2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim heran online nim cunku heran benim oglam ayaklarimda oluyor sallanmak icin., her uyutmam gerektiginde veya huysuzlugunda bizimki bu sekilde sakinlesiyor..malum sallarkende notbook u aliyorum elime onu sallarkende sizleri okuyup ve yaziyorum,
Doktora yi evt dusunuyorum bakalim seneye ins baslicam..
Bizim oglanda boga ve bugunde yukselinin terazi oldugunu ogrendim , capkin burcmus :)) tam benim oglam cup diye oturdu anlayacagin,
Kanimca burdaki hemen hemen herkesin bebegi boga, 20 sinden doganlarda ikizler oluyor galiba..
Nisan ayi bildigim kadari ile koc oluyor..
Evt yengec erkegi tam ev erkegi oluyor, abimden iyi biliyorum,
Bugun sikintili bir gun olmus neyseki tatliya baglamissiniz sevimdim, umarim tkr ayni seyi yasamzsiniz

sağol hayatım ama kendim yapmayı düşünüyorum herşeyi..c.tesi soframı hazırlayınca foto ekleyip size de göstermek istiyorum..vee sanırım havucu cıkarıcam kekın ıcınden bi tarif bekliyorum arkadastan bakalım nasıl olcak..

ne güzel komsuların var cnm yaa valla hayran kaldım

bu arada bende bugun itibari ile tam 6 kilo vermişim..ama bugün eşim pasta almış bir dilim yedim cok pişman oldum..(

Benim oglan az evvel daldi ama hemen uyanabilir, artik saat basi bir merhaba diyesi geliyor oglumun,,simdilik oturuyorum bakalim ne olur

cnm ben gecen bir deneme yaptım..her aksam kıza muhallebi verip yatırıyodum güzel uyuyodu bir gece vermedim emzirdim 9 yattı 10 da kalktı 1 saat uyudu anca..artık sutlerimiz doyurmuyo sanırım..sen ne veriyosun gece uykusuna dalmadan once cnm..

Bende anne sutu olayi malasef yok artik, beni su hastalanma olayi ile emmeyi birakti, benim malum uc haftadir vermedigim iicin sutum gitti,neyse zaten sadece gece emiyordu, oda olmamis oldu, saglik olsun artik,,
Dedigin gibi son uc aksamdir bende yatmadan once mamasindan irmik muhallebesi yapip yediriyorum ama yine kalkiyor ..kalkmasini gectik artik oglan cok alisti ayakta sallanmaya ben her seferinde alip ayaklarimi sallayarak uyuturuyorum ve cogu kez o sekilde sizip kaliyorum,,, yaptigim sakat is malum o uyku sersemliginde bir donsem oglan cup asagiya ama dayanamiyorum surekli onu sallamakta beni cok uykusuz birakiyor bende ayaklarimda uyandikca devam ettiriyorum..eskiden bu kadar degildi..ozellikle su disten ve gecirdigi usutmeden sonra alt ust oldu hersey

Sagol cnm verdigin oneri icin, dusunme inceligi gostermesin eksik olma sekerim,

Meleğim benim kızda boga yükselen terazi,,anaamm netçem ben:18:Capkinmis demekkk,,babamiz da çapar bizi walla
İsin yoksa rüyanda görme şimdi bunu

Meleğim benim kızda boga yükselen terazi,,anaamm netçem ben:18:Capkinmis demekkk,,babamiz da çapar bizi walla
İsin yoksa rüyanda görme şimdi bunu

Ayy zor bir durum, halbuki kiz isin en ideal burc yengec olurdu galiba,,evcil oluyorlar ve eve cok baglilar..sizde burclar ne

Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum

iyi geceler herkese....biliyorum beni çok sık göremiyorsunuz pek çoğunuzda zaten beni pek bilmez sanırım ama ben gene de sizlerle dertleşmek istiyorum o kadar doluyum ki....Pazartesi günü göreve başlıyacam bugün bakıcı olayını netleştirdik...dün akşam kayınvaldenin ağzını bi aradık aslında eşim hep annem baksın annem baksın deyip duruyordu ben de kadına bi sor bakalım bakacak mı yada bakabilecek mi diye son ana kadar eşim bekledi bekledi en son benim ısrarlarıma dayanamayıp dün akşam konuştu annesiyle kayınvaldem açıkça niyetinin belli etmiş bakamayacağının...aslında ben bekliyordum ama eşim resmen dumura uğradı elimiz ayağımız karıştı napacaz diye gerçi ben bi kaç tane alternatif düşünmüştüm Allah tan...Neyse bitişik komşumuz var bizim aslında eşimin tarafından da akraba benim kayınvaldenin ablasının gelinin oluyor 3 tane de çocuğu var kendisinin ona söyledik o da hemen kabul ettii.beni çok sever kızımı yani Feyzanur u da öyle. ama çok korkuyorum kızlar hatta kendimi çok berbat hissediyorum evladımı bırakıp işe gideceğim için keşke imkanlar elverseydi de daha fazla ücretsiz devam edebilseydimmm..beni düşündüren yanı öle pek gözü açık bi kadın değil hatta sanırım okuma yazması da yok ayni anlayacağınız öle pek kültürlü bi bayan değil...bunun yanında insan olarak çok iyi birisi namazında niyazında Allah korkusu olan çocuğumu hiç incitmeyecek biri ....bu beni çok düşündürüyor acaba eksik taraflarının olumsuz bi etkisi olurmu diye yani açıkçası herşeyi yarından itibaren tek tek öğretmem gerekiyor mama yapmayı falan gerçi ek gıdalara geçtik ama lazım olabilir mama yapması rakamları bilemeyecek mesela ölçüleri falan ama bi yandan da çocuğuma iyi bakacağına incitmeyeceğine çok seveceğine de de eminim bu tarafı da cazip gelen tarafı siz olsaydınız napardınız...ha bu arada benim alt katımda kayınvaldem ve o da arada bi çıkıp ilgilenecekmiş artık ne kadar sık çıkar bilemiyorum...stresten sıkıntıdan gözüme uyku girmiyor kaç gecedir hep acabalarla doluyum....biraz karışık anlattım sanırım ama siz anlamışınızdır..fazla vaktimizde kalmadı şurda...üüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffff patlayacam bu benim araflarım hiçç bitmiyor en çok da buna sıkılıyorum....evladımız gözleri hep aklımda bana bakarak kucağıma almam için ağlaması falan nasıl bırakıp gidicem hiç bilemiyorum hiçççç....

Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum

saat,kazak,pantolon,parfüm,klasik giyiniyosa gömlek,kravat,kol düğmesi erkek için aklıma gelenler bunlar
ya da güzel bi çerçeve içinde aile fotoğrafınız:)gerçi bunun bi erkeğin hoşuna gitmesi için duygusal olması lazım

Fikirlerinizi bekliyorum

biraz klasik olacak ama saat, kazak, parfüm falan ilk aklıma gelenler....veya kendinin yapacağı güzel bi pasta yanında yaşatacağın özel bi gece yemek falan ne bileyim bunlar aklıma geldi...moralim bozuk ya öle ilgi çekici bişey gelmedi şimdi aklıma...

nerdeyse aynı şeyleri yazmışız farkında olamadan tatlıcadı :)

Birazda ucretsiz izin alsan cnm, o zamana kadarda iyi bir bakici bulmus olursun..seni taniyan biri olarak, kendini bu kadar strese sokmana dayanamiyorum, lutfen sakin ol olurmu,,olmazsa dedigin komsun bir hafta kadar bakar sen bu arada daha iyi birini bulmaya calisirsin olmaz mi? seni ve Feyzanur u cok opuyorum, Birde annelik okuma yazma ilede olmuyor sende biliyorsun, Uc cocuk bakmis anne oda bilir herhalde ne yapacagini..sen guzelce tarif edersin eminimki kapar hemen,

canım yaa çok üzüldüm..her zaman söylüyorum çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun diye topikte gördüğüm kadarıyla çokta zorluk çekmiyo annelerimiz
inş sende çabuk atlatırsın
kültür çok önemli evt ama şu anda zaten kızının ilgiye,oyuna,konuşmaya ihtiyacı var..anlattığına göre merhametli biri bunları yerine getirir diye düşündüm
okuma yazma bilipte vicdansız merhametsiz olması daha kötü olurdu gözün arkada kalırdı
en azından tanıdığın seni ve bebeğini seven biriymiş gözün arkada kalmaz...dediğin gibi ek gıda saatlerini,yapılışını ve saatlerini söylersin sorun olmaz inş
ben olsam;bebeğimle ilgileniceğine inandığım,onunla zaman geçiren,oynayan,sohbet eden,seven,saatinde yemeğini yediren vicdan ve merhamet sahibi bi insana emanet ederdim..
yani anlattığın kişiye ilk etapta olumlu bakardım

Ayy zor bir durum, halbuki kiz isin en ideal burc yengec olurdu galiba,,evcil oluyorlar ve eve cok baglilar..sizde burclar ne

Ben yengecin canım,yükselenimde akrep...su gurubunun dibindeyim yani
Boga kızları iyidir arkadaslarım var, yükselen terazi nereye kadar yükselir bilmem ama ben yükselen burçların insanı
30undan sonra etkilediğini düşünüyorumO zamanda kocası düşünsün
esine Hediye olarak bilemedim ne sever ama ben yılbaşında kızın resmi&guzel bir çerçeve alicam ofisine koysun diye
Sana da onerebilirim canim

meleğim nazarla ilgili güzel yazmışın parmaklarına sağlık:) ayrıca eşinin baba olarak geçireceği ilk doğumgünü olduğu için mahire bir fiyonk yapıp sana hayatının en anlamlı hediyesini veriyorum diyebilirsin:)) ben öyle yapıcamda ucuza kaçıyorum sanırım biraz:))

alyel işin zor ama burada işe başlayan birçok arkadaşın korktuğu gibi olmadı umarım seninde olmaz. bakıcıyı da beğenmezseniz değiştirirsiniz bir deneyin bakalım.

annezeynep benden sana 'ah bu adamlar koca kafalı danalar' şarkısı gelsin:)) biliyorum öyle bir şarkı yok ama ben bu gidişle yapıcam:)) şaka biryana tatlıya bağlamışınız hatta sıcak sıcak dedin ya +18 e bile bağlarsınız bu gidişle:))

Tatlicadi cnm bizim adam cerceveden hic anlamaz, ona biraz marka birsey almak lazim,, saati gecelim adam pahali olmayan saati takmaz oyle bir cins,,birde cok saati var, nerde ise kiyafate gore saat takiyor super..

kazak degilde hirka vari birsey alsam,malum cok buralar giyip cikarmasi kolay olur dimi,birde kazak seklinde kalinca hirkalar var bazen onden fermuarli olanlardan belki iyi olabilir,,,
Bu arada aklima gelmisken gecen hafta sonu Gap te indirim vardi benim oglana uyku tulumu aldim cok hos, bacakli ve kollu cok kolay giydiriliyor, ve hareketleri kisitlamiyor sizinde varsa bakma sansiniz bir goz atin cok memnum kaldim hemde sicacik tutuyor ustune acsa bile idare eder cinsten

aslında ben de senin gibi düşünerek kendimim rahatlatmaya çalışıyorum sonuçta şuan çok küçük kızım onun şuan en çok sevgiye ve güzel bi ilgiye ihtiyacı var onu incitmeyecek birine bunları da o kadın verir ama gene de düşünmeden edemiyorum acaba iyi mi yaptık onu seçmekle diye....sonuçta dediğin gibi üç tane evladını büyütmüş ...hatta eminim ben istemesem bile evimi bile toplar çok verici bi insan dedim ya özündeçok iyi bi insan. ama gene de düşünmeden edemiyorum...eşimin içi çok rahat ki eşim öğretmen heralde olumsuz duruma o da razı gelmezdi..Allah tüm çalışan evlat sahibi bayanların yardımcısı olsun çok zor..ücrtsiz izindeydim ama 2 ay kalabildim sadece malesef mecburiyetler canım....

cnm sen böle anlatınca ben yine kötü oldum benimde cok az akladı işe başlamama...cnm bence dene bakalım 1 ay kadar eğer memnun kalırsan devam edersin kalmassan o arada baska birini bulmaya calısırısın..ama onemli olan bence cocuguna iyi bakması ve sahıplenmesı..ölçüleri işaretlersin gösterirsin cnm..hem cocuk buyutmus oda az cok bılıodur cnm..
bu konudan bende cok dertlıyım cnm..benim kıza oglene kadar babası bakacak..ogleden sonra 3 gun annane 2 gunde babanne bakacak..yani altüst olacak yavrum habire baska kişiler..ama iyi bir bakıcı bulamadım napım bu şekilde yaza kadar idare etmeye calıscaz..
yazdan sorada krese verıcem

senin eşinde mehmet ali birand gibi saat takıntılı demek kii
evt canım önden fermuarlı kalın güzel hırkalar oluyo öyle bi şeyde olabilir..bir de pasta yap yanında da iyiki doğdun kocacım diyip şarkı söyle hee bi de yapman lazım
havalar soğumadan önce uyku tulumu çok araştırdım iyiki almamışım..odamız hem sıcak oluyo hemde yavrum yorganını çenesine kadar çekip sarılarak uyuyo sıcak sıcak...ilgin için sağol canımm

evet canım yaa dediğin gibi düşünüyorum ben de..düşüncelerimiz birbiriyle çok örtüşüyor...ama işte ana yüreği hepininz bilirsininz insanın aklına her ihtimal geliyor Allah cümlemizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…