Canım uyusun diye değiştirmek istememiştim ama size yazdıktan 5 dk sonra uyandı bizimki
İlk günler kayra o uyku setini aşağı indirmeye çalışırken uyanıp eşimle onu izliyorduk:))
Böyle hızlı hızlı nefes alıyor,arada bir bizim kafaları görünce daha bir heyecan ve hırs yapıp uyku setine yapışıyordu.Bazen fazla indiremediğinde kafasını olabildiğince yukarı kaldırıp bizi görmeye çalışıp ordan çığlık atıyordu :))))
Şimdi iyice ustalaşmış,bir eliyle indirip diğer eliyle korkuluğu tutup bizi seyrediyor
Aslında Kayrayı hiç yanımda yatırma taraftarı değildim ama bir türlü odasını ayıramadım.Bunun en büyük sebebi düzensiz gece uykuları.Mesela şu aralar sadece acıkınca uyanıyor ama bazen oluyor ki bir gecede 20 kere kalkıyor.Her seferinde odasına gidip gelmek çok yoruyor.E kanepe falanda yok ki yanına kıvrılsam.:))
Bakalım 1-2 ay daha bu şekilde idare edelim diyorum ama bizimle uyumaya alışmasındanda korkmuyor değilim hani.
Nerden öğrendiyse heyecanlandığında mö'leyip duruyor :))
Senin fındığın saat kaçta yatıp kalkıyor ?
Normaldir herhalde :)).İnan bir günleri diğer günlerini tutmuyor.Planlı ve programlı yaşamaya seven ben artık herşeyi akışına bıraktım :)).Kayra ile beraber an'ı yaşıyorum
canım ben senin davetini kabul etmiştim :44:
hatta şuan arkadaşım görünüyorsun.Acaba senin listende 2.sayfada olabilirmiyim ?
Senin oğlan tam evin delikanlısı olmuş.Saat kaç olmuş hala uyuyor :)).Şaka bir yana gece uykusuna yattığı zaman kaç saat uyuyor ?
Kayra bu araların evin danası oldu :)Benide inek sanıyor herhalde.Akşama kadar mööleşiyoruz evin içinde :))
Aslında bu mööönün sebebi biraz da ben oldum herhalde.Bir ara termosun kapağına ağzına dayayıp garip sesler çıkarıyordu.Ben de aldım elime bööö bööö yaptım ve ona verdim.Bizimkide böö yerine mööyü öğrenmiş o sesi çıkarıp duruyor :)))
Ama karıştıracağı bir yer gördüğünde ki çıkardığı ses "ooooooooo" oluyor.Hele bulaşık makinasının kapağı açılmasın.Oooo layarak geliyor yanıma hemen :)))
ımmmmm nefisssss !!
Son olarak bu miktar ile kaçtane cupcake çıkıyor ?
ay piştikten sonra tereyağıda koydum
öyle heyecanlıyım ki yazmayı unutmuşummmm
inanabiliyormusunuz Asya ilk defa sebze yediii
Merhaba turuncu,uzun zamandır takip ediyorum ve çabalarını takdir ediyorum.Bişey sormak istiyorum sana,ben de oğlumu yanımda yatırıyorum 2 aydır,önce bizim odamızda park yatağında yatıyodu ama gece çok sık uyandığı için kaldır geri koy belim ağrıyodu,bide Adem Güneş i dinliyorum o da 2 yıl yanınızda yatırın diyo okadar yatırmam ama yinede yaşına kadar yatırmayı düşünüyorum.Arada kafam karışıyo,Sen bu konuyu hiç araştırdınmı,sordunmu birilerine deneyimin varsa diye fikir almak istedim
kızlar, beni düşünen merak eden arkadaşlar iyiki varsınız..
bugün yine boğazım ağrıyordu ama işe gittim
çaylar pastiller tam geçmedi, biraz da halsizlik var üzerimde sormayın
kolumu kaldırasım yok
inşallah başka bişeyden dolayı değildir bu durum:26:
Beyzayı da tutabilene aşk olsun
ben getiriyorum salona, o gidiyor arada çekmeceleri portmantoyu karıştırıyor
saldım çayıra artık :))
hepiciğinizi ve bebişlerinizi öptümmm
erkek bebek anneleri yürüteç kullanıyomusunuz?
bugün komşumla pazara çıktım ne kadar sebze varsa aldım arkadaş:)
çocuk dedim ya yicek ya yicekkkk
neyse pırasa kabak havuç patates bir tane arpacık soğanı ve kereviz sapını pişirdim düdüklüde 15 dk:)
ardından blender yaptım içine 2 küpte tavuk suyumdan koydum:)
baktım yiyor
en azından diğer diğer sebzelerdeki gibi ağzını kitlemedi
koydum bardağa içirdim heuheuheueheu
bizim kız bardaktan su çmeye alıştı ya çıldırıyor bardağa
hem hiçbiryere dökülmedii hemde üstü başı batmadı hemdeeeeeeeee
bir çay fincanı çorba cukkkk mideyeeeee
bebeği zorla yiyenler bardak yöntemini deneyebilirsiniz size müjde vermek için alelacele yazdım
kendimi çok muhteşem hissediyorummmmmmmmmmmmmmm
17-18 adet çıkıyor tatlım
Cuma gününün misafir menüsü :
su böreği,kuru patlıcan ve biber dolması,sarımsaklı yoğurtlu kapya biber,milföy külahında muhallebi,vişneli damla çikolatalı cupcake.
Sizce nasıl menü ?Şunuda ekle veya şu olmamış dediğiniz şeyler var mı ?
Mesela sarımsaklı yoğurtlu kapya biberi mi yapsam yoksa tavuklu yoğurtlu salata mı ?
Uzun zamandır misafir ağırlamadığım için körelmişim iyice :))
Cuma gününün misafir menüsü :
su böreği,kuru patlıcan ve biber dolması,sarımsaklı yoğurtlu kapya biber,milföy külahında muhallebi,vişneli damla çikolatalı cupcake.
Sizce nasıl menü ?Şunuda ekle veya şu olmamış dediğiniz şeyler var mı ?
Mesela sarımsaklı yoğurtlu kapya biberi mi yapsam yoksa tavuklu yoğurtlu salata mı ?
Uzun zamandır misafir ağırlamadığım için körelmişim iyice :))
valla iyi fikir kız azcık bi fön attirtiyim benim kıza en iyisitünaydınn..Tarık Buğra hala uyuyooo
tabii o uyuyunca bende uyumuşummdaha uyanıcakta kahvaltı yapıcakta ohoo yine arada bi öğün atlıycak..
ben meyveyi atlamayı tercih ediyorum onuda sonrasında yoğurduna ekliyorum az oluyo ama napim:18:
gece lor peyniri yaptım ve becerdim çok basitmiş ilk önce ben tattım sonra uyuyan eşimi uyandırdım ve tattırdım tadıda güzel oluyomuş bundan sonra sık sık yaparım yavruma ben kendi ellerimle bi şeyler yapıp yedirdiğim zaman çok mutlu oluyorum
bu arada ben hafta sonu tartıldım 1 kg vermişim :124:kızlar resimlerimi gördünüzz ben şu anda hamileik fotoğrafimdaki gibiyimsadece göbeğim yok..
sizce ben çok mu şişmanım?az mı şişmanım?
nagihan özledik şekerim senii..fazla özletme kendini arada bi uğra buralara çok boş bıraktın ama olmaz kiiii..ayrıca resimlerini koyda sarışın bomba görelim
kızlarla buluşmanızda hanım ağa gibi yayılan yarennuru ve seni öpüyorumm
turuncu Kayranın mööööö yapmasına çok güldüm yaa..yerim onun ağzını yüzünüü..nerden bulup çıkarıyolar bu sesleri anlamıyorum
beste aaaaaa diye bağırıyomuş..sinirli ergenler gibi
benim ki heveee yapıyohepsinden ilginç ilginç şeyler duyoruz çok şekerler yaa
canımm ben cici için çok uğraştım suratıma patlatıp duruyodu..yaparken izliyodu ama uygulamada hafif bir tokat olarak geri dönüyodu
aradan bi kaç hafta geçtikten sonra cici yap oğlum dediğimde yapmıştıbende şimdi alkış öğretiyorum sağ eliyle sol elinin üzerine vuruyo
çok hamarat hatunsun kurabiyeler,tütülerr nasılda tatlı olur kız çocuklarının tütülü eteklerine bayılıyorumm
kızz senin kızı kuaförede götürebilirsin saçı çok yaa
Hayırlı olsuuuunnn
Afiyet bal şeker olsun kuzuma.
Bu çay bardağı yöntemini ben de seviyorum.Gün içerisinde biberon almadığı için çay bardağı ile rahatça besleyebiliyorum.
Bebeği kaşığa tepkili olan annelere ben de tavsiye ediyorum bu yöntemi.
valla iyi fikir kız azcık bi fön attirtiyim benim kıza en iyisi
oleyyy valla sonunda yedi minik sıpaa hade gözün aydın şekerim
selam kızlar bişey sormak istiyorum...6.ay kontrolümüzde doktor 7.ay geldiinizde kan tahlili yapıcaz rutin kontrol dedi....siz yaptırdınız mı?ve büyüklerdeki gibi damardan mı alıyorlar....offf hiç içim dayanmıyor bebeğime kıyamıyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?