2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr herkese merhabaaaa öğleden önce izinliydim yeni evle ilgili işlerim vardı hallettim geldim sabahta evden geç çıkmıştım ohhh zeynomla sarıla sarıla yattım uydum fazladan 2 saat süperdi bee evde olanlar kıymetını bılınn şekerlerrr

canım eşinle aranız çoktaaannn düzelmiştir zaten sende haklsın oda haklı yani bencee oyuzden arayı düzeltmek en güzelll

buarada benim burcum aslan yükselim boğa, eşimde boğa burcu ve gerçekten çokk kıskanç ve cinselliğe çok düşkün olarak burç özelliklerini çok fazla taşıyorr rahatı, lüksü ve parayı severler yalnız ama harika bir burç olduğunu düşünüyorum ve bebeğimin boğa olmasını çok istemiştim allah gönlüme göre verdi

Bir beye dogum gunu hediyesi ne alabilirim, esimin cumartesi dogum gunu ve simdi ayip olmasin birseyler aliyim diyorum ama, aklima birsey gelmiyor
Fikirlerinizi bekliyorum

şekerim hırka iyi fikir bencede ama en güzeliii güzel bir sofra hazırla mumlarla falan, birde pasta tabii, ikinizin ve mahir paşanında olduğu bir klip hazırlamanda süper olur bencede

canım öncelikle sakin ol ve strese girme sakın benim fikrim merhametli ve sevgi dolu olması şuan için okuma yazma bilmemesinden daha önemli ki biberonun cc yazan rakamınıda bılemıcek kadar cahil değildir merak etme yavruna sevgiyle ve ilgiyle yaklaşsın en önemlisi o ayrıca güven duyuyorsun hem akrabaymıs daha ne bak burda arkadaşlar öyle güvenilir ve iyi bulmak için nekadar uğraşıyor bence gayet mantıklı bir karar vermişsin kv bakamıcak durumdaysa zaten faydası olmazdı mınnoşuna üzülme, çokk öpüyorum seni ve minnoşunuuu

ayyy benimkide öyle ya digital takılmaya bayılır her yıl benim telefon yeni çıkanıyla değişir güncellenir mutlaka yoksa rahat edemiyor adam ama yanında çiçeğim hiç eksik olmaz yani haksızlık etmeyim ne almış olursa olsun her hediye yanıda sana dünyaları versem yinede az der ve gönlümü fethederr oda bana yeter zatenn

canım herşeyide denemişssin ama yine sevmemiş mınnoş benimki meyveli olunca bayılıyor zaten yoğurt olduğu bile anlaşılmıyor öyle tatlı meyvelerden koysan içine mesela cennet hurmasıyla harika oluyor ve muzla

benim oğlumada yumurta yediremiyoruz içine peynir tereyağ koydum olmadı.bence biraz zaman ver ileride inş. yiyecektir.

ahahaha habere bak harika!!!!!!
hemen test almazsan beykoz seni sıkıştırcak haberin olsun
bu arada benimde 10 gün gecikti hala bekliyorummmm
kaza maza olmadı ama imkansız diye bir şey yok sonuçtaa....
ben parkyatağın içine e bebekten aldığımız yatağı kullanıyorum
battaniye olmuyor canım çünkü onu toplar uyanıncaa...
bu arada kanıma girme dün diyet çok fena sabote edildii canımmm
hala moralim bozuk bugün resmen yemiyorum korkumdann...
elimde ekşi portakal kemirip duruyorummm
ama çok istiyorsan yaparım hemennnn

gecikme olunca tatlıkrizimi kuruincirle tatmin ediyorum ben yaaaaaaaa
keşke zayıf olsamda bende indirsem tatlıları mideyeeeee

yaaaaaaaaaaa daha ne bekliyorsunuz hadi kızlar cabuk eczaneden test alıp yapıyorsunuzzzz ben anlamam biyolog 10gün annezeynep 7gün bu zamana kadar niye cıtlatmadınız cok kızdımmmm adrenalin lazım bize bilmiyormusunuz :118::118::118:

Ben geldiiiimmmm
Kızlar arada bir girip yazılanları okumaya çalışıyorum ama fırsat bulup yazamıyorum bir türlü.
Kayra yine değişim sürecinde.Sürekli oyun peşinde.Gece yarısı kalkıp oyun oynamak istiyor
İlk kalktığında "ne güzel sabah biraz geç kalkar" diye düşünmüştüm ama maalesef.Evin horozu işte bildiğinden vazgeçer mi hiç

Gündüz uykularıda 1 saat 45 dk arasıyken 25-30 dakikaya düşürdü.Kalkar kalkmaz bebek telsizini alıp oynamaya başlıyor.

Kendi kendine yatağında uyumaz oldu.Sarılarak uyutma yöntemine geçiş yaptık geri çünkü diğer türlü yarım saat oyun oynuyor sonrada ağlamaya başlıyor kucak için.Çok uykusu var biliyorum ama bir türlü dalamıyor yaramaz.

Şu aralar iyice hareketlendi.İki dakika kıçının üstüne oturmuyor
Sürekli "acaba şimdi nereyi karıştırsam"gibi bakıyor etrafa :)))
Hele yürütece binince o kadar mutlu oluyor ki,zıp zıp koştura koştura bir oraya bir buraya gidiyor.

Süpürgenin hortumu ile arkadaş oldular.Hortumu görünce sırıtmaya başlıyor
Damacanayı görünce zıp zıp zıplıyor ve anlıyamadığım bir şeyler söylüyor
Bulaşık makinasının kapağı açılır açılmaz yıldırım hızıyla ooooooooo diyerek geliyor
Daha yaptığı bir çok şebeklikler var.
Karar verdim oyuncağa boşuna para dökmeyeceğim.Nasıl olsa ilgilenmiyor hiç
Çıngırağını veriyorum yüzüme atıyor "al kendin oyna"der gibi.Tahta kaşık,plastik spatula tarzı şeyler verince gıkı çıkmıyor.
Peluş oyucancakların yüzüne bakmıyor ama mutfak havlusu,kılık kıyafet görünce deli gibi oynuyor.
Deli bu çocuk yaaa

Zada ; canım geciktim ama yinede doğum günün kutlu olsunnnnn

meleğim ; canım kuru dolmanın içini ben kavurmuyorum hiç.Eşinin doğum günü için hazırlayacağın en güzel süpriz önce güzel bir yemek,sonrasında pasta vee sonrasındaa +18 ..Hadi kolay gelee

PLANNER ;Canım kayra da mama sandalyesinde özellikle sıkıldığında veya yemeğini yemek istemediğinde kendisine alıp hızlıca geri atıyor.Bir kaç kez yapmaması için "hayır" dedim ama bu defa inatlaşıp daha çok yapmaya başladı.Ben de artık o yapmaya başlayınca ilgisini farklı yöne çekiyorum ya da gözüm üstünde oluyor ama ilgilenmiyormuş gibi yapıyorum.Fazla uzun sürdürmeden bırakıyor o da o zaman.

Nagiş ; bu hafta kalori sayarak diyet yapıyorum.Salı günü kaç kg gittiğinin haberini veririm :))

alyel ; arkadaşlar gerekeni yazmışlar canım.İçin rahat olsun

Biyolog ; dün yediklerin için afiyet olsun canım.9 kilo verdikten sonra böyle bir kaçamağın lafı bile olmaz bence

Hasta olan bebişlere rabbimden şifa diliyorum,hepsinide kokulu kokulu öpüyorum.
Başka kime ne yazacağım hiç aklıma gelmiyor.Kusuruma bakmayın emi.Hepinizi öpüyor ve kapıları silmeye gidiyorum

Son düzenleme:
vaaaav neler yapmışsın sen öyle ya. Valla eşim de ben de odunuz bu konuda, tencere kapak anlayacağın. Öyle romantik şeylerden pek hoşlanmayız. Ama hakkını yemeyeyim hediye almayı hiç ihmal etmez. Ben de alırım ama bazen unuturum.
ahaa ömere kardeş geliyo sanırım haber bekliyoruz şekerim test yap ve hemen yaz.
Benim kız yoğurdu çok sevdiği için o konuda problem yaşamadım bir müddet sonra tekrar dene istersen belki alır.

Ben de oyuncak almamaya karar verdim bizimki de çay kaşığı, kumanda, plastik tabak,bardak bunlarla oynayıp duruyo o kadar oyuncak aldık yüzüne bakmıyo bi alem bu çocuklar valla.

Ben son bir kaç gündür huysuz olduğu halde zorlanmışken seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin. çok zor.
Aslında çok neşeli bir bebek Emir, ne olduysa son günlerde oldu.
Yoğurdun demiri yok ettiğini biliyorum canım ama sırf yoğudun içindeki vitaminleri alsın diye denedim. Zaten onu da yemedi. Ayrıyetten demir kullanıyorum ve meyvesi yada çorbasıyla veriyorum.
Yaptığım tüm yoğurtlar heba olmasın sırf diye oturup ben yiyorum. Hayır tadı da güzel ama bilemedim ki.

selam kızlar
herkesin keyfi iyidir umarım
benimki fena bozuk ama
hem fena regliyim hem de sesim gitti tamamen ,
sabah rapor alıp işe gitmesemmi dedim
sonra gitmeye karar verdim, ona da laf söylenmesin istedim..
işe gittim, yoğun bir şekilde çalıştım
hamile memur bir arkadaş aradı
yasal süreç izinler hakkında bilgi edinmek istiyormuş :))
bunlarla da ben ilgileniyorum sanki
ben de anlattım 16 haftalık doğum iznini
süt iznini, ilk 6 ay 3 saat sonraki 6 ay 1,5 saat diye
sonra azar işittim niye diyormuşum dememeliymişim
azıcık araştırsa zaten bulacak,
sanki bana ekstra izin verildi onu söylüyorumm
sonraki 6 ay 1,5 saat iznim de yokmuşşş
nasıl oluyor yasal izin olmuyor mu dedim
öyle işte burada ihtiyaç var dedi idarecim
şimdi ücretsiz izin almayayım diye kabul etmişlerrr beni
hasbinallah yaa, ne biçim insanlar
sanki ceplerinden çıkıyor benim iznim
o zaman kreş açın, ben de süt iznimi kullanmayayım, ama o da yok
benim işe başlamada önemli sebeplerimden biriydi
beni sürekli arayan işteki arkadaşlarımı az da olsa rahatlatmak
şimdi daldaki değil eldeki kuş oldum işe başladım yaa
ama bana yaşattıkları stresten dolayı onları Allaha havale ediyorum...

fırını silmiştim kokusu iyice çıksın dye 2gğndğr çalıştırmıyorum ama sefil oldum kek diye
topkekfln yemem normalde ama bütün bütün yiyorum

kaşıkla verince sütümü içti ona sevindim hamileyken tadı bozulur derler ya
ama ne bileyim 1haftayı bile geçti sanırım çünkü eşim geçen pazar regli olacağım diyordun noldu dedi
demek ki 12gün olmuş
bir kaza olmadı ama yöntem değiştirmiştik br de malzeme :26:
uf ya kafama takmaya başladım ve hala kek istiyorum

BEYKOZum testten korkuyorum desem yeridir
spiral taktırmaya cesaret edemedim hap da istemiyorum huf ya şöyle yüzde bin korunma yolu olsa ne iyi olurdu

meleğim için tşkr :)

bu kırmızı güllrde tüm mayıs anneleri ve datlu bebişleri için

tavşANIM hala hasta hava verdi dr evde veriyorum ama çok huysuz hiç durmuyo çok mızmızlnıo wc bile gidemiyorum inanın off kış gitsinistiyorum bende eşimde grip olduk sümüklü olarak dolaşıyoruz evde yakında kaçırırım keçileri kesin
uyandı ağlıo gene ben kaçar ALLAHA emanet olun

Kızlar bebeklere hangi marka tereyağı veriyorsunuz? Annem doğal tereyağı getirmişti ama bitti mecburen marketten alıcam; ama bilemedim tuzsuz ve en doğalı hangisi.

cnm ben yanlıs mı hatırlıyorum senin işin rahat değil miydi?
süt iznini vermeyecekler mi demek oluyıor bu şimdi?
gizliden şikayet edivereceksin böyle şirketleri ama barındırmazlar işte
çok üzüldüm ya süt iznini elinden almasınlar

Kızlar bebeklere hangi marka tereyağı veriyorsunuz? Annem doğal tereyağı getirmişti ama bitti mecburen marketten alıcam; ama bilemedim tuzsuz ve en doğalı hangisi.

cnm bursada şaypa gurme diye bir market var orada ne ararsan bulunuyor yolumuz düşerse oradan alıyorum
yalıköy çiftliği diye et ve süt ürünleri satan biryer var bazen ordan alıyorum. buranınki pahalı oluyor ama tadı çok hoş biz de yiyoruz
son aldığımı normal marketten içeriğine bakarak tuzsuz bilindik bir marka aldım
ben genelde zeytinyağı kullanıyorum siz tereyağı mı?

Eşim almıştı satıcı en iyisi bu demiş felan filan. İnanın kendinizin yapacağı en iyisi.
Eğer sağılmış süt alabilirsen kendin yap derim. 5 lt sütten bir avuç kadar çıkıyor. yapımıda çok kolay. Bende hafta sonu süt aldırıp yapacağım. hiç biri içime sinmiyor.

Sağol canım ya ben sana sormadan önce cvp bile yazmışsın ben çorbalarına zeytinyağı kullanıyorum ama kahvaltıda 1 çay kaşığı tereyağı veriyorum dr önerisiyle.

Daha önce hiç yapmadım canım nasıl yapılıyor tarif eder misin?

ben mahhalemizdeki güvendiğim süthaneden kaymak alıyorum ve onu yoğurarak tereğına çeviriyorum istersem tuzlu istersem tuzsuz yapabiliyorum genelde evde ikisi de bulunuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…