ilkim bebişi uyuttun herhalde sende
Ben 1 saat önce uyuttum,1 saati kendime ayırdım ve şimdi yürüyüş yapmaya gidiyorum.Aslında hiç canım istemiyor ama başka türlü gitmeyecek bu kilolar yaaa
Tatlıcadıyı ben de merak ettim bak.Nerelerde acep :44:
Canım kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı..Benim oğlumda çok iştahsız.Sadece sebzeli mercimek çorbasını seviyor.
havuç,patates,soğan,minik sarımsak,kırmızı mercimek,tere yağ,tavuk veya kıyma +eklenen et ürününün suyu.
Bütün malzemeleri düdüklüye atıp 7-8 dakika pişir ve çorbamız hazırdır.
Selam arkadaşlar oğlum hiç durmuyor ev işlerini hiç yetiştiremiyorum birde çalışmaya başlayınca nasıl olacak bilmiyorumoğlum hiçbirşey yemiyor çok iştahsız.sizler neler pişiriyorsunuz özellikle çorba olarak neler veriyorsunuz paylaşırmısınız?
kızlar banada bi fikir verin daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım.
biberon alıcam ama ilk kez olacağı için bilemedim.
cam biberon olucak ama bi marka öneri bekliyorum sizden.
biberonu alınca ağzını ayrımı alıyoruz, onun için ne almalıyım?
iyce kafam karıştı:44:
Doymuyo olabilir canım aklıma başka bir şey gelmedi doğrusu. Ne kadar süredir böyle peki? Böyle sık sık uyanmak gerçekten çok yıpratıcı serseme dönüyo insan. İnşallah düzene girer hem bebeğin hem de sen rahat edersiniz.
Cok guzel olmus masallah allah hayirlisi ne ise Defne Karen icin onu nasip etsin mevlam ins.
evet canım ikinci yarıyılda başlayacağım,bakıcı olarak 2 alternatifimiz var biri her hafta ev temizliğine gelen genç bir bayan,2.si ise eşimin öğrenci velisi kadın evli,ne bileyim ilki daha bir gözümü tutuyor çünkü en azından 1 yıldır tanıyorum güveniyor gibiyim.2.sine nedense bir türlü karar veremiyorum tanımadığım için olsa gerek.bakalım...
oy oy kurban olurum ben bütün bebişlere...çok mu çok geçmiş olsun canım...allah beterinden korusun.benim kızı da yatağa koyduğumda ayaklarına doğru sürünüyor dolayısıyla yatağa bırakmamaya çalışıyorum,belli olmaz bunların sağı solu...
Bu arada diş dolgun için de bol bol geçmiş olsun canım..geçmişi okuyorum fakat cevap sırası tam gelmişken kızım bas bas beni çağırıyor:)hazır şimdi uyuyorken hemen yazıvereyim dedim.
Aynı zamanda evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice mutlu sağlıklı yıllara canım.sen şimdi bugün bunutasarlarken eşin de önce bunu:123:sonra bunu sonra bunu Tasarlıyordur
ya ben...bir bilsen gözümde tütüyor çocukluğum...geri gelse keşke,biri tekrar verse keşke,tıpkı şarin dediği gibi affan dedeye para saydım sattı bana çocukluğumu....
Aynen canim siyam ikizi gibi gezmenin bi alemi yok yani adam cagiz araba aldi kiz dogunca elinden aldim o beraber bir yere gittigimizde kullaniyor yani evet onada iyi geliyor birde sinema ya beraber gidelim diye de teklif etti HOBBİT geldiye canim ona gitti haz etmem o tarz film lerden birde 3.5 saat suruyor yani sen arkadaslarinla git dedim eve geldiginde mutluydu onemli olanda o mesela dizi izleyecegim zaman o lattop unu alir gelir oyun oynar ben tv bakarim o kadar musamayida hakediyor degil mi?
Pınarda ; çok teşekkür ederim yorumun için.Az önce deneme amaçlı muhallebisini pepe izleterek yedirdim veeeeböyle oldum.
Kendi kendine ağzını açtı,100 cc muhallebiyi binbir emekle yedirmeye çalışırken bugün 120 cc muhallebi ve üzerine 60 cc süt içti.
Az önce yatırdım ve karnından lıkır lıkır sesler geliyordu.Zaten çok yediği için rahatsız olmuş olacak ki biraz zor daldı uykuya.
Evet çok etkileyici bir yöntem ama zorda kalmadıkça mama sandalyesinde devam edeyim diyorum.Belki mama sandalyesini en sevdiği odaya getirip orada yedirirsem değişiklik olabilir.Mesela salonu nedense çok seviyor.Fazla kullanmadığımız için gizemli geliyor herhalde o oda
Bakalım sonumuz ne olacak
Searchbau ; canım ben Kayra doğmadan dr.browns almıştım hep ama kullandıkça gereksiz boyutu yüzünden gıcık olmaya başladım.Birde o zamanlar gaz sorunu çok vardı,gaz olmaması için ağzını iyice sıkılayıp ters çevirdiğinde hiç damlamaması gerekiyordu ama ben yüz defa sıkılamama rağmen yine damlatırdı.Sonrasında iyice sinir oldum ve medela calma kullandım.Kayra büyüyünce ve emmeyi tamamen bırakınca avent pes balmumu serisindeki biberonlardan aldım takım halinde ve çok memnun kaldım.
Biberon ucu emen bebeklerde hangi numaraya göre ayarlanıyor hiç bilmiyorum.Emziren anneler daha doğru fikir verir bu konuda.
Biz şuan akış ayarlı ve 3 numara kullanıyoruz.
kızımın poposu pişik oldu yaa
ilk defa böyle oluyor
dün gece desitin sürdüm
kızarıklığı geçmiş ama sivilce gibi olmuş
böyle olan var mıydı?
bir da sağlık ocağından aradılar kızamık açısı için
yaptırdınız mı kızlar??
Uyuttum canım kayra bey erkenciymiş aferin ona. Seni de tebrik ediyorum valla ben akşam olunca yığılıp kalıyorum.
Cnm daha evvel gordum aslinda mesajini ama cam deyince cevaplayamadim, ben cam hic kullanmadim ve bu yuzden yazamadim sana ..eger cam disinda tavsiye istersen Avent in biberonlarini kullaniyorum ben ve simideye kadar bir sorun yasamadim cnm, hatta sulugumuz bile avent aslinda her kulladigimiz sey avent biberon temizleme makinem bile :)) Avent konusunda fanatigiz galiba birde en son Baby blender aldik oda Avent :)) ayy neyse kisaca Avent iyi denemeni tavsiye ederim cnm, emzikleride iyi :))
asya dün kalan çorbanın kalanını şapur şupur götürdüüüü
tam tarif almadım ama üstünkörüüü
kereviz sapı minik bir domates kereviz fln varmışşş
ben asyayı bırakcam dedim diye komşum sabahtan tavuk haşlamışşşş
etini verip vermediğimi bilmediğinden tereyağında un kavurmuş
tavuk suyu koymuş
şehriye koymuşşşş
yararlı şeyler koydum dedi güldüüü
sen şimdi duyarsan kızarsın dediii hep benimle uğraşıyor
ben hep yaparım kızıma diye de eklediiiii komşucumm saolsunnnn
alıntılarını sildim sayfa doldu ayolll
şaka bir yana kerevizi beğendiğine sevindimmm
kekide dene mutlakaaa
damak tadıma çok güvenirim
kendinide üzmeee
he bu arada arkadaşımın kızının gelişimi gayet iyiydiiiii
ve kendisi 18 yaşında gibi duruyorduuuu
minicik bir şortla karşılamıştı beniiiii
doğumda 30 kg almışş ben inanamadım nasıl o kilolar gitmişşşşşş
kendine zaman ayırmayı ihmal etme tatlım onlar elbet büyüyorlar
Aynen oyle hakediyor canim biz mesele ben sac boyatmaya bakim yaptirmaya lazare falan gittigimde berruyi getiremiyorum esim bakiyor ama gezmeye gidersem mesela bu aksam is cikisi aldim berruyu ciktim hava guzeldi esimde ark.lRi ile bulistu eve geldiginde mutluydu karsilikli anlayis hosgoru bence gayey iyi yapiyorsun bence nasil mutlu isen oyle davran bence
Çok sevindim canım en azından bugün biraz rahatlamışsındır...Bebişlerimiz gıdaları tükettikten sonra bütün stresim tamamen yok oluveriyor,yüzüm refleks icabı gülüyor
Gunaydin canim arkadaslarim,kizimin hastaligi sebebiyle sizi biraz ihmal ettim ama az kaldi baya toparlandi Masal insallah bikac gune birseyi kalmaz.Bugun sabah 5:30 da kalkti uyttum yatirdim hopp tekrar uyandi zar zor bir saatte uyudu ama ben hortladim bu defa
Zeynep merhaba,
Ben Medelanın Swing modelini kullanıyorum.. Doğum yaptığım zamandan beri kullanıyorum çok memnunum.. Hem diğer pompalara göre daha sessiz. hem de 10-15 dk da 200-250 cc sağıyor.. Kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?