lillac yemin ederim gülme krizine girdim resmen. annen çok yaşasın emi. bundan sonra mezarlıktan geçerken hep annenin kulaklarını çınlatıcam nazardan gitmiş bunlar diye:))
bizde seni ve Beyzamızı öpüyoruz( hayal ettim de iki tombiş yanaklının öpüşmesi de ne tatlı olur dimi ya:))
2012 mayıs bebişlerinin yılbaşı trendleri süper olmuş canım ellerine sağlık. Bir partimiz eksik şimdi. Ay düşündüm de hepsinin partide olduğunu ne eğlenceli olurdu. Kimi nara atardı, kimi altına yapardı, kimi birbirini itip çekerdi, kimi bulduğunu yerdi, saymakla bitmez valla.
İlk ve son buluşmamız da olabilirdi ama güzel olurdu walla canım:78::95:
Tabi birde bizi kabul edecek mekan lazım
Bugün cnm sıkkın.deli tavuk gibi düşünüp duruyorum napsam diye...
Neyse şu diyetin 3.günündeyim.ama hala tuvalete çıkamadım.kısacası kabızım.yeşil çay,bitçi çayı,bol su,zeytinyağ,gün kurusu kayısısı yiyip içtiğim halde bir değişim yok.e bu sorun zaten yıllardır kilo almama nedendi polikistik over ile beraber.Hamile olduğum zamanda bu açıdan sıkıntı çekmedim.doğumdan sonra da.ama bu aralar yine öyle.hele 3 gündür hiç yok.kilo mu alacam kilo mu verecem?Önerisi olan var mı?
Yaren Nur; hala burnu tıkanıyor.günde 2-3 kere çekiyoruz.C.tesi kontrole götürecez.Enfeksiyon hast. özel muayenesi olan bir dr. var ona götürecem ama nasıl ve ne zaman bilmiyorum.Dün müşterim hasta deyince daha çok üsteledi en kısa zamanda götür önlemi alınsın dedi.Bir de şu karışımı hazırlayabilirsem h.sonu hazırlayacağım.öksürüğe ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye bire birmiş.Müşterim devamlı gribal,geniz akıntısı,alerjik durumu olan çocuğuna dr. tavsiyesiyle birlikte içirmeye başlamı.Bizim çocuklarda da kullanılabiliyormuş.
tarif şu;
1 kg. keçi boynuzu pekmezi (akışkan)
30 gr. ısırgan otu tozu
30 gr çörek otu tozu
30 gr keçi boynuzu tozu
hepsini kapaklı bir kavanozda güzelce karıştırıp,hergün 1 tatlı kaşığı veriyorsun.ki bu keçi boynuzu pekmezi dut pekmezinden daha iyiymiş.denemek isteyenler deneyebilir.
Bunun dışında hep sabit uyuyan Yaren Nur'um dün akşam yüzüstü dönmüş.kafası yatağa gömülüydü.Yine ödüm patladı.sanırım ben çok ödleğim ya
Onun dışında 3 akşam önce rüyamda zadayı görüyorum.sizleri kahvaltıya çağırmış ama beni çağırmamış,kendisine çok içerliyorumaçıkta kalan bir yerlerim mi var acep?
dün gece de mybabylove'u gördüm ama hatırlayamıyorum bir türlü...
:
Bebişlerle ilk yeni yılı getiriyoruz kızlar,,
Benden küçük bir yılbaşı hediyesi arkadaşlarıma
Yeni yıl hatıramızı görmek isteyenleri; Mira ve arkadaşları albümümüze bekliyoruz...
Eklemek üzereyim
cnm evet söylemiştin..doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce...sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene...Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle beraber sağlık,mutluluk,huzur,para,ağız tadı nasip etsin...çok mu uzattım ya? Bu arada 30 yaş olsun sen daha gençsin şekerim.maşallahın var.
canım doğum günün kutlu olsunnn30 oldun bak ne güzel bir anne oldunn nice güzel yaşlar alırsın inş mutlu ailenle birlikte, bu yaşının en güzel hediyesi zeynep ada olmuş senin için ikinizide kocaman öpüyorumm
zada doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun.bende 1 kasımda 30 yaşıma girdim ve doğumgünü hediyesi olarak kendime yeni hedefler koydum, özeleştiri yaptım.sanada tavsiye ederim kendimi daha güçlü hissettim.
bere için arkadaşlar bende oğluma baykuşlu bereden ördürdüm.internette 25 tl ben 15 tl ördürdüm internettekinin aynısı oldu.
Hayir olsun kizzz nasil gordun merak ettim simdi bak:44:gerci hatirlayamadigin ruya gercek olur derlerinsallah iyi gormussundur
prensesimize acil sifalar diliyorum canim senide cok opuyorum
zada cim saglikli uzun omurler diliyorum canim sana ailenle insallah mutlu bir hayat surersiniz
MUTLU YILLAR ZADACAN
NAGIHAN; Ozlettin kendini
iyiki doğdun zadacım eşinle ve zeynepadayla mutluluklar diliyorum sana..
şekerim istersen 40 yaşına gel sende bu güzellik varken yıllar seni etkileyemezz
Aaa ne güzel bir güne denk gelmiş, doğum günün kutlu olsun! Artık 30 yaş genç kız sayılıyor bence, yolun yarısına daha çook var
Bu arada ben de 33 yaşındayım, herhalde burada en yaşlı benim? Allahtan iki tane birden yaptık çocuk, yoksa bundan sonra bir daha cesaret edemem herhalde.
geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar bugün biraz daha iyiyim çok şükür.
zadacım sende 30lar kulübüne hoş geldin. bende senin gibi olmuştum doğum günümde ve bende aynı şeyi düşündüm hayatımızda başımıza gelen en güzel şeylerimiz yavrularımız. ailenle sevdiklerinle musmutlu nice yıllar diliyorum sana...
biyolog kuzum valla sen delisin yani asyayı biliyorum kendi kızımıda biliyorum ikisi bir arada olacak ve sen bakacaksın mümkün değil insan doğasına aykırı şekerim:)) inşallah bir gün rahatsız ederiz sizi çok sağol davetin için.
iyiki doğdun canımm, AİLENLE BİRLİKTE MUTLU HUZURLU HAYIRLI NİCE SENELERE İNŞALLAH
bu arada 30 yaş gayet genç bir yaş ama sen yaşını hiç göstermiyorsun
Zeynep Adayı ve seni öpüyorumm
canım iyiki dogdun iyiki tanıdık seni erken anne olmanı rabbim isteseydi olurdu ve yasadıgn kötü günleri geride bıraktıgn zamanlarda geldi melegin onun içinde senin içinde hayırlısı buymus bak senden hemen bir bebiş daha bekliyorum zeynep adamız abla olsun :) buarada zadacım zeynep adamız nasıllar :) enes hırlıyor hala inş gececek gögsüne inmedi Allahtan öksürerek balgam cıkarıyor falan inş geccek teyzesi öpüyoruz seni nice senelere saglıklı mutlu huzurlu olarak girmen dilegiyleee
Happy birthday honey , nice guzel yillar dilerim cnm...uclu sayili yaslarin bir guzelligi var girdikten sonra yas ya ilerlemez yada ciftter , ucer , dorder ,,,oldugunda bi yas atar
Saka bir yana her yasin guzelligi bir baska cnm , ins cocuklarimizla nice guzel yillar goruruz
Doğum günün kutlu olsun canım kızınla eşinle daha nice mutlu senelere ben de 31'im mayısta 32 olucam ay yine hatırladım bak sinirim bozuldu.
cnm yoğurt ve süt koyduğunda hamurlaşıyor
elmalı ve havuçlu keke koymadan yapınca hamurlaşmıyor
ama daha sönük oluyor...
ben yuvarlak borcama yapıyorum ince oluyorrrr ama lezzetliiii
kekçi biyolog tan tecrübe:)
Onun dışında 3 akşam önce rüyamda zadayı görüyorum.sizleri kahvaltıya çağırmış ama beni çağırmamış,kendisine çok içerliyorumaçıkta kalan bir yerlerim mi var acep?
bugün sayfalarınızı acayip taciz ediyorum da ece ile yazacağımı unutup duruyorum. bilgisayar masasında klavye konan sürgülü yer var ya ben yazmaya çalıştıkça o ayağınla iktirip duruyor sinir oluyorum:))
izmirde kaç gündür hava kapalı çok şükür bugün güneşliydi. sabah annemle güneş ışığında dişine bakalım dedik ecenin ikinci dişide azcık olsa göstermiş kendini:118: bunun üzre odun olacak kocamı aradım e normal değilmi çıkacak sırayla ya dişleri diyor. kapat lütfen teli dedim:)) kızdığımı anladı sonra arıyor yanımda birileri vardı işim vardı toparlayamadım kafamı dedi. bende sende kafa varmı demek çok istedim o an ama diyemedim tabi ki:))
bbir ay öncesinde 7100 67 cm di.bizim bi ara kilo alımımız durmuştu.yarın tartıracağım yazarım.benimkisi artık rahatça dönebiliyo oturabiliyo.ama emekleme yok olduğu yerde çırpınıyo resmen patinaj yapıyo.sevdiği yiyecekler olunca mama mama dyo bide arada anneye benzer sesler çıkarıyo.yatmayı ve oturmayı sevmiyo sürekli ayakta durmak istiyo.önden 2 diş geliyo.anneanesini ısırmaya ve saçını çekmeye bayılıyo.malesef oyuncaklarla oynamayı bilmiyo herşeyi ağzına atıyo.yükselen burcumuz başak sizinki ne
kızlarrrrrrrrrrr evyahhh!!!!!!
komşu teyzem bana kocaman salata kasesinde aşure getirdiiiii....
üstelik diyetteyim biliyor
birde bugün günü var illa gelceksin dediiiii
elide çok lezzetli afedersiniz yumurta kırsaaa bile ziyafet gelir vardır ya öyle insanlarrr....
benim bugün diyet miyet kalmadı anacımmmm
sabah kahvaltı yapmamıştım akşam yemeğide yemicem anlaşılannnn
off kase bana bakıyor ben kaseye hiç dayanamam aşureyeee...
Kizlar benim oglumun bingildagi nabiz gibi atiyr sizce normalmi aca kel oldugu icinmi farkediliyr obur oglumda hic gormdm boyle bisey 5 gun once iki kere dustu ama bisey olmdi basi sismedi cok aglamadi kusmadi yinede korkuyrm bilglrnzi paylassanz cok sevinirim
Yukselen burcunuda mi ogrendin, anaa ben bilmiyorum valla benim oglan cok mizmiz acep yukseleni nedir merak ettim simdi, iyi oldu hatirlatttigin sagol cnm..
Kizlar benim oglumun bingildagi nabiz gibi atiyr sizce normalmi aca kel oldugu icinmi farkediliyr obur oglumda hic gormdm boyle bisey 5 gun once iki kere dustu ama bisey olmdi basi sismedi cok aglamadi kusmadi yinede korkuyrm bilglrnzi paylassanz cok sevinirim
canım çok geçmiş olsun, hiçbir fikrim yok benim zeynomunkıne dikkat edeyim bakalım bugun nasılmış:26:
ben baktım şimdi zeynoyamınnoşumun yükselen burcu YENGEÇ miş hiç yengeç tanıdığım yok ne ilginç geldi şimdi benim yükselenimde BOĞA
Tanıyosun planner tanıyosun
bak ya hem adaşım,hem burçdaşım oldu bir anda prenses
Yengec guzel bir burc bence, evcil olurlar ne guzel dizinin dibimden ayrilmaz ,,allahtan baska ne istenilirki daha dimi:))
Cnm benimki terazi ama ne bilem ben bizim cevrede terazi pek gormedim yabanciyim azcuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?