Eladuruda gelmis hosgelmis,sende bir kahve alirmisin canim.( sanirim ben cizdim,sole sohbetinden keyif alabilecegim arkadaslarimla "bunlar sizler oluyorsunuz" karsilikli sohbet etmek istiyorum,keske ayni sehirde olsaydik.
Mutlu_anne ; Gündüz uyku düzenini nasıl bebeğinin ?
Günaydın kızlar :18:
Gündüz 10-11e kadar uyumayı çok özledim
Kayra 2 gündür gece sık uyanmaya başladı.
Sabahta 4.30da hortluyor.Yanıma alıp tekrar uyut tekrar yatır derken saat 6da gözlerini açıyor.
Ya normalde geç yatılınca geç kalkılır dimi.Dün 7de uyudu,10da ağlama nöbetiyle uyandı ve yarım saat oyun oynadı.Sonra tekrar uyudu.Yani o oynadığı yarım saatlik açığı uykusuna verseydi 6.30da uyanırdı ama nerdeeeee.Çok bilimsel konuştum herhalde
Yok yani saat 9 gibi yatsa sabahta 7-8 gibi kalksa çoook mutlu olacağım ama yokk.Kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe aynı saatte hortluyor
Şimdide karşımda oyuncaklarını yiyor.Aşığım ben bu kuzuyaaa
Bugun medikal firma birkac pompa getirecek ve deneyecegiz Swingi de isteyecegim cok sagol canim
Mememi koparircasina sundursun ve icindeki sutu son damlasina kadar alsin istiyorum
Gerci ben bu aptallikla sagdigim sutleri daha cok dokerim!
125cc daha aksam eve gelip sofra kurma ve esime bin defa hadi gel deme telasimda termos cantada unutuldu
Sabah gozlerim doldu stogumda da sut kalmadi oyle uzuldum ki
Hakikaten aptalim sagana kadar 1saat ugras sonra da gokten yagiyor gibi dok gitsin
Günaydınlar efenim,
Bugun yine kelimeleri eksik yazabilir, sizleri okurken bişeyleri atlayabilirim...Şimdiden affola canlar:129:
Türkçe sevenler Teoman'dan uykusuz her gece, yabancı sevenler
Cranberries zombie dilerseniz beni hatırlayın emi,,gece toplam uykuda kalma süremiz 2 saat,,
gerisi mızıldanmaydı :106: Bilmem anlatabildimmi
Karli bir Istanbul sabahindan hepinize gunaydin...
kızlar unnadoda mustela kampanyası var gerçi pek indirimde sayılmaz amatoplu bir alımda işe yarayabilirr belkii:26: ben zeynoma doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama geçenlerde töpfer organik saç ve vücut şampuanı aldım ama karar veremiyorum ya yine mustelayamı dönsem acabaa:26: siz ne kullanıyorsunuz şekerlerr?
kızlar unnadoda mustela kampanyası var gerçi pek indirimde sayılmaz amatoplu bir alımda işe yarayabilirr belkii:26: ben zeynoma doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama geçenlerde töpfer organik saç ve vücut şampuanı aldım ama karar veremiyorum ya yine mustelayamı dönsem acabaa:26: siz ne kullanıyorsunuz şekerlerr?
Ben doğmadan herşeyimizi sebamed almıştım, konak oldu Bübchen önerdiler şampuan için ona geçtik(not:konak şampuandan değil,
bebeğimin zaten olmayan saçına fazlaca kullanmamdan olmuştu). Hala da bübchen kullanıyoruz canım.
cnm bana acıbademin doğum kursunda mustela önermişlerdi ama çocuk doktorumuz fazla kozmetik bir ürün olduğunu kullanmamamı önerdi
ben de aradım taradım unibaby çok doğal içerikli olduğu için onu kullanmaya karar verdim
bu arada 5gündür aralıksız kargo geliyor eve
eşim kesip biçecek beni artık şirkete isteyeyim bari :)
kızlar bugün çılgınca kanamam var
yani beklenen regli 2,5hafta gecikmeli olarak geldi
ama üstüne görme hikayelerini de bildiğimden yarın doktora gideceğim yine de
Ben doğmadan herşeyimizi sebamed almıştım, konak oldu Bübchen önerdiler şampuan için ona geçtik(not:konak şampuandan değil,
bebeğimin zaten olmayan saçına fazlaca kullanmamdan olmuştu). Hala da bübchen kullanıyoruz canım.
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
ya kızlar buarada daha msjımı yazıp bitirmeden tekrar üyelik girişi yapmam gerekiyor sinir oluyorum bu ne ya sizdede böylemi:26:
telefonda sürekli bağlıyım ama bilgisayardan girince beni de 5dakikada bir atıyor forum
ama o ekran gelince panik olma giriş yap mesajın tekrar ekrana gelecektir
Günaydınnn... Dün gece diğerlerine nazaran daha îyiydî ama tabii ki yîne de uyanmalı emzirmeli bi geceydi :) çoğumuzun bu sorundan muzdarip olmasına bi yerde seviniyorum çünkü bana dönemsel bîşey olduğuna dair umut vaadediyo. Gecicek însallah kızlar yaaa... Bu kadar insanın birden böule gece uykuları bozulmuş olamaz yanî di mi :) çok mu pollyannavari oldu bilemedîm :)
Planner giriş yaparken beni hatırla butonuna basarsan o sorunla karsılasmazsın canım.
Bu sabah 8 de kalktık kar yağmaya basladı. 9.30 da babamız nöbetten geldi yattı. Kuzum da 10 gibi emdi uyudu ben de kendîme kahve yaptım. Bugun 15.00 te doktor kontrolumuz var.
Güzel bi gun diliyorum hepimize :)
yürüteçle mama sandalyesine gidilirrr....
emniyet kemeriyle oynarken(her zamanki gibi)
pattt diye bir ses gelirrr
anne koşar bakarrrrr
bizimc adı mama sandayesini devirmişşş....
anne çorba yaparken kızını yanına mutfağa alır göz önünde olsun diyeeee
mutfak çekmecesii açılırrrrr
kulpu afiyetle kemirilirrrr....
tabi tüm bu anlar fotoğrafla ölümsüzleştirilir....
kızım bugün ilk defa kar gördüüü
tepkisini merak ederek cama yaklaştırdımmm
ilk önce anlam veremediii
hayretle dışarıyı izlediiii
bana baktı cama baktııııııı
sonra attı kendinii karları yakalamak içinnnn
eminim tutabilse onlarıda kemirirdiiii
anneside bunu kızına ait tuttuğu günlüğe not ettiiii
büyüdüğünde okusun bakalım cadıııı
resmen aşığımmmmmm bu kızaaaaa
hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzz
Merhaba turuncu yaklaşık 4aydir forumu ziyaretçi olarak takip etmekteyim,kayra'nin istahsizligindan şikayetçi olman beni çok üzdü.Benimde 6,5aylik bebegim var ve ben mama yedirme yöntemimi seninle paylaşmak isterim.Yere yüksek bir yastık koyup KAyra'yi yastığa yatir eline ilgisini çekebilecek objeler ver mutfak gereçleri(kepçe,süzgeç kasık)veya ses çıkarabilecek anahtar tarzı bişeyler ver ama oyuncak olmasın bebegin onunla uğraşırken ses mamasını yedir ben bu yöntemle yediriyorum tv karşısında yedirmekten daha iyi.UMarim yardımcı olmuşumdur.Opuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?