kızamık aşısı için beni aradıklarında doktoru arayıp soyledım ve yaptırmamamı soyledı anne sütü alan küçük bebeklerde
aşı tutmuyormus zaten çok büyük bir salgın olmadığı sürece gerek olmadığını söyledi...
Biyolog;
Planner Oy cnm dikkat et, bogazlar cok kotu hasta ediyor insani, bencede is yerinde basla hemen ihlamur icmeye .,,bol limonlu acik cayda iyi gelebilir..gecmis olsun, hemencecik atlatirsin ins
plannercım çok geçmiş olsun..
benim de öyle başlamıştı, dinlenememekten farenjite doğru gitmişti..
inş. ilerlemez rahatsızlığın, ya da sen de rapor alıp dinlenirsin istersen
Zeyno da bayram eder :))
hımm bak bunu bilmiyordum bakalım haftasonu doktorumuz ne diyecek:26:
kızlar çok sagolun valla okadar fena haldeyimki yutkunamıyorum resmen ve bende yıllardır faranjit var çok çekiyorum kendisinden okadarda dikkat ediyorum ama yine oluyor işte şu ev işleri ile dişçi arasında koşturmaktan hasta oldum sonunda, diş tedavim daha sürecek ama ev işi sona yaklaştı çok şükür haftaya taşınıyoruz inş ozmana kadar da daha dinlenemem ya offf inş daha kötü olmamm
kızlar banada bi fikir verin daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım.
biberon alıcam ama ilk kez olacağı için bilemedim.
cam biberon olucak ama bi marka öneri bekliyorum sizden.
biberonu alınca ağzını ayrımı alıyoruz, onun için ne almalıyım?
iyce kafam karıştı:44:
Geçmiş olsun,,benim de geçen hafta boğazım ağrıyordu,eşimi eczaneye yolladım pastil alması için,
eczacı emzirdiğim için her pastil olmaz demiş,,otacının meyan ballı olanını vermiş ki ben strep.. istemiştim,,
o da varmıs ama ısrarla bunu vermiş,çok enterasan geldi bana pastil de mi süte geçiyor??Bilgin olsun şekerim.
kizlar bu avent beni sinir etti
1saatte 130ccyi ancak bosaltti
Gonlu olacak da memeyi cekecek oyle zayif ki Omerin cekisi yaninda halt etmis
Acilen guclu bir pompa almam lazim
TURUNCU spectra 2dusunuyorum sen memnundun di mi?
Cift baslikli mi tek baslikli mi tavsiye edersin?
Bir de ben 250tlye buldum sanki sen 150ye almistin??
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
SekersiYesilCay; hayirli olsun cnm dis hediginiz, nice guzel dis cikarmalar dilerim agrisiz sizisiz olsun ins ...Defne neyi secti meslek seciminde yaptiniz mi ona merak ettim
Sen tam reklam filmi çekecek hatunsun şekerim ayrıca çok hoşsun.Hey sen ziyaretçi:128:!!Foruma üye ol,ankette bize oy ver, adını görelim,,birbirinden güzel anneyle tanışma,kaynaşma fırsatı yakala
Bunu yapmazsan da yapma canın sağolsun
Mercimek dedin de aklıma TATLICADI geldiyemek yapıcam mercimek poşeti aldım elime aklıma burda
mercimegi fırına verenler geldi
biz epey zamandır mercimegi fırına verememiştik ama bugün ocaga koymayı başardım
inş devamı gelir
Geçmiş olsun canım hala iyileşememişsinhımm bak bunu bilmiyordum bakalım haftasonu doktorumuz ne diyecek:26:
kızlar çok sagolun valla okadar fena haldeyimki yutkunamıyorum resmen ve bende yıllardır faranjit var çok çekiyorum kendisinden okadarda dikkat ediyorum ama yine oluyor işte şu ev işleri ile dişçi arasında koşturmaktan hasta oldum sonunda, diş tedavim daha sürecek ama ev işi sona yaklaştı çok şükür haftaya taşınıyoruz inş ozmana kadar da daha dinlenemem ya offf inş daha kötü olmamm
cnm sivilceler çok mu peki?bizimki sivilceye dönünce 2 kere oldu bu dr. mantar demşti.travazol ve hametan birlikte kullanmıştık.pişiklerine de hametan sürüyorum sadece pişikse...güzel gözlü kızını özledim cnm ya...
Mybabylove; bence de anlattığın gibiyse çıksın tabi benimki de ayda yılda bi çıkar. Zırt pırt olsa sinir olurum zaten. :)
Biz de pazar günü diş buğdayımızı yaptık nihayet. Çok yorucuydu ama çok keyifli güzel bi gundu. Ya ben sordum ama yanıt alamadım. Bu fotograflar nerde herkesin kendi albumunde mi? Arkadas olarak ekleme mi yapmamız gerekiyo ???
Bu arada yarın bizim de 7. Ay kontrolumuz var. 15 inde doldurduk ama eşimin nobeti falan derken anca yarın gidicez. Kızamık aşısını sorcam bi de defnem uyuyamıyo arkadaşlar ya cok uzuluyorum kendi kendine uykuya gecemediği için deli gibi meme istiyo emîyo uyuyo yerine yatırıyorum en gec yarım saat sonra ağlayarak uyanıyo yine meme yine meme. Çıldırcam. Napcam ne etcem??? Benim uykularım da harap oldu. 1 aydır yastık yuzu gormedim desem yeridir. Uyku yontemlerini denemeye gucum ve sabrım da yok. Kesin çözüm olacağını bilsem yapıcam. Yani açlıktan mı yoksa meme bağımlılığımı onu da anlamadım. Bi gece yanıma aldım belki kokumu istiyodur diye o gece de aynı sey oldu bişey deişmedi. Off dipteyim sondayım depresyondayım yalvarırım beni kurtarınnnn
Mercimek dedin de aklıma TATLICADI geldinerde acaba merak ettim:44:
Selam arkadaşlar oğlum hiç durmuyor ev işlerini hiç yetiştiremiyorum birde çalışmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorumoğlum hiçbirşey yemiyor çok iştahsız.sizler neler pişiriyorsunuz özellikle çorba olarak neler veriyorsunuz paylaşırmısınız?
makas aldı canım... terzi dedi büyüklerimiz ama doktor da olabilir diyo arkadaşlar :) malum ameliyatlarda kullanıyolar hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?