2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr hamilemiz olabilirrrr ay ben heyecanlandım anlamamıstım ayyyyyy artık sen böle gülceksinnnn
aksam cıkısta doktora gitsen hayatım olmazmıııı hani hemen ögrenirsen sütten kesersin... benim ablama doktoru kestirdi cocuk emiyordu tadı degişir diyolarya bazılarında olurmus bazılarında olmazmıs yani emiyor diye hamile degilsin anlamına gelmiyor canım tamamı haberlerini bekliyoruz.... o kokuyu koklamak için ablam yerine gün sayıyorum haziranda resmini ceker koyarım koklarım hepinizin yerine yada gebe kalanlar bizim yerimize koklarrrr

kızz beykozz adrenalin yarattın iki dakikada şekerimm zeynoya gebeliğimden bahsettim ben yahuuu yokkk almayım ben uzunn bir süree yanii 2 sene kadar

Tsk ederim kizlar saolun Allah kimseye yasatmasin biz atlattik cok sukurr cepten zor oluyor gorduklerime yaziyorumm bebisler hasta olmus beykozz cicekcucek gorduklrim rabbim sifa versin kisa girerken her bebek yasayacak en az haliyle nasip etsin rabbim cok uzuldumm ama. Onlar hasta olmasinn yaa

selam güzel mayıs anneleri
oğlum hasta oldu malesef yavrum nefes almakta zorlanıyor
sağlıkocağına götürdüm boğazı kızarmış dedi

Eşim çok uyanık çıktı şekerim geç kaldım malesef. Kaşığı verdi elime ben de saf saf gittim aaaa dişi çıkmış dedim. Desene ay ben anlamadım bir de sen bakıver. Nerdeeee. Ama ben yine de ona aldırtacam hediyeyi.
Besteden erken uyananlar da varmış. Sabahın köründe ne diye kalkarlar anlamıyorum doğrusu, hava bile aydınlanmamış oluyo. İkimizi de kolay gelsin ne diyeyim.
Hoşgeldin şekerim kocana kavuşmuşsun gözün aydın.
Sizleri okudukça içim bi tuhaf oluyo nasıl kuzumu bırakacam diye. En azından kv den ilgileniyomuş canım içini biraz daha ferah tut. İş yapmasında da sorun yok bence ama sadece bebek uyurken.
Zeynepcim seni korkutmak istemem ama çok büyük ihtimalle hamilesin.Ablamda da belli belirsiz çizgi oluşmuştu ve sonuç pozitifti. Allah gönlüne göre versin.
selam güzel mayıs anneleri
oğlum hasta oldu malesef yavrum nefes almakta zorlanıyor
sağlıkocağına götürdüm boğazı kızarmış dedi

Çok geçmiş olsun canım soğuklar bir geldi pir geldi bebişlerin çoğu hasta umarım tez zamanda şifa bulur.

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.foruma sanırım en son kızım doğduğunda uğramıştım:)doğdu doğacak derke artık emekleyen bir bebeim var

kızlar sabah dişçiye gittim bayağıda uzakmışşş Bursa yı bilmediğimdennn:) en uzak hastaneye randevu almışım
kızımı bıraktım komşu anneannesineeeeee
yetişemeden öğle yemeği geldi
hemen eve geldik asyayı almaya yük olmasın diye
komşum illa bırak çocuğu soğukta çıkarma diye kızdı bana
e dedim sen mevlüde gideceksinnn ya götürürüz arabayla yanımda yada dedesine bırakırım dediii
iyi dedim tekrar hastaneye
röntgen çektirdim(beykoz eğer hamileysem yandımmm bu arada)
hemde 3 dolgu yaptırdım
cumaya da 3 dolgu için randevu aldımmm

hemen eve bu arada eve gelmem arabayla 35 dkkkk son sürat
asya komşu dedesiyle oynuyorrrr
komşum sebze çorbası yapmış yedirmiş koca kaseee
ben nasılsa yetişirim diye acil durumlar için hazır kavanoz sebze püresi bulunduruyordum
onu yedirmemiş sinmemiş içinee çorba pişirmiş kızımaaa
dedeside yere sermiş yorgan oyuncaklar oynatıyoooo
oda emekli mat. öğretmeniii çocuklara bayılıyorrr...

velhasıl kelam benim kızzz beni görmeden aramıyorrrrr
ben olmayınca zahmetsizce mama da yiyorrrrr
herkese Allah benimkiler gibi komşular nasip etsinnn
wallahi benim tembel annemden iyi bakıyorlarrrr(torunlarını büyütmüşler ne yapılacağını iyi biliyorlar
hangi sebzelerden ne kadar konacağını alan)

bende ağzım uyuşuk oturuyorumm
2 gündür açım suyla besleniyorum resmennn
inş. uyuşukluk geçince canım yanmaz öpüyorum sizleriiii

Son düzenleme:
kızlar neredesiniz yahuu forumda 1 üye bendeniz 0 ziyaretçi var wuuuuu kimse yok hepiniz buluştunuz mu
ne yaptınız boyle

ancak okudum geçmisi bu saate kadar

sürekli aklım yavrumda konsantre olamıyorum bugun hiçbirşeye
kızım grevde bugun ne olduğunu ve neden olduğunu anlamış değilim
sabah emzirip çıktım 7:30 da çok uzunda emmedi aslında ve şuana kadar 50cc
içmiş kesinlikle reddediyormuş biberonu sabah çok mutluydu bana mı küstü acaba
üff bilmıyorum çok karışığım:18::18:

anneZEYNEP ;İlk iş günün hayırlı olsun.Allah bütün çalışan annelerin yardımcısı olsun.

kocaman bir AMİİNN demek istiyorum...

berru'nun bandajının çıkmasına çok sevindim çok geçmiş olsun

Kayra'nın ve Beste'nın de incileri varmış amanda aman maşallah

cicek_cicek canınm çok geçmiş olsun dr söylediği gibi genetik olabilir kendini de suçlama lütfen
dikkat ediyorsun mutlaka ama olacağı varsa oluyor bir şekilde önemli olan ciğerlerine inmemiş çok şükür

Zeynep'cim çalışan anneler kulübüne hoşgeldiiiinnnnn umarım herşey ömer ve senin için aileniz için güzel olur bu minik ayrılıklarında
üstesinden kolayca gelirsiniz ...yazan; seni çok iyi anlayan ve çalışan yavrukediii

lillac canım ne hoş bir hafta evdesin çok iyi ama inan dinlenemiyor insan evde olunca kendimden biliyorum dün hiç oturmadım
desem yeridir sürekli birşeyleri düzeltmek toplamak ile geçti şuan dinleniyorum

3 dolgumuu ve 3 tane daha yapılacak oooww biyolog bune şekerim ya allah kolaylık versin sana şanslısın bak çok şükür ne güzel bakmışlar asya fındığımıza, allah razı olsun ne iyi insanlar var bende dün akşam dişçideydim benimde 2 tane kanal tedavili ve dolgulu dişime kaplama yapılıyor git gel bıktım yani dişçiden allah yardım etsin canım hepimizeee

Kızlar Kayra artık 7 ay 3 haftalık.Dün ilk defa denemek için balıklı sebze püresi yaptım ve beklediğimden daha güzel bir tepki verdi.
Bundan sonra haftada 1-2 kere balık tüketmeye başlayacağız.
Önümüzdeki hafta ev yapımı erişte/makarna teklif edeceğim.Pütürlü gıdaları pek sevmediği için vereceği tepkiyi merak ediyorum.Birde artık ufaktan blender yöntemine veda edeyim diyorum.Çatalla ezerek vermeye çalışıyorum ama her seferinde kusacak gibi yapıyor.Pütürlü yemeye geçmek hiç de kolay olmayacak sanırım.
Yine önümüzdeki haftalarda ilk defa nohut,kuru fasülye,yeşil mercimek,bulgur şeklindeki bakliyatlara başlayacağız ufak ufak.Geceleri arada bir nükseden gaz sorunumuz olunca her hafta 1 çeşit bakliyat denemeye karar verdim.
Bakalım ne olacak

Bugün Kayraya tam buğday unundan ekmek ve erişte yaptım.Tarifler ek gıda topiğimizde

anacım bu sadece sağ tarafff
soldada bir 6 tane altlı üstlü dolgu varrrr yapılacakkk
hepside gebelikten kaynaklııııı
dr. dişlerin çok iyi durumda yeni çürük hepsi dediiiii
hamileyken dişçimde öyle demişti çürük başlangıçların var doğumdan sonra hemen önlem al demiştiiiiii

uzun süre süt ürünleri tüketememiştim o dönem başlamıştı kanama fln ben bir bardak bile süt içemeden doğurdum asyayı

komşum saolsun yaaaa
eşide bakmış yani Allah razı olsunnnn
millet birbirini selam vermez öyle bir dönemdeyizzzz
et suuyuna çorba yapmış şimdi uğradı kapıdannn
Asya dahada istemş korkmuş vermemiş fazlaaaaa
kavanoz verdim yarında deniim aynı çorbayı bariii bir kavanoz daha ayır bana dedimmmmm
yarınki çorbadan yırttım bir kere de öyle yesin hergün taze çorba çorba nereye kadarrr

dişçi de çok hoştu
rahat 75 yaşında bir amca
açmış arabesk radyooooo
söyleye söyleye yaptıı wallaaaa
tatlı tipler hep bana denk gelirrr çok şanslıyımmm

bende balık vermek istiyorumda bekliyorummm
afiyet olsun datluuu kuzumaaaaa yarasın inşallahhhh
en kısa zamanda
hangi balıklar veriliyormuş peki tatlımmmmmm

ben hiç somon yemedim hep tadına bakmak hemde asyaya tattırmak için somon denesemmi

ayy haftasonu ömrümde ilk defa kereviz aldım ilk defa elledim
ilk defada pişirdim eşimde yemezdiiii ben tadını bile bilmezdimmm
bayıldıkkkkk benim bıdıkta tattı azıcıkkkkkk
ben resmen kızımla yeni tarfiler öğreniyorummmmm
hiç çorba yapmayı bilmeyen ben değişik terbiyeler falan araştırıyorummm

ay harikayızzz yahuuuuuu

biyologg somon harika bir balıktır şekerim mutlaka mutlka denemelisin, biz eşimle balığa fena halde düşkünüz kışın evimizde mutlaka 3 gün balık olur yani okadar somon ise vazgeçilmez bizde yalnızzzz karadeniz somon olacak şekerimm norveç somonu sevmiyoruz biz üstelik çok taze halde bulmakta pek mümkün olmuyor herzaman, diğer taraftan somon fazlasıyla yağlı bir balık, hiç yağ koymadan tepsiye bir karadeniz somonu yaprak halde açıp koyuyorsun üstüne biraz tuz ve limon parcaları vee bol soğan halkaları ile varsa birkaç tane defne yaprağıı vee sonuç mükemmellll, ayy nasılll canım çekti yaa tarif vermyeide hiç beceremem aslında idare edin şekerlerrr

selam kızlar...yamana yürüteç aldım...şimdi kafama bişey takıldı yürüteç ile yere bastığı için ilk adım ayakkabı denen ortopedik ayakkabıdan almalımıyım....ilk ayakkabı çok önemli diyorlar malum...gerçi bizimki henüz sadece geri geri gidebiliyor yürüteç ile...ne dersiniz....

Kizlar 2 3 veya 4 ocakta istanbula akvaryuma gelecegizKonaklar miyiz yoksa gunubirlik mi olur karar vermedik henuzGunubirlik olursa nasil gorusuruz bilmiyorum ama heyecanlandim yine de :)Bu arada aksama misafirlerim varmis!!7gibi bizim sitede ev bakip bize gececeklermis!Ne yapacagim ben ya cok pratik bir salata lazim keki anneme yaptiririm yoldan da kurabiye...Hufff salata tarifiii turuncuuu

gitmek istiyorum kızımı emzirmek istiyorum açlık grevine bir son versin istiyorum
yarım saat erken cıkıcam eşim gelip alacak normalden 1 saat daha erkenden yavruma kavuşmak istiyorum
neden boyle yaptı ki ya anlamadım:44::44:

Kiyamam kuzuya ya git annesi git ben de 10dk erken ciktim trafige takilmamak icin
Saatim geldi mi gormelisin yangindan kacarcasina kosmaya basliyorum dun mudur durdurdu bebis nasil buyudu mu fln filan sorular soruyor sonra anlatirim gorusuruuuz deyip topuklaldim :)

KIZLAR BANA SALATA TARIFIIII

konserve mısır&doğranmış mantar&kırmızı biber,yarım demet dereotu,biraz taze soğan,
tuz,yağ,nar ekşisi= sonuc= salata tarifini isteyen misafirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…