Asya her akşam 12 ye kadar uyumuyorrrr
uyusada 20 dk da bir kalkıyorrrr
ya devamlı sallamak gerekiyor yada emzirmekkkkkk
geceleriideee yarım saatte bir kalkıyorrrruzzz birkaç gündürrrr
resmen uykusuz kaldım bu nedir nedendir
büyüme atağımıdırrr anlayamıyorummmm
annem ve kardeşim az önce gittilerrr....
kardeşim 2 gündür hep ilgilendiiii üstelik hiç bebek bakmamasına rağmennn herşeyi o yaptı
mama yedirdi alt değiştirdi oyun oynadı üstünü değiştirdiii
resmen dinlendim
annem bile bu kadar yardımcı olamıyor banaa.
bende çöp mağduruyummmmm
evimde balkonum yokkkkk
tezgaha da çöp koymuyorummm
yerde ortaboy kırmızı bir tenekeli kovam varrrrr
onu kullanıyorum
benm cadı uçarak gidiyor kapağını atıyorrrr poşeti çekiyorrrr huhueheuheuheue
IKEA KNODD NOSTALJİK ÇÖP KUTUSU ÇELİK KIRMIZI GittiGidiyor'da 69473648
omer.in annesi yarin is basi yapiyor kizlar
Haftaya 1hafta yilbasi iznine cikacagiz zaten
Deneme gibi olacak neleri nasil yapmaliyiz gorup ogrenecegiz
Omer anneme birakirken usumesin diye astronot aldik dun
Cok rahat icini normal giydirip hirkaydi patikti battaniyeydi ugrasmadan oylece cikarabiliyoruz
Ogunlerindeki sebze meyveleri ve kahvaltisini da haizrladim ananeye sadece corbasini pisirmek kalacak
Anneme goruntulu arama yapan bir telefon aldim gun icinde zirt pirt arayacagimi da soyledim
Bugun cok duygusaldim
Omere sarildim durdum
Rabbim baska turlu ayriliklar gostermesin
Hala ruyada gibiyim cok alismistim evime oglumla gecen gunlere
Evde evladiyla doyasiya vakit gecirenler
Yatin kalkin sukredin
Bogazim dugum dugum
Cok zor gececek yarin...
tatlicadi, zilan, zada, ilkim çookk teşekkür ederim kızlar..
çok şükür dünki doktorun verdiği ilaçlar çok iyi geldi
bu hafta kızımlayımm yupppiii :))):
Cok rahat icini normal giydirip hirkaydi patikti battaniyeydi ugrasmadan oylece cikarabiliyoruz
Ogunlerindeki sebze meyveleri ve kahvaltisini da haizrladim ananeye sadece corbasini pisirmek kalacak
Anneme goruntulu arama yapan bir telefon aldim gun icinde zirt pirt arayacagimi da soyledim
Bugun cok duygusaldim
Omere sarildim durdum
Yatin kalkin sukredin
Bogazim dugum dugum
Cok zor gececek yarin...
Ben 3-4 gündür veriyorum tam buğday ekmeği,bazen çorbaya batırıp,bazen tahin pekmezle veriyrum ama sırf farklı tat olsun alışsın diye,bi sorun olmadı damakları gayet güçlü zatenmerhaba hanımlar. ben kızıma henüz ekmek vermiş değilim. vermeye de açıkçası çok korkuyorum boğazına kaçar da sindiremez yutamaz diye. sizler veriyor musunuz ne kadar sıklıkla veriyorsunuz bir de yutmada sorun oluyor mu
Merhaba arkadaslar, gecmisolsun dilekleriniz icin cok tsk ederim,yanlizligimi paylastiginiz icin ayrica tsk ederim.Bugunumu kisaca anlatmak istedim size.Sabah saat 10 a kadar zor bekledim doktoru aramak icin uyandirmim rahatsiz etmim diye bu arada kizima kahvalti yedirme cabalarindaydim,sonra aradim telefonj kapali :-( Cok kotu oldum,esim gitmeden arabamiz arizalaninca satti gelince yeni aliriz diye,disarda hava buz gibi,allahim ne yapim bari esimin ailesini arim sonucta esim yok,gorumcemi aradim sinirlerim bosaldi aglayarak anlattim,tamam dedi ben islerimi halledim gelim,kisa sure sonra geldi kizlar ben saniyorumki dokzora falan gidecegiz,kendisi de saglikci,diyorki e acile gitsek napcaklar,birsuru yeni ilac vecekler,yarin kendi doktoruna gotur,zaten antb.kullaniyor vb. misafirlige gelmis gibide oturdu eger gitse ben basimin caresine bakacam.Yavrum nasil otuyor ama hirrr hirrr, nasil beklim yarina kadar sabaha kadar zaten uyumadim kizim kucagimda daha rahat diye o rahat etsin diye sabaha kadar kucagimda bekledim gozlerim dolu dolu.Neyse gittikten sonra hastaneye goturdum hava verdiler,ilaclari degistirdiler ama ilac degisimi icin sabahi beklicem kendi doktoruna goturcem,en azindan belki nefesi birazda olsa acilir.Bizde durum bu zor bi gundu allah yavrularimizin acisini gostermesin.
Bugun cok duygusaldim
Omere sarildim durdum
Yatin kalkin sukredin
Bogazim dugum dugum
Cok zor gececek yarin...
La la la la la yaşaaa fenerbahçeee
Bizde maç izliyoruz bi fb li olarak maçın berabere biteceğini düşünüyorum
Benim bıdık çay içtiğimizi görünce ağlamaya başladı çay istiyo bende ıhlamurla kandırdım:
bende çöp mağduruyummmmm
evimde balkonum yokkkkk
tezgaha da çöp koymuyorummm
yerde ortaboy kırmızı bir tenekeli kovam varrrrr
onu kullanıyorum
benm cadı uçarak gidiyor kapağını atıyorrrr poşeti çekiyorrrr huhueheuheuheue
IKEA KNODD NOSTALJİK ÇÖP KUTUSU ÇELİK KIRMIZI GittiGidiyor'da 69473648
melegim ben direk veriyorum o ıslatıyor agzında sanki büyük insan gibi cigniyor ekmek seviyor oglum yararlı degil ya sanırım ondan seviyor
Az önce Kayra parmaklarımı ısırmak için saldırınca parmağıma bir sertlik geldi.Hemen kaşığı aldım veeee çııtt çıttt çıtttt...
Dişimiz eti yarma aşamasında şuan.Bir kaç güne kadar kendini tamamen gösterir
7 ay 18 günlük iken ilk dişimiz kendisini gösterdi
Ben tam tarihleri not ediyorum ne zaman ne oldu diye.Bunu da hemen ekliyorum
kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle
Allaha binlerce sukur olsunnn Allahim bugumuzu aratmasin Berrunun bandajini cikardi dr. Kizim lafesten ozgurluge uctuuuuu cok mutluyuzzzz sadece tedbir amacli cift bez kullanicazz be uc tane koydumm bugunleride gordukyaa ya berrunun sevinmesini gorseniz anladi kizim sabah dr.a gidecegini cok mutluydu kemik gelisimi dort yasindaki cocuk gibi dedi masallaha diyim kendim nazar edicem kizimiii sizinle paylasmak istedimmm Allahim herkese saglik versin en buyuk zenginlikkkk
MVI 1701 - YouTube hoşçakalın sürpizimiz
Gunaydin arkadaslar cok cok zor bir gecec gecirdim,noluyor anlamiyorum,kizimi sadece atesi var diye goturmustum doktora,bogazi kotu dedi sadece antb.verdi,fakat dun gece bir gogus hirlamisi basladiki hayal edemezsiniz buyuk insan gibi baska odadan duyarsiniz,sut icmek istedi ama acidan gogusunun hirlamasindan sut bile icemedi, yavrum aglamk istedi ama daha baslamadan yine gogusunun acisindan susmak zorunda kaldi,o oyle cancekisirken ben gozumu bile kirpamadim,esim olsaydi hemen gotururduk ama yanlizim cok uzgunum cokkkk.doktoru aricam bakalim ne dicek!
Siz tam kuduruk mayıs anneleri oldunuz valla mercimeği fırına veren verene.
Açılışı yapalım yine Günaydın 2012 mayısının güzel bebişleri ve onların güzel anneleri
Bugun cok duygusaldim
Omere sarildim durdum
Yatin kalkin sukredin
Bogazim dugum dugum
Cok zor gececek yarin...
hayırlı olsun canımdarısı bizim gibi çıkmayanların başına:44:
aynen benimkide arada yapıyobende dr sorcam
çok geçmiş olsun :)maşallalh sübhanallah
oy oy uyudu uyucak yerim o mamalı ağzını
kıyaman tez vakitte ileşir işlaaa bende 3 haftadır çekiyorum hefret ediyorum o hırıltıdan
ben ıhlamur içiriyorum iyi geliyor dene bi istersen
huyumuz kurusunfırıncının hiçmi suçu yok yaaw
bu günde erkenciyim ama uslu durduk
günaydın
ama ben senden önceyim konular yorum yaparken siteden çıkmışım
güzel bir gün olur işla hepimiz için
günaydın mayıs datluları ve anneleri ALLAH sahlih sıhhat afiyet versin bebişlerinize ve sizlere
tavşanım uyandı erkenden emzirdim uyuttum herüfüme kahvaltı hazırladım ( 40 yılda bi adamda şaşırdı)
tavşanım hala hasta hırlıo kedi gibi ilaç veriyorum evde hava veriyorum hastanede vermek istemedim her gün git gel daha kötü olmasın diye yarın kontrol var işlaa düzelmiştir az
uykum geldi gidem az evi toparlayım ve datım tavşanım uyurken görüşürüz
Biyolog cnm biz bugun yurutec baktik ama benim oglanin ayaklari pek yere degmiyor sorun ne acaba, boyuda 70 cm yani cok minikte degil...acaba iki buklum duruyor biraz ondanmi,,neyse almaktan vazgectik bir ay daha beklemeye karar verdim...bugunde oglanin anakucagini kaldirdik malum icinde oturmuyor artik..oyalancak birseyler bulmam lazim yoksa bana hic firsat vermiyor..
Bu arada cop bidonun harika imis,, bayilirim kirmiziya ama tamda Asyanin dikkatini cekicek renkte bende olsam ona yapisirdim kesin :)) ilginctir ingilterede bir cok sey kirmizidir telefon kulubeleri, posta kutulari ve otobusler ama cop bidonlari siyah ne kotu diye icimden cok gecirmisimdir, kirmizi guzel renk gercekten..bizler icinde ve tabikide bebeklerimiz icinde :))
Bugun cok duygusaldim
Omere sarildim durdum
Yatin kalkin sukredin
Bogazim dugum dugum
Cok zor gececek yarin...
Biyolog cnm biz bugun yurutec baktik ama benim oglanin ayaklari pek yere degmiyor sorun ne acaba, boyuda 70 cm yani cok minikte degil...acaba iki buklum duruyor biraz ondanmi,,neyse almaktan vazgectik bir ay daha beklemeye karar verdim...bugunde oglanin anakucagini kaldirdik malum icinde oturmuyor artik..oyalancak birseyler bulmam lazim yoksa bana hic firsat vermiyor..
Bu arada cop bidonun harika imis,, bayilirim kirmiziya ama tamda Asyanin dikkatini cekicek renkte bende olsam ona yapisirdim kesin :)) ilginctir ingilterede bir cok sey kirmizidir telefon kulubeleri, posta kutulari ve otobusler ama cop bidonlari siyah ne kotu diye icimden cok gecirmisimdir, kirmizi guzel renk gercekten..bizler icinde ve tabikide bebeklerimiz icinde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?