cok uzgunum kizlar
Esimin kuzeni de Bursa.da oturuyor
Esi uzun zamandir ailesinin yanindaydi adam yalniz kaldi
Yemege alalim skilmasin dedim esimi arattim
Adini koyun ona gore hazirlik yapayim dedim
Carsamba icin bakariz demis
Bugun ses seda cikmadi ben de gelmeyecek herhalde dedim
6gibi aradi esim gelecegini soyledi
Bu saate kadar insan haberlesmez mi Omer zaten durmuyor nasil yetistirecegim diye soylendim durdum
Esimi kirdim kendimi de bir o kadar strese soktum
Hemen kardesim geldi hazirliklara basladim ki esim mesaj atmis toplantisinin uzayacagini soyleyip iptal etmis
E yine bana sormadin ben hazirlanmaya basladim diye yine kizdim
Hakli miyim haksiz miyim bilemedim ama cidden cok uzgunum
canım erkekle kadın biraz farklı olabiliyo ama bende çok çabuk sinirlenmem sinirlensemde saman alevi
gibi hemen hemn sönerim:))
dedikodu bende pek sevmem ama ne kadar yapmam desekte yapıyoruz bazen yeterki yalan riya olmasın konuşulanlarda..
koç erkegiyle geçim zordur derler,çapkın olur derlerama sende bu işve cilve varken eminim kocan sana tapıyodur
allah muhabbetinizi bozmasın canım
cnmmmm
en genci 50 yaşındaydı bayanların:)
dolayısısla Asya bana gelmediiiii
ben balkonda takıldım malummmm şeyden dolayı
birde mutfak kahve tabak hazırlama makine dizme görevinde bulundum
Asya beslendi 2 kere uyutulduuuu
ben söylemeden yere özel yatak açıldı yatırıldı oynatıldıııı
komşularımdan Allah razı olsun söylememe gerek bile yok
hadi ver kızı sen çık balkona diyorlarrrr
1 kase evde yedim
1 kasede gidince yedim
ikramlıklardan da sadece lokmalık aldımmmmmm
akşam yemeği yerinede k flakes yedimmmmm
bolbolda servis yaptığıımdannn spor niyetine geçerrr umuyorum
ayy kızlar fal baktırdım yıllardan sonra ilk defa
2 sene sonra erkek çocuk çıktı bana
eşimlede bu ara çok atışıyordukkkk
demekki dedim 2 sene daha birlikteyizzzz
geçmişi okumaktan yazmaya pek fırsatt kalmıyo
hasta bebeklere geçmiş olsun isimleri aklımdaydı sayfa sonuna gelene kadar unuttum
benim küçük iyide ablamız hasta
biri hasta olur biri iyleşir ondan ona gecer..bu kış böyle geçecek..hastaneye abone olduk
her 10 günde bir gitmessek özlerler bizi
zaten doktor kızımı görünce diyoki işte tecrübeli hastam geldi benim diye seviyo kızımı
bide geniz eti varmış büyük kızımda bakacaz belki ameliyat olacak..büyük kız diyorum ama canım o benim daha 3 buçuk yaşında
cok uzgunum kizlar
Esimin kuzeni de Bursa.da oturuyor
Esi uzun zamandir ailesinin yanindaydi adam yalniz kaldi
Yemege alalim skilmasin dedim esimi arattim
Adini koyun ona gore hazirlik yapayim dedim
Carsamba icin bakariz demis
Bugun ses seda cikmadi ben de gelmeyecek herhalde dedim
6gibi aradi esim gelecegini soyledi
Bu saate kadar insan haberlesmez mi Omer zaten durmuyor nasil yetistirecegim diye soylendim durdum
Esimi kirdim kendimi de bir o kadar strese soktum
Hemen kardesim geldi hazirliklara basladim ki esim mesaj atmis toplantisinin uzayacagini soyleyip iptal etmis
E yine bana sormadin ben hazirlanmaya basladim diye yine kizdim
Hakli miyim haksiz miyim bilemedim ama cidden cok uzgunum
Bu gece çok kalabalık burası bebeler uyudu galiba
Benim oglan az evvel daldi ama hemen uyanabilir, artik saat basi bir merhaba diyesi geliyor oglumun,,simdilik oturuyorum bakalim ne olur
lillac yemin ederim gülme krizine girdim resmen. annen çok yaşasın emi. bundan sonra mezarlıktan geçerken hep annenin kulaklarını çınlatıcam nazardan gitmiş bunlar diye:))
bizde seni ve Beyzamızı öpüyoruz( hayal ettim de iki tombiş yanaklının öpüşmesi de ne tatlı olur dimi ya:))
gece uyanmalarıda çok kötü oluyo
ben uyuduğum uykudan hiç bi şey anlamıyorum sabahta yataktan çıkmak istemiyorum
en az 4 kez uyanıyo geceleri..dişinden mi doymuyo mu bilmiyorum:26:
benimki 1 saat önce uyudu 1 saat sonrada uyanma saati
Canim dis cok buyuk etken, ben bazen bizimkini resmen sinirden sesler cikarark uyandigini biliyorum, ellerini sokmus agzina nasil anlatayim deli olmus sekilde dislerini kasimaya calisiyor,,yavrular cok zorlaniyor kolay degil yaa kemik resmen eti deliyor ve disari cikiyor soyle bir dusundumde cok zor yaa
Bnm bebeklerde uyudu bende tel.den size kactim
melegim soylediklerine katiliyrmm
Cnm senin su avatardaki resme bittim cok sirin tam senlik sekerim, masallah iyi yalamissin
doğru söylüyosun canım 20 lik dişlerimden hatırlıyorum çok acıyolardıyavrular nasıl dayansın bu ağrıya
bi çıksada onlarda kurtulsa bizlerde kurtulsak..benim kuzumda geceleri emziğiyle kaşıyobazen parmağına takıyo emziği öyle uyuyup kalıyo
mahirin yakında üst dişleri çıkar tavşan gibi sevimli olur sıpa
Biyolog cnm yakalamissin yazacagima yalamissin yazmisim yanlislikla
bende avatarda bi şey gözükmüyoo..bu hatun diyette dondurma falan mı yalıyo yoksaa
anladım cnm anladımmmm:)
tel.den ikon yapamiyorummm delicannn
koptummmm
Canim adam butun gun mudurunun yerine toplantidaymisÜzülme canım,telafi edersin sen.Hem eşin de diğer erkekler gibi hazırlıkların zorluğunun farkında olmadıkları için nasıl olsa yetiştirirsin diye düşünmüştür.Fakat genede haklısın önce seni araması gerekirdi.
Senin bu her daim online hallerine bayiliyorum :)Benim oglan az evvel daldi ama hemen uyanabilir, artik saat basi bir merhaba diyesi geliyor oglumun,,simdilik oturuyorum bakalim ne olur
canlarım benim enesimin yükseleni aslan uzmantv yazın burcu boga yükseleni aslan olan yada terazi yada yengec hangi burcsa yazın orda anlatıyor nasıl oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?