- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
günaydın fıstık anneler pek bir sessiz forum nerdesiniz bakiimmm
topukluları giydim işe geldim valla eşofmanla spor ayakkabı ile gezmeye oyle alışmışımki düşerim diye korkuyorum ve bu kıyafetler beni darlıyoo
saçlarımı kısacık kestirdim yani resimlerime nazaran epey kısa bugun naçizane bir fotomu koyayım bari :)
akşam oluyo koşarak eve gidiyorum kızım beni bekliyoo sımsıkı sarılıyorum yanaklarımı yalıyo sevgi kumkuması oluyoruz
işe gelmenin en güzel yanı akşam yavrumla buluşmak Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın bu tatlı ayrılıkların kolay geçmesini nasip etsin amin...
herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum
güzel dileklerin duaların için aminn diyorum.. Allah yardımcın olsun seni öyle iyi anlıyorumki 2 hafta önceki halimi unutamam yemek bogazımdan geçmiyordu
ama inan hayali daha kötü çünkü aylarca ayrı kalacakmış gibi düşünüyor insan evden bir çıkıyorsun zaman akıyor bir şekilde akşam evde mis gibi
yavrunla koklaşıyorsun
forumun anahtarı sende vallagünaydınnnnn canım
günaydın fıstık anneler pek bir sessiz forum nerdesiniz bakiimmm
topukluları giydim işe geldim valla eşofmanla spor ayakkabı ile gezmeye oyle alışmışımki düşerim diye korkuyorum ve bu kıyafetler beni darlıyoo
saçlarımı kısacık kestirdim yani resimlerime nazaran epey kısa bugun naçizane bir fotomu koyayım bari :)
akşam oluyo koşarak eve gidiyorum kızım beni bekliyoo sımsıkı sarılıyorum yanaklarımı yalıyo sevgi kumkuması oluyoruz
işe gelmenin en güzel yanı akşam yavrumla buluşmak Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın bu tatlı ayrılıkların kolay geçmesini nasip etsin amin...
herkese güzel ve mutlu bir gün diliyorum
güzel dileklerin duaların için aminn diyorum.. Allah yardımcın olsun seni öyle iyi anlıyorumki 2 hafta önceki halimi unutamam yemek bogazımdan geçmiyordu
ama inan hayali daha kötü çünkü aylarca ayrı kalacakmış gibi düşünüyor insan evden bir çıkıyorsun zaman akıyor bir şekilde akşam evde mis gibi
yavrunla koklaşıyorsun
forumun anahtarı sende vallagünaydınnnnn canım
Kızlar kızım gece hiç uyanmadı ve 7.30 da kalktı, kesintisiz uyumak ne güzelmiş ya özlemişim.
ALLAHIM BİZE DE GÖSTER O GÜNLERİ.....maşallah kızına canım inşallah devamı gelir....
Cnm otantik gemi otelde aksam yemegi olabilir?Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum
Ay o ayaklar bizde de gum gum iniyorSon zamanlarda oğlum iyice huysuzlaştı.
Hiç birşeyden memnun olmuyor.
Dün ilk defa çok kötü bir şekilde kustu. Ateş yok, ishal değil. İştahıda gitti.
2 gündür kahvaltı da yediremiyorum.
Uykuya dalması işkence. Kucağımda uyuduğunda yatağına bıraktığım anda ayaklarını vurup duruyor.
Hemen hemen sizde aynı şeyleri yaşıyorsunuz.Umarım geçici bir dönemdir.
Son zamanlarda oğlum iyice huysuzlaştı.
Hiç birşeyden memnun olmuyor.
Dün ilk defa çok kötü bir şekilde kustu. Ateş yok, ishal değil. İştahıda gitti.
2 gündür kahvaltı da yediremiyorum.
Uykuya dalması işkence. Kucağımda uyuduğunda yatağına bıraktığım anda ayaklarını vurup duruyor.
Hemen hemen sizde aynı şeyleri yaşıyorsunuz.Umarım geçici bir dönemdir.
kızlarrrrr nasılsınız yavrularınız nasıll?
ben arı gibi geziniyorum evin içinde sivastan teyzem gelmiş bu akşam yemeğe bendeler
duyunca önce bi afalladım şaka zannettim sonrasında ev,yemek,işe güce koyuldum Allah tan evim temizmiş yoksa moralim bozulurdu beni pasaklı gördüler diye
sabahtan perdelerimide makineye atmıştım miss koktu evin içiben sağ sol evin içinde gezinirken yavrum mama sandalyesinde uyumuş ben tabii şok oldum ilk defa sessiz sedasız uyudu bebemm önce hemen o anı ölümsüzleştirdimm sonrasında yatağa götürdüm ne vicdansız bi anneyimm
şimdi sıra yemeklere geldi ablam gelip Tarık Buğra ile ilgilenicek ben mutfağa giricem
ne çorbası yapsam karar veremedim:26:
hadi öpüldünüz kızlarr
mutluanne karikatüre çok güldüm süpermiş
ayrıca noel şapkalı bebeklerimizi eşime gösterdim bayıldııııbende resimlerle çok oynarım benim yaptığımı düşündü ellerine sağlık çok güzel olmuş dedi..bende ben yapmadım mutlu anne yaptı dedim o zaman mutlu annenin ellerine sağlık dedi..
yanlız adamcağız bizim oğlanın ağzı yumurtalı diye pek içerledi kızların arasında karizma kalmamış dedi
biyolog bende akrebim ve romantiğim ama benim romantikliğimide eşim öldürdü.şimdiye kadar yaptığım süprizler bidoğum gününde onun sevdiği şarkıları cd ye çektirip ikimizin fotolarından albüm kartoleti yaptırıp sunmuştum.çok hoşuna gitmişti.diğeri şu sevgili kitabı varya ondan yaptırdım çok güzel oldu herkeze tavsiye ederim çok güzel bi hediye ve hatıra.askerlik dönüşünde can yücelin bi şiirini kıta kıta renkli kartonlara yazıp evin koridorlarına yaıştırdım yatak odasında bitti şiir. kalpli nevresimin üstünde yie kalplikağıtlara yazılmış aşk sözcükleri ve kalpli bi kutuda çikolatalar.eşim eve geldi bende saklandım eşimin tepkilerini bekliyorum 5 dk oldu ses yok 10 dk oldu yine ses yok herhalde yaptıklarımı okuyordur deyip sessizce odaya gittim.birde ne göreyim benm düzen takıntılı eşim eşyalarını yerleştiriyor.tam bi hayalkırıklığı ve şok yaşadım.sinirimdem ağladım bütün gece gönlümü almak için uğraştı.demem o ki bu aramotik herif neim romantikliğimi öldürdü.( a yoksunluk eki ya bende ona bu adı taktım)halbuki süpriz hazırlamak beniinanılmaz mutlu eder.inş. oğlum babasına çekmez.
canım çoğumuzda aynı sorun var..
dün akşam o kadar çok huysuzlandı ki oğlum dediğin gibi mutlu edemedik en sonunda eşofmanı ve çoraplarıyla oynayarak mutlu oldu
bundan sonra önüne çamaşırlarını atıcam oynasın
bu bıdıkları anlamak çok zor:)
acaba senin bebeğinde mi dişinden dolayı huysuzlanıyo...belki üşütmüştür ondan kusmuştur:26:
bu arada bebeğinin ismi iki çok sevdiğim isimden oluşuyoo
öpüyorum Emir Ege yi..
eşimin düzenliolmasını bende seviyorum bazen işlerme karışıp beni çıldırtsada.ama keşke biraza romantik olsa ben çok ilgiyi sevmem arada olsun ama ayaklarımı kessin isterim hiç değilse özel günlerde.bana aldığıhediyeleri söyleyeyim:halı seccade,kaz tüyü yastık,bir sürü zevkime hitap etmeyen hediyeler.hediyelerden geçtim benim yaptıklarımı bana hazmettise oda yeter.sevgi sevdiğini mutlu etmekmiş onun mutluluğuylamutlu olamaya razıydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?