2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm canım hatırlıyorum ben seni maşallah oğluşuna. valla uyutma mezvusunda benim kızda bastan beri bikere bıle sallamadım herkes 40ı çıksın değişir dedi bişy olmadı halada koyduğumda kendi kendine uyur sadece öğlen uykularında kucağımda bı 10 dk pışpışlıyorum okaddar. şimdide diş çıkartınca bozulur dıyolar bakalım bu ay oldu hala gelen giden diş yok :) inşalah oznmda bozulmaz

cnm bnm çok sağol allah razı olsun

çok şükür 1 yaşına kadar beraberim.
özel sektör olunca bu benim tercihim oldu.
memur olsaydımda 6 aylık ücretsiz kullanırdım kesinlikle.
(tabiki imkanlar doğrultusunda.)
allah çalışan annelerin yardımcısı olsun gerçekten çok zor :26:

ıcımden kocaman bır ohh bee dedım
gozumuz aydınnn tatlımm

günaydın herkeseeee
SEARCHBAU canım minnoşunun iyi olmasına inan öyle sevindimkii çok şükür gayet iyiymiş bak öpüyorum kocamannnnnn güzel kızınıı

kızlar ilginiz için çok sağolun iyiki varsınız

cnm azranın poposuda cuma gününden beri pişik.
ve aynen dediğin tarzda sivilce gibi oldu hemde popo boyunca..
bnde nıvea pişik kremi vardı, cumadan beri her bezinde sürüyorum çiş bile yapmış olsa.
çok şükür azaldı, poposunun alt kısmında kaldı cnm..
bnmki malesef mandalinadan oldu.
bikaçkez verdim, bişey olmadı, baktım çokda sevdi.
abarttım sanırım hemen akşamına pişti malesef

Ay inşallah bozulmaz yaa.. 40ı çıkması bir değişiklik değil bebek için ama diş çıkarması çok zor. Umuyorum ki hem en sorunsuz şekilde dişlerini çıkarır hem de uyku alışkanlığı bozulmaz kızının.

cnm çok geçmiş olsun.
bitek sizi bulmuyor merak etme.
artık çok hareketlendikleri için zapdetmek zorlaşıyor.
daha bikaçgün önce azrayı yere oturttum, ayaklarımıda etrafından uzatıp birleştirdim.
bacaklarımın arasında yani.
tel sarar yapıp duruyorum.
yavaş yavaş eğiliyo derken bacağımın üzerinden burun üstü küt düştü.
hemde kv yanında
yahu gözümün önünde anlayamadım bile.
keşke hiç olmasa ama oluyo.
biz ne kadar üzerine düşersek düşelim, tedbirli olalım,
bi şekilde düşüyolar.
daha kv demezmi sanki bi ses geldi diye.
utanmasa burnunu kırdın diyecek
benim dr.da düştüğünde ağladıysa sorun yok, nöbet geçirir gibi yapıp ses çıkartamazsa ondan kork demişti zamanında.
o yüzden hiçbişeyi yok asyanın inş. cnm

cnm maşallah hem kilosuna hem uykusuna
bende şu zaman oldu daha birkez yatırdığımda kendi uyumadı
allah nazarlardan esirgesin

Tatlı kuzuların biricik anneleri mer haba,kızımı dün doktora gösterdik.Bir hafta boyunca ne yeni kullandığın vitaminden ne de etten ver dedi.Sonra sırasıyla tekrar vermeye başla bakalım hangisinden kaynaklanıyor dedi.Biliyorsunuz kızımın her yeri şu an isilik.Dünden beri vitamini ve eti kestim.Açıkçası ikisine aynı gün başlamıştım doktorum da aynı gün iki ve daha fazla yiyeceği ilk defa verme dedi,hangisinin ne reaksiyon göstereceğini bilmek zor olacaktır dedi.
Ayrıca doktorumuz sebze yemeğini ıspanak,pazı gibi ağır nitrat içeren sebzeler hariç iki-üç günlük yapıp verebilirsin dedi.Gerçi ben 2 gün verme taraftarıyım,doktor 3-4 gün verebiliyormuş kızına.
Bakıcı olayını konuştum kamera yerleştirsek mi,bakıcıda nelere dikkat etmek gerekir diye sordum;kamerayı mutlaka önerdi fakat bakıcının haberi olsun dedi özel hayat ihlali için.Kendileri de kamera yerleştirmiş.Bakıcımın düzgün diksiyonlu,ntellektüel seviyesi yüksek biri olmasına dikkat et dedi çocuğunun gelişimi için.Tabi ben de içimden Urfa da bu çok zor diye geçirdim.:)

nagihancım çok teşekkür ederim canım hatırladığın için çok incesin
bir haftadır yürüyemiyorum
yatağa çakıldım kaldım
belim kopmak üzere
ağrı kesici ilaçlar, kremler, iğneler kullandım hiç ilerleme yok
ağrıdan geceleri ağlıyorum artık
iğnelerden dolayı kızımı da emziremiyorum
depresyonun eşiğindeyimmm:2:

canım çalışmaya mı başlıyacaksın bakıcı olayı cok zor varmı eve gelecek olan..

Sivilce gibi olduysa mantar olabilir. Ben de bi ara pişik sanmıştım ama her zamanki kremi işe yaramadı sonra aynı zamanda bîrkaç kîşiden aynı anda duydum ve mantarmış mikrop kapıyorlar sürekli ondan oluyormus. Ben 3 gün trosyd kullaandım ve hiç ıslak mendille silmedim ya yıkadım ya da pamukla sildim 3 günde geçti cnm.

Cok gecmiş olsun. O bel ağrısı çok fena

Biyolog mutlu seneler ve cok gecmiş olsun

Mayıs annelerine oy verin bence yine de Ben gecersi sayılacağını sanmıyorum. O anketin genel kuralı cunku kişisel enler de var o yuzden oyle bi madde koymuslardır. Ve mart anneleri nisan annelerinden sonra gelîyoruz. Hadi bakalım oylar mayıs annelerineeeee :)

canım çok geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım neyin var hayatım allah şifa versin biranönce inş depresyon yok depresyon yokkk allah dermansız dert ve hastalık vermesin canım benim minnoş boncuğunu sevince moral bulursun annesiiii

kızlar benim oğlum bebekliğinden beri sallayarak uyumaya alıştı malesef ,gündüz hamağında yada ayağımda sallayarak uyutuyorum geceleri ise elde sallamaya alıştı eşimle elimizde sallayarak uyutuyoruz. çok kötü yaptık sanırım alıştı bizim yaramaz birde 10 -10.30 gibi uykusu geliyo uyutuyorum yarım saatte bir 12 ye 1 e kadar uyanıyor derin uykuya dalması ancak bu saatlerde oluyor benim durumumda olan yada bana bu durumları düzeltebilecek önerileri olan var mı .

Canim masallah oglusuna allah nazarlardan korusun gayet iyi kilosu,
Bizim velette baslarda iyi di, pek sallamazdim ama simdi cok fena alisti sallanmaya nerde ise kendi kendine uyumasi mazi oldu :)) buna sebeb pek cok sey olabiliyor benimki bir ara kotu hastalandi oradan beri salladigim icin cok fena alisti simdide vazgecirmek ugrasiyorum ama nafile, neyse birde su disler ah ah cok zor dedigin gibi ama ins hepsini atlaticaklar ..

Cnm ne oldu derken bir baktimki yazmissin, cok gecmis olsun,depresyon dedinde her sabah nerde ise isyan ederek uyaniyoruz,sinirlerim acaip gergin uyumak istiyorum ama olmuyor benimde bazi agrilarim var..oglani sallamakatan sezeryan dikislerim agiriyor ve sanki icerden de birseyler koparcasina sizim oluyor, off dert bitmiyor..isyan etmeyeyim diyorum cok sukur mis gibi oglun var diyorum ama yine mizmizlaniyorum ne olcak benim halim, boyle oluncada gelde depresyona girme hani

Geçmiş olsun,,ecz.den pişikse hametan, mantar başlangıcı gibiyse trosyd kullanabilirsin canım,
biliyorsundur mutlaka ama yıkadıktan sonra iyice kuru kalmasına da dikkat et. Ben normalde de hametan(mavi renk olanından)
kullanıyorum bebişin altına.
Aşı için ben geçenlerde de yazmıştım,dr.umuza sorduğumda bana, bebeğim için yılbaşından sonra önerdi aşıyı,
6.ay aşıları ile fazla gelebilir demişti.

Cnm cok uzuldum allah korusun meleklerimizi, bizimde ramak kaldi bir kac kez dusmeye ama cok sukur yakaladim hepsinde, bunlari artik yatak uzerine ya koymuyacan ya da yaninda hep durucan bir sn bile gozden ayirmanda bile cup asagiya ucuyorlar bu yuzden cok ama cok dikkat etmek lazim,..allahim bize dikkat etmeyi nasip etsin surekli gerci insan yoruluyor dikkat falan kalmiyor ama yinede hersey rabbimin elinde ins korur butun melekleri
Gecmis olsun allah beterlerinden korusun, umarim birseyi yoktur Asyanin

kızlar bende resim yükledim.
bira zor olduğu için sadece kendimi yükledim.. biraz sonrda azra hanımdan inşallah.
bakmak isteyenler albüme :))

aynen canım
bende tepkilerini takip ettimmmm
çok şükür sanıyorum sorunsuz atlattıkk

bende sallıyorum
gece emerek uyuyor ama hep sallanıyorr
kolikti 2 ay sallandı halada sallanıyorr
12:30 dan önce asya da derin uykuya geçemiyor sürekli uyuyor 10 dk sonra kalkıyor oynuyor falann
ben hiç takmıyorum artıkkk
uyumazsa uyumasınn sallanmak isterse sallansınnnn
çünkü ben ne kitaplarla ne makalelerle ne dergilerle nede araştırmalarımla bu durumu iyileştiremedimmmmm
sonsuza kadar sallanmıcak ya diye kendimi avutuyorum

canım yanımdaydı da uyanmışşş
ben duymamışımmmmm
uyanınca hemen yanağımaaa memmmemmm yapıyordu her sabahhhh
yada çok derin uyumuşum duymadım
çocuk dönmüş aşağıya gitmiş
ayak ucundan düşmüşşşş
ağlamasına uyandım baktım yatakta değilllllllll
yorgunluktan sanırım dün sporda vardı akşamda asyaya yoğurt peynir yaptım gece yarısı
kendime kış çayı yaptım derken geç yattımmmmm
Rabbim hepsini korusun inşallahhh

Merhaba kızlar 'günaydın' yazmaya o kadar alışmışım ki neredeyse günaydın yazacaktım bu saatte. Neler kaynattınız bakalım

Sağol canım. İnşallah değişmezzz

Ah canım ben de ondan korkuyorum işte. Değişebiliyor.. Hastalığı var, ateşi var... Daha neler göreceğiz bakalımm :) Birde bizim kusmamız çok kötü yaa..

cnm walla benim bebeğiimde doğduğundan beri önce kucakta sonra hamakta şimdide ayakta sallanıyor. bazen 10 dk yarım saat 40 dk bir uyanıyor hatta doğdugundan beri şöyle 3-4 saat deliksiz uyudugunu bile hatırlamıyorum. gündüzleride mızmızlanıyor üstelik. bugünler geçicek elbet. benim bebeğim bu model diyorum ne diyim artık. yalnız değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…