Kızlar ben hergün sebze püresini yaparken havuç-patates-irmik üçlüsüne birinci gün brokoli,2.gün pırasa,3.gün ıspanak,4.gün kereviz katıyorum.Et suyunu ise bir kahve fincanı katıyorum.Sizce menü nasıl ve farklı sebze püresi olarak ne yapabilirim.Bu arada benim kriterlerim farklı yani domates,yeşil fasulye,karnabahar şu an vermeyi düşünmüyorum erken benim için.Çorbama bazen tereyağı bazen de zeytin yağı ekliyorum.Ete de bir iki gün içerisinde başlarım artık.Ekmek yaparsam çorbanın içine mi ufalamam gerekiyor?Zaten irmik var,yeterli olmaz mı?Bu arada annezeynebin söylediği hergün havuç-ıspanak-brokoli yenirse mavi dudak oluşurmuş teşhisi aklımdan çıkmıyor,doktoruma sorsam bilir mi ki?
Neyseki yalnız değilmişim. Ben dr a gitmeyi düşünüyorum canım eğer normal olmadığımı söylerse sana yazarım deliyiz diye:) ya aslında gün içinde sakinim ama bazen çok sıkılıyorum ondan mı ki acaba?Sen gayet normalsin eger sana normal olmadigini soyleyen oluyorsa o zaman bende degilim, cunku senin durumun zaman zaman banada oluyor..bazen ayaginda salladigim icin oglani uyudugumda birden sicriyarak kalkiyorum nerde yoksa dusurdum mu diye halbuki uyutup yatagina koymusum ama iste kafadan ucup gitmis ..panoma veya melonkolik durumlar belki ama ne yaparsin gun icinde yasanilmis olan stresin bence bir sekilde disa yansimasi..Relax olmak lazim ama Nasil ?
Gel bacim gelHadi ben kaçtım uyku vakti bayrağı beye devrediyorum gece gene uğrarım bekleyin emi
Tatlim ismimizin yaninda arti varsa arkadasiniz demekii gclr kızlar...bişey sorcam...özel albüm nasıl yapılıyor...birde aşağıda isimlerin yanındaki artı lar ne olyor...benimkinde yok da merak ettim..şu an süt sağıyorum..bi andanda albüm paylaştım sonunda..sevgiler...
Neyseki yalnız değilmişim. Ben dr a gitmeyi düşünüyorum canım eğer normal olmadığımı söylerse sana yazarım deliyiz diye:) ya aslında gün içinde sakinim ama bazen çok sıkılıyorum ondan mı ki acaba?
Gel bacim gel
Esim mutfagi topluyor ben hastayim diye
O donenekadar buralardayim bayragi vermeden gitmem
Tatlim ismimizin yaninda arti varsa arkadasiniz demek
Profiline girip asagi indiginde albumler yaziyor
Album ekle diyorsun
Ozel secenegi var sadece arkadaslarn gorebiliyor
AZRAECEE ne fistikmissin sen oyle masallah
PLANNER ve MELEGIM eklememis hala aaa ayip oluyor ama
cicek cicek senin icin hizlica yaziyorum
250g tam bugday unu
1/3 yas maya veya 1paket instant maya
2yemek kasig yogurt
ılik su
Ben unun ortasini cukurlastirip mayayi koydum ve ilik suyla mayayi sivilastirdim
Sonra yine unun ortasina yogurdu ekledim ve karistirmaya basladim
Bir sure tek elle yogur cunku ilik su ilave edeceksin
Ben biraz da yogursun suyundan ekledim karistirirken
Kivaminin sert olmasi lazim
Eline yapisiyorsa biraz daha un ekle
Iyice yogur ve yuvarlaklastirip buyuk bir kaba koy
Uzerini iyice ort ve 30dk kadar bekle
Mayalaninca yani kabarinca 2ye bolup somun sekli verdim
200derecede isitilmis firina una bulayip koydum
Kabarip ustu sertlesince afiyet olsunnn
GECEN HAFTA gidemedigimiz tiyatroya gittik
Anneme yakin olmak cok guzel Omerle ilgileniyor sagolsun
Ben de sifayi kapinca ana ogul cok sirin olmusuz oyle diyorlar
Oglumu opmeyi isirmay cok ozledimmm
eşimi yolladım hemen buraya damladım:)) kızlar ya benim kocanın gelmesini mi beklediniz:)) adam wc ye gidiyor ben pcnin başına düşünün yani 2 dk kaçamaklarla sizi takip ettim ama mybabyloven dediği gibi fazla abarttığımı biliyorum ama kontrol edemiyorum kendimi:)) zaten şunun şurasında 1 hafta sonra ben olmucam ki( haftaya ctesi marmarise dönüyorum ne pc var ne de internet. arada arkadaşımdan girer bakabilirsem ne ala (
bilgisayar takıntım( eşim böyle diyor:)) dışında eşimle çok güzel vakit geçirdik. hergün eceyi anneme bırakıp 3-4 saatliğine dışarı çıktık. flört ettiğimiz zamanlardaki gibi takıldık, alışveriş yaptık ( giderken aybaşı çabuk gelse bari diyordu:)). dışarıdayken eceyi tabiki özlüyordum ama sosyalleşmeye de ihtiyacım varmış onu anladım. bir de annemin ona çok iyi baktığını bilmek rahatlatıyordu beni.
ece hanımda doğduğundan beri ayakta sallanan çocuk şimdi ayağa yatırdığımızda yırtınıyor resmen. kucakta pışpışlanarak bir de fonda veysel karani ilahisi:)) istiyor. tabi benim kollar felç. niye böyle oldu bu çocuk anlamıyorum. sabaha doğru da illa göğsümde yatmayı istiyor ona da alışırsa yandım(
ya kızlar fark ettim ki benim ece ile doğduğundan beri doğru düzgün hiç resmim yok. kendimi çirkin gördüğümden hiç çekilmiyorum. sizlerin resimleri aklımı başıma getirdi bugünler geri gelmicek ben de çekilcem bundan sonra:))
bu arada elimden geldiğince sakin sakin resimlerinize bakıcam anneme inat tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?