2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beykoz cum oncelikle senden ozur dilerim hayatim resmi koyacam dedim koymadim ondan dolayi yaniii
Azraece cim hayatim Allah kavustursun
bende evinin isini gucunu bitirdim anam agladi yaaa her yer toz arkadas anlamiyorum valla nereden geliyor bu kadar toz simdi yemek yapiyorum koydum pisiyor herif gelsin nobeti devredecem sonra utu yapmam lazim bi sepet bizim bi sepet kizin utusu var
bu arada okis biraz rahatsiz oksuruyor:2:var ates yok cok sukur ama pek keyfi yok hatun emekleyecem derdindeya simdi gidiyor fayanslarin ustune boylu boyunca yatiyor aksam dr goturdum peditus ve ventolin verdi ama kucuk hanim icmiyoryatinca oluyordu oksurugu zaten dr ada dedim yatinca oluyor muhtemelen geniz akintisi var dedimoda teyit etti zaten birseyi yok cocugun hafif bogazi kizarmis birde akintisi var ondan dedi ulennnnn bi dr unvanimiz yok yani benim koca pimpirikli onun gonlu olsun diye goturdum yanineyse kizlar bizden bukadar sizler ne yaptiniz bakemmm

Kv kac gundur gelemiyorya kudurdu az once msn den yazmis diyorki arkadaslarim bebek gormeye sana gelmek istiyor musait oldugun bir vakit soyle bende onlara bildireyim tabi bu msj direk yazmis nasilsin falan yok yani bende dedi ki "ben heber veririm iyi aksamlar"dedim iyi demismiyim

ağzına sağlık denir mybabylovecım:))

turuncu kayra paşanın iyi olmasına sevindim inşallah kusmasıda
düzelir,fotolarda daha kilolu görünüyor paşa:)
azraece ne iyi etmişsinz öyle benimde çok ihtiyacım var Allah kavuştursun
tekrar eşine canımm
yavrukedii al bendennde o kadar beyefendiye muhallebi beğendiremiyorum
bi el atın yardım edin kızlar bize:)

tatlım dün akşamda irmikli muzlu yaptım
kalbimimi okudun kısssss:)

ohhhh ne güzel demişsin:)
yazan parmaklarına sağlıkkkkk hueheuheu
ne kötüyüm ayol

canim ne muhallebisi yaptin acabaaaa

ben begendiremiyorum bilmis kizima

tabii cnm Asya zorla yedi bu arada severek değil:)

cuma akşamı
1 yemek kaşığı pirinci az suda haşladımm
pişmesine yakın 1 tane gün kurusu kayısı koydum
pekmezle tatlandırdım blenderdan geçirdim

dün akşam bir bardak suyu koydum azıcıkta irmikkkk
miktar yok göz kararı:)
ben pikavı bile göz kararı yaparım ölçmem tam tutar huuehueheuheu
kuru kayısı ve bir minik muz koydum yine blender

bu akşam henüz yemedi uyanır az sonra
pirinci haşladım
2 tane gün kurusu kayısı koydum pişmesine yakın yumuşaın diye kayısılar(kabız gibi azıcık ondan 2 kayısı koydum)
az da pekmez koyar blender yaparım

sallamasyon yaniiii
yarın marketten milupa gece kaşık maması almayı düşünüyorum
markete gidince bir bakayım içeriğineeee
kızlar bu arada ben hiç mama almadım en iyi en doğal marka hangisiaraştırdım azıcık forumlarda milupa diyor ama
gece yatmadan önce yedirmelik bir şey alsam diyorum
tektek uğraşmak zor oluyor bulaşık bitmiyor mutfakta

bu arada tüm mamalardan babasıda yiyorrr

Son düzenleme:

Ohhhh,içime su serptin pek iyi demişsin.Aferin sana,öyle lafa böyle cevap lazım de mi...

Sorma ya bende cok guldum gece yatarken bir baktim kalkmis oturuyoo guldum kendi kendime resmen oturarak uyudu kuzumm. Dr.un dediklerini merak ettim canim bir ara yazarmisinn

kızlar artık bu gece hepiniz benimle rüyalarımda buluşursunuz:)) yorum delisi oldum ama sizleri gördükçe de mutlu oldum artık hayali değil kanlı canlı arkadaşlarımsınız. atladığım varsa da nolur kırılmasın.

Cnm demek bir hafta sonra çok giremiyeceksin üzüldüm valla şekerim. Yinele fırsat buldukça girmeye çalış merakta bırakma bizleri

Çok iyi yapmışsınız cnm bende çok özledim flört zanlarımızı sinemaya gitmeyi sahilde el ele dolaşmayı vb. Bırakamıyorumda sanki benden başka kımse ona iyi bakmayacakmış gibi geliyor... Annelik çok baskaymış gerçekten... Bütün önceliğimiz yavrularımız oldu...

Cnm ellerine sağlık ne güzel koymuştur şimdi evıınız bende yarın başlıcam kısmette temızlıge hafta sonuna günüm var ozmna kde yapmam lazım..

Okişimede geçmiş olsun cnm.. Tez vakitte geçsin İnş.

Oh iyi demişsiniz tatlım haketmiş..

Tesekkur ederiz teyzesi sagol yavrum pek huzurlu uyuyamiyor oksurukten ama sirt ustu yatinca daha cok oksuruyor

Kizlar bu aksam patatesli ekmek yaptim
Yemeyip yaninda yatilacak cinsten oldu
Bir de annemin tarifi Biyologumun cesaretiyle peynir yaptim
Bir kismi lor gibi kalacak bir kismini yukledim presleniyor su an

Birkac foto ekledim ama esim hic istemiyor muhtemelen yine yakalar :)

Bugun Omere portakalli kereviz yaptim bayila bayila yedi
Dokunmasin diye az yapmistim kesmedi pasami
Kereviz sogan portakal icindeki herseyde C vitamini var
Ek gida topigine ekleyecegim

Esim yilbasi icin benim cok istedigim bir yurtdisi seyahati planlamis
Omer hastalaninca soguktan cekindim iptal et dedim
Bir suru hazirlandim diyor
Annem de tutturdu Omeri 2gun birakin diye!
Hemen reddettim 8ayini doldurmus olacak ama keyfi gezmek icin oglumu nasil birakayim
Bir suru plan para heves yanacak simdi
Riske atamiyorum yine hasta olursa diye
Napsam napsam napsam napsam:18:

eminim annen de en az senin kadar iyi bakacaktır ömere e...bence bu fırsatı değerlendir ve git seyahate...geri döndüğünde kendini harika hissedeceksin....enerji depolanmış halde....

eminim annen de en az senin kadar iyi bakacaktır ömere e...bence bu fırsatı değerlendir ve git seyahate...geri döndüğünde kendini harika hissedeceksin....enerji depolanmış halde....

Alyelcim birakmak cok zor geliyor Allah korusun birsey olsa ha deyince donemezsin yanimda gotureyim dicem ama cesaret edemiyorum.. melegim Mahir ucak seyahatinde cok zorlamis miydi?

Bu arada sana ozelden yazdim gormemis olabilirsin bu hafta bulusma ayarlayalim hangi gun nerede saat kacta musait olursun?
Nerede oturuyorsan ben alabilirim Biyolog icin Korupark daha rahat oluyor

Kislarr berru iki gundur yattigi yerden kalkip oturma pozisyonuna geciyor gece uyurken gozleri kapali baktim kalkmis oturuyor heuheuuuu cok guldum suanda yatarken kalkti oturuyoo cok sevindim bandaji ciksa bide yavrumun daha rahat yapacak herseyii

Ayy kafamda soyle bir hayel ettimde, ne tatli gozukmustur oyle..bende olsam cok gulerdim kesin,,yerim onu bu arada senle arkadas olamamisiz ve berrunun resimlerini goremedim tabii senide goremedim Ask olsun,,

Bizde muhallebiye bugun basladik, irmikle yapiyorum ve su yerine mama kullandim, icine az tereyag ile birlikte pekmezde kattim, Mahir sevdi gibi bakalim her gece degisik versiyonlari ile devam edicem, birde meyveli seklinde denerim artik,,buluruz birseyler her gun..Mahire ne yapsam demekle beynin gelisiyor, cok yaratici olmak lazim :))

Ne demek ben seve seve gelirim ruyana, malum reel de bulusmam senle suan itibari ile zor ama bizden bir hafta sonra uzak kalmana cok uzuldum ,,sensiz ne etcez burda ,,ozleriz seni ve Tatar kizimiz Ece mizi,
Kendine bir tane VINN alsana cnm ben Tr iken kullandim gayet iyi,internetsiz kalmamis olursun boylece,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…