Babyceren disleriniz hayirli olsun saglikli buyusunler ins.. Bizde daha tik yokk :-( bisey sormak istiyorum annelerr bebislerin kiyafetlwrini neyle.yikiyorsunuz hangi deterjanla ben hacisakirin tozunu almistim bayagi bi paket almistim en dogali o dediler ancak bitti simdi dalinin deterjanini ve yumusaticisini aldimm super kokuyooo gitmiyo kokusu ama zarar verirmi o koku bebislere dusunmeden yapamadimm dogrusuu... kokusu ve yumusaticinin yumusakligi superrr siz ne kullaniyorsunuzzz ??????????????????????????
Babyceren disleriniz hayirli olsun saglikli buyusunler ins.. Bizde daha tik yokk :-( bisey sormak istiyorum annelerr bebislerin kiyafetlwrini neyle.yikiyorsunuz hangi deterjanla ben hacisakirin tozunu almistim bayagi bi paket almistim en dogali o dediler ancak bitti simdi dalinin deterjanini ve yumusaticisini aldimm super kokuyooo gitmiyo kokusu ama zarar verirmi o koku bebislere dusunmeden yapamadimm dogrusuu... kokusu ve yumusaticinin yumusakligi superrr siz ne kullaniyorsunuzzz ??????????????????????????
kızlar ya benim profilimi ve albümümü nasıl özel yapacam?arkadaşım olmayan kişiler de yorum yapmış...
bilgi lütfen.....
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
sabah ağlamaya sesiyle uyandımmmmmm
asyayı 2. defa yataktan düşürdümmm
yan tarafına düşmemesi için resmen bariyer kuruyordu eşim işe giderkennnn
ama dönmüş dönmüş ayak ucundan aşağıya düşmüşşşşşş
dünde eşim mama sandalyesinden kaldırırken kafasını vurmuştuuuu
çok mu dikkatsiz beceriksiz insanlarız
hep bizimi buluyor anlayamadımmmmm
Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?
Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)
-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,
-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,
- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,
- Her kategoriye oy verebilirsiniz,
üyeler kendilerine oy veremez ne demek?şimdi bizim oy geçersiz mi?
uffff geçmiş olsun,çok üzülüyorum bebişlere bişey olunca içim eriyo resmen,
malesef oluyo hep böyle şeyler canım...Nazara geliyorlarUmarım kötü bişey yoktur...
kızlar bence keramet komşumdaaaa
ne yedirse yiyorrr
kavanozaaa koymuş getirmiş ben spordayken
kızımada minicik bir su bardağı almış su içirsin annesi demişş
öyle tatlıkii bir görsenizzzz
genelde yediremediğinde al tabağı gel bana kızım yediririzzz diyorrr
bazen alıp çıkıyorummmm cidden yediriyorrr
ama durmadanda rahatsız etmekten çekiniyorum yaniii
unu kavurdum et suyu kaynatmıştım onunla pişirdim dedi ama yarın net sorarımmmm
eğer asyada yerseeee varyaaaa çığır açar bu tarifff
kızlar bugün berbat bi gündü..
sabah kızımı kontrole doktora götürdüm..hiç kilo almamış çok moralim bozuldu..bu ay 3 diş çıkardık bide hastalandı iştahsızdı.. napcam ben ya..ama boyu 4 cm uzamış 70 cm olmuş..kan tahlili verdik çiş için hala bekliyoruz..
doktor bu ay balık ve bakliyatlara gecebiliceğimizi söyledi..özellikle yeşil mercimek vermemi söyledi..yarın deniycem bakalım..
kahvaltısına milupanın 8 tahıllı kahvaltı mamasından eklememi söyledi..öğünleri çoğalt dedi..balık yağı verdi birde..
benimde 3 te diş randevum vardı kızı eve getirip tekrar diş için aynı hastaneye gittim..dişime kanal yapılmıştı dişş kökünde kist oluşmuş damaktan ameliyatla kesip kisti aldılar..ağzımın içi cok fena 10 dikiş var..agrıyo..sıcak bişey yemek yok 4 gun..cnm cay istiyo...resmen bu gebelikle 1 diş gitti yaa..neyse allah beterinden korusun..
yarında bakıcı görüşmelerim var bu ağızla nasıl konuscaksam..dua edin benim iiçin iyi birini bulabileyim kızlar ya..
bizden haberler böyle şekerler..
Çok çok çok geçmiş olsun, bir şeycik olmaz korkmayın, önce Allah'a emanet meleklerimiz....Öpün koklayın korkudan ağlamıştır küçük melek sadece..sabah ağlamaya sesiyle uyandımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?