Cok guzel tarif sagol cnm ise yarar kanimcada ben mantarlari merak ettim pisirmeden mi konuluyor..oyle ise benim kesin karnimi agirtir cig mantar yiyememde:)),,acaba haslansa az olurmu?
Kızlar yaa benim oğlumun iştahsızlığı beni çok yıpratıyor ve yoruyor.
Son günlerde mama sandalyesine oturacağı zaman yemek yiyeceğini anladığı için ağlamaya başlıyor.Bin bir oyunla kırk takla atarak 3-4 kaşık veriyorum sonrasını zorla yedirmeye çalışıyorum.Ağzını öyle kilitliyor ki o kaşığın girmesi için yanakların sıkılması gerekiyor.Sinirlerim harap oluyor inanın.Geçen ay üstüne düşmedim,yemezse aç kalsın dedim ama kilo alımı çok az oldu.Zorla yedirerek yemekten soğutmak istemiyorum ama beni buna mecbur ediyor.İnanın o kadar akıllı ki yemek esnasında güldürüp ağzını açtığında kaşığı veriyorum diye artık ağzı kapalı gülüyor
Her gün değişik tatlar hazırlıyorum belki severde yer diye ama sadece yoğurt ve mercimek çorbasını seviyor.Pütürlü gıdalar zaten tam bir fiyasko.Hemen öğürüyor.
Ya önüne ekmek veriyorum hem oynasın hem yesin diye ama o surat ifadesini görmeniz lazım.Ekmeğe dokundukça yüzünü buruşturuyor.Hele marul yaprağına dokunuşunu görseniz,iğreniyor gibi
Yatmadan önce önüne kinder süt dilimi koydum,belki tadını merak eder diye ama bir ısırık aldıktan sonra suratını buruşturarak geri attı.Yani bırakın yemeyi yiyecekle oynamak bile istemiyor.Onu bu hale ben getiriyorum belkide bilmiyorum...
Hele bu yeme probleminin uzun yıllar böyle devam edecek olma olasılığını düşündükçe saçıma aklar düşüyor.
İnanın kızlar bazılarınız burda "mamayı görünce yemek için ağlıyor" diye yazdığında benim oğlumunda böyle olması için bol bol dua ediyorum.Ya çok yemesini değilde en azından verdiğim 5-6 kaşık mamayı kendi isteği ile yemesini istiyorum sadece.
Zorla beslemek hem onu hem de beni çok yıpratıyor.Biliyorum bunun çözümü şimdilik yok,zamana bırakmak gerekiyor ama ben sadece içimi dökmek istedim...
biyologg somon harika bir balıktır şekerim mutlaka mutlka denemelisin, biz eşimle balığa fena halde düşkünüz kışın evimizde mutlaka 3 gün balık olur yani okadar somon ise vazgeçilmez bizde yalnızzzz karadeniz somon olacak şekerimm norveç somonu sevmiyoruz biz üstelik çok taze halde bulmakta pek mümkün olmuyor herzaman, diğer taraftan somon fazlasıyla yağlı bir balık, hiç yağ koymadan tepsiye bir karadeniz somonu yaprak halde açıp koyuyorsun üstüne biraz tuz ve limon parcaları vee bol soğan halkaları ile varsa birkaç tane defne yaprağıı vee sonuç mükemmellll, ayy nasılll canım çekti yaa tarif vermyeide hiç beceremem aslında idare edin şekerlerrr
selam kızlar...yamana yürüteç aldım...şimdi kafama bişey takıldı yürüteç ile yere bastığı için ilk adım ayakkabı denen ortopedik ayakkabıdan almalımıyım....ilk ayakkabı çok önemli diyorlar malum...gerçi bizimki henüz sadece geri geri gidebiliyor yürüteç ile...ne dersiniz....
silik çizgi mi.
Yok yok yanlıştır o
gittiniz mi doktora ?
Oyyy
Bebecikler hep hasta yaaa.
Çok geçmiş olsun sizede.
bizim uyanma saatimiz hiç belli olmuyor yaaa.Bir bakıyorsun 5,bir diğer gün 6,çok nadirde olsa 7 de kalkıyor.O zaman bayram ediyorum tabi
Merhaba
nerden bulursun bu karikatürleri
Dişlerin için çok geçmiş olsun.Benimde hamilelikten sonra diş bakımı yaptırmam gerekiyordu.hatta 20lik dişim 4 gündür ağrıyor ama çekeceklerini bildiğim için korkuyorum gitmeye.Birde gitsem Kayraya kim bakacak
Artık ocakta annemlere gittiğimde yaptırırm komple bakımı.
Komşularından Allah razı olsun valla.Ne kadar iyi insanlar..Tabi Asya ya da kocaman bir aferin.Benim oğlan kimseye gitmez ben varken.Peşimden ağlayıp duruyor öyle.
Ahh canım yaa.Biz evdeyken yemek yemedikleri zaman kafamıza takarken sen uzaktan uzağa iyice üzmüşün kendini.
Allah yardımcın olsun tatlım.Sütü almadığı zamanlar ek gıda ile devam etsinler olmaz mı?
Nasıl bir çorbaymış o öyle ki bir kase dolusu yemiş ve devamını istemiş.Hele hele yiyen Asya olunca çok merak ettim doğrusu tarifini
Benim iştahsız oğluma şu sıralar hiç bir şey beğendiremiyorum
Bu arada o çorbadan yarın senin elinden yerse kesinnn tarif istiyorum ona göre.Bakalım hikmet çorbada mııı yoksa komşu teyzede miii
Dişçinde pek hoşmuş ayrıca
Canım geçenlerde prof.dr.hilal mocan bebekler için somonu ve hamsiyi ilk balıklar olarak seçmememiz gerektiğini söylemişti.
Yüksek miktarda omega 3 içerdikleri için en son verilecek balıklar olmalılarmış bu dönemde.
Ben de olsaydı mezgit veya dil balığı verecektim ama bulamayınca levrek verdim.
Kereviz tarifi istiyorumm.Ben de kerevizi hiç sevmeyenlerdenim.Belki senin tarifinle severim :))
Gecmis olsun,
Allahim bizede oyle dede nasip et ins..sevdim senin komsu dedeyi masallah amcaya ..seninde sansina masallah
O sebze corbasini nasil yapiliyormus bir ogren kuzum merak ettim valla
Resimlerim albümümüzde...
Beykozum o silik cizgi bana ait.
Eklemek icin fotografini cekmeyi dendigimde cikmayacak kadar silik
Ama korkuyior insan
Eger icimde 2. Bir melek varsa Agustos sonu dogar ve kisin eve tikiliriz
Ama olsun yine de deli gibi severim!
Isyerinde kimseye konuyu acmadim problem cikarmazlar gecen sene bir ornegi daha olmustu ama yine de ortami bulandirmak istemiyorum
Sadece Omer kendini opturup koklatmayana anne sutu yumusakligi kaybolana kadar beklemek istiyoruz cocuk icin
Yine de hayirlisi
Bu arada Kayranın ilk kelimesi " ALLAH" olsun diye sürekli evde tekrarlıyoruz.Şu aralar ben "ALLAH" diyince o da awaaa awaaa diyor :))
bel geldimmm kızlar kocada dondu phuketten az hafret giderdim o yokken kaynanamla annem bendelerdi doğal oalrak giremedim nete. .
Gozun aydin cnm cok sevimdim, hatta yazini okur okumaz iste budur,.ben biliyordum cikmayacagini zaten diye icimden soylendim ,,cok ama cok mutlu oldum ve ayrica bizimle paylastigin icin cok sagol..umarim Azra dahada iyi olur,dert ve tasa ugramasin ins
Canim Allah yavrularimiza saglikli sihhatli uzun omurler versin insallahkızlar malesef giremiyorum devamlı..
bugünün güzel haberi sonunda azranın ekosu çekildi
ve maşallah kızıma kalbinde hiçbir sorun yok.
doktor masum üfürüm dedi. tertemiz hiçbişey yok kalbinde dedi. ve dünyalar benim oldu bu yüzden çok mutluyum.
allahım kmseyi evladıyla sınamasın.
bgn defalarca şükrettim. azrama sarılıp sarılıp öptüm.
gözlerim dolu dolu bekledim hastanede sırayı.
neler var neler. heleki annesini babasını döven bi çocuk vardı, rabbim yardımcısı olsun gözyaşlarımı tutamadım.
anne babası elinden tutmaya çalışınca yumrukluyo vuruyo, sonra yere yatıyo
bi ara çocuk, sırada bekleyen bizlere doğru yönelince,sıradakilerden biri 'lütfen çekermisiniz' deyince resmen hıçkırdım boğazım düğümlendi
oda haklı çocuğuna vurur diye korktu, ama çocuğun annesi tokadı yiye yiye aldı zorla çocuğu boynu bükük ne yapsın
off hatrladıkça gözlerim doluyo. nasıl bir imtihan ne kadar zor
sonra bi kadın vardı kızını pusete koyacaktı, zorlanınca eşim kızı tuttu yardım etti.
sonra yanıma gelince, 'hayatım tutulacak hiçbiryeri yoktu çok ağırdı o kadın nasıl taşıyor aklım almadı' dedi.
offf resmen içim çıktı. bazen kilosuna falan takıyorum, uykusuna takıyodumda da bugün aklım başıma geldi..
aman kızlar şükür edelim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etti :26:
allah herkesin yardımcısı olsun.
evleneli 20 ay oldu ve biz eşimle ilk kez 2 gün küs yattık
zoraki konuştuk yatakta resmen bi uçta o bi uçta ben yattım.
kendimi çok kötü hissettim.
dün barışır gibi olduk, sabah hastanede küslüğü unuttuk zaten.
sonra o işe gitti, geldiğinde de grip olmuş burnunu çeke çeke geldi.
nane limon ıhlamur vs.. derken 21.30 yatırdım onuda.
azrada şuan ayağımda sallıyorum uyudu sayılır,onuda yatırıp burda olucam.
eşime hala çok kırgınım biraz değişikliğe ihtiyacım var
canım benm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. hepimizin bebeklerine dert tasa uğramasın inş.
yazamasamda ara sıra takip ettim sizleri resimlerinize baktım.. inşallah mahirinde güzel haberlerini alıcaz.
antibiyotik verip, ardından sebebi bulunamayıp ilaç tedavisini kestiklerini biliyorum..
bununla geçmiş olsun inşallah. boynu içinde hep dualarımdasın.
böyle böyle büyücekler demekki..düşüp kalkcaklar, hasta olcaklar..
iştahsızlık uykusuzluk kusma vs derken onlar büyücek biz delircek :)
Canim Allah yavrularimiza saglikli sihhatli uzun omurler versin insallahAzra miz zaten saglikli annesi o belliydi de icinin rahatlamasi da ayri guzel oldu
kocaciginla da insallah araniz hemencik duzelir barisirsinizikinizde gerilmissiniz demekki birbirinizi uzmeyin bakimmmm simdi kizini kaldirrr yatagina koy ve kocani kocaman onu sevdigini soyle ve unutun gitsin
Nerdesinnn, umarim hersey yolundadir ..bizim genelde burda bulunma saatlerimiz gece oldugu icin seni goremeyince bir tuhaf oluyorum ..Zada da yok bak oda bu saatlerde gelirdi amayok., cok yogunlar galiba..
Bizimle ilgili herseyi bu kadar basinda dert varken bilebilmen beni cok duygulandirdi, gizz aglatcan beni simdi
Butun dualarin icin amin diyorum, allah hepimizin yardimcisi olsun, ins delirmeyiz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?