canım biz 6.5 aylıkken yaptırdık geçen hafta yani, rutinmi bilmiyorum ama bizde demir eksikliğini görelim diye istemişti doktorumuz ve parmağından kan alıyorlar canım çok ağlamadı benim zeynom
erkek bebek anneleri yürüteç kullanıyomusunuz?
ay piştikten sonra tereyağıda koydum
öyle heyecanlıyım ki yazmayı unutmuşummmm
inanabiliyormusunuz Asya ilk defa sebze yediii
Cuma gününün misafir menüsü :
su böreği,kuru patlıcan ve biber dolması,sarımsaklı yoğurtlu kapya biber,milföy külahında muhallebi,vişneli damla çikolatalı cupcake.
Sizce nasıl menü ?Şunuda ekle veya şu olmamış dediğiniz şeyler var mı ?
Mesela sarımsaklı yoğurtlu kapya biberi mi yapsam yoksa tavuklu yoğurtlu salata mı ?
Uzun zamandır misafir ağırlamadığım için körelmişim iyice :))
Kızım bugün gün boyu mızmızlandı durdu kafayı yemek üzereyken alışveriş merkezine gitmeye karar verdim(vermez olaydım). Zaten hazırlanmak evden çıkmak işkence, orada geçen zaman daha da işkenceydi. Bizim cadı önce bağırmayla başladı sonra onun yerini çığlıklar aldı. Apar topar eve döndük yolda bağırmaya devam edince acaba emniyet kemerini çok mu sıktım dedim. Ana caddede arabayı kenara çekip baktım bu arada deli gibi yağmur yağıyor sırılsıklam oldum. Derdi ne anlamadım eve geldim onunla beraber ben de başladım ağlamaya ay burnumdan geldi resmen bu da bana ders oldu eşim olmadan böyle yerlere bir daha asla gitmem.
Ohhh valla cook sevindim yaa sinemis yemiş kadar oldum yani şekerim
bende arada mamasını koydugum tası kafasına dikiyorum oyle yıyor bilmiş kızım
eşimde alışır hep tasla içmek isterse napıcaz diyor
bugun yayla corbası yapmasını soyledım anneme cok az yemiş
yarında kerevizli bişiler denesin bakalım dr seveceğini soylemıstı kerevizi ...
canım bende cok basit ama tadı harika olan bir tatlı tarifi paylaşmak istiyorum bu vesile ile
çikolatalı toplar;
Kakaolu hazır pasta keki
1 pk krema
1 pk kakaolu petibör bisküvi
80 gr lık 2 adet bitter çikolata
80 gr lık 1 adet sutlu çikolata
2 pk hindistan cevizi
Keki elinde ufala bisküvileri mikserden geçir çikolatalarıda erit krema ile birlikte hepsini yedirene kadar yoğuruyoruz...hindistan cevizine buluyoruz...
afiyet olsun
menünü çok begendim
milföy külahında muhallebinin tarifini ayrıca isteriz
Hiç sorma canım ya tam ergen hele bugün ergen ötesiydi.tünaydınn..Tarık Buğra hala uyuyooo
tabii o uyuyunca bende uyumuşummdaha uyanıcakta kahvaltı yapıcakta ohoo yine arada bi öğün atlıycak..
ben meyveyi atlamayı tercih ediyorum onuda sonrasında yoğurduna ekliyorum az oluyo ama napim:18:
gece lor peyniri yaptım ve becerdim çok basitmiş ilk önce ben tattım sonra uyuyan eşimi uyandırdım ve tattırdım tadıda güzel oluyomuş bundan sonra sık sık yaparım yavruma ben kendi ellerimle bi şeyler yapıp yedirdiğim zaman çok mutlu oluyorum
bu arada ben hafta sonu tartıldım 1 kg vermişim :124:kızlar resimlerimi gördünüzz ben şu anda hamileik fotoğrafimdaki gibiyimsadece göbeğim yok..
sizce ben çok mu şişmanım?az mı şişmanım?
nagihan özledik şekerim senii..fazla özletme kendini arada bi uğra buralara çok boş bıraktın ama olmaz kiiii..ayrıca resimlerini koyda sarışın bomba görelim
kızlarla buluşmanızda hanım ağa gibi yayılan yarennuru ve seni öpüyorumm
turuncu Kayranın mööööö yapmasına çok güldüm yaa..yerim onun ağzını yüzünüü..nerden bulup çıkarıyolar bu sesleri anlamıyorum
beste aaaaaa diye bağırıyomuş..sinirli ergenler gibi
benim ki heveee yapıyohepsinden ilginç ilginç şeyler duyoruz çok şekerler yaa
canımm ben cici için çok uğraştım suratıma patlatıp duruyodu..yaparken izliyodu ama uygulamada hafif bir tokat olarak geri dönüyodu
aradan bi kaç hafta geçtikten sonra cici yap oğlum dediğimde yapmıştıbende şimdi alkış öğretiyorum sağ eliyle sol elinin üzerine vuruyo
çok hamarat hatunsun kurabiyeler,tütülerr nasılda tatlı olur kız çocuklarının tütülü eteklerine bayılıyorumm
kızz senin kızı kuaförede götürebilirsin saçı çok yaa
Amin canım evet malesef bizim düzen de altüst oldu ve nedenini bilememek sinir ediyo beni. Dediğin gibi inşallah eski düzenlerine kavuşurlar.tünaydın kızlar
tatlıcadı doktorun verdiği bilgiler çok güzel gerçektende bu ay doktor kontrolünü yaptınız he:)bizimle paylaştığın içinde teşekkür edriz
biyolog demek yaramazlığa başladı kuzucuk artık her gün yeni bir vukuat anlatırız birbirimize
nagihan nasıl oldunuz canım ,daha iyisiniz inş
lillaccım geçmiş olsun sizede
yavrukediituruncu annezeynep ilkim pinarda meleğim beykoz ve diğer arkadaşlarımı öperim
kızlar 1 haftadır bizim düzen altüst olmuş durumda yemesi zaten çok zor olan oğlum uykusuda çok bozuldu
şimdi daha iyi anlıyorum yavrusu uyumayan anneleri rabbim yardımcınız olsun
benim oğlum günde 4-5 saat uyurdu şimdi 1,5 saat falan o da zorla hemen uyanıyor anlamadım sıkıntısı ne bu çocuğun
inşallah eski düzenimize geri döneriz böyle giderse yakında çok zorlucak beni
hemen aklıma biyolog ve ilkim geldi onların kuzukarıda zor uyuyodu kızlar Allah yardımcımız olsun
Beste 8 de yatıp 6 da kalkıyor canım Allahtan gece uykusu var yoksa tırlatırdım kesin.
Canım uyusun diye değiştirmek istememiştim ama size yazdıktan 5 dk sonra uyandı bizimki
İlk günler kayra o uyku setini aşağı indirmeye çalışırken uyanıp eşimle onu izliyorduk:))
Böyle hızlı hızlı nefes alıyor,arada bir bizim kafaları görünce daha bir heyecan ve hırs yapıp uyku setine yapışıyordu.Bazen fazla indiremediğinde kafasını olabildiğince yukarı kaldırıp bizi görmeye çalışıp ordan çığlık atıyordu :))))
Şimdi iyice ustalaşmış,bir eliyle indirip diğer eliyle korkuluğu tutup bizi seyrediyor
Aslında Kayrayı hiç yanımda yatırma taraftarı değildim ama bir türlü odasını ayıramadım.Bunun en büyük sebebi düzensiz gece uykuları.Mesela şu aralar sadece acıkınca uyanıyor ama bazen oluyor ki bir gecede 20 kere kalkıyor.Her seferinde odasına gidip gelmek çok yoruyor.E kanepe falanda yok ki yanına kıvrılsam.:))
Bakalım 1-2 ay daha bu şekilde idare edelim diyorum ama bizimle uyumaya alışmasındanda korkmuyor değilim hani.
Nerden öğrendiyse heyecanlandığında mö'leyip duruyor :))
Senin fındığın saat kaçta yatıp kalkıyor ?
Normaldir herhalde :)).İnan bir günleri diğer günlerini tutmuyor.Planlı ve programlı yaşamaya seven ben artık herşeyi akışına bıraktım :)).Kayra ile beraber an'ı yaşıyorum
canım ben senin davetini kabul etmiştim :44:
hatta şuan arkadaşım görünüyorsun.Acaba senin listende 2.sayfada olabilirmiyim ?
Senin oğlan tam evin delikanlısı olmuş.Saat kaç olmuş hala uyuyor :)).Şaka bir yana gece uykusuna yattığı zaman kaç saat uyuyor ?
Kayra bu araların evin danası oldu :)Benide inek sanıyor herhalde.Akşama kadar mööleşiyoruz evin içinde :))
Aslında bu mööönün sebebi biraz da ben oldum herhalde.Bir ara termosun kapağına ağzına dayayıp garip sesler çıkarıyordu.Ben de aldım elime bööö bööö yaptım ve ona verdim.Bizimkide böö yerine mööyü öğrenmiş o sesi çıkarıp duruyor :)))
Ama karıştıracağı bir yer gördüğünde ki çıkardığı ses "ooooooooo" oluyor.Hele bulaşık makinasının kapağı açılmasın.Oooo layarak geliyor yanıma hemen :)))
ımmmmm nefisssss !!
Son olarak bu miktar ile kaçtane cupcake çıkıyor ?
Ben de hep hacı yatmaz diyorum kızıma adaşlarmış şekerim.Al benden o kadar...Benimki de hacı yatmaz gibidir, hiç uyumaz...
Ağzım sulandı valla. Menü süper bir kişilik tabak daha koy şekerim ben de geliyorum. Tavuklu yoğurtlu salata yerine patates salatası da olabilir yapımı kolay. Ayy annem gelse de kuru dolma yapsa çok özledim.Cuma gününün misafir menüsü :
su böreği,kuru patlıcan ve biber dolması,sarımsaklı yoğurtlu kapya biber,milföy külahında muhallebi,vişneli damla çikolatalı cupcake.
Mesela sarımsaklı yoğurtlu kapya biberi mi yapsam yoksa tavuklu yoğurtlu salata mı ?
Biz 6.ayda yaptırdık canım evet damardan alıyorlar ben de hiç dayanamıyorum kızı eşime verip hastanenin dışına sıvışıyorumselam kızlar bişey sormak istiyorum...6.ay kontrolümüzde doktor 7.ay geldiinizde kan tahlili yapıcaz rutin kontrol dedi....siz yaptırdınız mı?ve büyüklerdeki gibi damardan mı alıyorlar....offf hiç içim dayanmıyor bebeğime kıyamıyorum.....
Gözün aydın canım yarasın kuzucuğabugün komşumla pazara çıktım ne kadar sebze varsa aldım arkadaş:)
çocuk dedim ya yicek ya yicekkkk
neyse pırasa kabak havuç patates bir tane arpacık soğanı ve kereviz sapını pişirdim düdüklüde 15 dk:)
ardından blender yaptım içine 2 küpte tavuk suyumdan koydum:)
baktım yiyor
en azından diğer diğer sebzelerdeki gibi ağzını kitlemedi
koydum bardağa içirdim heuheuheueheu
bizim kız bardaktan su çmeye alıştı ya çıldırıyor bardağa
hem hiçbiryere dökülmedii hemde üstü başı batmadı hemdeeeeeeeee
bir çay fincanı çorba cukkkk mideyeeeee
bebeği zorla yiyenler bardak yöntemini deneyebilirsiniz size müjde vermek için alelacele yazdım
kendimi çok muhteşem hissediyorummmmmmmmmmmmmmm
17-18 adet çıkıyor tatlım
kızlarr zeyno buaralar şöyle bir huy edindi; mama sandalyesinde ve arkasını dayayarak oturduğu heryerde kendini çekip çekip arkaya atıyor ama öyle hızlı yapıyorkı kafasını biyerini acıtıcak diye çok korkuyoruz ve biz zeynoo yapma kızım dedikçe daha çok yapıyor hoşlanıyoruz sanıyor heralde ama tepki vermezsek bırakıyor yapmayı nerden öğrendi bunu bilmiyorum ama fena halde canımı sıkıyor ya öyle hızlı hızlı atıyorki kendini arkaya iyiki sağlam bir mama sandalyesi var yoksa kesin onunla birlikte düşer yere okadar yani sallıyor sandalyesini off off videoya çeksemde göstersem size gülsemmi ağlasammı şaşırıyorum valla:26:
kızlarr zeyno buaralar şöyle bir huy edindi; mama sandalyesinde ve arkasını dayayarak oturduğu heryerde kendini çekip çekip arkaya atıyor ama öyle hızlı yapıyorkı kafasını biyerini acıtıcak diye çok korkuyoruz ve biz zeynoo yapma kızım dedikçe daha çok yapıyor hoşlanıyoruz sanıyor heralde ama tepki vermezsek bırakıyor yapmayı nerden öğrendi bunu bilmiyorum ama fena halde canımı sıkıyor ya öyle hızlı hızlı atıyorki kendini arkaya iyiki sağlam bir mama sandalyesi var yoksa kesin onunla birlikte düşer yere okadar yani sallıyor sandalyesini off off videoya çeksemde göstersem size gülsemmi ağlasammı şaşırıyorum valla:26:
kolay evet çünküüüü yoğurt makinası aldık sonundaaa
yok bugun tutmadı yok yetiştiremedim derken eşim almak istedi
benim beceriksizliğime daha fazla tahammül edemedi sanırım
şaka bir yana çalışırken yetişmek zor olur diye aldık iyikide almışım valla kızlar
çok kolay oldu süzme yoğurtta yapılıyor denedim bende sevdi bizim fıstığımız
eğer almayı düşünenler varsa tavsiye ederim Te..l yoğurtcum
içerisinde 6adet minik yogurt kaplarıda var onu sinemis için mayalıyorum...
bugün komşumla pazara çıktım ne kadar sebze varsa aldım arkadaş:)
çocuk dedim ya yicek ya yicekkkk
neyse pırasa kabak havuç patates bir tane arpacık soğanı ve kereviz sapını pişirdim düdüklüde 15 dk:)
ardından blender yaptım içine 2 küpte tavuk suyumdan koydum:)
baktım yiyor
en azından diğer diğer sebzelerdeki gibi ağzını kitlemedi
koydum bardağa içirdim heuheuheueheu
bizim kız bardaktan su çmeye alıştı ya çıldırıyor bardağa
hem hiçbiryere dökülmedii hemde üstü başı batmadı hemdeeeeeeeee
bir çay fincanı çorba cukkkk mideyeeeee
bebeği zorla yiyenler bardak yöntemini deneyebilirsiniz size müjde vermek için alelacele yazdım
kendimi çok muhteşem hissediyorummmmmmmmmmmmmmm
kızlar izninizle ben de bu yatak konusunda fikrimi belirtmek istiyorum
1 yaşına kadar anneyle aynı odada yatması güvenli anne çocuk bağlanması açısından en doğru olanı
ha oda yakınsa anne hassassa yakın oda da olabilir
ama bence bu dönemde bile aynı oda olsa iyi olur
daha fazlasına gerek yok ama o da ebeveynlerin takdirine kalmış
Adem güneş 4 sene diyor hatta, bence abartıyor
hoş olmayan manzaralara tanık olması çocuk açısından sağlıklı olmaz
ama 1 yaş en azından ilk 6 ay kritik dönem
çocuk her ağladığından ihtiyaçları karşılanmalı ki
ilk deneyimlerinde değer gördüğünü hissetsin kuzularımız
malum hassas mevzular bunlar :))
yok ayrı oda diye tutturmalara da anlam veremiyorum ben
odasını bilsin ama kendini mutsuz üzgün vs hissettiğinde 6 yaşına kadar anne babanın odasını çalabilsinler
uzmanlar arasında bile tutarsızlık varken bunlar anne-babanın bileceği şeyler aslında
umarım hepimiz sağlıklı bireyler yetiştiririz..
erkek bebek anneleri yürüteç kullanıyomusunuz?
ben genelde uzman yorumlarına değil de kızımın tepkilerine bakıyorum
yürütece bindirdim 3 tip vardı tek tek
beğendiğini aldım
mama sandalyesinde de öyle yaptım
hatta oyuncakçıda oyuncakları tek tek gösteriyorummmm
geçen toyzshop ta cırlayan topları beğendi
bende emin olmak için defalarca sıktım iğrenç ses çıkarıyor toplar:)
asya güldükçe sıktım millet demiştir ne manyak kadın diye
kızımın beğenilerine saygı duyuyorummm
belki şimdi anlamıyordur ama ben anladığını düşünüyorummm
kizlar selam
Daha once bahsetmistim ama kesin karar verince paylasayim istedim
Biz Omeri uzunca bir sure geriye donuk oturtmaya karar verdik
Turkiye.de alisik olunmayan bir sekil hatta esim de ilk soyledigimde yadirgamisti
Ama otomotivin icinde ve carpisma testleriyle hasir nesir bir anne olarak israrci oldum
Daha pahali ve kucuk arabalarda alani daraltan bir yontem
Fakat 2yaslarina kadar boyun kaslari cok zayif ve kazalar genelde onden carpisma seklinde oluyor
Yani basi one dogru savruluyor
TURUNCUcum Avrupa.da daha bilindik bir yontem
Hatta bazi ulkelere one donuk koltuk satilmiyor neredeyse
Gittiginde bir degerlendir derim
Opuyorum kizlar
Bugun Omer.in ananesindeki odasi icin eksikleri tamamlamaya cikacagim
Gorusuruzzz
YouTube
kızlar izninizle ben de bu yatak konusunda fikrimi belirtmek istiyorum
1 yaşına kadar anneyle aynı odada yatması güvenli anne çocuk bağlanması açısından en doğru olanı
ha oda yakınsa anne hassassa yakın oda da olabilir
ama bence bu dönemde bile aynı oda olsa iyi olur
daha fazlasına gerek yok ama o da ebeveynlerin takdirine kalmış
Adem güneş 4 sene diyor hatta, bence abartıyor
hoş olmayan manzaralara tanık olması çocuk açısından sağlıklı olmaz
ama 1 yaş en azından ilk 6 ay kritik dönem
çocuk her ağladığından ihtiyaçları karşılanmalı ki
ilk deneyimlerinde değer gördüğünü hissetsin kuzularımız
malum hassas mevzular bunlar :))
yok ayrı oda diye tutturmalara da anlam veremiyorum ben
odasını bilsin ama kendini mutsuz üzgün vs hissettiğinde 6 yaşına kadar anne babanın odasını çalabilsinler
uzmanlar arasında bile tutarsızlık varken bunlar anne-babanın bileceği şeyler aslında
umarım hepimiz sağlıklı bireyler yetiştiririz
canım akşam kaçta uyuyor senin minnoş ya hala uyuyor yaniiiişanslısın valla sabahları uyumak harikaaaa buarada peynir gerçekten çok lezzetli oluyor bende hep yapıyorum, ayrıcaaa hiçççtee şişman falan değilsin şekerimm fizyolojik yapımız böyle belkii napalım yaniii bende hiçbirzaman çok çıtı pıtı falan olmadım yani hep böyleydim
oluyor cnm bende fırında yaptımmm..
vişneli kakaolu cup cake
biyolog uydurma tarifi:)
küçükse 4 büyükse 3 yumurta(oda sıcaklığında olması önemli)
1.5 su bardağı toz şeker çırpılır
1.su.b sıvıyağ
1.su b.yoğurt(mümkünse yoğurdun suyundanda koyalım kakaosu bol olduğundan hamur katılaşır)
bunlarda çırpılır
2.5 su bardağından azıcık az un elenir
elenen unun üzerine kabartma tozu ve vanilin bunlar birer paket karıştırılır
bir paket kakao koyuyorum ben yoğun sevdiğimden:)
bir kase vişne ayıklanmış (ayıklarken elimle 2ye bölüyorum)
bir su bardağı da damla çilolata
1.çay kaşığı tarçın
sonra kalıplara koyup 180 derece ideal
ama ben 200 de yapıyorum hızlıca kabarıyo içleri hafif ıslak kalıyooo eşim öyle seviyo:)
sonra minik renkli kek kağıtlarına koyup üzerine pudra şekeriiiii
afiyet olsun anacım
Fenaaa canım çekti bi yerim şişmesin diye eşimi markete browni almaya gönderdim bayılırım browniye tarifi okuyunca aklıma browni geldi gözümün önünde uçuştular 3 tane yiycem valla ne zamandır yemiyorum
Asya içinde gözün Aydın diyorum şekeriminş bundan sonra hep böyle devam eder
Menü süperrrr su böreğini nasıl yapacaksın canım hazır su böreği yufkasıyla mı?
Cmt Günü'de benim misafirim var bendemi aynılarını yapsam
Milföy külahında muhallebi nasıl yapılıyo külah şekli vermek zor oluyorsa hiç bulaşmayim
Kızım bugün gün boyu mızmızlandı durdu kafayı yemek üzereyken alışveriş merkezine gitmeye karar verdim(vermez olaydım). Zaten hazırlanmak evden çıkmak işkence, orada geçen zaman daha da işkenceydi. Bizim cadı önce bağırmayla başladı sonra onun yerini çığlıklar aldı. Apar topar eve döndük yolda bağırmaya devam edince acaba emniyet kemerini çok mu sıktım dedim. Ana caddede arabayı kenara çekip baktım bu arada deli gibi yağmur yağıyor sırılsıklam oldum. Derdi ne anlamadım eve geldim onunla beraber ben de başladım ağlamaya ay burnumdan geldi resmen bu da bana ders oldu eşim olmadan böyle yerlere bir daha asla gitmem.
Bak sen fındık kurdunun yaptıklarınageçmiş olsun mu desem ne desem
Benim bıdıkların bu gün evde durmayınca kendimizi dışarı attık 3saat uyudu dışarıda eve geldiğimizden beri uyumadı
kızlar resim ekledim :) enesimide hastaneye götürdüm hırıltısı cok tıkanıyor diye
Allahtan gögsüne inmemiş bir ton ilacla eve döndük
7.900gr ve 70.5cm pasam hiç durmadı doktora dedim zayıf diye mama ver diyolar dedim
oda yok kilosu normal boyu ileri ve sen bakma kimseye anne sütüne devam dedi
enes cok hareketli doktorda gördü bu kilo tutmazki dedi saglıklı bir bebek cok hareketli dedi
balıga bu ayın sonunda basla et tavuk verebilirisn dedi enesle ilgileniyorum oyuzden az giriyorum canlarım ama hep aklımdasınız
Geçmiş olsun canım inş çabucak iyileşir..
Sağlığı yerinde olduktan sonraboşver kiloyu hareketlendiler artık bundan sonra kilo alımları iyice azalır
Ufff uff menuye bak sen, yeme yaninda yat,..bence harika olmus cnm yeterde artar...
Bu arada sen bu kuru dolmalariinin icini nasil yapiyorsun bana bir tarif edebilirmisin cnm, cmrt gunune dusunuyorumda
Benim minnoş 22:30 da uyuyo anım öncesinde hiç uyumaz sonrasına kalırsakta dellenirbu aralar gece sık uyanıyo Sabahta uyanamıyo diye düşündüm...benim peynirim 5 çorba kaşığı kadar oldu bundan sonra sık sık yaparım diğer peynirlerde dönüşümü yediririm
Bende hep böyleydim canım ya bizim kemiklerimiz iri
Menü süperrrr su böreğini nasıl yapacaksın canım hazır su böreği yufkasıyla mı?
Cmt Günü'de benim misafirim var bendemi aynılarını yapsam
Milföy külahında muhallebi nasıl yapılıyo külah şekli vermek zor oluyorsa hiç bulaşmayim
Yakın olsaydık sana da gönderirdim bu mamalardan
Kuru dolmayı ben kayınvalidenin öğrettiği şekilde yapıyorum.Önce kuru patlıcanı suda haşlıyoruz.İçi için pirinç,soğan,sarımsak,biber-domates salçası-limon tuzu(varsa nar ekşisi),pulbiber-k.biber,tuz,nane,sıvıyağ veya z.yağ,isteğe göre maydanoz.
Baharatı bol ve hafif ekşili bir tat olacak.Sonrada patlıcanları yarıya gelecek kadar doldurup ağzını büzerek tencereye diziyoruz.
Tarık buğra 22.30da uyuyor ve saat öğlen 1 olmasına rağmen hala kalkmamış mı oluyor
Su böreğini Kayseriden hazır almıştım.Buzluktan çıkarıp misafirler gelmeden fırına atıp ısıtacağım ve hazırdır :))
Kendimde yaparım su böreğini ama Kayra ile beraber imkansız
milföy külahında muhallebi çook basit.Milföyleri hafif çözüldükten sonra uzun tarafını 1 cm lik şeritler halinde kesiyoruz.Yağlı kağıt ile yaptığımız külahların etrafına milföyden kestiğimiz ince şeritleri sarıyoruz.Yağlı kağıt ile yapılan külahların içinede yağlı kağıt sıkıştırıyoruz ki şeklini kaybetmesin.
Sonra fırına atıp kızarmasını bekliyoruz.Soğuduktan sonra içine herhangi bir muhallebiyi sıkıp üzerine pudra şekeri ile servis ediyoruz.
Resim ile göstereyim.
Eki Görüntüle 574510
Eki Görüntüle 574511
kızlar resim ekledim :) enesimide hastaneye götürdüm hırıltısı cok tıkanıyor diye
Allahtan gögsüne inmemiş bir ton ilacla eve döndük
7.900gr ve 70.5cm pasam hiç durmadı doktora dedim zayıf diye mama ver diyolar dedim
oda yok kilosu normal boyu ileri ve sen bakma kimseye anne sütüne devam dedi
enes cok hareketli doktorda gördü bu kilo tutmazki dedi saglıklı bir bebek cok hareketli dedi
balıga bu ayın sonunda basla et tavuk verebilirisn dedi enesle ilgileniyorum oyuzden az giriyorum canlarım ama hep aklımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?