Beni hatırlar mısınız acaba bilimiyorum :) Oğlum bugün tam olarak 68 günlük oldu :) Sağ salim bu güne geldik şükür. Ay nasıl da hergün büyüyor inanamıyoruz. Bir ara sütüm azalmıştı falan. Eski haline tam olarak dönmedi ama oğlumu doyuruyorum bir şekilde şükür. Geçen hafta 6150 gr.dı.maşallah... Çok fazla kusuyor yalnız. Fışkırta fışkırta hemde.. Ay ne mendil, ne önlük, ne kıyafet dayanmıyor. Batın ultrasoundu çekildi birşey çıkmadı. Yalnız yine de kusuyor oğlum. Dr. kusmaması için ilaçlar var ama daha çok kçük dedi. Vermek istemedi. Birde aynı gün idrar kültürü aldı. Üreme olduğu gerekçesi ile tekrar çağırdılar. Yarın yine gidip kültür vereceğiz. Bakalım ne çıkacak. Üreme olması ne demek hiç bilmiyorum. Bu arada birşey daha var :) Oğlumu ilk günden yerinde uyumaya alıştırdım. Artık yatırıyorum kollarını sarıyorum hafifçe ve uyuyor kendi kendine. Bazen oyun oynarken falan da uyuduğ oluyor. Şimdi kendi kendine uyuyor diye sevinmeli miyim yoksa bu durum geçici mi acaba
canım cok sevindim rabbim saglıgımızdan almasın gerisi gelip geciyor Allahım sizi sınamıs rabbime hamd olsun bazı seylerin degerini bilmiyoruz gercekten
inş eşinlede sorunun tamamen biterde koyun koyuna yatarsınız rabbim yüzünüzden gülmeyi eksik etmesin canım tekrar gecmiş olsun
cok sağol cnmmm.
benimde tesellim bu Allahtan kilo vermedi..
Negüzel cnm sen 1 yaşına kadar kuzunla birliktesin..tadını çıkar valla..ama şimdiden araştırmaya başla derim sonlara doru çok panik oluyor insan..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..öptüm minik Azracığı..
ıcımden kocaman bır ohh bee dedım
gozumuz aydınnn tatlımm
günaydın herkeseeee
SEARCHBAU canım minnoşunun iyi olmasına inan öyle sevindimkii çok şükür gayet iyiymiş bak öpüyorum kocamannnnnn güzel kızınıı
çok şükür canım yaa çok mutlu oldum bir şey çıkmadığı için...
dediğin gibi neler var, türlü çeşitli sıkıntılar engeller var
ne kadar şükretsek az
Allahım bizleri böyle sıkıntılarla sınamasın.. amin
kızımın poposu pişik oldu yaa
ilk defa böyle oluyor
dün gece desitin sürdüm
kızarıklığı geçmiş ama sivilce gibi olmuş
böyle olan var mıydı?
bir da sağlık ocağından aradılar kızamık açısı için
yaptırdınız mı kızlar??
slm canım hatırlıyorum ben seni maşallah oğluşuna. valla uyutma mezvusunda benim kızda bastan beri bikere bıle sallamadım herkes 40ı çıksın değişir dedi bişy olmadı halada koyduğumda kendi kendine uyur sadece öğlen uykularında kucağımda bı 10 dk pışpışlıyorum okaddar. şimdide diş çıkartınca bozulur dıyolar bakalım bu ay oldu hala gelen giden diş yok :) inşalah oznmda bozulmaz
sabah ağlamaya sesiyle uyandımmmmmm
asyayı 2. defa yataktan düşürdümmm
yan tarafına düşmemesi için resmen bariyer kuruyordu eşim işe giderkennnn
ama dönmüş dönmüş ayak ucundan aşağıya düşmüşşşşşş
dünde eşim mama sandalyesinden kaldırırken kafasını vurmuştuuuu
çok mu dikkatsiz beceriksiz insanlarız
hep bizimi buluyor anlayamadımmmmm
Beni hatırlar mısınız acaba bilimiyorum :) Oğlum bugün tam olarak 68 günlük oldu :) Sağ salim bu güne geldik şükür. Ay nasıl da hergün büyüyor inanamıyoruz. Bir ara sütüm azalmıştı falan. Eski haline tam olarak dönmedi ama oğlumu doyuruyorum bir şekilde şükür. Geçen hafta 6150 gr.dı.maşallah... Çok fazla kusuyor yalnız. Fışkırta fışkırta hemde.. Ay ne mendil, ne önlük, ne kıyafet dayanmıyor. Batın ultrasoundu çekildi birşey çıkmadı. Yalnız yine de kusuyor oğlum. Dr. kusmaması için ilaçlar var ama daha çok kçük dedi. Vermek istemedi. Birde aynı gün idrar kültürü aldı. Üreme olduğu gerekçesi ile tekrar çağırdılar. Yarın yine gidip kültür vereceğiz. Bakalım ne çıkacak. Üreme olması ne demek hiç bilmiyorum. Bu arada birşey daha var :) Oğlumu ilk günden yerinde uyumaya alıştırdım. Artık yatırıyorum kollarını sarıyorum hafifçe ve uyuyor kendi kendine. Bazen oyun oynarken falan da uyuduğ oluyor. Şimdi kendi kendine uyuyor diye sevinmeli miyim yoksa bu durum geçici mi acaba
nagihancım çok teşekkür ederim canım hatırladığın için çok incesinwaaawww bir ben varım yalnızlar rıhtımında
mybabylove nerdesin?tatlıcadı nerdesin?
zilan nerdesin?
hejar nerdesin?
hgençtük nerdesin?
şekerimşerbetim nerdesin?
meleğim nerdesin?hep gece geliyorsun neredeyse.gündüz çakışamıyoruz...
aklıma gelmeyenler nerdesiniz bakimmm?
Tatlı kuzuların biricik anneleri mer haba,kızımı dün doktora gösterdik.Bir hafta boyunca ne yeni kullandığın vitaminden ne de etten ver dedi.Sonra sırasıyla tekrar vermeye başla bakalım hangisinden kaynaklanıyor dedi.Biliyorsunuz kızımın her yeri şu an isilik.Dünden beri vitamini ve eti kestim.Açıkçası ikisine aynı gün başlamıştım doktorum da aynı gün iki ve daha fazla yiyeceği ilk defa verme dedi,hangisinin ne reaksiyon göstereceğini bilmek zor olacaktır dedi.
Ayrıca doktorumuz sebze yemeğini ıspanak,pazı gibi ağır nitrat içeren sebzeler hariç iki-üç günlük yapıp verebilirsin dedi.Gerçi ben 2 gün verme taraftarıyım,doktor 3-4 gün verebiliyormuş kızına.
Bakıcı olayını konuştum kamera yerleştirsek mi,bakıcıda nelere dikkat etmek gerekir diye sordum;kamerayı mutlaka önerdi fakat bakıcının haberi olsun dedi özel hayat ihlali için.Kendileri de kamera yerleştirmiş.Bakıcımın düzgün diksiyonlu,ntellektüel seviyesi yüksek biri olmasına dikkat et dedi çocuğunun gelişimi için.Tabi ben de içimden Urfa da bu çok zor diye geçirdim.:)
ilk defa böyle oluyor
dün gece desitin sürdüm
böyle olan var mıydı?
yaptırdınız mı kızlar??
nagihancım çok teşekkür ederim canım hatırladığın için çok incesin
bir haftadır yürüyemiyorum
yatağa çakıldım kaldım
belim kopmak üzere
ağrı kesici ilaçlar, kremler, iğneler kullandım hiç ilerleme yok
ağrıdan geceleri ağlıyorum artık
iğnelerden dolayı kızımı da emziremiyorum
depresyonun eşiğindeyimmm:2:
yatağa çakıldım kaldım
belim kopmak üzere
yatağa çakıldım kaldım
belim kopmak üzere
ilk defa böyle oluyor
dün gece desitin sürdüm
böyle olan var mıydı?
yaptırdınız mı kızlar??
sabah ağlamaya sesiyle uyandımmmmmm
asyayı 2. defa yataktan düşürdümmm
yan tarafına düşmemesi için resmen bariyer kuruyordu eşim işe giderkennnn
ama dönmüş dönmüş ayak ucundan aşağıya düşmüşşşşşş
dünde eşim mama sandalyesinden kaldırırken kafasını vurmuştuuuu
çok mu dikkatsiz beceriksiz insanlarız
hep bizimi buluyor anlayamadımmmmm
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
aynen canımcnm çok geçmiş olsun.
bitek sizi bulmuyor merak etme.
artık çok hareketlendikleri için zapdetmek zorlaşıyor.
daha bikaçgün önce azrayı yere oturttum, ayaklarımıda etrafından uzatıp birleştirdim.
bacaklarımın arasında yani.
tel sarar yapıp duruyorum.
yavaş yavaş eğiliyo derken bacağımın üzerinden burun üstü küt düştü.
hemde kv yanında
yahu gözümün önünde anlayamadım bile.
keşke hiç olmasa ama oluyo.
biz ne kadar üzerine düşersek düşelim, tedbirli olalım,
bi şekilde düşüyolar.
daha kv demezmi sanki bi ses geldi diye.
utanmasa burnunu kırdın diyecek
benim dr.da düştüğünde ağladıysa sorun yok, nöbet geçirir gibi yapıp ses çıkartamazsa ondan kork demişti zamanında.
o yüzden hiçbişeyi yok asyanın inş. cnm
cnm maşallah hem kilosuna hem uykusuna
bende şu zaman oldu daha birkez yatırdığımda kendi uyumadı
allah nazarlardan esirgesin
kızlar benim oğlum bebekliğinden beri sallayarak uyumaya alıştı malesef ,gündüz hamağında yada ayağımda sallayarak uyutuyorum geceleri ise elde sallamaya alıştı eşimle elimizde sallayarak uyutuyoruz. çok kötü yaptık sanırım alıştı bizim yaramaz birde 10 -10.30 gibi uykusu geliyo uyutuyorum yarım saatte bir 12 ye 1 e kadar uyanıyor derin uykuya dalması ancak bu saatlerde oluyor benim durumumda olan yada bana bu durumları düzeltebilecek önerileri olan var mı .
Cnm cok uzuldum allah korusun meleklerimizi, bizimde ramak kaldi bir kac kez dusmeye ama cok sukur yakaladim hepsinde, bunlari artik yatak uzerine ya koymuyacan ya da yaninda hep durucan bir sn bile gozden ayirmanda bile cup asagiya ucuyorlar bu yuzden cok ama cok dikkat etmek lazim,..allahim bize dikkat etmeyi nasip etsin surekli gerci insan yoruluyor dikkat falan kalmiyor ama yinede hersey rabbimin elinde ins korur butun melekleri
Gecmis olsun allah beterlerinden korusun, umarim birseyi yoktur Asyanin
cnm çok geçmiş olsun.
bitek sizi bulmuyor merak etme.
artık çok hareketlendikleri için zapdetmek zorlaşıyor.
daha bikaçgün önce azrayı yere oturttum, ayaklarımıda etrafından uzatıp birleştirdim.
bacaklarımın arasında yani.
tel sarar yapıp duruyorum.
yavaş yavaş eğiliyo derken bacağımın üzerinden burun üstü küt düştü.
hemde kv yanında
yahu gözümün önünde anlayamadım bile.
keşke hiç olmasa ama oluyo.
biz ne kadar üzerine düşersek düşelim, tedbirli olalım,
bi şekilde düşüyolar.
daha kv demezmi sanki bi ses geldi diye.
utanmasa burnunu kırdın diyecek
benim dr.da düştüğünde ağladıysa sorun yok, nöbet geçirir gibi yapıp ses çıkartamazsa ondan kork demişti zamanında.
o yüzden hiçbişeyi yok asyanın inş. cnm
cnm maşallah hem kilosuna hem uykusuna
bende şu zaman oldu daha birkez yatırdığımda kendi uyumadı
allah nazarlardan esirgesin
Canim masallah oglusuna allah nazarlardan korusun gayet iyi kilosu,
Bizim velette baslarda iyi di, pek sallamazdim ama simdi cok fena alisti sallanmaya nerde ise kendi kendine uyumasi mazi oldu :)) buna sebeb pek cok sey olabiliyor benimki bir ara kotu hastalandi oradan beri salladigim icin cok fena alisti simdide vazgecirmek ugrasiyorum ama nafile, neyse birde su disler ah ah cok zor dedigin gibi ama ins hepsini atlaticaklar ..
Cnm ne oldu derken bir baktimki yazmissin, cok gecmis olsun,depresyon dedinde her sabah nerde ise isyan ederek uyaniyoruz,sinirlerim acaip gergin uyumak istiyorum ama olmuyor benimde bazi agrilarim var..oglani sallamakatan sezeryan dikislerim agiriyor ve sanki icerden de birseyler koparcasina sizim oluyor, off dert bitmiyor..isyan etmeyeyim diyorum cok sukur mis gibi oglun var diyorum ama yine mizmizlaniyorum ne olcak benim halim, boyle oluncada gelde depresyona girme hani
kızlar benim oğlum bebekliğinden beri sallayarak uyumaya alıştı malesef ,gündüz hamağında yada ayağımda sallayarak uyutuyorum geceleri ise elde sallamaya alıştı eşimle elimizde sallayarak uyutuyoruz. çok kötü yaptık sanırım alıştı bizim yaramaz birde 10 -10.30 gibi uykusu geliyo uyutuyorum yarım saatte bir 12 ye 1 e kadar uyanıyor derin uykuya dalması ancak bu saatlerde oluyor benim durumumda olan yada bana bu durumları düzeltebilecek önerileri olan var mı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?