2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlim hergun kok sebze verme bence
Sebzelerin hepsinde topraktan kimyasal bulasma riski var ama kok sebzeler dogrudan topragin nitratini aliyor
Vereceksen de o sebzeleri ayrica haslayip sularini dokebilirsin
Dogrudan mavi dudak olmasa da vucudunda nitrin birikebilirmis
Birer gun ara da verebilirsin

Her sebze corbasina irmik koymuyorum ben cunku muhallebi yatmadan onceki son menumuz
Beyimiz baska turku doymadigindan bir de sebzeye katmayayim diyorum
Ama sen sebzelere ekliyorsan ekmek de ekleme bence
Kahvaltida ihlamurla islatip verebilirsin
Bir de sebzelere devamli irmik yerine cesit olsun diye tam bugday unuyla terbiye yapablirsin

Bunlar benim okudugum sordugum bilgiler ama en uygununu her anne kendine gore sekillendirir kural degil sonucta

Dogamiza afiyet bal seker sifa olsun
Amin!

Bu arada tiyatro superdi
Sonunda agladim
Oyuncu gozumun icine baknca mest oldum hemen tesekkur maili atacagim
Omerden ayriydik cok ozledim ama iyi geldi

ii gclr kızlar...bişey sorcam...özel albüm nasıl yapılıyor...birde aşağıda isimlerin yanındaki artı lar ne olyor...benimkinde yok da merak ettim..şu an süt sağıyorum..bi andanda albüm paylaştım sonunda..sevgiler...

Neyseki yalnız değilmişim. Ben dr a gitmeyi düşünüyorum canım eğer normal olmadığımı söylerse sana yazarım deliyiz diye:) ya aslında gün içinde sakinim ama bazen çok sıkılıyorum ondan mı ki acaba?

Hadi ben kaçtım uyku vakti bayrağı beye devrediyorum gece gene uğrarım bekleyin emi
Gel bacim gel
Esim mutfagi topluyor ben hastayim diye
O donenekadar buralardayim bayragi vermeden gitmem
Tatlim ismimizin yaninda arti varsa arkadasiniz demek
Profiline girip asagi indiginde albumler yaziyor
Album ekle diyorsun
Ozel secenegi var sadece arkadaslarn gorebiliyor

AZRAECEE ne fistikmissin sen oyle masallah

PLANNER ve MELEGIM eklememis hala aaa ayip oluyor ama

Yok giz yok biz bence normaliz sadece fazla kurtluyuz o kadar :)) endise edilcek birsey yok bence guzelim olur boyle seyler zamanla gecicektir bence..

Koycam guzelim merak etmeyin sadece resim analizi ve arastirmasi yapmam lazim, benim bilgisayar epey dolmus icinden hepsine bakip oyle koymak gerekecek yani kisaca biraz zamana ihtiyacim var

hanımlar hepinize slmlaaar , afıyettesınız ınsallah
goruyorum kı foto cılgınlığı başlamıs pek bı sevındm :)
ben foto bakmaya bayılırımmm öyle kı bazen face de tanımadığım ınsanların fotolarına bakarken yakalıyorum kendımı gercı o gunlerım ayse durum dan öncekı zamanlarımda kaldı :) ama hepınızım aklımda bır seması vaar eşleştirmek isteriiim. nasıl olcekkkk?

merhaba arkadaşalar benimde 2 mayıs doğumlu elif ile emir isimli ikizlerim var bir süredir sizi takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş
kızım bu aşkam banyo yaptıdıktan sonra ilk defa kendi kendine uyudu diye sevinirken sevincimizi kursagımızda bıraktı ve daha yeni uyudu onların bir gülüşü uykusuzluğu alıp götürüyor resmen.arkadaşlar benim bıdıkların öksürüğü geçmiyor 2 hafta önce surupları içtik ama faydasını görmedik kontrol için dr a götürdüm ama ciğerlerinde bir sey yoK dedi yine öksürük surubu yazdı bu surupta emirde yan etki yaptı surubu ıcınce kusmaya basladı bende ıkısıne bırden surup vermeyi kestim zaten bugune kadarki öksüük suruplarının prospektüsünü okudum hemen hemen hepsinde aynı ciddi yan etkiler var .ben pekmezli ıhlamur veriyorum malum bir sürü doğal yöntem var ama daha küçük oldukları için veremiyorum ama sizler başka doğal yöntemler denediz mi ?

turuncu geçmiş olsun kusma çok zor gerçekten de benim oğlumda doğumdan sonra 2 ay kustu bızde motilium kullandım ama dedığın kullandıgı zamanlar bıle 1-2 kere de ols kusuyordu ikiz olduklarından dolayı süt yetmediğinden mama veriyorduk biberonları 2-3 günde bir kaynatıyordum bir arkadaşım hergün kaynatmamı söyledi onun ogludu bır donem kusmus içinde oluşan bakteriler bazı çocuklar alerjıye neden olabılıyormus.suanda hergün kaynatmıyorum ama kaynattığım dönemden sonra kusması bitti . kaynatıyormusun bilmiyorum ama istersen yemek için kullandığın malzemeleri hergün kaynat belki sizin kusmanızda düzelir uzun suredir size yazmaya fırsat bulamıyordum ama kusma olayını duyunca hemen bizim kurtuldugumuz yöntemi hemen sana yazmak istedim.

annezeynep bende içinde nitrat oldugu için daha ıspanak vermedim ıspanaga ne zaman baslıycaz bilgin var mı bu konuda kök sebzeleri hergün vermeyin yazmıssın rica etsem bana haftalık çorba menünü yazabilirmisin cünkü bende sebze corbasına sürekli olarak patates ve havuç koyup diğer sebzelerden ekliyorum.

Canim cok tsk ederim zahmet verdim,evde maya olduguna emindim ama bulamadim bugune kaldi artik umarim beceririm.Canim bide sen cavdar unu,yulaf unundan bahsetmistin ,onlari ekmegemi muhallebiyemi koyuyorsun?

Kislarr berru iki gundur yattigi yerden kalkip oturma pozisyonuna geciyor gece uyurken gozleri kapali baktim kalkmis oturuyor heuheuuuu cok guldum suanda yatarken kalkti oturuyoo cok sevindim bandaji ciksa bide yavrumun daha rahat yapacak herseyii

asya yı ve babasını uyuttummmmm
kafa dınlııım barııı dedım kımsecıkler yok anacım

bu arada kızıma 2 gundur aksam muhallebı verıyorum sabah 6ya kadar uyanmadan uyuyor

demekkı sut tok tutmuyormus ondan uyanıyormuss
bılgınız olsun sekerlerım
bebegı gece sıksık uyanmaya baslayanlar deneyebılırler

iyi pazarlar canlarım
biyolog ne güzel kızın muhallebi yiyor
oğluma muhallebi yediremiyorum malesef
ona rağmen gece çok uyanmıyor
ama ben çok istiyorum irmikli muhallebi yemesni

Son düzenleme:
Herkese iyi pazarlarr
Nasılsınız güzel mayıs anneleri
Resim eklemeyen arkidişlerr sizleride görmek istiyorum planner,pınarda,hejar hadii kızlar

Bekleyecek bebeğin düşmüş geçmiş olsun
Çok şükür bişey olmamış

Turuncu kayra nın kilo alımının az olmasına şaşırdım..resminde kilo almış gibi görünüyordu..
Sağlık olsun.önemli olan sağlıklı olmaları hasta falan olmasınlar sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o..
Dediğin gibi çokta hareketlendiler artık bunan sonra iyice azalır kilo alımları..
Bu arada bende Tarık buğrya bizim yemeklerimizden yiyebileceği şeyler olunca tuz ve salça öncesi ayırıyorum gayet güzel yiyo:)
Canım ben kuzuma bisküvi yapıcam ama evde tam buğday unu,yulaf unu,kepekli un var...bu unların hangisini kullansam acaba:26:yoksa hepsinden mi karştırsam bilemedimbilgin varsa bi el at canım ya

Berrum berrunun oturmasına çok sevindim.gece oturmasında çok güldüm eminim çok komik olmuştur
Maşallah kuzuya inş bandajları çıksın daha neler neler yapar

Biyolog dün akşam bende muhallebi yaptım şu pirinçli incirliden benim sıpam görünce ağlamaya başladıözlemiş muhallebiyi
Haftada bi kaç kez vericem yavrumun gönlü olsun:)
Gecede 2kere uyandı..Asya ya irmikli muzluda yap o da çok güzel oluyo

Bu arada kızlar dün kocişle dışarıda bi şeyler atıştırırken yan masamızda oturan bi çift vardı..bayan çocuk doktoruymuş
Tarık buğranın ve bizim konuşmalarımıza tanık oldu..ben Tarık Buğra nanin çıkardığı sesleri taklit ettikçe sıpa daha çok bağırmaya başladı arada eşimede sende yapsana canım yaa çocuğun hoşuna gidiyo falan dedim eşimde herkes bizi izliyor farkındamısın çocuktan çok senin sesin çıkıyor dedi bi kaç kişi bizi izleyip gülümsüyordu Tarık buğranın sesine mi bana mı güldüler bilemedim önemli olan çocuğumun mutlu mutlu sesler çıkarmasaydı
Sonrasında çocuk doktoru dediğim bayan gülerek yanımıza yanaşdı iyiceTarık Buğra hakkında sorular sordu bıngıldağına baktı..tavsiyelerde bulundu sağolsun onlarlarıda akşam yazarım..

slm kızlar resimlere baktım herkes çok tatlı bebişlerde öyle

kimseyi tutturamamışım :)

bu arada kızlarrr Tuana konuştuuuu
resmen babaaa diyooo ben anne de dedikçe baba baba babaaaaaa diyo :)

bir de saçma sapan şeyler onları anlayamıyorum

eşimi yolladım hemen buraya damladım:)) kızlar ya benim kocanın gelmesini mi beklediniz:)) adam wc ye gidiyor ben pcnin başına düşünün yani 2 dk kaçamaklarla sizi takip ettim ama mybabyloven dediği gibi fazla abarttığımı biliyorum ama kontrol edemiyorum kendimi:)) zaten şunun şurasında 1 hafta sonra ben olmucam ki( haftaya ctesi marmarise dönüyorum ne pc var ne de internet. arada arkadaşımdan girer bakabilirsem ne ala(

bilgisayar takıntım( eşim böyle diyor:)) dışında eşimle çok güzel vakit geçirdik. hergün eceyi anneme bırakıp 3-4 saatliğine dışarı çıktık. flört ettiğimiz zamanlardaki gibi takıldık, alışveriş yaptık ( giderken aybaşı çabuk gelse bari diyordu:)). dışarıdayken eceyi tabiki özlüyordum ama sosyalleşmeye de ihtiyacım varmış onu anladım. bir de annemin ona çok iyi baktığını bilmek rahatlatıyordu beni.

ece hanımda doğduğundan beri ayakta sallanan çocuk şimdi ayağa yatırdığımızda yırtınıyor resmen. kucakta pışpışlanarak bir de fonda veysel karani ilahisi:)) istiyor. tabi benim kollar felç. niye böyle oldu bu çocuk anlamıyorum. sabaha doğru da illa göğsümde yatmayı istiyor ona da alışırsa yandım(

ya kızlar fark ettim ki benim ece ile doğduğundan beri doğru düzgün hiç resmim yok. kendimi çirkin gördüğümden hiç çekilmiyorum. sizlerin resimleri aklımı başıma getirdi bugünler geri gelmicek ben de çekilcem bundan sonra:))

bu arada elimden geldiğince sakin sakin resimlerinize bakıcam anneme inat tabi:))

canım ne güzel geçmiş ne güzel yapmışsınız flört zamanlarııı ah ah :)

yaaa benim de çok ihtiyacım var insan eşiyle yalnız dolaşmayı özlüyor ama benim ki çok tembel izin günlerinde bile bi yere gidemiyoruzzz

ece cimcime ilahiyle mi uyuyo yerim onu ben bizimki de gezine gezine memede uyuyo zilloş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…