2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biyologcum sende bugun dişcideymişsin gecmiş olsun..

beykozcum sinir oldum o hastaneye bende olsam bidaha gitmezdim..

mutluanne bayılıyorum karikatürlerine..

searcbau cnm gözünüz aydın cok şükür bişey yokmuş..

babyceren maşşallah kızına dişlerini yesinler onun..

nagihancım bak seni bugun arıcaktım yoğunluktan arayamadım..

turuncu kayra her duamda dilimde cnm inş geçer bu bebelerin iştahsızlıkları..

daha yazacaktım ama unuttum yinee

cnm bnm bir ayda 3 diş çıkarmış yetmemiş hastalanmış.
kilo almadığı gibi veredebilirdi.
kilodan ziyade boy daha önemli bak ne güzel 4 cm uzamış, maşallah zeynep adaya
sanada çok geçmiş olsun cnm.. allah acil şifalar versin.
bizler iyi olalımki bebeklere güzel bakalım değil mi?
bakıcı içinde allah kolaylık verin.
bnde azra 1 yaşına bastıktan sonra işe başlıycam inşallah.
ve bnmde güvenip bırakabileceğim kimsem yok
bn bile onca zaman varken telaşlanıyosam, seni düşünemiyorum.
allah iyilerle karşılaştırsın cnm, zorda kalmayınca hızır yetişezmiş inşallah hayırlı birine denk gelirsin..

Valla cok guzel olurdu, ben bayilirim hele sizlerle olucak muhabbete bir kat daha hevesim var,Benim konumum malum Tr sinirlari icinde olmadigimdan bir kat daha zor..yinede sizlerle burdan bile bircok seyi paylasiyor olmamda cok guzel..ne derler azla yetinemiyen cogu bulamaz..bende ins Tr ye geldikce sizlerle her firsatta bunu yapmaya calisicam..
Umarim hic bozulmaz aramizdaki bu guzel atmosfer cnm..amin

kapanmadan önce bende her yerde ilgilenilen biriydim ama kapandım ogunden sonra daha degişik davranılmaya baslandı napcam bilmiyorum ailem bile kabullenemedi benim babannem daha küçüksün neden kapandn falan dedi böyle olalarla karsılasınca kapanmaktan sogudum resmen hele bugun bu olanlar hem sinirimden hemde o kadına olan ilgi bana olan ilgisizlikten tepem attı canım cok seviyorum hepinizi o kadar temiz kalplisinizki beni anlıyorsunuz oysaki hayatımı bilenler bukadar anlamıyorken canlarım saolun....

canım negatife üzüldüm ama suna sevindim asya 1ay daha emecek anacıgının ak sütünü eger kalırsan inan sevinen cok kişi olcak biz nekadar sıkıntının içinde yüzsekte su bebek askı bambaska tattıgımız o duyguyu birdaha tatmak paha biçilemez rabbim isteyenlere versin saglıklı bir melek

hepinize iyi geceler kızlar..
azrada uyumuşken bende yatayım. malum hastane yoruyor insanı.
hepinizi öpüyorum.

annezeynep cnm işe başlamışsın sende.
söylemesi kolay belki ama alışcaksın cnm inşallah.
sonuçta çalışmayıda onların gelecekleri için seçmiyor muyuz?
allah yardmcınız olsun cnm..

canım cok sevindim rabbim saglıgımızdan almasın gerisi gelip geciyor Allahım sizi sınamıs rabbime hamd olsun bazı seylerin degerini bilmiyoruz gercekten
inş eşinlede sorunun tamamen biterde koyun koyuna yatarsınız rabbim yüzünüzden gülmeyi eksik etmesin canım tekrar gecmiş olsun

canım tekrar gecmiş olsun kızların işi daha zor bu tahlil konusunda inş halletmişsinizdir canım ...
tatlicadi nerdesin gıııııııı gercekten özletme kendini bacımmm

cok sağol cnmmm.
benimde tesellim bu Allahtan kilo vermedi..
Negüzel cnm sen 1 yaşına kadar kuzunla birliktesin..tadını çıkar valla..ama şimdiden araştırmaya başla derim sonlara doru çok panik oluyor insan..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..öptüm minik Azracığı..

Oyy cnm cok zordur bilirim, ben uc gun icinde ancak alabilmistim,,tupe icesin diye nerde ise heryeri bizim oglan sulamisti.. Ins guzel sonuclar alirsiniz..

Anaaa milletin disleri dokulen dokulene, gecmis olsun dis agrisina hep derler kabir azabi gibi dir diye gercekten oyle cok uzuldum cok gecmis olsun, allah sifa versin ins
Kizcenin kilo almamasina sakin takilma cnm, bugunlerde dis, hastalik derken cocuklarda istah falan hic kalmadi cok sukur kilo vermemis hatta boyuda uzamis masallah Zeynep Ada miza annesi ins daha da iyi olcak

canım tekrar gecmiş olsun kızların işi daha zor bu tahlil konusunda inş halletmişsinizdir canım ...
tatlicadi nerdesin gıııııııı gercekten özletme kendini bacımmm

saol tatlım 5 dakika önce yakaladım sonunda çişiiiii...eşim götürdü..ne zormuş bu çiş olayı yaaa

cok sağol meleğim..valla melek gibisin kızz..cok kanım kaynıyo sana..

sorma cnm bu bebişler diş miş bırakmadı bizde..benim dişlerim çok sağlıklıydı bir dolgum bile yoktur agzımda ne olduysa hamilelikte oldu gitti 1 dişş..çektirsem kurtulcaktım ama kıyamadım ameliyat olduk işte..

Hepsi cok hafif ve lezzetli geliyor kulaga
Haftasonu et ya da balik pisiriyorum salatalari da muhakkak yapacagim
Ablam yegenimi ana kucagina baglardi
Esim karsisinda sebeklik yapardi
Kardesim kafasini tutardi
Oyle yemek yerdi
Daha dogrusu agzinda bekletir yutsun diye gozunu gozlerdik
Careyi ac birakmakta buldu
Aslina bakarsan Omer ne kadar istahli da olsa memeyi bu aralar reddediyordu
Ben de careyi ac birakmakta buldum
Kisa vadeli dusunme canim
Sen de ac birak
Belki birkac hafta ac gezecek kilo alamayacak ama ben inaniyorum ki yola gelecek
Her agladiginda kucaga almamak gibi bence bu
Onlara karsi vazifemiz yemek yemeyi ogretmek
Ve sen kesin basarirsin ne kadar sabirli oldugunu biliyorum

MANTARLI SALATAA seni yicemmmmmm

Misafirler 7de gelip 11de gitti!
Eve 5bucukta girdim hemen sehriye ve salata hasladim o esnada Omerle oynayip uyuttum
esim kabak almisti sekerleyip ocaga koydum
Buzlukta borek vardi onlari pisirdim
Esim de kurabiye alacakti 2tuzlu 2tatlim hazirdi

Sagolsun annem dayanamamis kek yapmis
Yanina da biber dolmasi koymus

Misafirlerim de yaprak sarmasi borek ve kurabiye getirince oldu mu size 5tuzlu 5tatli!
Hepsini yiyemedik haliyle ama felekten bir gece caldik :
Kalanlarla da yarin isyerindeki bekarlar ziyafet ceker artik

Icimde garip bir his var
Regli olmayisimdan korkmuyorum artik
Test sonucundan da
Buyuk cuma gellll

anacım kılolar gıtsınde oyle bebek yapalımmm
uzdum senıde ama tek cızgı gormek hala guzel

anacım kılolar gıtsınde oyle bebek yapalımmm
uzdum senıde ama tek cızgı gormek hala guzel

gitsin gercekten su kilolar yapısıyorlar bişey yapmazsan emziren verir lafına inanmıyorum gram vermişimdir ya annem diyorki ben seni emziriken 6 ayda bir deri bir kemik kaldım ben 7.5ay oldu bir cacık yok
ben inanyorum bir ara cift cigi görenlerden olcaksın

kızlar oy verin mart anneleri atakta mayıs anneleri gösterelim takip ettigimiz topigimizin yanlız olmadıgını sahip cıkalım

Sagol cnm insan bir sekilde alisiyor ama bir yandan da oglumu9bucuk saat birakmak cok anlamsiz geliyor
Universite hocamla gorusup acik kadro varsa Alese girecegim akademisyenlik istiyorum evime cok yakin ve rahat olacak
Imkanlar yariya iner muhtemelen ama umurumda degil yarin obur gun 2.cocukta da ozel sektor izinleriyle ugrasmak istemiyorum
saol tatlım 5 dakika önce yakaladım sonunda çişiiiii...eşim götürdü..ne zormuş bu çiş olayı yaaa
Ayyy Zeynebime kiyamammm o cis bekleme meselesi ne zor ya
Cok cok gecmis olsun cnm yueni gordum

Sagol cnm insan bir sekilde alisiyor ama bir yandan da oglumu9bucuk saat birakmak cok anlamsiz geliyor
Universite hocamla gorusup acik kadro varsa Alese girecegim akademisyenlik istiyorum evime cok yakin ve rahat olacak
Imkanlar yariya iner muhtemelen ama umurumda degil yarin obur gun 2.cocukta da ozel sektor izinleriyle ugrasmak istemiyorum
Ayyy Zeynebime kiyamammm o cis bekleme meselesi ne zor ya
Cok cok gecmis olsun cnm yueni gordum

İlkiiiimmm uyuyakaldınız bu sabah sanırırm,,senden önce günaydın demek zoruma gitti
Nerdesin ayoll,,,günaydıııınn canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…