2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım terazi erkeleri çapkın olur çokkk benim tanıdıklarım öyleydi yani şekerimmm seninkide olur gibi bence bu yakışıklılık ve bakışlarla çapkın olunmazmıı annesiii

Anaaa desene yandik, kiz anneleri habire gelir oglumu sikayet ederler benimde yuzum pancar gibi olur kotu yaa sevmedim bu isi ben

Kizlar ayy bu muhabbet( burclar ) beni cok sardi ama ben bir kofte yapayimda geleyim, oglan daldi fisrat bu firsat kacmasin :))

Anaaa desene yandik, kiz anneleri habire gelir oglumu sikayet ederler benimde yuzum pancar gibi olur kotu yaa sevmedim bu isi ben

şekerimm benide çokk sardı ammaa işten çıkma zamanım geldi benimde yahuuu, sonra devam edelim meleğim bu muhabbete buarada valla yandın şekerim sen aynennn kızlar kapıda kuyruk olurda inş şikayetten olmaz canımcımm

bizimkide atıyor normal heralde kel olunca gördüm

Yengec guzel bir burc bence, evcil olurlar ne guzel dizinin dibimden ayrilmaz ,,allahtan baska ne istenilirki daha dimi:))
Cnm benimki terazi ama ne bilem ben bizim cevrede terazi pek gormedim yabanciyim azcuk

meleğimm benim oğluşunda yükselen burcu teraziymişş

cok uzgunum kizlar
Esimin kuzeni de Bursa.da oturuyor
Esi uzun zamandir ailesinin yanindaydi adam yalniz kaldi
Yemege alalim skilmasin dedim esimi arattim
Adini koyun ona gore hazirlik yapayim dedim
Carsamba icin bakariz demis

Bugun ses seda cikmadi ben de gelmeyecek herhalde dedim
6gibi aradi esim gelecegini soyledi
Bu saate kadar insan haberlesmez mi Omer zaten durmuyor nasil yetistirecegim diye soylendim durdum
Esimi kirdim kendimi de bir o kadar strese soktum
Hemen kardesim geldi hazirliklara basladim ki esim mesaj atmis toplantisinin uzayacagini soyleyip iptal etmis
E yine bana sormadin ben hazirlanmaya basladim diye yine kizdim
Hakli miyim haksiz miyim bilemedim ama cidden cok uzgunum

Kizlar anneme geldim :)
şuanda tunişi emziriyorum.birazdan bi komştnun kinasi var oraya gitcez.
tuana yi süslfim,ben de giyiniyim süsleneyim de azcik kurtlarimi dökeyim

ay bu aralar pek giremiyorum kp geld bi dün bizde kaldi henüz :)

kizlar resimlerinize bakicam firsat bulup pc.den girebilirsem tel.den giriyorum aok zor oluyo 2 saat bekliyorum gec aciliyo

meleğimm benim oğluşunda yükselen burcu teraziymişş

Deme gizz valla. oy oy oy yandik biz cnm cim, simdi senin oglanda habire seyine dokunuyordu yaa bizimkide basladi esek sipasi ..biz bunlari hemen buyur buyumez everek yoksa canimiz cok sikilacak bu usaklarla :))

cok uzgunum kizlar
Esimin kuzeni de Bursa.da oturuyor
Esi uzun zamandir ailesinin yanindaydi adam yalniz kaldi
Yemege alalim skilmasin dedim esimi arattim
Adini koyun ona gore hazirlik yapayim dedim
Carsamba icin bakariz demis

Bugun ses seda cikmadi ben de gelmeyecek herhalde dedim
6gibi aradi esim gelecegini soyledi
Bu saate kadar insan haberlesmez mi Omer zaten durmuyor nasil yetistirecegim diye soylendim durdum
Esimi kirdim kendimi de bir o kadar strese soktum
Hemen kardesim geldi hazirliklara basladim ki esim mesaj atmis toplantisinin uzayacagini soyleyip iptal etmis
E yine bana sormadin ben hazirlanmaya basladim diye yine kizdim
Hakli miyim haksiz miyim bilemedim ama cidden cok uzgunum

Deme gizz valla. oy oy oy yandik biz cnm cim, simdi senin oglanda habire seyine dokunuyordu yaa bizimkide basladi esek sipasi ..biz bunlari hemen buyur buyumez everek yoksa canimiz cok sikilacak bu usaklarla :))

Euheuheu demek Mahir'imizde başladı elleemeye büyüdüler artıkdoğru söylüyorsun canım hemen everek

tatlımmm bak onu bilemiyorum
bizim burda harika bir pastane varrr...
ev yapımı kekleri var muhteşemlerr!!!!!
alıp göndereyim sana

cnmmmm
en genci 50 yaşındaydı bayanların:)
dolayısısla Asya bana gelmediiiii
ben balkonda takıldım malummmm şeyden dolayı
birde mutfak kahve tabak hazırlama makine dizme görevinde bulundum
Asya beslendi 2 kere uyutulduuuu
ben söylemeden yere özel yatak açıldı yatırıldı oynatıldıııı
komşularımdan Allah razı olsun söylememe gerek bile yok
hadi ver kızı sen çık balkona diyorlarrrr

1 kase evde yedim
1 kasede gidince yedim
ikramlıklardan da sadece lokmalık aldımmmmmm
akşam yemeği yerinede k flakes yedimmmmm
bolbolda servis yaptığıımdannn spor niyetine geçerrr umuyorum

ayy kızlar fal baktırdım yıllardan sonra ilk defa
2 sene sonra erkek çocuk çıktı bana
eşimlede bu ara çok atışıyordukkkk
demekki dedim 2 sene daha birlikteyizzzz

cnm hem yemişsin ikramlıkları hemde servis yapmışsın birbirini kurtarır diye düşünüyorum
afiyet olsun..
bende bol bol balkona ugrarım gün içinde
fal baktırmaya bayılırım bende arada sallarım güzel tutar
yazının sonunu yine süper baglamışsın demek 2 sene daha birliktesiniz bir ömür ayrılmayın inşallah cnm

geçmişi okumaktan yazmaya pek fırsatt kalmıyo
hasta bebeklere geçmiş olsun isimleri aklımdaydı sayfa sonuna gelene kadar unuttum
benim küçük iyide ablamız hasta
biri hasta olur biri iyleşir ondan ona gecer..bu kış böyle geçecek..hastaneye abone olduk
her 10 günde bir gitmessek özlerler bizi
zaten doktor kızımı görünce diyoki işte tecrübeli hastam geldi benim diye seviyo kızımı
bide geniz eti varmış büyük kızımda bakacaz belki ameliyat olacak..büyük kız diyorum ama canım o benim daha 3 buçuk yaşında

aha buna cok sevindim canım 2 sene sonra asya (2yıl 7 aylık) olacak ve benim eşimde agustosta gitse geldiginde enes (2yıl 6aylık) olcak yani aynı zamanda hamile kalırsak oooooooo aynı zamanda dogururuk kızzzz

canlarım benim enesimin yükseleni aslan uzmantv yazın burcu boga yükseleni aslan olan yada terazi yada yengec hangi burcsa yazın orda anlatıyor nasıl oldugunu

benim burcum koç yükselenim aslan...
cerenim ikizler yükseleni akrep
minik çağla boğa yükseleni ikizler..

amin canım benimmmm
evet eşim her haftasonu ptesi avukata gidelim mi diyor
dalga geçiyordu benimleeeeee
balkonda iyi oluyorrrr

senin kızının yerim bennnn
kuzum benimmmm ona de ki biyolog teyzen seni çok öpüyormuşşşşş

aha buna cok sevindim canım 2 sene sonra asya (2yıl 7 aylık) olacak ve benim eşimde agustosta gitse geldiginde enes (2yıl 6aylık) olcak yani aynı zamanda hamile kalırsak oooooooo aynı zamanda dogururuk kızzzz

kısss şekertopummmm
anacım beklerim ben seniiiii acele etme
aynı zaman doğurursak var ya çok güzel olur
söyleye söyleye yapcaz en sonunda birliktee

benim burcum koç yükselenim aslan...
cerenim ikizler yükseleni akrep
minik çağla boğa yükseleni ikizler..

canım benim eşimde koc yükseleni aslan ve cok imrenirim ona az sinirlenir millet hakkında nadir konusur calıskan hiç durmaz iyi gecinirim yani ama koc olup yükseleni koc olan benden uzak dursun esimin teyzesi o burcta bir kasık suda bogasım var

Son düzenleme:
Canim beni unutmadigin icin tsk ederim fazla giremiyorum isler cok yogun eve geliyor berruyla oyna yemekti isti derken sqdece okuyabiliyorum ceptende girince zor oluyor takip etmesi berru oturuyor nandajiyla beceriyor valla dorr aylikken surunmeye baslamisti sonra bandqj takildi hersey yRim kqldi eger bandaji olmasaydi simdiye yururdu dr.umuzda oyle tahmin ediyor surunurken gordugunde cok sasirmisti cok gec kaldik ama olsun sagligi yerinde olsunda bu aksqm kuzenim geldi berrudan bir ay kucuk oglu var berru hanim cocugun kulagini cekti ve yirtti cocuk yavrum cok agladi cok sac cekiyor kendi sqcini baskasinin sacini kulagini kendi kulagi hep yara oldu nasil vazgececek yaaa

tamam canım bekle bensiz kalmak yasak sana cok isterim beraber kalmayı

canım erkekle kadın biraz farklı olabiliyo ama bende çok çabuk sinirlenmem sinirlensemde saman alevi
gibi hemen hemn sönerim:))
dedikodu bende pek sevmem ama ne kadar yapmam desekte yapıyoruz bazen yeterki yalan riya olmasın konuşulanlarda..
koç erkegiyle geçim zordur derler,çapkın olur derler ama sende bu işve cilve varken eminim kocan sana tapıyodur
allah muhabbetinizi bozmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…