2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımm sorma çok etkileniyoruz valla buradan ama senin rüyaa baya aşmış durumda yanii

Mutlaka denemem gerekiyor.Harika görünüorlar,ellerine sağlık canım.İlerde çocuklarımıza al sana sıcak dondurma diye yediririz:))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 574683
Kızlar biri benim kızıma şu ilk resimdekinin aynısından yapabilir miiiii???Lütfeeeeen...
Gerçekten çok güzelmiş;ama malesef hiç öyle becerilerim yok şekerim yoksa dükkan senin.
Geçmiş olsun canım hay allah her şey üst üste gelmiş neyseki yalnız değilsin. Sütün öyle bir günde kesilmez canım üzülme.
Canım afiyet olsun yarasın kuzucuğa ayrıca teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için;ama portakal ve limon çocukta pişik yapıyor sen sorun yaşamadın mı?
yağmurdanmı korktu acaba?:26: benimkide bazen durduk yere sinirlenip ağlıyor hele kendini arabadan atmak istemesi beni kokrutuyo bağlıyorum bağlayıncada çok sıkılyo
Yok canım o yağmurdan önce başlamıştı ağlamaya inan ben de anlamadım.

Bizim kız da çok seviyo gezmeyi ama dün ne olduysa tüm gün mızmızlığı üstündeydi. Bir günleri bir günlerini tutmuyo.

Çok teşekkür ederiz Meleğim

geçmiş olsun canım enescik şifa bulsun inşallah
özlüyoruz kız seni

ahh izmir in güzel annesine nazar değmiş sanırım çok geçmiş olsun canım mikrop kapmış olabilir gözün Allah şifa versin

kızlar işe başladığım günden beri çok takip edemiyorum tam yakaladım diyorum hoop yine sayfalar birikmiş.bende foto koymak ve sizin koyuğunuz albümlere bakmakistiyorum nasıl yapabilirm.bana bi tarif ederseniz çok sevinicem.

Ya haksizlik buu!! Ozenmekten icim sisti bugun bunu deneyecegim artik bicak kemige dayandi
Cok gecmis olsun cok uzuldum yaa nasil duzeldi mi simdi biraz?
Hay Allah ne zaman ne olacagi belli olmuyor Allah beterini vermesin
bende odayı ayırmayı düşünyorum bu ay bu ay derken gelecek aya attım yine yanımdaki yatağa sığmıyo artık:26:

olaya duygusal bakıyorum ama dedğin gibi ayırmak kendi özgüveni içinde iyimiş
Duygusal anlamda hep zorlanacagiz sanirim
Ben ayni evde farkli odada diye kac gece gidip gidip kokladim optum ama o kadar mutlu ki yataginda alip aramiza soksam o kadar rahat edemez diye ellemedim
Omer done done yattigindan beraber yatmak cok zor
Besigin her kosesini geziyor sonra ayaklarini korkutuklardan sarkitiyor ve cikaramayinca uyaniyor
Iki uc gundur ya bacak ya kol sarkik halde uyaniyoruz
Anneeee dehhh diye beni cagiriyor:)

PLANANERRRRRRR zeynoya telefondan bakmak o kadar yetmiyor ki!
Gece gece aklimi basimdan aldi resmen dislerimi sktim nasil birseysin sen yaaa basimi dondurdun o kucucuk boyunca dicem ama gelin adayimiz uzun masallah
Gozumun onunden gitmiyor yaaaaa

ILKIM foruun anahtari sende sabah dukkani gelip acmasan hepimiz kalcaz valla :)
Girince ilk is senin gunaydinini ariyorum :)

BIYOLOG ben cupcake istiyorum :s
Direkt kagida dokunce neden olmuyor hep yapisiyor sinir oluyorum

ayyyyyyyyyy ANNE mi diyo benimki daha hiç bişi demedi :26:

acaba geç mi konuşcak gerçi aramızda 6 hafta var 1.5 ay demek öğrenirmi acaba

odasında klimamı var ben ufo alsammı bilemedim odasına geçirceğimde sıcak tutması için odayı klima yada ufo almam lazım

Son düzenleme:

ay süpersin koptum. Valla öyle oluyo canım sabahın köründe uyanınca.

ayyy anneeee mi diyorr yaa negüzeeelll ben onun ağzını yerimmm allahım benimki nezaman derki acabaa sanki önce baba diyecek gibi zeynomm çünküü buubaa diye hecelemesini henüz baba diyor diye kabullenmesemde bu yakında baba ya kadar gider kanımcaa

şekerim evet gelin adayın uzun annesine çekmemiş kuzum bir ist yada bursa turunda yanyana getirmeliyiz şekerim ömercik, zeyno ve asya minnoşlarını

Canım önce profiline giriyosun orada albümler diye bir yer var orayı tıklıyosun. Resim yükle seçeneğine basıyorsun istediğin resimleri bilgisayarından yüklüyosun. Tabi resimlerin görünebilmesi için istediğin kişilerle arkadaş olman gerekiyor.
Arkadaş isteği yollama: Arkadaş olmak istediğin kişinin, avatarının yanında isminin üzerini tıklıyosun 'Add as contact' yazan yere tıklarsan davet gönderirsin seni kabul eden kişilerle arkadaş olursun ve sadece arkadaşların resimlerini görür tabi sen de onlarınkini görebilirsin.
Umarım anlatabilmişimdir.

merhaba benim oğlumda 14 mayıs doğumlu. hoşgeldin verdiğin tarifide kaydettim.

Canım deniz akkayanın magazası chicfrog.com da da benzer urunler oluyo,siparis verebilirsin.
Cok guzeller gercektende Keske bilsek te yapıversek, ben bitek sabunluk örebiliyorum

Siteyi gezdim gerçekten çok güzel ürünler var ama ne kadar pahalı öyle, soyguncu bunlar ayol. Zaten çok çabuk büyüyolar aldığımız şeyleri en fazla 2-3 kez giyebiliyolar o yüzden ben çok fazla para verme taraftarı değilim. Tabiki farklı görüşlere de saygılıyım

günaydın kızlar..

bugün 12.12.12 birçok kişi bugüne evlilik ve sezeryan tarihleri almış..

annem bunu tam 30 sne önecesinden hesaplamış olcakki kızım 30 yaşına geldiğinde özel bigün olsun demiş heralde
kızlar tam 30 yaşındayım bugün..sonunda 3lü rakamlarada geldik..ne çabuk geçti bukdr sene hiç farkında olmadan..yolun yarısına gelmişiz nerdeyse..
evet bugün doğum günüm ama içim de sebebini bilmediğim bir burukluk var..okdar çok şey yaşadımki şu 30senede..özelliklede son10 senesinde üzüldüm ağladım sevindim mutlu oldum kahroldum..ama kafamı geriye çevirip batığımda en iyi yaptığım şeykızım olduğunu görüyorum..keşke daha erken anne olabilseydim diyorum ama herşey nasip..

kızlar bu aralar çok giremiyorum c.tesi günüm var eşli olarak 7 çift olucaz..çok güzel tarifler gördüm hemen kopyaladım..turuncum ellerine sağlık süper gözüküyorlar..

bugünde temizlik yapcam inş. az kaldı çünkü sonra yetiştiremem..

kızlar bidehafta sonuna havuçlu tarçınlı kek yapıcam ama internetteki tariflerde kimisinde süt yoğurt var kimisinde ne yoğurt ne süt var..
deneyeniniz varsa süt yoğurt yada hiç birimi bi söleseniz..ben genelde süt koyuyorum koymadanda oluyomu anlayamadım..

beykozcum enesimin gelişimi iyi maşşallah zayf deıl bence..

hasta olan anne ve bebişlere çok geçmiş olsun tek tek yazamadım..öpüyorum hepinizi..

cnm evet söylemiştin..doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene...Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle beraber sağlık,mutluluk,huzur,para,ağız tadı nasip etsin...çok mu uzattım ya? Bu arada 30 yaş olsun sen daha gençsin şekerim.maşallahın var.

Son düzenleme:

canım doğum günün kutlu olsunnn 30 oldun bak ne güzel bir anne oldunn nice güzel yaşlar alırsın inş mutlu ailenle birlikte, bu yaşının en güzel hediyesi zeynep ada olmuş senin için ikinizide kocaman öpüyorumm

zada doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun.bende 1 kasımda 30 yaşıma girdim ve doğumgünü hediyesi olarak kendime yeni hedefler koydum, özeleştiri yaptım.sanada tavsiye ederim kendimi daha güçlü hissettim.

bere için arkadaşlar bende oğluma baykuşlu bereden ördürdüm.internette 25 tl ben 15 tl ördürdüm internettekinin aynısı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…