2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Uyuttum canım kayra bey erkenciymiş aferin ona. Seni de tebrik ediyorum valla ben akşam olunca yığılıp kalıyorum.

Diş çıkarıyo olabilir o dönemde hem iştahsız hem de huysuz olabiliyolar.
çorbalardan; kıymalı sebze, yayla, tarhana çorbası veriyorum.

Cnm daha evvel gordum aslinda mesajini ama cam deyince cevaplayamadim, ben cam hic kullanmadim ve bu yuzden yazamadim sana ..eger cam disinda tavsiye istersen Avent in biberonlarini kullaniyorum ben ve simideye kadar bir sorun yasamadim cnm, hatta sulugumuz bile avent aslinda her kulladigimiz sey avent biberon temizleme makinem bile :)) Avent konusunda fanatigiz galiba birde en son Baby blender aldik oda Avent :)) ayy neyse kisaca Avent iyi denemeni tavsiye ederim cnm, emzikleride iyi :))

1 aydır böyle maalesef aminnn iyi dileklerin için sağol...

Cok guzel olmus masallah allah hayirlisi ne ise Defne Karen icin onu nasip etsin mevlam ins.

sağol meleğim :) hepimizin evlatlarına inşallah...

asya dün kalan çorbanın kalanını şapur şupur götürdüüüü
tam tarif almadım ama üstünkörüüü
kereviz sapı minik bir domates kereviz fln varmışşş
ben asyayı bırakcam dedim diye komşum sabahtan tavuk haşlamışşşş
etini verip vermediğimi bilmediğinden tereyağında un kavurmuş
tavuk suyu koymuş
şehriye koymuşşşş
yararlı şeyler koydum dedi güldüüü
sen şimdi duyarsan kızarsın dediii hep benimle uğraşıyor
ben hep yaparım kızıma diye de eklediiiii komşucumm saolsunnnn

ayyyy aynı benim eşimi anlatmışsın
benim eşimde arada balığa gidiyorrrrr
asya uyuyunca çıkıyor evden ben yorulmayayım diye gece geliyorrr...
özellikle annem burdaysa falan gidiyor yalnız kalmiim diyeeeeeee
bence de hiçbir mahsuru yok tatlımmm

alıntılarını sildim sayfa doldu ayolll
şaka bir yana kerevizi beğendiğine sevindimmm
kekide dene mutlakaaa
damak tadıma çok güvenirim

kendinide üzmeee
he bu arada arkadaşımın kızının gelişimi gayet iyiydiiiii
ve kendisi 18 yaşında gibi duruyorduuuu
minicik bir şortla karşılamıştı beniiiii
doğumda 30 kg almışş ben inanamadım nasıl o kilolar gitmişşşşşş
kendine zaman ayırmayı ihmal etme tatlım onlar elbet büyüyorlar

gerçekten çok tatlısınnnnnnn

Aynen oyle hakediyor canim biz mesele ben sac boyatmaya bakim yaptirmaya lazare falan gittigimde berruyi getiremiyorum esim bakiyor ama gezmeye gidersem mesela bu aksam is cikisi aldim berruyu ciktim hava guzeldi esimde ark.lRi ile bulistu eve geldiginde mutluydu karsilikli anlayis hosgoru bence gayey iyi yapiyorsun bence nasil mutlu isen oyle davran bence

Çok sevindim canım en azından bugün biraz rahatlamışsındır...Bebişlerimiz gıdaları tükettikten sonra bütün stresim tamamen yok oluveriyor,yüzüm refleks icabı gülüyor

canım benim kızımında gecende ilk defa pişik oldu aynı dediğin gibi sivilceli bişekildeydi doktorumuza gösterdik travazol diye bi krem verdi 5 gün kullan dedi sonra normal pişik kremine devam et dedi. sende bu kremi dene dicem ama önce doktoruna sor istersen

Gunaydin canim arkadaslarim,kizimin hastaligi sebebiyle sizi biraz ihmal ettim ama az kaldi baya toparlandi Masal insallah bikac gune birseyi kalmaz.Bugun sabah 5:30 da kalkti uyttum yatirdim hopp tekrar uyandi zar zor bir saatte uyudu ama ben hortladim bu defa

Günaydın kızlar :18:
Gündüz 10-11e kadar uyumayı çok özledim
Kayra 2 gündür gece sık uyanmaya başladı.
Sabahta 4.30da hortluyor.Yanıma alıp tekrar uyut tekrar yatır derken saat 6da gözlerini açıyor.
Ya normalde geç yatılınca geç kalkılır dimi.Dün 7de uyudu,10da ağlama nöbetiyle uyandı ve yarım saat oyun oynadı.Sonra tekrar uyudu.Yani o oynadığı yarım saatlik açığı uykusuna verseydi 6.30da uyanırdı ama nerdeeeee.Çok bilimsel konuştum herhalde
Yok yani saat 9 gibi yatsa sabahta 7-8 gibi kalksa çoook mutlu olacağım ama yokk.Kaçta yatarsa yatsın sabahın köründe aynı saatte hortluyor
Şimdide karşımda oyuncaklarını yiyor.Aşığım ben bu kuzuyaaa

Turuncu canimm nasilsin,forumda ikimiz olunca burden sabah kahvesine gelmisiz birbirimize gibi hissettim,disarda yagmur hafif karanlik sicacik soba miss kokan kahve ve cok hos bir sobettttt,ya cok canim cekti yanina gelesim geldi,bizim minislerde beraber oyuncak kemirirdi artik

Eladuruda gelmis hosgelmis,sende bir kahve alirmisin canim.( sanirim ben cizdim,sole sohbetinden keyif alabilecegim arkadaslarimla "bunlar sizler oluyorsunuz" karsilikli sohbet etmek istiyorum,keske ayni sehirde olsaydik.

Uyuttum canım kayra bey erkenciymiş aferin ona. Seni de tebrik ediyorum valla ben akşam olunca yığılıp kalıyorum.

Kayra beyin 7 olmadan gözleri kapanıyor.Dün babası 6.45te geldi.15 dakika zor oyaladık valla.Son uykusundan saat 4 te kalkmıştı ve aradan 3 saat geçince pestili çıkıyor
Akşamları çok halsiz kalıyorum ama bu kilolar çok canımı sıkıyor.Eşimden tam destek istedim,o da saolsun her fırsatta bana gaz veriyor.50 dakika kadar yürüyüş yaptım sonrasında banyo.Müthiş rahatlıyor spor sonrası vucudum.Tavsiye ederim

Meleğim avent ingilterede üretiliyor diye biliyorum.Orda fiyatlar nasıl ?
Mesela avent pes biberonların fiyatı hakkında bilgin var mı ?
Eğer ucuz ise Belçikadan alabilirim dönerken.

Ne çorbaymışşş yahuuu.Bu anneannelerin çorbaları nedense çok beğeniliyor.Geçenlerde annemde karışık bol sebzeli çorba yaptığında Kayra 2 gün bayıla bayıla içmişti.Aynısını ben evde yapınca 2 gün içirmek için uğraştığımda hiç bir şekilde içmedi.
Yaramaz bunlar yaramazzzz
O arkadaşınada bayıldım valla.Önce kiloları üzerimden atıp kendime çeki düzen vereceğim.
Çok tşk ederim desteğin için.

Canım ben sana dün yazmayı uunuttum,ben Kayranın çamaşırlarını artık bizimkilerle yıkıyorum.Yaklaşık 1 ay oldu ve sorun yaşamadık çok şükür.

Çok sevindim canım en azından bugün biraz rahatlamışsındır...Bebişlerimiz gıdaları tükettikten sonra bütün stresim tamamen yok oluveriyor,yüzüm refleks icabı gülüyor

Hem de nasılll.Kafamı yastığa koyduğumda gönül rahatlığyla uyuyorum valla

Canım kızının toparlanmış olmasına çok sevindim

Anne Zeynep ise baslayali nerdeyse bir haftan dolacak umarim korktugun gibi gecmemistir,bu sureci Omerimle beraber en rahat ve kolay sekilde atlatirsiniz insallah,ikinizde alisir huzur dolu gunler gecirirsiniz umarim

Nasılsınız? Bestenin biraz hırıltısı var ve öksürüyo birazdan dr a götürcem umarım önemli bir şey çıkmaz hepinizi öpüyorum

Bugun medikal firma birkac pompa getirecek ve deneyecegiz Swingi de isteyecegim cok sagol canim
Mememi koparircasina sundursun ve icindeki sutu son damlasina kadar alsin istiyorum

Gerci ben bu aptallikla sagdigim sutleri daha cok dokerim!
125cc daha aksam eve gelip sofra kurma ve esime bin defa hadi gel deme telasimda termos cantada unutuldu
Sabah gozlerim doldu stogumda da sut kalmadi oyle uzuldum ki
Hakikaten aptalim sagana kadar 1saat ugras sonra da gokten yagiyor gibi dok gitsin

Günaydınlar efenim,
Bugun yine kelimeleri eksik yazabilir, sizleri okurken bişeyleri atlayabilirim...Şimdiden affola canlar:129:
Türkçe sevenler Teoman'dan uykusuz her gece, yabancı sevenler
Cranberries zombie dilerseniz beni hatırlayın emi,,gece toplam uykuda kalma süremiz 2 saat,,
gerisi mızıldanmaydı :106: Bilmem anlatabildimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…