canım terazi erkeleri çapkın olur çokkkbenim tanıdıklarım öyleydi yani şekerimmm seninkide olur gibi bence bu yakışıklılık ve bakışlarla çapkın olunmazmıı annesiii
Kizlar ayy bu muhabbet( burclar ) beni cok sardi ama ben bir kofte yapayimda geleyim, oglan daldi fisrat bu firsat kacmasin :))
Anaaa desene yandik, kiz anneleri habire gelir oglumu sikayet ederler benimde yuzum pancar gibi olur kotu yaa sevmedim bu isi ben
Kizlar benim oglumun bingildagi nabiz gibi atiyr sizce normalmi aca kel oldugu icinmi farkediliyr obur oglumda hic gormdm boyle bisey 5 gun once iki kere dustu ama bisey olmdi basi sismedi cok aglamadi kusmadi yinede korkuyrm bilglrnzi paylassanz cok sevinirim
Yengec guzel bir burc bence, evcil olurlar ne guzel dizinin dibimden ayrilmaz ,,allahtan baska ne istenilirki daha dimi:))
Cnm benimki terazi ama ne bilem ben bizim cevrede terazi pek gormedim yabanciyim azcuk
meleğimm benim oğluşunda yükselen burcu teraziymişş
Deme gizz valla. oy oy oy yandik biz cnm cim, simdi senin oglanda habire seyine dokunuyordu yaa bizimkide basladi esek sipasi ..biz bunlari hemen buyur buyumez everek yoksa canimiz cok sikilacak bu usaklarla :))
kızlar bnm temizlik işi yattı..öğlen annem teyzem babam geldiler cay demledik oturduk sohbet ettik hiç bişey yapamadım..babamdan paralarıda kopardım:)) artık aksam mutfak dolaplarımı siler yarında toz alır siler süprürüm napım..
beykozcum Adayı sormuşsın hayatım bizimkide hala hırlıyor cnm burnu hep mümüklü temizlememede izin vermiyor aglaya aglaya temizliyorum..enesimede cok gecmiş olsun..gitsin artık bu hastalıklar yaa düşsün yakamızdan.
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..iyi dilekleriniz ve temennileriniz gerçekten beni çok mutlu etti..iyiki varsınız kızlar..
biyologcum saol hayatım..koymamak lazım diyosun ama bu seferde kabarık olmaz diyosun..yalnız ben kekimin çok kabarmasını istiyorum..hem kabarık hem havuclu tarcınlının bir formulu yokmudur pastacı güzeli..
nagişim cnm rüyanamı girdim:)) çok güldüm cnm yaa.demek seni çağırmıyorum hahayyy...olurmu tatlım öyle bir organizasyonda ilk çağırcağım kişilerdensim hayatım..zaten rüyaların tersi cıkarmışş:))
Yukselen burcunuda mi ogrendin, anaa ben bilmiyorum valla benim oglan cok mizmiz acep yukseleni nedir merak ettim simdi, iyi oldu hatirlatttigin sagol cnm..
Ohh ziyafete bak sen cnm cok cekti, su son gunlerde pastalar, corekler , kekler ne varsa havada ucusuyor ne oldu acaba bize kizlar.. diyet denildi biz galiba verelim derken bol bol alicaz hi
Canim bir gunluk moladan birsey olmaz kanmca malum kalori hesabi ile diyet yapiyorsun, sende yedikten sonra spor vari birseyler yap cokca, mekiki cek mesela super zor bir hareket hemde acaip kalori goturur,
Yerken benim yerimede bir kac catal ve kasik al ok, garip kaldim yahu buralarda
tatlımmm bak onu bilemiyorum
bizim burda harika bir pastane varrr...
ev yapımı kekleri var muhteşemlerr!!!!!
alıp göndereyim sana
cnmmmm
en genci 50 yaşındaydı bayanların:)
dolayısısla Asya bana gelmediiiii
ben balkonda takıldım malummmm şeyden dolayı
birde mutfak kahve tabak hazırlama makine dizme görevinde bulundum
Asya beslendi 2 kere uyutulduuuu
ben söylemeden yere özel yatak açıldı yatırıldı oynatıldıııı
komşularımdan Allah razı olsun söylememe gerek bile yok
hadi ver kızı sen çık balkona diyorlarrrr
1 kase evde yedim
1 kasede gidince yedim
ikramlıklardan da sadece lokmalık aldımmmmmm
akşam yemeği yerinede k flakes yedimmmmm
bolbolda servis yaptığıımdannn spor niyetine geçerrr umuyorum
ayy kızlar fal baktırdım yıllardan sonra ilk defa
2 sene sonra erkek çocuk çıktı bana
eşimlede bu ara çok atışıyordukkkk
demekki dedim 2 sene daha birlikteyizzzz
tatlımmm bak onu bilemiyorum
bizim burda harika bir pastane varrr...
ev yapımı kekleri var muhteşemlerr!!!!!
alıp göndereyim sana
cnmmmm
en genci 50 yaşındaydı bayanların:)
dolayısısla Asya bana gelmediiiii
ben balkonda takıldım malummmm şeyden dolayı
birde mutfak kahve tabak hazırlama makine dizme görevinde bulundum
Asya beslendi 2 kere uyutulduuuu
ben söylemeden yere özel yatak açıldı yatırıldı oynatıldıııı
komşularımdan Allah razı olsun söylememe gerek bile yok
hadi ver kızı sen çık balkona diyorlarrrr
1 kase evde yedim
1 kasede gidince yedim
ikramlıklardan da sadece lokmalık aldımmmmmm
akşam yemeği yerinede k flakes yedimmmmm
bolbolda servis yaptığıımdannn spor niyetine geçerrr umuyorum
ayy kızlar fal baktırdım yıllardan sonra ilk defa
2 sene sonra erkek çocuk çıktı bana
eşimlede bu ara çok atışıyordukkkk
demekki dedim 2 sene daha birlikteyizzzz
cnm hem yemişsin ikramlıkları hemde servis yapmışsın birbirini kurtarır diye düşünüyorum
afiyet olsun..
bende bol bol balkona ugrarım gün içinde
fal baktırmaya bayılırım bende arada sallarım güzel tutar
yazının sonunu yine süper baglamışsın demek 2 sene daha birliktesinizbir ömür ayrılmayın inşallah cnm
geçmişi okumaktan yazmaya pek fırsatt kalmıyo
hasta bebeklere geçmiş olsun isimleri aklımdaydı sayfa sonuna gelene kadar unuttum
benim küçük iyide ablamız hasta
biri hasta olur biri iyleşir ondan ona gecer..bu kış böyle geçecek..hastaneye abone olduk
her 10 günde bir gitmessek özlerler bizi
zaten doktor kızımı görünce diyoki işte tecrübeli hastam geldi benim diye seviyo kızımı
bide geniz eti varmış büyük kızımda bakacaz belki ameliyat olacak..büyük kız diyorum ama canım o benim daha 3 buçuk yaşında
aha buna cok sevindim canım 2 sene sonra asya (2yıl 7 aylık) olacak ve benim eşimde agustosta gitse geldiginde enes (2yıl 6aylık) olcak yani aynı zamanda hamile kalırsak oooooooo aynı zamanda dogururuk kızzzz
benim burcum koç yükselenim aslan...
cerenim ikizler yükseleni akrep
minik çağla boğa yükseleni ikizler..
amin canım benimmmm
evet eşim her haftasonu ptesi avukata gidelim mi diyor
dalga geçiyordu benimleeeeee
balkonda iyi oluyorrrr
senin kızının yerim bennnn
kuzum benimmmm ona de ki biyolog teyzen seni çok öpüyormuşşşşş
kısss şekertopummmm
anacım beklerim ben seniiiii acele etme
aynı zaman doğurursak var ya çok güzel olur
söyleye söyleye yapcaz en sonunda birliktee
canım benim eşimde koc yükseleni aslan ve cok imrenirim ona az sinirlenir millet hakkında nadir konusur calıskan hiç durmaz iyi gecinirim yani ama koc olup yükseleni koc olan benden uzak dursun esimin teyzesi o burcta bir kasık suda bogasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?