2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ahhhh darısı benim enesimin basına gelemedi su diş gelsin sorcam ona

Çok seviniyorum böyle güzel haberlere ya..
Berru'nun badajının çıkması beni nasıl mutlu etti anlatamam
Beste'nin & Kayra'nın incileri göründü

Şimdi çıkma sırası kızımın saçlarında:115:
Yeter artık ya çıksın şu saçlarımız da aldığım tokaları kendime takmaktan vazgeçeyimmm:78:

Mutluanne esine mesajna cok guldum :) kesin o ziyaretcilerden biri de benimki :) askim sen cok calis cok kazan da ben evimde oturayim ya da soyle havali bir is kur bana be

Planner Koketa Dilberege cok sagolun kizlar fikirleriniz icin.
Dilberege ne guzel sutun azalmamis. Az once sagdim 150cikti ama en az bir o kadar daha sagmam gerek yarin icin. Strese girdim :26:
Sen normalde kacta cikiyorsun aksamlari?
Tam gun izin alinca saatler eksik kaliyor 1yasina kadar kullanamiyorsun dedi bizim IK.
Yani 5gun * 1.5saat 7,5saat ediyor. Gunde 9saat calisiyoruz. O 1,5saat sut iznini kisaltip sondan geriye dogru kullaniliyormus.
Aksam 7,5ta evde oldugumda yemek banyo Omer vs yetistirebilir miyim ki:26:

buarada dişleri cıkana hayırlı olsun diyorum dahada tatlı olmuslardır

berrumcummmm hayırlı olsun cıkmıs o bandaj kurtuldu kızımız bidaha vermesin rabbim düsmanıma bile...
o gül yüzünüz hep güler inş

turuncum sen bizi öldürcenmi o tatlılar tuzlular ne öle zaten ben yiyorum diyet faan yok dahada alcam
zadacımda sagolsun sana uymus döktürmüş biz obez olmazsak iyidir hamarat gacılarrr ellerinize saglık...
bayıldım yapıcam bende milföyü yemezsem düşer bayılırım

kızlar kıs geldi işler cogaldı offffff evde tadilatlar falan su borumuz mutfak tarafından patladı
duvarın içinden usta geldi eski borular delinmiş paslanmıs 25 senelik 22sende ben paslandım onlar paslanmıs cokmu
demir borular içi su dolmus duvarların duvarı deldi suları akıttı ve baktı o borulardan birsey olmaz wcden plastik boru gecirdi heryer her yerde cıldırcam saldım cayıra mevlam kayıra pasamla ugrasıyorum hırıltısı vardı bayadır
doktor antibiyotik azitro verdi 4gün kullanmadım tonimer fıs fıs zaditen damla sekrol surup sanasol vitamin verdi kullanıyoruz bakalım inş gecerde kurtuluruz nefes alamıyor geniz akıntısı var oglusumun dertliyiz canlarım inş gecer

cicekcim gecmiş olsun cok üzüldüm hastaymıs melegin inş hmen gecerde canlarımız kurtulur zor bişey o hurladıkca öksürdükce içim gidiyorrr....

Son düzenleme:
tünaydın güzel anneler..

evdeyim bu saate kadar ne yaptım tahmin edin
tabiki temizlik :)))
en son geçen hafta pisliğe dayanamayıp annem yapmıştı
1 haftada noluyo bu eve ben anlamıyorummm
sonra da kızımla bıcı bıcı yaptık :))
sonuç mikemmel

meleğim çok tşk ederim
bazen benim de öyle çok oluyor yazayım diyipte yazamadığım
çok iyi anlıyorum ve bu yüzden kimseye de kırılmıyorum
valla olan onlara oldu, malesefki yasal izin olmasa kimse de merhamet yokkk
bunu anladım ama iyi mi oldu hayır
ben de seni ve Mahir paşayı çok öptümm
canım yaa biz biliyoruz senin ne kadar iyi bir anne olduğunu
inan kendimizi övmek için söylemiyorum ama neler var nelerrr
bebişlerimiz çok şükür çok şanslılar..

Ömer dedesine atladı demek :))
tanıdıkları için şimdilik yokluğumuz pek hissedilmiyor bile
benim kızım da anneanneyle güzel geçiniyor

ben öyle hissetmedim ama işe başlamadan önce defalarca benzer rüyalar gördüm
işe gidiyormuşum çıkma saatimi unutup, geç kalıyormuş eve :26:
bu da hoş değilll artık savunma mekanizmasımıdır, kızımı unutma endişesimidir bilemedim..
süt iznin az değil miii, 3 saat olsa iyiydi
ben günlük kullanıyorum rahat ama yine de sen bilirsin canım..

hadi hayırlı olsun
dişli foto bekliyoruzz :)))

bizim de saçımız çıkacak, dişlerimiz çıkacak
nazlılarımızı bekliyoruz bakalım

Teşekkür ederim kızlar. Beykoz enesin dişi gelirse o mu sana sorar sen mi ona sorarsın tartışılır şekerim
Mutlu anne güldürdün beni demek kızının tokalarını takıyosun. Bir tane foto koy da görelim seni o halinle, merak ettim canım

Teşekkür ederim canım daha tam görünmüyo biraz daha belli olunca koyarım foto.

beykozcum Enesim de atlatamadı demek..
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin kuzuma
biz de zaditen ve peditus kullanıyoruz
kan ilacı da eczaneye sordum, parabensiz içinde ekstradan b ve c vitamini de var
ferro sanol b şurup kullanıyoruz
şu hastalıklar gitsin bir gelmesin yaa
sana da kolay gelsin canımm

Ayyy geçmiş olsun beykozcum,,ustaları geçiyorum çünkü konuştukça sinirin daha da bozulacak bitince güzel olur rahat edersin inş.
Enes'e ne çok ilaçlar vermiş öyle ya,,çok üzüldüm.Düzelme yok mu hiç? Gerçi biliyorsundur ama sen yine de ılık ıhlamur da ver canım,,
içmezse kaşıkla ver mutlaka...Ben, tabiri caizse bi kocakarı ilacı hazırladım(ıhlamur,1-2 damla limon,1çay kaşıgından az tereyağı kaynat,ılıt)öksürürken balgam ile attı bebiş,,bi dene istersen belki Enes'e de iyi gelir. Burnumuz da hep tıkalı bizim,kronikleşti sanırım

anneZEYNEP ;İlk iş günün hayırlı olsun.Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.

lillaccım sagol hayatım inş atlatıcaz kullanıyoruz ilaclarımızı bebişlere ne oldu yaz cocukları ya kıstan hemen etkilendiler inş gecicek eskisi gibi olcaklar
mutlu_anne cok ilac verdi gercekten ama vitamin falanda yazdı oyuzden bişey demedim burun spreyi iyi geldi ama senin yaptıgın daha iyi aksam yapıyım unutmadan saol canım benim

hadı bakalımm hayırlı olsunnn sizede darısı bize diyorum her diş çıkaran mınnoşla ama zeynoda tık yok yahuuu:26:

beykozcum enes, zeyno ve beyza kaldı galiba diş çıkarmayan başka varmı yahuu:118:

canım zeynomunda saçları çok dökülmüştü ama çıktı yeniden bütün kellik kalktı ortadan çok şükür yakında çıkar merak etme şekerimm

canım sarı şekerimize geçmiş olsun ya inş iyileşir hemen, sanada kolay gelsin şekerim tadilat işleri zor valla ya bende uğraşıyorum günlerdir hemde boş daire olduğu halde sinir bozucu

Çok sevindim cnm gözünüz aydın..

Berrumcum hadi gözünüz aydin rabbim yavrularimizin güzel günlerini görmeyi nasip esin

dedemiz işten geç gelince bu saatte kaldık daha çıkamadık. berrucum gözünüz aydın çok geçmiş olsun. turuncu sizinde gözünüz aydın dişiniz

BERRUM cok sevincim cnm insallh daha iyi olur yavrun ve hep saglikli haberlerini alirsin,

TURUNCU disiniz hayiri olsun bizim iki tane cikti alttan 5.5 aylikken simdi ustleri deliyor minnos:)

AZRAECE kizina bayiliyorumm:)

yorum yapan herkese tek tek tşk ediyorum ancak girebildimm berru o gün çok mutluydu sanki hissetmişti BANDAJ ÇIKTI ÜÇ TANE BEZ VAR BACAKLARI BİRleşmesin diye dr. tetbir amaclı bir iki ay bez koy dedi olsun bunada şükürr.. tatlıcadı dr. ayakkabı vermedi üç bez bağla dedi zaten oturöaya başlamıştı şimdi popoyu kaldıramıyor çünkü üç bez var ağır geliyor yavrumaa:):) ama popoyu süre süre gidiyorr alacağı şeye uzanıyor yani çok mutlu oldu çıldırdı resmen yavrum rahatladı uyku düzeni bile bir günde değişti maşallah diyeyim eski berruya geri döndüü dün bütün gün gezdik deli gibi alışveriş yaptıkkk berruyaa herşeyi küçük oluyordu bandajını bekliyorduk berruya yılbaşı kıyafetleri aldık şapkasından şortuna kadar noel baba şapkası ponponlu noel anne kıyafetleriii resim çekip gösteririm sizlere çok güzel olduuu Allahım bügunleride gösterdiyaaa çok şükürrrr

canım güne güzel başlamışsın sevindim senin adına umarım sonuna kadar iyi olur. Bence 6.5 ta çıkıp cuma evde olmak daha mantıklı. Yetiştirirsin sen merak etme.
Az once bi ara 2 uye(ben&planner) ve 24 ziyaretci gordüm,
kesin kocam da okuyo Canım kocacımm ziyaretçilerden biri sen isen
akşama evde yemek yok bilesim
Ay süpersin sen ya koptum
Tadilat işi gerçekten zor canım kışın daha da zordur eminim sana kolay gelsin enesin hala iyileşememesine çok üzüldüm canım. İnşallah kısa zamanda iyileşir kuzucuk.

teşekkür ederiz teyzesi darısı zeyno gibi çıkaramayan minnaklara.

selamlar kızlar..dün giremedim çok özledim sizleri..
Ada bugün 8 aylık oldu teyzeleri..yarın doktora gidicez...
alttan iki incimiz çıkmıstı dünde üsteki on dişlerin yanındaki dişe ne deniyor bilmiyorum ama o çıktı..sıralamayı karıstırdı sanırım dişler..
ben bakıcı derdine düştüm tekrar yandım allah die bakıcı arıyorum..Allah iyilerle karşılastırsın inş...

Oyyy afiyet bal şeker olsuuun.Uzun bir süre misafir ağırlamak istemiyorum.Ya da çağırıp kalan mamaları onlara paket servisi etmek lazım :)))

valla ağzım sulandı ellerine sağlık canım ya çok güzel görünüyolar forumun yeni adı: hamarat mayıs anneleri

Zada süpersin herşey süper gözüküyo

teşekkürler kızlar..valla herşey çok güzeldi sölemesi ayıp:)) ama truncunun dediği gibi uzun bir süre misafir istemiyorum..yorgunluğu yetti yani..

cnm hayrlı olsun 7. ayınız maşşallah Zeynep Adanın gelişimi çok güzel fıstık bu fıstık

cnm ilk iş günün hayırlı olsun..15 gun sonrada ben baslıyorum umarım benimde güzel geçer..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
ben süt izinlerimi toplu kullandım ama eger olsaydı bir gunumu bosaltırdım cnm..bir gün daha doyasıya kızımla olmayı tercih ederdim..

hayırlı olsunuz inciniz..emziriyosan dikkat et cnm cok fenalar bunlar..

ellerine kollarına sağlık cnm evde oluncada iş bitmiyor malesef..yarın bişey yapma bari

uyy kötü olmuş fıstığım yaa..tessisat işi çok pis oluyor Allah kolaylık versin cnm..enesiminde gecmemiş henüz bizimkinide hırlaması gecmedi..Allahım kurtulalım artık bu hastalıklardan..öpüyorum enesimi..

Dünyaya gelme hazırlıklarının tamamlandığını öğrenen bir bebek, Tanrı'ya sormuş: "Tanrım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?" Tanrı, doğmak üzere olan bebeğe gülümsemiş. "Tüm meleklerin arasından bir melek de senin için seçtim" demiş. "O seni dünyada bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, gülümseyecek, acıktığında karnını doyuracak, uykun geldiğinde uyutacak. Sen her anında onun sevgisini duyumsayarak büyüyecek ve mutlu olacaksın." Bebek yine sormuş: " Peki insanlar bana bir şey söylediklerinde, ben onları nasıl anlayabileceğim" demiş. "Dillerini bilmiyorum ki... Söylediklerini anlayamam ki..." Tanrı, çaresiz bebeği yine cesaretlendirmiş: " Tüm varlığınla güvenebilirsin meleğine," demiş. "Anlamadığın her şeyi o sana anlatacaktır. O seni, yaşamı pahasına bile hep koruyacaktır." O sırada bir sessizlik olmuş... Dışardan "Dünyanın sesleri" gelmeye başlamış. Çocuk, dünyaya ayak basmak üzere olduğunu anlamış ve çabucacık bir soru daha sormuş Tanrı'ya: "Tanrım galiba dünyaya ayak basmak üzereyim" demiş. " Sormayı unuttum, meleğimin adını... Lütfen hemen söyler misin adını?" Bebek "yola" çıkmadan Tanrı onu son kez cesaretlendirmiş: "Meleğinin adının önemi yok yavrum" demiş. "Sen ona nasıl olsa " anne " diyeceksin."

ben bunu daha önce okumustum yine gözlerim dolmuştuuu, çok güzel

canım demek sende çalışanlar kervanına katılmaya hazırlanıyorsun allah yarımcın olsun şekerim inş çok iyi ve içine sinen biri çıkar karşına buarada zeynep ada'larımız arasında tam 1 ay varmış demek, canım benim ya dişler ısrayı karıştırdı demekki olsun bizde hiç yokkk

Bende öğlenleri sağdığımda 150 cc çıkıyor.. akşamları Kaanı uyuttuktan sonra da 100-150cc arası çıkıyor... (Tabi yatmadan önce emziriyorum kalanını sağıyorum) Sabah da işe gitmeden sağıyorum o zaman da 150 cc çıkıyor.. 1 günlük sütümüz hazır :) İşe başlamadan dondurucuya stok yapmıştım.. şimdi onlardan veriyor annem yeni sağdıklarımı da onların yerine koyuyorum..

İzin konusuna gelince ben 8:30- 18:30 çalışıyorum.. ve İK bana mayıs ayına kadar haftada 1 gün izin kullanabileceğimi söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…