kızlarr herkese merhabaaaa öğleden önce izinliydim yeni evle ilgili işlerim vardı hallettim geldim sabahta evden geç çıkmıştım ohhh zeynomla sarıla sarıla yattım uydum fazladan 2 saat süperdi bee evde olanlar kıymetını bılınn şekerlerrr
canım eşinle aranız çoktaaannn düzelmiştir zaten sende haklsın oda haklı yani bencee oyuzden arayı düzeltmek en güzelll
buarada benim burcum aslan yükselim boğa, eşimde boğa burcu ve gerçekten çokk kıskanç ve cinselliğe çok düşkün olarak burç özelliklerini çok fazla taşıyorr rahatı, lüksü ve parayı severler yalnız ama harika bir burç olduğunu düşünüyorum ve bebeğimin boğa olmasını çok istemiştim allah gönlüme göre verdi
şekerim hırka iyi fikir bencede ama en güzeliii güzel bir sofra hazırla mumlarla falan, birde pasta tabii, ikinizin ve mahir paşanında olduğu bir klip hazırlamanda süper olur bencede
canım öncelikle sakin ol ve strese girme sakın benim fikrim merhametli ve sevgi dolu olması şuan için okuma yazma bilmemesinden daha önemli ki biberonun cc yazan rakamınıda bılemıcek kadar cahil değildir merak etme yavruna sevgiyle ve ilgiyle yaklaşsın en önemlisi o ayrıca güven duyuyorsun hem akrabaymıs daha ne bak burda arkadaşlar öyle güvenilir ve iyi bulmak için nekadar uğraşıyor bence gayet mantıklı bir karar vermişsin kv bakamıcak durumdaysa zaten faydası olmazdı mınnoşuna üzülme, çokk öpüyorum seni ve minnoşunuuu
ayyy benimkide öyle ya digital takılmaya bayılır her yıl benim telefon yeni çıkanıyla değişir güncellenir mutlaka yoksa rahat edemiyor adam ama yanında çiçeğim hiç eksik olmaz yani haksızlık etmeyim ne almış olursa olsun her hediye yanıda sana dünyaları versem yinede az der ve gönlümü fethederr oda bana yeter zatenn
BURCLARRR konusulmus bayilirim!
Benim yukselen alcalan hepsi BAASAK yani tam bir pimpirikliyim
Hersey planli programli duzenli olacak!
Omerim Boga sizinkilerin cogu Koc sanirim
Ikisi de cok guzel bence ama kiskanc ve cinsellige duskun oluyorlar erkenden everecegim oglumu ceyizleri hazirlayin kizlarrr
canım eşinle aranız çoktaaannn düzelmiştir zaten
buarada benim burcum aslan yükselim boğa, eşimde boğa burcu ve gerçekten çokk kıskanç ve cinselliğe çok düşkün olarak burç özelliklerini çok fazla taşıyorr
Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum
şekerim hırka iyi fikir bencede ama en güzeliii güzel bir sofra hazırla mumlarla falan, birde pasta tabii, ikinizin ve mahir paşanında olduğu bir klip hazırlamanda süper olur bencede
iyi geceler herkese....biliyorum beni çok sık göremiyorsunuz pek çoğunuzda zaten beni pek bilmez sanırım ama ben gene de sizlerle dertleşmek istiyorum o kadar doluyum ki....Pazartesi günü göreve başlıyacam bugün bakıcı olayını netleştirdik...dün akşam kayınvaldenin ağzını bi aradık aslında eşim hep annem baksın annem baksın deyip duruyordu ben de kadına bi sor bakalım bakacak mı yada bakabilecek mi diye son ana kadar eşim bekledi bekledi en son benim ısrarlarıma dayanamayıp dün akşam konuştu annesiyle kayınvaldem açıkça niyetinin belli etmiş bakamayacağının...aslında ben bekliyordum ama eşim resmen dumura uğradı elimiz ayağımız karıştı napacaz diye gerçi ben bi kaç tane alternatif düşünmüştüm Allah tan...Neyse bitişik komşumuz var bizim aslında eşimin tarafından da akraba benim kayınvaldenin ablasının gelinin oluyor 3 tane de çocuğu var kendisinin ona söyledik o da hemen kabul ettii.beni çok sever kızımı yani Feyzanur u da öyle. ama çok korkuyorum kızlar hatta kendimi çok berbat hissediyorum evladımı bırakıp işe gideceğim için keşke imkanlar elverseydi de daha fazla ücretsiz devam edebilseydimmm..beni düşündüren yanı öle pek gözü açık bi kadın değil hatta sanırım okuma yazması da yok ayni anlayacağınız öle pek kültürlü bi bayan değil...bunun yanında insan olarak çok iyi birisi namazında niyazında Allah korkusu olan çocuğumu hiç incitmeyecek biri ....bu beni çok düşündürüyor acaba eksik taraflarının olumsuz bi etkisi olurmu diye yani açıkçası herşeyi yarından itibaren tek tek öğretmem gerekiyor mama yapmayı falan gerçi ek gıdalara geçtik ama lazım olabilir mama yapması rakamları bilemeyecek mesela ölçüleri falan ama bi yandan da çocuğuma iyi bakacağına incitmeyeceğine çok seveceğine de de eminim bu tarafı da cazip gelen tarafı siz olsaydınız napardınız...ha bu arada benim alt katımda kayınvaldem ve o da arada bi çıkıp ilgilenecekmiş artık ne kadar sık çıkar bilemiyorum...stresten sıkıntıdan gözüme uyku girmiyor kaç gecedir hep acabalarla doluyum....biraz karışık anlattım sanırım ama siz anlamışınızdır..fazla vaktimizde kalmadı şurda...üüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffff patlayacam bu benim araflarım hiçç bitmiyor en çok da buna sıkılıyorum....evladımız gözleri hep aklımda bana bakarak kucağıma almam için ağlaması falan nasıl bırakıp gidicem hiç bilemiyorum hiçççç....
canım öncelikle sakin ol ve strese girme sakın benim fikrim merhametli ve sevgi dolu olması şuan için okuma yazma bilmemesinden daha önemli ki biberonun cc yazan rakamınıda bılemıcek kadar cahil değildir merak etme yavruna sevgiyle ve ilgiyle yaklaşsın en önemlisi o ayrıca güven duyuyorsun hem akrabaymıs daha ne bak burda arkadaşlar öyle güvenilir ve iyi bulmak için nekadar uğraşıyor bence gayet mantıklı bir karar vermişsin kv bakamıcak durumdaysa zaten faydası olmazdı mınnoşuna üzülme, çokk öpüyorum seni ve minnoşunuuu
Senin hediyeler de iyiymişbenim eşimde bana cep telefonu,dvd,laptop,odama kucuk bi tv(öğrenci evindeyken)almıştı.
Adam digitale düşkünde birazOzel günlerden önce arkadaşımı tembihliyodum,sakın bana digital bişey almasın diye,
yine alıyodu sağolsunHediyeler iyiydi ama bana hitap etmiyodu
Ama güzel suprizler de yaparAnneler gününde kızımın adına orkide göndermişti
ayyy benimkide öyle ya digital takılmaya bayılır her yıl benim telefon yeni çıkanıyla değişir güncellenir mutlaka yoksa rahat edemiyor adam ama yanında çiçeğim hiç eksik olmaz yani haksızlık etmeyim