2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapiyorsunda bacim benim zilliye kar etmez onlarhatun mutfaktaki ahsap sandalyeye asilip indiriyor kafasina dusun artik yani bende haz etmem tezgahin ustunde dokuntu olmasindan ama napimmmm hayatim yani bi cozum bulacaz artik bugun pet sise yi copten alip kapagini emen cocuk yarin cop kovasinin icine gireryaaa acaba poseti goruyor hisir hisir oyuzden mi gidiyor dur bakalim birde poseti iyice saklayim kovanin icine

kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle

Benim oğullarımdan biri de yapıyor aynısını, gözlemlerime göre gayet "hayır" demek için yapıyor. Mesela mamasının kalanını içmek istemediği zaman, veya öperken çok sıkıştırırsan yapmaya başlıyor..

ya gerçekten bu çöp neden bu kadar ilgilerini çekiyo bende anlamış degilim
çöp kovasını gördügünü zaman 5. viteste uçuyo yürüteçtebir çözüm bulursan haber ver canım

benimki neden yapıyo ben hala çözmüş degilim cnm:44:
çok sık yapmıyo ama insan merak ediyo neden diye..
beklemedeyim bakalım geçmesse doktora sorcam.

merhaba hanımlar. ben kızıma henüz ekmek vermiş değilim. vermeye de açıkçası çok korkuyorum boğazına kaçar da sindiremez yutamaz diye. sizler veriyor musunuz ne kadar sıklıkla veriyorsunuz bir de yutmada sorun oluyor mu

Oyyy afiyet bal şeker olsuuun.Uzun bir süre misafir ağırlamak istemiyorum.Ya da çağırıp kalan mamaları onlara paket servisi etmek lazım :)))

Ah canım yaa...mersinin havasından tıkanmıştır yavrucak.
Ben osmaniyede 2 sene kaldım ve inanılmaz nefes darlığı çektim.
Tekrar bir doktora götürün derim,hava versinler ki rahatlasın yavrum.

Anaaaam senin kız tam bir cim cimeee :)))
Nasıl becermiş iki kat eşofmanı çıkarmayı :)))..Ayyy bu forumun kızları çokk fenaa.Azra ece bir okiş iki
Maaşallah diyorum

Al iste bi copcu daha okis hanim da solugu copun onunde aliyor hayatim ve bi cozum bulmak lazim cop meselesine himmmm tezgaha kucuk bir kova buyuk cop kovasida balkonacanim kafa sallamasi belki uyku gostergesi olabilir yada senden gormuste olabilir

Benim oğlanda çöpçü
Çareyi çöpü mutfağın içinde kilerim var benim,oraya kaldırmakta buldum.Tezgahada ufak çöp kovası koydum.Doldukça boşaltıyorum ne yapayım :18:
Birde benim yerde damacanam var,çöpü kaldırınca bu seferde ona sardı.Karşısına geçiyor,bir şeyler söylüyor,zıp zıp zıplayıp oyunlar yapıyor.Hey allahım yaa

Hmmm canım anladığım kadarı ile 3 saatlik oyun sonrası uyumuş.Ben de bugün Kayrayı 3 saat oynatıp öyle yatırdım.2 saat 20 dk oldu hala uyuyor
Artık 2 saatte bir uykusu geldi diye yatağına bırakmak yerine 2.5-3 saat oyundan sonra bırakacağım.Dediğin gibi diğer türlü uykuları tam gelmediği için hemen uyumak istemiyorlar,uyusalarda hemen geri uyanıyorlar.

Turuncum bir suru sey yazdim silindi kisa kesiyorum seni seviyorum sekerim

Cicek cnm cok gecmis olsun, bizimkide ayni durumu yasadi...senin dedigin tum belirtilerde vardi,bizede ilk gittigimde doktor antibiotik verdi uc gun kullandim ise yaramayinca acile hastaneye goturduk ordanda daha buyuk hastaneye sevk edildik...oksijen aldikca benim oglanin hiriltisi gecinde doktor virustik enfeksiyon tehsisi koydu sonra sadece bize nefes almasini kolaylastirici sprey verdi...antibiotik kullanimi kesmemizi ve sadece bunu kullanmamizi soyledi..bende bunun yaninda sadece soguk alginligi icin calpol verdim o kadar,ayrica ihlamir icirdim ilik sekilde sonra bir haftaya iyelesti..umarim Masalda iyilesir tez vakitte , allah sifa olsun ins cnm

Cnm burdaki arkadaslarin cogu hatirladigim kadari ile ekmegi direk veren yok.,ya ihlamurla islatiyorlar yada corbanin icine katiyorlar...yani sende oyle yapabilirsin

Canim benim ekmek verecem diye ugrasma zamani gelince de elinden alamazsinbogazina kacar diyede korkma sen annesin canim soguk kanli ol ve parmagi i sok agzina cengel yap cek ekmegi yada takilan her ne ise ama vereceksende ekmegi kurutup yada kizartip robotta cekipte verebilirsin corbalarina eklemek istersen beyaz ekmek te verme annesi tam tahilli,bugdayli,cavdarli verebilirsin hatta bazi arkadaslar kendileri yapiyorlar ekmegi tarif bulabilirsin
afiyet bal seker olsun guzel kizina

Merhaba Kızlar hafta sonu malum kimsecikler yok. Ben de kızı uyuturken gireyim dedim.
Dün dr. kontrolümüz vardı. Çok şükür bir problemimiz yok. Bizim bızdık bu ay sadece 300 gr almış iştahsızdı bu aralar. Dr teyzemiz yakında dişleri patlar dedi diş çıkarma dönemimde kilo alımı yavaşlayabilir kafana takma dedi (Çok pozitif bi insan bu yönünü seviyorum.) Yani ben de her an incilendik diye yazabilirim şekerler.
Kızıma artık her şeyi verebilirmişim.
Tavuk, balık, et köftesi, mercimek çorbası verebilirsin dedi. Meyveyi sevmediğini ve yemediğini söyledim filede dene dedi denedim almadı dedim;bu nedenle vitamin yazdı; ama almadım önce bir araştırmak istiyorum.
Evde lor yaptığımı söyledim çok iyi dedi. Bu arada 'BEKLEYECEK' evde tereyağı yaptım tam bi fiyaskoydu şekerim, yani senden daha beceriksizleri varmış.
Umarım herkescikler iyidir biraz geçmişe bakayım neler olmuş:126:

Canim yaaa lor nasil yapiyorsun hayatim muhakkak yazmissindir da kacirmisimdir sana zahmet olmaz sa tekrar yazabilirmisin hayatimkilo alimina da takilma canim hic almamasi+boy uzamamasi gelisim geriligi cok kilo almasi obezite yi tetikler canim saglikli olsunlarda kiloyu nasil olsa alirlar

Merhaba arkadaslar, gecmisolsun dilekleriniz icin cok tsk ederim,yanlizligimi paylastiginiz icin ayrica tsk ederim.Bugunumu kisaca anlatmak istedim size.Sabah saat 10 a kadar zor bekledim doktoru aramak icin uyandirmim rahatsiz etmim diye bu arada kizima kahvalti yedirme cabalarindaydim,sonra aradim telefonj kapali :-( Cok kotu oldum,esim gitmeden arabamiz arizalaninca satti gelince yeni aliriz diye,disarda hava buz gibi,allahim ne yapim bari esimin ailesini arim sonucta esim yok,gorumcemi aradim sinirlerim bosaldi aglayarak anlattim,tamam dedi ben islerimi halledim gelim,kisa sure sonra geldi kizlar ben saniyorumki dokzora falan gidecegiz,kendisi de saglikci,diyorki e acile gitsek napcaklar,birsuru yeni ilac vecekler,yarin kendi doktoruna gotur,zaten antb.kullaniyor vb. misafirlige gelmis gibide oturdu eger gitse ben basimin caresine bakacam.Yavrum nasil otuyor ama hirrr hirrr, nasil beklim yarina kadar sabaha kadar zaten uyumadim kizim kucagimda daha rahat diye o rahat etsin diye sabaha kadar kucagimda bekledim gozlerim dolu dolu.Neyse gittikten sonra hastaneye goturdum hava verdiler,ilaclari degistirdiler ama ilac degisimi icin sabahi beklicem kendi doktoruna goturcem,en azindan belki nefesi birazda olsa acilir.Bizde durum bu zor bi gundu allah yavrularimizin acisini gostermesin.

Biz de seni ve eceyi özleyecez canım ya bi fırsatını bul ve arada yaz lütfen.
Canım geçmiş olsun ben de en ufak şeyde yıkılıyorum resmen ama biz güçlü olmalıyız ki onlar için en iyisini yapalım. Umarım tez vakitte şifa bulur kuzucuk.
Siz tam kuduruk mayıs anneleri oldunuz valla mercimeği fırına veren verene.
Hayırlı olsun canım inciniz darısı da bize olsun.
Hoşgeldin canım ve çok geçmiş olsun şu bebişler hastalanmasınlar ya insanın içi bi tuhaf oluyo gerçekten.
kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle
Bizimki de yapıyo canım.
çooooooook sevindim canım gözünüz aydın
sen ne tatlısın ya yerim ben seni
benim kızım da 7 aylık ve 7.5 kilo canım.
canım çok geçmiş olsun ben de hamileyken faranjit olmuştum gerçekten zor bi hastalık umarım çabucak iyileşirsin.
valla ağzım sulandı ellerine sağlık canım ya çok güzel görünüyolar forumun yeni adı: hamarat mayıs anneleri
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm mutlaka dr götür umarım hemen atlatır
Nasıl becermiş tebrik ediyorum okişi senin işin var canım okişle peşinden çok koşacağa benziyosun bu kuzucuğun.
Ohh sen de kayif yapsaydın canım fırsat bu fırsat.
Ben sabah kahvaltısında 1 yemek kaşığı kadar ufalayıp ıhlamurla ıslatıp veriyorum ya da çorbalarına katıyorum.
Doğru söylüyosun canım önemli olan sağlıklı olmaları hemen veriyorum tarifini.
Bir cezve sütü kaynatıyoruz.
Kaynayan sütün içine 2 yemek kaşığı yoğurt koyuyoruz ve sürekli karıştırıyoruz bir kaç dk içinde süt kesiliyor.
Sonra altını kısıp 4-5 dk kaynatıyoruz ve tel süzgeçte suyu iyice süzülene kadar süzüyoruz ve lorumuz hazır.
canım ben ek gıda topiğinde 1 kilo sütle tarif vermiştim ama bu şekilde daha iyi oldu 4-5 gün yetiyo lor ve sonra taze taze tekrar yapıyorum afiyet olsun.

Cnm burdaki arkadaslarin cogu hatirladigim kadari ile ekmegi direk veren yok.,ya ihlamurla islatiyorlar yada corbanin icine katiyorlar...yani sende oyle yapabilirsin

melegim ben direk veriyorum o ıslatıyor agzında sanki büyük insan gibi cigniyor ekmek seviyor oglum yararlı degil ya sanırım ondan seviyor

sağol canım meleğim, mybabaylove, ilkim81 sağolun cevaplarınız için. bu arada mayıs bebeklerine maşallah. Allah nazarlardan saklasın

Herkes nerde ya yoksa gs&fb maçını mı izliyonuz. Beste hanım uyuyup müsade verirse ben de izleyecem ama hiç o göz yok, gözlerini açmış faltaşı gibi bana bakıyo
Ben normalde maç izlemem ama fb gs maçlarını genelde kaçırmam eşim gs lı ben fb li birbirimize gıcık vere vere maç izliyoruz çok keyifli oluyo. Birçok konuda anlaşıyoz ama takımları tutturamadık. Kızımın cinsiyeti belli olmadan önce kız olursa fb li erkek olursa gs lı olsun dedim. Bana: onu bi geçeceksin kız da olsa oğlan da olsa gs lı olacak yoksa evlatlıktan reddederim dedi. Bu erkekler gerçekten bi alem.

tatlicadi, zilan, zada, ilkim çookk teşekkür ederim kızlar..
çok şükür dünki doktorun verdiği ilaçlar çok iyi geldi
bu hafta kızımlayımm yupppiii :)))

zadacım ellerine sağlık hepsi çok güzel duruyor
aşureyi de sen mi yaptın maşallah valla
turuncum seninkiler de harikaydı, söylemişmiydim bilmiyorum
tatlısever olarak tatlılarına bitmiştim :))
olmuyo böyle ama biz sadece resimlerle yetiniyoruz

ilkimcim biz maç izlemiyoruz amaa
çay hazırladım eşim nevaleyi götürüyor :))
ondan uğrayamayabilirim

Canım ya yazını şimdi gördüm çok üzüldüm çok kötü bir gün geçirmişsin. Bu anlattığın kişi hala oluyor de mi pesss diyorum. Gerçekten çok vicdanlıymış. Kendi doktoruna götürmek bencede daha mantıklı umarım hiçbirşeyi kalmaz kuzucuğun çabucak atlatır. Sen de kendini üzmemeye çalış kızın için. Tekrar çok geçmiş olsun

Daha iyi olmana sevindim canım tabii haftayı kızınla geçirmene de ayrıca sevindim bol bol öpüşüp koklaşırsınız şimdi ohhh misss.
Afiyet olsun size ben de kızı uyutunca çay yapayım bari canımı istettin.

Asya her akşam 12 ye kadar uyumuyorrrr
uyusada 20 dk da bir kalkıyorrrr
ya devamlı sallamak gerekiyor yada emzirmekkkkkk

geceleriideee yarım saatte bir kalkıyorrrruzzz birkaç gündürrrr
resmen uykusuz kaldım bu nedir nedendir
büyüme atağımıdırrr anlayamıyorummmm

annem ve kardeşim az önce gittilerrr....
kardeşim 2 gündür hep ilgilendiiii üstelik hiç bebek bakmamasına rağmennn herşeyi o yaptı
mama yedirdi alt değiştirdi oyun oynadı üstünü değiştirdiii
resmen dinlendim
annem bile bu kadar yardımcı olamıyor banaa...

bende çöp mağduruyummmmm
evimde balkonum yokkkkk
tezgaha da çöp koymuyorummm
yerde ortaboy kırmızı bir tenekeli kovam varrrrr
onu kullanıyorum
benm cadı uçarak gidiyor kapağını atıyorrrr poşeti çekiyorrrr huhueheuheuheue

IKEA KNODD NOSTALJİK ÇÖP KUTUSU ÇELİK KIRMIZI GittiGidiyor'da 69473648

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…