kızlar bugün berbat bi gündü..
sabah kızımı kontrole doktora götürdüm..hiç kilo almamış çok moralim bozuldu..bu ay 3 diş çıkardık bide hastalandı iştahsızdı.. napcam ben ya..ama boyu 4 cm uzamış 70 cm olmuş..kan tahlili verdik çiş için hala bekliyoruz..
doktor bu ay balık ve bakliyatlara gecebiliceğimizi söyledi..özellikle yeşil mercimek vermemi söyledi..yarın deniycem bakalım..
kahvaltısına milupanın 8 tahıllı kahvaltı mamasından eklememi söyledi..öğünleri çoğalt dedi..balık yağı verdi birde..
benimde 3 te diş randevum vardı kızı eve getirip tekrar diş için aynı hastaneye gittim..dişime kanal yapılmıştı dişş kökünde kist oluşmuş damaktan ameliyatla kesip kisti aldılar..ağzımın içi cok fena 10 dikiş var..agrıyo..sıcak bişey yemek yok 4 gun..cnm cay istiyo...resmen bu gebelikle 1 diş gitti yaa..neyse allah beterinden korusun..
yarında bakıcı görüşmelerim var bu ağızla nasıl konuscaksam..dua edin benim iiçin iyi birini bulabileyim kızlar ya..
bizden haberler böyle şekerler..
meleğim şurda şöyle karşılıklı olup çaylarımızı içerken iki lafın belini kırsak ne güzel olurdu değil mi?
burdan böyle duygulandırabiliyosak birbirimizi, demekki yanyana olunca neler konuşulur neler yapılır..
sende böyle yazarak beni duygulandırdın cnm ne güzel arkadaşlar olduk biz böyle..
allah bozmasın inş. amin
negatif çıktı anacımmmm
gözümüz aydın yolumuz açık olsun
başına gelenlere çok üzüldümmm
bende dikkat ederimm süslü tiplerrr çok rağbet görür
hatta benm kızkardeşim sarışın süslü havalı bir tarzı var
genelde bazı işlerimi ona hallettiririmmmmm
mesela bir bluz değişcek faturası yok
alır götürür değiştirir gelirrr
fatura istemedilermi derimmm
yoooo der ama birgün önce benden istemişlerdirrr......
nedense böyledir napcan şekerimmm sıkma canınııııı
çifte standart çokkkkk
kızlar malesef giremiyorum devamlı..
bugünün güzel haberi sonunda azranın ekosu çekildi
ve maşallah kızıma kalbinde hiçbir sorun yok.
doktor masum üfürüm dedi. tertemiz hiçbişey yok kalbinde dedi. ve dünyalar benim oldu bu yüzden çok mutluyum.
allahım kmseyi evladıyla sınamasın.
bgn defalarca şükrettim. azrama sarılıp sarılıp öptüm.
gözlerim dolu dolu bekledim hastanede sırayı.
neler var neler. heleki annesini babasını döven bi çocuk vardı, rabbim yardımcısı olsun gözyaşlarımı tutamadım.
anne babası elinden tutmaya çalışınca yumrukluyo vuruyo, sonra yere yatıyo
bi ara çocuk, sırada bekleyen bizlere doğru yönelince,sıradakilerden biri 'lütfen çekermisiniz' deyince resmen hıçkırdım boğazım düğümlendi
oda haklı çocuğuna vurur diye korktu, ama çocuğun annesi tokadı yiye yiye aldı zorla çocuğu boynu bükük ne yapsın
off hatrladıkça gözlerim doluyo. nasıl bir imtihan ne kadar zor
sonra bi kadın vardı kızını pusete koyacaktı, zorlanınca eşim kızı tuttu yardım etti.
sonra yanıma gelince, 'hayatım tutulacak hiçbiryeri yoktu çok ağırdı o kadın nasıl taşıyor aklım almadı' dedi.
offf resmen içim çıktı. bazen kilosuna falan takıyorum, uykusuna takıyodumda da bugün aklım başıma geldi..
aman kızlar şükür edelim allahım bize sağlıklı evlatlar nasip etti :26:
allah herkesin yardımcısı olsun.
evleneli 20 ay oldu ve biz eşimle ilk kez 2 gün küs yattık
zoraki konuştuk yatakta resmen bi uçta o bi uçta ben yattım.
kendimi çok kötü hissettim.
dün barışır gibi olduk, sabah hastanede küslüğü unuttuk zaten.
sonra o işe gitti, geldiğinde de grip olmuş burnunu çeke çeke geldi.
nane limon ıhlamur vs.. derken 21.30 yatırdım onuda.
azrada şuan ayağımda sallıyorum uyudu sayılır,onuda yatırıp burda olucam.
eşime hala çok kırgınım biraz değişikliğe ihtiyacım var
geldim cnm burdayım saol merak ettiğin için..çiş nöbetindeyim hayatım..kız çişini yapsında tahlil için götürelim diye bekliyoruz..22 civarı yaptı eşim götürdü ama yetersizmiş..dahada yapmadı..sanırım bu çiş torbasını takmayı ben beceremiyorum..birazı torbaya birazı beze gidiyor..
tatlıcadıyı bende merak ettim yok bi kac gundur..
cnm bnm bir ayda 3 diş çıkarmış yetmemiş hastalanmış.
kilo almadığı gibi veredebilirdi.
kilodan ziyade boy daha önemli bak ne güzel 4 cm uzamış, maşallah zeynep adaya
sanada çok geçmiş olsun cnm.. allah acil şifalar versin.
bizler iyi olalımki bebeklere güzel bakalım değil mi?
bakıcı içinde allah kolaylık verin.
bnde azra 1 yaşına bastıktan sonra işe başlıycam inşallah.
ve bnmde güvenip bırakabileceğim kimsem yok
bn bile onca zaman varken telaşlanıyosam, seni düşünemiyorum.
allah iyilerle karşılaştırsın cnm, zorda kalmayınca hızır yetişezmiş inşallah hayırlı birine denk gelirsin..
geldim cnm burdayım saol merak ettiğin için..çiş nöbetindeyim hayatım..kız çişini yapsında tahlil için götürelim diye bekliyoruz..22 civarı yaptı eşim götürdü ama yetersizmiş..dahada yapmadı..sanırım bu çiş torbasını takmayı ben beceremiyorum..birazı torbaya birazı beze gidiyor..
tatlıcadıyı bende merak ettim yok bi kac gundur..
kızlar bugün berbat bi gündü..
sabah kızımı kontrole doktora götürdüm..hiç kilo almamış çok moralim bozuldu..bu ay 3 diş çıkardık bide hastalandı iştahsızdı.. napcam ben ya..ama boyu 4 cm uzamış 70 cm olmuş..kan tahlili verdik çiş için hala bekliyoruz..
doktor bu ay balık ve bakliyatlara gecebiliceğimizi söyledi..özellikle yeşil mercimek vermemi söyledi..yarın deniycem bakalım..
kahvaltısına milupanın 8 tahıllı kahvaltı mamasından eklememi söyledi..öğünleri çoğalt dedi..balık yağı verdi birde..
benimde 3 te diş randevum vardı kızı eve getirip tekrar diş için aynı hastaneye gittim..dişime kanal yapılmıştı dişş kökünde kist oluşmuş damaktan ameliyatla kesip kisti aldılar..ağzımın içi cok fena 10 dikiş var..agrıyo..sıcak bişey yemek yok 4 gun..cnm cay istiyo...resmen bu gebelikle 1 diş gitti yaa..neyse allah beterinden korusun..
yarında bakıcı görüşmelerim var bu ağızla nasıl konuscaksam..dua edin benim iiçin iyi birini bulabileyim kızlar ya..
bizden haberler böyle şekerler..
canım tekrar gecmiş olsun kızların işi daha zor bu tahlil konusunda inş halletmişsinizdir canım ...
tatlicadi nerdesin gıııııııı gercekten özletme kendini bacımmm
Oyy cnm cok zordur bilirim, ben uc gun icinde ancak alabilmistim,,tupe icesin diye nerde ise heryeri bizim oglan sulamisti.. Ins guzel sonuclar alirsiniz..
Anaaa milletin disleri dokulen dokulene, gecmis olsun dis agrisina hep derler kabir azabi gibi dir diye gercekten oyle cok uzuldum cok gecmis olsun, allah sifa versin ins
Kizcenin kilo almamasina sakin takilma cnm, bugunlerde dis, hastalik derken cocuklarda istah falan hic kalmadi cok sukur kilo vermemis hatta boyuda uzamis masallah Zeynep Ada miza annesi ins daha da iyi olcak
Hepsi cok hafif ve lezzetli geliyor kulagaCanım en pratik göbek salata yapabilirsin...
Göbek - taze soğan- maydanoz- salatalık - z.yağ ve limon müthiş..
Hazır garnitürden hemen amerikan yapabilrisin.. içine de kornişon
Havuz salatası.. Havuçları rendele.. hafif z.yağı ile sotele.. mayonez çok az da sarmısaklı yoğurt.. servis yaparken de üstüne kıyılmış ceviz serpiştir müthiş oluyor..
Veya hazır süzme yoğurt içine salatalık dereotu az sarmısak.. (süzme yoğutlu cacık) yine servis yaparken üstüne ceviz koyabilirsin..
Şimdilik pratik olarak aklıma gelenler bunlar canım
Ablam yegenimi ana kucagina baglardiKızlar yaa benim oğlumun iştahsızlığı beni çok yıpratıyor ve yoruyor.
Son günlerde mama sandalyesine oturacağı zaman yemek yiyeceğini anladığı için ağlamaya başlıyor.Bin bir oyunla kırk takla atarak 3-4 kaşık veriyorum sonrasını zorla yedirmeye çalışıyorum.Ağzını öyle kilitliyor ki o kaşığın girmesi için yanakların sıkılması gerekiyor.Sinirlerim harap oluyor inanın.Geçen ay üstüne düşmedim,yemezse aç kalsın dedim ama kilo alımı çok az oldu.Zorla yedirerek yemekten soğutmak istemiyorum ama beni buna mecbur ediyor.İnanın o kadar akıllı ki yemek esnasında güldürüp ağzını açtığında kaşığı veriyorum diye artık ağzı kapalı gülüyor
Her gün değişik tatlar hazırlıyorum belki severde yer diye ama sadece yoğurt ve mercimek çorbasını seviyor.Pütürlü gıdalar zaten tam bir fiyasko.Hemen öğürüyor.
Ya önüne ekmek veriyorum hem oynasın hem yesin diye ama o surat ifadesini görmeniz lazım.Ekmeğe dokundukça yüzünü buruşturuyor.Hele marul yaprağına dokunuşunu görseniz,iğreniyor gibi
Yatmadan önce önüne kinder süt dilimi koydum,belki tadını merak eder diye ama bir ısırık aldıktan sonra suratını buruşturarak geri attı.Yani bırakın yemeyi yiyecekle oynamak bile istemiyor.Onu bu hale ben getiriyorum belkide bilmiyorum...
Hele bu yeme probleminin uzun yıllar böyle devam edecek olma olasılığını düşündükçe saçıma aklar düşüyor.
İnanın kızlar bazılarınız burda "mamayı görünce yemek için ağlıyor" diye yazdığında benim oğlumunda böyle olması için bol bol dua ediyorum.Ya çok yemesini değilde en azından verdiğim 5-6 kaşık mamayı kendi isteği ile yemesini istiyorum sadece.
Zorla beslemek hem onu hem de beni çok yıpratıyor.Biliyorum bunun çözümü şimdilik yok,zamana bırakmak gerekiyor ama ben sadece içimi dökmek istedim...
kapanmadan önce bende her yerde ilgilenilen biriydim ama kapandım ogunden sonra daha degişik davranılmaya baslandı napcam bilmiyorum ailem bile kabullenemedi benim babannem daha küçüksün neden kapandn falan dedi böyle olalarla karsılasınca kapanmaktan sogudum resmen hele bugun bu olanlar hem sinirimden hemde o kadına olan ilgi bana olan ilgisizlikten tepem attı canım cok seviyorum hepinizi o kadar temiz kalplisinizki beni anlıyorsunuz oysaki hayatımı bilenler bukadar anlamıyorken canlarım saolun....
canım negatife üzüldüm ama suna sevindim asya 1ay daha emecek anacıgının ak sütünü eger kalırsan inan sevinen cok kişi olcak biz nekadar sıkıntının içinde yüzsekte su bebek askı bambaska tattıgımız o duyguyu birdaha tatmak paha biçilemez rabbim isteyenlere versin saglıklı bir melek
anacım kılolar gıtsınde oyle bebek yapalımmm
uzdum senıde ama tek cızgı gormek hala guzel
Sagol cnm insan bir sekilde alisiyor ama bir yandan da oglumu9bucuk saat birakmak cok anlamsiz geliyorhepinize iyi geceler kızlar..
azrada uyumuşken bende yatayım. malum hastane yoruyor insanı.
hepinizi öpüyorum.
annezeynep cnm işe başlamışsın sende.
söylemesi kolay belki ama alışcaksın cnm inşallah.
sonuçta çalışmayıda onların gelecekleri için seçmiyor muyuz?
allah yardmcınız olsun cnm..
Ayyy Zeynebime kiyamammm o cis bekleme meselesi ne zor yasaol tatlım 5 dakika önce yakaladım sonunda çişiiiii...eşim götürdü..ne zormuş bu çiş olayı yaaa
Sagol cnm insan bir sekilde alisiyor ama bir yandan da oglumu9bucuk saat birakmak cok anlamsiz geliyorhepinize iyi geceler kızlar..
azrada uyumuşken bende yatayım. malum hastane yoruyor insanı.
hepinizi öpüyorum.
annezeynep cnm işe başlamışsın sende.
söylemesi kolay belki ama alışcaksın cnm inşallah.
sonuçta çalışmayıda onların gelecekleri için seçmiyor muyuz?
allah yardmcınız olsun cnm..
Ayyy Zeynebime kiyamammm o cis bekleme meselesi ne zor yasaol tatlım 5 dakika önce yakaladım sonunda çişiiiii...eşim götürdü..ne zormuş bu çiş olayı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?