selamlar kızlar..dün giremedim çok özledim sizleri..
Ada bugün 8 aylık oldu teyzeleri..yarın doktora gidicez...
alttan iki incimiz çıkmıstı dünde üsteki on dişlerin yanındaki dişe ne deniyor bilmiyorum ama o çıktı..sıralamayı karıstırdı sanırım dişler..
ben bakıcı derdine düştüm tekrar yandım allah die bakıcı arıyorum..Allah iyilerle karşılastırsın inş...
teşekkürler kızlar..valla herşey çok güzeldi sölemesi ayıp:)) ama truncunun dediği gibi uzun bir süre misafir istemiyorum..yorgunluğu yetti yani..
cnm hayrlı olsun 7. ayınız maşşallah Zeynep Adanın gelişimi çok güzel fıstık bu fıstık
cnm ilk iş günün hayırlı olsun..15 gun sonrada ben baslıyorum umarım benimde güzel geçer..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..
ben süt izinlerimi toplu kullandım ama eger olsaydı bir gunumu bosaltırdım cnm..bir gün daha doyasıya kızımla olmayı tercih ederdim..
hayırlı olsunuz inciniz..emziriyosan dikkat et cnm cok fenalar bunlar..
ellerine kollarına sağlık cnm evde oluncada iş bitmiyor malesef..yarın bişey yapma bari
uyy kötü olmuş fıstığım yaa..tessisat işi çok pis oluyor Allah kolaylık versin cnm..enesiminde gecmemiş henüz bizimkinide hırlaması gecmedi..Allahım kurtulalım artık bu hastalıklardan..öpüyorum enesimi..
Günaydın güzel annecikler ve tatlı bebişler:126:
Yine bir pazartesi sendromuyla işe gelmiş bulunuyorum,,
Küçük meleğini,sıcak yatağını bırak işe gelzor walla halimiz...
Neyse haftaya güzelliklerle başlamak istiyorum,
biz artık desteksiz oturabiliyoruz teyzoşlar
Ama şimdilik desteksiz oturunca hiç kıpırdamıyoruz ve annemizi
çağırıyoruz babaaaa diyerekDesteksiz oturunca heykel gibi kalıyo
hiç hareket etmiyo benim güzel kızım
cnm Günaydın paşan nasıl oldu merak ettim inş. sağlığına kavuşmuştur.cnm biz massimo Ricco aldık hem sağlam hem çocuğun ayaklarına göre ayarlanıyor 70 cm se kesin olur ona bak derim.. hem fiyatıda gayet uygun 89.00 TL
bak şu benim oğluş çok sevdi ki seninki benimkiden daha büyük....ayaklara göre ayarlnıyor
Massimo Ricco NİNO STOPLU SAĞLAM GÖVDE YÜRÜTEÇ sahibinden.com'da - 107021133
kızlar benim minnoşumda 7 aylık oldu bugun itibariyleeebambaşka bir alemdi bu 7 ay bizim için, belkide bütün hayatım boyunca bukadar şükretmemişimdir allaha verdiği nimetler için ama 7 aydır yavrumun yüzüne her baktığımda ilk olarak şükretmek geliyor dilime nasıl bir nimet bu çok şükür allaha, allah isteyen dileyen herkese yaşatsın bu duyguları ve isteyen hiç kimseyi yavrusuz bırakmasın...amin
benim 7 aylık minnoşum gayet dengeli ve desteksiz oturabilen ve istediği zaman emekleme pozisyonuna geçen ama henüz arka arka gidebilen ve tutanacak yer bulduğunda ayağa kalkıp durabilen ama henüz küçücük adımlar atan ve tam sıralamaya geçemeyen ve malesef henüzz diş çıkaramayan tatlııı bir minnoş olduu
Dünyaya gelme hazırlıklarının tamamlandığını öğrenen bir bebek, Tanrı'ya sormuş: "Tanrım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?" Tanrı, doğmak üzere olan bebeğe gülümsemiş. "Tüm meleklerin arasından bir melek de senin için seçtim" demiş. "O seni dünyada bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, gülümseyecek, acıktığında karnını doyuracak, uykun geldiğinde uyutacak. Sen her anında onun sevgisini duyumsayarak büyüyecek ve mutlu olacaksın." Bebek yine sormuş: " Peki insanlar bana bir şey söylediklerinde, ben onları nasıl anlayabileceğim" demiş. "Dillerini bilmiyorum ki... Söylediklerini anlayamam ki..." Tanrı, çaresiz bebeği yine cesaretlendirmiş: " Tüm varlığınla güvenebilirsin meleğine," demiş. "Anlamadığın her şeyi o sana anlatacaktır. O seni, yaşamı pahasına bile hep koruyacaktır." O sırada bir sessizlik olmuş... Dışardan "Dünyanın sesleri" gelmeye başlamış. Çocuk, dünyaya ayak basmak üzere olduğunu anlamış ve çabucacık bir soru daha sormuş Tanrı'ya: "Tanrım galiba dünyaya ayak basmak üzereyim" demiş. " Sormayı unuttum, meleğimin adını... Lütfen hemen söyler misin adını?" Bebek "yola" çıkmadan Tanrı onu son kez cesaretlendirmiş: "Meleğinin adının önemi yok yavrum" demiş. "Sen ona nasıl olsa " anne " diyeceksin."
Beykozcumannezeynep ve biyologcum hani testtttt bak kızıyorummmmmmmm
Sagol Turuncucum.anneZEYNEP ;İlk iş günün hayırlı olsun.Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.
Beykozcum
Hala adet olmadim
Idrar tahliline guvenmiyo
Super silik cizgi olunca negatif diyor ama korkuyorum....
Sagol Turuncucum.
Su an takside Bursa trafigine saydirarak ogluma gidiyorum :)
Baslamis yine mammm mammm mammm
Allahimm sen hicbir anne babayla evladini ayirma!
Hayirli olsun ins., masallah Zeynep Ada kizimizadaha nice guzel zamanlar diliyoru,..cok guzel tanimlamissin Zeynos un 7 aylik tarifini begendim eline saglik..
Disleride yakindir cikar merak etme annesi hem az gec olmasi daha iYi galiba :))
2 bebek battaniyelerinin altında oturuyorlarmış. Biri diğerine sormuş:
-”Sen eykek bebek misin kız bebek mi?” Öteki ellerini havaya kaldırmış:
-”Biymiyoyum.. nasıl anlayız ki?” Bizimkisi
-”ben biyiyoyum akıllım bak…” demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş.. 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış …ve gülümsemiş:
- “Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim..”
-”Ama neyden anladın???” diye sormuş öteki…
-”Çok kolay akıllım… senin patikleyin pembe benimkiley mavi.
Beykozcum
Hala adet olmadim
Idrar tahliline guvenmiyo
Super silik cizgi olunca negatif diyor ama korkuyorum....
Sagol Turuncucum.
Su an takside Bursa trafigine saydirarak ogluma gidiyorum :)
Baslamis yine mammm mammm mammm
Allahimm sen hicbir anne babayla evladini ayirma!
kızlar dolgum düştüüüüü
felaket durumdayımm eşimde bugün çok yoğunn gelemiyorrr
Allah tan ağrımıyor yalnızca birşey yiyemiyorummm
açımmm resmen kendime ve kızıma çorba yapıyorum şimdiiiii
bugün mercimek denicekk bakalım bunuda hangii numaralarla yemicekkk
hemen dr.dan randevu aldım yarın sabahhh
gebelikten kaynaklanan çürük başlangıçlarımda vardıııı
umuyorum hepsini kısa zamanda hallettiririm
hiç ömrümde diş sorunu yaşamadımm çok iyi baktım ama demek ki zaman herşeye düşmannn!!!
canım çöpün kapağını mabbb diye yere vuruyorrrr
neyseki çok sık yıkıyorum mutfakta yerde durduğu içinnnnnn
hep elindeee hueheuheuhe
hadi canımmm üzme kendiniii
Allah yardımcınız olsun inşallahhh kolaycacık alışınn!!!!
ahahah çöp bidonummm en şık bidon seçildii....
kırmızı evimde neredeyse yokkkk ben hiçsevmiyorummmm annem çok sever
bıktırdı beni
ilşkokula giderken ayakkabımıza kadar kırmızı alırdıı kardeşimde bende sevemiyoruz kırmızıyı
ama bunu bende çok beğenmiştimmm
geçen ist da sahil yolundan giderken bir baktım
bütün çöp kutuları resimlendirilmişş
biri akvaryumdu
birisi orman
birinde gökyüzüüüüüü
harikalardıııı
aynennn
ama 3 hafta çok uzunn yaaaa
akşam diş jeli sürdümmmm
daha doğrusu süremeden emdi parmağımıııııı
gece de babasına dedimki salla lütfen biraz uyumak istiyorummmm
23:00 de uyur sabah 06:00 da uyanırdı
gece durmadan ayakta hemde nasıl ağlıyorrrrrrrr
nasıl geçecek yahuuuu
bugun esimi daha bir sevdim
Butun gece beni iiyi bir anne olduguma ikna etmeye calisti
Oglumu birakacak olmanin vicdan azabiyla sanirim, sanki onunla yeterince ilglilenip oynamamisim sanki butun gun forumda takilmisim sanki hicbirsey ogretmemisim gibi kotuydum
Size de oldu mu Planner Nagis Lillac Mutluanne ve diger calisan anneler?
Sabah sicacik yumusacikti
Yataginda maksimum olmus uyuyordu
Bugun herzamankinin aksine yuzumuzu yikarken kahvaltiyi hazirlarken cok sesliydik Omer uyansin diye
7:30da uyandi
Cok sevindim cunku sabit bir 7:30dongumuz vardi cok sukur
Babasi temizledi giydirdi annesi emzirdi cantasini aldik ve ananemizin kapisina dayandik
yol boyunca hadi gel dedi durdu
Ben de simsiki sarilip kokladim
Dedesinin kucagina ativerdi kendini
Cok neseliydi annemlere biraktigimiz icin kiskandik adeta
Herseyini hazirlamistim kahvaltisini yapar 9 9bucuga dogru uyur 11gibi kalkar demistim
Oglum yuzumu kara cikarmamis 9u 10gece uyumus 11e dogru uyanmis
Bu donguyle devam edersek ben eve vardigimda uyanik olacak
Emecek biraz koklasacagiz ve 6gibi uyuyacak
O sirada da ben yemegimi soframi hazirlarim rahat olur
Sirketim eve gidisa gelislerim icin taksi parami verecekmis
Ben arabayla gidip gelecektim esim servisle donecekti haliyle gec evde olacakti bu sekilde de isimize geldi
Simdi tek sorun her aksam 5te cikmak mi yoksa 6bucukta cikip cuma gunu hic gitmemek mi
karar veremiyorum bir turlu
:26:
Az once bi ara 2 uye(ben&planner) ve 24 ziyaretci gordüm,
kesin kocam da okuyoCanım kocacımm ziyaretçilerden biri sen isen
akşama evde yemek yok bilesim
Sonunda biz de incilendik.
Kızım bugün her zamanki gibi çenemi yemeye çalışırken baktım bir sertlik var hemen koşup çay kaşığı aldım pıt pıt vurdum ve 'tık tık' diye bir ses çok mutlu oldum ya
Darısı diş çıkarmayan bütün bebişlere...
Kizlar nbr bu aralar pek giremiyorum tuniş yoruyo beni iş,güc derken pek firsat bulamiyorum.
ya kizlar ben de dogumdan beri adet olmadim normal mi sizce?
hftaici bi jinekolaga gideyim bari.:44:
normal cnm bende olmadım daha..
ilk kızımda kızım 10 aylık olmuştu o zaman olmuştum.
dert etme cnm..bizim burda adet olmayana temiz emziriyosun derler ne demekse bende anlamış degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?