Yok canım ya normalde sabah 10 da uyanıyo bu gün 12 ye geliyodu uyandığında
Zahmet edip resimlerle anlattığın için tşk ederim
Cmt günü bende aynı menüyü yapmaya karar verdim
Sadece su böreği yerine farklı bi börek olacak
BIYOLOG ben cupcake istiyorum :s
Direkt kagida dokunce neden olmuyor hep yapisiyor sinir oluyorum
günaydın kızlar..
bugün 12.12.12 birçok kişi bugüne evlilik ve sezeryan tarihleri almış..
annem bunu tam 30 sne önecesinden hesaplamış olcakki kızım 30 yaşına geldiğinde özel bigün olsun demiş heralde
kızlar tam 30 yaşındayım bugün..sonunda 3lü rakamlarada geldik..ne çabuk geçti bukdr sene hiç farkında olmadan..yolun yarısına gelmişiz nerdeyse..
evet bugün doğum günüm ama içim de sebebini bilmediğim bir burukluk var..okdar çok şey yaşadımki şu 30senede..özelliklede son10 senesinde üzüldüm ağladım sevindim mutlu oldum kahroldum..ama kafamı geriye çevirip batığımda en iyi yaptığım şeykızım olduğunu görüyorum..keşke daha erken anne olabilseydim diyorum ama herşey nasip..
kızlar bu aralar çok giremiyorum c.tesi günüm var eşli olarak 7 çift olucaz..çok güzel tarifler gördüm hemen kopyaladım..turuncum ellerine sağlık süper gözüküyorlar..
bugünde temizlik yapcam inş. az kaldı çünkü sonra yetiştiremem..
kızlar bidehafta sonuna havuçlu tarçınlı kek yapıcam ama internetteki tariflerde kimisinde süt yoğurt var kimisinde ne yoğurt ne süt var..
deneyeniniz varsa süt yoğurt yada hiç birimi bi söleseniz..ben genelde süt koyuyorum koymadanda oluyomu anlayamadım..
beykozcum enesimin gelişimi iyi maşşallah zayf deıl bence..
hasta olan anne ve bebişlere çok geçmiş olsun tek tek yazamadım..öpüyorum hepinizi..
kızlar berbat bir gün geçirdim. dün akşam yattıktan sonra kötü oldum hem kusma hem ishal. sabah berbat bir halde uyandım annemde hastaneye gitmek zorunda mı eceyle öğlen olmak bilmedi o halde. annem gelince yatayım dedim 1 saat yatmışım wc ye kalktımki sağ gözümü açamıyorum bildiğiniz şişmiş kapanmış göz birde morumsu. annem gördü telaşlandı kadın. komşumuzu aradık onunla hemen acile gittik. alerjik de olabilir mikropta kapmış olabilir dedi ilaç yazarken emziriyorum deyince yapacak birşey yok kendi kendine geçer o zaman dedi doktor hanım. o şiş gözle tekrar eve ama elim ayağım titriyor. akşama kadar yattım koca gün sadece bir tostla duruyorum sütümde gidecek diye üzülüyorum. gözüm bayağı indi de hiç aklıma gelmedi öyle bir resmimi çekeyim :))
Siteyi gezdim gerçekten çok güzel ürünler var ama ne kadar pahalı öyle, soyguncu bunlar ayol. Zaten çok çabuk büyüyolar aldığımız şeyleri en fazla 2-3 kez giyebiliyolar o yüzden ben çok fazla para verme taraftarı değilim. Tabiki farklı görüşlere de saygılıyım
Evet canım soyguncu bunlar,,zaten bebek urunleri cok pahalı oluyo,insan guzel de giydirmek istiyo bi yandan,hemende
büyüyorlar, küçücük kalıveriyor alınanlar
Hayir olsun kizzz nasil gordun merak ettim simdi bak:44:gerci hatirlayamadigin ruya gercek olur derlerBugün cnm sıkkın.deli tavuk gibi düşünüp duruyorum napsam diye...
Neyse şu diyetin 3.günündeyim.ama hala tuvalete çıkamadım.kısacası kabızım.yeşil çay,bitçi çayı,bol su,zeytinyağ,gün kurusu kayısısı yiyip içtiğim halde bir değişim yok.e bu sorun zaten yıllardır kilo almama nedendi polikistik over ile beraber.Hamile olduğum zamanda bu açıdan sıkıntı çekmedim.doğumdan sonra da.ama bu aralar yine öyle.hele 3 gündür hiç yok.kilo mu alacam kilo mu verecem?Önerisi olan var mı?
Yaren Nur; hala burnu tıkanıyor.günde 2-3 kere çekiyoruz.C.tesi kontrole götürecez.Enfeksiyon hast. özel muayenesi olan bir dr. var ona götürecem ama nasıl ve ne zaman bilmiyorum.Dün müşterim hasta deyince daha çok üsteledi en kısa zamanda götür önlemi alınsın dedi.Bir de şu karışımı hazırlayabilirsem h.sonu hazırlayacağım.öksürüğe ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye bire birmiş.Müşterim devamlı gribal,geniz akıntısı,alerjik durumu olan çocuğuna dr. tavsiyesiyle birlikte içirmeye başlamı.Bizim çocuklarda da kullanılabiliyormuş.
tarif şu;
1 kg. keçi boynuzu pekmezi (akışkan)
30 gr. ısırgan otu tozu
30 gr çörek otu tozu
30 gr keçi boynuzu tozu
hepsini kapaklı bir kavanozda güzelce karıştırıp,hergün 1 tatlı kaşığı veriyorsun.ki bu keçi boynuzu pekmezi dut pekmezinden daha iyiymiş.denemek isteyenler deneyebilir.
Bunun dışında hep sabit uyuyan Yaren Nur'um dün akşam yüzüstü dönmüş.kafası yatağa gömülüydü.Yine ödüm patladı.sanırım ben çok ödleğim ya
Onun dışında 3 akşam önce rüyamda zadayı görüyorum.sizleri kahvaltıya çağırmış ama beni çağırmamış,kendisine çok içerliyorumaçıkta kalan bir yerlerim mi var acep?
dün gece de mybabylove'u gördüm ama hatırlayamıyorum bir türlü...
beykoz; damat namzetime çok geçmiş olsun.inş. iyi olur ya en kısa zamanda.kolumuzu kanadımızı kırıyorlar.Allaha emanetler...
Berrum; cnm sen nasılsın?sen de pek takılamıyorsun sanırım.berrumuz oturmuş okumuştum maşallah kuzuya.sen gör bak o bandajlardan kurtulsun neler neler yapacak?anlatışını gözümde canlandırmıştım da çok komik gelmişti bana
Turuncu; lütfen ya ben rejimddeyim ve o milföylü külahta gözüm kaldı ağzım sulandu bacım yaaa....
he mutlu anne en son senin resme baktım mira'nın da senin de maşallahınız var bacım.
neyse iş beni bekler tekrar yazmaya çalışacağım.
Hayir olsun kizzz nasil gordun merak ettim simdi bak:44:gerci hatirlayamadigin ruya gercek olur derlerinsallah iyi gormussundur
prensesimize acil sifalar diliyorum canim senide cok opuyorum
zada cim saglikli uzun omurler diliyorum canim sana ailenle insallah mutlu bir hayat surersiniz
MUTLU YILLAR ZADACAN
NAGIHAN; Ozlettin kendini
nagişşşş hoşgeldin şekerimm, nasıl oldunuz minnoşunla iyimisiniz ikinizde, nerelerdesin canım özlettin kendini
cnm bebişlerin resmini gördüm eline sağlık çok güzel olmuş valla.hemen copycik yaptım.
beni en çok sen mi özledin bakim?
Ozledim tabi,,Yaren Nur'u & seni
Şurada hızlı hızlı güzel güzel konuşuyoduk,sana işte çektirenleri bombalıycaaaam
Sen yokken ben bebek albümlerine Nur'u da ekledim,,görmüşsün de zaten
beğendiğine de sevindim
Bombala ya:))ehehehehhh. ilgilenmemeye çalışıyorum.son birkaç gündür hafiften bir iyimserlik mi var, yada altından yeni fettanlıklar mı çıkacak bilemiyorum.
Şu askere gidecek olan müdür gitti 6 aylık dün.ve acayip herşey üstümde daha çok.neyse giderken bana da ben gelene kadar kıpırdamıyorsun bir yere sakın dedi.ben gelince de durumlara bakacağız dedi.ya ben zaten kafaya koymusum çıkacam arkadaş...Teyzesi ama kızımın adı Yaren Nur...
günaydın herkeseeegüneş kadar aydınlık ve sıcak bir gün olsun hepimiz için
canımm evet sabah okuyorummmgördünmü zeynomu rüyanda söyle bakııımmm ahh ahhh onları yükleyim diye gecenin kaçında yattım ya benim rüya görecek bile zamanım olmadı şekerimm bizde seni ve esmer yakışıklı oğluşunu kocamannnn öpüyoruzzz
günaydın kızlar..
annem bunu tam 30 sne önecesinden hesaplamış olcakki kızım 30 yaşına geldiğinde özel bigün olsun demiş heralde
kızlar tam 30 yaşındayım bugün..sonunda 3lü rakamlarada geldik..ne çabuk geçti bukdr sene hiç farkında olmadan..yolun yarısına gelmişiz nerdeyse..
evet bugün doğum günüm ama içim de sebebini bilmediğim bir burukluk var..okdar çok şey yaşadımki şu 30senede..özelliklede son10 senesinde üzüldüm ağladım sevindim mutlu oldum kahroldum..ama kafamı geriye çevirip batığımda en iyi yaptığım şeykızım olduğunu görüyorum..keşke daha erken anne olabilseydim diyorum ama herşey nasip..
kızlar bu aralar çok giremiyorum c.tesi günüm var eşli olarak 7 çift olucaz..çok güzel tarifler gördüm hemen kopyaladım..turuncum ellerine sağlık süper gözüküyorlar..
bugünde temizlik yapcam inş. az kaldı çünkü sonra yetiştiremem..
kızlar bidehafta sonuna havuçlu tarçınlı kek yapıcam ama internetteki tariflerde kimisinde süt yoğurt var kimisinde ne yoğurt ne süt var..
deneyeniniz varsa süt yoğurt yada hiç birimi bi söleseniz..ben genelde süt koyuyorum koymadanda oluyomu anlayamadım..
beykozcum enesimin gelişimi iyi maşşallah zayf deıl bence..
hasta olan anne ve bebişlere çok geçmiş olsun tek tek yazamadım..öpüyorum hepinizi..
dün akşam spordan gelince saçlarımı tekrar boyadım:)
resmen kumral oldum
eşim durumdan çok memnun adamın işi süslü hatun:)
ben ise boya alırken acaba tekrar siyah mı olsam diye düşünüyordummmm
eşim saçlarımı kurutunca geldi baktı ve bir 5 yaş daha gençleşmişsin dedi
gel de mutlu uyanma bugüne:)
evet direk kağıda dökünce olmuyor canım:)
ben şimdi diyetteyim diye inan bana evde toz şeker bile yok almıyorum
çünkü dayanamıyorum kek yapıyorum
işim gücüm kek yapmak incirli limonlu karışık meyveliii
öyle çok kek yapmışımdırki şimdiye kadar
2 dilim zor yerim ama eşimmmmm ve kaynımmmmmm
gelmeden beni arar kekimi hazırla yoldayım diye
eşimin enişteside bana pastacı gelin diyor
ama ilk yaptğımda sözüm olsun sana 10 dk bırakıcam keki :)
nasılsa yakınızzz hadi dicem eşime Zeynep'e kek götürelimmmmmmm
cnm yoğurt ve süt koyduğunda hamurlaşıyor
elmalı ve havuçlu keke koymadan yapınca hamurlaşmıyor
ama daha sönük oluyor...
ben yuvarlak borcama yapıyorum ince oluyorrrr ama lezzetliiii
kekçi biyolog tan tecrübe:)
meleğim
Asya yürüteçte foto yok tatlımmmm
o kadar uzun kalmıyor
genelde çok huysuzlandığında koyuyorummmm neşesi yerine gelsin diye:)
ama aklımda bulunsun bunuda çekerim
Bebişlerle ilk yeni yılı getiriyoruz kızlar,,
Benden küçük bir yılbaşı hediyesi arkadaşlarıma
Yeni yıl hatıramızı görmek isteyenleri; Mira ve arkadaşları albümümüze bekliyoruz...
Eklemek üzereyim
kızlarrrrrrrrrrr evyahhh!!!!!!
komşu teyzem bana kocaman salata kasesinde aşure getirdiiiii....
üstelik diyetteyim biliyor
birde bugün günü var illa gelceksin dediiiii
elide çok lezzetli afedersiniz yumurta kırsaaa bile ziyafet gelir vardır ya öyle insanlarrr....
benim bugün diyet miyet kalmadı anacımmmm
sabah kahvaltı yapmamıştım akşam yemeğide yemicem anlaşılannnn
off kase bana bakıyor ben kaseye hiç dayanamam aşureyeee...
günaydın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?