Herkese selamlar..Nasılsınız..
Bebeklerimiz büyüdü artık bır sanıye yuksek yerde tutmaya gelmiyor..Öyle durumlarda halının uzerıne bırakın..
iki cocuk annesi olarak en zor donemlerı başlıyor..yelerde azgına alacak kadar kucuk şeyleri toplayın..
Kesıcı aletlerı kaldırın deterjanlar en yuksek yerlere..
Asla benım bebeğim bunu yapama bunu açamaz burdan gecemez demeyin..
Onların akılları bızden cok farklı..Bır sanıyede neler yaparlar aklınız almaz..
Rabbım hepımızın bebeklerını kazalardan hastalıklardan korusun
cnm kendine bir tablet alsan..hem ucuz hemde kullanışlı.ben kızıma aldım 150 liraya dandiklerden ama hiçte düşündügüm gibi
kötü çıkmadı bende kullanıyorum ara ara...pc nin yerini tutmuyo ama idare ediyo cnm
Kızlaar haftaiçi 7-8 tane komşu gelecek bebek görmeye.
Hadi bana bir menü oluşturun.Hem göze hitap etsin,hem mideye ,hem pratik olsun hem de bir gün öncesinden hazırlanabilecek cinsten olsun :))))
pratik ve görüntü olarak güzel olan milföy külahında muhallebi yapacağım.
Yine pratik tuzlu olarak bir gece öncesinden kuru patlıcan doldurmayı planlıyorum.
Diğer alternatifleri sizden bekliyorum.
Geçen yine burdan sorduğumda incirli tatlı tavsiye etmiştiniz.Tatlı pek bana hitap etmesede misafirlerim ve özellikle eşim bayılmıştı :))
Evet çok haklısın...Benim banyoda dolabım olmadığı için deterjanları mutfakta ki boş olan bir dolabıma koymuştum ama artık hepsinide kaldırma zamanı geldi.Dediğin gibi "benim çocuğum yapmaz,açmaz,gitmez "demek yerine önceden önlem alıp olası kazaların önüne geçebiliriz.
tatlım dün akşamda irmikli muzlu yaptım
kalbimimi okudun kısssss:)
ohhhh ne güzel demişsin:)
yazan parmaklarına sağlıkkkkk hueheuheu
ne kötüyüm ayol
tabii cnm Asya zorla yedi bu arada severek değil:)
cuma akşamı
1 yemek kaşığı pirinci az suda haşladımm
pişmesine yakın 1 tane gün kurusu kayısı koydum
pekmezle tatlandırdım blenderdan geçirdim
dün akşam bir bardak suyu koydum azıcıkta irmikkkk
miktar yok göz kararı:)
ben pikavı bile göz kararı yaparım ölçmem tam tutar huuehueheuheu
kuru kayısı ve bir minik muz koydum yine blender
bu akşam henüz yemedi uyanır az sonra
pirinci haşladım
2 tane gün kurusu kayısı koydum pişmesine yakın yumuşaın diye kayısılar(kabız gibi azıcık ondan 2 kayısı koydum)
az da pekmez koyar blender yaparım
sallamasyon yaniiii
yarın marketten milupa gece kaşık maması almayı düşünüyorum
markete gidince bir bakayım içeriğineeee
kızlar bu arada ben hiç mama almadım en iyi en doğal marka hangisiaraştırdım azıcık forumlarda milupa diyor ama
gece yatmadan önce yedirmelik bir şey alsam diyorum
tektek uğraşmak zor oluyor bulaşık bitmiyor mutfakta
bu arada tüm mamalardan babasıda yiyorrr
turuncu kayra paşanın iyi olmasına sevindim inşallah kusmasıda
düzelir,fotolarda daha kilolu görünüyor paşa:)
azraece ne iyi etmişsinz öyle benimde çok ihtiyacım var Allah kavuştursun
tekrar eşine canımm
yavrukedii al bendennde o kadar beyefendiye muhallebi beğendiremiyorum
bi el atın yardım edin kızlar bize:)
Kızlaar haftaiçi 7-8 tane komşu gelecek bebek görmeye.
Hadi bana bir menü oluşturun.Hem göze hitap etsin,hem mideye ,hem pratik olsun hem de bir gün öncesinden hazırlanabilecek cinsten olsun :))))
pratik ve görüntü olarak güzel olan milföy külahında muhallebi yapacağım.
Yine pratik tuzlu olarak bir gece öncesinden kuru patlıcan doldurmayı planlıyorum.
Diğer alternatifleri sizden bekliekleyip yorum.
Geçen yine burdan sorduğumda incirli tatlı tavsiye etmiştiniz.Tatlı pek bana hitap etmesede misafirlerim ve özellikle eşim bayılmıştı :))
azraece bak kimse senden ve eceden mahrum kalmak istemiyor :))
dandik bir tablet fazlasıyla işini görecektir :))
Günaydın arkadaşalar.. Kaan'ın c.tesi günü ilk diş çıktı :)
Cnm peki kicaginda mi durdu devamli yoksa arackoltugunu fln sokabiliyor musun?
Bir de bebek bakim odasi oluyor mu?
Havayolu sirketine sormak lazim ama senin tecrubelerin daha makbul :)
Gece ucusu fikri bana da cazip geliyor ama ne bileyim checkindi passcontroldu derken cocuk durmaz sanki
Oleyyy Kaan da dislerini cikardi sira yavas yavas bize gelyor :)
Gule gule kullansin iyi gunlerde isirsin canim :)
Biz haftaya 8aylik olacagiz hala tik yok sipamda
Herkese iyi haftalar arkadaşlar,
C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...
kizlar ya guluyorum ama biryandan da cok stres ve sikinti basiyo ek gida meselesi germeye basladi beni
6. ayini 285 gram alarak tamamlatan kizimda ek gidayi hala oturtamadim
Begendigi hayir demedigi tek sey su!
Hergun degisiklik gosteriyo hic birsey klasiklesemedi ve duzen olmadi bugun sunuda yapayim seviyo diyebilecegim
Hicbirsey yok
Benmi beceremiyorum acaba ? Ortalama iki saatte bir uykusu geliyor ve ben uyandiktan sonra emziriyorsam
Aciksin diye beklerken o uykusu geldigi icin huysuzlanmaya basliyo bur turlu zamani tutturamiyorum
Sut iznim evdeyim ve bugun kendimi bu ise adadim
Bugunbsabah 8;30 da uyandi emzirdim 10 gibi meyvesini vereyim dedim hop uykusu geldi huysuzlaninca yarim armut zar zor yedirdim
Uyudu 1saat kadar 11:30 da emzirdim bal kabagi ve pirinc haslayip blendirdan gecurmistim onu yedireyim dedim 13;30 gibi
Nasil agliyo bagiriyo boyle sinirlerim zipliyoo yaaaa uzuluyorum
1tatli kasigi kadar verebildim ve emzirmeden uyuttum 45 dk dir uyuyo suan ac
Uyandiginda tekrar sebze puresini verecegim bakakim napacak ?
Napicam kizlar ben nerede hata yapiyorum sizce ??
dandik yazmamda ki amaç piyasadaki en ucuz olmasından dolayı cnm...
genelde en ucuz olan ürün vasat sayılıyor..tabiki imkanı varsa en iyisini alsın arkadaşımız..
pc almaya eşini ikna edemedigi için böyle birşey yazmak istedim ama senin bu şekilde yazman biraz üzdü beni..
Canım mesajım tamamen seni destekler nitelikteydi.Çok fazla para dökmeden ucuz yani dandik diye tabir ettiğimiz bir tablet fazlasıyla işini görür demek istedim.Yani seni kırmak veya incitmek için yazmadım
Benimki de hep parkeye çıkıyo halıdan,
ısrarla koymama ragmen parkede buluyorum.
Birde elleri ve ayaklarını hep yere vuruyor,canı acıycak kadar vuruyor
ozellikle ayaklarını. Eltim; bebegin sert zemini sevdigini ve ses cıkartmak icin oraya yoneldigi
teshisinde bulundu. Dogru olabilir!Tabi bu seferde soguk diye endiseleniyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?