- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.673
- 158
Hayatim yasin kac?birde dr un nediyorsa o testleri yaptir yani bir zarari olmaz sana bilakis icin ferahlar ama cogunlukla detayli ultrason u ileri yastaki kegelikler icin dr siddetle oneriyor insallah saglikli sihhatli bir melegin olur doya doya tadarsin anneligi 6. Aylarindada gorusuruz inssallah neyse neyse gozun korkmasin simdiden bizim topik in bebecikleri biraz bitirimde ondan hepsinde chip var sanki uyku duzenleri falan hep ayni
işte böyle şeyler çok oluyormuş, çok şükür Allah evladını bağışlasın ama o belli olana kadar neler çekmişsindir eminim. Sağ ol
bu afp ayrıntılı da bakılmıyor sanırım değil mi o zaman ikili, afp, ayrıntılı. iyi olur gibi. İyi dileklerin için teşekkürler.
Annecikler,
Ben Allah nasip ederse Mayıs anne adayı olan bir tecrübesiz şaşkın kadıncağızım.
Cumartesi günü doktora gideceğiz inşallah cinsiyetini, sağlığını öğreneceğiz, bir aydır göremedim çok heyecanlıyım o yüzden :18:
Sizin yardımınıza, bilginize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Şimdi ben yavrucağımın ikili testini yaptırdım Allah'ıma şükür bir sorun çıkmadı.Şimdi zaman geldi üçlü, dörtlü test ve ayrıntılı ultrason zamanına ama hangisini yaptırayım, hepsini mi yaptırayım bilemiyorum.
Bazı sitelerde kadın doğumcular üçlü testin sonuçları çok aldatıcı olabilir demişler, dörtlü test yeni zaten pek bişi yok bazısı da ikili de bişi yoksa ayrıntılıyı yaptır yeter demişler, doktoruma soracağım ama o hepsini isteyecek gibi, bu seferde kafam çok karışmasın diye korkuyorum.beni bilgilendirebilecek var mı acaba? :18:
yavrukedi karbonatlı ılık su cok işe yarıyor ben öyle gecirdim kalkanı taktım degmesin bir yerlere diye gecti eskiden kadınlarda böyle geciriyormus ben cok cektim gögüs yarıgından aglaya aglaya emzirdim sende öyle yap yoksa gecmez sende o acılarla kıvranırsın kıyamam ben canım cektim dahada iyi anlıyorum seni hayatım ...
Aminnn canim aminnn cumlemizin evladini insallahcanım 28 yaşındayım. dediğin gibi dr a uymak lazım ama bu üçlü test hataları yüzünden korktu gözüm, neyse bakalım dr ne diyecek. bu arada 6.ayını filan görmek rüya gibi şimdi, Allah nasip eder inşallah sağolasın. Allah sizinkileri de bağışlasın.
Kizlar bebeleriniz yemek yemek istemiyorsa birde uyku vaktinde yedirmeyi deneyin derim cok sukur ben okisten cok memnunum yemek konusunda kahvalti,corba yada sebze yemegi,yogurt,meyve yer yani bazen inatlastigi olsada aclik durumuna gore yer az oncede ben onun yemegini isitirken baktim bi sessizlesti sonra gozler kuculdusaliverdi kendini uykuya hemen goturdum yemegini yedi ama sanki narkoz yemis gibiydi ve bittikten sonra hemen elini yuzunu normalde yikarim ben ama bu sefer sildim uyumaya devam etti yataginda
eminimki her yolu deniyorsunuzdur ama yinede paylasayim didim di yaaniiii
Hayatim yasin kac?birde dr un nediyorsa o testleri yaptir yani bir zarari olmaz sana bilakis icin ferahlar ama cogunlukla detayli ultrason u ileri yastaki kegelikler icin dr siddetle oneriyor insallah saglikli sihhatli bir melegin olur doya doya tadarsin anneligi 6. Aylarindada gorusuruz inssallah neyse neyse gozun korkmasin simdiden bizim topik in bebecikleri biraz bitirimde ondan hepsinde chip var sanki uyku duzenleri falan hep ayni
douwn sendromumu oluyor o dedigin canim hay Allah yaaa ne sikintili gecmistir gebeligin canim yaaa neyseki saglikli bir yavrun oldu Allah im sukurler olsun sana boyle guzel eli ayagi akli sagligi yerinde evlatlar nasip ettin bizlere Allah oyle bebeklerin anne babalarina sabir versin kolayliklar versin ve uzun omurler versin o yavrular ne olur yoksa
Hoşbulduk Beykoz'cum teşekkür ederim.Tabiki veririm fakat nasıl vereceğimi bilmiyorum.
canım 28 yaşındayım. dediğin gibi dr a uymak lazım ama bu üçlü test hataları yüzünden korktu gözüm, neyse bakalım dr ne diyecek. bu arada 6.ayını filan görmek rüya gibi şimdi, Allah nasip eder inşallah sağolasın. Allah sizinkileri de bağışlasın.
biz çıkıyoruz kızlarr yuppii kar nedeni ile
ümraniye fecii
yavrumu erkenden kollarıma alıcam öpücem koklayacağım
Amannn canim cok sukur bitti gitti iste yavrun kucaginda mis gibi ohhhh maasallah onacanım edward sendorumu yıne kromozonlarla alakalı.Bebeklerın yuzde 80 kadarı 1 yasına kadar ancak yaşıyor..
ayrıntılıya gıttıgım doktorlar kıtaplardan bakıyordu..Ben soylıyordum..
doktorlr benı saglıkcı zannettıler..cok sıkıntıı..cok sukurrrrrrrr
Kiz o kadar cokmu yagiyor yawwww aman kizlr dikkatli gidin evlerinize hadi darisi ankaranin basina diyelimbizde 5 te çıkacakmışızyaa ben eskişehirliyim orası kış ayları boyunca kar kış buz kıyamet geçer ama hayat hiç durmaz ve aksamaz, istanbulda iki kar düşüyor panik oluyoruz
ay çok duygulandım tahmini doğum tarihi benımde 29 mayıstı 27 mayıs ta doğurdum dibine kadar bekledi yavrum
ben 2 li , 4 lü ve ayrıntılı ultrason testlerini yaptırmıştım çok şükür bir sorun çıkmamıştı 3 lü yu büyük hastaneler yapmıyor zaten bana dr um oyle demıstı
inşallah hayırlı güzel bir süreçle tamamlarsın aa ne oluyo bana gözlerim doldu yaa
canım benım nasıl yapıcam karbonatlı suya pamuk batırıp mı sileyım ? sadece akşamları kalkan taksam gecermı malum ısyerınde takamam :44:
ay çok duygulandım tahmini doğum tarihi benımde 29 mayıstı 27 mayıs ta doğurdum dibine kadar bekledi yavrum
ben 2 li , 4 lü ve ayrıntılı ultrason testlerini yaptırmıştım çok şükür bir sorun çıkmamıştı 3 lü yu büyük hastaneler yapmıyor zaten bana dr um oyle demıstı
inşallah hayırlı güzel bir süreçle tamamlarsın aa ne oluyo bana gözlerim doldu yaa
ayyy Allah bana da nasip etsin o Mayıs ayını inşallah, dibine kadar dursun inşallah, sağlıkla iyice büyüyüp gelsin.
ben de sizleri okuyorum arada gözlerim dolup taşıyor
Aminnn canim aminnn cumlemizin evladini insallah
oncelikle kendini stresten uzak tutmani tafsiye ederim canim Allah evladini size bagislasin ve insallah emanetinizede gozunuz gigpbi bakip saglikli bir birey olarak yetistirmeyi nasip eder size Rabbim
Sağ ol canım inşallah güzel bir hamilelik geçirim ilk başlarda sıkıntılar oldu ama geçti çok şükür.daha da olmaz inşallah
evet mantıklı ben de onu sorayım doktoruma.canım zaten 4 lü test 3lüyüde kapsıyordu bizde 2 li, 4 lü test ve ayrıntılı yaptırmıştık
çok sağ olun anaç anneler.
Kayra nın vatandaşlığı kabul edildi veee pasaportu çıktıı
Eşiminde vizesi çıktııı vee biletler alındı.1 ay sonra Belçika yolcusuyuz.
Çok özledim abimleri ve diğer akrabaları
Kızlar yaa bugün kesin yine eşimin dalga konusu olacağım.Yanlışlıkla gözlüğümün üzerine oturdum ve camı kırıldı.Bu olay ilk olsa dalga geçmezdi ama 2 kere kendi gözlüğümün 1 kere de eşimin gözlüğüne oturmuş biri olarak akşam dalga konusu olacağımdan adım gibi eminim
Şimdi tek cam olarak taktım ve böyle idare etmeye çalışıyorum.Yarın yeni cam taktırırım ama şansıma yarın binada oturma var.Kör kör ne yapacam bilmiyorum
kızlar bugün sonunda bakıcı olayını hallettim..içime sinen birini buldum sonunda..kadın 37 yasında 2 cocugu var biri unv ye gidiomus biride 6. sınıfa..sabah 7:30 dan 2 ye kadar bakacak..2 den sonrada 6 ya kadar annem bakıcak..ohh üzerimden büyük bir yük kalktı valla..inş. iyi bakar sonrasındada devam ederiz..sizinle paylaşmak istedim şeker anneler..
Bakıcı seçme durumunun ne kadar zor olduğunu bilen biri olarak, bu duruma çok sevindim walla
Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın.Zeynep Ada'yı da öp yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?