2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Nereye ucucaginiza bagli, eger bir iki saatlik yer ise sorun olmaz ama 3 saatten once ise gece bileti alin derim ben buraya gelirknede giderkende gece bileti aldim uyuyarak geldi...yalniz o zaaman dis sikintimiz yoktu simdi herhalde uyumaz mizmizlanarak kesin gelir,,umarim Omerin dis sikintisi yogun degildir cnm yoksa biraz sikinti verebilir size...Birde ucagin kalkis ve inisinde agzinda ya emzik olsun yada biberon cunku kulaklari basinctan rahatsiz olabilir,,
Simdiden sana guzel tatil gecirmeni dilerim, umarim hersey guzel olur

Tesekkur ederiz teyzesi sagol yavrum pek huzurlu uyuyamiyor oksurukten ama sirt ustu yatinca daha cok oksuruyor

Gecmis olsun cnm, bizim Okis demek oksuruyor ( ya bunlar simdi yerde surunuyorlar bu yuzden isimiz cok daha zor, keske yerden isitmali evde otursaydik o zman ne iyi olurdu, hasta olma ihtimalleri azalirdi,,

Üzüldüm canım ya bir yolunu bul ve gel lütfen. Ece'nin o güzel sürprizlerinden mahrum kalmak istemiyorum.

Ayyyy inanmıyorum saat 1 olmuş ben kaçtım kızlar çalar saat beste 6 da çalmaya başlar. Hepinizi öpüyorum iyi geceler

Muzlu irmik iyi gidiyormu, hiimm bende deniyim..
En iyisi bence mama olarak daha dogrusu kotulerin en iyisi demek en guzeli Milupa yani Aptamil..Kasik mamalarida guzel ben bir kac tanesini denedim, bizim oglan seviyor versem yer cok ama vermek istemiyorum biz baslarda kasiga alistimak icin verdik sonra kestim, suan sadece hazir olarak baby rice yiyor onuda azalttim,,dogal seyleri tercih etmeye calisiyorum..zor oluyor ama ne yapayim bir yerden baslamak lazim dimi

kızlar ya ben bu kocamın kel kafasına pata küte pata küte vurmak istiyorum yaa..beni sinir etti..size anlatıyımda rahatlıyım bari..
biz her pazar kv lere gidip kızı götürüyoruz sevsinler diye..bu hafta kız biliosunuz hastaydı..bende dün eşime dedimki ya bu pazar kız hasta dışarı çıkarmayalım iyileşince götürürüz..ben biraz ütü fln yaparım hem dedim..buda gitmiş dün benden habersiz annelerine demişki biz gelemiyecez siz gelin pazar günü demişş..banada bugün öğleden sonra söyledi..gelde sinirlenme..ya heryer dandini dağınık..bide nolur yani bi kaç gün sonra götürsek..özlüyolarmısta görmek istiyolarmışta ya diyorum bu istisna bi durum çocuk hasta hava soğuk..neyse geldiler 5 te.. çocuğun uykusu var uyucak gözlerini ovuşturuyo eşim diyo daha var yatma saatine..aldım en sonunda saat 9 da çok yoruldu yatacak dedim koymamla uyuması bir oldu çocuğun..acayip gerildim bu aksam eşime..
kp felçli özlüyo tmm..bende zten götürüyorum her hafta ama en azından haber ver be adam çağırdığını..
bu adamların bu rahatlıkları beni çıldırtıyo..ama evi ona toplattım hehehe

İşte aynı şehirde yaşamanın sıkıntıları...

Sağol tatlım üzerime alınıyorum:)sen gene bir yolunu bulur gelirsin zannımca,benim gibi:)

Canım ben bunu yaparım;eğer bir yere gideceksem, bir şey satın alacaksam,biriyle tanışacaksam vb. karasız kalıyorsam yani gel-gitlerim oluyorsa kararım hep o işi yapmamakta olur.Vazgeçerim yani...Hiç de pişman olmamışımdır.Bence sen iyisi mi gitme,Ömer biraz daha büyüsün bekle.

günaydın herkeseee

yine kasvetli bir ist sabahı, kış geldi ama ben henüz kabullenmek istemiyorum galibaaa forumdada kimse yok zaten benimde bir yığın işim var ama yeni resimler eklenmiş kaçırmadım yani MELEĞİM ve MYBABYLOVE ikinizde sarı şekerlersiniz valla maşallah kızlar, okiş babasına, mahir paşada annesine benziyor

buarada bende en kısa zamanda ekleyeceğim resimlerimi işyerindeki bilg resim yok evdede hiç zaman olmuyor usb yle işe getirip yükleyeceğim resim, gerçi eşim duysa çıldırır zeynonun resimlerini koyduğumu bile bilmiyor, biraz tırsıyorum doğrusu

Cnm peki kicaginda mi durdu devamli yoksa arackoltugunu fln sokabiliyor musun?
Bir de bebek bakim odasi oluyor mu?
Havayolu sirketine sormak lazim ama senin tecrubelerin daha makbul :)
Gece ucusu fikri bana da cazip geliyor ama ne bileyim checkindi passcontroldu derken cocuk durmaz sanki
Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)
Oleyyy Kaan da dislerini cikardi sira yavas yavas bize gelyor :)
Gule gule kullansin iyi gunlerde isirsin canim :)
Biz haftaya 8aylik olacagiz hala tik yok sipamda

Oleyyy Kaan da dislerini cikardi sira yavas yavas bize gelyor :)
Gule gule kullansin iyi gunlerde isirsin canim :)
Biz haftaya 8aylik olacagiz hala tik yok sipamda[/QUOTE]

Teşekkür ederiz teyzeleri.. En kısa zamanda sizlerin dişleri de çıkar inşallah..
dişimiz çıktı şimdi bardaktan su içmek istiyor.. yemek masasında hepimizin elindeki bardaklara saldırıp ağzını açıyor.. Bende bardaktan içiriyorum, dişimiz de bardağa tık tık vuruyor :)çok şükür rahat atlattık diş evresini.. Ateş sıkıtı vs yaşatmadı kuzum..
Zeynepcimbende yılbaşında yurtdışında olacağım.. Kaanı anneme bırakacağım.. Ben daha önce bazı akşamlar Kaanı anneme bıraktım.. (İş seyehatlaerine gideceğim geceler) annemlerde çok rahat kaldı gece uyanınca sütünü verdi.. hiç sıkıntı yaşamadık.. Ama şimdi 2-3 gün ayrı kalacağım umarım döndüğümde memeyi reddetmez Beni tek düşündüren o..

Kıslar günaydınnnnnnnnn tüm çalışan anneciklere hemencik haftasonu gelsin diyorum....Gerçi benim cmrt süt iznim olmayacak Doruk'un Perş. günü EEG randevusu var oraya gideceğiz. Hayırlısıyla bir atlatalım içim rahatlayacak.
Bu h.sonu yürütec kullanmaya başladık erken değil dimi kıslar 6,5 aylık olduk.
Dişi çıkan bebişlere maşallahh Darısı bize inş. bizde sıkıntı çekmeden pıtlatırız

Son düzenleme:
Herkese iyi haftalar arkadaşlar,

C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...

canım çok geçmiş olsun ya çok hareketlendiler 1 sn göz ayırmaya gelmiyor işte allah korumus yavrunu, çok dikkatli olmalıyız evet allaha emanet kuzularımız

canım çok geçmiş olsun ya çok hareketlendiler 1 sn göz ayırmaya gelmiyor işte allah korumus yavrunu, çok dikkatli olmalıyız evet allaha emanet kuzularımız

Sorma canım ya, ben ki eşime ve herkese sürekli tembih halindeyim bu konuda ama 1sn.lik dalgınlık resmen.Ama sonucu çok ağır oldu,
Allah'ım kimseye yaşatmasın...Eşime'de iki gündür bişey olmamıştır dimi diye sorup duruyorum(insan iyi bişey duymak istiyor),
o da sağolsun düşman kesildi cevap bile vermiyo.Ben düşürsem boşardın beni dedi bide...Çok moralim bozuk
Bide bırak bebeğini işe gel bu halde

Çok geçmiş olsun canım.. Evet üzücü bir durum gerçekten.. ama inan onları melekler koruyor.. Küçük çocuklar çok esnekler ve hiç yaralanmıyorlar..
Benim kardeşim 7 aylık emeklemeye başlamış ve kaşla göz arasında apartman merdivenlerinden aşağa kadar yuvarlanmış.. Annem korkudan aşağı bile inememiş.. Hemen komşular inip almışlar.. kontrol etmişler bişey yok doktora götürmüşler çok şükür bişey yok.. Ama anneme verdiği korku tarif edilmez tabi..
Biz her zaman önlemimizi almalıyız.. ama bazen de böyle kazalar olacaktır.. düşecekler, çarpacaklar, yaralanacaklar.. :) Önemli olan en az hasar almaları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…