Sonunda biz de incilendik.
Kızım bugün her zamanki gibi çenemi yemeye çalışırken baktım bir sertlik var hemen koşup çay kaşığı aldım pıt pıt vurdum ve 'tık tık' diye bir ses çok mutlu oldum ya
Darısı diş çıkarmayan bütün bebişlere...
Kızım bugün her zamanki gibi çenemi yemeye çalışırken baktım bir sertlik var hemen koşup çay kaşığı aldım pıt pıt vurdum ve 'tık tık' diye bir ses çok mutlu oldum ya
meleğim çok tşk ederimNedense sana bir turlu yazamadim, bugunlerde coook ama cook yogunum kafami kasiyacak zamanim yok diyebilirim..hep aklimdasin cnm, hastaligin icin cok uzgunum hemen gecer ins. bir hafta senin icin guzel olmus..birde senin su patrona ohh cok iyi oldu, o mu senin sut izinlerini kirpan al iste sana valla icimin yaglari eridi..mevlam cok buyuk, allaha havale etmistin birazda olsun sanki karsiligini gordu senin patronun :))
Kisaca senin icin bu haftanin cok guzel gecmesini dilerim umarim kizinla guzel vakit gecirir ve bir guzelde dinlenir kendine gelirsin cnm,,optuk sizleri
canım yaa biz biliyoruz senin ne kadar iyi bir anne olduğunubugun esimi daha bir sevdim
Butun gece beni iiyi bir anne olduguma ikna etmeye calisti
Oglumu birakacak olmanin vicdan azabiyla sanirim, sanki onunla yeterince ilglilenip oynamamisim sanki butun gun forumda takilmisim sanki hicbirsey ogretmemisim gibi kotuydum
Size de oldu mu Planner Nagis Lillac Mutluanne ve diger calisan anneler?
Sabah sicacik yumusacikti
Yataginda maksimum olmus uyuyordu
Bugun herzamankinin aksine yuzumuzu yikarken kahvaltiyi hazirlarken cok sesliydik Omer uyansin diye
7:30da uyandi
Cok sevindim cunku sabit bir 7:30dongumuz vardi cok sukur
Babasi temizledi giydirdi annesi emzirdi cantasini aldik ve ananemizin kapisina dayandik
yol boyunca hadi gel dedi durdu
Ben de simsiki sarilip kokladim
Dedesinin kucagina ativerdi kendini
Cok neseliydi annemlere biraktigimiz icin kiskandik adeta
Herseyini hazirlamistim kahvaltisini yapar 9 9bucuga dogru uyur 11gibi kalkar demistim
Oglum yuzumu kara cikarmamis 9u 10gece uyumus 11e dogru uyanmis
Bu donguyle devam edersek ben eve vardigimda uyanik olacak
Emecek biraz koklasacagiz ve 6gibi uyuyacak
O sirada da ben yemegimi soframi hazirlarim rahat olur
Sirketim eve gidisa gelislerim icin taksi parami verecekmis
Ben arabayla gidip gelecektim esim servisle donecekti haliyle gec evde olacakti bu sekilde de isimize geldi
Simdi tek sorun her aksam 5te cikmak mi yoksa 6bucukta cikip cuma gunu hic gitmemek mi
karar veremiyorum bir turlu
:26:
Çok seviniyorum böyle güzel haberlere ya..
Berru'nun badajının çıkması beni nasıl mutlu etti anlatamam
Beste'nin & Kayra'nın incileri göründü
Şimdi çıkma sırası kızımın saçlarında:115:
Yeter artık ya çıksın şu saçlarımız da aldığım tokaları kendime takmaktan vazgeçeyimmm:78:
ahhhh darısı benim enesimin basınagelemedi su diş gelsin sorcam ona
Yeter artık ya çıksın şu saçlarımız da aldığım tokaları kendime takmaktan vazgeçeyimmm:78:
tünaydın güzel anneler..
evdeyim bu saate kadar ne yaptım tahmin edin
tabiki temizlik :)))
en son geçen hafta pisliğe dayanamayıp annem yapmıştı
1 haftada noluyo bu eve ben anlamıyorummm
sonra da kızımla bıcı bıcı yaptık :))
sonuç mikemmel
meleğim çok tşk ederim
bazen benim de öyle çok oluyor yazayım diyipte yazamadığım
çok iyi anlıyorum ve bu yüzden kimseye de kırılmıyorum
valla olan onlara oldu, malesefki yasal izin olmasa kimse de merhamet yokkk
bunu anladım ama iyi mi oldu hayır
ben de seni ve Mahir paşayı çok öptümm
canım yaa biz biliyoruz senin ne kadar iyi bir anne olduğunu
inan kendimizi övmek için söylemiyorum ama neler var nelerrr
bebişlerimiz çok şükür çok şanslılar..
Ömer dedesine atladı demek :))
tanıdıkları için şimdilik yokluğumuz pek hissedilmiyor bile
benim kızım da anneanneyle güzel geçiniyor
ben öyle hissetmedim ama işe başlamadan önce defalarca benzer rüyalar gördüm
işe gidiyormuşum çıkma saatimi unutup, geç kalıyormuş eve :26:
bu da hoş değilll artık savunma mekanizmasımıdır, kızımı unutma endişesimidir bilemedim..
süt iznin az değil miii, 3 saat olsa iyiydi
ben günlük kullanıyorum rahat ama yine de sen bilirsin canım..
hadi hayırlı olsun
dişli foto bekliyoruzz :)))
bizim de saçımız çıkacak, dişlerimiz çıkacak
nazlılarımızı bekliyoruz bakalım
buarada dişleri cıkana hayırlı olsun diyorum dahada tatlı olmuslardır
berrumcummmm hayırlı olsun cıkmıs o bandaj kurtuldu kızımız bidaha vermesin rabbim düsmanıma bile...
o gül yüzünüz hep güler inş
turuncum sen bizi öldürcenmi o tatlılar tuzlular ne öle zaten ben yiyorum diyet faan yok dahada alcam
zadacımda sagolsun sana uymus döktürmüş biz obez olmazsak iyidir hamarat gacılarrr ellerinize saglık...
bayıldım yapıcam bende milföyü yemezsem düşer bayılırım
kızlar kıs geldi işler cogaldı offffff evde tadilatlar falan su borumuz mutfak tarafından patladı
duvarın içinden usta geldi eski borular delinmiş paslanmıs 25 senelik 22sende ben paslandım onlar paslanmıs cokmu
demir borular içi su dolmus duvarların duvarı deldi suları akıttı ve baktı o borulardan birsey olmaz wcden plastik boru gecirdi heryer her yerde cıldırcam saldım cayıra mevlam kayıra pasamla ugrasıyorum hırıltısı vardı bayadır
doktor antibiyotik azitro verdi 4gün kullanmadım tonimer fıs fıs zaditen damla sekrol surup sanasol vitamin verdi kullanıyoruz bakalım inş gecerde kurtuluruz nefes alamıyor geniz akıntısı var oglusumun dertliyiz canlarım inş gecer
cicekcim gecmiş olsun cok üzüldüm hastaymıs melegin inş hmen gecerde canlarımız kurtulur zor bişey o hurladıkca öksürdükce içim gidiyorrr....
berrumcummmm hayırlı olsun cıkmıs o bandaj kurtuldu kızımız bidaha vermesin rabbim düsmanıma bile...
turuncum sen bizi öldürcenmi o tatlılar tuzlular ne öle zaten ben yiyorum diyet faan yok dahada alcam
zadacımda sagolsun sana uymus döktürmüş biz obez olmazsak iyidir hamarat gacılarrr ellerinize saglık...
kızlar kıs geldi işler cogaldı offffff evde tadilatlar falan su borumuz mutfak tarafından patladı
duvarın içinden usta geldi eski borular delinmiş paslanmıs 25 senelik 22sende ben paslandım onlar paslanmıs cokmu
demir borular içi su dolmus duvarların duvarı deldi suları akıttı ve baktı o borulardan birsey olmaz wcden plastik boru gecirdi heryer her yerde cıldırcam saldım cayıra mevlam kayıra pasamla ugrasıyorum hırıltısı vardı bayadır
doktor antibiyotik azitro verdi 4gün kullanmadım tonimer fıs fıs zaditen damla sekrol surup sanasol vitamin verdi kullanıyoruz bakalım inş gecerde kurtuluruz nefes alamıyor geniz akıntısı var oglusumun dertliyiz canlarım inş gecer
cicekcim gecmiş olsun cok üzüldüm hastaymıs melegin inş hmen gecerde canlarımız kurtulur zor bişey o hurladıkca öksürdükce içim gidiyorrr....
ahhhh darısı benim enesimin basınagelemedi su diş gelsin sorcam ona
cnmmmm allaha şükürler olsun çok mutlu oldum berru adına senin adına çok sevindim..
inan yürekten hissettim sevincini.
çok şükür kurtuldu berru, atlattınız..
ana kız yuvarlanın oynaşıp sevişip durursunuz artık..
allahım birdaha göstermesin, haydi gözünüz aydın olsun
Çok sevindim cnm gözünüz aydın..
Berrumcum hadi gözünüz aydin rabbim yavrularimizin güzel günlerini görmeyi nasip esin
Kiz onu bilerek yaptim sekerim ugraslarimi gorun diye veeee su dakika itibari ile okyanus hanimmm tam 2:20dk dir uyuyorrrarada donuyor falan ama uyanmadi acikmaya baslamis olabilir gerci yataga yatirinca mama vermistim ama cok tepiniyor yaaa ve cok cabuk acikiyorrr biyologggg sekerim gel bak sende dene tatlim asyayla ikisi sozlesmis gibiuyuyup uyaniyorlar
Hadi canim gozunuz aydin Allah beterinden korusun bunada sukur diyelim orensesimizi birak bakalim ne yapiyor sanki cocuklarin beyninde bi chip var yani kesin emekliyordurmaasallah maasallah
dedemiz işten geç gelince bu saatte kaldık daha çıkamadık. berrucum gözünüz aydın çok geçmiş olsun. turuncu sizinde gözünüz aydın dişiniz
selam kızlar..
dün sağlık ocağından sonra bugün hastaneye gittim boğazım için..
sanırım farenjit olmuşum, dr. antibiyotik, gargara, sprey verdi
1 hafta da rapor aldım, bu hafta evdeyim
inşallah tam olarak atlatırız bu illeti..
süt iznime laf söylenirken bu hafta da sağlık sorunlarımdan işe gidemeyeceğim malesef
berrum çok sevindim canım canım, ohh prensesin rahat etsin artık
inşallah bir daha da bandaja gerek kalmaz, hep öyle sağlıklı ve özgür olur :))
pinarda, turuncu ve diğer diş çıkaranlar hayırlı olsun canlarım :))
darısı başımıza yavv bizimkinin hala dişi yoookkk
azraece canım sen ayarlarsın gelirsin buraya inanıyorumm
sensiz olmaz gerçekten, fazla özletme bizi olur mu :26:
videoda Ece çookk şeker
hele sonundaki ağlayışı, hiç ağlamasın ama o bile çok datlu :))
beykoz, zada, biyolog, nagihan, annezeynep, planner, mutluanne, tatlicadi, yavrukedi, cenera, siyahlale, ugurbocugum, melegim, ilkim, ecesuelif, mybabylove, hejar, zilan, çiçek, babyceren, pembemaviler, pampis, gunes1 ve sorry for hatırlayamadıklarım :26: kısacası tüm mayıs anneleri sizler nasılsınız, ne var ne yokk anlatın şekerlerim.. hep ben anlatıyorum sanki :))) hepinizi ve bebişlerinizi muckkkkneyseki buradan bişey bulaşmıyor
Evettt çok şükür sesni duyduk incimizin
Söyledğine göre sizinkide yakındır :)))
Kızdığı zaman mı yapıyor yoksa öylesine mi ?
Bizde kafa sallama yokta mama sandalyesinde otururken kızınca kendisini arkaya atıyor.
Canım kaç saat oyundan sonra 2 saat uyudu ?
Kayra bu aralar öğlen uyuduğu 1.5-2 saatlik uykuyu ikindiye aldı.Bu aralar 2 saat oyun sonrası uykusu gelsede çok zor uyuyor
Çok sevindimmm.Hayırlı olsun canım
Biz ilk ek gıdaya geçişte anne sütü ile hazırlayıp veriyordum yulaf ve pirinç unlusunu ama şimdilerde yemek istemiyor onu.
Tahıllı ve elmalısı hediye gelmişti,denedik ama onuda beğenmedi
Kıyamammmmm,ayyy ağzının bulaşığı ile uyukluyorr
Çok tatlı bu kız çokkk..
Fazla özletmeyn kendiniz
Ah canım yaa,sen hala regl olmadın mı yoksa ?
Bu tatlı krizi fena bir şey valla
İçinin muhallebisinde hazıra kaçtım.Dr.oetker vanilyalı muhallebi :)
Çok hareketlendikleri için kilo alımları baya azaldı.Benim oğlumda 7.5 aylık ve 8 kilo.
Beslenmesi nasıl peki ?
BERRUM cok sevincim cnm insallh daha iyi olur yavrun ve hep saglikli haberlerini alirsin,
TURUNCU disiniz hayiri olsun bizim iki tane cikti alttan 5.5 aylikken simdi ustleri deliyor minnos:)
AZRAECE kizina bayiliyorumm:)
Berrrummm günün en güzel haberini vermişsin senin için ve berru için çok sevindim bu gün neler yaptı berru anlatsana çok meraklandımoturuyo mu, emekliyo mu çok güzel yaa kurtuldu minnoş..metal ayakkabı olayı ne oldu gerek kalmadı anladığım kadarıyla?
Lilliac 1 hafta prensesle berabersin oh ne güzel sarılıp korkların diycem ama fazla yanaşamazsın rahatsızlığından dolayı.. Bizde Beyzayı ve seni öpüyoruzzzz
Azraece Ecemm her zaman ki gibi çok tatlı videoda kuzum ne güzelde uyuklamaya başlamış
Vee gelelim bizeeebu gün yine dışarıdaydık çocuğumuz sokakların çocuğu oldu gezdi hava aldı uyudu köpek ve gitar aldık yavruya köpeği belki emekler diye düşünerek aldık ama maalesef bizim ki yatıyo izliyo köpek havladıkça heeee diyo
Köpeği çalıştırınca ayakları hareket halinde oluyo köpeği kapıp hareketli ayağıyla dişlerini kaşıyo artık parmağıyla dişte kaşımaz hiç yorulmaya gelmiyo bu bıdık bi kolaylık buldu yinekendine
Gitarda da Ali babanın çiftliği şarkısı var ve 10 tane enstürmantel çocuk şarkısı Ali baba şarkısı bitince ağlamaya başlıyor çokta gürültülü başımızı ağrıtıyodiğer enstürmantelleri dinlemiyo Ali babayı ben evde de söylediğim için tanıdık geldi sıpaya gitarında şimdilik boşuna almış olduk yanii ben gayet güzel söylüyodum sıralamadığım hayvan kalmıyodu
Bir bilsen ne kadar cok sevimdigimi, allah hep kuzuna guzel firsatlar verir ins..simdi bol bol ozgurlugun tadini cikarir minigimiz, Berrum un elbiseli halini ve eteklerini ucurtturarak kosturacagi gunlerin biran once gelmesi dilegiyle kocaman opuyorum kuzuyu
berrum cnm nasıl sevindim anlatamam kurtuldu yavrım sonunda gercekten cok guzel bir haber oldu..Allahım tekrarını yasatmasın yarabbim..
turuncum inciniz hayırlı olsun gözünüz aydın..
azraececim senin bu kız varya tam yemelik..nasılda uyukluyor:))
lillaccım cnm cok gecmiş olsun..bol bol dinlen cnm..öptüm beyzacımı
canım güne güzel başlamışsın sevindim senin adına umarım sonuna kadar iyi olur. Bence 6.5 ta çıkıp cuma evde olmak daha mantıklı. Yetiştirirsin sen merak etme.bugun esimi daha bir sevdim
Oglumu birakacak olmanin vicdan azabiyla sanirim, sanki onunla yeterince ilglilenip oynamamisim sanki butun gun forumda takilmisim sanki hicbirsey ogretmemisim gibi kotuydum
Bugun herzamankinin aksine yuzumuzu yikarken kahvaltiyi hazirlarken cok sesliydik Omer uyansin diye
Babasi temizledi giydirdi annesi emzirdi cantasini aldik ve ananemizin kapisina dayandik
Herseyini hazirlamistim kahvaltisini yapar 9 9bucuga dogru uyur 11gibi kalkar demistim
Ben arabayla gidip gelecektim esim servisle donecekti haliyle gec evde olacakti bu sekilde de isimize geldi
Simdi tek sorun her aksam 5te cikmak mi yoksa 6bucukta cikip cuma gunu hic gitmemek mi
Ay süpersin sen ya koptumAz once bi ara 2 uye(ben&planner) ve 24 ziyaretci gordüm,
kesin kocam da okuyoCanım kocacımm ziyaretçilerden biri sen isen
akşama evde yemek yok bilesim
Tadilat işi gerçekten zor canım kışın daha da zordur eminim sana kolay gelsin enesin hala iyileşememesine çok üzüldüm canım. İnşallah kısa zamanda iyileşir kuzucuk.buarada dişleri cıkana hayırlı olsun diyorum dahada tatlı olmuslardır
hadı bakalımm hayırlı olsunnn sizededarısı bize diyorum her diş çıkaran mınnoşla ama zeynoda tık yok yahuuu:26:
beykozcum enes, zeyno ve beyza kaldı galiba diş çıkarmayan başka varmı yahuu:118:
canım zeynomunda saçları çok dökülmüştü ama çıktı yeniden bütün kellik kalktı ortadan çok şüküryakında çıkar merak etme şekerimm
canım sarı şekerimize geçmiş olsun ya inş iyileşir hemen, sanada kolay gelsin şekerim tadilat işleri zor valla ya bende uğraşıyorum günlerdir hemde boş daire olduğu halde sinir bozucu
Yandim allah.. Ben artik gozumu kapayim bu siteye girerken, Masallah dokturmussun yaa... ellerine kollarina saglik 30 kisi dile kolay., atlatmana sevimdim ,,ne guzel yenmistin o guzelim yiyecekler..Ya yapmasi saatler aliyor ama yemesini ne kadar kisa di mi, haksizlik bu ama dimi...allahtan begenilerin zevki ile azda olsa emegininin karsiligini aliyorsun Allahtan
Oyyy afiyet bal şeker olsuuun.Uzun bir süre misafir ağırlamak istemiyorum.Ya da çağırıp kalan mamaları onlara paket servisi etmek lazım :)))
valla ağzım sulandı ellerine sağlık canım ya çok güzel görünüyolar forumun yeni adı: hamarat mayıs anneleri
zadacım ellerine sağlık hepsi çok güzel duruyor
aşureyi de sen mi yaptınmaşallah valla
turuncum seninkiler de harikaydı, söylemişmiydim bilmiyorum
tatlısever olarak tatlılarına bitmiştim :))
olmuyo böyle ama biz sadece resimlerle yetiniyoruz
Zada süpersin herşey süper gözüküyo
kızlar benim minnoşumda 7 aylık oldu bugun itibariyleeebambaşka bir alemdi bu 7 ay bizim için, belkide bütün hayatım boyunca bukadar şükretmemişimdir allaha verdiği nimetler için ama 7 aydır yavrumun yüzüne her baktığımda ilk olarak şükretmek geliyor dilime nasıl bir nimet bu çok şükür allaha, allah isteyen dileyen herkese yaşatsın bu duyguları ve isteyen hiç kimseyi yavrusuz bırakmasın...amin
benim 7 aylık minnoşum gayet dengeli ve desteksiz oturabilen ve istediği zaman emekleme pozisyonuna geçen ama henüz arka arka gidebilen ve tutanacak yer bulduğunda ayağa kalkıp durabilen ama henüz küçücük adımlar atan ve tam sıralamaya geçemeyen ve malesef henüzz diş çıkaramayan tatlııı bir minnoş olduu
bugun esimi daha bir sevdim
tünaydın güzel anneler..
evdeyim bu saate kadar ne yaptım tahmin edin
tabiki temizlik :)))
en son geçen hafta pisliğe dayanamayıp annem yapmıştı
1 haftada noluyo bu eve ben anlamıyorummm
sonra da kızımla bıcı bıcı yaptık :))
sonuç mikemmel
Dünyaya gelme hazırlıklarının tamamlandığını öğrenen bir bebek, Tanrı'ya sormuş: "Tanrım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?" Tanrı, doğmak üzere olan bebeğe gülümsemiş. "Tüm meleklerin arasından bir melek de senin için seçtim" demiş. "O seni dünyada bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, gülümseyecek, acıktığında karnını doyuracak, uykun geldiğinde uyutacak. Sen her anında onun sevgisini duyumsayarak büyüyecek ve mutlu olacaksın." Bebek yine sormuş: " Peki insanlar bana bir şey söylediklerinde, ben onları nasıl anlayabileceğim" demiş. "Dillerini bilmiyorum ki... Söylediklerini anlayamam ki..." Tanrı, çaresiz bebeği yine cesaretlendirmiş: " Tüm varlığınla güvenebilirsin meleğine," demiş. "Anlamadığın her şeyi o sana anlatacaktır. O seni, yaşamı pahasına bile hep koruyacaktır." O sırada bir sessizlik olmuş... Dışardan "Dünyanın sesleri" gelmeye başlamış. Çocuk, dünyaya ayak basmak üzere olduğunu anlamış ve çabucacık bir soru daha sormuş Tanrı'ya: "Tanrım galiba dünyaya ayak basmak üzereyim" demiş. " Sormayı unuttum, meleğimin adını... Lütfen hemen söyler misin adını?" Bebek "yola" çıkmadan Tanrı onu son kez cesaretlendirmiş: "Meleğinin adının önemi yok yavrum" demiş. "Sen ona nasıl olsa " anne " diyeceksin."
selamlar kızlar..dün giremedim çok özledim sizleri..
Ada bugün 8 aylık oldu teyzeleri..yarın doktora gidicez...
alttan iki incimiz çıkmıstı dünde üsteki on dişlerin yanındaki dişe ne deniyor bilmiyorum ama o çıktı..sıralamayı karıstırdı sanırım dişler..
ben bakıcı derdine düştüm tekrar yandım allah die bakıcı arıyorum..Allah iyilerle karşılastırsın inş...
cnm hayrlı olsun 7. ayınız maşşallah Zeynep Adanın gelişimi çok güzel fıstık bu fıstık
cnm ilk iş günün hayırlı olsun..15 gun sonrada ben baslıyorum umarım benimde güzel geçer..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
ben süt izinlerimi toplu kullandım ama eger olsaydı bir gunumu bosaltırdım cnm..bir gün daha doyasıya kızımla olmayı tercih ederdim..
Mutluanne esine mesajna cok guldum :) kesin o ziyaretcilerden biri de benimki :) askim sen cok calis cok kazan da ben evimde oturayim ya da soyle havali bir is kur bana be
Planner Koketa Dilberege cok sagolun kizlar fikirleriniz icin.
Dilberege ne guzel sutun azalmamis. Az once sagdim 150cikti ama en az bir o kadar daha sagmam gerek yarin icin. Strese girdim :26:
Sen normalde kacta cikiyorsun aksamlari?
Tam gun izin alinca saatler eksik kaliyor 1yasina kadar kullanamiyorsun dedi bizim IK.
Yani 5gun * 1.5saat 7,5saat ediyor. Gunde 9saat calisiyoruz. O 1,5saat sut iznini kisaltip sondan geriye dogru kullaniliyormus.
Aksam 7,5ta evde oldugumda yemek banyo Omer vs yetistirebilir miyim ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?