2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Turuncu merhaba, biliyorsun biz de aynı şeyleri yaşıyoruz, o yüzden çok iyi anlıyorum psikolojini. Ama eminim ki oğlunun bu yememezliği dişler yüzünden. Benim küçük oğlum da aynı şekildeydi, ağzına giren herşeyi tükürme konusunda uzmanlaşmıştı artık. Dişi patladığından beri yavaş yavaş daha iyiye gidiyor. Kaşık mamalarını görünce kendi ağzını açıyor, öyle mutlu oluyorum ki. Bu sürecin geçici olduğunu, düzeleceğini düşün. Az az da olsa yediği şeylerin kalorisi yüksek şeyler olmasına dikkat et. (Mesela meyva veriyorsan elma değil de muz gibi). Ve biraz daha dayan. Emin ol düzelecek.

ne uyuz insanlar var yaa
paranla rezil ediyorlar resmen, gidiyorsun bakmıyorlar daa
ayrımcılık ise en sinir bozucu olanı bir daha da oraya gelmem dersin artık..
maşallah oğluşuna canım
o yüzümüzü güldürdü resmen, benim kızım da 500 gr almış :))

vallahi dinlenemiyorum :))
ben de işe başlayınca dinlerim artık
dinlenme dedim de en iyisi tatile gitmek heralde, gel keyfim gelll
Sinemis neden sütünü içmemiş canım, iştahımı yok?
bir sıkıntısı yoktur inşallah..
Turuncu anlatırken bile ne kadar gerildiğini anlıyorum
hakikaten çok zor bebeğin iştahsızlığıııı
o yese için rahat edecek, o da huysuzlanmayacak tok olduğu için ama gel de bunu onlara anlat..
biliyorum zor canım ama çok gerilme ama olur muuu
hem bunu hissetmesin hem de aranızda soğukluk oluşmasın
arada bir daha fazla zorluyorlar nedenini bilemiyoruz
ben bu aralar bir elimde oyuncak bir elimde kaşık öyle yediriyorum
oyuncağa bakarken ağzını açıyor neysekiii
Allah kolaylık versinnn
çok şükür canım yaa çok mutlu oldum bir şey çıkmadığı için...
dediğin gibi neler var, türlü çeşitli sıkıntılar engeller var
ne kadar şükretsek az
Allahım bizleri böyle sıkıntılarla sınamasın.. amin
zadacım kilo almamış Zeynep Ada ama boyu güzel uzamış ve çok şükür sağlıklı ya dert etme annesi
bu ay hepimiz için biraz zor geçti, çiş almak da zor olmuşş, nasıl tahlil sonucu?
inşallah bir sıkıntısı yoktur

bu dişler de doğumdan sonra zarar gören yerlerimizden
biyolog gibi benim de dişlerimle sorunum yokken yeni dolgu yaptırdım
minik minik nokta gibi çürüklerim oluşmuşş
hep bu minikler sağolsunnn :)=))
nagihancım hadi hayırlısı
ben de bu ay bir korku atlattım ama sonrasında regl oldum
inşallah kistle alakası olmayan önemsiz birşeydir..
Allah sağlık sıhhat versin canım
Gunaydınlar oglum grıp oldu..Ayagımda sallanarak sadece uyuyor

sızler nasılsınızzz
geçmiş olsun
rahatsızlığın verdiği sıkıntıyla uyumuyor demek
Allah şifa versin kuzuna

yaa çok zor, insanı fena üzen bir durum
inşallah bir yerini incitmemiştir Asya
ben de kızımı yataktan düşürmüştüm, yanımıza yastık koyduğum halde dalmışım 15 dk içinde düşmüştü
poposu morarmıştı sadece
Allah korusun kuzularımızı..

kızımın poposu pişik oldu yaa
ilk defa böyle oluyor
dün gece desitin sürdüm
kızarıklığı geçmiş ama sivilce gibi olmuş
böyle olan var mıydı?

bir da sağlık ocağından aradılar kızamık açısı için
yaptırdınız mı kızlar??

gecmış olsun boyle kazalar olur..arada sadaka verın okuyun cocugu..

Lilaca cok saol teşekkürler

turuncu ılk oglum aynen oyle nler cektı m tum halılarım koltuklarım mahvaldu sonra 3 yasında yemeye başladı

sevdıklerınıı ver bence

Geçmiş olsun canım.. merak etme önemli bişey yoktur.. ayrıca kendinizi suçlamayın.. ne kadar dikkatli ve koruyucu olursan ol bebekler anlık hareketleri ile düşebilir çarpabilir, akılına gelmeyecek her türlü tehlikeli faaliyette bulunabilir :).. Onlar şu anda birer canlı bomba gibi :) nerde ne zaman patlayacakları belli olmuyor

Bizimki şimdi prizleri ve anten kablolarının takılı olduğu yeri keşfetti.. yürüteçle oraya kadar gidiyor.. küçücük parmakları ile kablolara ulaşmaya oraya parmaklarını sokmaya çalışıyor (Hemen önlem alıp kapattık tabiki).. orta sehpamın üstündeki örtümün süs boncuklarını koparmış.. Stor perdemin altında sarkan boncuklarımdan bir kaçını koparmış.. bunlar daha bir kaçı.. :))

geçmiş olsun canım artık ek gıdalar daha fazla pişik yapma ihtimali doğuruyor sanırım dikkatli olmamız gerçekten bende zeynonun poposu biraz kızarsa korkuyorum ya inş iyi gelir desitin sivilce gibi bir durum olmadı bizde hiç ama oda geçer inş, kızamık aşısı için bizi aramadı kimde ya 7. ay kontrolu içinde bu haftasonu gidicez bakalım doktorumuz ne diyecek bende merak ediyorum bu aşı konusunu

cnm sivilceler çok mu peki?bizimki sivilceye dönünce 2 kere oldu bu dr. mantar demşti.travazol ve hametan birlikte kullanmıştık.pişiklerine de hametan sürüyorum sadece pişikse...güzel gözlü kızını özledim cnm ya...

tek seferde bir kaç kişinin alıntısı ile cevap yazmak istiyorum bende.. siz nasıl yapıyorsunuz onu?

Bir sayfada bir kaç kişinin alıntısını nasıl ekleyebilirim

Cnm çok geçmiş olsun.ama sabahları yada geceleri hep beşiğinde yatırsan?ben öyle yapıyorum çünkü çok korkuyorum.nacizafane fikrimdir...tekrar geçmiş olsun cnm.

Çok çok çok geçmiş olsun, bir şeycik olmaz korkmayın, önce Allah'a emanet meleklerimiz....Öpün koklayın korkudan ağlamıştır küçük melek sadece..

hepiniz saolun kızlarrr....
ben çok soğukkanlı bir tipimmmm
sakince susturdum ki korktuğundan ağlamıştı anlayabiliyorummmmm

nagihancım aslında yatağında yatıyordu ama 1 aydır bizimle nedenn::::
petekler gece sönüyor gece soğuk oluyor evvv
sabah 6 dada bir yanıyorrr
asyayı tulumuna koyunca su gibi uyanıyorduuuuu sabah aşırı sıcak oluyorrrr
ondan yanımızda yatırıyoruz gece üşümüyor sabahta üstündeki yorganı tepiyorr daha kaliteli uyuyor diyeee
birde geceleri devamlı emiyorrr
sanırım rahat geldiiii
eşim kalkınca park yatağı dayıyorrr önünede yastık stokluyorrr
ayakucuna kadar inmişşş
işin kötüsü ben uyandığını duymamışımmmmm

artık üşüsede yatağına zatennnn
kaliteli uyumasın en azından güvende olsun

bu arada bugün evlilik yıldönümümüzdüüüüü
bununla uyandıkkkkkk

Ayyy Zeynebime kiyamammm o cis bekleme meselesi ne zor ya
Cok cok gecmis olsun cnm yueni gordum

çok saol zeynepcim..erkeklerinki daha kolay sanırım görmedim ama, kızlarda biraz daha zor yakalamak..

saol tatlım..annemde hep diyor dişlerim sizin yüzünüzden döküldü diye...
huuu kız sendemi anam kaza yapan yapana..hadi hayrlısı bakalım..inş. kist deilddir cnm bebektir:)

Gunaydınlar oglum grıp oldu..Ayagımda sallanarak sadece uyuyor

sızler nasılsınızzz

geçmiş olsun cnm Allah şifa versin..

cnm geşmiş olsun..biz elimizden geleni yapsakta malesef böyle kazalar olabiliyor..melekler koruyor yavrularımızı korktuğu için ağlamıştır cnm..bişeyi yoktur..

lillac geçmiş olsun cnm..bak bizimde geçen ay ilk defa pişik olmuştu 2-3 gun surdu ve bi baktık diş çıkardı..bazı bebekler diş öncesi pişik olabiliyorlarmışş..

dün ben doktora sordum kızamık olayını evet böyle bir söylenti var ama ben 9. aydan önce yapmayı uygun görmüyorum dedi..zaten evde bakılıyor 1 ay daha bekleyelim dedi..

saol hayatım..Allahtan boyu uzamış biraz kısaydık biz iyi oldu..
kan tahlili sonucunu bugun alıcam..idrar ise perşembe cnm alınca yazarım sonuşları..

cnm cok saol teşekür ederiz..sanada cok geçmiş olsun cnm..umarım ilerlemez..boğaz üşütmesi çok fena oluyor..ben hala tam düzelmedim..

Kızlar sonunda diyetisyene gidenler kervanına bende katıldım,,az önce aradım randevu aldım.
29 aralık'a verdiler,,2013 de eşimin üzerinde bomba etkisi yaratmayı hedefliyorum
Yediklerime dikkat etmeme rağmen şimdiye kadar tık yok,iş icabı çok hareketsizim gün içinde,umarım bu girişimim işe yarar.
Haftada 1-2 günde spora vakit ayırabilirsem, doğumdan üzerime yapışan 15 kilo uçaaar gider inşallah

Canim onceliklie sana gecmis olsun dis acisi cok fena olurrAllah yardimcin olsun zqdq icin sunu soylemek istiyorum bizim dr.umz derki hep bebek boyu uzamazsa beslenmemis demektir yani seninkizin masqllahi var iyi beslenmis sadece kilodegil onemli olan zaten biliyorsundur kafasi ve boy olcumu cok onemli gayet guzel masallah

bu arada bugün evlilik yıldönümümüzdüüüüü
bununla uyandıkkkkkk[/QUOTE]

Ne güzel bebişle ilk yıldönümü Mutlu mutlu yıllar dilerim..

Allahın izniyle birşeycik olmaz.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bir yastıkca nice yıllara cnmm

bıyoloğ nıce mutlu huzurlu senele

her gecen yıl bır oncekınden daha huzurlu olun ınsanlah..

coklu alıntı yapmak ıcın alıntıyla cevap yazın yanındakı ısaretı tıkla.
o zaman olur

cnm cok saol teşekür ederiz..sanada cok geçmiş olsun cnm..umarım ilerlemez..boğaz üşütmesi çok fena oluyor..ben hala tam düzelmedim..[/QUOTE]

uzasın boyu cnmm.üzülme o kadar hastalandı çocuk.daha iyi toparlar inş.

bebek mi??????valla bilmiyorum cnm.hayırlısı olsun artık inş.Allahtan gelene yapacak birşeyim yok kabulumdürdurumum garip şuan.

cuma günü çözülür düğümler bakalım....

Hayırlı olsun cnm.senin 15,benim üzerime yapışan tam 22 kilo.offff offff.nasıl verecemmm.bir de hamileysem(!)

Eğer hamile değilsem doğum kontrol hapına başlayacam.hem adet düzenler,hem korur...

waaawww bir ben varım yalnızlar rıhtımında

mybabylove nerdesin?tatlıcadı nerdesin?

zilan nerdesin?

hejar nerdesin?

hgençtük nerdesin?

şekerimşerbetim nerdesin?

meleğim nerdesin?hep gece geliyorsun neredeyse.gündüz çakışamıyoruz...

aklıma gelmeyenler nerdesiniz bakimmm?

Beni hatırlar mısınız acaba bilimiyorum :) Oğlum bugün tam olarak 68 günlük oldu :) Sağ salim bu güne geldik şükür. Ay nasıl da hergün büyüyor inanamıyoruz. Bir ara sütüm azalmıştı falan. Eski haline tam olarak dönmedi ama oğlumu doyuruyorum bir şekilde şükür. Geçen hafta 6150 gr.dı. maşallah... Çok fazla kusuyor yalnız. Fışkırta fışkırta hemde.. Ay ne mendil, ne önlük, ne kıyafet dayanmıyor. Batın ultrasoundu çekildi birşey çıkmadı. Yalnız yine de kusuyor oğlum. Dr. kusmaması için ilaçlar var ama daha çok kçük dedi. Vermek istemedi. Birde aynı gün idrar kültürü aldı. Üreme olduğu gerekçesi ile tekrar çağırdılar. Yarın yine gidip kültür vereceğiz. Bakalım ne çıkacak. Üreme olması ne demek hiç bilmiyorum. Bu arada birşey daha var :) Oğlumu ilk günden yerinde uyumaya alıştırdım. Artık yatırıyorum kollarını sarıyorum hafifçe ve uyuyor kendi kendine. Bazen oyun oynarken falan da uyuduğ oluyor. Şimdi kendi kendine uyuyor diye sevinmeli miyim yoksa bu durum geçici mi acaba

şekerim bende bugun doktor kntrolum var rutin bi kontrol bi gidiyim dedim. sizde nekadar çok kazara uğruyonuz öyle ya haıyrdır bir sıçrar çekirge 2 sıçrar çekirge ona göre benimde bugun foktoe kontrolum caae rutin bi kontrol bide doğum kontrol hapı istiycem önceden yasmin kullanıyodum hem adetımı duzenlıyodu hemde ben sevmıyorum kardeşim prezervatif falan aman dıkkat et aman bişy olurmu stresten bişy anlamıyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…