2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Alinamamis uykuylada olsa gune gulumseyerek baslamama sebep olan prensesime tesekkur etmek istedim teyzoslari
kizkar ne yapmis bi bakiyim diye beni yine pc basina oturtan sizlerede tesekkur ederim
dun park yataginda bizim odada yatinca pek mutluydu kucuk hanim ve 11:30 a kadar uyudugu icin gece yine ayni sekilde yattik ama cikkss yemedi bu sefer08:30 a kadar zor dayandi demekki guzel annemi bi cirlayarak uyandirayim demeye
kizlar ben oyle ustun koru giriryorum artik forum a ama okumaya calisiyorum hasta birimi var yaaaasekerim serbetim mi hasta belimi agriyor hiiii bu arada aklinizda olsun bel agrilariniza gecici cozum olarak kaya tuzunu tavada kavurun bez torbanin icine koyun ama birde havlu falan sarin cok sicak olur veee bir guzel yayin iyice ve belinizin altina gelecek sekilde ustune yatin agriyi alir
kizlar opuyoruz sizleriii benim canavar acikmisss beni yiyecek nerdeyyse

Son düzenleme:
Eladuruda gelmis hosgelmis,sende bir kahve alirmisin canim.( sanirim ben cizdim,sole sohbetinden keyif alabilecegim arkadaslarimla "bunlar sizler oluyorsunuz" karsilikli sohbet etmek istiyorum,keske ayni sehirde olsaydik.

yağmurlu, karanlık bi adana sabahı, işe ara verip kahvemi alıyorum canım, diğer arkadaşlar da bize katılır belki :))

Mutlu_anne ; Gündüz uyku düzenini nasıl bebeğinin ?

Sorma walla dün sabahtan 2 kez 20'ser dk. uyumuş,bakıcı teymiz akşam rahat edersiniz çok oynadık bugün dedi giderken,,
çok doluyum dün gecemizi saatleriyle anlatmam lazım arkadaşım;
akşam gider gitmez emzirdim tam 18dk.da oyle uydu(19.10-19.28),
sonra oynamaya devam ettik,21:30 gibi muhallebi yedirdim,sonra babamız devraldı oynamayı,yordu iyice, yerde komandoculuk oynadılar,
yürüttü biraz halıda,,kitap okudu..derken...saat: 00:00 oldu, emzirdim,gözleri kapanır gibi oldu,salıncağa koydum salladım,
yatağına geçirdim,bi baktım gözler,, almadım uzun bi süre, karyolamız da sallanıyo bizim, salladım,,ağladı almadım,çok ağladı aldım,
kafası omuzumda yaklaşık 1 saat de öyle takıldık(saati duymak bile istemezsin), tekrar salıncağa kaydum ve gülüyodu bana
Ellemedim kaldı orada,bu arada saat 04:15, benimde uykum açıldı tabi,,gittim biberonları kaynattım evi topladım derken bizimki hala
homurdanıyo beşiğinde...Su verdim yine emzirdim,,sabah namazını kıldım,,baktım uyumuş,bende yattım hemen.
Benim alarm 07:15 de calıyo,,ama alarmla değil bebeğimin sesiyle uyandım..Radyosu var odasında, onu açtım ve evden kaçtım
İşte bizim klasikleşmiş gecelerimizden biri daha geçti böylece...

günaydın kızlarrrr

çok soğukkk yaa kış geldiii neyse her mevsim kendince güzel diyelim yaza ne kaldı şurda dimi amaaa akşam yoğun bir bitki çayı ve anne kucağının ardından biraz daha iyiyim çok şükür, kendimize iyi bakalım kızlar

canım aynen katılıyorum çok doğru bir tespit saat kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyor bu mınnoşlar çok akıllı

canım o anki moral bozukluğunu anlayabiliyorum birkeresinde bende eve giderken yolda dökülmüştü sütüm ağlaya ağlaya gitmiştim eve birdaha olmaz inş canım üzülme

canım allah yardımcın olsun ve uyumayan tüm bebiş annelerinin zor bir durum gerçekten üstelik birde çalışan anne için, senin için bu şarkıyı listeme ekledim bugün şekerimmm

Karli bir Istanbul sabahindan hepinize gunaydin...

günaydınn şekerimm:) bizim oralarda (kartal) kar vardı ama kadıköyde yok:) sen ümraniyedeydin dimi canımm

kızlar unnadoda mustela kampanyası var gerçi pek indirimde sayılmaz ama toplu bir alımda işe yarayabilirr belkii:26: ben zeynoma doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama geçenlerde töpfer organik saç ve vücut şampuanı aldım ama karar veremiyorum ya yine mustelayamı dönsem acabaa:26: siz ne kullanıyorsunuz şekerlerr?

cnm bana acıbademin doğum kursunda mustela önermişlerdi ama çocuk doktorumuz fazla kozmetik bir ürün olduğunu kullanmamamı önerdi
ben de aradım taradım unibaby çok doğal içerikli olduğu için onu kullanmaya karar verdim
bu arada 5gündür aralıksız kargo geliyor eve
eşim kesip biçecek beni artık şirkete isteyeyim bari :)

kızlar bugün çılgınca kanamam var
yani beklenen regli 2,5hafta gecikmeli olarak geldi
ama üstüne görme hikayelerini de bildiğimden yarın doktora gideceğim yine de

Ben doğmadan herşeyimizi sebamed almıştım, konak oldu Bübchen önerdiler şampuan için ona geçtik(not:konak şampuandan değil,
bebeğimin zaten olmayan saçına fazlaca kullanmamdan olmuştu). Hala da bübchen kullanıyoruz canım.

kızlar bu aralar ömerin günlüğünü okumaya sardım
birkaç anının tarihini atmamışım, forumda geçmişe döndüm belki buraya yazmışımdr dıye
oyle güzel günler geçirmişiz ki!
bugünü hamilelik döneminde yaşadıklarımı hatırlamaya adayacağım çok ama çok duygulandım

siyahlale senin doğum hikayen mahvetti beni
ağlamaktan helak oldum gözlerim şişti resmen

biyolog seninkini de heyecan içinde okudum sonuna doğru kesin birkaç hemşire dövmüştür diye tetikteydim :)

turuncucum senin de eşine ne kadar bağlı olduğunu hikayenle anladım
arasıra çocuğun getirdiği sorumluluklardan dolayı bunalabiliyoruz ama eski heyecanlı kıpır kıpı flört günlerini hatırlayıp canlı kalmak lazım sanırım

ben yazmamışım doğum hikayemizi
ömere yazdığım mektuplardan birini hatırladığım kadarıyla ekleyeceğim özendim :)

meleğim sen de hep yorum yazmıssın ama hikaye yok? mahirim nasıl doğdu çok merak ettim annesi :)
ve tabi diğer tüm prens ve prenseslerimizi!
kuduruk okiş süslü yarennur forumun ablası zada ve 2.zada enes yusuf ömer kaan çağan hepsi hepsi hepsi!!

Ben de doğduğundan beri bubchen kullanıyorum. Bitkisel içerikli olması çok iyi..

kızlar günaydın hepinize..
herkes ayrı dertten muzdarip bu uyku konusunda.
turuncu bnde erken yatsın die gözünün içine bakıyorum valla.
akşam 7de yatıp sabah 6da kalksın ohh valla diyorum:26:
azra 12den önce yatmadığı için haliyle bende çok yoruluyorum ve pestilim çıkıyo.
ha 12de uyusa gene iyi. oda yok. tam olarak uykuya dalmamız inan 1.5 2yi buluyo.
eskiden böyle değildi noldu anlamıyorum.
halbuki akşam 8.30 gibi başlıyo uyku belirtisi vermeye.
uyutmuyorum yoruyorum ama tık yok.
gecede mutlaka uyanır bi iki kez.
sabah 6da yanıma alıyorum babası gidince emzirip.
şansım varsa 8.30 falan uyuruz.
yoksa daha yeni yatmışım gibi uyanıyorum
mutluanne zombi güzel olmuş gerçekten.
cnm allah kolaylık versin.. çok zor yaa. heleki gece uykusu alamayınca insan mahvoluyo.
ama turuncuyada katılıyorum şöyle 10-11e kadar uyumayı çok özledim.

ben aslında musteladan çok memnundum ama okadar herşeyini organik almaya sarmış durumda birtek o kalmıştı kullandığım ama unibaby ı bir araştırayım bakalım töpfer in kokusunu hiç sevmedim ya bübchen de hiç denemedim birtanesine karar verip onunla devam edeyim artık en iyisi, allahtan hiç konak olmadı zeynomda yoksa o saçlarla nasıl temizlenirdi acabaa

ya kızlar buarada daha msjımı yazıp bitirmeden tekrar üyelik girişi yapmam gerekiyor sinir oluyorum bu ne ya sizdede böylemi:26:

ya kızlar buarada daha msjımı yazıp bitirmeden tekrar üyelik girişi yapmam gerekiyor sinir oluyorum bu ne ya sizdede böylemi:26:

telefonda sürekli bağlıyım ama bilgisayardan girince beni de 5dakikada bir atıyor forum
ama o ekran gelince panik olma giriş yap mesajın tekrar ekrana gelecektir

Günaydınnn... Dün gece diğerlerine nazaran daha îyiydî ama tabii ki yîne de uyanmalı emzirmeli bi geceydi :) çoğumuzun bu sorundan muzdarip olmasına bi yerde seviniyorum çünkü bana dönemsel bîşey olduğuna dair umut vaadediyo. Gecicek însallah kızlar yaaa... Bu kadar insanın birden böule gece uykuları bozulmuş olamaz yanî di mi :) çok mu pollyannavari oldu bilemedîm :)

Planner giriş yaparken beni hatırla butonuna basarsan o sorunla karsılasmazsın canım.

Bu sabah 8 de kalktık kar yağmaya basladı. 9.30 da babamız nöbetten geldi yattı. Kuzum da 10 gibi emdi uyudu ben de kendîme kahve yaptım. Bugun 15.00 te doktor kontrolumuz var.

Güzel bi gun diliyorum hepimize :)

Son düzenleme:
telefonda sürekli bağlıyım ama bilgisayardan girince beni de 5dakikada bir atıyor forum
ama o ekran gelince panik olma giriş yap mesajın tekrar ekrana gelecektir

msj yazmada sorun yok panik olmuyorum ama sinir oluyorumm yahuu ikidebir üye girişimi yapıcamm diye beni hatırla diye tıklayım bakalımm sagolun kızlarrr

yürüteçle mama sandalyesine gidilirrr....
emniyet kemeriyle oynarken(her zamanki gibi)
pattt diye bir ses gelirrr
anne koşar bakarrrrr
bizimc adı mama sandayesini devirmişşş....
anne çorba yaparken kızını yanına mutfağa alır göz önünde olsun diyeeee
mutfak çekmecesii açılırrrrr
kulpu afiyetle kemirilirrrr....
tabi tüm bu anlar fotoğrafla ölümsüzleştirilir....

kızım bugün ilk defa kar gördüüü
tepkisini merak ederek cama yaklaştırdımmm
ilk önce anlam veremediii
hayretle dışarıyı izlediiii
bana baktı cama baktııııııı
sonra attı kendinii karları yakalamak içinnnn
eminim tutabilse onlarıda kemirirdiiii

anneside bunu kızına ait tuttuğu günlüğe not ettiiii
büyüdüğünde okusun bakalım cadıııı
resmen aşığımmmmmm bu kızaaaaa
hepinizi öpüyoruzzzzzzzzzz

Merhaba turuncu yaklaşık 4aydir forumu ziyaretçi olarak takip etmekteyim,kayra'nin istahsizligindan şikayetçi olman beni çok üzdü.Benimde 6,5aylik bebegim var ve ben mama yedirme yöntemimi seninle paylaşmak isterim.Yere yüksek bir yastık koyup KAyra'yi yastığa yatir eline ilgisini çekebilecek objeler ver mutfak gereçleri(kepçe,süzgeç kasık)veya ses çıkarabilecek anahtar tarzı bişeyler ver ama oyuncak olmasın bebegin onunla uğraşırken ses mamasını yedir ben bu yöntemle yediriyorum tv karşısında yedirmekten daha iyi.UMarim yardımcı olmuşumdur.Opuyorum.

gunaydınlar oglum gece oksurukten uyuyamadı..

Şuan ayagımda sallıyorum..

buyuk oğlan kreşten hastalıkları getırıyor.kucuk oglum hastalanıyor.

bende gecenlerde prızler ıcın cekmeler ıcın netten koruyucular aldım..

Artık emeklıyorlar her yere ulaşıyorlar en zor donemlerı

buyuk oglumun bır ufo kırmışlıgı ıkı adet cep telefonu balkondan atmışlıgı.

tabak canagı saymıyorum bıle vardır..

rabbım hepımızın bebişlerini hastalıklardan gorunmeyen kazalardan korusun amınnnn

bak yaramazaa ayy çok tehlikeli halde geldi bu mınnoşlar ya üstünede düşürebilirdi allah korumuş canım, evet ilk kez kar görüyorlar inş seneye çıkıp birlikte kartapoda oynarızzz

bu yöntemi ben denemiştimmmm
ama asyanın minik kaşıkları ve tabaklarıylaaa
pek işe yaramamıştı ama kepçe kaşık gibi ses yapan nesneler de mantıklı görünüyor teşekkür ederim kendi adımaa

turuncu tv karşısında yedirmiyor ama ben söylemiştim sebze püresini tv karşısında yediriyorum diye
başkada benim gibi yapan yok sanırım üstüme alındımmmm!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…