ayy sen ne şekersin öyle yaa bencede halil sezai olamaz victoria daha uygun bu kız doğuştan still sahibi
yakacık a taşınıyorsun demek bizde cocukkene orada oturmuştuk
lillac sen ben bir gun buluşmalıyız
Arkadaşım aradı işyerleri kardan tatil ediliyo 15.00de bizde tık yok,,
Zaten ben burda hamileyken 8,5 ay çalışmış ve karlı bir günde işe gelirken
totomun üzerine bile düşmüştüm,,aklıma geldi şimdii,kızın adını kardelen koy diyolardı
Allahımm ya biz şükretmeyelimde kimler etsin ,,evvelki sene babalarında,geçen sene karnımızdalardı,,
şimdi yanımızdalar
Arkadaşım aradı işyerleri kardan tatil ediliyo 15.00de bizde tık yok,,
Zaten ben burda hamileyken 8,5 ay çalışmış ve karlı bir günde işe gelirken
totomun üzerine bile düşmüştüm,,aklıma geldi şimdii,kızın adını kardelen koy diyolardı
Allahımm ya biz şükretmeyelimde kimler etsin ,,evvelki sene babalarında,geçen sene karnımızdalardı,,
şimdi yanımızdalar
Bugun medikal firma birkac pompa getirecek ve deneyecegiz Swingi de isteyecegim cok sagol canim
Mememi koparircasina sundursun ve icindeki sutu son damlasina kadar alsin istiyorum
Gerci ben bu aptallikla sagdigim sutleri daha cok dokerim!
125cc daha aksam eve gelip sofra kurma ve esime bin defa hadi gel deme telasimda termos cantada unutuldu
Sabah gozlerim doldu stogumda da sut kalmadi oyle uzuldum ki
Hakikaten aptalim sagana kadar 1saat ugras sonra da gokten yagiyor gibi dok gitsin
inşallahhhh
dakikalar sonra normal doğumu bekleyen annesini 40 hafta bekleten
bir bebeğimiz sezeryanla annesinin yumuşacık sıcacık huzurlu ortamından karlı bir ist.a merhaba diyecekkkk
kuzenim doğuma girmişş dua edin şekerlerr
çok duygulandımmm
tekrar doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
KIBELA24 2erkek cocuk annesi olmak nasil?
Bence erkek cocuklarinda kaynagi tukenmeyen bir enerji var
Kizlar kurcalayici oluyor yaramaz ve huysuzu da oluyor ama erkeklerin gucu ve enerjisi bir acayip geliyor bana
2.de erkek olursa nasil basederim bilemiyorum 9in takvimine gore su an hamileysem erkek oluyor
BIYOLOG Asya.yi andik dun arkadaslarla
Omerle nasil geninemediklerini Asyanin hanimefendiligini :)
Yurutece sirf cocuklar evde terminator gibi dolasip turlu muzurluklar yapiyor diye ozeniyorum ne yalan diim
Bidik ya fotograflarini eklesene is ustundeyken gozumuz gonlumuz acilsin
ISTANBULLU anneler biz 31aralik.ta Halkali Akvaryum.da olacagiz.
Aksam 5e kadar da Avm.de takilip son Ido ile yilbasi kutlamaya evimize donecegiz
Musait olanlarla bir kahve olsun icmek isterim kahveler benden
Annecikler,
Ben Allah nasip ederse Mayıs anne adayı olan bir tecrübesiz şaşkın kadıncağızım.
Cumartesi günü doktora gideceğiz inşallah cinsiyetini, sağlığını öğreneceğiz, bir aydır göremedim çok heyecanlıyım o yüzden :18:
Sizin yardımınıza, bilginize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Şimdi ben yavrucağımın ikili testini yaptırdım Allah'ıma şükür bir sorun çıkmadı.Şimdi zaman geldi üçlü, dörtlü test ve ayrıntılı ultrason zamanına ama hangisini yaptırayım, hepsini mi yaptırayım bilemiyorum.
Bazı sitelerde kadın doğumcular üçlü testin sonuçları çok aldatıcı olabilir demişler, dörtlü test yeni zaten pek bişi yok bazısı da ikili de bişi yoksa ayrıntılıyı yaptır yeter demişler, doktoruma soracağım ama o hepsini isteyecek gibi, bu seferde kafam çok karışmasın diye korkuyorum.beni bilgilendirebilecek var mı acaba? :18:
Merhaba turuncu yaklaşık 4aydir forumu ziyaretçi olarak takip etmekteyim,kayra'nin istahsizligindan şikayetçi olman beni çok üzdü.Benimde 6,5aylik bebegim var ve ben mama yedirme yöntemimi seninle paylaşmak isterim.Yere yüksek bir yastık koyup KAyra'yi yastığa yatir eline ilgisini çekebilecek objeler ver mutfak gereçleri(kepçe,süzgeç kasık)veya ses çıkarabilecek anahtar tarzı bişeyler ver ama oyuncak olmasın bebegin onunla uğraşırken ses mamasını yedir ben bu yöntemle yediriyorum tv karşısında yedirmekten daha iyi.UMarim yardımcı olmuşumdur.Opuyorum.
Annecikler,
Ben Allah nasip ederse Mayıs anne adayı olan bir tecrübesiz şaşkın kadıncağızım.
Cumartesi günü doktora gideceğiz inşallah cinsiyetini, sağlığını öğreneceğiz, bir aydır göremedim çok heyecanlıyım o yüzden :18:
Şimdi ben yavrucağımın ikili testini yaptırdım Allah'ıma şükür bir sorun çıkmadı.Şimdi zaman geldi üçlü, dörtlü test ve ayrıntılı ultrason zamanına ama hangisini yaptırayım, hepsini mi yaptırayım bilemiyorum.
Bazı sitelerde kadın doğumcular üçlü testin sonuçları çok aldatıcı olabilir demişler, dörtlü test yeni zaten pek bişi yok bazısı da ikili de bişi yoksa ayrıntılıyı yaptır yeter demişler, doktoruma soracağım ama o hepsini isteyecek gibi, bu seferde kafam çok karışmasın diye korkuyorum.beni bilgilendirebilecek var mı acaba? :18:
canım mayıs annelerine oy verebilirmisin rica etsekkk hosgeldin hayatım buarada
Gördüğüm kadarıyla herkesin uykuyla başı dertteBenim ikizlerim akşam 7-7:30 arası mutlaka uyuyor. Doğumdan beri böyle alıştırdık. Çocuklar saat 9'u görmemiştir bile daha, öyle diyeyim. Gece kendileri 1 kere uyanıyorlar, 2yle 4 arası. Kilosu az olan oğlumu biz yatmadan önce 10da kaldırıp mama veriyoruz, uyuyarak içiyor sonra aynen uyumaya devam. Biz kendimiz de 10da yatıyoruz.
Buraya kadar her şey güzel de bizim derdimiz de çok erken uyanma. Bir ara saat 4'te, 5'te falan uyanıyorlardı. En geç 6'da kalkıyorlar. Uyuma saatini ileri alsak bile birşey değişmiyor, bu yüzden biz de 19:00'da yatırıyoruz ki kendimize bir yemek yiyecek, iki laf edecek vakit kalsın. Artık 5'te, 6'da kalkmaya alıştık ama tabii kolay olmuyor yine de.
Benim uyku konusunda söyleyebileceğim tek bir şey var, taviz vermeyin, saatlerini değiştirmeyin. Çünkü onlar için en önemli şey alışkanlıklar, çocuk az yorgun olsa da çok yorgun olsa da alıştığı saatte uykusu geliyor. Yorgunlukla uyku birbiriyle bağlantılı değil yani. Alıştığı saati yavaş yavaş değiştirmeye çalışın yormak yerine.
Ben yaptırdım 50 1 edward sendorum cıktı.Boyle bebekler 1 yaşına kadar ne fazla yaşar..cok sorun yasadım.
Çok sukur saglıklı bır evladım var..Aldırmayacaksaan boşuna yapma derım..Ayrıntılıya gır ama
Bence mutlaka afp baktır derim önemli diye düşünüyorum,,Allah korusun ters bir durumda bile anne karnında müdahele ediliyor artık,,
Hayırlı doğumlar şekerim
canım mayıs annelerine oy verebilirmisin rica etsekkk hosgeldin hayatım buarada
Hayatim yasin kac?birde dr un nediyorsa o testleri yaptir yani bir zarari olmaz sana bilakis icin ferahlar ama cogunlukla detayli ultrason u ileri yastaki kegelikler icin dr siddetle oneriyor insallah saglikli sihhatli bir melegin olur doya doya tadarsin anneligi 6. Aylarindada gorusuruz inssallah neyse neyse gozun korkmasin simdiden bizim topik in bebecikleri biraz bitirimde ondan hepsinde chip var sanki uyku duzenleri falan hep ayniAnnecikler,
douwn sendromumu oluyor o dedigin canim hay Allah yaaa ne sikintili gecmistir gebeligin canim yaaa neyseki saglikli bir yavrun oldu Allah im sukurler olsun sana boyle guzel eli ayagi akli sagligi yerinde evlatlar nasip ettin bizlere Allah oyle bebeklerin anne babalarina sabir versin kolayliklar versin ve uzun omurler versin o yavrular ne olur yoksaBen yaptırdım 50 1 edward sendorum cıktı.Boyle bebekler 1 yaşına kadar ne fazla yaşar..cok sorun yasadım.
Çok sukur saglıklı bır evladım var..Aldırmayacaksaan boşuna yapma derım..Ayrıntılıya gır ama
ben ameda kullanıyorum güçlü bir pompa ama gögüslerim feci durumda
bahsetmiş geçen hafta ayva çekirdeği yönetmini uyguluyorum ama kar etmıyor
resmen sol tarafta iyileşemeyen hep kapalı kalan nemli bir yarık oluştu kurusa iyi olacak ama sağıp pıt
sütyen altına atıyorum kanıyo sağım yapınca akşam bidaha emzir yine napıcam bilmıyorum
bende bu yarıktan muzdaribim
canım biz avent kullanıyoruz bir sorun yaşamadık...
bu arada çok geçmiş olsun ekoda sorun çıkmamasına çok sevindimm gözünüz aydın
bugun turuncu tv karşısında pepe izletmiş kayraya 150cc muhallebi yedirdiğini yazmıştı ona istinaden söylemiştir tatlım
üzerine alınma
bu arada evlilik yıldönümüzü kutlayamamıştım.. mutlu nice senelere birlikte yastığa başkoymanız dileği ile
kafanızın altından yastığı çeken asyanın kardeşleri olması dileği ile
Hey sen ziyaretçi:128:!!Foruma üye ol,ankette bize oy ver, adını görelim,,birbirinden güzel anneyle tanışma,kaynaşma fırsatı yakala
Bunu yapmazsan da yapma canın sağolsun
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Alinamamis uykuylada olsa gune gulumseyerek baslamama sebep olan prensesime tesekkur etmek istedim teyzoslari
kizkar ne yapmis bi bakiyim diye beni yine pc basina oturtan sizlerede tesekkur ederim
dun park yataginda bizim odada yatinca pek mutluydu kucuk hanim ve 11:30 a kadar uyudugu icin gece yine ayni sekilde yattik ama cikkss yemedi bu sefer08:30 a kadar zor dayandi demekki guzel annemi bi cirlayarak uyandirayim demeye
kizlar ben oyle ustun koru giriryorum artik forum a ama okumaya calisiyorum hasta birimi var yaaaasekerim serbetim mi hasta belimi agriyor hiiii bu arada aklinizda olsun bel agrilariniza gecici cozum olarak kaya tuzunu tavada kavurun bez torbanin icine koyun ama birde havlu falan sarin cok sicak olur veee bir guzel yayin iyice ve belinizin altina gelecek sekilde ustune yatin agriyi alir
kizlar opuyoruz sizleriii benim canavar acikmisss beni yiyecek nerdeyyse
Sorma walla dün sabahtan 2 kez 20'ser dk. uyumuş,bakıcı teymiz akşam rahat edersiniz çok oynadık bugün dedi giderken,,
çok doluyum dün gecemizi saatleriyle anlatmam lazım arkadaşım;
akşam gider gitmez emzirdim tam 18dk.da oyle uydu(19.10-19.28),
sonra oynamaya devam ettik,21:30 gibi muhallebi yedirdim,sonra babamız devraldı oynamayı,yordu iyice, yerde komandoculuk oynadılar,
yürüttü biraz halıda,,kitap okudu..derken...saat: 00:00 oldu, emzirdim,gözleri kapanır gibi oldu,salıncağa koydum salladım,
yatağına geçirdim,bi baktım gözler,, almadım uzun bi süre, karyolamız da sallanıyo bizim, salladım,,ağladı almadım,çok ağladı aldım,
kafası omuzumda yaklaşık 1 saat de öyle takıldık(saati duymak bile istemezsin), tekrar salıncağa kaydum ve gülüyodu bana
Ellemedim kaldı orada,bu arada saat 04:15, benimde uykum açıldı tabi,,gittim biberonları kaynattım evi topladım derken bizimki hala
homurdanıyo beşiğinde...Su verdim yine emzirdim,,sabah namazını kıldım,,baktım uyumuş,bende yattım hemen.
Benim alarm 07:15 de calıyo,,ama alarmla değil bebeğimin sesiyle uyandım..Radyosu var odasında, onu açtım ve evden kaçtım
İşte bizim klasikleşmiş gecelerimizden biri daha geçti böylece...
kızlar unnadoda mustela kampanyası var gerçi pek indirimde sayılmaz amatoplu bir alımda işe yarayabilirr belkii:26: ben zeynoma doğduğundan beri mustela kullanıyorum ama geçenlerde töpfer organik saç ve vücut şampuanı aldım ama karar veremiyorum ya yine mustelayamı dönsem acabaa:26: siz ne kullanıyorsunuz şekerlerr?
bu arada 5gündür aralıksız kargo geliyor eve
eşim kesip biçecek beni artık şirkete isteyeyim bari :)
kızlar bugün çılgınca kanamam var
yani beklenen regli 2,5hafta gecikmeli olarak geldi
ama üstüne görme hikayelerini de bildiğimden yarın doktora gideceğim yine de
turuncucum senin de eşine ne kadar bağlı olduğunu hikayenle anladım
arasıra çocuğun getirdiği sorumluluklardan dolayı bunalabiliyoruz ama eski heyecanlı kıpır kıpı flört günlerini hatırlayıp canlı kalmak lazım sanırım
Ankete baktım şimdi kızlar,,50 kişi kadar açığımız var
Merhaba turuncu yaklaşık 4aydir forumu ziyaretçi olarak takip etmekteyim,kayra'nin istahsizligindan şikayetçi olman beni çok üzdü.Benimde 6,5aylik bebegim var ve ben mama yedirme yöntemimi seninle paylaşmak isterim.Yere yüksek bir yastık koyup KAyra'yi yastığa yatir eline ilgisini çekebilecek objeler ver mutfak gereçleri(kepçe,süzgeç kasık)veya ses çıkarabilecek anahtar tarzı bişeyler ver ama oyuncak olmasın bebegin onunla uğraşırken ses mamasını yedir ben bu yöntemle yediriyorum tv karşısında yedirmekten daha iyi.UMarim yardımcı olmuşumdur.Opuyorum.
bu yöntemi ben denemiştimmmm
ama asyanın minik kaşıkları ve tabaklarıylaaa
pek işe yaramamıştı ama kepçe kaşık gibi ses yapan nesneler de mantıklı görünüyor teşekkür ederim kendi adımaa
turuncu tv karşısında yedirmiyor ama ben söylemiştim sebze püresini tv karşısında yediriyorum diye
başkada benim gibi yapan yok sanırım üstüme alındımmmm!!!!!!!!
işte şekerim ben turuncunun o yazısını görmediğimden alındımmmm kusuruma bakma lütfen...
alternatifin işe yaradı bugünkü sebze püresindeeee
ama benimki çabuk anladı kandırıldığınıııııı
önüne teneke bir bardak koydum(meyve sıkacağının)
3 tanede tatlı kaşığı şangur şungur gitti mideyeeee ohh be dedimmm
bende bağımlılık yapmasından korktuğum için devamlı yöntem değiştiriyorummm
sadece sebzede mecbur kalıyorummm
tekrar teşekkür ederim
kızlar zeynomun saçlarına bakın akşam eve gittiğimde saçındaki tokayı çıkarmıştı ve lüle saçları harikaydı resimde çok anlaşılmıyor ama yinede çektim işte, arkadaki saçları dökülmüş önler kalmıştı ve uzadı haliylehalil sezai saçları nasıl ama kızımınnn
Eki Görüntüle 582422 Eki Görüntüle 582423
Annecikler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?