2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım senin yerine koydum kendimi valla bende sinirlenirdim haklısın cnm ama eşinin de suçu yok cnm ya
belki o zman haber vermişti eşine gelecem diye..
belki sen kızınca eşin vazgeçmiştir toplantıyı bahane etmiştir sen yorulma diye..
bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz ve en sevdigimiz insanları kırıyoruz buda genelde eşimiz annemiz ve çocuklarımız oluyo

canım hiç capkın degil 2cktıgı olmuş 2.si ben
buarada iltifatların için cok tesekkür ederim benim sözümden nadir cıkar işve cilve gani bende ama yapısında varsa amuda kalksamda yapar capkınlıgı eşim dönüp birine bakmaz ben onu cok takip ederim aynı anda kırk yere bakabilme yetenegim varda

Cnm afiyet seker olsun yarasin, Asya ya bol bol sut olsun,,demek En kucuk yas 50 ne guzel hepsi torunlari niyetine yiyorlardir Asya yi,,cok sevimdim sizlerin adina allah bozmasin muhabbetinizi ins. simdiden kiza sen altin gunlerinden biriktirmaya basla, malum kizimiz gidince ceyiz lazim taki lazim di mi.. ay ya simdi kizarsin bana kizimi veren kim diye malum insan kiyamiyorki...ama onlar buyunce ben evlencem dediginde bizlerde temkinli olmaliyiz di mi?
Ikinci erkek demek, ins allah gonlunuze gore verir, eminimki oda cok yakisikli olur...sana benzesin ama,

Gecmis olsun cnm...masallah sana valla imreniyorum ve taktir ediyorum seni, hem gencsin, hem guzelsin hemde iki cocuga bakiyorsun helal olsun ... umarim buyuk kizin atlatir hemen hastaligini., allah sifa olsun ins

Üzülme canım,telafi edersin sen.Hem eşin de diğer erkekler gibi hazırlıkların zorluğunun farkında olmadıkları için nasıl olsa yetiştirirsin diye düşünmüştür.Fakat genede haklısın önce seni araması gerekirdi.

Benim oglan az evvel daldi ama hemen uyanabilir, artik saat basi bir merhaba diyesi geliyor oglumun,,simdilik oturuyorum bakalim ne olur

gece uyanmalarıda çok kötü oluyo
ben uyuduğum uykudan hiç bi şey anlamıyorum sabahta yataktan çıkmak istemiyorum
en az 4 kez uyanıyo geceleri..dişinden mi doymuyo mu bilmiyorum:26:
benimki 1 saat önce uyudu 1 saat sonrada uyanma saati

Nazar dedinize ben hep dusunurum atalar soylediyse vardir bir bildikleri diye.. Nazar insani mezara, deveyi kazana sokarmis. yani belki mezardan yatanlarin hepsi degilse bile mutlak iclerinden nazardan catlayanlar olmustur, ki kaldiki Allahin en sevgili kuluna yani peygamber efendimize bile degmis, bu yuzden ona Nas ve Felak surelerini okumasi soylenmis,, hadi bunuda gectik diyelim yani dinsel yonunun disinda bilimsel aciklamasida var Nazarin,,,insanin insan uzerinde mutlaka bir magnetik cekim alani oluyor bu cekim yogun oldugunda da insan melemolizmasi bozulabilir, neyse cok uzattim galiba, siktiysam sorry kizlar

Canim dis cok buyuk etken, ben bazen bizimkini resmen sinirden sesler cikarark uyandigini biliyorum, ellerini sokmus agzina nasil anlatayim deli olmus sekilde dislerini kasimaya calisiyor,,yavrular cok zorlaniyor kolay degil yaa kemik resmen eti deliyor ve disari cikiyor soyle bir dusundumde cok zor yaa

Yaa simdi senin arkadas olmadigini farkettim ve hemen gonderdim nasil olduda sen kactin gozumden,,neyse ben seni cok merak ediyorum haberin ola..sen beni ve ailemi gorebilirsin arzu edersen var albumunde, sevgiler

doğru söylüyosun canım 20 lik dişlerimden hatırlıyorum çok acıyolardıyavrular nasıl dayansın bu ağrıya
bi çıksada onlarda kurtulsa bizlerde kurtulsak..benim kuzumda geceleri emziğiyle kaşıyobazen parmağına takıyo emziği öyle uyuyup kalıyo
mahirin yakında üst dişleri çıkar tavşan gibi sevimli olur sıpa

Tavsam mi olur yoksa vampir mi olur bilemem valla

Canim adam butun gun mudurunun yerine toplantidaymis
Kuzeni gec haber verince o da bana gec vermis haliyle
Ben de zivanadan cikinca toplantisi berbat olmus
Yetistirebileyim diye kuzenine 8gibi gel ben gec cikacagim demis
kuzeni de usenmis araba da yok sonra geleyim demis
erkekler icin bu kadar basit iste :)
Ben o yarim saatte firinda patatesli kofte hazirladim salata yaptim pilavi kavururken esim iptal yazdi
Yine parladim iptal etmeden haber versen de ugrasmasam ya diye
Deli gibiydim ya uykusuzluk basima vurdu sanirim
Geldi geleli keyfi yok ama yine de bana yardimci olmayacalisiyor
Nasil gonlunu alsam bilemedim
Bir ara masaj yaptim slow sarkilar soyleyerek gozleri doldu
Ben cemkirince toplantida zor durumda kalmis
Kiyamam ya su an bacaklarimi ustuneuzattim sicak sicak size yaziyorum :)
Benim oglan az evvel daldi ama hemen uyanabilir, artik saat basi bir merhaba diyesi geliyor oglumun,,simdilik oturuyorum bakalim ne olur
Senin bu her daim online hallerine bayiliyorum :)
Bu arada ise okula donecek misin cnm?

BURCLARRR konusulmus bayilirim!
Benim yukselen alcalan hepsi BAASAK yani tam bir pimpirikliyim
Hersey planli programli duzenli olacak!

Esim de Yengec ama yukselenini bilmiyorum
Gercekten de dibine kadar yengec
Evine cok duskun sahane bir baba cok duygusal
Kotu yani kabuiklu olusu cidden bazen ona ulasmak zor oluyor
Ama hep derim iyi ki yengecle evlenmisim!
Ilk nisankim Ikizlerdi evlerden irak ana kuzusu dengesiz birseydi iykk

Omerim Boga sizinkilerin cogu Koc sanirim
Ikisi de cok guzel bence ama kiskanc ve cinsellige duskun oluyorlar erkenden everecegim oglumu ceyizleri hazirlayin kizlarrr

canlarım benim enesimin yükseleni aslan uzmantv yazın burcu boga yükseleni aslan olan yada terazi yada yengec hangi burcsa yazın orda anlatıyor nasıl oldugunu

beykoz benim oğlumunda burcu boğa yükseleni aslan bakalım nasıl karakterde olacaklar inşallah zeki akılllı terbiyeli olurlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…