meleğim nazarla ilgili güzel yazmışın parmaklarına sağlık:) ayrıca eşinin baba olarak geçireceği ilk doğumgünü olduğu için mahire bir fiyonk yapıp sana hayatının en anlamlı hediyesini veriyorum diyebilirsin:)) ben öyle yapıcamda ucuza kaçıyorum sanırım biraz:))
alyel işin zor ama burada işe başlayan birçok arkadaşın korktuğu gibi olmadı umarım seninde olmaz. bakıcıyı da beğenmezseniz değiştirirsiniz bir deneyin bakalım.
annezeynep benden sana 'ah bu adamlar koca kafalı danalar' şarkısı gelsin:)) biliyorum öyle bir şarkı yok ama ben bu gidişle yapıcam:)) şaka biryana tatlıya bağlamışınız hatta sıcak sıcak dedin ya +18 e bile bağlarsınız bu gidişle:))
iyi geceler herkese....biliyorum beni çok sık göremiyorsunuz pek çoğunuzda zaten beni pek bilmez sanırım ama ben gene de sizlerle dertleşmek istiyorum o kadar doluyum ki....Pazartesi günü göreve başlıyacam bugün bakıcı olayını netleştirdik...dün akşam kayınvaldenin ağzını bi aradık aslında eşim hep annem baksın annem baksın deyip duruyordu ben de kadına bi sor bakalım bakacak mı yada bakabilecek mi diye son ana kadar eşim bekledi bekledi en son benim ısrarlarıma dayanamayıp dün akşam konuştu annesiyle kayınvaldem açıkça niyetinin belli etmiş bakamayacağının...aslında ben bekliyordum ama eşim resmen dumura uğradı elimiz ayağımız karıştı napacaz diye gerçi ben bi kaç tane alternatif düşünmüştüm Allah tan...Neyse bitişik komşumuz var bizim aslında eşimin tarafından da akraba benim kayınvaldenin ablasının gelinin oluyor 3 tane de çocuğu var kendisinin ona söyledik o da hemen kabul ettii.beni çok sever kızımı yani Feyzanur u da öyle. ama çok korkuyorum kızlar hatta kendimi çok berbat hissediyorum evladımı bırakıp işe gideceğim için keşke imkanlar elverseydi de daha fazla ücretsiz devam edebilseydimmm..beni düşündüren yanı öle pek gözü açık bi kadın değil hatta sanırım okuma yazması da yok ayni anlayacağınız öle pek kültürlü bi bayan değil...bunun yanında insan olarak çok iyi birisi namazında niyazında Allah korkusu olan çocuğumu hiç incitmeyecek biri ....bu beni çok düşündürüyor acaba eksik taraflarının olumsuz bi etkisi olurmu diye yani açıkçası herşeyi yarından itibaren tek tek öğretmem gerekiyor mama yapmayı falan gerçi ek gıdalara geçtik ama lazım olabilir mama yapması rakamları bilemeyecek mesela ölçüleri falan ama bi yandan da çocuğuma iyi bakacağına incitmeyeceğine çok seveceğine de de eminim bu tarafı da cazip gelen tarafı siz olsaydınız napardınız...ha bu arada benim alt katımda kayınvaldem ve o da arada bi çıkıp ilgilenecekmiş artık ne kadar sık çıkar bilemiyorum...stresten sıkıntıdan gözüme uyku girmiyor kaç gecedir hep acabalarla doluyum....biraz karışık anlattım sanırım ama siz anlamışınızdır..fazla vaktimizde kalmadı şurda...üüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffff patlayacam bu benim araflarım hiçç bitmiyor en çok da buna sıkılıyorum....evladımız gözleri hep aklımda bana bakarak kucağıma almam için ağlaması falan nasıl bırakıp gidicem hiç bilemiyorum hiçççç....
cnm sen böle anlatınca ben yine kötü oldum benimde cok az akladı işe başlamama...cnm bence dene bakalım 1 ay kadar eğer memnun kalırsan devam edersin kalmassan o arada baska birini bulmaya calısırısın..ama onemli olan bence cocuguna iyi bakması ve sahıplenmesı..ölçüleri işaretlersin gösterirsin cnm..hem cocuk buyutmus oda az cok bılıodur cnm..
bu konudan bende cok dertlıyım cnm..benim kıza oglene kadar babası bakacak..ogleden sonra 3 gun annane 2 gunde babanne bakacak..yani altüst olacak yavrum habire baska kişiler..ama iyi bir bakıcı bulamadım napım bu şekilde yaza kadar idare etmeye calıscaz..
yazdan sorada krese verıcem
Sakın sakın kendine bunu yapma canım! İcinde Allah korkusu olan duali birini bulmussun,,sakinlikle güzellikle anlat ona mama yapmayı,anlayacaktir.eksikliklerini görmen değil tamamlamaya çalışırsan olur bu is,çünkü kusur arasan çok rahat bulursun.bebgimi çok seviyor yazmissin, ve 3 tane büyütmüş bu bı şans.bende çalışıyorum, bebgimi bakici bakıyor,sabah kahvaltısını ben hazırlıyorum,çorbasını suyuna kadar...ısıtıyor sadece...sende yaparsın.seni çok iyi anlıyorum ama birine güvenmek zorundasın.sakin tedirgin olma,kayınvalidene de diyecek lafım yok ama sakin kızıp kırılma, ise başladığına bı goz olur ses olur bebisle bakiciya.
beykoz benim oğlumunda burcu boğa yükseleni aslan bakalım nasıl karakterde olacaklar inşallah zeki akılllı terbiyeli olurlar:))
canım çok geçmiş olsun, hiçbir fikrim yok benim zeynomunkıne dikkat edeyim bakalım bugun nasılmış:26:
ben baktım şimdi zeynoyamınnoşumun yükselen burcu YENGEÇ miş hiç yengeç tanıdığım yok ne ilginç geldi şimdi benim yükselenimde BOĞA
canım haklısın tabii ben de son dakika verilen haberlerden nefret ederim biz artık çocuklu insanlarız çat kapı misafir kabul edecek lüksümüz yok ama eşin de mecbur kalmıştır. karşının hatası bence. Gerçi tatlıya bağlamışsınız çok sevindim. Ben burada yorum yapıyorum ama şu an unutmuş bile olabilirsinizcok uzgunum kizlar
Esimin kuzeni de Bursa.da oturuyor
Esi uzun zamandir ailesinin yanindaydi adam yalniz kaldi
Yemege alalim skilmasin dedim esimi arattim
Adini koyun ona gore hazirlik yapayim dedim
Carsamba icin bakariz demis
Bugun ses seda cikmadi ben de gelmeyecek herhalde dedim
6gibi aradi esim gelecegini soyledi
Bu saate kadar insan haberlesmez mi Omer zaten durmuyor nasil yetistirecegim diye soylendim durdum
Esimi kirdim kendimi de bir o kadar strese soktum
Hemen kardesim geldi hazirliklara basladim ki esim mesaj atmis toplantisinin uzayacagini soyleyip iptal etmis
E yine bana sormadin ben hazirlanmaya basladim diye yine kizdim
Hakli miyim haksiz miyim bilemedim ama cidden cok uzgunum
Valla süper olmuş ya keşke benim kızım da birilerinin kucağında dursa da iki dk dinlensem geçen arada sırada gördüğü bir komşum var kucağına aldı koptu kıyamet. Hiç tanımadığı biri alsa ne olur tahmin bile etmek istemiyorum.tatlımmm bak onu bilemiyorum
bizim burda harika bir pastane varrr...
ev yapımı kekleri var muhteşemlerr!!!!!
alıp göndereyim sana
cnmmmm
en genci 50 yaşındaydı bayanların:)
dolayısısla Asya bana gelmediiiii
ben balkonda takıldım malummmm şeyden dolayı
birde mutfak kahve tabak hazırlama makine dizme görevinde bulundum
Asya beslendi 2 kere uyutulduuuu
ben söylemeden yere özel yatak açıldı yatırıldı oynatıldıııı
komşularımdan Allah razı olsun söylememe gerek bile yok
hadi ver kızı sen çık balkona diyorlarrrr
1 kase evde yedim
1 kasede gidince yedim
ikramlıklardan da sadece lokmalık aldımmmmmm
akşam yemeği yerinede k flakes yedimmmmm
bolbolda servis yaptığıımdannn spor niyetine geçerrr umuyorum
ayy kızlar fal baktırdım yıllardan sonra ilk defa
2 sene sonra erkek çocuk çıktı bana
eşimlede bu ara çok atışıyordukkkk
demekki dedim 2 sene daha birlikteyizzzz
Geçmiş olsun canım biri hastalanınca zincirleme evdeki herkes hastalanır. inşallah tez vakitte iyileşir kuzucuklar.geçmişi okumaktan yazmaya pek fırsatt kalmıyo
hasta bebeklere geçmiş olsun isimleri aklımdaydı sayfa sonuna gelene kadar unuttum
benim küçük iyide ablamız hasta
biri hasta olur biri iyleşir ondan ona gecer..bu kış böyle geçecek..hastaneye abone olduk
her 10 günde bir gitmessek özlerler bizi
zaten doktor kızımı görünce diyoki işte tecrübeli hastam geldi benim diye seviyo kızımı
bide geniz eti varmış büyük kızımda bakacaz belki ameliyat olacak..büyük kız diyorum ama canım o benim daha 3 buçuk yaşında
Erkeğe bir şey almak gerçekten çok zor. Pek yaratıcı fikir olmayacak ama; cüzdan, parfüm, ayakkabı, gömlek, şık bir ceket bunlar olabilir canımBir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum
Canım seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir süreç ama en azından çocuğuna iyi davranacak bir insanı bulmuşsun bu çok önemli bence. Takıldığın şeyler öğretilebilecek şeyler bir kaç kere gösterirsen öğrenir. Kv de arada bakar herhalde o kadar merhametsiz değildir. Olmadı başka bir bakıcı bulursun ama denemekte fayda var bence.iyi geceler herkese....biliyorum beni çok sık göremiyorsunuz pek çoğunuzda zaten beni pek bilmez sanırım ama ben gene de sizlerle dertleşmek istiyorum o kadar doluyum ki....Pazartesi günü göreve başlıyacam bugün bakıcı olayını netleştirdik...dün akşam kayınvaldenin ağzını bi aradık aslında eşim hep annem baksın annem baksın deyip duruyordu ben de kadına bi sor bakalım bakacak mı yada bakabilecek mi diye son ana kadar eşim bekledi bekledi en son benim ısrarlarıma dayanamayıp dün akşam konuştu annesiyle kayınvaldem açıkça niyetinin belli etmiş bakamayacağının...aslında ben bekliyordum ama eşim resmen dumura uğradı elimiz ayağımız karıştı napacaz diye gerçi ben bi kaç tane alternatif düşünmüştüm Allah tan...Neyse bitişik komşumuz var bizim aslında eşimin tarafından da akraba benim kayınvaldenin ablasının gelinin oluyor 3 tane de çocuğu var kendisinin ona söyledik o da hemen kabul ettii.beni çok sever kızımı yani Feyzanur u da öyle. ama çok korkuyorum kızlar hatta kendimi çok berbat hissediyorum evladımı bırakıp işe gideceğim için keşke imkanlar elverseydi de daha fazla ücretsiz devam edebilseydimmm..beni düşündüren yanı öle pek gözü açık bi kadın değil hatta sanırım okuma yazması da yok ayni anlayacağınız öle pek kültürlü bi bayan değil...bunun yanında insan olarak çok iyi birisi namazında niyazında Allah korkusu olan çocuğumu hiç incitmeyecek biri ....bu beni çok düşündürüyor acaba eksik taraflarının olumsuz bi etkisi olurmu diye yani açıkçası herşeyi yarından itibaren tek tek öğretmem gerekiyor mama yapmayı falan gerçi ek gıdalara geçtik ama lazım olabilir mama yapması rakamları bilemeyecek mesela ölçüleri falan ama bi yandan da çocuğuma iyi bakacağına incitmeyeceğine çok seveceğine de de eminim bu tarafı da cazip gelen tarafı siz olsaydınız napardınız...ha bu arada benim alt katımda kayınvaldem ve o da arada bi çıkıp ilgilenecekmiş artık ne kadar sık çıkar bilemiyorum...stresten sıkıntıdan gözüme uyku girmiyor kaç gecedir hep acabalarla doluyum....biraz karışık anlattım sanırım ama siz anlamışınızdır..fazla vaktimizde kalmadı şurda...üüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffff patlayacam bu benim araflarım hiçç bitmiyor en çok da buna sıkılıyorum....evladımız gözleri hep aklımda bana bakarak kucağıma almam için ağlaması falan nasıl bırakıp gidicem hiç bilemiyorum hiçççç....
Gap neresi canım ben hiç duymadım.Tatlicadi cnm bizim adam cerceveden hic anlamaz, ona biraz marka birsey almak lazim,, saati gecelim adam pahali olmayan saati takmaz oyle bir cins,,birde cok saati var, nerde ise kiyafate gore saat takiyor super..
kazak degilde hirka vari birsey alsam,malum cok buralar giyip cikarmasi kolay olur dimi,birde kazak seklinde kalinca hirkalar var bazen onden fermuarli olanlardan belki iyi olabilir,,,
Bu arada aklima gelmisken gecen hafta sonu Gap te indirim vardi benim oglana uyku tulumu aldim cok hos, bacakli ve kollu cok kolay giydiriliyor, ve hareketleri kisitlamiyor sizinde varsa bakma sansiniz bir goz atin cok memnum kaldim hemde sicacik tutuyor ustune acsa bile idare eder cinsten
Hadi ben kactim kizlar, iyi geceler hepinize ..tatli ruyalar gorursunuz ins, dun Beykozun oglu Enesi gormustum bakalim bu gece kime piyonga dusucek,,
Herkes için güzel birgün olmasını diliyorummm..
Keyifler iyidir.evdeki annecikler umarım sizlerde mısıl mısıl uyuyorsunuzdur bebişlerinizle.İsteki annecikler Allah bize sabır versin.
Kızlar dün gece kızım 22:00'de uyumuştu.gece saat 00:45'te uyandı enerji patlamasıyla.saat 02:30da ancak geri uyudu.Yalnız gece gece kahkahalar,heyecanlı heyecanlı tepinmeler,ee-eeee diye çığlık atmalar,noldu sana kızım diye omzuma alınca hööhööhöö demeler,sonra tavana bakıp,arada etrafa bakıp,birşeyi takip ediyordu sanki kafasını sağa sola sallayıp ağzını aça aça kahkaha attı,gülümsedi .bunu çok yaptı.Eşimi de uyandırdım.Onun da dikkatini çekti.Melekleri görüyor herhalde dedi.Ama gece gece kızım nasıl mutluydu bir görseniz Çok şaşırdım valla Sonra ayağımda salladım.Öyle uyumuş kalmışız.Yarım saat sonra gözümü açtım korkuyla.Neyseki ayağımdaydı.Gece ayağımda sallayıp uyuyakaldığım zaman kötü rüyalar görüyorum birkaç defadır neden bilmiyorum
Neyse ya müşteri geldi kısa kesiyorum.Daha sonra yazarım sizlere.öpüyoruuuummm hem de çokkkk
ben de yatayım uyumaya çalışayım artık dün de uyumadım...Hepimizin evlatları önce Allaha sonra ailelerine ve merhametli bakıcılara emanet olsunlar....Koruyucu melekleri yanlarından hiç eksik olmasın....her daim yüzleri gülsün yanaklarında gülücükleri eksik olmasın...rabbim onların acısıyla üzüntüsüyle bizleri sınamasın....Amin....hepinize hayırlı geceler....
Kızlar kızım gece hiç uyanmadı ve 7.30 da kalktı, kesintisiz uyumak ne güzelmiş ya özlemişim.
:13: :92::124::126:
bende senin fotolarına bakim diye girdim birde ne göreyim arkadaş değilmişizzzzz
Artık arkadaşız
Bende 2 album var, esas sen bebelere bakk ordan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?