geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
zadacım sende 30lar kulübüne hoş geldin. bende senin gibi olmuştum doğum günümde ve bende aynı şeyi düşündüm hayatımızda başımıza gelen en güzel şeylerimiz yavrularımız. ailenle sevdiklerinle musmutlu nice yıllar diliyorum sana...
biyolog kuzum valla sen delisin yani asyayı biliyorum kendi kızımıda biliyorum ikisi bir arada olacak ve sen bakacaksın mümkün değil insan doğasına aykırı şekerim:)) inşallah bir gün rahatsız ederiz sizi çok sağol davetin için.
Kıslar hepinize merhaba,
Keyifler iyidir inş..2 akşamdır resim eklemeye çalışıyorum. Resimi yükle dediğimde hata veriyor. Neden olabilir? Oluşturan arkadaşalr bir el atıversin..
merhaba benim oğlumda 14 mayıs doğumlu. hoşgeldin verdiğin tarifide kaydettim.
cnm uğraş dur işte.iyi diyelim iyi olalım.zeynonun da resimlerini gördüm içim açıldı.gerçekten oyma bebek gibi ağız,burun ay valla çokkkk tatlı ya.getir bana da onu mis gıdısından bir öpem
kızlarrrrrrrrrrr evyahhh!!!!!!
komşu teyzem bana kocaman salata kasesinde aşure getirdiiiii....
üstelik diyetteyim biliyor
birde bugün günü var illa gelceksin dediiiii
elide çok lezzetli afedersiniz yumurta kırsaaa bile ziyafet gelir vardır ya öyle insanlarrr....
benim bugün diyet miyet kalmadı anacımmmm
sabah kahvaltı yapmamıştım akşam yemeğide yemicem anlaşılannnn
off kase bana bakıyor ben kaseye hiç dayanamam aşureyeee...
gece rüyamda zenonun gül yüzünü görmeyi beklerken oğlumu çok kötü gördüm ağlayarak ve bağırark uyandım:2:
rüyamda çok ateşlenmişti baygındı ağzından köpükler geliyodu
bağırmama ve ağlamama eşimde yataktan zıpladı..ben doktora götürelim diyip durmuşum zavallı eşimde çocuğu kontrol ederek bana ateşli gibi gelmiyo kaç derece ateşi önce bi ılık suya sokalım öyle götürelim diyodu adamcağızda korktu şaşırdı ben rüyanın etkisiyle o da tarık buğra gerçekten ateşlendi diye korkudan titredik
ve hala kendime gelemedimm gözümün önünden gitmiyo..gidip öpüp koklayıp duruyorum yavrumu
Allah dertlerini hastalıklarını göstermesin yavrularımızn
merhaba talay demek oğullarımızn doğum günleri aynı doğrusu sevindim etrafımda pek aynı dönemde doğan bebek yok o yüzden gelişimi ile ilgili merak ediyorum yaşıtları neler yapıyor
benim oğlum en son kontrolünde yaklaşık 10 gün önce 8,700 kg ve 69 cm idi.önce geri geri emekliyodu şimdi 10 gündür artık ileride gidebiliyor,artık rahatça istediği yöne dönüyor, kendi kendine sesler çıkarıyor mama baba meme gibi heceleri tekrarlayan kelimeler söylüyor ,acıktığında özellikle meme diyor:)) aynaya bakmayı çok seviyor aynada kendini öpmeye yada yemeye çalışıyor desem daha doğru olur sanırım :)) senin oğluşun neler yapıyor?
bir kaç gündür elimle gel gel hareketini yapıyorum birde çak yapıyorum ama henüz sadece bakmakla yetiniyor:))
annezeynepcim havuç ve elmayı az yağda kavuruyorum, şekerini ve tarçını ekleyip biraz pişiriyorumYa haksizlik buu!! Ozenmekten icim sisti bugun bunu deneyecegim artik bicak kemige dayandi
Cok gecmis olsun cok uzuldum yaa nasil duzeldi mi simdi biraz?
Hay Allah ne zaman ne olacagi belli olmuyor Allah beterini vermesin
Duygusal anlamda hep zorlanacagiz sanirim
Ben ayni evde farkli odada diye kac gece gidip gidip kokladim optum ama o kadar mutlu ki yataginda alip aramiza soksam o kadar rahat edemez diye ellemedim
Omer done done yattigindan beraber yatmak cok zor
Besigin her kosesini geziyor sonra ayaklarini korkutuklardan sarkitiyor ve cikaramayinca uyaniyor
Iki uc gundur ya bacak ya kol sarkik halde uyaniyoruz
Anneeee dehhh diye beni cagiriyor:)
günaydın kızlar..
bugün 12.12.12 birçok kişi bugüne evlilik ve sezeryan tarihleri almış..
annem bunu tam 30 sne önecesinden hesaplamış olcakki kızım 30 yaşına geldiğinde özel bigün olsun demiş heralde
kızlar tam 30 yaşındayım bugün..sonunda 3lü rakamlarada geldik..ne çabuk geçti bukdr sene hiç farkında olmadan..yolun yarısına gelmişiz nerdeyse..
evet bugün doğum günüm ama içim de sebebini bilmediğim bir burukluk var..okdar çok şey yaşadımki şu 30senede..özelliklede son10 senesinde üzüldüm ağladım sevindim mutlu oldum kahroldum..ama kafamı geriye çevirip batığımda en iyi yaptığım şeykızım olduğunu görüyorum..keşke daha erken anne olabilseydim diyorum ama herşey nasip..
kızlar bu aralar çok giremiyorum c.tesi günüm var eşli olarak 7 çift olucaz..çok güzel tarifler gördüm hemen kopyaladım..turuncum ellerine sağlık süper gözüküyorlar..
bugünde temizlik yapcam inş. az kaldı çünkü sonra yetiştiremem..
kızlar bidehafta sonuna havuçlu tarçınlı kek yapıcam ama internetteki tariflerde kimisinde süt yoğurt var kimisinde ne yoğurt ne süt var..
deneyeniniz varsa süt yoğurt yada hiç birimi bi söleseniz..ben genelde süt koyuyorum koymadanda oluyomu anlayamadım..
beykozcum enesimin gelişimi iyi maşşallah zayf deıl bence..
hasta olan anne ve bebişlere çok geçmiş olsun tek tek yazamadım..öpüyorum hepinizi..
günaydın kızlar..
annem bunu tam 30 sne önecesinden hesaplamış olcakki kızım 30 yaşına geldiğinde özel bigün olsun demiş heralde
kızlar tam 30 yaşındayım bugün..sonunda 3lü rakamlarada geldik..ne çabuk geçti bukdr sene hiç farkında olmadan..yolun yarısına gelmişiz nerdeyse..
evet bugün doğum günüm ama içim de sebebini bilmediğim bir burukluk var..okdar çok şey yaşadımki şu 30senede..özelliklede son10 senesinde üzüldüm ağladım sevindim mutlu oldum kahroldum..ama kafamı geriye çevirip batığımda en iyi yaptığım şeykızım olduğunu görüyorum..keşke daha erken anne olabilseydim diyorum ama herşey nasip..
kızlar bu aralar çok giremiyorum c.tesi günüm var eşli olarak 7 çift olucaz..çok güzel tarifler gördüm hemen kopyaladım..turuncum ellerine sağlık süper gözüküyorlar..
kızlar bidehafta sonuna havuçlu tarçınlı kek yapıcam ama internetteki tariflerde kimisinde süt yoğurt var kimisinde ne yoğurt ne süt var..
deneyeniniz varsa süt yoğurt yada hiç birimi bi söleseniz..ben genelde süt koyuyorum koymadanda oluyomu anlayamadım..
hasta olan anne ve bebişlere çok geçmiş olsun tek tek yazamadım..öpüyorum hepinizi..
Günaydınlar anneler nasılsnız bebekleriniz nasıl?
melek bebeğini merak ettim iyileştimi?
günaydın kızlar..
Doğum günün kutlu olsun canım kızınla eşinle daha nice mutlu senelere ben de 31'im mayısta 32 olucam ay yine hatırladım bak sinirim bozuldu.günaydın kızlar..
Hoşgeldin şekerim yaren nur daha iyileşememiş üzüldüm canım ya. İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur kuzucuk.Bugün cnm sıkkın.deli tavuk gibi düşünüp duruyorum napsam diye...
Neyse şu diyetin 3.günündeyim.ama hala tuvalete çıkamadım.kısacası kabızım.yeşil çay,bitçi çayı,bol su,zeytinyağ,gün kurusu kayısısı yiyip içtiğim halde bir değişim yok.e bu sorun zaten yıllardır kilo almama nedendi polikistik over ile beraber.Hamile olduğum zamanda bu açıdan sıkıntı çekmedim.doğumdan sonra da.ama bu aralar yine öyle.hele 3 gündür hiç yok.kilo mu alacam kilo mu verecem?Önerisi olan var mı?
Yaren Nur; hala burnu tıkanıyor.günde 2-3 kere çekiyoruz.C.tesi kontrole götürecez.Enfeksiyon hast. özel muayenesi olan bir dr. var ona götürecem ama nasıl ve ne zaman bilmiyorum.Dün müşterim hasta deyince daha çok üsteledi en kısa zamanda götür önlemi alınsın dedi.Bir de şu karışımı hazırlayabilirsem h.sonu hazırlayacağım.öksürüğe ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye bire birmiş.Müşterim devamlı gribal,geniz akıntısı,alerjik durumu olan çocuğuna dr. tavsiyesiyle birlikte içirmeye başlamı.Bizim çocuklarda da kullanılabiliyormuş.
tarif şu;
1 kg. keçi boynuzu pekmezi (akışkan)
30 gr. ısırgan otu tozu
30 gr çörek otu tozu
30 gr keçi boynuzu tozu
hepsini kapaklı bir kavanozda güzelce karıştırıp,hergün 1 tatlı kaşığı veriyorsun.ki bu keçi boynuzu pekmezi dut pekmezinden daha iyiymiş.denemek isteyenler deneyebilir.
Bunun dışında hep sabit uyuyan Yaren Nur'um dün akşam yüzüstü dönmüş.kafası yatağa gömülüydü.Yine ödüm patladı.sanırım ben çok ödleğim ya
Onun dışında 3 akşam önce rüyamda zadayı görüyorum.sizleri kahvaltıya çağırmış ama beni çağırmamış,kendisine çok içerliyorumaçıkta kalan bir yerlerim mi var acep?
dün gece de mybabylove'u gördüm ama hatırlayamıyorum bir türlü...
beykoz; damat namzetime çok geçmiş olsun.inş. iyi olur ya en kısa zamanda.kolumuzu kanadımızı kırıyorlar.Allaha emanetler...
Berrum; cnm sen nasılsın?sen de pek takılamıyorsun sanırım.berrumuz oturmuş okumuştum maşallah kuzuya.sen gör bak o bandajlardan kurtulsun neler neler yapacak?anlatışını gözümde canlandırmıştım da çok komik gelmişti bana
Turuncu; lütfen ya ben rejimddeyim ve o milföylü külahta gözüm kaldı ağzım sulandu bacım yaaa....
he mutlu anne en son senin resme baktım mira'nın da senin de maşallahınız var bacım.
neyse iş beni bekler tekrar yazmaya çalışacağım.
Valla ben de dayanamam bir tencere olsa diyet miyet takmam hüpletirim hepsini ohhh misskızlarrrrrrrrrrr evyahhh!!!!!!
komşu teyzem bana kocaman salata kasesinde aşure getirdiiiii....
üstelik diyetteyim biliyor
birde bugün günü var illa gelceksin dediiiii
elide çok lezzetli afedersiniz yumurta kırsaaa bile ziyafet gelir vardır ya öyle insanlarrr....
benim bugün diyet miyet kalmadı anacımmmm
sabah kahvaltı yapmamıştım akşam yemeğide yemicem anlaşılannnn
off kase bana bakıyor ben kaseye hiç dayanamam aşureyeee...
gece rüyamda zenonun gül yüzünü görmeyi beklerken oğlumu çok kötü gördüm ağlayarak ve bağırark uyandım:2:
rüyamda çok ateşlenmişti baygındı ağzından köpükler geliyodu
bağırmama ve ağlamama eşimde yataktan zıpladı..ben doktora götürelim diyip durmuşum zavallı eşimde çocuğu kontrol ederek bana ateşli gibi gelmiyo kaç derece ateşi önce bi ılık suya sokalım öyle götürelim diyodu adamcağızda korktu şaşırdı ben rüyanın etkisiyle o da tarık buğra gerçekten ateşlendi diye korkudan titredik
ve hala kendime gelemedimm gözümün önünden gitmiyo..gidip öpüp koklayıp duruyorum yavrumu
Allah dertlerini hastalıklarını göstermesin yavrularımızn
iyiki doğdun zadacım eşinle ve zeynepadayla mutluluklar diliyorum sana..
şekerim istersen 40 yaşına gel sende bu güzellik varken yıllar seni etkileyemezz
euheuheueh kızz bende çok saç rengimi değiştiririm
dayanamıyorum farklı renkler görünce
mutsuz insan saçlarıyla çok oynar diyolar ama alakası yok seviyorum değişik renkleri denemeyi
dün bende garnier in saray koleksiyonu renklerinden kaşmir kahveyi beğendim
aldım sonra geri yerine bıraktım
sonra başka bi yerden aldım tekrar yerine bıraktım
kendime pudra alıp çıktım
şu anda benim saçımda kumral..gözlerin ela olduğu için eminim çok yakışmıştır
canlı kanlı görmem lazım saç renginicanlı kanlı diyince aklıma hamsi geldi satarken öyle derler ya akşamada hamsi yapıcamm
ben geçen hafta aşure yaptım 2 büyük tencere oldu
sonrasında bana küçük bi borcam kaldı 1 kasesini eşim yedi okulda ona çok ikram ediyolarmış isabet oldu zaten azdı bana kaldı hepsi
geri kalanın hepsini afiyetle ben yedimm
ve 1 kilo vermişim
demek ki aşure kilo yapmıyo gönül rahatlığıyla yiyinn
bbir ay öncesinde 7100 67 cm di.bizim bi ara kilo alımımız durmuştu.yarın tartıracağım yazarım.benimkisi artık rahatça dönebiliyo oturabiliyo.ama emekleme yok olduğu yerde çırpınıyo resmen patinaj yapıyo.sevdiği yiyecekler olunca mama mama dyo bide arada anneye benzer sesler çıkarıyo.yatmayı ve oturmayı sevmiyo sürekli ayakta durmak istiyo.önden 2 diş geliyo.anneanesini ısırmaya ve saçını çekmeye bayılıyo.malesef oyuncaklarla oynamayı bilmiyo herşeyi ağzına atıyo.yükselen burcumuz başak sizinki ne
azraece ben de seni aramayı düşünüyodum, buradaymışsın
nasıl oldun canım, geçti mi şişlik?
Bugün cnm sıkkın.deli tavuk gibi düşünüp duruyorum napsam diye...
Neyse şu diyetin 3.günündeyim.ama hala tuvalete çıkamadım.kısacası kabızım.yeşil çay,bitçi çayı,bol su,zeytinyağ,gün kurusu kayısısı yiyip içtiğim halde bir değişim yok.e bu sorun zaten yıllardır kilo almama nedendi polikistik over ile beraber.Hamile olduğum zamanda bu açıdan sıkıntı çekmedim.doğumdan sonra da.ama bu aralar yine öyle.hele 3 gündür hiç yok.kilo mu alacam kilo mu verecem?Önerisi olan var mı?
Yaren Nur; hala burnu tıkanıyor.günde 2-3 kere çekiyoruz.C.tesi kontrole götürecez.Enfeksiyon hast. özel muayenesi olan bir dr. var ona götürecem ama nasıl ve ne zaman bilmiyorum.Dün müşterim hasta deyince daha çok üsteledi en kısa zamanda götür önlemi alınsın dedi.Bir de şu karışımı hazırlayabilirsem h.sonu hazırlayacağım.öksürüğe ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye bire birmiş.Müşterim devamlı gribal,geniz akıntısı,alerjik durumu olan çocuğuna dr. tavsiyesiyle birlikte içirmeye başlamı.Bizim çocuklarda da kullanılabiliyormuş.
tarif şu;
1 kg. keçi boynuzu pekmezi (akışkan)
30 gr. ısırgan otu tozu
30 gr çörek otu tozu
30 gr keçi boynuzu tozu
hepsini kapaklı bir kavanozda güzelce karıştırıp,hergün 1 tatlı kaşığı veriyorsun.ki bu keçi boynuzu pekmezi dut pekmezinden daha iyiymiş.denemek isteyenler deneyebilir.
Bunun dışında hep sabit uyuyan Yaren Nur'um dün akşam yüzüstü dönmüş.kafası yatağa gömülüydü.Yine ödüm patladı.sanırım ben çok ödleğim ya
Onun dışında 3 akşam önce rüyamda zadayı görüyorum.sizleri kahvaltıya çağırmış ama beni çağırmamış,kendisine çok içerliyorumaçıkta kalan bir yerlerim mi var acep?
dün gece de mybabylove'u gördüm ama hatırlayamıyorum bir türlü...
beykoz; damat namzetime çok geçmiş olsun.inş. iyi olur ya en kısa zamanda.kolumuzu kanadımızı kırıyorlar.Allaha emanetler...
Berrum; cnm sen nasılsın?sen de pek takılamıyorsun sanırım.berrumuz oturmuş okumuştum maşallah kuzuya.sen gör bak o bandajlardan kurtulsun neler neler yapacak?anlatışını gözümde canlandırmıştım da çok komik gelmişti bana
Turuncu; lütfen ya ben rejimddeyim ve o milföylü külahta gözüm kaldı ağzım sulandu bacım yaaa....
he mutlu anne en son senin resme baktım mira'nın da senin de maşallahınız var bacım.
neyse iş beni bekler tekrar yazmaya çalışacağım.
sağol lillacım daha iyiyim şişlik indi kızarıklık var azcık. valla dediğini hiç düşünmemiştim ptesi hiç hazetmediğim bir komşumuzu gördüm hiç doğurmamışın gibi duruyon demişti(yalana bak:) onunmu nazarı değdi acaba:)
demin yazacaktım eceden kafamı kaldı nagihancım yaren nuruma da geçmiş olsun. bencede ihmal etme kronikleşmesin rahatsızlığı varsa götür doktora inşallah bir şey çıkmaz da senin için rahat etmiş olsun.
Allah nazardan beladan kazalardan cümlemizi korusun..
annem mezardakilerin çoğu nazardan der tırsarım ben hep, sürekli felak nas dilimdedir
amaa bugün hastayım :))
kızlarla buluştuğumuz gün gelen geçen bayıldı bebiklerimize
o günde söylemiştim
eve gelince akşam çay içicez kalın çay bardağım ve cam kasem durduk yerde çatladı
bol bol okudum, Allah korusun valla
öpüyom senin ve Ecenin gözlerinizden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?