2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

saol hayatım dişinize cok sevindim cıksınlarda saglıcakla maasallah hırıltısına cok üzüldüm baya oldu sizinde rahatsızlıgınız rabbim sifa versin güzel hanımefendiye bnde öptüm zeynep adamızı sarı sekeriniz uyuyor suan yoruldu halıda yürütece bindi efor sarfetti yoruldu uyuttum

Iyi aksamlar diliyorum guzel anneler ve dunya tatlisi kuzularima.Gecmise cok fazla bakamiyorum arkadaslar malum kizimla ilgileniyorum,size gelismelerden bahsetmek istedim.Bugun kizimi kendi doktoruna goturebildim sonunda.Rahatsizligi bogazla alakaliymis,goguse ve cigelerde olmadigi icin sevindim fakat bogazi cok kotu olmus,teshis faranjitli bise dedi ama anlamadim o an:26: oncelikle acil olarak rahatlamasi icin igne vedi bir tane,daha sonra nefesi acilsin diye gunde uc defa buhar verdi,bende hastaneler mikrop yuvasi gotur getir yapmak istemedigimden eve aldim buhar makinesi,antibiyotigini degistirdi uc gun icinde bitecek minik bir antb.verdi,bi tane surup daha :-( anlayacaginiz eczaneyi eve getirdik uzgunum ama iylessinde baska bise istemiyorum.Doktora sordum daha ne yapacagimi bilmiyorum,okaadar dikkat ediyorumki,uykudan kalkinca muhakkak yelek giydiririm,ozel pamuklu te bezleri yaptirdim sirtinda surekli duruyor ki azicik telese degisiyorum,hijyen desen kendim yetisemedigim icin yarim gun bi tanidigimla anlastim haftada bir geliyor,ev cok kucuk oldugu icin her hafta hali ve camda siliniyor,disari sk sk cikariyorum hava alsin diye ama cok ozen gosteriyorum ustune basina.Doktorda neden kendini suclamaya calisiyorsunki,seninle bir alakasi yok, cocuk bu birazda bunyeyle alakali,bi markete girsen yada bi cocuk yaklassa bile bu mikrobu alabilir dedi yani hastalanmamasi icin camdan bir kutuya koyman lazim dedi.Tabi cocugu hic hastalanmayanlarda var ama genetik faktorlerde onemliymis,ben cok hassastim cok hastalanirdim sanirim bana cekmis Bende artik kendimi suclamayi birakmaliyim!
Umarim sizler iyisinizdir,kizim iylesene kadar kisa kisa bakabilcem sizlere,opt kocaman hepinizi

Bizimkide oturmaya basladi ama onune oyuncak verirsem hafif egilip onla oynuyor o yoksa yanlara mutlaka tirgirlaniyor..anlamadim ben bu isi yaa simdi benim velet oturabiliyor mu oturamiyor mu?

O markaya burda rastlamadim hic, ama baktiklarimin hepsi zaten ayarlanabilen seklinde olanlardi..benimkinin sorunu cnm galiba duz durmamak sanki iki buklum ediyor kendini ve ayaklarini kiriyor duzeltmiyor tam..bende az daha beklemeye karar verdim,,tsk ederim onerilerin icin ..oglumda iyi teyzesi senin Cagan nasil ins iyidir,

Hayirli olsun ins., masallah Zeynep Ada kizimiza daha nice guzel zamanlar diliyoru,..cok guzel tanimlamissin Zeynos un 7 aylik tarifini begendim eline saglik..
Disleride yakindir cikar merak etme annesi hem az gec olmasi daha iYi galiba :))

bende videosu vardı onu izlemiştim ama yine okudum yine içim cız etti anne degilkende öyleydi şimdide öyle hatta doguma gitmeden 1gün önce izledim agla agla içim sismişti eşimde teselli ediyordu saolsun sevinç gözyaslarımdı ah yine o günler aklıma geldi cok güzeldi mutlu_anne beni gecmişe döndürdün saol hayatım ekledigin için saol hayatım

annezeynep ve biyologcum hani testtttt bak kızıyorummmmmmmm
Beykozcum
Hala adet olmadim
Idrar tahliline guvenmiyo
Super silik cizgi olunca negatif diyor ama korkuyorum....
anneZEYNEP ;İlk iş günün hayırlı olsun.Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.
Sagol Turuncucum.
Su an takside Bursa trafigine saydirarak ogluma gidiyorum :)
Baslamis yine mammm mammm mammm
Allahimm sen hicbir anne babayla evladini ayirma!

Mahir Paşamız oturabiliyor işte annesi
Sende benim beklediğim gibi rahatça oturup bacak bacak üstüne atsın diye mi bekliyosun yoksa

2 bebek battaniyelerinin altında oturuyorlarmış. Biri diğerine sormuş:
-”Sen eykek bebek misin kız bebek mi?” Öteki ellerini havaya kaldırmış:
-”Biymiyoyum.. nasıl anlayız ki?” Bizimkisi
-”ben biyiyoyum akıllım bak…” demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş.. 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış …ve gülümsemiş:
- “Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim..”
-”Ama neyden anladın???” diye sormuş öteki…
-”Çok kolay akıllım… senin patikleyin pembe benimkiley mavi.

canım idrar testi yaptınmı yazdıgından pek bişey anlamadım canım sen idrar tahlilinde dogru cıkmıyor diyemi yapmadın hayatım beklemek olan bişeyi yok etmez idrar testini yap baktın negatif ve sen hala olmadın git saglık ocagında kanda baktır ondada negatifse kadın dogumcuya git neden olmadıgını ögren hayatım biz merakla bekliyoruz şimdiye eczanenin tim testlerini almıstım

Kızlar nasılsınız bakalım?

Ben artık fırsat bulamamaya başladım.akşamları okuyorum ama gündüzleri ilgilenemiyorum.Ama heeeepp aklımdasınızzz.

Öncelikle Berrum; Canım fıstığımızın iyileşmesine o kadar çok sevindim ki kurtuldu bak sonunda. Acayip heyecanlandım. Gözlerim doldu. Allahım başka dert
keder göstermesin. 3 kat bez demişsin inş. Onlardan da kurtulacak en yakın zamanda.Gözünaydın şekerim…

Zada; Tatlım ne hamarat kadınsın sen öyle?o yemeklerin hepsi senin ellerden mi öptü maşallah kız.Bak diyete başladım ama herkes gibi o milföylü muhallebi benimde aklımda kaldı vallahi.Napsam napsam?Daha önce doğum iznindeyken evde tvde de görmüştüm…ımmmhhhhhh….

Turuncu,ilkim dişleriniz hayırlı olsun.Darısı başımıza inş…

Azraece; Cnm bizimle kal. Telefonuna al internet paketi.O kadar alıştım ki sanki bizim sokakta oturuyorsun.Merak ederim valla seni de ecoşu da.Habersiz bırakma öyle vedalar falan olmaz yani…

Planner; Pozitif arkadaşım benim…Yorumların hep güç cesaret veriyor.efferim kız sana…Allah ailene dirlik,düzen,ağız tadı versin….

Mutluanne; Kocan okuyor mudur bilmiyorum.Acaba benimki de mi o ziyaretçilerden.bak şüphelendim şimdi…Kız sen ne esprili hatunsun arkadaşım.Kafasın valla..

Çiçekçiçek; Cnm h.sonu okudum.Çok üzüldüm…Masalımız bir an evvel şifa bulsun inş.Çok zor be kardeşim.Rabbim sana da sabır,dayanma gücü versin.Yalnızlık çok zor.Şöyle candan komşun falan yok mu cnm?Keşke çekirdek aileniz hep bir arada olsa….Üzülme cnm.Bu bebekler hasta ola ola büyüyecekler.Allah büyükkk dertler vermesin….

Beykoz; Şekerim tam terelelli olmuşundur sen şimdi.Biran evvel bitsin de rahat rahat nefes al.Enesim de inş. En kısa zamanda düzelip kendine gelir…Kendinize iyi bakın..

Lillac; Geçmiş olsun cnmmm.OHHHHH o iş yerine çok iyi yaptın bence.İliğimizi kemiğimizi kurutmak istiyorlar.Bütün işverenler kendini düşünür,sanırım işçiler de:)Bir Beyza,bir sen noluyoruz anlamadım ki valla.Yaren Nur şuanda tam iyileşti artık 3 gündür burnu da tıkanmıyor çok şükür….

Tatlıcadı,biangel_kujum mercimekler fırında heeeeeKız biz 10 gündür veremiyoruz.Ya bu çocuklar uyumuyor,bizde onları uyutana kadar uykumuz geliyor.öyle geçinip gidiveriyoruz.İkimiz de elimizde olmayan sebepler nedeniyle isyan edicizzzz!!!!

Biyolog; Asya çöpçülükte yeni bir çığır açabilir bence…”Kadın Çöpçü”ehehehehhhh.Oy yerim ben onun güzel yüzünü,minicik parmaklarını….

Dilekmete;Yoksun bu aralar?...

Mybabylove; Cnm o sıçık konusu fenalar fenası. Yaren Nur c.tesi günü gündüz hiç kaka yapmadı. Ben saçmalayarak neden yapmadı diye düşünürken ıkındığını gördüm. Rahat rahat yapsın diye otururken yatırdım. Baktım kızarması bitti. Altını alayım dedim ama Allahım açtım altını, bir baktım önce bele kadar gördüm biraz daha bakınca taaaa sırta omuz küreklerinin tam alt hizasına kadar gelmiş.Ne zaman oldu öyle valla bilmiyorum.Şaştım kaldım.H.sonu bandırmadaydık kv. Teyzesi vefat etmişti.Bir de bir hastamız vardı.Arabamızla gittik.Yolculuk güzeldi.Yaren Nur hiç sıkıntı yapmadı.Çok uysal çocuk.Uysallığı da inatçılığı da babasıyla bana çekmiş..ehehehhhh.Sobalı ev.Eşimin ananesinin.Yıkayamadım da.Teçhizat yoktu çünkü.silip silip durdum valla.Ondan birkaç saat önce de felaket bir şekilde kustu.kv,eşim napacağını şaşırdı.aldım ben.Bir kaka,bir kusmuk yıkadım.Bizim kız ananenin evini bir güzel batırdı.ehehehhhh.Sıcak odadan,soğuk odalara geçişler ay çok zordu.Dün grip gibiydim ben.Bugün değilim neyseki.Valla içimden dışımdan “Emre Aydın-Soğuk Odalar”şarkısını söyledim.ehehehehhhh.valla da söyledim,billa da.psikolojik olarak çok etkilendim çünkü…ehehehehhhh…

Kızlar unuttuklarım varsa affola…Valla worddan yazıyorum.Bu arada beni ekleyin ve özleyin anacımmm,byeeee!!!!

Hayirli olsun ins., masallah Zeynep Ada kizimiza daha nice guzel zamanlar diliyoru,..cok guzel tanimlamissin Zeynos un 7 aylik tarifini begendim eline saglik..
Disleride yakindir cikar merak etme annesi hem az gec olmasi daha iYi galiba :))

sağol teyzesii 7 aylık zeyno tarifim tam yemelik değilmiii ahh bu mayıs bebeleri ne tatlııı valla hepimizin eline sağlık şekerlerr çokk tatlı minnoşlar doğurmuşuz bu diş olayı kastı beni yahuu çok geç çıkmasıda iyi değilmiş diye duymuştum ama araştırmadım bir baksam iyi olacak galibaa:26: mahir paşamızda gayet oturuyor işte annesi birsüre sonra iyice alışıyor ve tam dengeyle oturmaya başlıyorlar

süpermiş ya koptumm

nagişşşş gördümmmm seni şekerimmm nasılsınnn, ben çıkıyorum şimdi dişçiye gideceğim öpüyorum hepiniziiiii

Kız Nagihan gelmiyosun gelmiyosun, sonra bi çıkıyosun ortaya, beş insan gücünde,
herkese yetiyosun walla (güzel iltifatlarına da ayrıca teşekkür)
Başınız sağolsun canım...
Yaren Nur'un yeni resmi yok mu,eklesene albumune hasret giderelim,çevirip çevirip midpoind resimlerine
bakıyoruz yahu

Zeynepcim akşamları erken çıktığında mutlaka zamanının bir kısmı trafikte geçiyor ve genelde hep planlanandan geç evde olursun.. ama haftanın 1 günü (cuma) izin kullanırsın.. hiç evden çıkmadan dolu dolu sana ait bir günün oluyor :)) izine karar verirken bunları da düşün bence

kızlar resimler ekledimmmm.haberiniz olaaa...öptümmm

iyi akşamlarrr

hııı unutmadan annezzeynep;cumaları izin kullan cnm bence de...

Kizlar nbr bu aralar pek giremiyorum tuniş yoruyo beni iş,güc derken pek firsat bulamiyorum.

ya kizlar ben de dogumdan beri adet olmadim normal mi sizce?
hftaici bi jinekolaga gideyim bari.:44:

Gecmis olsun cnm umarim hemen halledersin dis cok illet bir dert.bende cok yasiyorum birde benim dissim Tr de birsey olsa malum tr ye donmem lazim bu yuzden olmasin diye hep dua ediyorum..

Hayirli olsun cnm, hemen hemen calisan annelerin cogunlukla fikri cuma gunu tum gun izin alman yonunde benimde mantigima yatti ama yinede en iyi karari verecek olan sensin ins. hayirlisi olur ikiniz icinde optuk sizi kocaman

Az once bi ara 2 uye(ben&planner) ve 24 ziyaretci gordüm,
kesin kocam da okuyo Canım kocacımm ziyaretçilerden biri sen isen
akşama evde yemek yok bilesim

ABOVV korkulur kiz senden :))

Hayirli olsun cnm inciniz demek sizde disliler kervanina katildiniz cok sevindirik olduk.. darisi dedigin digerlerinin basina..insan bir baska mutlu oluyor dimi,.

Kizlar nbr bu aralar pek giremiyorum tuniş yoruyo beni iş,güc derken pek firsat bulamiyorum.

ya kizlar ben de dogumdan beri adet olmadim normal mi sizce?
hftaici bi jinekolaga gideyim bari.:44:

normal cnm bende olmadım daha..
ilk kızımda kızım 10 aylık olmuştu o zaman olmuştum.
dert etme cnm..bizim burda adet olmayana temiz emziriyosun derler ne demekse bende anlamış degilim

Zada; Msallah ZEynep Adaya demek 8 aylik olduk allah nice guzel zamanlar nasip etsin ins. Zeynop ablamiz buyuyor artik

Beykoz; cnm halan gecmemesine cok uzuldum. ins Enes pasamiz atlatir artik su rahatsizligini allah sifa versin, sanada kolay gele zordur hele kis gunu tadilat

Lillac; yaw hastasin sen hatun ne ev isi yapiyorsun.. otursana be guzelim yoksa hic iyilesemiyecen yorma kendini.

normal cnm bende olmadım daha..
ilk kızımda kızım 10 aylık olmuştu o zaman olmuştum.
dert etme cnm..bizim burda adet olmayana temiz emziriyosun derler ne demekse bende anlamış degilim

Sagol canim ya bi ara test de yapmistim negatif cikmisti ben de yumurtaliklarda mi bi sorun var acaba demistim demek normalmis

Ben cok emziriyorum sadece tadimlik suan ek gida isi belki onan demislerdir temiz emzirme lafini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…