2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

La la la la la yaşaaa fenerbahçeee
Bizde maç izliyoruz bi fb li olarak maçın berabere biteceğini düşünüyorum
Benim bıdık çay içtiğimizi görünce ağlamaya başladı çay istiyo bende ıhlamurla kandırdım

Çiçekçim çok kötü bi gün geçirmiştir inş hemen iyileşir masal çok üzüldüm canım öpüyoru kuzuyu

Zada süpersin herşey süper gözüküyo

Son düzenleme:

benim kızımda 12 den önce yatmaz cnm gece kuşu:82:
canım senin çöp kutunda dikkat çekmeyecek gibi degil yani..asya haklı kusura bakma

omer.in annesi yarin is basi yapiyor kizlar

Haftaya 1hafta yilbasi iznine cikacagiz zaten
Deneme gibi olacak neleri nasil yapmaliyiz gorup ogrenecegiz

Omer anneme birakirken usumesin diye astronot aldik dun
Cok rahat icini normal giydirip hirkaydi patikti battaniyeydi ugrasmadan oylece cikarabiliyoruz
Ogunlerindeki sebze meyveleri ve kahvaltisini da haizrladim ananeye sadece corbasini pisirmek kalacak
Anneme goruntulu arama yapan bir telefon aldim gun icinde zirt pirt arayacagimi da soyledim

Bugun cok duygusaldim
Omere sarildim durdum
Rabbim baska turlu ayriliklar gostermesin
Hala ruyada gibiyim cok alismistim evime oglumla gecen gunlere

Evde evladiyla doyasiya vakit gecirenler
Yatin kalkin sukredin
Bogazim dugum dugum
Cok zor gececek yarin...

annezeynepcim Allah kolaylık versin canım
dusuncesi bile insana o kadar zor geliyorki
hiç ayrılmadığın bebeğinden ayrılmak..

ama çok sukur annelerimiz bebişlerimizle ilgileniyorlar
hem dediğin gibi denemelik olur şimdi gidişin..

ben başlayınca çok tedirgindim ama beklediğim kadar zor geçmemişti
inşallah seninki de öyle olur

zamanla annen de alışır, sen hazırlayamasan bile gerekeni yapar muhtemelen..
şimdiden kolay gelsin..

tatlicadi, zilan, zada, ilkim çookk teşekkür ederim kızlar..
çok şükür dünki doktorun verdiği ilaçlar çok iyi geldi
bu hafta kızımlayımm yupppiii :))):

Nedense sana bir turlu yazamadim, bugunlerde coook ama cook yogunum kafami kasiyacak zamanim yok diyebilirim..hep aklimdasin cnm, hastaligin icin cok uzgunum hemen gecer ins. bir hafta senin icin guzel olmus..birde senin su patrona ohh cok iyi oldu, o mu senin sut izinlerini kirpan al iste sana valla icimin yaglari eridi..mevlam cok buyuk, allaha havale etmistin birazda olsun sanki karsiligini gordu senin patronun :))
Kisaca senin icin bu haftanin cok guzel gecmesini dilerim umarim kizinla guzel vakit gecirir ve bir guzelde dinlenir kendine gelirsin cnm,,optuk sizleri

Cnm ins hersey istedigin gibi olur, allah sabir versin zor ama evde durup 7/24 saatte cocuklarlada olmak zor bunu zaten biliyorsundur...belki calismak iyi gelebilir sanada,tabiki Omerden uzak olmak istedigin birsey olamaz ama bir yerden baslamak ve rutin haline getirmek lazim..mevlamdan sana sabir ve metanet diliyorum,..

Ben 3-4 gündür veriyorum tam buğday ekmeği,bazen çorbaya batırıp,bazen tahin pekmezle veriyrum ama sırf farklı tat olsun alışsın diye,bi sorun olmadı damakları gayet güçlü zaten

Sana gerçekten üzüldüm,küçük bi bebekle yalnız kalmak çok zor.Benim eşim 4 günlüğüne seminere gitmişti,bu şehirdede kimsemiz yok,oğlum grip olmuştu o 4 gün o kadar uzun geldiki,senin eşin uzun süre kalacak bildiğim kadarıyla Allah yardımcın olsun.Kimse olmasa da sen kendine yetersin,insan anne olduktan sonra kendini daha güçlü hissediyo,Allah kızına şifa versin

Bende başlarken çok zorlanmıştım.Sen de yarımgün çalışacaksın değil mi,süt iznini veriyolar mı? Benim evim iş yerime çok yakın en fazla 4 saat ayrı kalıyorum oğlumdan.Bi keresinde özel işlerimde vardı uzadı baya saatlerim,geldim oğlum yüz vermiyo bana göz teması kurmuyo ağlicaktım az kalsın o kadar kötü oldum ki,küçükler diyoruz ama hissediyolar.İçini ferah tut çalışmak zorundayız sonuç olarak ama çok şanslısın en azından annen bakacak,ben tanımadığım bi bakıcıya bırakıyorum,arkadaşımın referansıyla ama sonuçta yabancı(

Oyy cnm simdi senin teselliye ihtiyacin vardir gelde dertleselim malum fenerbahce yenilmis galiba senin uzulmene uzulurum bak iste, benim pek takimla falan isim yoktur ama olanlarada saygimiz var

Biyolog cnm biz bugun yurutec baktik ama benim oglanin ayaklari pek yere degmiyor sorun ne acaba, boyuda 70 cm yani cok minikte degil...acaba iki buklum duruyor biraz ondanmi,,neyse almaktan vazgectik bir ay daha beklemeye karar verdim...bugunde oglanin anakucagini kaldirdik malum icinde oturmuyor artik..oyalancak birseyler bulmam lazim yoksa bana hic firsat vermiyor..
Bu arada cop bidonun harika imis,, bayilirim kirmiziya ama tamda Asyanin dikkatini cekicek renkte bende olsam ona yapisirdim kesin :)) ilginctir ingilterede bir cok sey kirmizidir telefon kulubeleri, posta kutulari ve otobusler ama cop bidonlari siyah ne kotu diye icimden cok gecirmisimdir, kirmizi guzel renk gercekten..bizler icinde ve tabikide bebeklerimiz icinde :))

Merhaba mayıs anneleri, ben nisan annelerindenim oğlum tam sekiz aylik, ona kanzdan bir yaş icin kar tulumu aldim fakat kücük geliyor indirimden aldığım icin bedeni kalmamis baska bir ürünle de değiştirmiyorlar, 25 liraya satmayı düsünüyorum ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir... Hepinize iyi geceler...

melegim ben direk veriyorum o ıslatıyor agzında sanki büyük insan gibi cigniyor ekmek seviyor oglum yararlı degil ya sanırım ondan seviyor

Senin Enes artik buyuk adam olmus annesi gerek yok onun ekmeginin islatilmasina demek..masallah, afiyetle yesin bence yararli degil diye dusunme mutlaka her gidanin bir yarari vardir...en azindan disleri icin iyi anteraman

Iyi geceler kızlar geçmişe bakamadım yoksa sevinenlere üzülenlere şaşıranlara öfkelenenlere soru soranlara teker teker yanıt vermek isterdim...
öpüyorum sizi yarın her şey daha iyi olur inşallah,sağlıcakla kalın.

hayırlı olsun canım darısı bizim gibi çıkmayanların başına:44:

kızlar benim bebegim bazen kafasını sallıyo yani hani biz hayır yaparken sallarız ya onun gibi...
sizinkilerde varmı böyle birşey..
işte aynen böyle

aynen benimkide arada yapıyo bende dr sorcam

çok geçmiş olsun :)maşallalh sübhanallah

oy oy uyudu uyucak yerim o mamalı ağzını

kıyaman tez vakitte ileşir işlaaa bende 3 haftadır çekiyorum hefret ediyorum o hırıltıdan
ben ıhlamur içiriyorum iyi geliyor dene bi istersen

Siz tam kuduruk mayıs anneleri oldunuz valla mercimeği fırına veren verene.

huyumuz kurusun fırıncının hiçmi suçu yok yaaw
bu günde erkenciyim ama uslu durduk

Açılışı yapalım yine Günaydın 2012 mayısının güzel bebişleri ve onların güzel anneleri

günaydın

ama ben senden önceyim konular yorum yaparken siteden çıkmışım

güzel bir gün olur işla hepimiz için

günaydın mayıs datluları ve anneleri ALLAH sahlih sıhhat afiyet versin bebişlerinize ve sizlere

tavşanım uyandı erkenden emzirdim uyuttum herüfüme kahvaltı hazırladım ( 40 yılda bi adamda şaşırdı )

tavşanım hala hasta hırlıo kedi gibi ilaç veriyorum evde hava veriyorum hastanede vermek istemedim her gün git gel daha kötü olmasın diye yarın kontrol var işlaa düzelmiştir az

uykum geldi gidem az evi toparlayım ve datım tavşanım uyurken görüşürüz

Son düzenleme:

Canım inşallah sıkıntısız atlatırsın ilk iş gününü ve tabiki devamını. Gerçekten çok zor bi durum ben 'ayrı kalacağım' düşüncesinde bile kötü oluyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Bebeğine annenin bakıyor olması da bi şans bence en azından gözün arkada kalmaz. Allah çalışan annelerin yardımcısı olsun

Ben senden önce davrandım hemen ilk günaydını yapıştırdım şekerim.
Tavşanına çok geçmiş olsun canım umarım iyileşir hemencecik

Benim de en sevdiğim renk. Bu yüzden de evimdeki bir çok eşyam kırmızı.

Günaydın güzel annecikler ve tatlı bebişler:126:
Yine bir pazartesi sendromuyla işe gelmiş bulunuyorum,,
Küçük meleğini,sıcak yatağını bırak işe gel zor walla halimiz...
Neyse haftaya güzelliklerle başlamak istiyorum,
biz artık desteksiz oturabiliyoruz teyzoşlar
Ama şimdilik desteksiz oturunca hiç kıpırdamıyoruz ve annemizi
çağırıyoruz babaaaa diyerek Desteksiz oturunca heykel gibi kalıyo
hiç hareket etmiyo benim güzel kızım

Canım, ilk iş günün hayırlı olsun, hersey yolunda gider inşallah,
Ömer'de ananesiyle uyumlu ve huzurlu geçiçir bundan sonraki kısacık günleri
Karamsarlığa kapıldığında unutma; YALNIZ DEĞİLSİN

cnm Günaydın paşan nasıl oldu merak ettim inş. sağlığına kavuşmuştur.cnm biz massimo Ricco aldık hem sağlam hem çocuğun ayaklarına göre ayarlanıyor 70 cm se kesin olur ona bak derim.. hem fiyatıda gayet uygun 89.00 TL

bak şu benim oğluş çok sevdi ki seninki benimkiden daha büyük....ayaklara göre ayarlnıyor
Massimo Ricco NİNO STOPLU SAĞLAM GÖVDE YÜRÜTEÇ sahibinden.com'da - 107021133

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…