Alyelcim birakmak cok zor geliyor Allah korusun birsey olsa ha deyince donemezsin yanimda gotureyim dicem ama cesaret edemiyorum.. melegim Mahir ucak seyahatinde cok zorlamis miydi?
Bu arada sana ozelden yazdim gormemis olabilirsin bu hafta bulusma ayarlayalim hangi gun nerede saat kacta musait olursun?
Nerede oturuyorsan ben alabilirim Biyolog icin Korupark daha rahat oluyor
Kizlarrr resim koydum bakiniz BEN GELDİMMMM
Tesekkur ederiz teyzesi sagol yavrum pek huzurlu uyuyamiyor oksurukten ama sirt ustu yatinca daha cok oksuruyor
kızlar artık bu gece hepiniz benimle rüyalarımda buluşursunuz:)) yorum delisi oldum ama sizleri gördükçe de mutlu oldum artık hayali değil kanlı canlı arkadaşlarımsınız. atladığım varsa da nolur kırılmasın.
tatlım dün akşamda irmikli muzlu yaptım
kalbimimi okudun kısssss:)
sallamasyon yaniiii
yarın marketten milupa gece kaşık maması almayı düşünüyorum
markete gidince bir bakayım içeriğineeee
kızlar bu arada ben hiç mama almadım en iyi en doğal marka hangisiaraştırdım azıcık forumlarda milupa diyor ama
gece yatmadan önce yedirmelik bir şey alsam diyorum
tektek uğraşmak zor oluyor bulaşık bitmiyor mutfakta
bu arada tüm mamalardan babasıda yiyorrr
kızlar ya ben bu kocamın kel kafasına pata küte pata küte vurmak istiyorum yaa..beni sinir etti..size anlatıyımda rahatlıyım bari..
biz her pazar kv lere gidip kızı götürüyoruz sevsinler diye..bu hafta kız biliosunuz hastaydı..bende dün eşime dedimki ya bu pazar kız hasta dışarı çıkarmayalım iyileşince götürürüz..ben biraz ütü fln yaparım hem dedim..buda gitmiş dün benden habersiz annelerine demişki biz gelemiyecez siz gelin pazar günü demişş..banada bugün öğleden sonra söyledi..gelde sinirlenme..ya heryer dandini dağınık..bide nolur yani bi kaç gün sonra götürsek..özlüyolarmısta görmek istiyolarmışta ya diyorum bu istisna bi durum çocuk hasta hava soğuk..neyse geldiler 5 te.. çocuğun uykusu var uyucak gözlerini ovuşturuyo eşim diyo daha var yatma saatine..aldım en sonunda saat 9 da çok yoruldu yatacak dedim koymamla uyuması bir oldu çocuğun..acayip gerildim bu aksam eşime..
kp felçli özlüyo tmm..bende zten götürüyorum her hafta ama en azından haber ver be adam çağırdığını..
bu adamların bu rahatlıkları beni çıldırtıyo..ama evi ona toplattım hehehe
kızlar artık bu gece hepiniz benimle rüyalarımda buluşursunuz:)) yorum delisi oldum ama sizleri gördükçe de mutlu oldum artık hayali değil kanlı canlı arkadaşlarımsınız. atladığım varsa da nolur kırılmasın.
Kizlar bu aksam patatesli ekmek yaptim
Yemeyip yaninda yatilacak cinsten oldu
Bir de annemin tarifi Biyologumun cesaretiyle peynir yaptim
Bir kismi lor gibi kalacak bir kismini yukledim presleniyor su an
Birkac foto ekledim ama esim hic istemiyor muhtemelen yine yakalar :)
Bugun Omere portakalli kereviz yaptim bayila bayila yedi
Dokunmasin diye az yapmistim kesmedi pasami
Kereviz sogan portakal icindeki herseyde C vitamini var
Ek gida topigine ekleyecegim
Esim yilbasi icin benim cok istedigim bir yurtdisi seyahati planlamis
Omer hastalaninca soguktan cekindim iptal et dedim
Bir suru hazirlandim diyor
Annem de tutturdu Omeri 2gun birakin diye!
Hemen reddettim 8ayini doldurmus olacak ama keyfi gezmek icin oglumu nasil birakayim
Bir suru plan para heves yanacak simdi
Riske atamiyorum yine hasta olursa diye
Napsam napsam napsam napsam:18:
Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)
Cnm peki kicaginda mi durdu devamli yoksa arackoltugunu fln sokabiliyor musun?Nereye ucucaginiza bagli, eger bir iki saatlik yer ise sorun olmaz ama 3 saatten once ise gece bileti alin derim ben buraya gelirknede giderkende gece bileti aldim uyuyarak geldi...yalniz o zaaman dis sikintimiz yoktu simdi herhalde uyumaz mizmizlanarak kesin gelir,,umarim Omerin dis sikintisi yogun degildir cnm yoksa biraz sikinti verebilir size...Birde ucagin kalkis ve inisinde agzinda ya emzik olsun yada biberon cunku kulaklari basinctan rahatsiz olabilir,,
Simdiden sana guzel tatil gecirmeni dilerim, umarim hersey guzel olur
Oleyyy Kaan da dislerini cikardi sira yavas yavas bize gelyor :)Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)
Herkese iyi haftalar arkadaşlar,
C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...
canım çok geçmiş olsun ya çok hareketlendiler 1 sn göz ayırmaya gelmiyor işte allah korumus yavrunu, çok dikkatli olmalıyız evet allaha emanet kuzularımız
Herkese iyi haftalar arkadaşlar,
C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?