2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım 28 yaşındayım. dediğin gibi dr a uymak lazım ama bu üçlü test hataları yüzünden korktu gözüm, neyse bakalım dr ne diyecek. bu arada 6.ayını filan görmek rüya gibi şimdi, Allah nasip eder inşallah sağolasın. Allah sizinkileri de bağışlasın.

Amıyosentez onerıyorlar bır suru sıkıntı..Aldırmayı hıc dusunmedım o yuzden amıyosentezde yaptırmadım.

cok sukur sapasaglam oğlum...

ay çok duygulandım tahmini doğum tarihi benımde 29 mayıstı 27 mayıs ta doğurdum dibine kadar bekledi yavrum
ben 2 li , 4 lü ve ayrıntılı ultrason testlerini yaptırmıştım çok şükür bir sorun çıkmamıştı 3 lü yu büyük hastaneler yapmıyor zaten bana dr um oyle demıstı
inşallah hayırlı güzel bir süreçle tamamlarsın aa ne oluyo bana gözlerim doldu yaa

canım benım nasıl yapıcam karbonatlı suya pamuk batırıp mı sileyım ? sadece akşamları kalkan taksam gecermı malum ısyerınde takamam :44:

Aminnn canim aminnn cumlemizin evladini insallah
oncelikle kendini stresten uzak tutmani tafsiye ederim canim Allah evladini size bagislasin ve insallah emanetinizede gozunuz gigpbi bakip saglikli bir birey olarak yetistirmeyi nasip eder size Rabbim

Turuncum
okis in odasi ayri canim ama birde park yatak var oyle paketli duruyordu cikattim okis hanima artik her yer dar geliyorbende icine oyuncaklarini koydum isim olunca kizi koyuyorum icine ama son iki gecedir odamiza aldim yatagi cok hosuma gitti arada bir yapayim boyle diyorum haftada bir falan cunku iki gundur dahada uysal olmaya basladi ben de odamizda yatmasina bagladim ozluyor galiba bizi bu arada okis te resmen bana iyice baglanmaya basladibabamiza asik hala ama aksamlari pek fazla yuz vermiyor babaya

canım edward sendorumu yıne kromozonlarla alakalı.Bebeklerın yuzde 80 kadarı 1 yasına kadar ancak yaşıyor..

ayrıntılıya gıttıgım doktorlar kıtaplardan bakıyordu..Ben soylıyordum..

doktorlr benı saglıkcı zannettıler..cok sıkıntıı..cok sukurrrrrrrr

canım zaten 4 lü test 3lüyüde kapsıyordu bizde 2 li, 4 lü test ve ayrıntılı yaptırmıştık

walla öyle yada böyle bir düzene girecek inşallah,,bakıcı bana sallamıyosa ayağında da sallıyomuş güya
Anket için; ağzından yel alsın şekerim,,biz zaten gönüllerin birincisiyiz de hani ankette de olsak hatıra olur

biz çıkıyoruz kızlarr yuppii kar nedeni ile
ümraniye fecii
yavrumu erkenden kollarıma alıcam öpücem koklayacağım

bizde 5 te çıkacakmışız yaa ben eskişehirliyim orası kış ayları boyunca kar kış buz kıyamet geçer ama hayat hiç durmaz ve aksamaz, istanbulda iki kar düşüyor panik oluyoruz

Amannn canim cok sukur bitti gitti iste yavrun kucaginda mis gibi ohhhh maasallah ona

bizde 5 te çıkacakmışız yaa ben eskişehirliyim orası kış ayları boyunca kar kış buz kıyamet geçer ama hayat hiç durmaz ve aksamaz, istanbulda iki kar düşüyor panik oluyoruz
Kiz o kadar cokmu yagiyor yawwww aman kizlr dikkatli gidin evlerinize hadi darisi ankaranin basina diyelimnasil olsa soguk diye cikamiyoruz kar yagsinda tam olsun

ben önce pamukla denedim canım ama acım coktu pamukta acıtıyor diye cay bardagına yapıp içine gögsümü daldırıyordum öyle yapa yapa gecti sagmadan öncede sonrada arlardada hep sürdüm hem pamukcuguda geciriyormus yıkamıyordum öyle emiyordu ama senin daha kolay gecer cnkü ben hep emziriyordum küçüktü her saniye emmek istiyordu yoruluyordu biliyorsun şimdi ek gıdada var iyileşmesi için zaman olur inş gecer hayatım rabbim şifa versin gecmiş olsun şimdiden ...

Kayra nın vatandaşlığı kabul edildi veee pasaportu çıktıı
Eşiminde vizesi çıktııı vee biletler alındı. 1 ay sonra Belçika yolcusuyuz.
Çok özledim abimleri ve diğer akrabaları

Kızlar yaa bugün kesin yine eşimin dalga konusu olacağım.Yanlışlıkla gözlüğümün üzerine oturdum ve camı kırıldı.Bu olay ilk olsa dalga geçmezdi ama 2 kere kendi gözlüğümün 1 kere de eşimin gözlüğüne oturmuş biri olarak akşam dalga konusu olacağımdan adım gibi eminim
Şimdi tek cam olarak taktım ve böyle idare etmeye çalışıyorum.Yarın yeni cam taktırırım ama şansıma yarın binada oturma var.Kör kör ne yapacam bilmiyorum

eheheeee ben bunu hep yaparım ya özellikle üniversitede tamda proje teslim zamanlarımda 2 haftalık uykusuz ve akılsız başımla kaç kez gözlüğümün üzerine oturup sonrada en gerekli zamanda gözlüksüz kalmışımdır ahh ahhh yinede güzel günlerdi okul günleriii benim gözler 3 numara astigmat ya doktorum zeynoyuda göz doktoruna götürmem gerektiğini söylemişti hamileyken ama hala götüremedim, senin böyle bir düşüncen varmı turuncu kayrayı göz doktoruna falan götürecekmisin?

TURUNCU buarada pasaport işinizin hallolmasına sevindim canım iyi gezmeler size şimdiden ohhh tadını çıkar valllaa

kızlar bugün sonunda bakıcı olayını hallettim..içime sinen birini buldum sonunda..kadın 37 yasında 2 cocugu var biri unv ye gidiomus biride 6. sınıfa..sabah 7:30 dan 2 ye kadar bakacak..2 den sonrada 6 ya kadar annem bakıcak..ohh üzerimden büyük bir yük kalktı valla..inş. iyi bakar sonrasındada devam ederiz..sizinle paylaşmak istedim şeker anneler..

Bakıcı seçme durumunun ne kadar zor olduğunu bilen biri olarak, bu duruma çok sevindim walla
Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın.Zeynep Ada'yı da öp yerime

Bakıcı seçme durumunun ne kadar zor olduğunu bilen biri olarak, bu duruma çok sevindim walla
Allah hayırlı insanlarla karşılastırsın.Zeynep Ada'yı da öp yerime

evet cnm gercekten cok zormuşş..teşekkür ederiz teyzesi uyuyor şimdi uyanınca öpücem...
cnm uyku probleminiz varmış Allahım kolaylık versin inş.
dişş cıkarırken olmustu bızde uyumama ınsan cok yorgun ve bıtkın oluyor..
benım kızda ben ozellikle bişey yapmadım dogdugundan beri gece gunduz ayrımını yapıyor Allahtan..
cnm karnının tok olduğundan emin oluyormusun..aksamları muhallebi yediriyormusun..belki doymuyor olabilirmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…