2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim turuncu ilgilendiğin icin beslenmesi güzel sabah kahvaltısı vermiyoruz ek gidayı ben okuldayken alıyor 3 öğün şeklinde çorba çeşitleri,muhallebicisi,yoğurt,meyve suları tarzında..ben evde olduğum sürece hep emziriyorum...emmeye çok düşkün kızım...

BERRUM cok sevincim cnm insallh daha iyi olur yavrun ve hep saglikli haberlerini alirsin,

TURUNCU disiniz hayiri olsun bizim iki tane cikti alttan 5.5 aylikken simdi ustleri deliyor minnos:)

AZRAECE kizina bayiliyorumm:)

Berrrummm günün en güzel haberini vermişsin senin için ve berru için çok sevindim bu gün neler yaptı berru anlatsana çok meraklandımoturuyo mu, emekliyo mu çok güzel yaa kurtuldu minnoş..metal ayakkabı olayı ne oldu gerek kalmadı anladığım kadarıyla?

Lilliac 1 hafta prensesle berabersin oh ne güzel sarılıp korkların diycem ama fazla yanaşamazsın rahatsızlığından dolayı.. Bizde Beyzayı ve seni öpüyoruzzzz

Azraece Ecemm her zaman ki gibi çok tatlı videoda kuzum ne güzelde uyuklamaya başlamış

Vee gelelim bizeeebu gün yine dışarıdaydık çocuğumuz sokakların çocuğu oldugezdi hava aldı uyudu köpek ve gitar aldık yavruya köpeği belki emekler diye düşünerek aldık ama maalesef bizim ki yatıyo izliyo köpek havladıkça heeee diyo
Köpeği çalıştırınca ayakları hareket halinde oluyo köpeği kapıp hareketli ayağıyla dişlerini kaşıyo artık parmağıyla dişte kaşımaz hiç yorulmaya gelmiyo bu bıdık bi kolaylık buldu yinekendine

Gitarda da Ali babanın çiftliği şarkısı var ve 10 tane enstürmantel çocuk şarkısı Ali baba şarkısı bitince ağlamaya başlıyor çokta gürültülü başımızı ağrıtıyodiğer enstürmantelleri dinlemiyo Ali babayı ben evde de söylediğim için tanıdık geldi sıpaya gitarında şimdilik boşuna almış olduk yanii ben gayet güzel söylüyodum sıralamadığım hayvan kalmıyodu

Bir bilsen ne kadar cok sevimdigimi, allah hep kuzuna guzel firsatlar verir ins..simdi bol bol ozgurlugun tadini cikarir minigimiz, Berrum un elbiseli halini ve eteklerini ucurtturarak kosturacagi gunlerin biran once gelmesi dilegiyle kocaman opuyorum kuzuyu

ayyy canım ne güzel bi haber bu gözünüz aydın ya çok sevindim allah dermansız dert vermesin canım bak gördünmü herşey yoluna giriyor maşallah berrumuza allah yürüyüp adım attığı günleride göstersin inşallah öpüyorum ikinizide

azraece videoya baktım canım maşallah eceye her haliyle güzel annesi, haa birde hayırlı yolculuklar canım öpüyorum ecoşu

turuncu ve pınarda dişleriniz hayırlı olsun başka çıkaran varmıydı çok geriye gidemedim herkese hayırlı olsun

uğurböcüğüm planner ve nagihan kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır bebişler nasıl öpüyorum hepinizi

searchbu ve lillac kızlar sizede çok geçmiş olsun allah şifa versin..

tatlıcadı canım oyuncaklarınız hayırlı olsun güle güle kullansın tarık buğra öpüyorum kuzuyu

birazda bizden haber vereyim kızlar ben ek gıdayı 4 öğün olarak veriyorum, sabah kahvaltı, öğlen et ve yoğurt, ikindi meyve püresi, akşam çorba ve yoğurt, yemeklerin içerikleri değişebiliyor aralarda emziriyorumda acaba doymuyormu diyorum çünkü gece 2 yada 3 kez uyanıyor, acaba yanlışmı yapıyorum, bu gün ilk kez gece muhallebi yaptım ama beğenmedi hanfendi hep emmek istiyor gece uykuda 1 saate yakın emiyor acaba neyapsamki, birde üst dişlerimizin hazırlıkları var sanırım çok mızmızız ve kabız oluyoruz fitille geçiyor ne yapmalıyım bilmiyorum, neyse herkese iyi geceler sevgiler öpücükler

Son düzenleme:
kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle

Benim oglanda bir aralar yapiyordu, sonradan yapmamaya basladi..sanki bir yerleri agiriyorda kendilerini rahatliyorlar gibi geldi bana..kulak veya dis olabilir mi diye dusunuyorum sebep olarak cnm,. bence sizinkinde de devamlilik olmaz, baktin gecmiyor bir doktora danis cnm

Senin bu kiz filim valla masallah
Kaka yapmasi filim oldu, simdide uykusu..olsada azcuk yesem onu :))
Umarim uykusu duzene girer annesi, eger basarili olursaniz bekliyorum tuyolarinizi

kızlar bugünü atlattık çok şükür...coluk cocuk tam 30 kişiydik bu ev nasıl aldı okadar kişiyi anlamadım...alt alta üstüste oturduk:)) ama süperdi ayda bir böle bir araya gelmek cok hosumuza gidiyor..

turuncum sen tarif verirsinde ben yapmazmıyım yaptım senin küllahlardan..

valla bugün diyet gitti kızlar menüdekiler..tarçınlı cevizli üzümlü kek,z.yağllı biber dolma, kıymalı bohca böreği,tiremusu,küllahlı muhallebi, peynirli poğaca,fındıklı kurabiye,kereviz salatası..o nasıll bi tadayım bu nasıl derken hepsinden yemişim

Eklentiler

• $PC150901 (600 x 450)111.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $PC140900 (600 x 450)111.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 41
berrum cnm nasıl sevindim anlatamam kurtuldu yavrım sonunda gercekten cok guzel bir haber oldu..Allahım tekrarını yasatmasın yarabbim..

turuncum inciniz hayırlı olsun gözünüz aydın..

azraececim senin bu kız varya tam yemelik..nasılda uyukluyor:))

lillaccım cnm cok gecmiş olsun..bol bol dinlen cnm..öptüm beyzacımı

Oyy cnm yaa, doktor krizi malasef sadece Tr de yasanmiyor bilesin, benim burda da cok yasadigimi bilmeni isterim, Goturdugum doktorlar bazen teshis koyamiyorlar varmi boyle bir olay..olmamali aslinda insan hayati ile oyle kolay oynar oldular ki SAKA gibi resmen,,
Ben umuyorum ki ins anlayan bir doktora rastlarsinizda Azya kuzusunuda daha fazla yormazlar...Allah sifa versin size cnm ins sorunsuz atlatirsiniz

Amannin sizde mi...ne guzel inciler geliyor ..hayirli olsun ins...dislerini gule gule bol bol yiyerek kullanmasi dilegiyle cnm

Nireeee.. boyle olmaz sekerim...alistir kendini ondan sonra ben gidiyorum, yok oyle yama ..sen yine ne et ne eyle gel, sende careler tukenmez bilirim seni, bulursun bir yolunu yine gelirsin bize Bekleniyorsun her zaman haberin ola..

Yandim allah.. Ben artik gozumu kapayim bu siteye girerken, Masallah dokturmussun yaa... ellerine kollarina saglik 30 kisi dile kolay., atlatmana sevimdim ,,ne guzel yenmistin o guzelim yiyecekler..Ya yapmasi saatler aliyor ama yemesini ne kadar kisa di mi, haksizlik bu ama dimi...allahtan begenilerin zevki ile azda olsa emegininin karsiligini aliyorsun Allahtan

Gunaydin arkadaslar cok cok zor bir gecec gecirdim,noluyor anlamiyorum,kizimi sadece atesi var diye goturmustum doktora,bogazi kotu dedi sadece antb.verdi,fakat dun gece bir gogus hirlamisi basladiki hayal edemezsiniz buyuk insan gibi baska odadan duyarsiniz,sut icmek istedi ama acidan gogusunun hirlamasindan sut bile icemedi, yavrum aglamk istedi ama daha baslamadan yine gogusunun acisindan susmak zorunda kaldi,o oyle cancekisirken ben gozumu bile kirpamadim,esim olsaydi hemen gotururduk ama yanlizim cok uzgunum cokkkk.doktoru aricam bakalim ne dicek!

çok geçmiş olsun..cnm acaba bronşite çevirmiş olabilirmi.:44:
inş degildir ama sen yinede doktora götür..senin işinde çok zor
eşin nerde cnm veya annen falan yokmu tek başına zor olur Allah yardımcın olsun

Merhaba kizlar Okyanus hanim iki gundur alt esofman ini cikartiyordu bu sabah bi kalktim esofmanlar cikmis hemde iki kat ikiside kadife neyse cikanlar hi kenara atilmis artik donenceye asila asila onuda indirmis assagiyaustunde takili olan oyuncaklarini yiyyoooooobaldiri ciplak kalmis sipa agzinda oyuncaklar keyfi yerindeydi cektim resmini bi ara yukleyeyim
Cicek cicek canim gecmis olsun yaaa yavrum kiyamam ben ona eee yaninda kimse kalmiyormu hayatim annen falangoturseydin keske hava verirlerdi cocuga rahatlardi yavrucak yaaaa tekrar gecmis olsun tez zamanda Allah sifasini versin insallah

günaydın:)))
eşim uyuyor,ceren uyuyo,çağla uyuyor
bu saat oldu hala kalkmadılar ne tuhaffff hiç alışık degil bünyem
turuncu ve melegim bir siz cevap vermişsiniz tşk ederim
kafa sallama devam ederse soracam doktora diştende olabilir ama emin olmak lazım
bide benim kızım yürüteçte hep çöpe gidiyodu bende kafamla hayırrrr yapıyodum acaba
ondan mı ögrendi
haftaya diş bugdayı yapıcam ama öylesine adet yerini bulsun diye..
sadece birkaç kişiyi çagıracam

Al iste bi copcu daha okis hanim da solugu copun onunde aliyor hayatim ve bi cozum bulmak lazim cop meselesine himmmm tezgaha kucuk bir kova buyuk cop kovasida balkonacanim kafa sallamasi belki uyku gostergesi olabilir yada senden gormuste olabilir

Son düzenleme:
kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle

geçen haftalarda benim cadı da aynı şeyi yapıyordu
hatta baya telaşlandıkkk ama gözlemlemeye karar verdim ona gçre dr.a soracaktımmm
bitti geçtiii artık yapmıyor canımmm

turuncum teyzesi okis sabahlari erken kalkiyor 7 gibi babasi mamasini veriyor yatiriyor tekrar 9 a kadar uyuyor 10 gibi kahvalti yapiyoruz ve 12 ye kadar dayandik hayatim sonra yurutecte uyumaya basladi hemen yatirdim yerine mama verdim icti ve uyudu yoksa tekrar uyanirdi ama aksam 17:30 daki uykusunu az uyudu 40 dk falan yani bundan sonra kendileri belirliyorlar uyku saatlerini ve uykusu gelipte aglamayinca ben yatirmiyorum artik hem uyumuyor hem stres yapiyor uyumamasi haci yatmaz gibi yatiriyorum kalkiyor yani
melegimbakalim deneme asamasindayiz henuz hayatim tutarsa tefsiye edecem kesinlikle

Al iste bi copcu daha okis hanim da solugu copun onunde aliyor hayatim ve bi cozum bulmak lazim cop meselesine himmmm tezgaha kucuk bir kova buyuk cop kovasida balkonacanim kafa sallamasi belki uyku gostergesi olabilir yada senden gormuste olabilir
tezgahta çöpü hiç sevmem hem balkon kapısını açç kapa daha zorsankii....
ben cerenin küçük sandalyesi var onu koyuyorum artık önüne geçemesin diye:))
geçen haftalarda benim cadı da aynı şeyi yapıyordu
hatta baya telaşlandıkkk ama gözlemlemeye karar verdim ona gçre dr.a soracaktımmm
bitti geçtiii artık yapmıyor canımmm

hımm sagol cnm..
çağla da 1 haftadır yapıyo demekki çogu bebişte oluyo
biz sizden biraz küçügüz aynı dönemlere denk gelmiş demekki
beyinlerimi büyüyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…