2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ilkimden önce günaydın diyeceğim aklıma gelmezdiiiii

günaaayyyddıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel bir gün bizim olsun mu olsun bakalımmmm

Nasılsınız bakalım tatlışlarım?

Bu sabah erkenciyim bende.şimdilik yoğunluğum yok.

searcbahu; tatlım senin de gözünaydın.ay ne güzel ya.rahatladık hepimiz.insan emin olunca daha içine su serpiliyor.

beykoz; saçını başını yolasım geldi ya.ilgilenmemek ne demektir ya...o ayrımcılık yapanları Allah da ayırsın inş...

annezeynep; bir test mevzuu var cnm.hakkınızda hayırlısı olsun inş..

zada; cnm çok geçmiş olsun ya.Bu hamilelik dönemi bizim dişlere maloldu.benimde 2 dolgum var.sapasağlam dişlerim vardı 25 sene hiçbir şey olmamıştı.

çok zordur bilirim.Allah yardımcın olsun.

biyolog; senin işlem gören ve görecek! diş sayılarını görünce woww dedim yani...Çok geçmiş olsun cnmm.

Turuncu; işler yoğun cnm.müdür yok onun birçok sorumluluğu benim üstümde uğraşıyorum valla.Yaren Nur iyi çok şükür.dün babannesi 2 köfte, bir de tarhana çorbası içirmiş.acaba ben olsam yedirebilir miydim bilmiyorum.Kv.'ye göre iştahı yerinde ki çocuk geçen c.tesi son kontrolde 9 günde 340 gr. almış....Sanırım babannesi benden daha iyi yediriyor..H.sonu yediremediklerime kafayı takmamayı düşünüyorum.Demekki babanneden daha güzel yiyor.h.içi zaten yiyor diye düşünüyorum...

Kızlar hamileliliğimin ilk başlarında karın şişliği ve karını içe çekememe,dışarı çıkaramama durumlarım vardı batıyordu.şuanda da aynı şey var dün akşamdan beri.Bu durum bana gebeliğimi hatırlattı.rejim de yapıyorum oysa.bu arada bir haftada 1,400 gr gitmiş.neyse anlam veremedim durum hala devam ediyor.cuma sabah dra gideceğim.ultrasona bir soksun bakalım kese falan var mıyada kistlerim mi büydü halay sırasında..hala adet olmadım.sütüm 3 gündür kesilmiş durumda.ilginç bir dönemdeyim yani anlayacağınız...dua edin benim içim.bizim en son faziamız 6 kasımdı, o günden bugüne 43 gün geçti...oofff kafam çok karışık....

Canım ben doğduğu günden beri roxy ve dalanın yumuşatıcısını kullanıyorum.. Bir zararı olmadı çok şükür.. Misleer gibi kokuyor.. Ben odasının perdesini de o deterjanla yıkıyorum 1 hafta mis mis kokusu siniyor odaya

Canım ben amw..SA8 baby kullanıyorum(3kg.kutusu,doğduğundan beri kullanıyorum,bereketli çıktı).Yumuşatıcısını aldım ama daha kullanmadım.Memnunum ben, kokusu zarar veriri mi bilmiyorum dal.. in ama bebeğin cildinde herhangi bir tahriş olmadıysa devam edebilirsin sanki:26:

kızlar ya benim profilimi ve albümümü nasıl özel yapacam?arkadaşım olmayan kişiler de yorum yapmış...

bilgi lütfen.....

Albüm oluştururken ilk aşamada özel albüm diye bi kutucuk çıkıyo canım,onu işaretle.
Özel olunca yalnızca arkadaş oldukların görebiliyor.
Albümü düzenleden de yapabilirsin belki ama emin değilim!

sabah ağlamaya sesiyle uyandımmmmmm
asyayı 2. defa yataktan düşürdümmm
yan tarafına düşmemesi için resmen bariyer kuruyordu eşim işe giderkennnn
ama dönmüş dönmüş ayak ucundan aşağıya düşmüşşşşşş
dünde eşim mama sandalyesinden kaldırırken kafasını vurmuştuuuu
çok mu dikkatsiz beceriksiz insanlarız
hep bizimi buluyor anlayamadımmmmm

Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?

Oylamalar 26 Aralık 2012 saat 00:00'a kadar alınacaktır! (duruma göre uzatılabilir)

-Oylamalarınızı anket üzerinden yapabilirsiniz,

-Üyeler kendilerine oy veremez, geçersiz sayılır,

- Açık ankettir yani kime oy verdiğiniz gözükecektir,

- Her kategoriye oy verebilirsiniz,

üyeler kendilerine oy veremez ne demek?şimdi bizim oy geçersiz mi?

uffff geçmiş olsun,çok üzülüyorum bebişlere bişey olunca içim eriyo resmen,
malesef oluyo hep böyle şeyler canım...Nazara geliyorlar Umarım kötü bişey yoktur...

geçmiş olsun cnm.. sakın kendini ve eşini suçlama çünkü biz ne kadar dikkatli olursak olalım bebişlerimiz öyle hareketli ki yetişmek imkansız. hem düşmeden büyüyen çocuk var mı ki. bir yerinde bişey yoktur umarım..

bende mayıs annelerine oy verdim sanırım geçersiz oy oldu. ne saçma

uffff geçmiş olsun,çok üzülüyorum bebişlere bişey olunca içim eriyo resmen,
malesef oluyo hep böyle şeyler canım...Nazara geliyorlar Umarım kötü bişey yoktur...

takipteyim canımmmm
şuanda keyfi yerinde ama 2 saat uyutmucammmm
dün akşamda 3 saat oyaladık uykusuzluktan bayılana kadar...
böyle böyle büyücekler ama hiç düşmeseler ne güzel olurdu

Cnm çok geçmiş olsun.ama sabahları yada geceleri hep beşiğinde yatırsan?ben öyle yapıyorum çünkü çok korkuyorum.nacizafane fikrimdir...tekrar geçmiş olsun cnm.

günaydın herkeseeee

boğazım arıyor feci halde sanırım hasta oluyorum ya off tamda iş güç ve diş problemleri arasında çekilmez şimdii inş daha kötü olmam ıhlamur falan içeyim bariiii

TURUNCU canım kayracık iştahsızmış yine ama inş geçicidir canım çyle düşün daha öncede zaman zaman bu şekilde iştah problemi olmuştu ama birara iyi yiyordu sanki, üzülmekte haklısın hayatım ama sağlıklı olsunlarda yeme işide düzene girecek nasılsa

canım benimmm nasıl şekerrr dişler onlar öyle yaa bayıldımmm maşallah sanaa darısıda bizeeee

canım ben sodasan organik bebek çamaşır yıkma tozu ve leke çıkrıcısını kullanıyorum öyle güzel falan kokmuyor ama benim beklentim güzel kokması değil zaten oyüzden tercih ediyorum ve memnunum

canım aynen bende zeynoya zar zor yediriyorum ama annem tabağı eline alınca dibini görüyoruz nasıl beceriyor anlamıyorum ya tecrübesiz olduğumuz içinmi acabaaa:26: ama bende sinir oluyorum böyle olunca aynı şeyi veriyorum bende yahuu yesene dimi amaa

SEARCHBAU canım minnoşunun iyi olmasına inan öyle sevindimkii çok şükür gayet iyiymiş bak öpüyorum kocamannnnnn güzel kızınıı

canım gerçekten zor birgün olmuş çok geçmiş olsun hem sana hem zeynep ada'mıza, kılo almaması çok normal canım bu şartlarda iyiki kılo vermemiş annesi bunada şükür, öpüyorum güzel zeynoyuuu

canım çok hareketli ve hızlılar dikkat etsekte olacak bunlar napalım allah korusun yavrularımızıı

Çok çok çok geçmiş olsun, bir şeycik olmaz korkmayın, önce Allah'a emanet meleklerimiz....Öpün koklayın korkudan ağlamıştır küçük melek sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…