Çok geçmiş olsun canım.. Evet üzücü bir durum gerçekten.. ama inan onları melekler koruyor.. Küçük çocuklar çok esnekler ve hiç yaralanmıyorlar..
Benim kardeşim 7 aylık emeklemeye başlamış ve kaşla göz arasında apartman merdivenlerinden aşağa kadar yuvarlanmış.. Annem korkudan aşağı bile inememiş.. Hemen komşular inip almışlar.. kontrol etmişler bişey yok doktora götürmüşler çok şükür bişey yok.. Ama anneme verdiği korku tarif edilmez tabi..
Biz her zaman önlemimizi almalıyız.. ama bazen de böyle kazalar olacaktır.. düşecekler, çarpacaklar, yaralanacaklar.. :) Önemli olan en az hasar almaları :)
Sorma canım ya, ben ki eşime ve herkese sürekli tembih halindeyim bu konuda ama 1sn.lik dalgınlık resmen.Ama sonucu çok ağır oldu,
Allah'ım kimseye yaşatmasın...Eşime'de iki gündür bişey olmamıştır dimi diye sorup duruyorum(insan iyi bişey duymak istiyor),
o da sağolsun düşman kesildi cevap bile vermiyo.Ben düşürsem boşardın beni dedi bide...Çok moralim bozuk
Bide bırak bebeğini işe gel bu halde
İşte aynı şehirde yaşamanın sıkıntıları...
Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)
Herkese iyi haftalar arkadaşlar,
C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...
Alyelcim birakmak cok zor geliyor Allah korusun birsey olsa ha deyince donemezsin yanimda gotureyim dicem ama cesaret edemiyorum.. melegim Mahir ucak seyahatinde cok zorlamis miydi?
Bu arada sana ozelden yazdim gormemis olabilirsin bu hafta bulusma ayarlayalim hangi gun nerede saat kacta musait olursun?
Nerede oturuyorsan ben alabilirim Biyolog icin Korupark daha rahat oluyor
Ayy kafamda soyle bir hayel ettimde, ne tatli gozukmustur oyle..bende olsam cok gulerdim kesin,,yerim onu bu arada senle arkadas olamamisiz ve berrunun resimlerini goremedim tabii senide goremedim Ask olsun,,
Bizde muhallebiye bugun basladik, irmikle yapiyorum ve su yerine mama kullandim, icine az tereyag ile birlikte pekmezde kattim, Mahir sevdi gibi bakalim her gece degisik versiyonlari ile devam edicem, birde meyveli seklinde denerim artik,,buluruz birseyler her gun..Mahire ne yapsam demekle beynin gelisiyor, cok yaratici olmak lazim :))
Ay bi ben kaldım herhalde resim koymayan bir kaç tane denedim boyutu büyükmüş olmadı. Başka resimler bakıp koyarım artık müsait zamanımda.
C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...
nasıl şimdi peki, doktora falan götürdünüzmü? düşman kesilmesi çok yanlış sonuçta bilerek yapmadın ya oda biliyor bunu destek olması gereken yerde dahada üzüyor niye böyle bu erkekler ya aslında onların daha soğukkanlı olması lazım bu durumlarda çünkü biz anneyiz ve onlardan daha hassasız zaten bu konularda
Misafirimlerim vardı, 1'i de hamileydi, yatakodasında bizim bi salıncağımız var onu görmek istediler,
odada 4 kişiydik(eşimde vardı), benim kızı bırakmamla yere düşmesi 1dk.lık olay, ben tabi şoka girdim.
Diğer misafirin eşi yerde görmüş omzuna düşmüş sonradan da kafasını kontrol edememiş çarpmış,
hemen dr.u aradım çok acil buz koy başına ara ara dedi, soy ve bütün kemiklerini elle, uykusu gelirse,
gözleri boş boş bakarsa ve çok ağlarsa hemen hastaneye gidin dedi.
Çok ağladı ama korkudan,sonra sakinleşti. Olay gece 00:30 gibi oldu, 03:20 ye kadar oynattım.
Sonra da sızdı yavrum. Hastaneye gitmedim, cunku dr. film falan cektirme boş yere (ışına maruz kalmasın),iyice gozlemle once dedi.
(benim cok efhamlı oldugumu bilir)
Eşimde ayrı bir vaka tabi,,ben çocuk konusunda, anneme bırakırken bile güven problemi yaşadığımdan, "buda bana ders oldu" gözüyle
baktığından eminim .Beni hassas noktamdan vuruyor! Çünkü ben bıraktım çocuğu yatağa!
Misafirimlerim vardı, 1'i de hamileydi, yatakodasında bizim bi salıncağımız var onu görmek istediler,
odada 4 kişiydik(eşimde vardı), benim kızı bırakmamla yere düşmesi 1dk.lık olay, ben tabi şoka girdim.
Diğer misafirin eşi yerde görmüş omzuna düşmüş sonradan da kafasını kontrol edememiş çarpmış,
hemen dr.u aradım çok acil buz koy başına ara ara dedi, soy ve bütün kemiklerini elle, uykusu gelirse,
gözleri boş boş bakarsa ve çok ağlarsa hemen hastaneye gidin dedi.
Çok ağladı ama korkudan,sonra sakinleşti. Olay gece 00:30 gibi oldu, 03:20 ye kadar oynattım.
Sonra da sızdı yavrum. Hastaneye gitmedim, cunku dr. film falan cektirme boş yere (ışına maruz kalmasın),iyice gozlemle once dedi.
(benim cok efhamlı oldugumu bilir)
Eşimde ayrı bir vaka tabi,,ben çocuk konusunda, anneme bırakırken bile güven problemi yaşadığımdan, "buda bana ders oldu" gözüyle
baktığından eminim .Beni hassas noktamdan vuruyor! Çünkü ben bıraktım çocuğu yatağa!
Eki Görüntüle 572839
biyolog diyette:)
kızımla kendime bir tepsiye kahvaltı hazırladıkk bugün salonda yaptık kahvaltımızı:)
mutfakta ne versem yemiyor artıkkkk
benim diyet kahvaltım ve kızımın
yarım yumurta sarısı
1 t.k. labne
1.t.k. annesinin güzell ellerinden çıkan lor peyniri bulamacıııı
dikkat ederseniz suyumuzda ince belli çay bardağından hüpletiliyorrr çok şükürrr
asya ya afiyet olsun..
cnm bu senin diyet kahvaltınmı valla ben 2 çocuga kahvaltı yaptırırken bu kadar bile
yiyemiyorum..megerse bende diyetteymişimde haberim yokmuş
afiyet olsun cnm...
erkeklerin geneli böyle canım kendilerini savunma cümleleri; ne olacak ki , sen de boş boş şeyleri takıyorsun, ne var yabancılar mı sanki, işlerini de bir gün yapmayıver.... onlara göre her şey çok basit.kızlar ya ben bu kocamın kel kafasına pata küte pata küte vurmak istiyorum yaa..beni sinir etti..size anlatıyımda rahatlıyım bari..
biz her pazar kv lere gidip kızı götürüyoruz sevsinler diye..bu hafta kız biliosunuz hastaydı..bende dün eşime dedimki ya bu pazar kız hasta dışarı çıkarmayalım iyileşince götürürüz..ben biraz ütü fln yaparım hem dedim..buda gitmiş dün benden habersiz annelerine demişki biz gelemiyecez siz gelin pazar günü demişş..banada bugün öğleden sonra söyledi..gelde sinirlenme..ya heryer dandini dağınık..bide nolur yani bi kaç gün sonra götürsek..özlüyolarmısta görmek istiyolarmışta ya diyorum bu istisna bi durum çocuk hasta hava soğuk..neyse geldiler 5 te.. çocuğun uykusu var uyucak gözlerini ovuşturuyo eşim diyo daha var yatma saatine..aldım en sonunda saat 9 da çok yoruldu yatacak dedim koymamla uyuması bir oldu çocuğun..acayip gerildim bu aksam eşime..
kp felçli özlüyo tmm..bende zten götürüyorum her hafta ama en azından haber ver be adam çağırdığını..
bu adamların bu rahatlıkları beni çıldırtıyo..ama evi ona toplattım hehehe
Hayırlı olsun canım dişiniz. En geç bizimki çıkacak herhalde.Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bir an boş bırakmaya gelmiyolar artık neyseki bir şeyi yokmuş buna sevindim.Herkese iyi haftalar arkadaşlar,
sağol canım bir deneyeyim bakalımevet bende Zeynep'e katılıyorum:)
böyle spontan buluşmalara da bayılıyorum
cnm bence tatil fikri harika!!!!
git ya da gitme diyemem ama ben olsaydım diyebilirim
ben olsaydım kızımıda alır giderdim
biliyorsun ben 3 aylık çocukla teknede kaldım 5 gün
arabayla 7 saatlik yolculuk 11 saatte tamamlandııı
üstelik deli fırtına vardı durmadan inşallah bu gece de batmayız diyordum öyle böyle fırtına değildi yanii:):):)
inip binerken umarım kızımı suya düşürmem diye dua ediyordum dalgadan
aynenn:)
ben çorbalarda yaratıcılık sergileyemiyorum ama
akşama ne pişirsem derken şimdi kızıma hangi meyveleri versem ne yapsam yoğurdunu ne zaman versem diye düşünmektennnoldum
cnm resme sağ tıkla
birlikte aç- paint de
açılınca paintte kaydet de birşey yapmadan
boyut küçülüyorrrrr:)
offf geçmiş olsunnnn
benimde aklım gidiyorrrrr
bizde düştük bir kereeee
çok seri hareketlenmeye başladılar
ben geçen gün sallarken eşime birşey anlatıyorudum
kızımı son anda uyku tulumunun ayak kısmından yakaladım
Allah korusun kafa üstü çakılıyordu hemde ayağımdaaa
üzme kendini cnm Allah'a emanet ettt...
Eki Görüntüle 572839
kızımla kendime bir tepsiye kahvaltı hazırladıkk bugün salonda yaptık kahvaltımızı:)
yarım yumurta sarısı
1 t.k. labne
dikkat ederseniz suyumuzda ince belli çay bardağından hüpletiliyorrr çok şükürrr
Eki Görüntüle 572839
yarım yumurta sarısı
1 t.k. labne
Herkese selamlar..Nasılsınız..
Bebeklerimiz büyüdü artık bır sanıye yuksek yerde tutmaya gelmiyor..Öyle durumlarda halının uzerıne bırakın..
iki cocuk annesi olarak en zor donemlerı başlıyor..yelerde azgına alacak kadar kucuk şeyleri toplayın..
Kesıcı aletlerı kaldırın deterjanlar en yuksek yerlere..
Asla benım bebeğim bunu yapama bunu açamaz burdan gecemez demeyin..
Onların akılları bızden cok farklı..Bır sanıyede neler yaparlar aklınız almaz..
Rabbım hepımızın bebeklerını kazalardan hastalıklardan korusun
valla öyle cnm hiç düşündügün gibi degilmiş 2 çocuk baya zorlanıyorum ama yinede çookkkk seviyorum onlarııcanım çok hoşsun ya kopardın beni valla veee korkuttun şekerim 2 çocuklu günlerden
kızlar malesef bilgisayar eşimde orada kullanıyor. buradayken şansımı denedim yeni bilgisayar konusunda ama olumsuz cevap aldım( bakalım zaman ne gösterecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?