2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Turuncu; dogru soyluyorsun valla yalnizlik gercekten zor...ya sizlerde olmasaydiiniz iyiki akil etmisim zamaninda da bulmusum burayi yoksa kafayi coktannnn yemistim..Senin bu bir sayfayi kaplayacak sekilde yazmalarinda supermis sen birinci , ilkimde ikinci masallah yazdinizmi destan gibi oluyor

SekersiYesilCay; hayirli olsun cnm dis hediginiz, nice guzel dis cikarmalar dilerim agrisiz sizisiz olsun ins ...Defne neyi secti meslek seciminde yaptiniz mi ona merak ettim

Pinarda; Doktor bile kesin neden oldugunu soyleyemedigine gore is sana dusuyor bulma konusunda umarin dokunan seyi bulursun cnm

hımm bak bunu bilmiyordum bakalım haftasonu doktorumuz ne diyecek:26:

Biyolog;
Planner Oy cnm dikkat et, bogazlar cok kotu hasta ediyor insani, bencede is yerinde basla hemen ihlamur icmeye .,,bol limonlu acik cayda iyi gelebilir..gecmis olsun, hemencecik atlatirsin ins

kızlar çok sagolun valla okadar fena haldeyimki yutkunamıyorum resmen ve bende yıllardır faranjit var çok çekiyorum kendisinden okadarda dikkat ediyorum ama yine oluyor işte şu ev işleri ile dişçi arasında koşturmaktan hasta oldum sonunda, diş tedavim daha sürecek ama ev işi sona yaklaştı çok şükür haftaya taşınıyoruz inş ozmana kadar da daha dinlenemem ya offf inş daha kötü olmamm

slm kızlaar pazar günü ist. geldik annemlerdeyız pazarteside spora başladım
haftanın 6 günü 2 şer saat yapıcam inş. gitsin kilolar
değişiklik cok ii geldik fındıgımda üzmüyor benı uyutup cıkıyorum benım gelmeme yekın uyanıyor annem sağolsun o ilgileniyor ben gelene kadar
ben bir gecmişe bakım neler kaynatmışsınız

bütün gün aklımda birtürlü yazamadım ya bu hastalık performansımı etkiledi sanırımm

BİYOLOGG canım yıldönümünüz kutlu olsun, daha nice mutlu seneler yaşayın birlikte inşşş

Geçmiş olsun,,benim de geçen hafta boğazım ağrıyordu,eşimi eczaneye yolladım pastil alması için,
eczacı emzirdiğim için her pastil olmaz demiş,,otacının meyan ballı olanını vermiş ki ben strep.. istemiştim,,
o da varmıs ama ısrarla bunu vermiş,çok enterasan geldi bana pastil de mi süte geçiyor??Bilgin olsun şekerim.

kızlar banada bi fikir verin daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım.
biberon alıcam ama ilk kez olacağı için bilemedim.
cam biberon olucak ama bi marka öneri bekliyorum sizden.
biberonu alınca ağzını ayrımı alıyoruz, onun için ne almalıyım?
iyce kafam karıştı:44:

Ben su için özellikle dr.brown's kullanıyorum ve avent kullanıyorum ama cam değiller,,cam kullanan arkadaşım var chicco onunki ve memnun
olduğunu söylemişti.

canım ben pastil kullanmaktan nefret ediyorum zaten ilaçta almak istemiyorum herşey geçiyor süte ıhlamur falan idare edicem artık ama yetmeyecek gibi biliyorum kendimi çünkü yarına işe gelebilirsem ne ala yanii

canım benim zeynom biberon konusunda takıntılı malesef italyan bir marka biberon kullanıyoruz biz sırf emziği yüzünden ve cam benimki, yani önemli olan emziği aslında denemen lazım hangi biberonu ve emziği tutacak görmen için ve biberon emzikleride ayına göre zaten onu öyle ayrı alman gerekiyor, dr. browns un cam biberonu var mesela onu deneyebilirsin canım

Zeynep merhaba,
Ben Medelanın Swing modelini kullanıyorum.. Doğum yaptığım zamandan beri kullanıyorum çok memnunum.. Hem diğer pompalara göre daha sessiz. hem de 10-15 dk da 200-250 cc sağıyor.. Kesinlikle tavsiye ederim

kızlarrrrr akşam sefası yapmaya geldim engel olmazlarsa:)))

planner; tatlım çok geçmiş olsun..ıhlamur,limon,zencefil,tarçın,karabiber,kekik,elma,karanfil kaynat iç.çok iyi geliyor...

meleğim;yetiştim sanırım sana:::)

searcbahu; ben bebedor tek emzikli kullanıyorum.cam.birlikte satılıyor.

şekerimşerbetim; cnm bel ağrısı çok fena.çok geçmiş olsun cnm.tedvi durumunu ne yaptın geçmiyor da diyorsun?bende de her sabah yataktan kalkarken bel ağrısıyla uyanıyorum zor kalkıyorum.neden acaba diye düşünüyorum:26:

turuncum;güzel gözlü oğluşumuz inş. düzelir ya.gerçekten strese sokuyorlar ve kendimizi bu yeme durumuna çok kaptırıyoruz.

SekersiYesilCay; hayirli olsun cnm dis hediginiz, nice guzel dis cikarmalar dilerim agrisiz sizisiz olsun ins ...Defne neyi secti meslek seciminde yaptiniz mi ona merak ettim

makas aldı canım... terzi dedi büyüklerimiz ama doktor da olabilir diyo arkadaşlar :) malum ameliyatlarda kullanıyolar hayırlısı olsun :)

Pınarda ; çok teşekkür ederim yorumun için.Az önce deneme amaçlı muhallebisini pepe izleterek yedirdim veeee böyle oldum.
Kendi kendine ağzını açtı,100 cc muhallebiyi binbir emekle yedirmeye çalışırken bugün 120 cc muhallebi ve üzerine 60 cc süt içti .
Az önce yatırdım ve karnından lıkır lıkır sesler geliyordu.Zaten çok yediği için rahatsız olmuş olacak ki biraz zor daldı uykuya.
Evet çok etkileyici bir yöntem ama zorda kalmadıkça mama sandalyesinde devam edeyim diyorum.Belki mama sandalyesini en sevdiği odaya getirip orada yedirirsem değişiklik olabilir.Mesela salonu nedense çok seviyor.Fazla kullanmadığımız için gizemli geliyor herhalde o oda
Bakalım sonumuz ne olacak

Searchbau ; canım ben Kayra doğmadan dr.browns almıştım hep ama kullandıkça gereksiz boyutu yüzünden gıcık olmaya başladım.Birde o zamanlar gaz sorunu çok vardı,gaz olmaması için ağzını iyice sıkılayıp ters çevirdiğinde hiç damlamaması gerekiyordu ama ben yüz defa sıkılamama rağmen yine damlatırdı.Sonrasında iyice sinir oldum ve medela calma kullandım.Kayra büyüyünce ve emmeyi tamamen bırakınca avent pes balmumu serisindeki biberonlardan aldım takım halinde ve çok memnun kaldım.
Biberon ucu emen bebeklerde hangi numaraya göre ayarlanıyor hiç bilmiyorum.Emziren anneler daha doğru fikir verir bu konuda.
Biz şuan akış ayarlı ve 3 numara kullanıyoruz.

Hey sen ziyaretçi:128:!!Foruma üye ol,ankette bize oy ver, adını görelim,,birbirinden güzel anneyle tanışma,kaynaşma fırsatı yakala
Bunu yapmazsan da yapma canın sağolsun
Sen tam reklam filmi çekecek hatunsun şekerim ayrıca çok hoşsun.
yemek yapıcam mercimek poşeti aldım elime aklıma burda
mercimegi fırına verenler geldi
biz epey zamandır mercimegi fırına verememiştik ama bugün ocaga koymayı başardım
inş devamı gelir
Mercimek dedin de aklıma TATLICADI geldi nerde acaba merak ettim:44:
Geçmiş olsun canım hala iyileşememişsin

Canım ben dr brown aldım ama pek kullanmadım arada meyve suyu veriyorum memnunum. Benimki yalnız cam olan değil.
Emziği de ayına göre ayrı satılıyor canım.

Doymuyo olabilir canım aklıma başka bir şey gelmedi doğrusu. Ne kadar süredir böyle peki? Böyle sık sık uyanmak gerçekten çok yıpratıcı serseme dönüyo insan. İnşallah düzene girer hem bebeğin hem de sen rahat edersiniz.

Selam arkadaşlar oğlum hiç durmuyor ev işlerini hiç yetiştiremiyorum birde çalışmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorum oğlum hiçbirşey yemiyor çok iştahsız.sizler neler pişiriyorsunuz özellikle çorba olarak neler veriyorsunuz paylaşırmısınız?

Mercimek dedin de aklıma TATLICADI geldi nerde acaba merak ettim:44:

ilkim bebişi uyuttun herhalde sende
Ben 1 saat önce uyuttum,1 saati kendime ayırdım ve şimdi yürüyüş yapmaya gidiyorum.Aslında hiç canım istemiyor ama başka türlü gitmeyecek bu kilolar yaaa

Tatlıcadıyı ben de merak ettim bak.Nerelerde acep :44:

Canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı..Benim oğlumda çok iştahsız.Sadece sebzeli mercimek çorbasını seviyor.

havuç,patates,soğan,minik sarımsak,kırmızı mercimek,tere yağ,tavuk veya kıyma +eklenen et ürününün suyu.
Bütün malzemeleri düdüklüye atıp 7-8 dakika pişir ve çorbamız hazırdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…