2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm sagol ikram etmis kadar oldun, dusunmen yeter
Peki sen icini kavurmuyormusun,yani bu zeytinyagli oluyor dimi simdi...maydonoz yerine dere otu koysam nasil olur sence,zeytinyaglilara iyi gidiyor galiba

Bu ara kullaklar cok iyi olmus,ne becerikli hatunlarsiniz siz masallah

kakaoya ve çikolataya doymak için güzel bir tariff :))

ben de buna benzer bir tatlı yapıyorum
elma ve havuçları rendeliyorum (genelde değerlendirmek için ne kadar varsa)
varsa kuru uzüm de ekliyorum
şeker ve tarçın
1 paket kakao
ceviz
petibör bisküvi ufalanmış

kıvamını top yapabileceğim sertlikte ayarlıyorum
yuvarlayıp hindistan cevizine batırıyorum
meyveli oldukça hafif bir tatlı oluyor
çoğu zaman ziyan olabilecek meyvelerim değerleniyor :))

turuncunun külahı, biyologun cupcake i de süpermişş

kızlar berbat bir gün geçirdim. dün akşam yattıktan sonra kötü oldum hem kusma hem ishal. sabah berbat bir halde uyandım annemde hastaneye gitmek zorunda mı eceyle öğlen olmak bilmedi o halde. annem gelince yatayım dedim 1 saat yatmışım wc ye kalktımki sağ gözümü açamıyorum bildiğiniz şişmiş kapanmış göz birde morumsu. annem gördü telaşlandı kadın. komşumuzu aradık onunla hemen acile gittik. alerjik de olabilir mikropta kapmış olabilir dedi ilaç yazarken emziriyorum deyince yapacak birşey yok kendi kendine geçer o zaman dedi doktor hanım. o şiş gözle tekrar eve ama elim ayağım titriyor. akşama kadar yattım koca gün sadece bir tostla duruyorum sütümde gidecek diye üzülüyorum. gözüm bayağı indi de hiç aklıma gelmedi öyle bir resmimi çekeyim :))

Cnm cok cok ama cok gecmis olsun, hay allah aksilige bak sen, goz morarmasi ve isalla birlikte olmasi cok degisik bir durum...Allah sifa versin cnm tez vakitte iyilesmeni dilerim

Kv gelmis kocamin yanina biraz sohbet etmisler vs cikmis ben dayanamayip aradim anne niye gelmedin diyebiliyorum bazilariniz bana kiziyorsunuz ama iyilik yap denize at demisler ya ben hem o iyiligi yapan hem deniz hemde baligim iste karisik birsey yani neyse bana iyi olan herkese iyiyim yani ama tersime gelince isler karisiyor akrep oluveriyorum o zaman

Canim fis fis kayikci cok oynuyormusunuz saka bi yana gercekten oynadiginiz oyunlari iyi secin bazen bebelere reset atmak gerekiyor unutturmak icinde ilgilenmemek degilde ona yapmamasi gerektigini tatli bir dille anlatmak goz temasi kurarak anlatmak gerekirse kizmak ama kizdiktan sonra sakin gulmesen yanindayken yapiyor ama bi anlik boslukta Allah korusun ativerir kendini ufffff dusuncesi bile kotu
Sizee gecmis olsun hayatim enes im hasta olmus yavrummmm benim yaaa okiste ayni balgam var ama oksurmesi iyi diyor dr lar hayatim bizede kultur verdi sonuc yarin cikacak bu arada kizlar dun benilk kez birsey gordum hastanede kizin bilegine bir bant takip cigerdeki oksijen mikatarini olctuler yaffff sastim kaldim vallaaa:44:

Eki Görüntüle 574683
Kızlar biri benim kızıma şu ilk resimdekinin aynısından yapabilir miiiii???Lütfeeeeen...
pinarcim kolay birseye benziyor hangi siteden aldin sekerim bakalim zorlamazsa hem okise hem doga ya yapayim yani elimize yapismaz yaaa

Eki Görüntüle 574683
Kızlar biri benim kızıma şu ilk resimdekinin aynısından yapabilir miiiii???Lütfeeeeen...

Ölçüleri olursa yapabilirim canım çok güzellerimiş

Geçmiş olsun canım ya aksilikler hep üst üste gelmiş
Yalnız gözüne çok şaşırdım birden nasıl o kadar şişmiş
Ilık suyla pansuman yapmayı dene canım belki iyi gelir

kızlarr iyi geceler herkeseee

foto ekleme çılgınlığım devam ediyor vee yeni fotolar ekliyorumda albümüme ondan sebeb bu saatte forumdayım eklensınde gıdıp yatayım yahuu hepinizeeee iyi gecelerrr şekerlerrr

kızlar hepinizi özledim, yazdıklarınızı merak ettim..
ara sıra girip resimlere baktım..
maşallah mayıs anneleri olarak bebeklerimizin güzellikleriyle övünürken bide baktımki annelerin hepsinin maşallahı var:)
hepiniz taş gibi hatunlarsınız yani daha ne diyim..
bende inşallah yarın eklerim foto fırsat bulursam..
kayınvalidemlerdeydik 1 haftadır o nedenler giremedim.
zaten uzun zamandır giremiodum ama artık daha sık girmeye çalışcam.
azra saolsun hep kucak kucağa olalım istiyo.. ki eminim herkes aynısını yaşıyordur.
fırsat bulup sıksık girenlere hayranım.
güzel bir banyo yaptım, şimdide güzel bir uykuya gidiyorum.
hepinize iyi geceler, sevgilerr

merhaba kızlar ben sizleri sürekli takip ediyorum ama pek birşey yazmadım şimdiye kadar benim oğlum 14 mayıs doğumlu yaniiii mayıs annesiyim sizler gibi.yukarıda arkadaşlardan biri kereviz çorbasından bahsetmiş belki birçok kişi benim gibi pek sevmiyor olabilir ancak bugün 2.kez yaptığım çorba hem tat olarak güzel oluyor hemde besleyici denemek isterseniz
bu arada oğlum çok sevdi bebeklerinize denemeenizi tavsiye ediyorumm
1 patates 1 soğan 1 kereviz 1 havuç hepsini rendeledim düdüklü tencereye koydum 1 potakal yarımda limon suyu ekledim birazda kıyma attım içine zeytin yağı ve teryağı ekledim ve kaynamaya başladıktan sonra 15 dak pişirdim sonra blenderdan geçirdim bir kase yoğurdu çırpıp içine yavaş yavaş karıştırarak ekledim kıvamı sulu ise yoğurda 1-2 yemek kaşığıda un ekleyin ve 2-3 dakika daha kaynatın
afiyet olsun ...

Planner sen bu mesajımı biliyorum ki sabah okuyacaksın
Belkide şu anda yatağında mışıl mışıl uyuyorsun
Fakat bana nasıl bi işkence yaptığının farkındamısın
Uykumu kaçırdınnnnn
Bu gece zeyno kesin rüyalarıma giricek
Mesajım çok ciddi yazılmış gibi gözüksede gülerek yazdım
Şiir gibi oldu
Öpüyorum zeynoyu

Aynen canim
Ben Avrupa.da carpisma test laboratuarlarinda bulundum
Testleri izledim
Videolardakinden cok daha korkunc hissettim
Allah korusun evlatlarimizi
Yarin siparisi gececgiz insallah renk sorgulatiyoruz
Turuncu!!!
Yataktan kalktim
Esim yarin sabah ise gotursun diye hazirladigim sandviclerden birini yedim!
Ve hala cilginca agzim sulaniyor!
Allahimmmm mukayyet ol aklimaaa

aminn canim ama ben en dogru olani kismina katilmiyorum
O kisim bebege ve sartlara gore degisir
Omer cok sukur hicbir gece aglamaktan perisan olmadi
Biz usenmedik her seferinde sarildik koklastik biraz yanimizda yatti ama yine yatagina dondu
Hastalandiginda yere yatak yaptim beraber uyuduk
odasina o kadar aliskin ki mutlu ve huzurlu olmasa uyandiginda yarim saat yataginda oynamaz diye dusunuyorum
Ben aliskanligin herturlusune karsiyim ve evim 1+1bile olsa bir sure sonra yatagini ayri odaya tasirdim
Ayri oda olsun diye cocugu ziyan etmek ayri birsey tabi
Sirf oda ayirmak icin Ferber yontemiyle ugrasip cocugu dakikalarca aglatan aileler var

Sen yazinca birden kendimi sorguladim ve icim cok sukur rahat
Hepsini sana ithafen yazmadim bu arada Lillaccim konu acilmisken yazdim sakin yanlis anlasilma olmasin fikrini soyledigin icin sevindim cunku yanlis yapiyor olsaydim degerlendirme gorme firsatim olurdu sagol canim

bende odayı ayırmayı düşünyorum bu ay bu ay derken gelecek aya attım yine yanımdaki yatağa sığmıyo artık:26:

olaya duygusal bakıyorum ama dedğin gibi ayırmak kendi özgüveni içinde iyimiş

Günaydın herkese,
Dun gece sayenizde sabaha kadar kızımı yürütece koydum,
bende yoğurt mayaladım kızlar Arada da gidip gidip kuru patlıcan
yiyorum! Düşünün artık nasıl etkileniyosam yazışmalarımızdan
Sabah eşime anlatıyorum rüyamı, sen üstünü mü açtın gece dedi

Hepinize güzel günler diliyorum

yağmurdanmı korktu acaba?:26: benimkide bazen durduk yere sinirlenip ağlıyor hele kendini arabadan atmak istemesi beni kokrutuyo bağlıyorum bağlayıncada çok sıkılyo

çok geçmiş olsun azraececim
neden olduki acaba, çok güzelsin nazar mı var sende bakim
bir güzel oku üfle kendini canımm
sütün de gitmez hemen, öyle düşünme lütfen :))

en doğru derken genel manada dedim canım
her anne hassas olamayabilir, ama hassassa ayrı odadayken de çok iyi anlayabiliyorsa bebeğini
onda da sıkıntı yok
senin Ömeri ne kadar önemsediği biliyorum
bu benim fikrim tabi, önemli olan ebeveynlerin birşeye körü körüne bağlanmayıp, gözlemleyip kendine uygun olanı bulması
bu devirde çoğu anne çocuğu ile çok ilgili gibi görünse de ben ilgisiz de çok anne biliyorum
ben kızımı şuan ayrı bir odaya koysam ağlasa altından mı açlığından mı ne kadardır ağlıyor anlamam heralde
onun için benim için şuan uygun değil gibi
hem her ağlamasına baktığımda söylenmez
çoğu zaman uykuya geçmekte zorlandığından 5 dk ağlamasına müsaade ederim
uyursa uyur uyumazsa gider sakinleştiririm
herkesin düzeni ayrı tabi, kimseye bişey diyemiyorum :))

günaydın herkeseee güneş kadar aydınlık ve sıcak bir gün olsun hepimiz için

canım neden böyle yaptıki ya dışarı çıkmayı sever bebekler hep ama normaldede dışarı çıkınca memnun olmayan bebeklerdenmı senın mınnoş yoksa o anlık bir sıkıntısı vardı belki, belkide hiçbişeyi yok canı sıkıldı çığlık atmak istedi valla herşey beklenir bu akıl küplerinden şekerimm

Benim yeğenim yapıyordu bi ara gerçekten tehlikeli bir hareket sen arkasına yastık koy canım. Bir de görmezden gelmeyi deneyin isterseniz zamanla unutur bence.

evet çok tehlikeli gerçekten ya inş unutur biranönce ya korkutuyor bizi

canım çokk geçmiş olsun boyuna ve kılosunada maşallaah gayet iyi mınnoşun ya ne zayıfı bizim milletimizden iyi mama satış temsilcisi olur hee, biranönce iyileşir inş sarı şekerimizz

turuncuu sabah sabahhh nasıllll canım çektiii ayy normalmi bu saatte acabaa:26: eline sağlık çok güzel görünüyorlar tarif bekliyoruz canım ona göreee

canım çok çok geçmiş olsun ya gözdeki problem çok hassas bir konu inş iyileşirsin hemen canım ececik üzülür sonraa, iyi bak kendine

canım sen akrep burcumusun? buarada evet biz çok fısfıs kayıkcı oynuyoruz ya hatta fış fış deyince sallanmaya başlıyor zeynoo bakk bunu düşünmemeiştim hiç şekerim acaba oyunmu istiyor bu mınnoş öyle yaptığı zamanlarda bu oyuna ara verme zamanı gelmiş sanırımmm:26:

canımm evet sabah okuyorummm gördünmü zeynomu rüyanda söyle bakııımmm ahh ahhh onları yükleyim diye gecenin kaçında yattım ya benim rüya görecek bile zamanım olmadı şekerimm bizde seni ve esmer yakışıklı oğluşunu kocamannnn öpüyoruzzz

Geçmiş olsun tatlım o nasıl hastalık öyle dayak yemiş gibi:))
Canım benim çok sağol bir arkadaşım face me göndermişti,ben de beğenince sizlerle paylaşayım dedim.Düşünmen yeter yapmış gibi oldun.

Tatlım benim yapmış gibi oldun,çok düşünceli ve incesin.Ölçülerini bilmiyorum çünkü facemde gördüm.Öptüüüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…