Kv kac gundur gelemiyorya kudurdu az once msn den yazmis diyorki arkadaslarim bebek gormeye sana gelmek istiyor musait oldugun bir vakit soyle bende onlara bildireyim tabi bu msj direk yazmis nasilsin falan yok yani bende dedi ki "ben heber veririm iyi aksamlar"dedim iyi demismiyim
Herkese iyi pazarlarr
Nasılsınız güzel mayıs anneleri
Resim eklemeyen arkidişlerr sizleride görmek istiyorum planner,pınarda,hejar hadii kızlar
Bekleyecek bebeğin düşmüş geçmiş olsun
Çok şükür bişey olmamış
Turuncu kayra nın kilo alımının az olmasına şaşırdım..resminde kilo almış gibi görünüyordu..
Sağlık olsun.önemli olan sağlıklı olmaları hasta falan olmasınlar sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o..
Dediğin gibi çokta hareketlendiler artık bunan sonra iyice azalır kilo alımları..
Bu arada bende Tarık buğrya bizim yemeklerimizden yiyebileceği şeyler olunca tuz ve salça öncesi ayırıyorum gayet güzel yiyo:)
Canım ben kuzuma bisküvi yapıcam ama evde tam buğday unu,yulaf unu,kepekli un var...bu unların hangisini kullansam acaba:26:yoksa hepsinden mi karştırsam bilemedimbilgin varsa bi el at canım ya
Berrum berrunun oturmasına çok sevindim.gece oturmasında çok güldüm eminim çok komik olmuştur
Maşallah kuzuya inş bandajları çıksın daha neler neler yapar
Biyolog dün akşam bende muhallebi yaptım şu pirinçli incirliden benim sıpam görünce ağlamaya başladıözlemiş muhallebiyi
Haftada bi kaç kez vericem yavrumun gönlü olsun:)
Gecede 2kere uyandı..Asya ya irmikli muzluda yap o da çok güzel oluyo
Bu arada kızlar dün kocişle dışarıda bi şeyler atıştırırken yan masamızda oturan bi çift vardı..bayan çocuk doktoruymuş
Tarık buğranın ve bizim konuşmalarımıza tanık oldu..ben Tarık Buğra nanin çıkardığı sesleri taklit ettikçe sıpa daha çok bağırmaya başladı arada eşimede sende yapsana canım yaa çocuğun hoşuna gidiyo falan dedim eşimde herkes bizi izliyor farkındamısın çocuktan çok senin sesin çıkıyor dedi bi kaç kişi bizi izleyip gülümsüyordu Tarık buğranın sesine mi bana mı güldüler bilemedim önemli olan çocuğumun mutlu mutlu sesler çıkarmasaydı
Sonrasında çocuk doktoru dediğim bayan gülerek yanımıza yanaşdı iyiceTarık Buğra hakkında sorular sordu bıngıldağına baktı..tavsiyelerde bulundu sağolsun onlarlarıda akşam yazarım..
Kv kac gundur gelemiyorya kudurdu az once msn den yazmis diyorki arkadaslarim bebek gormeye sana gelmek istiyor musait oldugun bir vakit soyle bende onlara bildireyim tabi bu msj direk yazmis nasilsin falan yok yani bende dedi ki "ben heber veririm iyi aksamlar"dedim iyi demismiyim
canim ne muhallebisi yaptin acabaaaa
ben begendiremiyorum bilmis kizima
eşimi yolladım hemen buraya damladım:)) kızlar ya benim kocanın gelmesini mi beklediniz:)) adam wc ye gidiyor ben pcnin başına düşünün yani 2 dk kaçamaklarla sizi takip ettim ama mybabyloven dediği gibi fazla abarttığımı biliyorum ama kontrol edemiyorum kendimi:)) zaten şunun şurasında 1 hafta sonra ben olmucam ki( haftaya ctesi marmarise dönüyorum ne pc var ne de internet. arada arkadaşımdan girer bakabilirsem ne ala (
bilgisayar takıntım( eşim böyle diyor:)) dışında eşimle çok güzel vakit geçirdik. hergün eceyi anneme bırakıp 3-4 saatliğine dışarı çıktık. flört ettiğimiz zamanlardaki gibi takıldık, alışveriş yaptık ( giderken aybaşı çabuk gelse bari diyordu:)). dışarıdayken eceyi tabiki özlüyordum ama sosyalleşmeye de ihtiyacım varmış onu anladım. bir de annemin ona çok iyi baktığını bilmek rahatlatıyordu beni.
ece hanımda doğduğundan beri ayakta sallanan çocuk şimdi ayağa yatırdığımızda yırtınıyor resmen. kucakta pışpışlanarak bir de fonda veysel karani ilahisi:)) istiyor. tabi benim kollar felç. niye böyle oldu bu çocuk anlamıyorum. sabaha doğru da illa göğsümde yatmayı istiyor ona da alışırsa yandım(
ya kızlar fark ettim ki benim ece ile doğduğundan beri doğru düzgün hiç resmim yok. kendimi çirkin gördüğümden hiç çekilmiyorum. sizlerin resimleri aklımı başıma getirdi bugünler geri gelmicek ben de çekilcem bundan sonra:))
bu arada elimden geldiğince sakin sakin resimlerinize bakıcam anneme inat tabi:))
Beykoz cum oncelikle senden ozur dilerim hayatim resmi koyacam dedim koymadim ondan dolayi yaniii
Azraece cim hayatim Allah kavustursun
bende evinin isini gucunu bitirdim anam agladi yaaa her yer toz arkadas anlamiyorum valla nereden geliyor bu kadar toz simdi yemek yapiyorum koydum pisiyor herif gelsin nobeti devredecem sonra utu yapmam lazim bi sepet bizim bi sepet kizin utusu var
bu arada okis biraz rahatsiz oksuruyor:2:var ates yok cok sukur ama pek keyfi yok hatun emekleyecem derdindeya simdi gidiyor fayanslarin ustune boylu boyunca yatiyor aksam dr goturdum peditus ve ventolin verdi ama kucuk hanim icmiyoryatinca oluyordu oksurugu zaten dr ada dedim yatinca oluyor muhtemelen geniz akintisi var dedim oda teyit etti zaten birseyi yok cocugun hafif bogazi kizarmis birde akintisi var ondan dedi ulennnnn bi dr unvanimiz yok yani benim koca pimpirikli onun gonlu olsun diye goturdum yani neyse kizlar bizden bukadar sizler ne yaptiniz bakemmm
Tesekkur ederiz teyzesi sagol yavrum pek huzurlu uyuyamiyor oksurukten ama sirt ustu yatinca daha cok oksuruyorCnm demek bir hafta sonra çok giremiyeceksin üzüldüm valla şekerim. Yinele fırsat buldukça girmeye çalış merakta bırakma bizleri
Çok iyi yapmışsınız cnm bende çok özledim flört zanlarımızı sinemaya gitmeyi sahilde el ele dolaşmayı vb. Bırakamıyorumda sanki benden başka kımse ona iyi bakmayacakmış gibi geliyor... Annelik çok baskaymış gerçekten... Bütün önceliğimiz yavrularımız oldu...
Cnm ellerine sağlık ne güzel koymuştur şimdi evıınız bende yarın başlıcam kısmette temızlıge hafta sonuna günüm var ozmna kde yapmam lazım..
Okişimede geçmiş olsun cnm.. Tez vakitte geçsin İnş.
Oh iyi demişsiniz tatlım haketmiş..
Kizlar bu aksam patatesli ekmek yaptim
Yemeyip yaninda yatilacak cinsten oldu
Bir de annemin tarifi Biyologumun cesaretiyle peynir yaptim
Bir kismi lor gibi kalacak bir kismini yukledim presleniyor su an
Birkac foto ekledim ama esim hic istemiyor muhtemelen yine yakalar :)
Bugun Omere portakalli kereviz yaptim bayila bayila yedi
Dokunmasin diye az yapmistim kesmedi pasami
Kereviz sogan portakal icindeki herseyde C vitamini var
Ek gida topigine ekleyecegim
Esim yilbasi icin benim cok istedigim bir yurtdisi seyahati planlamis
Omer hastalaninca soguktan cekindim iptal et dedim
Bir suru hazirlandim diyor
Annem de tutturdu Omeri 2gun birakin diye!
Hemen reddettim 8ayini doldurmus olacak ama keyfi gezmek icin oglumu nasil birakayim
Bir suru plan para heves yanacak simdi
Riske atamiyorum yine hasta olursa diye
Napsam napsam napsam napsam:18:
eminim annen de en az senin kadar iyi bakacaktır ömere e...bence bu fırsatı değerlendir ve git seyahate...geri döndüğünde kendini harika hissedeceksin....enerji depolanmış halde....
Kislarr berru iki gundur yattigi yerden kalkip oturma pozisyonuna geciyor gece uyurken gozleri kapali baktim kalkmis oturuyor heuheuuuu cok guldum suanda yatarken kalkti oturuyoo cok sevindim bandaji ciksa bide yavrumun daha rahat yapacak herseyii
asya yı ve babasını uyuttummmmm
kafa dınlııım barııı dedım kımsecıkler yok anacım
bu arada kızıma 2 gundur aksam muhallebı verıyorum sabah 6ya kadar uyanmadan uyuyor
demekkı sut tok tutmuyormus ondan uyanıyormuss
bılgınız olsun sekerlerım
bebegı gece sıksık uyanmaya baslayanlar deneyebılırler
kızlar artık bu gece hepiniz benimle rüyalarımda buluşursunuz:)) yorum delisi oldum ama sizleri gördükçe de mutlu oldum artık hayali değil kanlı canlı arkadaşlarımsınız. atladığım varsa da nolur kırılmasın.
Kizlarrr resim koydum bakiniz BEN GELDİMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?