Gecmis olsun cnm, benim adamda nerde virus var disarda toplar getirir eve ve evde sira ile hasta oluruz..bu bizim oglaninda zaten rahatsizligi virustik di ve kaynagi kim olabilir sence ..tabili mustakbel esim,,umarim tez vakitte iyilesirsiniz,, ailecek sifa bulmaniz dilegiyle
acıklamalı fln harıka kek tarıfı verdım kızlarrr
telden zar zor yazdım hata verdı sınırlendım
yarın pcden yazıım barıııı ıns acele degıldır tarıffff
yok yok yarın da olur valla yılbaşı partısı için yapıyım ddim değişik şeyler arıyodum da iyi oldu
buarada herifum gitti ah ahhh yatakta bacaklarımı gerdim elimde tablet. kötü oldu beeeeee
valla benim kızda nerdeyse açık açık baba dede diyo diyorum acaba ses olarak denkmi geliyo da çıkartıyo. ama senin bu yazdıklarından sonra kanaat getirdim bilinçli diyoKızlar hafta sonu Tarık Buğra nın sesine dayanamayıp yanımıza gelen doktorun bana söylediklerini aktaracağım sizlere
Tarık Buğra mama, baba son bi kaç gündür dede,dada,heveee diyoo heve dediği zaman bende hevee he ve ve diyorum lal olmuş gibi bi sürüde anlamsız heceler çıkarıyor doktorda bunları duydu ve yanımıza yanaşdı sevmek için
Kendini tanıttı bu zamanlarda bol bol konuşun.. Söylediğiniz kelimeleri hece hece üstüne bastıra bastıra tekrar edin dedi..
Yemek yedirirken oğluma gü zel ma ma diyerek mamasının içinde neler olduğunu anlatın dedi
Yemek yemediği zaman zorlamayın yemekten soğumasına sebep olursunuz dedi
Bu zamanda anne sütü hala ön planda olmalı ilerleyen aylarda anne sütünü azaltarak ek gıdayı arttıracaksınız dedi
Yemeklerinde ana malzemeler havuç,patates,kabak olacak şekilde farklı sebzeler ekleyerek kombin yapabilirsin dedi
Yeşil yapraklı sebzelere çok fazla su koymuycakmışız ne kadar su koyarsak vitamin kaybı fazla olurmuş kendi suyuyla pişmesi yeterli olurmuş
Et ve kemik suyunu kullanma Demir ve protein etin kendisindedir etin kendisini kullanman yeterli dedi
Et kullandığın yemeklere yağ kullanma dedi etteki yağ yeterli dedi
Meyvelerden portakal için biraz daha beklememi söyledi
Pişik problemi olduğu zaman ıspanak,portakal verme dedi..diş çıkarma döneminde bebeklerde pişikte görülebiliyomuş
İshal olduğu zaman kayısı, ıspanak,kereviz,üzüm verme dedi
Sabah kahvaltısında kuru meyveler kullanabilirsin dedi çekirdekler siyah üzüm kullanmıştım ben çekirdeğini çıkararak kullanılabilirmiş kuş üzümü kahvaltıda ve muhallebide kullanılabilirmiş
Muhallebi yerine kefir verebilirsin dedi:26:
Eczaneden veya aktardan mayasını temin edip kendin hazırlayabilirsin kefir bağırsağı güçlendiren bakterilere sahipmiş yoğurttan daha faydalımış kafiri tavsiye ediyomuş:26:
Pekmez olarakta dut pekmezi ve keçi boynuzu pekmezi öneriyormuş
Tarık buğranın kilosu fazla diye muhallebi vermediğimi söyledim boyuda uzun irmik ve tahıllarla hazırladığın muhallebiyi verebilirsin
Dişlerine baktı 2 dişi yoldaymışbirine 1 hafta diğeride ilk dişi çıktıktan 1hafta sonra çıkarmış
Ben bunları yazarken kuzucum 3kez uyandı
Daha yoğurt yapıcam denemelik lor yapıcam bakalım yapabilicem mi..
Çamaşır katlıycam bu saatte öğlen yetiştirmedimm
Sonrada duş alıcam hoopp yatağa
valla benim kızda nerdeyse açık açık baba dede diyo diyorum acaba ses olarak denkmi geliyo da çıkartıyo. ama senin bu yazdıklarından sonra kanaat getirdim bilinçli diyoçunku ben sürekli hece hece ba ba de de diyorum oda ağzımın içine bakıyo resmen
senin herifine gelince ne güzel diş çıkartmaası yakın bizimkinde hiç bişy yok geçenlerde bi akrabaya bahsettim diş buğdayı için herşeyi hazır nur'un bi tek dişi kaldı diye oo dedi benim oğlan ilk dişin 13 aylık çıkardı yuhh demekki bekleme ihtimalimiz var
Euheuheuhe şekerim kötü oldu bee diyosun ama bacaklarını germişsin eline tabletide almış keyif yapıyosun
Allah kavuştursun canım al sırma saçlı Nur U yanına Miss gibi uyuyunn
Yerim onu ben demek Nur da başladı konuşmaya
Artık dillendiler yaa ciddi ciddi büyüyorlar
Bende gün içinde konuşuyorum dediğin gibi ağız hareketlerime bakıyo bazen dudakları şekilden şekile giriyo taklit etmeye çalışıyor
Benim herif çok güzel tosss yapıyo teyzesi gel sanada yapsın
Bu arada benim yeğenimde 1 yaşında çıkarmıştı ilk dişinisen dişi görmeden erkenden hazırlıklara başlamışsın
İnş fazla bekletmez dişiniz sizi
valla benim kızda nerdeyse açık açık baba dede diyo diyorum acaba ses olarak denkmi geliyo da çıkartıyo. ama senin bu yazdıklarından sonra kanaat getirdim bilinçli diyoçunku ben sürekli hece hece ba ba de de diyorum oda ağzımın içine bakıyo resmen
senin herifine gelince ne güzel diş çıkartmaası yakın bizimkinde hiç bişy yok geçenlerde bi akrabaya bahsettim diş buğdayı için herşeyi hazır nur'un bi tek dişi kaldı diye oo dedi benim oğlan ilk dişin 13 aylık çıkardı yuhh demekki bekleme ihtimalimiz var
Günaydın millet sabah sabah bir ben varım. Ben de uyumak istiyoruuuuuuuuuuuum.
kızlar bu kış hepimiz için çok zorlu geçeceğe benziyor diş, ek gıda ve soğuklar bizi çok zorlayacak. lillac eşine de sanada geçmiş olsun. babamdan fırça yedim bu akşam:)) dün akşam için kocan gitti attın bilgisayarın önüne hemen kendini bizi görmedin dedi. anam herkes bana karşı kız kardeşim de bilgisayarı kaptım diye söyleniyor geldiğimden beri:))
yok yok yarın da olur valla yılbaşı partısı için yapıyım ddim değişik şeyler arıyodum da iyi oldu
buarada herifum gitti ah ahhh yatakta bacaklarımı gerdim elimde tablet. kötü oldu beeeeee
Günaydın millet sabah sabah bir ben varım. Ben de uyumak istiyoruuuuuuuuuuuum.
Özledim sizleri.yürekten söylüyorum bunu…
Plannerim; Tatlı anne iyisindir inş.Bu iş güç zor valla.Sabah 09:20’de geldim.yine laf sokuldu.Hay Allahım yaa.Kv. yoktu sabahtan anneme teslim ettim.1,5 yasındaki yeğenim de hasta.tekrar kızımı hsta etmez inş.Zeynep Ada nasıl cnm,keyfi yerinde mi?…
Günaydın kızlar
Oğluşu sabah uykusuna yatırdım.Daha doğrusu yatağına bıraktım ve oynaya oynaya uyuyakaldı.Sonra ben biraz ortalığı toparlarken ses yapınca 15 dakika uyuyup geri uyandı.Ben de 10 dakika uğraşıp tekrar uyuttum kendisini ve sonraaaaaa acı gerçekle karşılaştım.
Kakasını yapmışşş.
Uyandırsaaam çok uykusu olduğu için huysuzluk yapacak,ağlayacak ve geri uyumayacak.Bir sonraki uyku saatine kadar bana işkence yapacak.
Uyandırmasam pişik olacak diye korkuyorum.
Napsam bilemedim :44:
Günaydınnn.
Ben de uyumak istiyorum amaa maalesefff.Sabah 6.da dikildi bizimki ayağa.
Uyanır uyanmaz yüz üstü dönüyor,yatağın korkuluğuna bağlı olan uyku setini aşağı çekiyor ve bir süre bizi izliyor.Sonra mööööööööö diye seslenip beni uyandırıyor.
Günaydın kızlar
Oğluşu sabah uykusuna yatırdım.Daha doğrusu yatağına bıraktım ve oynaya oynaya uyuyakaldı.Sonra ben biraz ortalığı toparlarken ses yapınca 15 dakika uyuyup geri uyandı.Ben de 10 dakika uğraşıp tekrar uyuttum kendisini ve sonraaaaaa acı gerçekle karşılaştım.
Kakasını yapmışşş.
Uyandırsaaam çok uykusu olduğu için huysuzluk yapacak,ağlayacak ve geri uyumayacak.Bir sonraki uyku saatine kadar bana işkence yapacak.
Uyandırmasam pişik olacak diye korkuyorum.
Napsam bilemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?