2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bak yaramazaa ayy çok tehlikeli halde geldi bu mınnoşlar ya üstünede düşürebilirdi allah korumuş canım, evet ilk kez kar görüyorlar inş seneye çıkıp birlikte kartapoda oynarızzz

inşallah canımmmm
günlüğe onuda yazdımmmmm
seneye birlikte çıkıp oynarız kızım dedim söz verdimmmm
geçen sene hamileyken kar yağdığında çıkmaya korkuyordum düşerim diye...
bu sene de kızım ufakkkk
bizde özledik ayol kar oynamayıııı

KIBELA24 2erkek cocuk annesi olmak nasil?
Bence erkek cocuklarinda kaynagi tukenmeyen bir enerji var
Kizlar kurcalayici oluyor yaramaz ve huysuzu da oluyor ama erkeklerin gucu ve enerjisi bir acayip geliyor bana
2.de erkek olursa nasil basederim bilemiyorum 9in takvimine gore su an hamileysem erkek oluyor

BIYOLOG Asya.yi andik dun arkadaslarla
Omerle nasil geninemediklerini Asyanin hanimefendiligini :)
Yurutece sirf cocuklar evde terminator gibi dolasip turlu muzurluklar yapiyor diye ozeniyorum ne yalan diim
Bidik ya fotograflarini eklesene is ustundeyken gozumuz gonlumuz acilsin

ISTANBULLU anneler biz 31aralik.ta Halkali Akvaryum.da olacagiz.
Aksam 5e kadar da Avm.de takilip son Ido ile yilbasi kutlamaya evimize donecegiz
Musait olanlarla bir kahve olsun icmek isterim kahveler benden

Gördüğüm kadarıyla herkesin uykuyla başı dertte Benim ikizlerim akşam 7-7:30 arası mutlaka uyuyor. Doğumdan beri böyle alıştırdık. Çocuklar saat 9'u görmemiştir bile daha, öyle diyeyim. Gece kendileri 1 kere uyanıyorlar, 2yle 4 arası. Kilosu az olan oğlumu biz yatmadan önce 10da kaldırıp mama veriyoruz, uyuyarak içiyor sonra aynen uyumaya devam. Biz kendimiz de 10da yatıyoruz.

Buraya kadar her şey güzel de bizim derdimiz de çok erken uyanma. Bir ara saat 4'te, 5'te falan uyanıyorlardı. En geç 6'da kalkıyorlar. Uyuma saatini ileri alsak bile birşey değişmiyor, bu yüzden biz de 19:00'da yatırıyoruz ki kendimize bir yemek yiyecek, iki laf edecek vakit kalsın. Artık 5'te, 6'da kalkmaya alıştık ama tabii kolay olmuyor yine de.

Benim uyku konusunda söyleyebileceğim tek bir şey var, taviz vermeyin, saatlerini değiştirmeyin. Çünkü onlar için en önemli şey alışkanlıklar, çocuk az yorgun olsa da çok yorgun olsa da alıştığı saatte uykusu geliyor. Yorgunlukla uyku birbiriyle bağlantılı değil yani. Alıştığı saati yavaş yavaş değiştirmeye çalışın yormak yerine.

iyi olmanıza sevindim canım.
canım olur öyle kazalar sıkma canını,benim başıma da az gelmedi,insanın içi acıyor valla.Hele hele avent kullanıyorsak...
mustela ve de çok memnunumn.

sizden evvel ben hala tv karşısında veriyorum,galiba benim gibi yapanlar çoğalacak:))ben de daha evvel üstüme alınmıştım üzerinize afiyet:)

canım ya çcocuklar yesin diye ilerde neler yapıcaz neler boşverrr alınma hem ben tv konusunda aşırı takı bir ınsan değilim. hem yasak herzaman tatlıdır hangi yaştan olursa olsun. ben nur için aman tv yi açmıyım aman bakar bişy olur korkusu yaşamadım hiç doğduğundan beri bi eviniçinde sadece ben bakabilcek olsam tamam herkuralı ben koyarım hiçkimse değiştiremez ama annelerimize bırakıyoruz ne kadar kat kat da tembih etsen gende bildiklerini okuyolar misfirliğie gidiyosun tv açık oluyo sonuçta kapatın benim çocuğum diyemessin. yani ben en başından beri tvyi açık tutuyorum ve bizimki yüzüne bakmıyo tvnin sadece rekalmda bi söner bakar reklam bittiğinde oda sevdiği reklamı varsa :) sonra çevirir kafasını oyuna dalar. ve gelişimi de önde gidiyor kızımın. yani bence bukadar tv konusunda katı kurallara sahip olmamak lazım yada her konuda. sonuçta cam bır fanusta izole büyütemeyiz biz bu cocukla ha ayrıca öyle bir şanşımız olsada ben öyle büyütmek istemem herşeye alışkın olsun isterim. velhasıl sözüm sna ğeil tabiki biyologcum sadece seni okurken tv konusunda yazmak istedim. okadar öpenzii ben kızlar sizi

sekerim az öncede yazdım mesala aman ayakta sallama aman battanıyede sallama yok şöyle yok böylede denırdı ama cocuk kendini sallatmak istediyse sende paşa paşa sallarsın. yeterki istemesin anne amuda bıle kalkar yedırmek uyutabılmek için. tvyı sonuçta sabahtan akşama hiçbirimiz izletmeyiz bukadar katı olmayalım tabiki keşke izlemeden yeseler ama yapıcak bişy yoksa başka çarede yokkk

mesala şuanda tv açık bizimki tv nin yüzüne bakmıyo yürütecinde hoplayıp oynayıp babababa diyoooo

Son düzenleme:

ben ameda kullanıyorum güçlü bir pompa ama gögüslerim feci durumda
bahsetmiş geçen hafta ayva çekirdeği yönetmini uyguluyorum ama kar etmıyor
resmen sol tarafta iyileşemeyen hep kapalı kalan nemli bir yarık oluştu kurusa iyi olacak ama sağıp pıt
sütyen altına atıyorum kanıyo sağım yapınca akşam bidaha emzir yine napıcam bilmıyorum
bende bu yarıktan muzdaribim

canım biz avent kullanıyoruz bir sorun yaşamadık...
bu arada çok geçmiş olsun ekoda sorun çıkmamasına çok sevindimm gözünüz aydın

bugun turuncu tv karşısında pepe izletmiş kayraya 150cc muhallebi yedirdiğini yazmıştı ona istinaden söylemiştir tatlım
üzerine alınma

bu arada evlilik yıldönümüzü kutlayamamıştım.. mutlu nice senelere birlikte yastığa başkoymanız dileği ile
kafanızın altından yastığı çeken asyanın kardeşleri olması dileği ile

yok şekerim sözün banada olabilirrrrr
doğru söylüyorsunnnn
bende izole etmiyorummm
gerekmedikçe açmıyorum ama canım sıkılıyorsa napiimmm
kös kös oturamam kii mecburen izliyorummmmmmm
kitap okumama izin vermiyor cadı hanımmm çünküüüüü
ben arkadaşa dedim de turuncu değil ben yazdım onu diye ondan üzerime alındımm
turuncuda yazmış

saol canım benimmmmm
ben onu kaçırmışımmmmm sanırımmmmmm
asyaya kardeş gelse forumcaaaa mutlu olcaz anlaşılannnnn hueheuheuheuehue

şekerimmm ben de öyle yapıyorum bazennnn
direndim ama olmadı
1.5 ay uğraştım
1.5 ay çocuk sebze yemediiiiii
neyse bugün ama arkadaşımızın dediği yöntemi denedim
ilk 10 kaşıkta işe yaradı sonra ııı ıhhhh kafa çevirdi asya hanımmmm
10 kaşıkta yetmiştir diye üstelemedimmm
teşekkür ederim fikri sunan arkadaşımızaa.....

tv konusuna sadece şu açıdan değinmek istiyorum otizmli bir yakınım olduğu için çocukların hipnoz derecece tv karşısında olmasını doğru bulmuyorum
tabiki açık hepimizin evinde ama daha anlamadıkları halde ilgilerini çeken bu nesne anlamaya başladıklarında vazgeçilmez olacak
herşeyin bir ölçüsü vardır o yüzden bu tv konusundada ölçü baz alınmalıdır. bağımlılık oluyorsa dikkat edilmelidir
konuşmayı %100 etkiliyor bu derttende muzdarip bir yakınım var 27 aylık ama konuşmuyor cümle kuramıyor vucut dilini kullanarak bişi anlatmaya çalışıyor
gelişimi yaşıtlarına göre önde ama çok fazla tv izlediği için dr bir sınır koyun ve cocugunuzla iletişim kurun diye uyardı geçen hafta uyarı eksikliği oluyormuş cocuklarda
yani konuşmak için tetikleyen bir unsur olmalıymış v.s.v.s....

ben sadece duyduklarımı ve gördüklerimi belirtmek istedim umarım yanlış anlaşılmadım

Biyolog'cugum yanlış anlamanii istemem ben kimseyi yargılamak icin yazmadım turuncu' nun KAyra Pepe'yi izleyerek 150ccyi yediğini yazında bende alternatif sunmak istedim çünkü tv karşısında yemek yedirmenin bağımlılık yaptığını ve ılerde başka türlü yediremeyeceginizi tanıdıklarında biliyorum.

ben pendikteyim isim umraniyede canim
buralar daha soguk oluyor
uskudarda otururken orada yagmur burada kar yagardi :)

sen tasincammi demistin ? nereye tasiniyosun canim?
annezeynepcim cok guzel olur bulusma ayarlamak birlikte kahve icmek ama halkali bize cok uzak
gelmek isterim ama yetisip gelebilirmiyim bilemiyorum..

işte şekerim ben turuncunun o yazısını görmediğimden alındımmmm kusuruma bakma lütfen...
alternatifin işe yaradı bugünkü sebze püresindeeee
ama benimki çabuk anladı kandırıldığınıııııı
önüne teneke bir bardak koydum(meyve sıkacağının)
3 tanede tatlı kaşığı şangur şungur gitti mideyeeee ohh be dedimmm

bende bağımlılık yapmasından korktuğum için devamlı yöntem değiştiriyorummm
sadece sebzede mecbur kalıyorummm
tekrar teşekkür ederim

kızlar zeynomun saçlarına bakın akşam eve gittiğimde saçındaki tokayı çıkarmıştı ve lüle saçları harikaydı resimde çok anlaşılmıyor ama yinede çektim işte, arkadaki saçları dökülmüş önler kalmıştı ve uzadı haliyle halil sezai saçları nasıl ama kızımınnn

ISTANBULLU anneler biz 31aralik.ta Halkali Akvaryum.da olacagiz.
Aksam 5e kadar da Avm.de takilip son Ido ile yilbasi kutlamaya evimize donecegiz
Musait olanlarla bir kahve olsun icmek isterim kahveler benden

Canım bildiğim kadarıyla halkalıda akvaryum yok ama varsa da nerde acaba?
Florya olabilir mi?

canım ben kartal soğanlıktayım şimdi ama haftaya taşınıyorum evet yine soğanlık ama yakacık da denebilir yani oraya daha yükseğe çıkıyoruz orda kar fırtınası falan görürüz heralde biz seninlede çok yakınmışız canım ya inş birgün görüşürüz,

ANNE_ZEYNEP evet halkalı çok uzak bize şekerim ya bursaya daha kolay geliriz düşün yaniii okadar kısmet tabi belkidee kocacığımı ikna ederim karşıya geçmek konusundaa aaa biz hiç gitmedik daha akvaryuma canımmm desem meselaaaa etkili olurmu acabaaa:26: orda yakışıklı bir ömercikle buluşcaz falan desemmm

Planneeeeer Sen şimdi bana nispet yapıosun resmen
Zeynoooma bak ya,,süperrrrr saçlarr
Bide halil sezai değilde victoria beckham modeli desek

ayy sen ne şekersin öyle yaa bencede halil sezai olamaz victoria daha uygun bu kız doğuştan still sahibi

yakacık a taşınıyorsun demek bizde cocukkene orada oturmuştuk
lillac sen ben bir gun buluşmalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…