- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
bak yaramazaa ayy çok tehlikeli halde geldi bu mınnoşlar ya üstünede düşürebilirdi allah korumuş canım, evet ilk kez kar görüyorlar inş seneye çıkıp birlikte kartapoda oynarızzz
iyi olmanıza sevindim canım.Gunaydin canim arkadaslarim,kizimin hastaligi sebebiyle sizi biraz ihmal ettim ama az kaldi baya toparlandi Masal insallah bikac gune birseyi kalmaz.Bugun sabah 5:30 da kalkti uyttum yatirdim hopp tekrar uyandi zar zor bir saatte uyudu ama ben hortladim bu defa
canım olur öyle kazalar sıkma canını,benim başıma da az gelmedi,insanın içi acıyor valla.Hele hele avent kullanıyorsak...Bugun medikal firma birkac pompa getirecek ve deneyecegiz Swingi de isteyecegim cok sagol canim
Mememi koparircasina sundursun ve icindeki sutu son damlasina kadar alsin istiyorum
Gerci ben bu aptallikla sagdigim sutleri daha cok dokerim!
125cc daha aksam eve gelip sofra kurma ve esime bin defa hadi gel deme telasimda termos cantada unutuldu
Sabah gozlerim doldu stogumda da sut kalmadi oyle uzuldum ki
Hakikaten aptalim sagana kadar 1saat ugras sonra da gokten yagiyor gibi dok gitsin
mustela ve de çok memnunumn.kızlar unnadoda mustela kampanyası var gerçi pek indirimde sayılmaz amatoplu bir alımda işe yarayabilirr belkii:26: ben zeynoma doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama geçenlerde töpfer organik saç ve vücut şampuanı aldım ama karar veremiyorum ya yine mustelayamı dönsem acabaa:26: siz ne kullanıyorsunuz şekerlerr?
bu yöntemi ben denemiştimmmm
ama asyanın minik kaşıkları ve tabaklarıylaaa
pek işe yaramamıştı ama kepçe kaşık gibi ses yapan nesneler de mantıklı görünüyor teşekkür ederim kendi adımaa
turuncu tv karşısında yedirmiyor ama ben söylemiştim sebze püresini tv karşısında yediriyorum diye
başkada benim gibi yapan yok sanırım üstüme alındımmmm!!!!!!!!
pek işe yaramamıştı ama kepçe kaşık gibi ses yapan nesneler de mantıklı görünüyor teşekkür ederim kendi adımaa
turuncu tv karşısında yedirmiyor ama ben söylemiştim sebze püresini tv karşısında yediriyorum diye
iyi olmanıza sevindim canım.
canım olur öyle kazalar sıkma canını,benim başıma da az gelmedi,insanın içi acıyor valla.Hele hele avent kullanıyorsak...
mustela ve de çok memnunumn.
sizden evvel ben hala tv karşısında veriyorum,galiba benim gibi yapanlar çoğalacak:))ben de daha evvel üstüme alınmıştım üzerinize afiyet:)
sekerim az öncede yazdım mesala aman ayakta sallama aman battanıyede sallama yok şöyle yok böylede denırdı ama cocuk kendini sallatmak istediyse sende paşa paşa sallarsın. yeterki istemesin anne amuda bıle kalkar yedırmek uyutabılmek için. tvyı sonuçta sabahtan akşama hiçbirimiz izletmeyiz bukadar katı olmayalım tabiki keşke izlemeden yeseler ama yapıcak bişy yoksa başka çarede yokkk
kizlar bu avent beni sinir etti
1saatte 130ccyi ancak bosaltti
Gonlu olacak da memeyi cekecek oyle zayif ki Omerin cekisi yaninda halt etmis
Acilen guclu bir pompa almam lazim
TURUNCU spectra 2dusunuyorum sen memnundun di mi?
Cift baslikli mi tek baslikli mi tavsiye edersin?
Bir de ben 250tlye buldum sanki sen 150ye almistin??
kızlar banada bi fikir verin daha öncede sordum ama gözden kaçtı sanırım.
biberon alıcam ama ilk kez olacağı için bilemedim.
cam biberon olucak ama bi marka öneri bekliyorum sizden.
biberonu alınca ağzını ayrımı alıyoruz, onun için ne almalıyım?
iyce kafam karıştı:44:
canım ya çcocuklar yesin diye ilerde neler yapıcaz neler boşverrr alınma hem ben tv konusunda aşırı takı bir ınsan değilim. hem yasak herzaman tatlıdır hangi yaştan olursa olsun. ben nur için aman tv yi açmıyım aman bakar bişy olur korkusu yaşamadım hiç doğduğundan beri bi eviniçinde sadece ben bakabilcek olsam tamam herkuralı ben koyarım hiçkimse değiştiremez ama annelerimize bırakıyoruz ne kadar kat kat da tembih etsen gende bildiklerini okuyolarmisfirliğie gidiyosun tv açık oluyo sonuçta kapatın benim çocuğum diyemessin. yani ben en başından beri tvyi açık tutuyorum ve bizimki yüzüne bakmıyo tvnin sadece rekalmda bi söner bakar reklam bittiğinde oda sevdiği reklamı varsa :) sonra çevirir kafasını oyuna dalar. ve gelişimi de önde gidiyor kızımın. yani bence bukadar tv konusunda katı kurallara sahip olmamak lazım yada her konuda. sonuçta cam bır fanusta izole büyütemeyiz biz bu cocukla ha ayrıca öyle bir şanşımız olsada ben öyle büyütmek istemem herşeye alışkın olsun isterim. velhasıl sözüm sna ğeil tabiki biyologcum sadece seni okurken tv konusunda yazmak istedim. okadar öpenzii ben kızlar sizi
ben ameda kullanıyorum güçlü bir pompa ama gögüslerim feci durumda
bahsetmiş geçen hafta ayva çekirdeği yönetmini uyguluyorum ama kar etmıyor
resmen sol tarafta iyileşemeyen hep kapalı kalan nemli bir yarık oluştu kurusa iyi olacak ama sağıp pıt
sütyen altına atıyorum kanıyo sağım yapınca akşam bidaha emzir yine napıcam bilmıyorum
bende bu yarıktan muzdaribim
canım biz avent kullanıyoruz bir sorun yaşamadık...
bu arada çok geçmiş olsun ekoda sorun çıkmamasına çok sevindimm gözünüz aydın
bugun turuncu tv karşısında pepe izletmiş kayraya 150cc muhallebi yedirdiğini yazmıştı ona istinaden söylemiştir tatlım
üzerine alınma
bu arada evlilik yıldönümüzü kutlayamamıştım.. mutlu nice senelere birlikte yastığa başkoymanız dileği ile
kafanızın altından yastığı çeken asyanın kardeşleri olması dileği ile
iyi olmanıza sevindim canım.
canım olur öyle kazalar sıkma canını,benim başıma da az gelmedi,insanın içi acıyor valla.Hele hele avent kullanıyorsak...
mustela ve de çok memnunumn.
sizden evvel ben hala tv karşısında veriyorum,galiba benim gibi yapanlar çoğalacak:))ben de daha evvel üstüme alınmıştım üzerinize afiyet:)
ben pendikteyim isim umraniyede canimgünaydın kızlarrrr
çok soğukkk yaa kış geldiiineyse her mevsim kendince güzel diyelim yaza ne kaldı şurda dimi amaaa akşam yoğun bir bitki çayı ve anne kucağının ardından biraz daha iyiyim çok şükür, kendimize iyi bakalım kızlar
canım aynen katılıyorum çok doğru bir tespit saat kaçta yatarsa yatsın aynı saatte kalkıyor bu mınnoşlar çok akıllı
canım o anki moral bozukluğunu anlayabiliyorum birkeresinde bende eve giderken yolda dökülmüştü sütüm ağlaya ağlaya gitmiştim eve birdaha olmaz inş canım üzülme
canım allah yardımcın olsun ve uyumayan tüm bebiş annelerinin zor bir durum gerçekten üstelik birde çalışan anne için, senin için bu şarkıyı listeme ekledim bugün şekerimmm
günaydınn şekerimm:) bizim oralarda (kartal) kar vardı ama kadıköyde yok:) sen ümraniyedeydin dimi canımm
annezeynepcim cok guzel olur bulusma ayarlamak birlikte kahve icmek ama halkali bize cok uzakKIBELA24 2erkek cocuk annesi olmak nasil?
Bence erkek cocuklarinda kaynagi tukenmeyen bir enerji var
Kizlar kurcalayici oluyor yaramaz ve huysuzu da oluyor ama erkeklerin gucu ve enerjisi bir acayip geliyor bana
2.de erkek olursa nasil basederim bilemiyorum 9in takvimine gore su an hamileysem erkek oluyor
BIYOLOG Asya.yi andik dun arkadaslarla
Omerle nasil geninemediklerini Asyanin hanimefendiligini :)
Yurutece sirf cocuklar evde terminator gibi dolasip turlu muzurluklar yapiyor diye ozeniyorum ne yalan diim
Bidik ya fotograflarini eklesene is ustundeyken gozumuz gonlumuz acilsin
ISTANBULLU anneler biz 31aralik.ta Halkali Akvaryum.da olacagiz.
Aksam 5e kadar da Avm.de takilip son Ido ile yilbasi kutlamaya evimize donecegiz
Musait olanlarla bir kahve olsun icmek isterim kahveler benden
Biyolog'cugum yanlış anlamanii istemem ben kimseyi yargılamak icin yazmadım turuncu' nun KAyra Pepe'yi izleyerek 150ccyi yediğini yazında bende alternatif sunmak istedim çünkü tv karşısında yemek yedirmenin bağımlılık yaptığını ve ılerde başka türlü yediremeyeceginizi tanıdıklarında biliyorum.
ISTANBULLU anneler biz 31aralik.ta Halkali Akvaryum.da olacagiz.
Aksam 5e kadar da Avm.de takilip son Ido ile yilbasi kutlamaya evimize donecegiz
Musait olanlarla bir kahve olsun icmek isterim kahveler benden
ben pendikteyim isim umraniyede canim
buralar daha soguk oluyor
uskudarda otururken orada yagmur burada kar yagardi :)
sen tasincammi demistin ? nereye tasiniyosun canim?
annezeynepcim cok guzel olur bulusma ayarlamak birlikte kahve icmek ama halkali bize cok uzak
gelmek isterim ama yetisip gelebilirmiyim bilemiyorum..
kızlar zeynomun saçlarına bakın akşam eve gittiğimde saçındaki tokayı çıkarmıştı ve lüle saçları harikaydı resimde çok anlaşılmıyor ama yinede çektim işte, arkadaki saçları dökülmüş önler kalmıştı ve uzadı haliylehalil sezai saçları nasıl ama kızımınnn
Eki Görüntüle 582422 Eki Görüntüle 582423
PlanneeeeerSen şimdi bana nispet yapıosun resmen
Zeynoooma bak ya,,süperrrrr saçlarr
Bide halil sezai değilde victoria beckham modeli desek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?