2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayy sen ne şekersin öyle yaa bencede halil sezai olamaz victoria daha uygun bu kız doğuştan still sahibi

yakacık a taşınıyorsun demek bizde cocukkene orada oturmuştuk
lillac sen ben bir gun buluşmalıyız

ooooww senin mahallene taşınıyoruz ozman bencede bir gün buluşmalıyız mutlakaa

Arkadaşım aradı işyerleri kardan tatil ediliyo 15.00de bizde tık yok,,
Zaten ben burda hamileyken 8,5 ay çalışmış ve karlı bir günde işe gelirken
totomun üzerine bile düşmüştüm,,aklıma geldi şimdii,kızın adını kardelen koy diyolardı
Allahımm ya biz şükretmeyelimde kimler etsin ,,evvelki sene babalarında,geçen sene karnımızdalardı,,
şimdi yanımızdalar

ayy sesli güldüm yazıklarına yaa çok tatlısın

tatlı dedimde tatlıcadı nerdesiiiinn yaaaaa ??

aynen şekerim ya bizdede tatil olmaz yani burda yatsak yok olmaz demezler yani okadarrr bende geçen sene o karlı havalarda birkere bile izin almadım hep geldim yani karda buzda allaha şükür düşmedim hiç ama olabilirdide yani, 17 mayısta doğum yaptım 2 mayısta hala işyerindeydim düşün yani

inşallahhhh
dakikalar sonra normal doğumu bekleyen annesini 40 hafta bekleten
bir bebeğimiz sezeryanla annesinin yumuşacık sıcacık huzurlu ortamından karlı bir ist.a merhaba diyecekkkk
kuzenim doğuma girmişş dua edin şekerlerr

çok duygulandımmm
tekrar doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hadi yaaa.. çok üzüldüm ama niye döktün ki.. bişey olmamıştır o süte havalar zaten çok soğuk termosta da bir süre sonra soğuyor zaten.. onu dlaba koysaydın.. annen vermeden önce biraz ısıtırdı

Bu arada ben sabahları işe giteden 5 dk da sağıyorum.. çok pratik pompam..

allah yardımcısı olsun canım, zeynomun doğumunu hatırladım bende ya çok güzeldiii benimde hep doğurasım var zaten biyologg sonumuz hayır olsun şekerimmm

Annecikler,

Ben Allah nasip ederse Mayıs anne adayı olan bir tecrübesiz şaşkın kadıncağızım.
Cumartesi günü doktora gideceğiz inşallah cinsiyetini, sağlığını öğreneceğiz, bir aydır göremedim çok heyecanlıyım o yüzden :18:
Sizin yardımınıza, bilginize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Şimdi ben yavrucağımın ikili testini yaptırdım Allah'ıma şükür bir sorun çıkmadı. Şimdi zaman geldi üçlü, dörtlü test ve ayrıntılı ultrason zamanına ama hangisini yaptırayım, hepsini mi yaptırayım bilemiyorum.

Bazı sitelerde kadın doğumcular üçlü testin sonuçları çok aldatıcı olabilir demişler, dörtlü test yeni zaten pek bişi yok bazısı da ikili de bişi yoksa ayrıntılıyı yaptır yeter demişler, doktoruma soracağım ama o hepsini isteyecek gibi, bu seferde kafam çok karışmasın diye korkuyorum. beni bilgilendirebilecek var mı acaba? :18:

Canım ılk oglum ck yaramazdı gece ıkı saate bır uyanırdı 6 aylıken emeklerdı.

yemek masasının tepesınde oyun oynardı..bu oğlumu uslu olacak dedıler bu ondan beter sadece kucakta gezerek uyudu sımdı ayagımda sallıyorum yenı alıştı.cok zorr

Ben yaptırdım 50 1 edward sendorum cıktı.Boyle bebekler 1 yaşına kadar ne fazla yaşar..cok sorun yasadım.

Çok sukur saglıklı bır evladım var..Aldırmayacaksaan boşuna yapma derım..Ayrıntılıya gır ama

canım mayıs annelerine oy verebilirmisin rica etsekkk hosgeldin hayatım buarada

Bence mutlaka afp baktır derim önemli diye düşünüyorum,,Allah korusun ters bir durumda bile anne karnında müdahele ediliyor artık,,
Hayırlı doğumlar şekerim

porter gııı sen bize oy verdinmi mayıs annelerine bizdensin ya oyuzden dedim hayatım

işte böyle şeyler çok oluyormuş, çok şükür Allah evladını bağışlasın ama o belli olana kadar neler çekmişsindir eminim. Sağ ol

Bence mutlaka afp baktır derim önemli diye düşünüyorum,,Allah korusun ters bir durumda bile anne karnında müdahele ediliyor artık,,
Hayırlı doğumlar şekerim

bu afp ayrıntılı da bakılmıyor sanırım değil mi o zaman ikili, afp, ayrıntılı. iyi olur gibi. İyi dileklerin için teşekkürler.

Kizlar bebeleriniz yemek yemek istemiyorsa birde uyku vaktinde yedirmeyi deneyin derim cok sukur ben okisten cok memnunum yemek konusunda kahvalti,corba yada sebze yemegi,yogurt,meyve yer yani bazen inatlastigi olsada aclik durumuna gore yer az oncede ben onun yemegini isitirken baktim bi sessizlesti sonra gozler kuculdusaliverdi kendini uykuya hemen goturdum yemegini yedi ama sanki narkoz yemis gibiydive bittikten sonra hemen elini yuzunu normalde yikarim ben ama bu sefer sildim uyumaya devam etti yataginda
eminimki her yolu deniyorsunuzdur ama yinede paylasayim didim di yaaniiii
Hayatim yasin kac?birde dr un nediyorsa o testleri yaptir yani bir zarari olmaz sana bilakis icin ferahlar ama cogunlukla detayli ultrason u ileri yastaki kegelikler icin dr siddetle oneriyor insallah saglikli sihhatli bir melegin olur doya doya tadarsin anneligi 6. Aylarindada gorusuruz inssallah neyse neyse gozun korkmasin simdiden bizim topik in bebecikleri biraz bitirimde ondan hepsinde chip var sanki uyku duzenleri falan hep ayni

douwn sendromumu oluyor o dedigin canim hay Allah yaaa ne sikintili gecmistir gebeligin canim yaaa neyseki saglikli bir yavrun oldu Allah im sukurler olsun sana boyle guzel eli ayagi akli sagligi yerinde evlatlar nasip ettin bizlere Allah oyle bebeklerin anne babalarina sabir versin kolayliklar versin ve uzun omurler versin o yavrular ne olur yoksa

yavrukedi karbonatlı ılık su cok işe yarıyor ben öyle gecirdim kalkanı taktım degmesin bir yerlere diye gecti eskiden kadınlarda böyle geciriyormus ben cok cektim gögüs yarıgından aglaya aglaya emzirdim sende öyle yap yoksa gecmez sende o acılarla kıvranırsın kıyamam ben canım cektim dahada iyi anlıyorum seni hayatım ...

Hey sen ziyaretçi:128:!!Foruma üye ol,ankette bize oy ver, adını görelim,,birbirinden güzel anneyle tanışma,kaynaşma fırsatı yakala
Bunu yapmazsan da yapma canın sağolsun

:118::126::122::103::92:

Canım okiş kendi odasında uyumuyormuydu :44:

Tatlım bana kalırsa gün içerisinde düzensiz uyku uyuduğu için gece yorgunluktan uykuya geçemiyor.Eğer gündüz 3 saatte bir düzenli uyursa ve bu alışkanlık haline gelirse belki gece uykularıda düzene girer bilmiyorum.
Yani kendimden örnek veriyorum.Kayra gündüz yeterli uyumadığı zaman ve uyku saatini geçirdiğinde gece mutlaka 3-4 kere kalkıyor ve sabahın köründe hortluyor.Ama düzeni bozulmazsa daha verimli uyuyor.
Yani bakıcı ayağında sallayarak uyutmayı denese ?
Hiç mi umut yok acaba

Ben bübchen ile başladım,sonra yurtdışından getirilen hollanda markalı zwitsal isimli bir markaya başladım.Gidince yine stok yaparak getiririm :))

Canım üstüne görme değildir bence rahat ol.Bende olmuştu o ama sadece 2-3 damla ve 1-2 gün süren lekelenme şeklindeydi.
Yoğun kanama olmaz diye biliyorum öyle bir durumda.
Bu arada neler aldın böyle

evet canım biz çok severek evlendik eşimle.Hala da onu çok seviyorum ama dediğin gibi araya bebek bakımı ve yorgunluk girince uzaklaşmalar oluyor.

Ankete baktım şimdi kızlar,,50 kişi kadar açığımız var

yok yok 2.ci sırada kalacak gibiyiz

Merhaba egeayse.Bana cevap yazmak için foruma üye olman beni çok mutlu etti.
Teşekkür ederim.
Yerde yastığa yatırıp yedirme yöntemi yanımızda baba varken işimize yaramıştı bir kaç kere.O arkada şebeklik yapıyordu,bende ağzına tepiyordum ama kendim o işi bir türlü beceremiyorum.Kayra püre kıvamını sevmediği için genelde koyu çorba kıvamında oluyor yedikleri ve her yeri batırıyoruz.İlgisini çekebilecek her türlü şey sadece ilk 3-4 kaşıkta oyalıyor sonra bitiyor.
Ama bu yöntemi en son 4-5 hafta önce denemiştik.Tekrar deneyelim bakalım belki işe yarar.
Tekrar teşekkür ederim.

Alınma üzerine biyologum,ben de dün akşam tv karşısında yedirdim
Yedirdiği miktarı görünce gözüm fal taşı gibi açıldı valla.Evet çok etkili bir yöntem

Yöntemlerini arada bir paylaş ki biz de faydalanalım
Bu arada sizde de var mı yaa,Kayra teneke ve metal türü şeylerle oynamaya bayılıyor.Geçen anahtarı almış kemiriyor.Ben de mutfakta işlerimi yapıyordum çocuk oyuncakları ile oynuyor diye.Uzun süre sesi çıkmayınca baktım anahtarı kemiriyor.Aldım elinden ama kıyameti kopardı.Şimdi bile anahtarın sesini duysa inanılmaz heyecanlanıyor ve ağlıyor.Aynı şekilde metal kaşıklara da bayılıyor.

Sevsinler senin saçlarınııııı .Benim ve eşiminde saçları dalgalı ama Kayranın ki pırasa gibi dümdüz.Hayalimde saçlarını uzatıp uclarının böyle dalgalı dalgalı olması var ama bakalım

Sadece ve sadece ayrıntılı ultrasonu tavsiye ediyorum.
3lü testte down riskim 75/1 çıktı.O korkuyla apar topar farklı şehirdeki bir prof.dan randevu alarak ayrıntılı yaptırdık ve hiiç sorun çıkmadı.
Maaşallah çok sağlıklı bir bebeğim var.
O yüzden ayrıntılı dışında diğer testleri tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…