2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bugün sayfalarınızı acayip taciz ediyorum da ece ile yazacağımı unutup duruyorum. bilgisayar masasında klavye konan sürgülü yer var ya ben yazmaya çalıştıkça o ayağınla iktirip duruyor sinir oluyorum:))

izmirde kaç gündür hava kapalı çok şükür bugün güneşliydi. sabah annemle güneş ışığında dişine bakalım dedik ecenin ikinci dişide azcık olsa göstermiş kendini:118: bunun üzre odun olacak kocamı aradım e normal değilmi çıkacak sırayla ya dişleri diyor. kapat lütfen teli dedim:)) kızdığımı anladı sonra arıyor yanımda birileri vardı işim vardı toparlayamadım kafamı dedi. bende sende kafa varmı demek çok istedim o an ama diyemedim tabi ki:))

valla trajikomik bir durum
ne kadar doğru bilemiycem ama ömrüm boyunca önlem almaya çalışıcam heralde inşallah nazardan gitmem :))

bizimkilerin yüzlerinin büyük kısmı yanak :))
bir tombik yanak başka tombik yanağı nasıl öper görmek lazım

İlk ve son buluşmamız da olabilirdi ama güzel olurdu walla canım:78::95:
Tabi birde bizi kabul edecek mekan lazım

Yaren Nur a cok gecmis olsun cnm, tarif icinde sagol denicem bende en kisa zamanda hele su manlzemeleri bir bulabiliyimde malum burasi Tr gibi degil herseyi bulamadigim oluyor..
Hayirdir ins ruya goren gorene bende Beykozun oglu Enes i gordum cnm dun resimlerine bakip yattim herhalde etki altinda kalmisim:))
Hayirdir diyelim hayir olsun hepsi ins, ruya bu cok cesidi olmasi mumkun..
Bende dun gece bizim oglan hava sogukmudur nedir cekmis bahtanesini uzerine kalktim bir baktim yuzu kapali, o an kalp atislarimin sesini duydum resmen az daha gidiyordum korkudan,,allahtan onlar korunuyor cok sukur hep oyle olurlar ins,rabbime emanetler hepsi..

Daha bakmadim ama eminim ki yine super olmustur...oglumun ilk yeni yil hediyesini Mutlu teyzesinden aldi, tsk ederiz teyzesi ellerine ve emegine saglik ve simdi bakiyorum

Inanın hepinizi ve bebişlerinizi çok seviyorum
Hepimizin bu kadar güzel bir ortak noktası var yaaa
Onları da kendi kızımdan ayırmiyim, hak geçmesin diye
arada böyle resimler ekliyorum

kızlar bnm temizlik işi yattı..öğlen annem teyzem babam geldiler cay demledik oturduk sohbet ettik hiç bişey yapamadım..babamdan paralarıda kopardım:)) artık aksam mutfak dolaplarımı siler yarında toz alır siler süprürüm napım..

beykozcum Adayı sormuşsın hayatım bizimkide hala hırlıyor cnm burnu hep mümüklü temizlememede izin vermiyor aglaya aglaya temizliyorum..enesimede cok gecmiş olsun..gitsin artık bu hastalıklar yaa düşsün yakamızdan..

MUTLU YILLAR ZADACAN
NAGIHAN; Ozlettin kendini

iyiki doğdun zadacım eşinle ve zeynepadayla mutluluklar diliyorum sana..
şekerim istersen 40 yaşına gel sende bu güzellik varken yıllar seni etkileyemezz

iyiki doğdun canımm, AİLENLE BİRLİKTE MUTLU HUZURLU HAYIRLI NİCE SENELERE İNŞALLAH
bu arada 30 yaş gayet genç bir yaş ama sen yaşını hiç göstermiyorsun
Zeynep Adayı ve seni öpüyorumm

Doğum günün kutlu olsun canım kızınla eşinle daha nice mutlu senelere ben de 31'im mayısta 32 olucam ay yine hatırladım bak sinirim bozuldu.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..iyi dilekleriniz ve temennileriniz gerçekten beni çok mutlu etti..iyiki varsınız kızlar..

biyologcum saol hayatım..koymamak lazım diyosun ama bu seferde kabarık olmaz diyosun..yalnız ben kekimin çok kabarmasını istiyorum..hem kabarık hem havuclu tarcınlının bir formulu yokmudur pastacı güzeli..

Onun dışında 3 akşam önce rüyamda zadayı görüyorum.sizleri kahvaltıya çağırmış ama beni çağırmamış,kendisine çok içerliyorumaçıkta kalan bir yerlerim mi var acep?

nagişim cnm rüyanamı girdim:)) çok güldüm cnm yaa.demek seni çağırmıyorum hahayyy...olurmu tatlım öyle bir organizasyonda ilk çağırcağım kişilerdensim hayatım..zaten rüyaların tersi cıkarmışş:))

Cnm benim oglanda hemen yanimda yatagin uzerinde tepiniyor bende ona goz kulak oluyorum, dedigin gibi taciz bizde de oluyor geliyor minik parmaklari ile nere gelirse basiyor ve bir kac kez bilgisayi kapatti esek sipasi..bu gidisle coker notbook un
Bugun cikalim yilbasi icin hediye falan alalim diyorduk ama hava -1 derece olunca goze alamadim, yani kizlar Tr cok iyi hava sartlari acisindan o yuzden memleketimin degeri biliyorsunuzdur ama yinede soyleyim dedim,cok sanslisiniz
Disli foto isteriz, cok sirin oluyorlar masallah Ece ye

zadacım
tembel lillacın havuçlu kek tarifi

hazır tarçınlı muffin karışımı alıyorum yapıyorum
ben içine minik rendelenmiş havuç ve toz ceviz ekliyorum
kıvamının tutmama ihtimali olmuyor
kalıpları da içinde zaten :))
amaa kendi yaptığını tavsiye ederim tabi

Kizlar benim oglumun bingildagi nabiz gibi atiyr sizce normalmi aca kel oldugu icinmi farkediliyr obur oglumda hic gormdm boyle bisey 5 gun once iki kere dustu ama bisey olmdi basi sismedi cok aglamadi kusmadi yinede korkuyrm bilglrnzi paylassanz cok sevinirim

Yukselen burcunuda mi ogrendin, anaa ben bilmiyorum valla benim oglan cok mizmiz acep yukseleni nedir merak ettim simdi, iyi oldu hatirlatttigin sagol cnm..

Ohh ziyafete bak sen cnm cok cekti, su son gunlerde pastalar, corekler , kekler ne varsa havada ucusuyor ne oldu acaba bize kizlar.. diyet denildi biz galiba verelim derken bol bol alicaz hi
Canim bir gunluk moladan birsey olmaz kanmca malum kalori hesabi ile diyet yapiyorsun, sende yedikten sonra spor vari birseyler yap cokca, mekiki cek mesela super zor bir hareket hemde acaip kalori goturur,
Yerken benim yerimede bir kac catal ve kasik al ok, garip kaldim yahu buralarda

canım çok geçmiş olsun, hiçbir fikrim yok benim zeynomunkıne dikkat edeyim bakalım bugun nasılmış:26:

Yukselen burcunuda mi ogrendin, anaa ben bilmiyorum valla benim oglan cok mizmiz acep yukseleni nedir merak ettim simdi, iyi oldu hatirlatttigin sagol cnm..

ben baktım şimdi zeynoya mınnoşumun yükselen burcu YENGEÇ miş hiç yengeç tanıdığım yok ne ilginç geldi şimdi benim yükselenimde BOĞA

Bildiğim kadarıyla cevaplıyim canım; Bındılak 12-18 ay arasında tamamen kapanır,
Saglıklı gelişimi ise; bıngıldağın dışa çok çıkık yada çok içe dönük olmamasıdır.
Benim kızımınkide arada atıyor ve bu gayet normal bir durum.
Kemik gelişimi için anne sütünde bulunmayan D vitamini takviyesi de bu yüzden çok önemli
demişti dr.um. Bebişine geçmiş olsun, benimki de düştü bir daha yaşatmasın Rabbim.

Tanıyosun planner tanıyosun
bak ya hem adaşım,hem burçdaşım oldu bir anda prenses

Yengec guzel bir burc bence, evcil olurlar ne guzel dizinin dibimden ayrilmaz ,,allahtan baska ne istenilirki daha dimi:))
Cnm benimki terazi ama ne bilem ben bizim cevrede terazi pek gormedim yabanciyim azcuk

Eklentiler

• $subframe-mid-789.webp
    906 bayt · Görüntüleme: 32
Ayyy bu gece muhteşem süleyman var;
çayımı,mısırımı, kurabiyelerimi,çerezimi,meyvemi,kızımı(göğsüme),kocamı alıp yaptığım tek aktivite,
haftada 1 dizi izlemek! Kaldırılırsa ne yapıcaz kara kara düşünüyorum:26:
Gerçi eşim pargalı ölünce izlemicekmiş güya ama eve gelince hürrem başladı mı diye soruyo nedense
hepinizi öptüm şekerler

Yengec guzel bir burc bence, evcil olurlar ne guzel dizinin dibimden ayrilmaz ,,allahtan baska ne istenilirki daha dimi:))
Cnm benimki terazi ama ne bilem ben bizim cevrede terazi pek gormedim yabanciyim azcuk

canım terazi erkeleri çapkın olur çokkk benim tanıdıklarım öyleydi yani şekerimmm seninkide olur gibi bence bu yakışıklılık ve bakışlarla çapkın olunmazmıı annesiii

Kizlar ayy bu muhabbet( burclar ) beni cok sardi ama ben bir kofte yapayimda geleyim, oglan daldi fisrat bu firsat kacmasin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…