- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
Beykozum o silik cizgi bana ait.
Eklemek icin fotografini cekmeyi dendigimde cikmayacak kadar silik
Ama korkuyior insan
Eger icimde 2. Bir melek varsa Agustos sonu dogar ve kisin eve tikiliriz
Ama olsun yine de deli gibi severim!
Isyerinde kimseye konuyu acmadim problem cikarmazlar gecen sene bir ornegi daha olmustu ama yine de ortami bulandirmak istemiyorum
Sadece Omer kendini opturup koklatmayana anne sutu yumusakligi kaybolana kadar beklemek istiyoruz cocuk icin
Yine de hayirlisi
silik çizgi mi.
Yok yok yanlıştır o
bugun kontrolü var canım saat 3te gidicez hala hırıltısı devam bakalım ne dicek keyfi iyi cok kötü olsa daha önce gitcektim doktora cok duygulanıyorum siz sorunca beni ve enesimi regl geliyor ya sanırım ondan cok saol rabbim hastalıkları uzak eylesin bebeklerimizdenbide hepatit b oluyor ya bebekler tvde gördüm dün hepatit a da artık vurulcakmıs ası kartına yazdırmayı unutmayın sorun diyodu ben saglık ocagına bir ara gidip sorıyım
gittiniz mi doktora ?
selam güzel mayıs anneleri
oğlum hasta oldu malesef yavrum nefes almakta zorlanıyor
sağlıkocağına götürdüm boğazı kızarmış dedi
Oyyy
Bebecikler hep hasta yaaa.
Çok geçmiş olsun sizede.
Besteden erken uyananlar da varmış. Sabahın köründe ne diye kalkarlar anlamıyorum doğrusu, hava bile aydınlanmamış oluyo. İkimizi de kolay gelsin ne diyeyim.
bizim uyanma saatimiz hiç belli olmuyor yaaa.Bir bakıyorsun 5,bir diğer gün 6,çok nadirde olsa 7 de kalkıyor.O zaman bayram ediyorum tabi
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba.foruma sanırım en son kızım doğduğunda uğramıştım:)doğdu doğacak derke artık emekleyen bir bebeim var
Merhaba
nerden bulursun bu karikatürleri
kızlar sabah dişçiye gittim bayağıda uzakmışşş Bursa yı bilmediğimdennn:) en uzak hastaneye randevu almışım
kızımı bıraktım komşu anneannesineeeeee
yetişemeden öğle yemeği geldi
hemen eve geldik asyayı almaya yük olmasın diye
komşum illa bırak çocuğu soğukta çıkarma diye kızdı bana
e dedim sen mevlüde gideceksinnn ya götürürüz arabayla yanımda yada dedesine bırakırım dediii
iyi dedim tekrar hastaneye
röntgen çektirdim(beykoz eğer hamileysem yandımmm bu arada)
hemde 3 dolgu yaptırdım
cumaya da 3 dolgu için randevu aldımmm
hemen eve bu arada eve gelmem arabayla 35 dkkkk son sürat
asya komşu dedesiyle oynuyorrrr
komşum sebze çorbası yapmış yedirmiş koca kaseee
ben nasılsa yetişirim diye acil durumlar için hazır kavanoz sebze püresi bulunduruyordum
onu yedirmemiş sinmemiş içinee çorba pişirmiş kızımaaa
dedeside yere sermiş yorgan oyuncaklar oynatıyoooo
oda emekli mat. öğretmeniii çocuklara bayılıyorrr...
velhasıl kelam benim kızzz beni görmeden aramıyorrrrr
ben olmayınca zahmetsizce mama da yiyorrrrr
herkese Allah benimkiler gibi komşular nasip etsinnn
wallahi benim tembel annemden iyi bakıyorlarrrr(torunlarını büyütmüşler ne yapılacağını iyi biliyorlar
hangi sebzelerden ne kadar konacağını alan)
bende ağzım uyuşuk oturuyorumm
2 gündür açım suyla besleniyorum resmennn
inş. uyuşukluk geçince canım yanmaz öpüyorum sizleriiii
Dişlerin için çok geçmiş olsun.Benimde hamilelikten sonra diş bakımı yaptırmam gerekiyordu.hatta 20lik dişim 4 gündür ağrıyor ama çekeceklerini bildiğim için korkuyorum gitmeye.Birde gitsem Kayraya kim bakacak
Artık ocakta annemlere gittiğimde yaptırırm komple bakımı.
Komşularından Allah razı olsun valla.Ne kadar iyi insanlar..Tabi Asya ya da kocaman bir aferin.Benim oğlan kimseye gitmez ben varken.Peşimden ağlayıp duruyor öyle.
kızlar neredesiniz yahuu forumda 1 üye bendeniz 0 ziyaretçi var wuuuuu kimse yok hepiniz buluştunuz mu
ne yaptınız boyle
ancak okudum geçmisi bu saate kadar
sürekli aklım yavrumda konsantre olamıyorum bugun hiçbirşeye
kızım grevde bugun ne olduğunu ve neden olduğunu anlamış değilim
sabah emzirip çıktım 7:30 da çok uzunda emmedi aslında ve şuana kadar 50cc
içmiş kesinlikle reddediyormuş biberonusabah çok mutluydu bana mı küstü acaba
üff bilmıyorum çok karışığım:18::18:
Ahh canım yaa.Biz evdeyken yemek yemedikleri zaman kafamıza takarken sen uzaktan uzağa iyice üzmüşün kendini.
Allah yardımcın olsun tatlım.Sütü almadığı zamanlar ek gıda ile devam etsinler olmaz mı?
komşum saolsun yaaaa
eşide bakmış yani Allah razı olsunnnn
millet birbirini selam vermez öyle bir dönemdeyizzzz
et suuyuna çorba yapmış şimdi uğradı kapıdannn
Asya dahada istemş korkmuş vermemiş fazlaaaaa
kavanoz verdim yarında deniim aynı çorbayı bariiibir kavanoz daha ayır bana dedimmmmm
yarınki çorbadan yırttım bir kere de öyle yesin hergün taze çorba çorba nereye kadarrr
dişçi de çok hoştu
rahat 75 yaşında bir amca
açmış arabesk radyooooo
söyleye söyleye yaptıı wallaaaa
tatlı tipler hep bana denk gelirrr çok şanslıyımmm
Nasıl bir çorbaymış o öyle ki bir kase dolusu yemiş ve devamını istemiş.Hele hele yiyen Asya olunca çok merak ettim doğrusu tarifini
Benim iştahsız oğluma şu sıralar hiç bir şey beğendiremiyorum
Bu arada o çorbadan yarın senin elinden yerse kesinnn tarif istiyorum ona göre.Bakalım hikmet çorbada mııı yoksa komşu teyzede miii
Dişçinde pek hoşmuş ayrıca
bende balık vermek istiyorumda bekliyorummm
afiyet olsun datluuu kuzumaaaaa yarasın inşallahhhh
en kısa zamanda
hangi balıklar veriliyormuş peki tatlımmmmmm
ben hiç somon yemedim hep tadına bakmak hemde asyaya tattırmak için somon denesemmi
ayy haftasonu ömrümde ilk defa kereviz aldım ilk defa elledim
ilk defada pişirdim eşimde yemezdiiii ben tadını bile bilmezdimmm
bayıldıkkkkk benim bıdıkta tattı azıcıkkkkkk
ben resmen kızımla yeni tarfiler öğreniyorummmmm
hiç çorba yapmayı bilmeyen ben değişik terbiyeler falan araştırıyorummm
ay harikayızzz yahuuuuuu
Canım geçenlerde prof.dr.hilal mocan bebekler için somonu ve hamsiyi ilk balıklar olarak seçmememiz gerektiğini söylemişti.
Yüksek miktarda omega 3 içerdikleri için en son verilecek balıklar olmalılarmış bu dönemde.
Ben de olsaydı mezgit veya dil balığı verecektim ama bulamayınca levrek verdim.
Kereviz tarifi istiyorumm.Ben de kerevizi hiç sevmeyenlerdenim.Belki senin tarifinle severim :))