Günaydın arkadaşlar,
Yukarıda da belirttiğim üzere benim hacı yatmaz bal kızımla sabahladık yine,
03:50 de gece uykusuna yattı ve sabah 07:30da uyandı, karnı tok,altı kuru,keyfide
gayet yerindeydi...Sorunum şu ki: benim bebeğim gerçekten uykusuz,bakıcı uyuttu desem
yalnızca dün 6 kez eve taciz telefonu açtım ve sesini duydum kuzumun ve o da uyumuyor diyor...
Bebeği düzenli olarak 21-22.00 arası uyuyan anneler (planner sanki zeynep ada da öyleydi aklımda kalmış)
sizden bir ricam var; bana gündüzki uyku saatlerini yazabilir misiniz? Ben bi yerde yanlışlık yapıyorum ama
nerde görmek istiyorum? Biliyorum tabiki her bebek farklı ama en azından deneme de yapabilirim.
Bebiş yatakta kudurup durdukça bende şükredip durdum inanın ama gerçekten çok ta yıpratıcı!
Şuan işteyim ve gözlerim kapanıyor resmen,,sabahtan beri 2 kahve içtim şimdiden
Bizimkide oturmaya basladi ama onune oyuncak verirsem hafif egilip onla oynuyor o yoksa yanlara mutlaka tirgirlaniyor..anlamadim ben bu isi yaa simdi benim velet oturabiliyor mu oturamiyor mu?
O markaya burda rastlamadim hic, ama baktiklarimin hepsi zaten ayarlanabilen seklinde olanlardi..benimkinin sorunu cnm galiba duz durmamak sanki iki buklum ediyor kendini ve ayaklarini kiriyor duzeltmiyor tam..bende az daha beklemeye karar verdim,,tsk ederim onerilerin icin ..oglumda iyi teyzesi senin Cagan nasil ins iyidir,
Hic iyi hissetmiyorum
Omer memeyi ozlemistir dedim surekli gozu disardaydi emmek istemedi
Biberonla bile zor emdi
Acaba tadi mi degisti neden boyle yapiyor anlamiyorum
Son 3aydir gun sasmayacak sekilde duzene giren reglim hala piyasada yok
Cuma gunu doktor kontrolune gidecegim cok korkuyorum
Icimden bir ses ne halt yemege yontem degistirirsiniz ki bre akilsizlar diye boguruyor!
Cumayi bosaltma ve aksamlari erken cikma konusu beynimi yedi
Her yoruma hak veriyorum
Aksam 7ceyrekte evde olsam yemekti Omerdi yetoistirebilir miyim emin olamiyorum
Yemekle sofrayla ugrasirken Omer yalniz kalacak sofradan kalkinca da uykusu gelecek hic oynayamayacagiz
Ama koskoca cuma gunu bizim olacak
Ote yandan erken ciktigimda ogluma erkenden kavusuyorum
Oyun oynadik bugun yoruldu uyudu o sirada sofrayi hazirladim uyaninca yine oyun
Huff kizlar siz aksamlari yetisebiliyor musunuz?
Karar verip IKya bildirmem lazim haftaya kadar
Bu hafta denememe musade ettiler
Taksiyle cevre yolundan 20dkda eve varirim aslinda
Oynatmama az kaldi :26:
BIYOLOG diyet ve spor nasil gidiyor?
BERRUM bandajlar gitmis bayildim havalara uctum cok sukurrr!!!
Kalan herkesi cok cok selamliyorum ama gecmise donunce sizacagim sanirim....
Kızlar, yazdıklarınızı defalarca okudum,Zeyno'yu,Kayra'yı ve Nur'u kocamaaan öptüm
ortak nokta şu ki: bebişler öğlen uykularını sağlam uyuyorlar,,biraz yemek saatleriyle oynayarak
öğlen uykusunu bi şeklide uzatmam gerekiyor,gerekirse öğlen uykusundan uyanır gibi olduğunda
sallama&süt takviyesiyle öncelikle bunu yoluna sokmam gerekiyor diye düşünüyorum.
Sonrada yavaş yavaş bi şeklide uyku saatini erkene çekmem gerekiyor tabiki
Dün eve gittiğimden geceye kadar onunla oynadım,yordum,emzirdim,muhallebi verdim...
Ama Mira uyumamak için resmen gözünün yaşıyla ağladı akşam,bende çok iyi bilmeme rağmen
dayanamadım yine oynadım,,alışkanlık yapmaz umarımAma inanın dün gece tam azgın bir boğa gibiydi!
Anneme ne zaman bişey desem,genlerinde var sende hiç uyumazdın diyor,, sanırım bu da biraz genetik.
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar,dikkate alacağım...
canım gündüz uykularını düzene sokmakla başlamak cok mantıklı şöyleki gündüz uyumuyor ee ozaman gece daha çok uyuması gerekmezmi diye düşünmek çok yanlış sanki uyudukça daha çok ve daha güzel uyuyor bu minnoşlar inş yoluna girer herşey canım bende bebekken çok az uyurmuşum annem hala söylüyor 10 dk bir uyanırdın geceleri diye ve zeynoya ınanamıyor tabi ben böyle bebek görmedim senin kız kendini büyük zannediyor ohh anneside tembel zaten seviyor annesini uyanmıyor geceleri diyor
Kızlar, yazdıklarınızı defalarca okudum,Zeyno'yu,Kayra'yı ve Nur'u kocamaaan öptüm
ortak nokta şu ki: bebişler öğlen uykularını sağlam uyuyorlar,,biraz yemek saatleriyle oynayarak
öğlen uykusunu bi şeklide uzatmam gerekiyor,gerekirse öğlen uykusundan uyanır gibi olduğunda
sallama&süt takviyesiyle öncelikle bunu yoluna sokmam gerekiyor diye düşünüyorum.
Sonrada yavaş yavaş bi şeklide uyku saatini erkene çekmem gerekiyor tabiki
Dün eve gittiğimden geceye kadar onunla oynadım,yordum,emzirdim,muhallebi verdim...
Ama Mira uyumamak için resmen gözünün yaşıyla ağladı akşam,bende çok iyi bilmeme rağmen
dayanamadım yine oynadım,,alışkanlık yapmaz umarımAma inanın dün gece tam azgın bir boğa gibiydi!
Anneme ne zaman bişey desem,genlerinde var sende hiç uyumazdın diyor,, sanırım bu da biraz genetik.
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar,dikkate alacağım...
Bu arada Kayranın ilk kelimesi " ALLAH" olsun diye sürekli evde tekrarlıyoruz.Şu aralar ben "ALLAH" diyince o da awaaa awaaa diyor :))
Beykozum o silik cizgi bana ait.
Eklemek icin fotografini cekmeyi dendigimde cikmayacak kadar silik
Ama korkuyior insan
Eger icimde 2. Bir melek varsa Agustos sonu dogar ve kisin eve tikiliriz
Ama olsun yine de deli gibi severim!
Isyerinde kimseye konuyu acmadim problem cikarmazlar gecen sene bir ornegi daha olmustu ama yine de ortami bulandirmak istemiyorum
Sadece Omer kendini opturup koklatmayana anne sutu yumusakligi kaybolana kadar beklemek istiyoruz cocuk icin
Yine de hayirlisi
sen görmezlikten gel başkası baksın alsın hediyesini bizimde 2 dişimiz çıktı mememe iğne gibi batırıyor ahh diyince kahkaha atıyor...bizde halası farketti bi takımı almış gelmiş dedim bizde iç çamaşırı alınır onuda almış hahahahahaha
Beykooozz,,Enes kuzu nasıl oldu canım?
açıkçası bende ilk dişimiz çıktığında görmezlikten geldim kv farketmişti ama oda görmemezlikten geldi :)). sonra benim ananem diş buğdayı yapıp hediye almıştı. ne alaka ama ananem bile daha çok sahiplenmişti.. sen görmesen bile bi gören bulunur elbet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?