kizlar ya guluyorum ama biryandan da cok stres ve sikinti basiyo ek gida meselesi germeye basladi beni
6. ayini 285 gram alarak tamamlatan kizimda ek gidayi hala oturtamadim
Begendigi hayir demedigi tek sey su!
Hergun degisiklik gosteriyo hic birsey klasiklesemedi ve duzen olmadi bugun sunuda yapayim seviyo diyebilecegim
Hicbirsey yok
Benmi beceremiyorum acaba ? Ortalama iki saatte bir uykusu geliyor ve ben uyandiktan sonra emziriyorsam
Aciksin diye beklerken o uykusu geldigi icin huysuzlanmaya basliyo bur turlu zamani tutturamiyorum
Sut iznim evdeyim ve bugun kendimi bu ise adadim
Bugunbsabah 8;30 da uyandi emzirdim 10 gibi meyvesini vereyim dedim hop uykusu geldi huysuzlaninca yarim armut zar zor yedirdim
Uyudu 1saat kadar 11:30 da emzirdim bal kabagi ve pirinc haslayip blendirdan gecurmistim onu yedireyim dedim 13;30 gibi
Nasil agliyo bagiriyo boyle sinirlerim zipliyoo yaaaa uzuluyorum
1tatli kasigi kadar verebildim ve emzirmeden uyuttum 45 dk dir uyuyo suan ac
Uyandiginda tekrar sebze puresini verecegim bakakim napacak ?
Napicam kizlar ben nerede hata yapiyorum sizce ??
asya ya afiyet olsun..
cnm bu senin diyet kahvaltınmı valla ben 2 çocuga kahvaltı yaptırırken bu kadar bile
yiyemiyorum..megerse bende diyetteymişimde haberim yokmuş
afiyet olsun cnm...
mutlu_anne ; canım çok geçmiş olsun.Artık o kadar hızlı hareket ediyorlar ki bir saniyelik gözünü çevirmen yetiyor.İlk ve son kazanız olsun inşaallah
anneZEYNEP ; Biz şubat tatilinde yani Kayra 9 aylık iken 4 saatlik bir uçak yolculuğu yapacağız.Bebekle uçak yolculuğu meleğimin dediği gibi en güzeli gece yapılmalı çünkü gündüz oyalanmaları daha zor oluyor.Birde 2 günlüğüne gidecekseniz bebek ile hem yorucu olur hem de çok bişey anlamazsınız gibi geliyor bana.
Biyolog ; karatay diyeti için etrafımdan fazlasıyla tepki aldım.Hiç tavsiye edilmeyen bir diyet imiş guya vs.vs.İkilemde kaldım şimdi.Acaba senin gibi kalori sayarak mı devam etsem yoksa yine karataya mı devam etsem bilemedim.Önerini bekliyorum
azraece ; canım bilgisayarın varsa vınn kullanabilirsin aslında ?
Olay yeri:salon
saat:akşam üstü
mağdur :bir sepet kurumuş çamaşır
suçlu:Asya
kanıt gibi olduuuuu
çamaşır katlamak hiç bu kadar zor olmamıştı yahuuuuuu
tek tek çekti sepetten
çekip çekipp fırlatıyor yenisini alıyor sepetten:)
sepetteki çamaşırlar bitince de katladıklarıma dadandıııı
ardından yatak odasına geçtik çamaşır yerleştirmeye:)
Asya yine yürüteçteee
iç çamaşır çekmecemi açmış son hızla dağıtıyorduuuu:)
daha geçen gün komşum ohooo
sen daha dur çekmecelerini dağıtacak demişti
bu kadar çabukmuydu yahuuuu
daha çok küçük değilmi[/QUOT
biyologcum var ya yazım tarzına olayları anlatış şekline bayılıyorum senin yaw.o asyayı mıncıklayasım geldi ya şimdi güzellik abidesi:)
merhaba canımKızlaar haftaiçi 7-8 tane komşu gelecek bebek görmeye.
Hadi bana bir menü oluşturun.Hem göze hitap etsin,hem mideye ,hem pratik olsun hem de bir gün öncesinden hazırlanabilecek cinsten olsun :))))
pratik ve görüntü olarak güzel olan milföy külahında muhallebi yapacağım.
Yine pratik tuzlu olarak bir gece öncesinden kuru patlıcan doldurmayı planlıyorum.
Diğer alternatifleri sizden bekliyorum.
Geçen yine burdan sorduğumda incirli tatlı tavsiye etmiştiniz.Tatlı pek bana hitap etmesede misafirlerim ve özellikle eşim bayılmıştı :))
cnm harikasın ya:)) çok güldürdün beni..anlatışın harika..Olay yeri:salon
kanıt gibi olduuuuu
tek tek çekti sepetten
Asya yine yürüteçteee
daha çok küçük değilmi
Kızlar beni ekleyen arkadaşlarımın resimlerine baktım.maşallah diyorum hepiniz ayrı ayrı masum,duru ve çok güzelsiniz ki bu bebeler nasıl güzel olmasın değil mi amam?Gözüm gönlüm açıldı valla.Resim eklemeyenler eklesin.Ben sanki ekledim de.Arkadaşlık isteklerinizi de beklerim ve itinayla kabul ederim:)Beni tanıyorsunuz zaten ama ben de bir ara albümüme eklerim canlarım.Beni ekleyin,ekleyin,ekleyin:))))
azraece,ilkim,turuncu,mybabylove,planner,ecesuelif ve babyceren (sana inanamıyorum.sen 2 çocuk annesi olamazsın anacım.kaç yasındasın ki sen?Maşallah subhanallah.ne yalan söyleyeyim en çok sen beni şaşırttın).Yine unuttuğum varsa affola
cnm harikasın ya:)) çok güldürdün beni..anlatışın harika..
cnm benim çok tşk,utandım valla
28 yaşındayım cnm..
pek çaktırmıyorum yaşımı o kadar
biyologcum var ya yazım tarzına olayları anlatış şekline bayılıyorum senin yaw.o asyayı mıncıklayasım geldi ya şimdi güzellik abidesi:)
turuncu
her zaman diyorum sana:)
diyetteyim elmanız yeşilmi olsun kırmızımı de diye
benim pek misafirim gelmez ama birkere toplaşıp geldiklerinde alelacele yapmıştım:)
çatkapı olmuştuuuuuu
kırmızı kapya biberi fırında közleyip kabuklarını soyuyoruz ya ben onlardan 3-5 poşet buzluğa koymuştum
onu sarmısaklı yağurt yapıp minik minik kaselerimde tabakların kenarına koymuştum
üstünede nane serpmiştim herkes bayılmıştı uehuehueheuhe
uğraştırmasından ziyade şık duruyor kırmızılı yeşilli özel kapların varsa deneyebilirsin:)
sevdiğim hafif bir salata daha var....
haşlanmış patatesss
yuvarlak doğranmış salatalık ve dereotu karıştırılır
bir büyük kasede sarmısaklı yoğurtla karıştırılırrrr süper oluyorrr
normali mayonezli ama hamileyken hep böyle yapıyordummm :)
artım mayonezde tüketemiyorummm
ay birde benm cupcake kaplarım varrr
vişneli çikolata parçalı kek yapıyorummmm
hafif cıvık yapıyorum hızlı pişiriyorum
sonra onları renkli kağıtlara koyup üzerlerine pudra şekeri serpiyorummm
bak ya canım çektiii kek ölçüleri verebilirim
keklerim meşhurdur
kanıt gibi olduuuuu
tek tek çekti sepetten
Asya yine yürüteçteee
daha çok küçük değilmi
Kızlar beni ekleyen arkadaşlarımın resimlerine baktım.maşallah diyorum hepiniz ayrı ayrı masum,duru ve çok güzelsiniz ki bu bebeler nasıl güzel olmasın değil mi amam?Gözüm gönlüm açıldı valla.Resim eklemeyenler eklesin.Ben sanki ekledim de.Arkadaşlık isteklerinizi de beklerim ve itinayla kabul ederim:)Beni tanıyorsunuz zaten ama ben de bir ara albümüme eklerim canlarım.Beni ekleyin,ekleyin,ekleyin:))))
azraece,ilkim,turuncu,mybabylove,planner,ecesuelif ve babyceren (sana inanamıyorum.sen 2 çocuk annesi olamazsın anacım.kaç yasındasın ki sen?Maşallah subhanallah.ne yalan söyleyeyim en çok sen beni şaşırttın).Yine unuttuğum varsa affola
slm kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir bebeklerimiz sağlıklıdır,
öncelikleee ayse durumm cok ıstahsız bu ek gıda olayı çok canımı sıkmaya başladı bu bırıncı sıkıntım 2.si isee günden güne daha da düşünmeye başladım kızım 25 mayıs doğumlu alkıs falan yapması gerekıyo bu ayda ama bızım kı o kadar calısmamıza rağmen e alkıs yapıyor ne baş baş ne de bılıncli ses cıkaryo bilinç gerektiren bırsey yapamıyor henüz ve ben cok üzülüyorum. ne yapaılırım fıkrı olan var mı? güya öğretmenim pedagojı konusunda bılgılı olduğumu sanırdım ama zıhnım adeta sıfırlandı. bana yardım edecek önerileriniz neler* bır de sızın bebeler ne alem de kıyas değil tabı kı amacım ama bılmek ıstıyorum. görüşmek üzere hoşçakalın
Canım çok geçmiş olsun umarım yaren nur çabucak iyileşir de şu ilaçlardan kurtulur. Canım iştahsızlık bir çoğumuzda var malesef benim kızım da bugün hiçbir şey yemedi. o kadar özenle yiyecek hazırlıyorum püskürtüp duruyor. Geçen hafta her şeyi yiyordu. Geçici bir süreç olduğunu düşünerek zorlamadım yavaş yavaş düzelecek inşallah Kv nasıl yediriyo peki?Özledim sizleri.yürekten söylüyorum bunu
Mutlu_anne yavrumuza çok geçmiş olsun umarım böyle bir olay bir daha başınıza gelmez.
Azraece; Kaybolma he sakın biryerlerden.çok alıştım sana da,ecoşa da
Mybabylove; Cnm kendine göre muhakkak haklısın ki kendimden pay biçiyorum.Arada da olsa yaz her daim bekleriz,okuruz.
Somebody; İçime çok dert olmuştu.Yazdıklarım okunmuyor gibi bir şey yazmıştın.Emin ol okunuyor fakat fırsat bulunamadığından(benim gibi), yada kafa karışıklığından yazılacak yorumlar ile unutulabiliyor.
Meleğim; Mahirimiz nasıl?daha iyi mi?
Turuncu;Diyet nasıl gidiyor?Ben bugün 1 hafta denem ek üzere başladım.ama çok başım ağrıyor ya.senin nasıl gidiyor?2.hafta ne kadar verebildin cnm?
Biyolog;Senin diyette ekmek var gördümmm onuuu.Bizim karatayda ekmek,hamur,tatlı hiçbirşeycik yok.bol protein patlaması var.Bakalım 1 hafta dayanabilirsem iyi hissedersem devam.yoksa diyetisyen yolunu ayın 22sinde tutup resmi diyetimi ilan edeceğim::::::::::
Zada; Cnm görüşemedik ya neyse arayacağım ben seni
Plannerim; Tatlı anne iyisindir inş.Bu iş güç zor valla.Sabah 09:20de geldim.yine laf sokuldu.Hay Allahım yaa.Kv. yoktu sabahtan anneme teslim ettim.1,5 yasındaki yeğenim de hasta.tekrar kızımı hsta etmez inş.Zeynep Ada nasıl cnm,keyfi yerinde mi?
Annezeynep; Bence annene güveniyorsan git cnm.Ama yüreğin çok burkuluyorsa bosvewr gitme.aman ne bileyim ya karışık bir durum cnm ya..
Hejar12; iştahsız çocuk çok zor. Pınarda,yavrukedi ne yapacaz biz böyle ya?
İlkim81; maşallah bakıyorum hiç boş bırakmıyorsun burayı.tebrik ederim sekerim yaz yaz :
Tatlıcadı; Adamım Tarık Buğrayı da öperim o yumurtalı dudaklarından.parkelere de çıkarmış.Yaren Nuru da parkelerden topluyorz
Beykoz; cnm sende pek faal değilsin artık.enes canına okuyor sanırım.İyisinizdir inş.
Lillac; Kuzum nerelerdesin bakem nasıl gidiyor?
Dilekmete; Koca gittiiiii Alah kavuştursun cnm.Nurumuz da iyidir inş.Buluşma h.içi demişsin ama ben buluşamam ki
Çiçek_çiçek,babyceren,ecesuelif,şekerim_şerbetim,cenera,uğurböcüğüm,papatya2507 ve adını unuttuğum bacılarım hepinizi çokkkk öpüyorum.umarım keyifler yerindedir.Resimlerinize de bakamadım yaa çok da merak ediyorum aslında ama zaman ah su zaman .
Kızlar Yaren Nurun keyfi yerinde ama antibiyotiğimiz,ağız ve burun damlamız var.Dün antibiyotiği içmemekte ısrar etti.saati geçmesin diye zorla ağzını açtık ve şurubu verdim ama aslaaaa bir daha yapmam o kadar pişmanım ki 2-3 sn. hareketsiz kaldı.Kaldırdık salladık.biraz öksürerek kustu.Çok ama çok kötü oldum.Ne yapacağız biz böyle ya.İlaç vermek dert vermemek ayrı dert.Çok moralim bozuldu dün akşam.Ayrıca ek gıda olayı kabus sabah kahvaltısı ve meyve harici yoğurdu çok seven kızım yoğurt yemiyor,püre yemiyor benim elimden ama kv.den yiyor.Neden olabilir ya bir yorum yazıverin .Çok moralim bozuluyor ağladım dün akşam
Bu kadar küçükken bunları yapıyorsa bu bıdıklar büyüyünce yandık valla.Olay yeri:salon
kanıt gibi olduuuuu
tek tek çekti sepetten
Asya yine yürüteçteee
daha çok küçük değilmi
öncelikleee ayse durumm cok ıstahsız bu ek gıda olayı çok canımı sıkmaya başladı bu bırıncı sıkıntım 2.si isee günden güne daha da düşünmeye başladım kızım 25 mayıs doğumlu alkıs falan yapması gerekıyo bu ayda ama bızım kı o kadar calısmamıza rağmen e alkıs yapıyor ne baş baş ne de bılıncli ses cıkaryo bilinç gerektiren bırsey yapamıyor henüz ve ben cok üzülüyorum. ne yapaılırım fıkrı olan var mı? güya öğretmenim pedagojı konusunda bılgılı olduğumu sanırdım ama zıhnım adeta sıfırlandı. bana yardım edecek önerileriniz neler* bır de sızın bebeler ne alem de kıyas değil tabı kı amacım ama bılmek ıstıyorum. görüşmek üzere hoşçakalın
turuncu
benim pek misafirim gelmez ama birkere toplaşıp geldiklerinde alelacele yapmıştım:)
çatkapı olmuştuuuuuu
kırmızı kapya biberi fırında közleyip kabuklarını soyuyoruz ya ben onlardan 3-5 poşet buzluğa koymuştum
onu sarmısaklı yağurt yapıp minik minik kaselerimde tabakların kenarına koymuştum
uğraştırmasından ziyade şık duruyor kırmızılı yeşilli özel kapların varsa deneyebilirsin:)
haşlanmış patatesss
keklerim meşhurdur
beni istiyorumm o kek tarifindennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn acilllllllllllbuarada şu kırmızı kapya biberi fırında közlesem olurmuki bi deneyesem geldi
Canım benim Allah beterinden korusun,ne yapacaksın ki olan olmuş artık ne diyeyim misafir gelince insan evde kontrolsüzleşiyor,gözünden sakındığın bebişini bile yeri geliyor gözünden kaçırıveriyorsun.O yüzden ben çok mecbur kalmadıkça misafir kabul edemiyorum,çünkü beslenme durumumuz malum,saatlerimi alıyor o bakımdan ben kızımla mı ilgileneyim yoksa misafirle mi?Zaten bir yerlere gittiğim vakir ya da birileri geldiği vakit kızımın beslenme düzeni altüst oluyor.Seni çok iyi anlıyorum misafirlerinden ötürü olmuş bence...Herkese iyi haftalar arkadaşlar,
C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...
Canım galiba önce emziriyorsun sonra beslemeye çalışıyorsun.Bence tersini dene fakat bir kaç gün devam et,hemen pes etme.kizlar ya guluyorum ama biryandan da cok stres ve sikinti basiyo ek gida meselesi germeye basladi beni
Hergun degisiklik gosteriyo hic birsey klasiklesemedi ve duzen olmadi bugun sunuda yapayim seviyo diyebilecegim
Hicbirsey yok
Benmi beceremiyorum acaba ? Ortalama iki saatte bir uykusu geliyor ve ben uyandiktan sonra emziriyorsam
Aciksin diye beklerken o uykusu geldigi icin huysuzlanmaya basliyo bur turlu zamani tutturamiyorum
Bugunbsabah 8;30 da uyandi emzirdim 10 gibi meyvesini vereyim dedim hop uykusu geldi huysuzlaninca yarim armut zar zor yedirdim
Uyudu 1saat kadar 11:30 da emzirdim bal kabagi ve pirinc haslayip blendirdan gecurmistim onu yedireyim dedim 13;30 gibi
Tatlım tecrübemi aktarayım kv nin elinden yemesinin nedeni şu;sen bebişini beslemeye çalışırken eğer ona ısrarla vermeye çalışmışsan,yemek istememesine rağmen tekrar denemeye kalkıyorsan her beslenme esnasında bunları tekrar yaşatacağını bildiğinden senin elinden yemek istemiyor,sinirlenmemesi için.Farklı bir kişiyi karşısında görünce onun nasıl beslediğini bilmediği için rahatça ek gıdayı çaktırmadan alıyordur.Senin yapman gereken önce farklı bir odada yumuşak bir zemine oturt sonra başına 2 yumuşak yastık koy kafası hafif kalkık olsun eline de oyuncağını ver sonra kaşık kaşık yavaş yavaş yedirmeye çalış,gene sinir yaparsa kesinlikle bırak verme.Yoksa gene kv ye takılır:)Özledim sizleri.yürekten söylüyorum bunu…
Mutlu_anne yavrumuza çok geçmiş olsun umarım böyle bir olay bir daha başınıza gelmez.
Azraece; Kaybolma he sakın biryerlerden.çok alıştım sana da,ecoşa da…
Mybabylove; Cnm kendine göre muhakkak haklısın ki kendimden pay biçiyorum.Arada da olsa yaz her daim bekleriz,okuruz.
Somebody; İçime çok dert olmuştu.Yazdıklarım okunmuyor gibi bir şey yazmıştın.Emin ol okunuyor fakat fırsat bulunamadığından(benim gibi), yada kafa karışıklığından yazılacak yorumlar ile unutulabiliyor.
Turuncu;Diyet nasıl gidiyor?Ben bugün 1 hafta denem ek üzere başladım.ama çok başım ağrıyor ya.senin nasıl gidiyor?2.hafta ne kadar verebildin cnm?
Biyolog;Senin diyette ekmek var gördümmm onuuu.Bizim karatayda ekmek,hamur,tatlı hiçbirşeycik yok.bol protein patlaması var.Bakalım 1 hafta dayanabilirsem iyi hissedersem devam.yoksa diyetisyen yolunu ayın 22’sinde tutup resmi diyetimi ilan edeceğim::::::::::
Zada; Cnm görüşemedik ya…neyse arayacağım ben seni…
Plannerim; Tatlı anne iyisindir inş.Bu iş güç zor valla.Sabah 09:20’de geldim.yine laf sokuldu.Hay Allahım yaa.Kv. yoktu sabahtan anneme teslim ettim.1,5 yasındaki yeğenim de hasta.tekrar kızımı hsta etmez inş.Zeynep Ada nasıl cnm,keyfi yerinde mi?
Annezeynep; Bence annene güveniyorsan git cnm.Ama yüreğin çok burkuluyorsa bosvewr gitme.aman ne bileyim ya karışık bir durum cnm ya..
İlkim81; maşallah bakıyorum hiç boş bırakmıyorsun burayı.tebrik ederim sekerim yaz yaz…:
Tatlıcadı; Adamım Tarık Buğra’yı da öperim o yumurtalı dudaklarından.parkelere de çıkarmış.Yaren Nur’u da parkelerden topluyorz
Beykoz; cnm sende pek faal değilsin artık.enes canına okuyor sanırım.İyisinizdir inş.
Dilekmete; Koca gittiiiii…Alah kavuştursun cnm.Nurumuz da iyidir inş.Buluşma h.içi demişsin ama ben buluşamam ki…
Çiçek_çiçek,babyceren,ecesuelif,şekerim_şerbetim,cenera,uğurböcüğüm,papatya2507 ve adını unuttuğum bacılarım hepinizi çokkkk öpüyorum.umarım keyifler yerindedir.Resimlerinize de bakamadım yaa çok da merak ediyorum aslında ama zaman ah su zaman….
Kızlar Yaren Nur’un keyfi yerinde ama antibiyotiğimiz,ağız ve burun damlamız var.Dün antibiyotiği içmemekte ısrar etti.saati geçmesin diye zorla ağzını açtık ve şurubu verdim ama aslaaaa bir daha yapmam o kadar pişmanım ki 2-3 sn. hareketsiz kaldı.Kaldırdık salladık.biraz öksürerek kustu.Çok ama çok kötü oldum.Ne yapacağız biz böyle ya.İlaç vermek dert vermemek ayrı dert.Çok moralim bozuldu dün akşam.Ayrıca ek gıda olayı kabus sabah kahvaltısı ve meyve harici yoğurdu çok seven kızım yoğurt yemiyor,püre yemiyor benim elimden ama kv.’den yiyor.Neden olabilir ya bir yorum yazıverin….Çok moralim bozuluyor ağladım dün akşam…
Ay çok hoşsun canım ek gıdaya ara vercem diye yazmışsınya nasıl güldüm yazına:)))Sen bir de bana sor,anneler pes etmez şaka yaptığını biliyorum...al benden de o kadarrr
zaten geç kalkıyoruz yetiştiremiyorum
11 gibi kahvaltısını yiyor
sonra çorba yapamadan uyanıyor
Asya uyurken ben evde afedersiniz wc ye bile giremiyorum tık çıksa kalkıyor:)
bugün sadece kahvaltı yediii
yoğurt bile yemedi
sebzede yemedi
napiim zorlamıyorum bende
yoğurt sınırsız yerdi ama babası yediriyordu
babasıda henüz gelmedi bugün geç gelicek yemedi benim elimden
bu çocuklar ne akıllı yahuuuu
bu ek gıda beni çok yordu azıcık ara vericem
cnm ya 4 tane minik domates minik salatalık
3-4 zeytin bir dilim ekmek var:)
light beyaz peynir
birde kızımın yumurtasının kalanı yanınada şekersiz bitki çayııı
çok mu kız cidden:)
cnm ben yorum yapamıcammm
karatay yapan yakınım olmadı
kk da forumlar var ama oralara bir bak istersennn
ben memnunum
her istediğimi yiyorum
geçen komşumda ufak ufakta olsa farklı şeyler yedim 2 lokma kabak tatlısı
1 minik poğaça gibi akşam yemeği yemedim meselaaaa
ben porsiyonları ufalta ufalta küçüldü midem
azıcık kaçırsam ağrı giriyor bende mutluyum bu durumdan resmen yemeğe korkuyorummm
bir dene karatayı bakalım sonra benim yönteme geçersin
ne dicemi bilemedim karışık oldu sanırım
nagihan
evet benim diyetimde ekmek var tatlım
herşey varrr
herşeyden yiyorum
benimki diyet değil sağlıklı beslenme adı altında geçiyor
yani salata gibi kalorisiz şeyler sınırsızzz:)
ekmek tatlı et gibi kalorisi yüksek şeyler kısıtlı
sadece önemli olan sınırını bilmekk
mesela akşam yemeğim eşim yok diye nesfittttt
ama öğlen kendime bulgur pilavı yaptım cnm istedi diyeee
önemli olan denge:)
tatlıcadı
Asya da her arkamı döndüğümde parkedeeee
tak tak ayaklarını ve ellerini vuruyorrrrr
önceleri canı acıyacak diye korkuyordummm
şimdi düşüncem değişti:)
acısa vurmaz yaniii deli değil ya bunlar ayol
birde benim alt katım bodrum yerler buz gibiiiiiiiiii
sabaha kadar pırt pırt yapıyo wallaaaa
evi yaptırırken çocuğumuz olur diye parkelerin altına çift kat izolasyon yaptırmıştıkkkk
bir katta eski parkeler var onlarıda söktürmedikkkk
artık soğuğuda çok takmıyorum alışsın kerata
Kızlaar haftaiçi 7-8 tane komşu gelecek bebek görmeye.
Hadi bana bir menü oluşturun.Hem göze hitap etsin,hem mideye ,hem pratik olsun hem de bir gün öncesinden hazırlanabilecek cinsten olsun :))))
Yine pratik tuzlu olarak bir gece öncesinden kuru patlıcan doldurmayı planlıyorum.
Geçen yine burdan sorduğumda incirli tatlı tavsiye etmiştiniz.Tatlı pek bana hitap etmesede misafirlerim ve özellikle eşim bayılmıştı :))
olmazzzkızlar artık bu gece hepiniz benimle rüyalarımda buluşursunuz:)) yorum delisi oldum ama sizleri gördükçe de mutlu oldum artık hayali değil kanlı canlı arkadaşlarımsınız. atladığım varsa da nolur kırılmasın.
Kizlar bu aksam patatesli ekmek yaptim
Yemeyip yaninda yatilacak cinsten oldu
Bir de annemin tarifi Biyologumun cesaretiyle peynir yaptim
Bir kismi lor gibi kalacak bir kismini yukledim presleniyor su an
Birkac foto ekledim ama esim hic istemiyor muhtemelen yine yakalar :)
Bugun Omere portakalli kereviz yaptim bayila bayila yedi
Dokunmasin diye az yapmistim kesmedi pasami
Kereviz sogan portakal icindeki herseyde C vitamini var
Ek gida topigine ekleyecegim
Esim yilbasi icin benim cok istedigim bir yurtdisi seyahati planlamis
Omer hastalaninca soguktan cekindim iptal et dedim
Bir suru hazirlandim diyor
Annem de tutturdu Omeri 2gun birakin diye!
Hemen reddettim 8ayini doldurmus olacak ama keyfi gezmek icin oglumu nasil birakayim
Bir suru plan para heves yanacak simdi
Riske atamiyorum yine hasta olursa diye
Napsam napsam napsam napsam:18:
Muzlu irmik iyi gidiyormu, hiimm bende deniyim..
En iyisi bence mama olarak daha dogrusu kotulerin en iyisi demek en guzeli Milupa yani Aptamil..Kasik mamalarida guzel ben bir kac tanesini denedim, bizim oglan seviyor versem yer cok ama vermek istemiyorum biz baslarda kasiga alistimak icin verdik sonra kestim, suan sadece hazir olarak baby rice yiyor onuda azalttim,,dogal seyleri tercih etmeye calisiyorum..zor oluyor ama ne yapayim bir yerden baslamak lazim dimi
Allahım korusun kuzunu canımHerkese iyi haftalar arkadaşlar,
C.tesi akşam bebeğimi yatağımıza koydum koymaz olaydım, 1dk. içinde arkamı dönmemle
yerdeydi ve yerler parke, altüst oldum resmen, hemen başına buz koydum, soydum kemiklerini elledim,
görünürde bişey yoktu,çok ağladı korkudan olmalı. Uzun süre uyutmadım,sakinleştirdim ama 2 gündür ben sakinleşemiyorum.
Çok üzüldüm, mahvoldum resmen,masum savunmasız yavruma nasıl yaptım bunu. Eminim herkes çok dikkatlidir ama nolur yinede benim gibi 1 anlık dalgınlık kurbanı olmayın...
Kızlaar haftaiçi 7-8 tane komşu gelecek bebek görmeye.
biz de biz de öyleyiz yavrukedicimkizlar ya guluyorum ama biryandan da cok stres ve sikinti basiyo ek gida meselesi germeye basladi beni
Hicbirsey yok
bu ek gıdanın bu kadar zor olacağını kimse tahmin etmiyordu heraldeÖzledim sizleri.yürekten söylüyorum bunu
Azraece; Kaybolma he sakın biryerlerden.çok alıştım sana da,ecoşa da
Biyolog;Senin diyette ekmek var gördümmm onuuu.Bizim karatayda ekmek,hamur,tatlı hiçbirşeycik yok.bol protein patlaması var.Bakalım 1 hafta dayanabilirsem iyi hissedersem devam.yoksa diyetisyen yolunu ayın 22sinde tutup resmi diyetimi ilan edeceğim::::::::::
Zada; Cnm görüşemedik ya neyse arayacağım ben seni
Plannerim; Tatlı anne iyisindir inş.Bu iş güç zor valla.Sabah 09:20de geldim.yine laf sokuldu.Hay Allahım yaa.Kv. yoktu sabahtan anneme teslim ettim.1,5 yasındaki yeğenim de hasta.tekrar kızımı hsta etmez inş.Zeynep Ada nasıl cnm,keyfi yerinde mi?
İlkim81; maşallah bakıyorum hiç boş bırakmıyorsun burayı.tebrik ederim sekerim yaz yaz :
Tatlıcadı; Adamım Tarık Buğrayı da öperim o yumurtalı dudaklarından.parkelere de çıkarmış.Yaren Nuru da parkelerden topluyorz
Dilekmete; Koca gittiiiii Alah kavuştursun cnm.Nurumuz da iyidir inş.Buluşma h.içi demişsin ama ben buluşamam ki
Çiçek_çiçek,babyceren,ecesuelif,şekerim_şerbetim,cenera,uğurböcüğüm,papatya2507 ve adını unuttuğum bacılarım hepinizi çokkkk öpüyorum.umarım keyifler yerindedir.Resimlerinize de bakamadım yaa çok da merak ediyorum aslında ama zaman ah su zaman .
Kızlar Yaren Nurun keyfi yerinde ama antibiyotiğimiz,ağız ve burun damlamız var.Dün antibiyotiği içmemekte ısrar etti.saati geçmesin diye zorla ağzını açtık ve şurubu verdim ama aslaaaa bir daha yapmam o kadar pişmanım ki 2-3 sn. hareketsiz kaldı.Kaldırdık salladık.biraz öksürerek kustu.Çok ama çok kötü oldum.Ne yapacağız biz böyle ya.İlaç vermek dert vermemek ayrı dert.Çok moralim bozuldu dün akşam.Ayrıca ek gıda olayı kabus sabah kahvaltısı ve meyve harici yoğurdu çok seven kızım yoğurt yemiyor,püre yemiyor benim elimden ama kv.den yiyor.Neden olabilir ya bir yorum yazıverin .Çok moralim bozuluyor ağladım dün akşam
kanıt gibi olduuuuu
tek tek çekti sepetten
Asya yine yürüteçteee
daha çok küçük değilmi
turuncu geçmiş olsun kusma çok zor gerçekten de benim oğlumda doğumdan sonra 2 ay kustu bızde motilium kullandım ama dedığın kullandıgı zamanlar bıle 1-2 kere de ols kusuyordu ikiz olduklarından dolayı süt yetmediğinden mama veriyorduk biberonları 2-3 günde bir kaynatıyordum bir arkadaşım hergün kaynatmamı söyledi onun ogludu bır donem kusmus içinde oluşan bakteriler bazı çocuklar alerjıye neden olabılıyormus.suanda hergün kaynatmıyorum ama kaynattığım dönemden sonra kusması bitti . kaynatıyormusun bilmiyorum ama istersen yemek için kullandığın malzemeleri hergün kaynat belki sizin kusmanızda düzelir uzun suredir size yazmaya fırsat bulamıyordum ama kusma olayını duyunca hemen bizim kurtuldugumuz yöntemi hemen sana yazmak istedim.
Turuncu kayra nın kilo alımının az olmasına şaşırdım..resminde kilo almış gibi görünüyordu..
Sağlık olsun.önemli olan sağlıklı olmaları hasta falan olmasınlar sağlıkları yerinde olsunda önemli olan o..
Dediğin gibi çokta hareketlendiler artık bunan sonra iyice azalır kilo alımları..
Bu arada bende Tarık buğrya bizim yemeklerimizden yiyebileceği şeyler olunca tuz ve salça öncesi ayırıyorum gayet güzel yiyo:)
Canım ben kuzuma bisküvi yapıcam ama evde tam buğday unu,yulaf unu,kepekli un var...bu unların hangisini kullansam acaba:26:yoksa hepsinden mi karştırsam bilemedimbilgin varsa bi el at canım ya
Özledim sizleri.yürekten söylüyorum bunu
kanıt gibi olduuuuu
tek tek çekti sepetten
Asya yine yürüteçteee
daha çok küçük değilmi
turuncu
çatkapı olmuştuuuuuu
haşlanmış patatesss
keklerim meşhurdur
Tatlım,kedi dillerini al sütlü kahvede ıslatıp kup bardaklara yerleştir ,üzerine herhangi bir kuruyemiş serpiştir sonra evde hazırladığın labneli kremayı(veya hazır toz puding al pişir sonra labne ekle)dök,ardından gene kedi dili kuru yemiş ve krema.En son ise üzerine kakao serpiştirip buzdolabında 1 gece beklet.Dilersen kedi dillerini tek kat yapabilirsin.Bu tarife KEDİ DİLLİ TİRAMİSU deniyor.
iyi akşamlar millet :))
nasılsınız, umarım hepiniz iyisinizdir, hastalıklarla boğuşuyoruz biz
önce kızım derken haftasonu babası ile uğraştık, iğneler antibiyotikler fln
onun geçti, ben bu sabah boğaz ağrısı ile kalktım
işyerinde ıhlamur kaynattım
şimdi de ballı sütümü içiyorum
inşallah hasta olmam, yoksa evin ahalisine kim bakacak :2: :))
burayı da takip edemedim, bakim ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?