraksam akşama kadar aç durcak..hastalıktan dedim ama ateşide düştü hala bu şekilde huysuz mızmız bişey oldu yaa..

yatağına koyduğumda sesini çıkarmadan yatan kızım şimdi koyuyorum daha koymamla tutunup ayağa dikiliyo..ben yatırıyorum o dikiliyo ben yatırıyorum o dikiliyo...ve diklincede öylece bekliyo..10-15 dk öle dikilip bakıo sora bağırıyo kafayı yemek üzereyim..bugün bende onun yatağına yatıp arkadan sarılıp pışpışlayarak uyuttum düşünen büyüyen karyolanın içine girdim iki büklüm

iştahsızlığı acaba üst dişlerimi çıkıyorda böle iştahsız bilemedim yaa..7. ayı sevdim demiştim ama yarısından sora hiç sevmedim..umarım geçici bir süreçtir yoksa kafayı yicem(

Kızlar biseyler yaziim diyorum ama olmuyo bebisi 2saattir ayagimda sallıyorum,gemide gibiyim...
Niye salliyosam,nasılsa birazdan uyanacak:95: bi selam veriim dedim,hepinizi çoook öptüm

Canim aynen bizde oyleyiz, ben oglumu sallayarak pek uyutmazdim ama simdi sallamadan uyumuyor ve ayaklarimdan alip yatagina koyar koymaz aciyor gozlerini ..gece pek uyanmazdi simdi surekli uyaniyor..bende ne uyku kaldi ne sinir,bugun resmen sabah kahvaltisini verirken cinnet gecirtti az daha bana, mamasini icmiyor bari kahvalti yaptiriyim dedim oda yok gece 3 gibi icmis az birsey ve sabah nerde ise 10 bizimki halan yememek ve icmemek icin debelleniyor..hadi onu gectim benim oglan zaten minik dogdu ve halan tam toparlanmis sayilmaz ben onun cok daha iyi beslenmesi gerektigini dusundukce oglan surekli geri sayiyor,,bizim iki dis cikti ve sirada ustler var o da etken ama sanki baska dertleri daha var ama ben cozemedim sekerimm,,umarim dedigin gibi gecici surectir yoksa ben bu gidisle cizicem kafayi,,

Cicek sekerim, simdi sanada cok guzelsin diyicim ama millet bu ne herkese guzelsin diyorsun sen galiba guzel hic gormedin diye dusebilirler,,yok valla dunya gormus ve sizlerden yasca buyuk ablaniz olarak soyluyorum,,hepiniz cok guzelsiiz,inanin yalani yok bunun sizi yaglamiyorum yani:)) allah sizleri sevdiklerinize bagislasin, harika insanlarsiniz bu yuzden de guzellikleriniz yuzlerinize yansimis benim tezim bu yonde guzel mayis anneleri...

Cicek sen yaz cnm ben geceleri ozellikle buralardayim gel sik sik firsatin oldukca kiralim iki balin belini bir guzel..dertlesiriz giz..

Sen gayet normalsin eger sana normal olmadigini soyleyen oluyorsa o zaman bende degilim, cunku senin durumun zaman zaman banada oluyor..bazen ayaginda salladigim icin oglani uyudugumda birden sicriyarak kalkiyorum nerde yoksa dusurdum mu diye halbuki uyutup yatagina koymusum ama iste kafadan ucup gitmis ..panoma veya melonkolik durumlar belki ama ne yaparsin gun icinde yasanilmis olan stresin bence bir sekilde disa yansimasi..Relax olmak lazim ama Nasil ?

Kızlar biseyler yaziim diyorum ama olmuyo bebisi 2saattir ayagimda sallıyorum,gemide gibiyim...
Niye salliyosam,nasılsa birazdan uyanacak:95: bi selam veriim dedim,hepinizi çoook öptüm

hahay cnm varya güldürdün beni hee..gemide gibisin demek
bizde seni öptük cnmcım..

meleğim demek sizde aynısınız..bune şimdi 6. ay bitti 7. ay sendromumu..bizde yakında kafayı yeme sendromuna gircez..cnm bizimkide minyon daha 7.5 kilo..ayy valla ağlıyımmı güleyimmi bilemiyorum durumumuza..yemek yedirirken şekilden şekile giriyorum..bide söyleniyorum ya kızım ne istiyosun sen bunu yemen lazım diye sanki anlıyo hahay..böle birazcık yüksek sesle söylüyorum..garip garip yüzüme bakıyorr..sonrada üzülüp ağlıyorum...

Bu sabah ben mesela cok aglattim, oyle boyle degil epey agladi,, boncuk boncuk dokuldu kuzumun yaslari yani anliyor kizdigimi ve sinirlendigimde basliyor aglamaya..off ne yapcam bazen annelik bana gore degilmi diye dusunuyorum,,malum gec gelen bir evlilik ve sonrasinda gec gelen bir bebek bilmiyorum yani iyiye giden birsey olsa ona siginicam ama yok anam,,yinede allahin gucunu gitmesin sukurler olsunki sagligimiz iyi ve cok guzel bir oglum var ..allahim yardim etsin hepimize bu gece ben cok bunalim takiliyorum bir turlu pozitif olamadim gitti

aynen cnm bizimkide hersabah o yumurtayı yemeiycem diye ağlıyo..süte ağzını açıyo yumurtaya hayır süt verir giibi yappıp yuumurta sokuncada ağzına ağlıyo..ama yemesi lazım mecburen aglsada yediriyorum napım..

meleğim bende bugün çok bunalımdayım..yakın olaydık kuzular uyurken adamlara bırakıp bi yerlerde efkar dağıtırdık dicektimki birden karşımda oturan kocamla göz göze geldim güldüm ne oldu diyor..hiiç dedim..hayatta bırakmaz bu beni aksamları..

bende resimlerimi ekledim bebekler
benimlede tanışabilirsinizz
oğlumun yeni resimlerini ekliycektim ama pc ye aktaramadım..problemi giderdiğimiz zaman eklerim artık

bende resimlerimi ekledim bebekler
benimlede tanışabilirsinizz
oğlumun yeni resimlerini ekliycektim ama pc ye aktaramadım..problemi giderdiğimiz zaman eklerim artık

tatlıcadı ilk ben gördüm seni hehe..

sen daha demeden farkettim eklediğini süpersin hayatım valla çok beğendim seni

iyi geceler kızlar...son birkaç sayfaya baktımda tek dertli olan ben değilmişim...oğlum şuan kucağımda...11de uyumuştu ağlayarak uyandı..iştah desen sıfır...mesela dün akşam 11 de anne sütü içti..daha sonrada sabah 8de zorla içirdim...bugünlerde anne sütünü bile zor içiyor..ek gıda desen meyveyi isteyerek yiyor..diğer şeyler birkaç kaşık o da zorla..anne olmak zor zanaat..ne diyim...durmuyo bizimki...

kızlarrr bu yazdıklarınızı inanın gülerek okudum
hepimiz aynı durumdayız kafayı yediricek bu bıdıklar yakında bize
benim sıpam 22:30 da uyudu(sözde) bu saate kadar 8 kez uyandı sinirlerim bozuldu gülme krizine girdimm
odalar arası mekik dokuyorum resmen euheuheuh
gülme krizine girdiğim için eşim delirdiğimi düşünmüş olmalı ki biraz ben ilgilenim dedi karnını ovuyo çocuğun
karnı tok,sırtı pek:))altı temiz,gazınıda çıkardı...eee derdi ne bu çocuğun..bence kesinlikle diş(her zaman ki sığınma limanım)
bi çıksada kurtulsamm

yavrummm bu gün 7 aylık oldu
Allahıma çok şükür bu günleri gördümm
aşığım yavruma gidim bi öpim

tatlıcadı ilk ben gördüm seni hehe..

sen daha demeden farkettim eklediğini süpersin hayatım valla çok beğendim seni

nasıl fark ettin şekerim ben demeden çok hızlısın valla:)
tşk ederim canımm..bende seni çok beğendim dün yazmıştım ama yine yazmak istedimm

nasıl fark ettin şekerim ben demeden çok hızlısın valla:)
tşk ederim canımm..bende seni çok beğendim dün yazmıştım ama yine yazmak istedimm

cnm profilime girmiştim kendiminkine..bi baktım haberlerde bir güzellik var hemen bakayım dedim..öle farkettim şekerim..saol hayatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…