2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bayildim bu fikre, ben o zaman soyle 5 metre kadar kurdela aliyim kirmizi, oglani paket seklinde fiyonk yapayim

Sakın sakın kendine bunu yapma canım! İcinde Allah korkusu olan duali birini bulmussun,,sakinlikle güzellikle anlat ona mama yapmayı,anlayacaktir.eksikliklerini görmen değil tamamlamaya çalışırsan olur bu is,çünkü kusur arasan çok rahat bulursun.bebgimi çok seviyor yazmissin, ve 3 tane büyütmüş bu bı şans.bende çalışıyorum, bebgimi bakici bakıyor,sabah kahvaltısını ben hazırlıyorum,çorbasını suyuna kadar...ısıtıyor sadece...sende yaparsın.seni çok iyi anlıyorum ama birine güvenmek zorundasın.sakin tedirgin olma,kayınvalidene de diyecek lafım yok ama sakin kızıp kırılma, ise başladığına bı goz olur ses olur bebisle bakiciya.

Hadi ben kactim kizlar, iyi geceler hepinize ..tatli ruyalar gorursunuz ins, dun Beykozun oglu Enesi gormustum bakalim bu gece kime piyonga dusucek,,

ahhh ahhh annelik zor zanaat...aynen dediğin durumu ben yaşadım canım daha önce yazmışmıydım bilmiyorum benim bi kızım daha var ama o kendi kendini idare ediyor gider babannesinde takılır sıkılırsa eve çıkar falan okula da dedesi götürüp getiriyor...bebeği düşünmekten ona sıra gelmiyor zaten bi şekilde o yolunu bulur...tabi ben gene çalışıyordum büyük kızımın bebekliğinde de ama ona 1.5 -2 yaşına kadar ben baktım sonra bir hafta anneannesi bir hafta da babaannesi baktı tabi hafta sonları ve akşam da bizle ve dediğin sorunu yaşadık bunun eksilerini hala yaşıyorum çocuğa belli bi düzen kurulamıyor biri bi tarafa biri bi tarafa çekiyor anne baba ayrı tarafa çocukta afallıyor haliyle ...ama heralde anneden sonra en iyi anneanneleri babaanneleri bakar mecburiyetler karşısında başka da çaresi yok...aynı parallelde yürütmeye çalışacaksınız artık allah senin de yardımcın olsun canım...

Bende yaticam kizla yalnızım tirsiyorum:18:
Eşimin müvekkilini nezaret almislar gitti gelmedi
Sabah is var,evde uyumayan bı bebek, gelmeyen koca,şişman bı guya mutluanne
Ben bitmiştim okeye donuyorum walla,hadi ben yoga yapiim belki iyi gelir
Öptüm kızlar

çok sağolun sizlerle biraz teselli buluyorum...ilaç gibisiniz...aslında kayınvaldeme kızmaya hakkım yok hali vakti yerinde olsa bakardı hangisi torununu sevmez ki....alt katımda oturması da bu bakımdan iyi çıkar iner gözkulak olur dediğin gibi öle kötü biri değil haksızlık etmeyeyim ona da...ya valla iyi ki varsınız....hepiniz çok tatlısınız....

ben de yatayım uyumaya çalışayım artık dün de uyumadım...Hepimizin evlatları önce Allaha sonra ailelerine ve merhametli bakıcılara emanet olsunlar....Koruyucu melekleri yanlarından hiç eksik olmasın....her daim yüzleri gülsün yanaklarında gülücükleri eksik olmasın...rabbim onların acısıyla üzüntüsüyle bizleri sınamasın....Amin....hepinize hayırlı geceler....

beykoz benim oğlumunda burcu boğa yükseleni aslan bakalım nasıl karakterde olacaklar inşallah zeki akılllı terbiyeli olurlar:))

canım inş inş öle olurlar benimki daha şimdiden inatcının önde gideni ve canı istemezse elini kaldırmaz ama isterse yuvarlanır gider ve fiziksel suan zayıf bir yapısı var baslarda cok iyi kilolar almıstı o halde bile zayıf diyolardı ve minyon dogdugunda cok kibar minyon bir oglunuz oldu demişler enes pasaya

Herkes için güzel birgün olmasını diliyorummm..

Keyifler iyidir.evdeki annecikler umarım sizlerde mısıl mısıl uyuyorsunuzdur bebişlerinizle.İsteki annecikler Allah bize sabır versin.

Kızlar dün gece kızım 22:00'de uyumuştu.gece saat 00:45'te uyandı enerji patlamasıyla.saat 02:30’da ancak geri uyudu.Yalnız gece gece kahkahalar,heyecanlı heyecanlı tepinmeler,ee-eeee diye çığlık atmalar,noldu sana kızım diye omzuma alınca hööhööhöö demeler,sonra tavana bakıp,arada etrafa bakıp,birşeyi takip ediyordu sanki kafasını sağa sola sallayıp ağzını aça aça kahkaha attı,gülümsedi .bunu çok yaptı.Eşimi de uyandırdım.Onun da dikkatini çekti.Melekleri görüyor herhalde dedi.Ama gece gece kızım nasıl mutluydu bir görseniz…Çok şaşırdım valla…Sonra ayağımda salladım.Öyle uyumuş kalmışız.Yarım saat sonra gözümü açtım korkuyla.Neyseki ayağımdaydı.Gece ayağımda sallayıp uyuyakaldığım zaman kötü rüyalar görüyorum birkaç defadır neden bilmiyorum…

Neyse ya müşteri geldi kısa kesiyorum.Daha sonra yazarım sizlere.öpüyoruuuummm hem de çokkkk…

Benim burcum boğa eşimin yengeç
Kızımın burcu boğa yükseleni yengeç nasıl karışım yapmışız ama?
canım haklısın tabii ben de son dakika verilen haberlerden nefret ederim biz artık çocuklu insanlarız çat kapı misafir kabul edecek lüksümüz yok ama eşin de mecbur kalmıştır. karşının hatası bence. Gerçi tatlıya bağlamışsınız çok sevindim. Ben burada yorum yapıyorum ama şu an unutmuş bile olabilirsiniz
Valla süper olmuş ya keşke benim kızım da birilerinin kucağında dursa da iki dk dinlensem geçen arada sırada gördüğü bir komşum var kucağına aldı koptu kıyamet. Hiç tanımadığı biri alsa ne olur tahmin bile etmek istemiyorum.
Geçmiş olsun canım biri hastalanınca zincirleme evdeki herkes hastalanır. inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuklar.
Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum
Erkeğe bir şey almak gerçekten çok zor. Pek yaratıcı fikir olmayacak ama; cüzdan, parfüm, ayakkabı, gömlek, şık bir ceket bunlar olabilir canım
Canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir süreç ama en azından çocuğuna iyi davranacak bir insanı bulmuşsun bu çok önemli bence. Takıldığın şeyler öğretilebilecek şeyler bir kaç kere gösterirsen öğrenir. Kv de arada bakar herhalde o kadar merhametsiz değildir. Olmadı başka bir bakıcı bulursun ama denemekte fayda var bence.
Gap neresi canım ben hiç duymadım.
Hadi ben kactim kizlar, iyi geceler hepinize ..tatli ruyalar gorursunuz ins, dun Beykozun oglu Enesi gormustum bakalim bu gece kime piyonga dusucek,,

Senin uykun gelmiş belli yakalamışsın yerine 'yalamışsın', piyango yerine 'piyonga' süpersin canım

Günaydın canım. Ay çok tatlı ya güzel rüyalar gördü herhalde o saatte başka ne olabilir aklıma gelmiyor doğrusu. Tedirgin yattığın için kötü rüyalar görmüşsündür canım benim de öyle oluyor genelde.

günaydın fıstık anneler pek bir sessiz forum nerdesiniz bakiimmm
topukluları giydim işe geldim valla eşofmanla spor ayakkabı ile gezmeye oyle alışmışımki düşerim diye korkuyorum ve bu kıyafetler beni darlıyoo
saçlarımı kısacık kestirdim yani resimlerime nazaran epey kısa bugun naçizane bir fotomu koyayım bari :)

akşam oluyo koşarak eve gidiyorum kızım beni bekliyoo sımsıkı sarılıyorum yanaklarımı yalıyo sevgi kumkuması oluyoruz
işe gelmenin en güzel yanı akşam yavrumla buluşmak Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın bu tatlı ayrılıkların kolay geçmesini nasip etsin amin...

herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum

güzel dileklerin duaların için aminn diyorum.. Allah yardımcın olsun seni öyle iyi anlıyorumki 2 hafta önceki halimi unutamam yemek bogazımdan geçmiyordu
ama inan hayali daha kötü çünkü aylarca ayrı kalacakmış gibi düşünüyor insan evden bir çıkıyorsun zaman akıyor bir şekilde akşam evde mis gibi
yavrunla koklaşıyorsun

Kızlar kızım gece hiç uyanmadı ve 7.30 da kalktı, kesintisiz uyumak ne güzelmiş ya özlemişim.

forumun anahtarı sende valla günaydınnnnn canım

bu albüm işi ne iyioldu ne güzel hem tatlı bebişlerimizi hemde güzel annelerimizi görebiliyoruz.aklınızla bin yaşayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…