2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım, 2 cümlen bile beni sakinleştirmeye yetti ama eşim sağolsun 1 iyi cümle bile kuramadı...
Kimseye de bişey söyleyemedim,sadece dua ediyorum.
iyiki sizler varsınız...Yaşadıklarımı paylaşmasam, anlatmasam delirirdim...

nasıl şimdi peki, doktora falan götürdünüzmü? düşman kesilmesi çok yanlış sonuçta bilerek yapmadın ya oda biliyor bunu destek olması gereken yerde dahada üzüyor niye böyle bu erkekler ya aslında onların daha soğukkanlı olması lazım bu durumlarda çünkü biz anneyiz ve onlardan daha hassasız zaten bu konularda

İşte aynı şehirde yaşamanın sıkıntıları...

Evet cnm maalesef yakın oluncada böle oluyor..

Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)

Cnm inciniz hayırlı olsun.. Cnm emziriyosan dikkat et fena ısırıyorlarrr..Hnm memede 3 yarık var

Cnm gecmiş olsun.. Biz bu düşme konusunda baya tecrubelendik.. 2 kere yataktan düştü kuzum.. Şimdide dikilmeye başladığından beri koltuk kenarına tutnurken birden ellerini bırakıyor ve yere.. Basta çok korkutdum ama oda bende alıştık.. Bizler ne kde dikkat etsekte maalesef düşe kalka büyücüler şekerim gercekten çok esnekler ve melekler onları koruyor diye düşünüyorum.. Sen zaten yapılması gerekenleri yapmışsınız.. Artık çok hareketliler ve çok daha dikkat etmemiz gerekiyor.. Tekrar gecmiş olsun haytım

evet bende Zeynep'e katılıyorum:)
böyle spontan buluşmalara da bayılıyorum

cnm bence tatil fikri harika!!!!
git ya da gitme diyemem ama ben olsaydım diyebilirim
ben olsaydım kızımıda alır giderdim
biliyorsun ben 3 aylık çocukla teknede kaldım 5 gün
arabayla 7 saatlik yolculuk 11 saatte tamamlandııı
üstelik deli fırtına vardı durmadan inşallah bu gece de batmayız diyordum öyle böyle fırtına değildi yanii:):):)
inip binerken umarım kızımı suya düşürmem diye dua ediyordum dalgadan

aynenn:)
ben çorbalarda yaratıcılık sergileyemiyorum ama
akşama ne pişirsem derken şimdi kızıma hangi meyveleri versem ne yapsam yoğurdunu ne zaman versem diye düşünmektennn oldum

Ay bi ben kaldım herhalde resim koymayan bir kaç tane denedim boyutu büyükmüş olmadı. Başka resimler bakıp koyarım artık müsait zamanımda.

cnm resme sağ tıkla
birlikte aç- paint de
açılınca paintte kaydet de birşey yapmadan
boyut küçülüyorrrrr:)

offf geçmiş olsunnnn
benimde aklım gidiyorrrrr
bizde düştük bir kereeee
çok seri hareketlenmeye başladılar
ben geçen gün sallarken eşime birşey anlatıyorudum
kızımı son anda uyku tulumunun ayak kısmından yakaladım
Allah korusun kafa üstü çakılıyordu hemde ayağımdaaa
üzme kendini cnm Allah'a emanet ettt...

Son düzenleme:

Misafirimlerim vardı, 1'i de hamileydi, yatakodasında bizim bi salıncağımız var onu görmek istediler,
odada 4 kişiydik(eşimde vardı), benim kızı bırakmamla yere düşmesi 1dk.lık olay, ben tabi şoka girdim.
Diğer misafirin eşi yerde görmüş omzuna düşmüş sonradan da kafasını kontrol edememiş çarpmış,
hemen dr.u aradım çok acil buz koy başına ara ara dedi, soy ve bütün kemiklerini elle, uykusu gelirse,
gözleri boş boş bakarsa ve çok ağlarsa hemen hastaneye gidin dedi.
Çok ağladı ama korkudan,sonra sakinleşti. Olay gece 00:30 gibi oldu, 03:20 ye kadar oynattım.
Sonra da sızdı yavrum. Hastaneye gitmedim, cunku dr. film falan cektirme boş yere (ışına maruz kalmasın),iyice gozlemle once dedi.
(benim cok efhamlı oldugumu bilir)
Eşimde ayrı bir vaka tabi,,ben çocuk konusunda, anneme bırakırken bile güven problemi yaşadığımdan, "buda bana ders oldu" gözüyle
baktığından eminim .Beni hassas noktamdan vuruyor! Çünkü ben bıraktım çocuğu yatağa!

anneZEYNEP canım tatil planlarınız varmış hımmm ne güzel kaç gün kalacaksınız peki? bence annen gayet güzel bakar, tatilde çok iyi gelir derim ama tabi mınnoşundan ayrı kalacak olan anneye sor bide sen bunu değilmi oyuzden karar senin tabi canım ömerciğin biraz daha büyümesinide bekleyebilirsin sonuçta daha birsürü tatil fırsatı olacak önünde ama işe başlamadan önce iyide gelirdi haniii:26: ayy benim bile kafam karıştı yaaa

canım çok şükür birşeyi yokmuş bunuda atlatırsıız merak etme daha neler görücez bakalım bu yaramaz mınnoşlarla allah beterinden korusun böyle küçük kazalar başımız üstüne yani böyle böyle büyüyecekler, geçen gün benim aldığım bir oyuncakla zeyno dudağını patlattı mesela ben ise kalbim patlayacak gibi oldum okadar yani ama yapacak birşey yok işte allaha emanet yavrularımız

biyolog diyette:)
kızımla kendime bir tepsiye kahvaltı hazırladıkk bugün salonda yaptık kahvaltımızı:)
mutfakta ne versem yemiyor artıkkkk
benim diyet kahvaltım ve kızımın
yarım yumurta sarısı
1 t.k. labne
1.t.k. annesinin güzell ellerinden çıkan lor peyniri bulamacıııı

dikkat ederseniz suyumuzda ince belli çay bardağından hüpletiliyorrr çok şükürrr

Herkese selamlar..Nasılsınız..

Bebeklerimiz büyüdü artık bır sanıye yuksek yerde tutmaya gelmiyor..Öyle durumlarda halının uzerıne bırakın..

iki cocuk annesi olarak en zor donemlerı başlıyor..yelerde azgına alacak kadar kucuk şeyleri toplayın..

Kesıcı aletlerı kaldırın deterjanlar en yuksek yerlere..
Asla benım bebeğim bunu yapama bunu açamaz burdan gecemez demeyin..

Onların akılları bızden cok farklı..Bır sanıyede neler yaparlar aklınız almaz..

Rabbım hepımızın bebeklerını kazalardan hastalıklardan korusun

geçmiş olsun canım çok şükür bir şey olmamış yavruna o yüzden bu saatten sonra sadece şükret. kocanı da takma çoğumuzun ki öyle ben sana demedim mi demek için yer ararlar. Allah korusun bütün yavrularımızı

mutlu_anne : tatlım çok geçmiş olsun bende dün yatağa bıraktım pencereyi kapatayım dedim arkamı dönmem le hemen yatağın kenarına döndü havada yakaladım o bile nasıl korkuttu seni çok iyi anlıyorum boşver kocanı takma kafana erkekler hep böyle benimkide düşürsem 50 çene eder biliyorum kendileri yapsa biz avuturuz ama sıkma canını olur böle şeyler bişeyciği yok falan filan ben artık bunları görünce Allah neden bize ana dediğini anlıyorum çok yufka yürekliyiz sabırlıyız uykumuz gelse de çocuğumuz uyumadan uyumuyoruz ne kadar yaramazlık yapsalar da çileden çıkarsalarda bi kere sesleriz yükselmiyor çünkü bizler anneyiz herşeye elham yapıcaz kocalarımızla kavga edicez çocuğumuz bir saç teline zarar gelsin istemeyiz..

asya ya afiyet olsun..
cnm bu senin diyet kahvaltınmı valla ben 2 çocuga kahvaltı yaptırırken bu kadar bile
yiyemiyorum..megerse bende diyetteymişimde haberim yokmuş
afiyet olsun cnm...

mutlu_anne ; canım çok geçmiş olsun.Artık o kadar hızlı hareket ediyorlar ki bir saniyelik gözünü çevirmen yetiyor.İlk ve son kazanız olsun inşaallah

anneZEYNEP ; Biz şubat tatilinde yani Kayra 9 aylık iken 4 saatlik bir uçak yolculuğu yapacağız.Bebekle uçak yolculuğu meleğimin dediği gibi en güzeli gece yapılmalı çünkü gündüz oyalanmaları daha zor oluyor.Birde 2 günlüğüne gidecekseniz bebek ile hem yorucu olur hem de çok bişey anlamazsınız gibi geliyor bana.

Biyolog ; karatay diyeti için etrafımdan fazlasıyla tepki aldım.Hiç tavsiye edilmeyen bir diyet imiş guya vs.vs.İkilemde kaldım şimdi.Acaba senin gibi kalori sayarak mı devam etsem yoksa yine karataya mı devam etsem bilemedim.Önerini bekliyorum

azraece ; canım bilgisayarın varsa vınn kullanabilirsin aslında ?

Kızlar,arkadaşlar,canlar;
İyi dilekleriniz&yorumlarınız için hepinize çoook teşekkür ederim.
Bu kasvetli pazartesi sabahında yine "iyiki varsınız" dememi
sağladınız.
Umarım hiçbirimiz kötü kazalar yaşamayız.
Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

kızlar malesef bilgisayar eşimde orada kullanıyor. buradayken şansımı denedim yeni bilgisayar konusunda ama olumsuz cevap aldım( bakalım zaman ne gösterecek...

erkeklerin geneli böyle canım kendilerini savunma cümleleri; ne olacak ki , sen de boş boş şeyleri takıyorsun, ne var yabancılar mı sanki, işlerini de bir gün yapmayıver.... onlara göre her şey çok basit.
Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)
Hayırlı olsun canım dişiniz. En geç bizimki çıkacak herhalde.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bir an boş bırakmaya gelmiyolar artık neyseki bir şeyi yokmuş buna sevindim.
sağol canım bir deneyeyim bakalım

Ohhh afiyet olsun yarasın kuzucuğa.

kızlar resim bombardımanı yapılmış yine
dün gece göz attım ama dikkatli bakamadım bu gün ilk fırsatta bakıcam hepsine tek tek

dilberege dişiniz hayırlı olsun..darısı çıkaramayanların başına:)

azraece kesinlikle vınn kullanmalısın Ecyi görmeden sendende iyi haberler almadan olmazzzz

hafta sonunda Tarık Buğra nın dişlerine bakan doktor en geç 1 hafta sonra ilk dişi çıkmış olur dedi ondan 1 hafta sonrada 2. çıkıcakmış bende hadi hayırlısı dedim:)günde 1 kere kontrol ettiğim dişlerini sabah ve akşam kontrol etmeye başladım

canım çok geçmiş olsunn..düşen bebeklere kendimi örnek gösteriyorum ben:)
bebekken yataktan düşmüşüm hemde yüksekmiş bana bi şey olmamışsa o yükseklikten inş bizlerin bebesine hiç bi şey olmaz Allah koruyo yavruları..düşmeden,bi yerlerini çarpmadan büyüyen bebek yoktur..eşinide kafana takma bunların geninde var herhalde söylenmek..kendisi yapsa zeytin yağı gibi üste çıkardı eminim:)moralinide bozma canım bak bi şey olmamış

afiyet olsun şekerlerr
ben daha yeni kahvaltı yapıyorumm:)
kızz diyet yaparken yumurtanın sarısını yemeyin diyenblerde var,beyazını yemeyin diyenlerde var hangisini yememk lazım..ben her sabah Tarık Buğraya verdiğim yumurtanın beyazını yiyorumda:)

çok haklısın canımm en güvenli yer halının üzeri..benim sıpam dün akşam içine kremlerini koyduğum bi kutu var onu eliyle alamayınca ayağıyla tekmeleyerek kendine doğru şekeriek kapağını almış ve kenarındaki metalle elini kesmiş çok ufak bi çizik halinde kesik artık çok tehlikeli olmaya başladırlar:)
nasıl aldığını görmek için kutunun kapağını geri üzerine bıraktık yarısı açık furuyodu ayağıyla tekmeleyerek tekrar eline almayı başardı çok kısa bi sürede halletti:)

ayrıca dün akşam baktım yorgan dar gelmiş sürüne sürüne halının üzerine gelmiş minicik bi kırıntı bulmuş işaret parmağıyla parmaklıyo ama çok tatlı parmaklıyodu:)
bu sabahta erken uyandı kahvaltısını hazırlarken yerde yine sürünerek masanın altına girmiş alçak olduğu için kafasınıda kaldıramıyo:))
içeri bi geldim çocuk yok ilk önce şaşırdım sonrasında heveee diye bağırdı buldum yerini euheuheuh

bu günde sabahtann ablamı buraya çağırdım halıların üzerini kapamak için polar aldım..kendi odası olmadığı için bulunduğu yere sonuçta biz ayaklarımızla basıyoruz oraları parmaklıyo sonrasında ağzına sokuyo yerinde durmuyo artık..halılarıda sürekli yıkatamıyoruz malum..en azından poları sık sık yıkarım biraz böyle idare edelim şimdi yıkanıyolar kurutunca hemen sericem

bir de Tarık Buğra sürünerek nerde açık bi yer var gidip oraya yatıyo..hep parkenin üzerinde yakalıyorum eliyle yerlere vuruyo,hiç kıpırdamadan uzanıp bekliyo:)neden parkede yatıyo acaba bu çocuk sıcak oluyoda evin içi orda mı ferahlıyo diye düşündüm olabilir mi kızlar?

Benimki de hep parkeye çıkıyo halıdan,
ısrarla koymama ragmen parkede buluyorum.
Birde elleri ve ayaklarını hep yere vuruyor,canı acıycak kadar vuruyor
ozellikle ayaklarını. Eltim; bebegin sert zemini sevdigini ve ses cıkartmak icin oraya yoneldigi
teshisinde bulundu. Dogru olabilir!Tabi bu seferde soguk diye endiseleniyo insan.

canım çok hoşsun ya kopardın beni valla veee korkuttun şekerim 2 çocuklu günlerden
valla öyle cnm hiç düşündügün gibi degilmiş 2 çocuk baya zorlanıyorum ama yinede çookkkk seviyorum onlarıı
kızlar malesef bilgisayar eşimde orada kullanıyor. buradayken şansımı denedim yeni bilgisayar konusunda ama olumsuz cevap aldım( bakalım zaman ne gösterecek...

cnm kendine bir tablet alsan..hem ucuz hemde kullanışlı.ben kızıma aldım 150 liraya dandiklerden ama hiçte düşündügüm gibi
kötü çıkmadı bende kullanıyorum ara ara...pc nin yerini tutmuyo ama idare ediyo cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…