2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,yalkaşık 1 aydır bebeğime; tel sarar kızım tel sarar hareketini,
güle güleyi ve gel gel yapmayı aynı anda öğretmeye çalışıyorum.
Hareketleri yapabiliyor ama karışık olarak...
Misafir giderken güle güleeee diyorum başlıyo tel sarar yapmaya
Babamız eve gelince güle güle Altını açınca, tel sarar...
Yakında sıkılıp eliyle bana başka bişey yapıcak walla
Ha bide alkış yapıyo arada doğaçlama

yapıyorya ona bak sen aklına esince telini sarıyo aklına esince eve geleni yolluyo daha erken gibi bende gel geli ögretiyorum aslında yapıyo ben tam yaparken gelgel yap diyorum elini hemen indiri veriyor biraz inat benimki ....bende çocuguma hep bir sıfat koyuyorum yeni farkettim inat hımıl huysuz ama çok tatlı ya

ayy çok şekersiniz yaaa.Yesinler senin o kafası karışık kızını

yerim onun o minik ellerini benim oğlumda gel gel yapıyordu ama unuttu şimdi yeniden öğretiyorum
elleriyle yüzüme cici yapıyor daha bu kadar bizden yavaş yavaş öğrencez inşallah

Arkadaşlar buğdayın faydalarını biliyoruz. peki buğday filizini bebeklerimize yedirebilir miyiz acaba.
Faydalarını buldum ama yedirebiliyor muyuz bulamadım.

Buğday filizi enerji verir. Besleyicidir.
-Yaşam sürekliliğinin devamı için vitamin ve mineraller içerir.
-Yaklaşık 30 enzim içerinde % 70’i ham klorofildir.
-Kan hücrelerini yapılandırır.
-Vücudu temizler, toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
-Kilo kontrolüne yardımcı olur. Besin değeri oldukça yüksektir.
-Bu nedenle aşırı yemek yemeğe engel olarak kilo kontrolüne yardımcı olur.
-100 gramında;-Kemik gelişimini sağlayan 250 mg Flour,1100 mg fosfor,450 mg magnezyum,300 mg kükürt,400 mg potasyum,6 mg çinko,8 mg demir,1 mg bakır,10 mg kobalt,10 mg mangan ve yeter miktarda silisyum gibi mineraller bulunur.

-Çok miktarda B1,B2,B3,B6,12 vitaminleri ile A vitamini ve az miktarda C vitamini bulunur.

cnm saolasın zeynoşum gri gözlü tam oturmadı sanırım ama sanki yeşil yada ela gibi olucak geliyor bana..

bu arada gerçekten hava çok kasvetli birazdan dişçiye gitmem lazım ama hiç cıkasın yok..(

ayy sorma benimde saat 4 te diş randevum hiçç gidesim yok yaa ama iş mi diş mi diye sorarsan ikiside

kızlar bişi sorucaammm

ben birkaç gündür işyerinde süt sağıyorum ve göğüs uçlarım resmen kanlandı ya napıcam ben çok acıyoo

canım bende sürekli en yüksek ayarda sağıyorum ama hiç öyle birşey yaşamadım ya bilemedim lasinoh falan sürsen iyi gelir belki

dişiniz hayırlı olsun, darısı bize olsunn

ayy koptum ya süpersin şekerimm çocuğun kafasını niye karıştırıyorsun annesi, bzim zeynomuz şimdilik sadece yüzümüze ciciii ve sabahlarıda güle güle tarzında elleriyle bişeyler yapıyor işteee

kızlar bişi sorucaammm

ben birkaç gündür işyerinde süt sağıyorum ve göğüs uçlarım resmen kanlandı ya napıcam ben çok acıyoo
Tatlim ayva cekirdeklerni bir cay bardagi suya isla
Bir gun icinde merheme donusecektir
Gogus uclarina onu sur
Ben emzirmeyi birakacaktim o asamaya gelmistim
Bu sayede iyilesti

tam bugday ve dger tam tahillar cok faydali
Ama gluten icerdignden bebekler hassasiyet gosterebliyor
6.aydan once vermemek gerekiyor
8.aya kadar da cok yuklenmemek

Ben tam bugday ekmegi yapiyorum. Tohumu kepegi herseyiyle beraber
Ama hergun vermiyorum

Selamlar

haklısın gluten olayını düşünmemiştim. bilgi için teşekkür ederim.

merak edenler vardı
kızlar kızım çok şükür hasta değil kontrol için gittik
kilosu boyu baş çevresi gayet güzel çok şükür
göz muayenesi yapılcaktı 6 aylıkken
aşılar vardı bugün oda oldu
gayet güzelmiş gelişimiii onda da sıkıntı yok:)
kilosu fazla olmasına rağmen ek gıda çok önemli dedi dr.

zorlanıyor öğürürken morarıyor diye ısrarla belirtmeme rağmen
zorla da olsa verceksin dediiii
hatta dedi ki
gündüzleri hiç emzirme
sadece gece emzir dediiiii
bana dedi:)
Asya hiç emmicekmişşşşşşşşşş
mümkün değil dedim emmeden uyumaz bile
yoksa yemezmişş bir süre gündüzleri hiç emmicekmişşşş
göğüsler şişince ne olacak bilemiyorum yaniiiiii bana saçma geldiiii
bekleyecek arkadaşımızın dediği ilacıda yazdırdımmmm
offfffffffffffffffff ek gıda sen benim başımı yedin:):):)

kocişi ve kızımı uyuttum geldim
biyalog seni tebrik ediyorum ve darısı başıma diyorum 16 aralıkta vınnn istanbula 17 aralıktada hemen spora sana yazarım kaç kğ verdiğimi
ben 2 yıl önce 40 gün kadar spora gittim 8 kğ vermiştim inş. şimdide veririm sen kaç kilosun canım şimdi ben 78 kiloyum hedef ilk etap için 70 sonra 65 inş.
nagihan cok gecmiş olsun canım sağlıklı olsunlarda o kadar küçük kilo kayıpları önemli değil benım kızım zayıflamadı ama kiloda aldıgını sanmıyorum
azraece göznünüz aydın canım hayırlı olsun dişiniz bizde 2 dişle kaldık bakalımGEL DİŞ GEL

canım maşallah asyaya gelişimi ii
fakat şimdi ek gıdayı yemezse ilerde seni cok zorlar ve emme bir yerde bitecek o zaman ne olacak yemezse
bana herkes diyordu 4 aylıkken tattır ki ilerde yadırgamasın bende öyle yaptım tattıra tattıra cok şükür şimdi gayet güzel yiyor
birde dr kilo almasada bebekler yemeleri yetermiş
bence sadece gece emzirmek dogru olmaz ama biraz verme gögsünü eskiye nezaran azalt iyice acıkınca belki yer birde birkaç gün sevdiği şeyleri ver sadece

Bebişlerden bi kolaj yaptım,, görüpte eklemediğim varsa affola..
Fazla eklediğim varsa da...
Size yeni yıl hediyesi olarak gönderecektim ama 21 aralıkta kıyamet falan koparsa
bi hatıramız olsun istedim...İzniniz olursa bi çıkış alıp albümümüze koyucaz biz
Kızımın ne kadar tatlı arkadaşları varmış dimi..
Buyurun albümümüze...

kızlar bişi sorucaammm

canım karbonatlı ılık su da beklet canım cok iyi geliyor aynı seyi yasadım resmen kopcak gibiydi hayatım gecmiş olsun
nagihancım arkadasının bası sagolsun cok üzüldüm cok acı olay inş yakın zamanda tekrar bebkleri olur yarennurumuza gecmiş olsun sen nasılsın iyimisin özledik seni
mybabylovecum benim herifte kıskanç istemiyor kendimi göstermemi ama ben zorla yapıyorum yapacagımı ben göremedim hani nerde resmin canım

mutlu_anne canım maşallah kızına karıştırsada yapıyor ya ona bak bide canım merakettim burda hep söylüyorsunuz tel sarar hareketi ne, nasıl bişey oluyorki bende yaptırayım

nagihan çok geçmiş olsun canım uzun süredir giripte yazamıyorum bakıp çıkıyordum umarım yaren nurumuz iyileşmiştir allah şifa versin, allah bidaha yaşatmasın canım sevgiler..

bizi merakeden oldumu bilmiyorum dediğim gibi okumadan çıkıyordum, umarım tüm bebekler ve güzel anneleri iyidir herkese sevgiler tüm bebişlere öpücükler

Canım nasıl desem, eliyle deli deli yapmak gibi bişey, yok yok oyun havasındaki elleri döndürme gibi..
Ayyy googla sor sen en iyisi

Öncelikle maaşallah . Sonra, tabii doktordur, bizden iyi biliyordur ama bana biraz abartmış gibi geldi.. Bütün gün emzirmemek sütünüzün azalmasına sebep olur. Ben sütten kesmek için emzirme danışmanına sorduğumda önce gündüz emzirmeyi bırak, sadece gece emzir demişti mesela.. Ek gıda sonuçta "ek" olması gereken birşey, esas olan süttür..

Valla helal olsun , bizimkiler hiç bi şey yapmıyor, el hareketlerine falan öööyle bakıyorlar "deli mi ne" der gibi

Sağmadan önce koruyucu kremlerden sürebilirsiniz, lansinoh gibi. Daha kaygan oluyor, sürtünmeden yara olmuyor böylece.

evet kuruluktan kaynaklanıyor olabilir gerçektende teşekkür ederim :)

gögüs kalkanını sadece evde kullanabilirim
dr umun önerdiği bir göğüs kremi vardı şuan lazım olmaz diye doğum yapan bir yakınıma verdim
ben yüksek kademede kullanıyordum ondan ve kuruluktan olmus olabilir
ameda lactalin makinam güçlü sanırım bu hale geleceğini düşünmemiştim
çok teşekkür ederim canım

Tatlim ayva cekirdeklerni bir cay bardagi suya isla
Bir gun icinde merheme donusecektir
Gogus uclarina onu sur
Ben emzirmeyi birakacaktim o asamaya gelmistim
Bu sayede iyilesti

bunu söylediğini hatırlıyorum canım.. benımde aklıma geldi
eşime ayva almasını soyledim bugun dolaba koyarsam yarına
kullanabilirim çook teşekkür ederim

aaa bunu duymamıştım canım çok sağol deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…