Evettt çok şükür sesni duyduk incimizin
Söyledğine göre sizinkide yakındır :)))
Kızdığı zaman mı yapıyor yoksa öylesine mi ?
Bizde kafa sallama yokta mama sandalyesinde otururken kızınca kendisini arkaya atıyor.
Canım kaç saat oyundan sonra 2 saat uyudu ?
Kayra bu aralar öğlen uyuduğu 1.5-2 saatlik uykuyu ikindiye aldı.Bu aralar 2 saat oyun sonrası uykusu gelsede çok zor uyuyor
Çok sevindimmm.Hayırlı olsun canım
Biz ilk ek gıdaya geçişte anne sütü ile hazırlayıp veriyordum yulaf ve pirinç unlusunu ama şimdilerde yemek istemiyor onu.
Tahıllı ve elmalısı hediye gelmişti,denedik ama onuda beğenmedi
Kıyamammmmm,ayyy ağzının bulaşığı ile uyukluyorr
Çok tatlı bu kız çokkk..
Fazla özletmeyn kendiniz
Ah canım yaa,sen hala regl olmadın mı yoksa ?
Bu tatlı krizi fena bir şey valla
İçinin muhallebisinde hazıra kaçtım.Dr.oetker vanilyalı muhallebi :)
Çok hareketlendikleri için kilo alımları baya azaldı.Benim oğlumda 7.5 aylık ve 8 kilo.
Beslenmesi nasıl peki ?
Allaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk
MVI 1701 - YouTube hoşçakalın sürpizimiz
Allaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk
kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle
Kizlarrr benim kedişim halaaa uyuyorrr amannn maasallah deyim demekki yavrum artik kafasina gore uyumak istiyor kendi istedigi vakitte ama bakalim simdi uyanirsa aksam ne yapacaz birde o var yani neyse iki de uyandi desek biraz oyun ust bas sonra yemek derken saati 5 yaparsak super olur iki saatte oyle uyusa saat 7 olur meyve yer biraz tutar onu sonra 9 da hopppp yataga insallah diyorum bakalim nasil olacak bugun cok yorulmadim kocamla bi film izleyeyim azda ona vakit ayirmak lazim ama demi
serachbau cum canim sen bi sor hastaneye gidecegin zaman haber ver bende gelirim canim bizde dr dedemizi gormus oluruz dr bahane Azra yi ozledikkkk
ya kızlar ben geliyorum bu kezde sizler olmuyosunuz, kavuşmak ne zamana acaba :2:
dün azranın randevusu vardı kardiyologla. bi gittik dr normal bi göğüs dinledi, gidin eko randevusu alın dedi..
bende bgn zaten bunun için burda değilmiyiz dedim, yok bgn kontrol için burdasınız dedi.
salı gününe eko randevusu verdiler. guatr testi istedi.
deliğin büyük olduğunu düşünmüyoruz dedi. delik var yani dedim bilemeyiz dedi. amaaannn...
valla arkama bakmadan uzaklaştım ordan. geçen ay hastalandığında kan kültürü almışlardı.
onun sonucunu gösterdik (başka bir doktora) temiz çıktığını söyledi.
üfürümü için kardiyolağa gösterdinizmi dedi.anlattım durumu guatr testi yaptırmamızı istediler dedim.
topuk kanında bi sorun çıkmışmıydı dedi, yok deyince gerek yokki o zaman dedi.
aynı hastane 2 doktor 2 farklı cevap. özel hastaneye gidiyorum, beni buraya yönlendiriyolar
anlamadım yani ben bu işi. eşimde sinirlendi, başka biyere götrcem dedi.. allah hepimizin yardımcısı olsun tüm hasta olann bebişlere şifa versin rabbim :26:
fırsat buldukça albümlere baktım biyolog, beykoz, zada, turuncu,lilliac, pınarda...
valla herkes pek güzel.
biyolog cnm saçlarına bayıldım.. çok güzel bir yüzün var maşallah. bgn bitanede olsa bende ekliycem mutlaka..
kızlar bu arada ben biberen alıcam. ama daha önce kullanmadığımız için bilemiyorum.
tamam cam alıcam ama ne alayım, ağzı nasıl olmalı bana bi yardımcı olun lütfen..
Az önce Kayra parmaklarımı ısırmak için saldırınca parmağıma bir sertlik geldi.Hemen kaşığı aldım veeee çııtt çıttt çıtttt...
Dişimiz eti yarma aşamasında şuan.Bir kaç güne kadar kendini tamamen gösterir
7 ay 18 günlük iken ilk dişimiz kendisini gösterdi
Ben tam tarihleri not ediyorum ne zaman ne oldu diye.Bunu da hemen ekliyorum
yarın öğlen gibi çıkarız dedi babam. o yüzden şimdiden yazayım dedim hepiniz hakkınızı helal edin. hepiniz yavrularınızla ailenizle sevdiklerinizle Allaha emanet olun. evet turuncu tutturdum evime dönücem diye ya hakkımızda hayırlısı olsun. komşularım iyi çok şükürde yine de tek tabanca olucam. eşimde önümüzdeki hafta yanıma gelmek için izin almaya çalışıyor dua edin alsın yoksa ece ile yılbaşında yalnız olucaz( acayipte tırsıyorum kalabalıktan yalnızlığa geçişim keskin olacak napıcaz bakalım eceyle. size yazamıcam dicem ama benim sağım solum belli olmaz eceyi de atarım arabasına bir internet cafede alabilirim soluğu:)) başta yavrularınızı olmak üzere hepinizi çok çok öpüyorum
kızlar bugünü atlattık çok şükür...coluk cocuk tam 30 kişiydik bu ev nasıl aldı okadar kişiyi anlamadım...alt alta üstüste oturduk:)) ama süperdi ayda bir böle bir araya gelmek cok hosumuza gidiyor..
turuncum sen tarif verirsinde ben yapmazmıyım yaptım senin küllahlardan..
valla bugün diyet gitti kızlar menüdekiler..tarçınlı cevizli üzümlü kek,z.yağllı biber dolma, kıymalı bohca böreği,tiremusu,küllahlı muhallebi, peynirli poğaca,fındıklı kurabiye,kereviz salatası..o nasıll bi tadayım bu nasıl derken hepsinden yemişim
Gunaydin arkadaslar cok cok zor bir gecec gecirdim,noluyor anlamiyorum,kizimi sadece atesi var diye goturmustum doktora,bogazi kotu dedi sadece antb.verdi,fakat dun gece bir gogus hirlamisi basladiki hayal edemezsiniz buyuk insan gibi baska odadan duyarsiniz,sut icmek istedi ama acidan gogusunun hirlamasindan sut bile icemedi, yavrum aglamk istedi ama daha baslamadan yine gogusunun acisindan susmak zorunda kaldi,o oyle cancekisirken ben gozumu bile kirpamadim,esim olsaydi hemen gotururduk ama yanlizim cok uzgunum cokkkk.doktoru aricam bakalim ne dicek!
günaydın:)))
eşim uyuyor,ceren uyuyo,çağla uyuyor
bu saat oldu hala kalkmadılar ne tuhaffff hiç alışık degil bünyem
turuncu ve melegim bir siz cevap vermişsiniz tşk ederim
kafa sallama devam ederse soracam doktora diştende olabilir ama emin olmak lazım
bide benim kızım yürüteçte hep çöpe gidiyodu bende kafamla hayırrrr yapıyodum acaba
ondan mı ögrendi
haftaya diş bugdayı yapıcam ama öylesine adet yerini bulsun diye..
sadece birkaç kişiyi çagıracam
kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle
tezgahta çöpü hiç sevmem hem balkon kapısını açç kapa daha zorsankii....Al iste bi copcu daha okis hanim da solugu copun onunde aliyor hayatim ve bi cozum bulmak lazim cop meselesine himmmm tezgaha kucuk bir kova buyuk cop kovasida balkona canim kafa sallamasi belki uyku gostergesi olabilir yada senden gormuste olabilir
geçen haftalarda benim cadı da aynı şeyi yapıyordu
hatta baya telaşlandıkkk ama gözlemlemeye karar verdim ona gçre dr.a soracaktımmm
bitti geçtiii artık yapmıyor canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?